Bedste sikre e -mail -udbydere (2023)

Contents

Tjek vores korte video om de mest sikre e -mail -udbydere nedenfor.

De bedste gratis anonyme e -mail -konti i 2023

Stærk kryptering er ikke nok, hvis du vil sende virkelig anonyme e -mails. Dine e -mail -tjenesteudbydere kan stadig føre en oversigt over dit navn, spore din IP og din placering og se e -mail -emnelinjer og modtagere. Men hvad nu hvis du har brug for at sende og modtage hemmelige e -mails, der ikke afslører din identitet? Så har du brug for en betroet anonym e -mail -udbyder, der ikke indsamler dine data.

1. januar 2023
Врем egen.

 • Hvad er en anonym e -mail?
 • Hvorfor har du brug for en anonym e -mail?
 • Hvad er en brænder e -mail -tjeneste?
 • Er der sådan noget som en usporbar e -mail?
 • Hvad skal du overveje, når du vælger en anonym e -mail -konto?
 • Bedste anonyme e -mail -udbydere
  • Protonmail
  • Tutanota
  • Sikker e -mail
  • Guerilla Mail
  • Anonaddy
  • Privatemail
  • Mailfence
  • Countermail
  • Startmail
  • Zohomail
  • Posteo
  • Hvis du kun behøver at sende e -mails
  • Hvis du kun behøver at modtage e -mails
  • Hvis du ikke kan sige farvel til Google

  Hvad er en anonym e -mail?

  Kort sagt, en anonym e -mail er en, der skjuler afsenderens identitet og ikke indeholder nogen personligt identificerbare oplysninger. En anonym e -mail kan ikke spores tilbage til dig.

  Anonyme e -mail -tjenester krypterer dine beskeder, så selvom de blev opfanget i transit, kunne ingen se deres indhold. Din e -mail -adresse, det tidspunkt, hvor meddelelsen blev sendt, din enheds navn og endda din IP -adresse vil også blive skjult for modtageren.

  Hvorfor har du brug for en anonym e -mail?

  Der er mange grunde til, at du måske vil sende og modtage anonyme e -mails:

  • Du er måske journalist, der skriver om følsomme emner som optøjer eller borgerkrig.
  • Du kan være en aktivist, der kæmper for ytringsfrihed eller andre menneskerettigheder.
  • Du skal muligvis sprænge fløjten på et uetisk selskab eller en regering.
  • Du bor måske i et land med et undertrykkende regime, hvor dine e -mails og alt hvad du gør online overvåges.
  • Du ønsker ikke, at tech -giganter som Google skal læse din e -mail og spore din online opførsel.
  • Du er interesseret i privatlivets fred og sikkerhed og ønsker ikke, at dine e -mails skal være personligt identificerbare i tilfælde af overtrædelse.

  En masse e -mail -udbydere tilbyder sikre e -mail -tjenester, men ikke alle af dem beskytter din identitet. Nogle vil kun kryptere indholdet af dine e -mails, så sørg for at kontrollere, om det skjuler din IP -adresse, om det beder om dine personlige oplysninger, når du tilmelder dig, og om det tilbyder ekstra sikkerhedsfunktioner som brænder -e -mails.

  Hvad er en brænder e -mail -tjeneste?

  Brænder e -mail -tjenester husker engangs forudbetalte telefoner – de bruges midlertidigt og bortskaffes derefter. De giver dig en midlertidig e -mail -adresse. Mens anonyme e -mail -tjenester stadig kræver, at du tilmelder dig, kan du normalt bruge brændere med det samme uden nogen forpligtelse. Brænder e -mail -tjenester kræver normalt ikke en konto, og deres meddelelser udløber normalt efter en bestemt periode. Så de kan ikke spores tilbage til dig.

  De kan være nyttige til at undgå spam, når du besøger upålidelige websteder, for at forblive anonym eller for at forhindre, at din e -mail -korrespondance læses af en tredjepart. Du kan bruge sådanne midlertidige e -mail -adresser til at kommunikere med nogen og ikke efterlade spor af denne kommunikation.

  Er der sådan noget som en usporbar e -mail?

  Mens ingen kan garantere dig 100% ufravigelighed, kan du forbedre dit privatliv ved hjælp af anonyme e -mail -konti. De holder din adresse anonym og krypterer dine forbindelser, og du kan også bruge et aliasystem til at oprette flere profiler, hvilket beskytter din identitet.

  Pro tip: Selv det mest robuste sikkerhedsværktøj beskytter dig ikke, hvis du ikke beskytter dig selv. Så husk at bruge stærke adgangskoder, aldrig klikke på mistænkelige links og bruge Nordvpn til at beskytte din trafik overalt. Sund fornuft og opmærksomhed vil gøre dig meget mere usporbar.

  Hvad skal du overveje, når du vælger en anonym e -mail -konto?

  Her er nogle aspekter, du skal overveje, når du vælger en anonym e -mail -konto:

  • Udbyderens pålidelighed. Foretag altid noget research for at se, om udbyderen er pålidelig. Tjek dens sikkerhedspolitikker, og om de indsamler data.
  • Jurisdiktion. Sørg for, at udbyderen hører til en jurisdiktion, der ikke har love, der kræver tjenesteudbydere til at gemme og videregive brugerdata til regeringsinstitutioner.
  • Kryptering. Sørg for, at din valgte service har ende-til-ende-kryptering og krypterer dine e-mails under transit. Det er også en stor fordel, hvis e -mails og vedhæftede filer er krypteret på endepunkter.
  • Yderligere funktioner. Kontroller, om en service har yderligere funktioner såsom fillagring, en kontaktliste, kalendere, samarbejdsværktøjer eller andre funktioner.

  Bedste anonyme e -mail -udbydere

  For at hjælpe dig med at forblive sikker, gennemgik vi de bedste anonyme e -mail -udbydere, der tilbyder gratis krypterede e -mail -konti og giver dig Fuld anonymitet.

  Protonmail

  Protonmail er en af ​​de mest populære sikre e -mail -udbydere. Den bruger PGP -kryptering til at kryptere dine e -mails, før de forlader din enhed og i hvile. Protonmail har også en nul-viden-politik, hvilket betyder, at ingen, ikke engang Protonmail-medarbejdere, kan snuppe på dine beskeder. Desværre krypterer Protonmail ikke dine metadata, overskrifter eller emnelinjer.

  Du behøver ikke at indtaste nogen personligt identificerbare oplysninger for at oprette en konto heller. Du har dog muligheden for at linke en gendannelses -e -mail, hvis du glemmer din adgangskode. Du kan også sende selvdestruerende meddelelser og bestemme deres levetid.

  En gratis konto giver dig 500 MB lagerplads, og du vil være i stand til at sende op til 150 beskeder om dagen. For mere opbevaring og ekstra funktioner kan du vælge en betalt service. Protonmail kan dog bede dig om at indtaste dit telefonnummer for at modtage en SMS -meddelelse for at oprette eller bekræfte din konto. Dette er muligvis ikke relevant for de fleste brugere, men afhængigt af din potentielle sårbarhed kan en gratis e -mail, der ikke kræver et telefonnummer, være en sikrere mulighed.

  Tutanota

  Tutanota er et andet populært valg blandt online -sikkerheds- og privatlivets eksperter. De bruger deres egen krypteringsstandard til at kryptere hele din indbakke, inklusive dine e -mails emnelinjer og din kontakterliste. Tutanota leverer ende-til-ende-kryptering mellem brugere, men du kan også sende krypterede meddelelser til ikke-brugere, alt hvad de har brug for er en adgangskode før delet for at dekryptere dem.

  Du behøver ikke at indtaste nogen personligt identificerbare oplysninger for at oprette din konto, og den gratis plan giver dig en generøs 1 GB lagerplads. Tutanota striber også din IP fra dine e -mails, så selvom nogen formår at snuppe på din trafik, vil de ikke være i stand til at finde dig. Tutanotas software er også open source, hvilket betyder, at enhver kan undersøge dens kode for at bekræfte dens sikkerhed.

  Sikker e -mail

  Secure E-mail er en god anonym udbyder af e-mail-tjeneste, der krypterer dine e-mails med kraftfulde 4096-bit nøglekryptering og derefter bruger SSL-kryptering for at sikre, at ingen kan snuppe på dem i transit. Du behøver heller ikke at dele nogen personlige oplysninger for at oprette din sikre e -mail -konto.

  Sikker e -mail samarbejder ikke med det amerikanske Prism Surveillance Program og er meget åbent om deres privatlivspolitik. De logger ikke din IP -adresse, hvilket betyder, at de ikke har personligt identificerbare oplysninger om dig og ikke kan videregive nogen oplysninger til regeringer eller snoopers.

  Guerilla Mail

  Guerilla Mail er en anden god krypteret e -mail -udbyder. Det har eksisteret i over et årti, der giver brugerne gratis og engangs e -mail -adresse, der kan bruges til at sende og modtage anonyme e -mails. Du kan endda oprette din egen e -mail -adresse eller bruge deres “Scramble Adress” -funktion til at oprette en randomiseret adresse.

  Der kræves ingen personlige data for at oprette en konto, men hvis du stadig er bekymret for, at den bliver sporet tilbage til dig, vil Guerilla Mail give dig mulighed for at sende anonyme beskeder uden en e -mail -konto. En anden stor funktion er deres selvtimende meddelelser, hvilket betyder, at eventuelle meddelelser, du modtager sidste time, for ekstra beskyttelse mod overtrædelser.

  Anonaddy

  Anonaddy står for “Anonym e -mail -adresse”, og dette beskriver stort set, hvad det gør. Det er en gennemsigtig og open source e-mail-forwarding-service, der krypterer dine e-mails og ikke sporer dig. Det bruger heller ikke AD -målretning.

  Anonaddy bruger et Aliases -system til at give dig mulighed for at være vært for flere e -mails og dermed beskytter dit privatliv. Det har også masser af nyttige funktioner, herunder beskyttelse af din e -mail -adresse mod uopfordret spam ved at deaktivere aliaser og identificere, hvem der solgte dine data ved hjælp af forskellige e -mail -adresser til hvert websted.

  Anonaddy kan også beskytte dig mod krydshenvisning, hvilket kan afsløre din identitet i tilfælde af en dataovertrædelse. Du kan også svare på e -mails uden at afsløre din sande adresse.

  Privatemail

  Privatemail tilbyder en anonym krypteret e -mail -service. Den bruger ende-til-ende OpenPGP-kryptering, krypterer dine gemte filer og giver dig mulighed for at aktivere selvdestruktion af e-mails og kontakter. Tjenesten er også praktisk til sikker fildeling. Det krypterer ikke data på sine servere, så personlig info kommer aldrig ind i medarbejdernes hænder. Privatemail kan prale.

  Mailfence

  MailFence er et andet e-mail-system, der tilbyder OpenPGP baseret på ende-til-ende-kryptering. Det leverer sikre e -mail -tjenester, men tilbyder også andre e -mail -funktioner såsom kalender, kontakter, dokumenter osv. Du kan også bruge aliaser til styring af dine forskellige identiteter og filtrere dine indgående e -mails for at beskytte privatlivets fred og undgå spam.

  MailFence opretholder også gennemsigtighedsrapporter og warrant kanarier. Dens servere er placeret i Belgien, så det behøver ikke at overholde os Gag -ordrer, udleveringsaftaler eller nationale sikkerhedsbreve.

  For at holde din internetaktivitet privat skal du bruge Nordvpn -appen. Det tilføjer et ekstra lag af identitetsbeskyttelse og sikkerhed ved at kryptere din trafik.

  Bedst betalte anonyme e -mail -udbydere

  Countermail

  Countermail er en anonym e -mail -tjeneste med masser af ekstra funktioner. Det tilbyder fire lag kryptering: SSL, OpenPGP ende-til-ende-kryptering, session kryptering og diskkryptering på serversiden. Countermail har også anonyme e -mail -overskrifter, en adgangskodeadministrator, en autoresponder, sikre formularer og andre nyttige funktioner. Det gemmer ikke logfiler eller bruger cookies.

  Det er meget enkelt og let at bruge. Countermail er dog ikke gratis og er kun en invitation til tjeneste.

  Startmail

  Startmail er en web-kun privatlivsfokuseret e-mail-service. Det understøtter også brænderfunktionen, så du nemt kan slippe af med din e -mail -adresse, hvis den ender på en spam -adresseliste. Startmail håndterer krypteringsserver-side snarere end i browseren.

  Du kan bruge PGP -kryptering med startmail, og dine e -mails er krypteret i hvile på deres hollandske servere. Startmail har også brænderens funktion, der giver dig mulighed for at oprette midlertidige og engangs -e -mails. Det striber overskrifter og IP -adresser fra dine e -mails.

  Zohomail

  Zohomail er en B2B -sikker e -mail -tjenesteudbyder. Zohomail bruger SSL til kryptering på transportniveau mellem enheden og serveren. Alle dine beskeder er også krypteret på slutpunkter på servere på ikke -afslørede steder.

  Zohomail har en veldefineret og brugervenlig grænseflade. Det har nyttige ekstra funktioner som malware-detektion, spamfiltrering og to-faktor-godkendelse (2FA).

  Posteo

  Posteo er en tysk sikker e -mail -tjenesteudbyder, der ligner postkassen.org fordi det er en fuldt udstyret service med PGP-kryptering. Posteo understøtter dog ikke tilpassede domæner, har ingen spam -mappe og tilbyder ikke en gratis prøve.

  Posteo er en god mulighed for privatliv-det tilbyder stærk kryptering, strimler IP-adresser fra e-mails og holder ikke logfiler. Du kan også registrere helt anonymt og sende e -mails uden at forlade digitale spor. Posteo tjener ikke dig annoncer, tilbyder 2FA og har daglige oplysninger om information.

  Et dejligt plus er, at virksomheden er 100% drevet af Greenpeace Energy’s grønne elektricitet, og det serverer vegetarisk mad til sine medarbejdere.

  Gratis vs. betalte muligheder

  Fordi der er få gode gratis tjenester, anbefaler vi at bruge et par dollars og vælge en betalt service af følgende grunde:

  • Flere funktioner. Betalte tjenester tilbyder normalt flere funktioner.
  • Gennemsigtighed. Betalte anonyme e -mail -konti har en tendens til at være mere gennemsigtig. Nogle af dem har også kundesupporttjenester, hvis du støder på et problem.
  • Upålidelige gratis tjenester. Nogle gratis anonyme e -mail -konti kan være upålidelige – de kan logge dine data eller oversvømme dig med annoncer, eller de fungerer simpelthen ikke korrekt.
  • Værdi for pengene. Mange anonyme e -mail -konti er billige, så det er værd at bruge en ekstra dollar for bedre sikkerhed.

  Tjek vores korte video om de mest sikre e -mail -udbydere nedenfor.

  Bedste sikre e -mail -udbydere (2023)

  Vi modtager muligvis kompensation fra de virksomheder, hvis produkter vi gennemgår. Meningerne her er vores egne.

  Vores øverste valg!

  • Undgår altid internetkontrol i Kina
  • Holder foran Netflix VPN -detektionsalgoritmen
  • Benchmark -test viser fremragende hastighed

  • Smart DNS Service, forstår teknologien
  • Comprehensive Security Add-On-pakke.
  • Ingen data gennemstrømningsgrænser og har en politik uden logs
  • Flere amerikanske byplaceringer end dens rivaler
  • Inkluderer malware -beskyttelse
  • No-Logs-politik

  Indholdsfortegnelse

  Af de mange teknologiske fremskridt, der er skabt af internettet, er e -mail sandsynligvis en af ​​de mest effektive. Over 300 milliarder e -mails sendes hver dag, der indeholder alt fra høflig samtale til enorme økonomiske transaktioner. Men på trods af populariteten og allestedsnærværende e -mails har mediet ikke ændret sig meget siden dets advent i 1971 og kan ofte udgøre en alvorlig sikkerhedsrisiko for brugerne.

  Begrebet sikker e -mail har fået opmærksomhed for nylig som en måde at undgå disse sårbarheder, og selvom der er mange udbydere derude, har vi udarbejdet de bedste muligheder.

  Hvorfor sikre e -mail er vigtig

  Da e -mail blev opfundet, var der ingen måde nogen kunne have forudsagt, hvordan den bruges i dag. Størstedelen af ​​e -mails var personlig korrespondance mellem venner og familie i mange år, hvor nogle reklamer gled ind. På grund af sager med lav indsatser var e-mail aldrig designet til at være sikker, og der blev ikke tænkt på privatlivets fred eller e-mail-kryptering i mange år. Enhver, der ser på et netværk, kunne let se den almindelige tekst blive sendt.

  I dag er e -mail lidt mere sikker, men der er stadig sårbarheder.

  Følsomme oplysninger sendes via e -mail

  På samme tid bruger vi ofte e -mails til følsomme oplysninger. Kontrakter, fakturaer, medicinske oplysninger, personlige oplysninger, følsomme dokumenter og mere sendes via e -mail -servere, der let kan hackes af både enkeltpersoner og ondsindede applikationer. Når dette sker, kan de tilgængelige oplysninger bruges til at udføre alle slags aktiviteter, som identitetstyveri, tyveri af midler, afpresning og mere.

  Personlige data er sårbare

  Selv hvis du ikke sender følsomme data, er der sandsynligvis noget i din e -mail, der ville være værdifuldt for en dårlig skuespiller. I det mindste er personlige e -mail -konti typisk ikke -krypterede, hvilket efterlader dem sårbare. Valg af en sikker e -mail -service giver dig mulighed for at beskytte dig selv og dine data uden at miste adgangen til denne form for kommunikation.

  Hvad er en sikker e -mail, og hvordan fungerer det?

  En sikker e -mail -oplevelse, ligesom din typiske, giver dig mulighed for at sende og modtage beskeder fra navngivne adresser, men den indeholder også ekstra sikkerhedsforanstaltninger til din beskyttelse. Ud over det grundlæggende i stærke adgangskoder og to-faktor-godkendelse er målet at bruge traditionel e-mail, mens du holder dårlige skuespillere ud og bevarer dine data og identitet. Dette involverer en delikat opgave for din e -mail -kontos spamfilter, der skal blokere alle spam -meddelelser og vagt mod sofistikerede phishing -svindel (hvilket er derfor, det er vigtigt at vide, hvorfor en e -mail kan gå til spam -mappen). På trods af udfordringen med korrekt markering af mistænkelige meddelelser uden falske positiver, kan det at opnå denne balance være den afgørende faktor mellem en god og en god e -mail -udbyder.

  Ende til ende kryptering

  Nøglen til en sikker e-mail-oplevelse er ende-til-ende-kryptering, der går ud over normen. En traditionel e -mail -udbyder krypterer data mellem din computer og serveren, men alle oplysninger, der sendes til serveren (inklusive dine beskeder selv) er ikke krypteret, når den ankommer. Det betyder, at udbyderen har adgang til dine data, og selvom de muligvis ikke bruger dem, kan det være underlagt en datalækage uden at skulle blive dekrypteret for at blive læst. Sikre udbydere krypterer data på serveren, så det er ubrugeligt for en tredjepart.

  Metadata -beskyttelse

  En anden vigtig facet af sikker e -mail er, hvordan den håndterer metadata. Dette er oplysninger, der er logget sammen med din e -mail, som tidsstempler eller oplysninger om den browser, du bruger. De fleste mennesker genererer ikke bevidst metadata og ville aldrig vide, hvad det siger, men det kan blive en papirspor i visse tilfælde. En sikker e -mail -udbyder sørger for at stribe så meget metadata som muligt fra e -mailen, hvilket gør det sværere at spore oprindelsen af ​​en meddelelse og afsenderens identitet.

  Serverplaceringer

  Sikre e -mail -udbydere kan også være særlig opmærksomme på placeringen af ​​deres servere, og de mest sikre er ofte placeret i fjerntliggende eller historisk neutrale lande. Lande som Schweiz med meget strenge privatlivslove er en ideel placering for disse udbydere, da de sjældent ville være mandat til at dele personlige data efter retshåndhævelse.

  Er Gmail og populære e -mail -udbydere sikre? Hvorfor eller hvorfor ikke?

  Der er ingen formel definition af en sikker udbyder eller certificering, der hjælper dig med at forstå, hvem der er og ikke er en. Imidlertid forstås udtrykket generelt af virksomheder for at betyde, at ting som ende-til-ende-kryptering er på plads. Af denne grund vil du ikke se de fleste mainstream -tjenester som Gmail, Outlook eller Yahoo kalder sig selv sikre e -mail -udbydere.

  De mest populære e -mail -udbydere vil kalde sig sikre og have et vist niveau af sikkerhed på plads for at beskytte e -mail -klienter. Men uden ende-til-ende-kryptering og styring af metadata, ville disse ikke blive betragtet som sikre e-mail-udbydere til den samme standard som andre.

  Er min arbejds -e -mail sikker? Kan min chef læse den?

  Udtrykket sikker e -mail bruges generelt til at henvise til backend teknisk struktur af e -mail -systemer. Nogle virksomheder kan bruge en sikker udbyder eller oprette deres egen interne sikkerhedsprotokol til at beskytte e-mails, især dem, der indeholder følsomme data. Almindelige platforme som Outlook har ikke nok foranstaltninger til at blive betragtet som en sikker e -mail, men hver virksomheds struktur vil variere.

  Hvis du bruger en arbejdsudstedt enhed eller konto, er det sandsynligt, at din chef er lovligt i stand til at læse dine e-mails. Dette ville være sandt, selv med en sikker e -mail -udbyder, da virksomheden ville eje adgang til kontoen, og de kunne få adgang til dine oplysninger. En tredjepart ville dog ikke være i stand til at få adgang til din e -mail med en sikker udbyder på plads.

  Hvad gør en udbyder sikker?

  Vi talte om, hvordan en sikker udbyder fungerer ovenfor, men her er et nærmere kig på, hvad der gør en udbyder sikker.

  Krypterede beskeder og servere

  Den største overvejelse, når man ser på e -mailens sikkerhed, er hvordan og hvor beskeder er krypteret. Krypterede meddelelser betyder, at data konverteres til en kode, og kun dem med den private nøgle kan fortolke dem. Større e -mail -tjenesteudbydere gør typisk ikke dette, når du gemmer oplysninger på deres servere, så dine nøjagtige e -mails er gemt på hardware, de ejer, der kan være lette at overtræde.

  En sikker udbyder krypterer dine e -mails på hvert trin, inklusive på deres servere. Dette betyder, at selv hvis nogen skulle få ubundet adgang til deres server, ville dine e -mails være meningsløse for dem. En e -mail kunne indeholde statshemmeligheder og vindende lotterietumre, men nogen kunne ikke forstå dem efter kryptering. End-to-End-kryptering betyder, at ingen tredjepart nogensinde vil være i stand til at læse indholdet af e-mailen, når de er i transit, hvilket tilbyder den største beskyttelse mulig.

  Metadata er fjernet fra e -mails

  Den måde, metadata håndteres på, kan også indikere, hvor sikker en udbyder er, når det kommer til e -mails. De informationsstykker, der sidder sammen med dine data, som tidsstempler og browserinformation, kan bruges mod dig på forskellige måder eller give identificerende oplysninger. Metadata så enkel som afsenderen, modtageren, datoen og emnelinjen kan være nyttig for enhver dårlig skuespiller. En sikker udbyder sørger for at fjerne så meget af disse data som muligt, før de gemmer dem, så der er mindre sårbare oplysninger derude.

  Foranstaltninger ud over spamfiltrering

  For at blive betragtet.

  Sikkerhedsfunktioner at se efter i en e -mail

  Hver sikker e -mail -udbyder vil understrege forskellige elementer af sikkerhed, så det er vigtigt at forstå, hvilke der er vigtigst for dig, når du vælger en udbyder. Du bliver nødt til at overveje selve sikkerhedsfunktionerne sammen med funktionalitet, brugervenlig navigation, mobile apps og arkivopbevaringsplads til din generelle e-mail-brug.

  Serverplacering og datacentre

  Mange lande, inklusive De Forenede Stater, indsamler og deler data indsamlet via e -mail -servere og er lovligt beskyttet på dette område. Dette er ikke nødvendigvis en bekymring, hvis du prøver at undgå hackere, men når bekymringen er offentlige agenturer, kan det være vigtigt. Især aktivister ønsker måske at undgå at give regeringen adgang til deres personlige og forretningsmæssige e -mails. Lande med strenge privatlivslove er ofte valget af sikre e -mail -udbydere, herunder Schweiz, Tyskland, Belgien, Norge og Sverige.

  Kryptering

  Den grundlæggende forventning til en sikker e-mail-udbyder skal være ende til ende kryptering. Den måde, dette gøres på, kan forskellig på- symmetrisk kryptering involverer en enkelt nøgle, mens asymmetrisk kryptering bruger to sæt nøgler. Sidstnævnte er mere kompliceret og kan tilføje tid til en e -mail -udveksling, men nogle foretrækker den ekstra sikkerhed.

  To-faktor godkendelse (2FA)

  Det er lige så vigtigt at beskytte din konto mod at få adgang til en ekstern fest. Med 2FA er en adgangskode ikke nok til at komme ind på din konto. Adgangskoden er den første faktor, men når den først er blevet verificeret, bruges den anden godkendelsesmetode. Dette er typisk et telefonnummer eller en e -mail -adresse.

  Metadata header stripping

  E -mails indeholder normalt metadata om modtageren og afsenderen, inklusive browser- og netværksoplysninger. Mange udbydere striber disse data ud, før de gemmer e-mails, så de ikke kan fås adgang senere, som betragtes som ”nul-adgang.”

  Brugervenlighed og funktion

  Et sikkert e -mail -værktøj vil ikke være virkningsfuldt, hvis det er så svært, at ingen kan bruge det, eller hvis det ikke har alle de nødvendige funktioner. Nogle udbydere har en fuld suite, der ligner Office 365, hvilket kan være vigtigt for en virksomhed. Det er også nyttigt at vide, om værktøjet er tilgængeligt på mobil og på hvilke enheder.

  De bedste sikre e -mail -udbydere tilgængelige

  1. Countermail

  Countermail -logo 1

  Countermail er en udbyder, der bruger PGP-kryptering sammen med AES- og RSA-algoritmer, og tillader også, at en USB-nøgle konfigureres som en del af to-faktor-godkendelse. Serverne er schweiziske og har ikke harddiske, i stedet bruger de CD-ROM’er til ekstra sikkerhed. Countermail tilbyder også en adgangskodeadministrator, der bruger en masteradgangskode til at beskytte alle loginoplysninger.

  2. Protonmail

  Protonmail -logo

  En af de mest populære krypterede e-mail-udbydere, Protonmail har et meget modent program bygget på open source-teknologi. De krypterede data sidder på tjener i Schweiz, hvor virksomheden udfører rutinemæssige revisioner, der sikrer, at beskyttelsen er så robuste som nødvendigt. Mens Protonmail ikke understøtter standard mail -applikationer, er en dedikeret app tilgængelig til både iPhone- og Android -enheder. Gratis versioner af denne e -mail er tilgængelige for brugere.

  3. Hushmail

  En af de originale udbydere af sikker e -mail, Hushmail er kendt for at være enkel at bruge og fokusere på HIPAA -overholdelse. En specifik sundhedsplan giver brugerne mulighed for at kryptere personlige sundhedsoplysninger, skønt der også er planer for advokater, små virksomheder og personlig brug. Hushmail opretter også en separat arkivkonto for at holde styr på e -mails sendt eller modtaget af alle brugere i dit brugerdefinerede domæne i tilfælde af revisioner.

  4. Tutanota

  Tutanota -logo

  Denne populære udbyder er en open source-mulighed, der har stærk krypteringspraksis og to-faktor-godkendelse, der gør det til en markedsleder. I stedet for den almindelige PGP -kryptering, bruger Tutanona AES og RSA -kryptering til et ekstra lag af sikkerhed, da de kombinerer både symmetriske og asymmetriske nøgler. De tilbyder også billedblokering, overskriftsstripping og advarsler om potentielle phishing -angreb.

  5. Runbox

  Runbox -logo

  Mens Runbox bruger Standard-udgave PGP-kryptering og to-faktor-godkendelse til at tilbyde sikkerhed, er det unikt for sit engagement i at være en etisk og miljøvenlig organisation. Dens Norge-baserede servere drives af vedvarende energi fra vandkraftværker. Runbox giver også IP -adresser mulighed for at få adgang til din konto og se en liste over vellykkede og mislykkede loginforsøg.

  6. Kolab nu

  Kolab nu logo

  Baseret i Schweiz tilbyder Kolab nu en fuld pakke værktøjer som kalendere, noter og videokonferencer sammen med sin e -mail -kapacitet. Foruden typisk ende-til-ende-kryptering tilbyder Kolab nu fordelen ved at være i overensstemmelse med GDPR, HIPAA og PCI Laws.

  7. Mailfence

  Mailfence -logo

  Denne udbyder er en god mellemgrund for en, der ønsker en mere sikker e-mail end de typiske udbydere, men har også brug for funktioner som en adgangskodeadministrator, kalender eller messaging. Brugbarheden af ​​MailFence er en stærk funktion, og de tilbyder også gratis planer med 500 MB e -mail -lagring. Værktøjet er baseret på OpenPGP -kryptering og digitale underskrifter.

  8. Posteo

  Mens der ikke er nogen gratis version af Posteo tilgængelig, er dens gebyr lavere end den betalte version af populære muligheder som Protonmail. Ud over Tyskland-baserede servere med ende-til-ende-kryptering, understøtter Posteo PGP-implementering. Mange mennesker vælger denne udbyder, fordi oprettelse af en konto ikke kræver, at du giver et navn, backup -e -mail, e -mail -aliaser eller andre identificerende oplysninger.

  9. Startmail

  Startmail er en krypteret e -mail -service, der bruger PGP -kryptering og kan arbejde med andre PGP -klienter, administreret af det samme team bag den private søgemaskine StartPage. Du kan kommunikere med ikke-PGP-brugere ved at få dem til at give svar på foruddefinerede hemmelige spørgsmål. Startmail skjuler også IP -adresser og værtsnavne for ekstra sikkerhed.

  10. Postkasse.org

  Målet mod forretningsbrugere, postkasse.org er et almindeligt alternativ til værktøjer som Microsoft Outlook eller Gmail. Sammen med e -mail tilbyder de krypteret skyopbevaring, videokonferencer, kontaktstyring, kalendere og en opgaveplanlægger. Denne pakke med produkter sidder under PGP -kryptering og kan betales via en anonym e -mail. Postkasse.org er også drevet af miljøvenlig energi, hvilket gør det til valg af bæredygtighedseksperter.

  Resumé

  Mens e -mails revolutionerede kommunikationen, har konceptet bag dem ikke udviklet sig meget, siden de blev bredt tilgængelige. De mest populære e -mail -platforme implementerer kun grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger, der ikke er tilstrækkelige til at beskytte de følsomme data, der sendes via e -mail hver dag. For at tilbyde mere beskyttelse for offentligheden er sikre e -mail -udbydere tilgængelige. Disse indstillinger giver robust kryptering, metadatasstyring og et fornyet fokus på at beskytte indholdet af dine e -mails mod ondsindede angreb.

  FAQS

  Der har brug for en sikker e -mail?

  Enhver, der bruger e -mail, kan drage fordel af sikker e -mail. Med ting som finansielle transaktioner og følsomme dokumenter indeholder selv personlige e -mails data, der skal beskyttes for at undgå ting som identitetstyveri.

  Har visse mennesker brug for flere sikkerhedsfunktioner end andre?

  Visse segmenter af befolkningen som aktivister eller journalister har muligvis brug for yderligere sikkerhed. Nogle virksomheder kræver også en sikker e -mail for at forblive i overensstemmelse med love som HIPAA eller GDPR eller for at beskytte følsomme klientdata.

  Har du brug for en sikker e -mail -udbyder for at kryptere dine e -mails?

  Det er muligt at kryptere e -mails manuelt uden at finde eller betale for en service. At kryptere dine egne e -mails med en metode som PGP vil dog ikke være effektiv, medmindre alle, du kommunikerer med, også har deres egen e -mail -konto krypteret.

  Betyder det noget, hvor en sikker e -mail -udbyder har servere?

  Placeringen af ​​servere kan have en stor indflydelse på din datasikkerhed, når det kommer til e -mails. De Forenede Staters privatlivslovgivning er ikke særlig strenge, og når dine data gemmes indenlandske, kan de fås adgang til af statslige agenturer i mange scenarier.

  Hvilke lande leverer de mest sikre servere?

  De fleste udbydere har servere i neutrale lande med streng privatlivslovgivning for at forhindre, at dette sker. Almindelige placeringer inkluderer Tyskland, Norge, Belgien, Schweiz og Sverige.

  Skal jeg ændre min e -mail -adresse for at bruge en sikker udbyder?

  I de fleste tilfælde har du brug for en helt ny e -mail -adresse, når du skifter til en sikker e -mail -udbyder. Du kan få dine gamle e -mails videresendt til den nye adresse, men de vil stadig blive behandlet via de gamle kontoservere og derfor ikke krypteret.

  Er Gmail og Outlook sikre e -mail -udbydere?

  Mens populære udbydere som Gmail og Outlook tilbyder nogle sikkerhedsfunktioner, opfylder de ikke standarderne for en sikker e -mail -udbyder. Dette skyldes, at de ikke har ende-til-ende-kryptering, metadata-stripping og andre funktioner, der tilføjer sikkerhed.

  Bruges e -mails til annoncemålretning?

  De fleste kendte e-mail-platforme scanner dine meddelelser efter målrettede annoncer, hvilket hjælper dem med at generere indtægter, da gratis konti er tilgængelige.

  Er sikker e -mail gratis?

  Hver sikker e -mail -udbyder har en anden plan. De fleste har en gratis plan for private e -mail -brugere, der inkluderer en mindre mængde fillagring og grundlæggende kapaciteter. Du kan derefter opgradere baseret på dine nøjagtige behov. Andre udbydere har kun betalt planer.

  Kan jeg bruge sikker e -mail i min standard mail -app?

  Dette afhænger af hvilken udbyder du vælger. Nogle udbydere er i stand til at være tilsluttet standard mail -appen på en mobilenhed, mens andre begrænser dette. Det kan også afhænge af, om din mobile enhed er en Android eller en Apple -enhed. Når dette ikke er tilladt, er der typisk en uafhængig app, du kan bruge.

  Hvad er den bedste sikre e -mail -udbyder?

  Der er ingen enkelt bedste sikre e -mail -udbyder, da det afhænger af dine nøjagtige behov. Det er vigtigt at overveje alle dine behov, ikke kun sikkerhedsfunktioner, når du træffer denne beslutning.

  Er sikker e -mail HIPAA -kompatibel?

  Mange udbydere er i overensstemmelse med specifikke privatlivslove som HIPAA, men hvis dette er vigtigt for dig, skal du kontrollere den enkelte udbyders oplysninger.

  Hvad betyder det at kryptere en e -mail?

  Kryptering henviser til at tage data og bruge en kode til at skjule dens almindelige betydning. I en e -mail betyder det indholdet af dine meddelelser konverteres til en kode, som en person ikke ville forstå, hvis de fik adgang til den.

  Er PGP den bedste kryptering til sikker e -mail?

  PGP eller temmelig godt privatliv er en af ​​de mest populære former for kryptering til sikre e -mail -udbydere. Dette skyldes, at det bruger et to-nøglesystem med datakomprimering, understøtter digitale underskrifter og er open source.