VPN -logningspolitikker forklaret

Contents

Skærmbillede fra et arkiv med Hidemyass’s hjemmeside, den 18. juli 2011.

VPN -logfiler: Alt hvad du har brug for i 2023

VPN -logfiler

Når det kommer til VPN -logfiler, er der en masse forvirring.

Utallige VPN -tjenester fremsætter “ingen logfiler” på krav til markedsføringsformål, men i virkeligheden er de At holde en form for logfiler.

Endnu værre har vi set mindst tre forskellige “ingen logfiler” VPN’er, der var Fangede loggebrugere:

 • Frigivet retsdokumenter beviste det Purevpn loggede sine brugere til FBI, alt sammen mens han hævdede at være en “nul logfiler” VPN -service.
 • Ipvansk hævdede også at være en “ingen logs VPN” – men domstolsdokumenter afslørede, at IPVanish logger brugere på anmodning af amerikanske regeringsembedsmænd.
 • HIDEMYASS VPN blev også fundet at logge brugere til en amerikansk straffesag, der involverede hacking. Hidemyass -brugerne gik i fængsel og lærte, at Hidemyass vil logge din røv.

Privatlivstip: Hvis du er bekymret for privatlivets fred, skal du kun bruge en Bekræftet ingen logfiler VPN service. Vi anbefaler Nordvpn For dette, fordi det har bestået to forskellige uafhængige revisioner, der bekræftede sin politik uden logs.
Du kan få 68% rabat på Nordvpn her >>

I denne vejledning dækker vi de forskellige typer VPN -logfiler, grundene til at holde logfiler og hvad du kan gøre for yderligere at beskytte dit online privatliv yderligere.

Men først, hvorfor skulle du være interesseret i VPN -logfiler? Mens der kun er nogle mennesker, der kun bruger en VPN til streaming og kun ønsker at fjerne blokering af indhold, er de fleste interesseret i deres online privatliv. Undersøgelse af en VPN -services loggingspolitik vil hjælpe med at bestemme, hvor godt VPN klarer sig i kategorien Privacy.

Hvis din VPN desuden logger data, kan disse data også gå tabt, hacket, lækket online eller endda ende til salg på et mørkt webforum. Så den kyndige VPN -bruger vil omhyggeligt overveje en VPN’s logningspolitik, før han tilmelder sig. Så lad os se nærmere på ..

Typer af VPN -logfiler

Der er tre forskellige typer VPN -logfiler (også diskuteret i vores vigtigste VPN -guide).

Brug (browsing) logfiler – Disse logfiler inkluderer dybest set online aktivitet: browsing historie, forbindelsestider, IP -adresser, metadata osv. Fra et privatlivsmæssigt synspunkt skal du undgå enhver VPN, der indsamler brugsdata. De fleste af VPN -tjenester, der indsamler brugslogfiler, er gratis VPN -apps, som dybest set er spyware. De data, de indsamler, sælges derefter til tredjepart og overvåger derved “gratis VPN” -tjenesten. Der har været beskyldninger om denne type logning med nogle større VPN -mærker, som beskrevet i vores hotspot Shield Review.

Forbindelseslogfiler – Forbindelseslogfiler inkluderer typisk datoer, tidspunkter, forbindelsesdata og undertiden IP -adresser. Typisk bruges disse data til optimering af VPN -netværket og potentielt håndtering af brugerproblemer eller vilkår for brugsproblemer, såsom at bruge en VPN til torrenting, ulovlige aktiviteter osv.

Mens grundlæggende forbindelseslogfiler ikke nødvendigvis er et problem, er der nogle VPN’er, der holder forbindelseslogfiler, mens jeg fejlagtigt hævder at være en “ingen logfiler” -tjeneste.

Ingen logfiler – Ingen logfiler betyder simpelthen, at VPN -tjenesten ikke holder nogen logfiler. Det kan være vanskeligt at have en virkelig logs -politik, mens du samtidig håndhæver begrænsninger, såsom enhedsforbindelser eller båndbredde. Dette er især tilfældet, når VPN’er skal håndhæve begrænsninger såsom båndbredde eller antallet af enheder, der bruges pr. Abonnement.

VPN logger ingen data

Vi har også lært, at VPN’er kan kræve logning med nogle VPN -protokoller, såsom Wireguard VPN -protokol. Som vi bemærkede i Nordvpn vs Surfshark -sammenligning, bruger begge disse VPN’er et dobbelt NAT -system med Wireguard, hvilket giver dem mulighed for ikke at opbevare logfiler eller forbindelsesdata.

De to mest populære ingen logfiler VPN’er lige nu er Nordvpn og ExpressVPN.

Årsager til logning

Der er mange grunde til at opretholde en form for logfiler – og de er ikke nødvendigvis dårlige.

1. Begrænsning af antallet af enheder

En af de største grunde til at opretholde logfiler er at begrænse antallet af enheder, der bruges med et abonnement. Næsten hver VPN pålægger grænser (3, 5, 6 …) for antallet af samtidige forbindelser, der kan bruges med et abonnement. Håndhævelse af forbindelse og enhedsbegrænsninger kan kræve en form for logning (i det mindste når brugeren er tilsluttet tjenesten).

Præcis hvordan VPN -tjenesten håndhæver forbindelsesbegrænsninger, mens du stadig er “ingen logfiler” er et spørgsmål, som kun din VPN -service kan svare på.

Et andet eksempel er Perfect Privacy, som har en virkelig nul logfilpolitik og giver brugerne et ubegrænset antal enhedsforbindelser. I henhold til perfekt privatliv, Ingen logfiler = ingen begrænsninger (en høj standard).

2. Begrænsning af båndbredde

Båndbreddebegrænsninger kræver også logning. For at begrænse mængden af ​​båndbredde, der bruges med en given konto, er logning åbenlyst nødvendig. Derfor, hvis nogen VPN har båndbredde grænser og også hævder at være en “ingen logfiler” VPN, bør dette rejse nogle spørgsmål. Tre eksempler på dette er tillid.Zone, TunnelBear og Windscribe, en Canada VPN -service. Alle tre af disse tilbyder “gratis forsøg”, der er begrænset til en bestemt mængde båndbredde.

3. Logning med udlejningsservere (VPS)

Mange VPN’er bruger virtuelle udlejningsservere (virtuelle private servere). En VPS er meget billigere end en dedikeret (bare metal) server, men dette skaber nogle problemer ud fra et privatlivets synspunkt.

Problemet er, at udlejningsservere ofte opretholder logfiler med serveraktivitet. Desuden kan lokale myndigheder muligvis tvinge en server vært til at logge data. I dette tilfælde betyder “ingen logfiler” -politikker for et udenlandsk VPN -selskab absolut intet – lokale myndigheder ville gå direkte til datacentret for at få det, de har brug for.

Et eksempel på dette var en mand i Holland, der blev arresteret på trods af at have brugt en “ingen logfiler” VPN -udbyder. Politiet gik simpelthen til serverværten (jeg.e. udlejer) og fik alle de data, de havde brug for for at finde og arrestere manden (som blev anklaget for at have fremsat bombetrusler).

4. Nationale spionagebureauer tvinger virksomheder til at logge

Spionagebureauer, såsom NSA og GCHQ, har været kendt for at tvinge virksomheder til at logge og/eller udlevere private kundeoplysninger. Store tech -virksomheder i USA har lettet NSA -spionage siden mindst 2010 – se Prism -programmet. Billingen om efterforskningsmagt i Storbritannien kræver, at alle data er logget og vedligeholdes i 12 måneder. Det er især let at målrette mod et bestemt firma- eller servernetværk.

Endnu værre kan logginganmodninger være ledsaget af en “Gag Order” – At gøre det ulovligt for virksomheden at afsløre, hvad de bliver tvunget til at gøre. Vi bemærkede denne nøjagtige sag, for eksempel i vores Ipvanish Review.

5. Fejlfindingsproblemer og optimering af VPN -ydeevne

Logning af forbindelsesdata er ofte berettiget af VPN -udbydere for at løse problemer med deres service og optimere deres netværk. Mens du kører en hurtig, sikker og pålidelig VPN -service, kræver ikke nødvendigvis logging, vil de fleste VPN’er i det mindste opretholde nogle minimale forbindelseslogfiler for at holde alt fungerer godt.

Modstridende påstande og falske løfter

Det største problem lige nu er, at flere og flere VPN’er bruger “ingen logfiler” -frasen som et marketingslogan, når det faktisk ikke er sandt. De vil typisk fremsætte et “ingen logfiler” -krav modigt på deres hjemmeside og derefter omhyggeligt videregive alle de data, de “opbevarer”, når du læser fortrolighedspolitikken og betingelserne.

Her er et tidligere eksempel fra vores PureVPN -anmeldelse:

VPN logger ikke sandt

Mens forbindelseslogfiler ikke nødvendigvis er dårlige, tilføjer de falske eller modstridende udsagn kun forvirringen, når du vælger en VPN. Omstændigheder som dette er en af ​​grundene.

VPN -logfiler er et gråt område

Virkeligheden er, at det er næsten umuligt at nogensinde verificere, om disse “ingen logfiler” -krav er sande.

Yderligere tilføjelse til denne forvirring er, at nogle VPN’er har indviklede definitioner af, hvad “ingen logfiler” faktisk betyder. Og selvfølgelig er der ingen standard, der kan bruges og ingen bredt accepteret definition.

Udenlandsk jurisdiktion – At gøre tingene endnu værre, fungerer mange VPN’er i oversøiske jurisdiktioner og kan aldrig holdes ansvarlig for uærlighed og falsk reklame. Hvis en VPN -tjeneste i Hong Kong ligger for kunder i USA, er der ikke meget, der kan gøres.

Udenlandske (oversøiske) virksomheder vil aldrig blive holdt ansvarlige for overtrædelse af falske reklamelovgivning og bedrager kunder. Der er simpelthen uden for loven. Selvom dette ofte er godt for privatlivets fred, er det også en ulempe for ansvarlighed.

Dette er grunden til tillid er så vigtig.

Hvis du finder en VPN, der fremsætter modstridende eller vildledende udsagn om deres politik, rejser det spørgsmål om deres ærlighed og pålidelighed.

Når “ingen logfiler” -krav er verificeret

På en positiv note har der også været et par eksempler, hvor juridiske sager har verificeret gyldigheden af ​​en VPN -udbyders “ingen logfiler” påstande. Lad os se på et par af disse eksempler:

Expressvpn Server beslaglagt i Tyrkiet

Det seneste eksempel på en VPN-udbyders “ingen logfiler” -krav, der bliver sikkerhedskopieret af virkelige verdensbegivenheder, er med ExpressVPN. Sidste år havde de en af ​​deres servere beslaglagt i Tyrkiet, hvor politiet forsøgte at få kundedata til en undersøgelse. På grund af ExpressVPN’s No Logs -politikker var myndighederne imidlertid ikke i stand til at få nogen oplysninger fra serveren, simpelthen fordi der ikke var tilgængelige data.

ExpressVPN udsendte en erklæring på deres hjemmeside, her er et kort uddrag:

Som vi sagde til tyrkiske myndigheder i januar 2017, har ExpressVPN ikke og har aldrig haft nogen kundeforbindelseslogfiler, der ville gøre det muligt for os at vide, hvilken kunde der brugte de specifikke IP’er, der blev citeret af efterforskerne. Desuden var vi ikke i stand til at se, hvilke kunder der fik adgang til Gmail eller Facebook i løbet af den pågældende tid, da vi ikke holder aktivitetslogfiler. Vi mener, at efterforskernes anfald og inspektion af VPN -serveren bekræftede disse punkter.

Denne sag bekræftede ExpressVPNs logningspolitikker og den samlede forpligtelse til at sikre kundedata.

Perfect Privacy Server -server, der er beslaglagt i Holland

Et andet eksempel på dette er perfekt privatliv, at deres servere i Rotterdam blev beslaglagt. Som med ExpressVPN blev der ikke påvirket kundedata på grund af en streng politik uden logs. Dette forklares yderligere på deres hjemmeside her.

Ud over en fuldstændig ingen logfiler, nul-viden-politik, fungerer Perfect Privacy også alle deres servere i RAM-disktilstand. Dette sikrer, at intet gemmes på den faktiske server, og hvis strømmen nogensinde er reduceret, vil der ikke være nogen tilgængelige data (yderligere forklaret i den perfekte gennemgang af privatlivets fred).

Mens perfekt privatliv er en stor VPN, er det temmelig dyrt til omkring $ 9 pr. Måned. For alternativer kan du se disse bedste billige VPN’er.

VPN logger revisioner

I nogle tilfælde har VPN’er gennemgået tredjepartsrevisioner, der ikke har bekræftet nogen logfiler. For eksempel har vi tilfældet med Nordvpn og Proton VPN, som begge har været revideret og verificeret at være ingen logfiler. Der er også VPN’er, der har bestået sikkerhedsrevisioner, men har endnu ikke gennemgået en revision uden logs. To eksempler på dette er Atlas VPN og Surfshark.

Se vores No-Logs VPN-guide for mere information om VPN’er, der har vist sig at være “ingen logfiler” med virkelige testsager.

Andre sager

I et andet tilfælde blev privat internetadgang indkaldt til retten vedrørende en FBI -undersøgelse. I retten erklærede de offentligt, at de ikke har nogen logfiler eller kundedata til at give myndighederne. Selvom dette ikke rigtig verificerer noget, tilføjer det yderligere gyldighed til deres “ingen logfiler” påstande.

Og til sidst har der også været et par tilfælde, hvor retshåndhævende myndigheder har vist, at “ingen logfiler” hævder at være falsk. En berygtet sag var med PureVPN -logging af kundedata og overleveret dette til myndighederne, på trods af at han hævdede at have en “nul logs -politik” på deres hjemmeside. Se artiklen om PureVPN, der holder logfiler for mere info om dette emne.

VPN -logs ofte stillede spørgsmål

Lad os nu dykke ned i nogle ofte fremførte spørgsmål om VPN-logfiler.

Hvad er VPN -logfiler?

Kort sagt, VPN -logfiler er bare de data, som VPN -udbydere indsamler fra driften af ​​VPN -tjenesten. Disse data kan komme i mange former, herunder serverstatistikker, tidsstempler, sidste forbindelsestid, forbindelsesvarighed, bruger IP -adresse, websteder og IP -adresser besøgt og andre data. Medmindre VPN er en streng service uden logs, når som helst du opretter forbindelse til selve VPN-tjenesten, vil du sandsynligvis generere logfiler, der indsamles af VPN-tjenesteudbyderen. Fra et privatlivsperspektiv anbefaler vi stærkt at vælge en velrenommeret No-Logs VPN-service, der er blevet uafhængigt verificeret.

Opbevarer dine VPN -logfiler?

Hvorvidt din VPN holder logfiler vil variere afhængigt af den VPN -service, du bruger. For at afgøre, om din VPN holder logfiler eller ej, kan du omhyggeligt læse din VPN’s privatlivspolitik og bestemme nøjagtigt, hvilke logfiler der holdes, og hvor længe.

Det er dog vigtigt at huske på, at nogle VPN’er muligvis ikke engang overholder deres egen privatlivspolitik. Vi så for eksempel dette med PureVPN-loggebrugere, mens vi stadig hævdede at være en “no-logs” -tjeneste.

Hvor gemmes VPN -logfiler?

I de fleste tilfælde gemmes VPN -logfiler på en slags administrationsserver under kontrol af selve VPN -tjenesten. De fleste VPN -tjenester bør ikke holde nogen logfiler på VPN -serverne. Dette kan sætte brugerdata i fare fra tredjepartsserverbeslag. De bedste VPN -tjenester kører alle servere i RAM -hukommelsen uden harddiske. Dette sikrer, at ingen data nogensinde kan gemmes fysisk på en VPN -server.

Hvem kan se min VPN -aktivitet?

Når du opretter forbindelse til en VPN -tjeneste, vil VPN være i stand til at se, hvilke websteder du besøger gennem VPN. Omvendt, når du har en sikker forbindelse gennem en VPN, vil din internetudbyder ikke være i stand til at se nogen websteder, du opretter forbindelse til, fordi alle dataene vil blive krypteret mellem din enhed og VPN -serveren. Men hvis der er nogen VPN -datalækager, især DNS -lækager, kan dette udsætte din browserhistorie for tredjepart, selvom du bruger en VPN. Dette er grunden til, at det er kritisk at periodisk teste din VPN for eventuelle problemer eller problemer.

Konklusion om VPN -logfiler

Med VPN -logfiler er den vigtigste ting at kigge efter ærlighed og gennemsigtighed. Hvis du ser, at “ingen logfiler” -kravene på hjemmesiden ikke er i overensstemmelse med VPNs privatlivspolitik, er det faktisk et problem.

Med hensyn til det store billede er andre vigtige overvejelser jurisdiktion og test resultater.

Disse faktorer tages alle i betragtning med placeringerne på den bedste VPN -service -rapport.

Vi har også en VPN -kuponer guide, der regelmæssigt opdateres med de nyeste tilbud.

Relaterede artikler:

 • Expressvpn -kupon
 • Cyberghost vs Nordvpn
 • Nordvpn vs PIA (privat internetadgang)

Denne VPN Logs Guide blev sidst opdateret om 27. juli 2023.

Om Sven Taylor

Sven Taylor er hovedredaktør og grundlægger af Restury Privacy, en Digital Privacy Advocacy Group. Med en lidenskab for digital privatliv og tilgængelig information skabte han gendannelse af privacy for at give dig ærlige, nyttige og ajourførte oplysninger om online privatliv, sikkerhed og relaterede emner.

Læserinteraktioner

Kommentarer

 1. Cookie Lou 26. august 2022

Ty for disse oplysninger. Jeg har en hjerneskade. + Mange operationer.mit liv alt hacket. I dag tragedie! Jeg kan ikke tage dette. Apple sender en anden PHN. Hvordan skete dette. Udskiftede sim. I HV VPN Proton Mail. PLS rådgiver Ty -kram og sikker praksis for alle!

 • Cookie Lou 26. august 2022

VPN -logningspolitikker forklaret

Callum Tennent fører tilsyn med, hvordan vi tester og gennemgår VPN -tjenester. Han er medlem af IAPP, og hans VPN -råd har vist sig i Forbes og Internet Society.

At forstå, hvilken type data din VPN indsamler er en afgørende faktor, når det kommer til at beskytte dit privatliv. Find ud af, hvilke udbydere du kan stole på i denne omfattende guide til VPN -logfiler.

En illustration af en mand, der overvåges af hans enhed

Når du gennemser internettet med en VPN, stoler du på din VPN -tjenesteudbyder med følsom information.

Afhængig af dens logningspolitik kan din VPN -service overvåge og gemme din IP-adresse, Valg af serverplacering, og endda websteder, du besøger.

Kort sagt er der snesevis af følsomme logfiler, som en VPN kan indsamle og dele, hvis det er forpligtet til at gøre det.

Hvad en VPN -logfiler er derfor et kritisk problem, hvis du er bekymret for dit digitale fodaftryk.

Vi undersøgte grundigt loggingspolitikken i 70 mest populære VPN -tjenester på markedet.

Til vores overraskelse logger flertallet af VPN’er en slags data under grund af forbedringer af service eller fejlfinding:

 • 39% logforbindelsestidsstempler
 • 26% butik original IP -adresse
 • 10% registrering af browsing aktivitetsdata
 • 6% log -server IP -adresse

Se hvilke data de 70 VPN’er, vi analyserede, logger i vores guide til de bedste NO-logs VPN-tjenester.

Vores forskning fandt, at nogle af de mest populære VPN -udbydere indsamler deres brugers webaktivitet og deler disse oplysninger med tredjepart.

De bedste VPN -tjenester bestræber sig virkelig på at beskytte deres brugers privatliv og sikkerhed. Virksomhederne er gennemsigtige om, hvilken type data de indsamler, hvorfor disse data er nødvendige, og hvor længe de gemmer dem.

Desværre er dette niveau af gennemsigtighed sjældent.

Logningspolitikkerne for populære VPN -tjenester er ofte vage, komplicerede eller vildledende.

Mange VPN -tjenester hævder falskt at indsamle en minimal mængde data eller slet ingen data. Andre er bevidst vage over den nøjagtige type data, deres politik henviser til.

For at tilføje forvirringen afspejler markedsføringserklæringer på VPN -websteder sjældent faktiske privatlivspolitikker. Med over 300 VPN -tjenester på markedet er det vanskeligt at vide, hvem man skal tro.

Hvordan kan du finde en VPN værdig til din tillid?

Hvad er der i denne guide

 • Hvilke typer data logger VPNS?
 • Hvilken slags logning er acceptabel?
 • Populære VPN’er, der holder aktivitetslogfiler
 • Hvad er grundene til VPN -logning?
 • Problemet med VPN -logningspolitikker
 • Sådan beskytter du dig selv

Hvad er der i denne guide

 • Hvilke typer data logger VPNS?
 • Hvilken slags logning er acceptabel?
 • Populære VPN’er, der holder aktivitetslogfiler
 • Hvad er grundene til VPN -logning?
 • Problemet med VPN -logningspolitikker
 • Sådan beskytter du dig selv

Hvilke typer data logger VPNS?

Der er tre typer data, som din VPN muligvis kan registrere: aktivitetslogfiler, Forbindelseslogfiler, og Aggregerede logfiler. At forstå, hvilken type data der falder ind i disse kategorier, er vigtigst, hvis du effektivt beskytter dit privatliv.

1 aktivitetslogfiler

Indsamling af aktivitetsdata er den mest invasive type logning. Det fjerner enhver privatlivets fred eller anonymitet, som en VPN ellers kan have råd til.

Også kendt som ‘Brugslogfiler‘, Dette henviser til alle data, der eksplicit er relateret til din online aktivitet.

Aktivitetslogfiler kan omfatte:

Hola VPNs privatlivspolitik giver et godt eksempel på aktivitetslogning:

Et skærmbillede af Hola VPN

Skærmbillede fra Hola VPNs privatlivspolitik.

Gratis VPN -applikationer som Hola VPN er en almindelig skyldige til at indsamle aktivitetsdata. Disse data deles ofte eller sælges til tredjepart til reklameformål, hvilket effektivt subsidierer omkostningerne ved et abonnement.

Nogle abonnementsbaserede ‘no-log’ VPN-tjenester overvåger brugeraktivitet, hvis de er mistænkelige over et individ, eller hvis de er lovligt tvunget til at gøre det. Andre registrerer brugeraktivitet i realtid og sletter den derefter, når VPN-sessionen er forbi.

For eksempel fandt vores gennemgang af SkyVPN servicelogfilerne personligt identificerbare oplysninger, såsom din oprindelige IP -adresse og placeringsoplysninger:

Et skærmbillede fra Skyvpn

Skærmbillede fra Skyvpns privatlivspolitik.

Fordi dataene slettes så hurtigt, er denne type aktivitetslogning ikke for meget af en bekymring. Når det er sagt, er det bedst at undgå det, hvor det er muligt.

Andre udbydere kan lide skjule.Mig er teknisk ude af stand til at indsamle aktivitetslogfiler på grund af konfigurationen af ​​deres netværk. Fra et privatlivsmæssigt synspunkt er disse udbydere din bedste mulighed.

Det er unødvendigt at sige, at alle VPN -lagringsaktivitetsdata bør undgås for enhver pris. Hvis du er bekymret for aktivitetslogning, skal du se på de mest populære VPN’er, der logger dine aktivitetsdata.

2 forbindelseslogfiler

Forbindelseslogfiler kan omfatte:

Forbindelseslogfiler kan indsamles på serverniveau (e.g. Total serverbåndbreddebrug) eller brugerniveau (E.g. Din oprindelige IP -adresse).

Disse data bruges typisk til at optimere netværksydelse og fejlfinde kundeforespørgsler.

Forbindelseslogfiler på serverniveau er et godt eksempel på Hvorfor ikke al logning er et problem. Det er praktisk talt umuligt for en VPN at opretholde ydeevne uden at logge nogen data overhovedet.

Faktisk overvågning og opbevaring det rigtige, Ikke-identificerbare data vil hjælpe med at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse fra din VPN.

Dog opbevaring det forkerte Forbindelseslogfiler kunne give en VPN -service mulighed for at matche dig til din aktivitet. Dette kan bruges til personligt at identificere dig, hvilket er et stort problem for privatlivets bevidste brugere.

Hvis du er bekymret for den type forbindelsesdata, som din VPN logger på, skal du fortsætte med at læse for at finde ud af nøjagtigt, hvilken slags logning der er uacceptabel.

Her er et eksempel på detaljerede forbindelseslogfiler på brugerniveau fra Thunder VPNs logningspolitik:

Et skærmbillede fra Thunder VPN

Skærmbillede fra Thunder VPNs privatlivspolitik.

Påstande om, at disse data kun bruges til at “levere den bedst mulige oplevelse” eller “forbedre kundeservicen” er almindelige, men vi ved af erfaring, at dette detaljeringsniveau ikke er nødvendigt for at opretholde et godt udøvende VPN-netværk.

3 Aggregerede logfiler

Nogle af de mest populære VPN’er på markedet indsamler aggregerede logfiler. Dette betyder, at VPN indsamler oplysninger, der angiveligt er anonymiseret og umuligt at linke til en bestemt bruger.

En VPN -service kan muligvis indsamle de websteder, du besøger, den båndbredde, du bruger, eller de datoer og tidspunkter, du opretter forbindelse til en server. De vil derefter fjerne disse oplysninger om eventuelle identificerende faktorer og tilføje dem til en større database.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at nogle VPN’er hævder, at de ikke holder logfiler, når de faktisk holder samlede logfiler. Anchorfrees privatlivspolitik er et godt eksempel på, hvad man skal passe på:

Et skærmbillede fra Anchorfree

Skærmbillede fra Anchorfrees privatlivspolitik.

I sidste ende er aggregerede og anonyme data ikke altid den magiske kugle, som marketingteams vil have dig til at tro.

Den nøjagtige type data, der samles, og effektiviteten af ​​anonymiseringsprocessen dikterer, om denne type logning er acceptabel. Du skal bare stole på, at din VPN -service anonymiserer dine data effektivt.

Hvis dette er et sprang af tro, du er ubehagelig med, er du bedre stillet til at vælge en virkelig ikke-logs VPN-service.

Hvad er en ikke-logs VPN?

En virkelig ikke-logs VPN-service indsamler eller gemmer ikke nogen aktivitets- eller forbindelsesdata, der kan bruges til personligt at identificere dig. Det vigtigste er, at det ikke indsamler eller holder nogen oplysninger, der transmitteres gennem VPN -tunnelen Overhovedet.

Dette vil sikre, at ingen bruger kan knyttes til nogen specifik aktivitet eller forbindelse på VPN -netværket. Hver bruger vil være privat, anonym og ukendt endda for VPN -udbyderen.

De eneste identificerende oplysninger, som en No-Logs VPN har, er din e-mail-adresse (til registrering af din konto) og fakturering (i tilfælde af at du vil have refusion).

BEMÆRK: Nogle VPN -tjenester, som ExpressVPN, giver dig mulighed for at betale med bitcoin for at undgå den identificerende betalingsproces. Mullvad VPN giver dig endda mulighed for at betale kontant.

Ingen log VPN’er kan ikke tvinges til at stille brugerdata til rådighed for myndighederne eller tredjepart, da dataene simpelthen ikke findes.

Sådan kan en stærk loggingspolitik udligne spørgsmålet om en utrygt VPN -jurisdiktion.

Det er vigtigt at bemærke, at “no-logs” ikke nødvendigvis betyder det Absolut ingen data holdes overhovedet. Ægte “nul logging” er effektivt umulig at implementere, mens man opretholder et stærkt netværk eller håndhæver begrænsninger som enhedsgrænser.

De fleste VPN’er holder meget basale data som samlede serverbelastningsoplysninger (antallet af brugere eller båndbredde brugt pr. Server). Dette er en med rette minimal tilgang til logning, der absolut ikke involverer nogen identificerende information. Dette er stadig klassificeret som en No-Logs VPN.

EKSPERTRÅD: Hvis du leder efter en VPN, du kan stole på med dit privatliv, har vi oprettet en liste over VPN’er uden log, der er verificeret af tredjepart.

Hvilken slags logning er acceptabel?

Nogle af de bedste udbydere på markedet holder grundlæggende forbindelsesdata, der ikke kan bruges til at identificere en given person. Det er forsvarligt for en legitim VPN -service, der er forpligtet til brugernes privatliv for at indsamle følgende oplysninger:

*Et fragment af din IP -adresse. Dette kan bruges til at identificere din internetudbyder, men ikke dig personligt.

Hvilken slags skovhugst er uacceptabel?

Virtuelle private netværk er privatlivsværktøjer frem for alt andet. Af denne grund er der visse typer data, der ikke skal indsamles under nogen omstændigheder.

Undgå enhver VPN -service, der registrerer følgende data:

*Denne type data er kun farlig, hvis den er logget i kombination med andre detaljerede forbindelsesdata.

Populære VPN’er, der holder aktivitetslogfiler

Følgende VPN -tjenester logger din Browsing History og aktivitetsdata. Dette er den mest uhyggelige form for logning og bør undgås for enhver pris.

Dette er på ingen måde en udtømmende liste over alle VPN’er, der holder aktivitetslogfiler. Du skal altid personligt kontrollere din udbyders politik, før du har tillid til dem med dine data.

*Indsamlet som standard gennem funktionen ‘Rapport driftsfejl’ inden for applikationen.

Hvad er grundene til VPN -logning?

Der er mange gyldige grunde til, at en VPN -udbyder kan opretholde nogle grundlæggende logfiler. Dette kan omfatte følgende:

1 båndbredde grænser

Gratis eller ‘freemium’ VPN’er pålægger ofte CAPS for mængden af ​​data, som en bruger kan overføre inden for en given periode. Begrænsning af mængden af ​​båndbredde, der bruges af en bestemt konto, kræver naturligvis en grad af logning.

Selvom denne type logning typisk ikke er et problem, hvis en VPN hævder at være helt ‘nul logfiler’, men også pålægger båndbredde grænser, er det sandsynligvis, at deres påstande ikke er helt sandt.

2 enhedsgrænser

At begrænse antallet af anvendte enheder pr. Konto er en af ​​de mest almindelige årsager til at opretholde logfiler. Håndhævelse af disse begrænsninger kræver næsten altid en form for midlertidig logning, i det mindste under hver VPN -session.

Præcis hvordan hver udbyder håndhæver sine enhedsgrænser er subjektivt. Nogle privatlivspolitikker er gennemsigtige for at logge antallet af samtidige forbindelser pr. Konto. I modsætning hertil pålægger nogle ‘no-logs’ VPN’er enhedsgrænser uden at forklare nøjagtigt hvordan.

Nordvpn er et godt eksempel på, at en VPN går den ekstra kilometer for at beskytte brugernes privatliv på trods af at håndhæve enhedsbegrænsninger. I stedet for at gemme brugerforbindelsesdata, er Nordvpn afhængig af en unik algoritme for at holde styr på samtidige sessioner:

”For at begrænse antallet af samtidige sessioner for en aktiv bruger holder en algoritme deres brugernavn og tidsstemplet for den sidste sessionstatus, mens sessionen er aktiv. Disse data udslettes inden for 15 minutter efter, at sessionen er afsluttet.”

3 virtuelle private servere

For at spare på omkostningerne lejer nogle VPN -tjenester virtuelle private servere (VPS). Disse er betydeligt billigere end dedikerede fysiske servere, især i lande uden stærk digital infrastruktur.

Selvom dette muligvis reducerer en VPN -udbyders omkostninger, kan det være problematisk med hensyn til privatlivets fred.

Lejebesvær kan opretholde logfiler med aktivitet uanset VPN -selskabets loggingspolitik. Afhængig af den lejede servers jurisdiktion kunne lokale myndigheder tvinge serverværten til at logge eller dele disse data.

I dette tilfælde er VPN -selskabets logningspolitik overflødig. Lokale myndigheder kan gå direkte til serverværten for at finde de oplysninger, de har brug for.

Dette problem blev demonstreret i 2014, da en EarthVPN -bruger blev arresteret i Holland. På trods af EarthVPNs politik uden logs, tvang de relevante myndigheder den virtuelle server vært til at udlevere de data, der er nødvendige for at identificere deres mistænkte.

4 juridiske forpligtelser

Nationale efterretningsbureauer som NSA og GCHQ har magten til at tvinge organisationer til at logge og dele private oplysninger. I betragtning af omfanget af deres bulkovervågningsprogrammer er det særlig let at målrette mod et bestemt firma eller servernetværk.

Disse logginganmodninger kan ledsages af en gag -ordre, hvilket gør det ulovligt for virksomheden at offentliggøre, hvad de er tvunget til at gøre. Nogle VPN -virksomheder offentliggør garantier i et forsøg på at tackle dette problem.

For mere information om warrant kanarier, masseovervågning og hvordan en VPN’s placering kan påvirke dit privatliv, skal du læse vores guide til VPN -jurisdiktioner.

5 Performance Optimization

At opretholde en hurtig, privat og pålidelig VPN -service kræver ikke nødvendigvis logning, men det hjælper bestemt. Grundlæggende forbindelsesdata kan hjælpe med at vælge den mest passende server til at oprette forbindelse til eller tildele ressourcer til de mest populære serverplaceringer.

Mange VPN -udbydere bruger præstationsoptimering til at retfærdiggøre omfattende og invasive logningspraksis. Det er vigtigt at være opmærksom på, at alt over grundlæggende forbindelsesdata i de fleste tilfælde ikke er nødvendigt for at opretholde et godt udøvende VPN-netværk.

Problemet med VPN -logningspolitikker

En illustration af en kvinde, der beskytter sig selv fra øjnene med en paraply

Usingende VPN -brugere er ofte vildledt af vage, falske eller bevidst forvirrende logningspolitikker designet til at skabe illusionen af ​​privatlivets fred.

Hvis du ikke ved, hvad du skal kigge efter, kan du ende med at bruge en VPN -service, der sætter dig i fare.

Hvis du vurderer en VPNs privatlivspolitik eller investerer i et abonnement, skal du være opmærksom på følgende almindelige problemer.

Hvis du allerede er bekendt med disse problemer, kan du springe direkte til, hvordan du beskytter dig selv.

1 falsk reklame

Med undtagelse af uafhængig revision er det næsten umuligt at virkelig verificere en VPN’s logningspolitik, indtil det er for sent.

For at bevise dette punkt er der flere eksempler på angiveligt ‘private’ eller ‘ingen logfiler’ VPN -udbydere, der er blevet fanget med at dele detaljerede logfiler med myndighederne.

I 2011 spillede London-baserede VPN Service Hidemyass (HMA) en nøglerolle i arrestationen af ​​Cody Kretsinger, en 23 år gammel Phoenix-beboer. Kretsinger var medlem af Lulzsec, en spin-off af den hacker-aktivistiske gruppe anonyme.

HMA hævdede at være en privatlivsfirst-service, der gjorde det muligt for brugerne at “Surf anonymt online i komplet privatliv”:

Et skærmbillede fra et arkiv med Hidemyass

Skærmbillede fra et arkiv med Hidemyass’s hjemmeside, den 18. juli 2011.

FBI spores Kretsinger’s hack til en IP -adresse, der ejes af HMA, og udstedte straks en britisk retsafgørelse, der krævede logfiler. HMA overholdt og delte forbindelseslogfilerne, der til sidst identificerede Kretsinger.

Selvom det er tydeligt, at ulovlige aktiviteter ikke under nogen omstændigheder skal kondoneres, er denne hændelse kun et eksempel på en alvorlig fejl i VPN -økosystemet. Sælger et produkt, der eksplicit hævder at beskytte en brugers identitet og derefter gør det modsatte er unægtelig vildledende.

Hidemyass er ikke den eneste VPN med en historie med falsk reklame – Ipvanish har også en urolig fortid, når det kommer til datalogning.

I 2016 samarbejdede IPVanish med FBI for at hjælpe med en kriminel efterforskning. På trods af en privatlivspolitik, der var eksplicit om dens nul-logging-praksis, indrømmede Ipvanish i sidste ende til juridiske anmodninger og leverede detaljerede forbindelsesdata til myndighederne.

Et skærmbillede fra et arkiv med ipvansk

Screenshot fra et arkiv med IPVanishs privatlivspolitik, 13. marts, 2016.

Selvom dette åbenbart vedrører, er det vigtigt at bemærke, at denne hændelse skete, mens virksomheden var under helt anderledes ejerskab og ledelse. For mere information om denne sag, kan du læse vores fulde IPVanish Review.

Det er sandsynligt, at der er mange flere eksempler på angiveligt ‘no-logs’ VPN’er, der deler data med myndigheder eller fremsætter falske påstande, som vi simpelthen aldrig vil vide om. Som det står, er det vigtigt at Se på din udbyders historie Før du træffer en beslutning.

2 bevidst tvetydighed

I en ideel verden ville alle VPN -loggingspolitikker klart forklare, hvilke data der holdes under og efter en VPN -session. Desværre er mange udbydere afhængige af tvetydighed for at hjælpe med at skabe en falsk følelse af sikkerhed.

De fleste brugere er ikke klar over, at brede sætninger som ‘no-logs’ Er det ikke altid, hvad de ser ud. Nogle VPN -udbydere drager fordel af det faktum, at der ikke er nogen standarddefinition af ‘logfiler’ i hele branchen.

Dette smuthul giver VPN -tjenester mulighed for eksplicit at angive Hvilken type data Deres krav om ‘ingen logging’ henviser til.

En udbyder kan legitimt annoncere ‘no-logs’ for aktivitet data, men fortsæt med at registrere personligt identificerbare forbindelse data.

Kort sagt, mange VPN -udbydere mærker sig selv som ‘ingen logfiler’ efter deres egne standarder alene.

Mens nogle forbindelseslogfiler ikke nødvendigvis er dårlige, tilføjer de falske eller modstridende udsagn kun til forvirring og mistillid, når du vælger en VPN.

På lignende måde er det temmelig almindeligt for en VPNs markedsføringskrav, der direkte modsiger sin privatlivspolitik. Typisk vil de fremsætte et dristigt “nul-logging” -krav på hjemmesiden og derefter omhyggeligt videregive de data, de rent faktisk Opbevares vilkår og betingelser.

Thundervpn giver et godt eksempel på disse taktikker. Virksomheden annoncerer tydeligvis en “streng” politik uden logging på sin Google Play Store-liste:

Et skærmbillede fra Thundervpn's Google Play Store -notering

Skærmbillede fra Thundervpns Google Play Store -liste.

Imidlertid viser en hurtig læsning af dens privatlivspolitik, at dette er helt usandt:

Et skærmbillede fra Thunder VPNs privatlivspolitik. Vi tilføjede den røde understregning for at lægge vægt på

Ikke kun er disse praksis uærlige, de er potentielt farlige for intetanende VPN -brugere, der ikke har læst deres udbyders politik fuldt ud.

Hvis du finder en VPN, der gør modstridende eller vildledende udsagn om dens loggingspraksis, er det fornuftigt at tænke to gange om dens troværdighed. I de fleste situationer er det usandsynligt, at det er en VPN, du skal stole på med dine følsomme data.

3 Manglende detaljer

Det er overraskende almindeligt for mindre populære VPN -udbydere at operere uden en privatlivspolitik overhovedet. Naturligvis, hvis der ikke er nogen detaljer om dataindsamling på udbyderens websted, bør VPN ikke stole på.

Tilsvarende skal du kigge efter usædvanligt korte politikker. Masser af udbydere angiver simpelthen:

“Vi logger ikke nogen af ​​din aktivitet, mens vi er tilsluttet VPN -tjenesten”

Disse udsagn forklarer intet om, hvordan dine data kan indsamles på andre måder.

Yoga VPNs privatlivspolitik er et godt eksempel på, hvad man skal undgå. På bare 371 ord lang, forklarer hele dokumentet næppe en enkelt ting om, hvordan yoga VPN fungerer.

Nogle tjenester er også bekymrende vage over, hvordan servicevilkårene håndhæves. Dusinvis af udbydere kan prale af ‘no-logs’, men advarer også brugere om, at de vil “undersøge mistænksom opførsel” eller “forbyde krænkende brugere” i den samme sætning.

Spørgsmålet står derefter: Hvis en VPN ikke logger din IP -adresse eller aktivitet, hvordan er de i stand til at undersøge mistænksom opførsel?

Hvis en VPN’s logningspolitik er kort eller vag, skal du kontakte udbyderens supportteam for flere detaljer. Brug ikke et produkt, der ikke er villig til at investere tiden til at være klar og gennemsigtig om dets praksis.

4 jurisdiktion

Logningspolitikker og jurisdiktioner er tæt sammenflettet. Mens uklare jurisdiktioner kan være gode til privatlivets fred, kan de også forårsage problemer med hensyn til ansvarlighed.

Det er meget sværere at holde en ekstern virksomhed ansvarlig for at overtræde falske reklamelovgivning eller bedrage kunder. Hvis en VPN i Panama bevidst vildleder en kunde i Tyskland, er der ikke meget, der kan gøres.

Vigtigere er det, at en VPN -udbyders jurisdiktion vil påvirke dens juridiske forpligtelse til at logge data og dele dem med myndighederne. En service med base i USA kunne for eksempel tvinges til at overvåge sine brugere i hemmelighed.

Disse invasive jurisdiktioner er mindre af et problem, hvis en VPN virkelig ikke er logger. At vælge en tjeneste uden for disse lande kan dog tilbyde mere beskyttelse.

For at lære mere om datadeling blandt de fem, ni og 14 øjne -alliancer, skal du læse vores VPN Jurisdiction Guide.

Sådan beskytter du dig selv

Hvis du er bekymret for, at din VPN muligvis ikke beskytter dit privatliv, er der flere trin, du kan tage for yderligere at beskytte dine følsomme data.

1 Vælg en bekræftet ingen logs VPN

Der har været flere tilfælde, hvor juridiske sager og virkelige verdensbegivenheder har verificeret en VPN-udbyders nul-logging-politik.

Tjenester som ExpressVPN og privat internetadgang har fået deres servere beslaglagt og været ude af stand til at samarbejde på grund af mangel på tilbageholdte data. Derudover har begge udbydere haft deres loggingspolitikker Bekræftet af tredjepartsrevisorer.

Andre VPN -udbydere, der med succes vedtog en uafhængig revision, inkluderer:

Hvis du er bekymret for VPN -logning, er det mere sikkert at vælge en VPN med en bevist rekord.

2 Kombiner en VPN med tor

Hvis det er konfigureret korrekt, kan det at bruge en VPN i kombination med Tor -browseren flytte dig et skridt nærmere anonymitet.

Det er værd at huske, at Tor -browseren er langsom på de bedste tider. At kombinere en VPN med TOR vil reducere din VPN’s ydelse og forbindelseshastighed betydeligt.

3 -lags VPN -tjenester

Brug af flere VPN -tjenester samtidig tilføjer et andet lag af beskyttelse til din identitet.

Den enkleste måde at gøre dette på er at oprette en VPN -router og tilslutte din enhed. Installer en VPN fra en anden udbyder på den samme enhed og kør derefter applikationen. Derefter passerer du dine data gennem begge udbydere samtidigt.

Ligesom at bruge en VPN i kombination med TOR, vil lagdeling af flere VPN -tjenester have en betydelig indflydelse på ydeevnen.

4 Vælg en privatlivsvenlig jurisdiktion

Abonnering på en VPN, der er baseret uden for de vigtigste efterretningsdelingslande, er den sikreste mulighed.

Husk, at drift uden for disse invasive jurisdiktioner ikke nødvendigvis betyder, at en VPN -udbyder kan stole på. VPN -selskabet kunne stadig samarbejde med udenlandske myndigheder og endda logge dine data, hvis de er så tilbøjelige.

Vær ikke bange for at stille spørgsmål

VPN -logfiler er ikke altid en dårlig ting. I sidste ende afhænger deres betydning af niveauet for anonymitet, du ønsker at opnå.

Hovedspørgsmålet er imidlertid en udbredt mangel på ærlighed og gennemsigtighed. En legitim VPN -udbyder vil efterlade dig med Absolut uden tvivl at dine personlige oplysninger er i sikre hænder.

Hvis du ser, at kravene på en udbyders hjemmeside ikke er i overensstemmelse med dens privatlivspolitik, skal du tage dine penge andre steder. Hvis noget ser tvetydigt ud eller mistænkeligt, tøv ikke med at kontakte udbyderens supportteam.

Nøglen er at forstå nøjagtigt, hvordan VPN -tjenester kan manipulere deres politikker. Når du har en solid forståelse, kan du derefter kigge efter ærlige udbydere og tage ekstra forholdsregler, hvis du har brug for højere niveauer af anonymitet.

Med dit privatliv på spil, Det er din ret som bruger at forvente gennemsigtighed i det mindste.