VPN -sammenligning

Hvis du er sammen med et VPN -firma, og du vil gerne anmode om en opdatering til dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte mig med at citere en ordentlig kilde på det officielle websted, og jeg vil med glæde opdatere dine data!

VPN Toolkit FAQ ��

Men du vil! Vi er ikke her for at fortælle dig, hvilken VPN du skal købe. Vores mål er at tilbyde objektive data for hver VPN, så du kan tage en personlig, beregnet beslutning baseret på dine personlige krav.

�� Hvad betyder hver kolonne?

Du kan finde dokumentation om, hvad hver kolonne betyder her.

�� Hvor er x vpn? Hvad med manglende/forkerte data?

Dette er et open source -projekt, der er afhængige af bidragydere for at holde data opdateret. Bidrage til at forbedre det for alle! Du kan hjælpe med at løse fejl, bidrage med nye data og tilføje nye VPN’er for at gøre dette til det bedste VPN -diagram på nettet ��

�� Er denne open source?

�� Hvorfor har nogle områder et spørgsmålstegn?

Vi er ikke i stand til selv at teste enhver funktion i hver VPN -tjeneste. Hvis du ser en ‘?’Og er i stand til at besvare det – bidrage til diagrammet, så vi kan omdanne spørgsmålstegn til reelle data for alle andre ❤

�� Hvordan sorteres diagrammet?

Diagrammet sorteres løst fra ‘bedste’ til ‘værst’, men dette er i sidste ende personlig præference. VPN øverst på diagrammet kan være perfekt til individu. Vi opfordrer brugerne til at fokusere på dataene fra hver tjeneste i stedet for strengt ordren.

�� Kan jeg få min VPN tilføjet til diagrammet?

Ja, men du gennemgår den samme proces som alle andre. Vi accepterer ikke sponsorering/tilknyttet/betalte tilbud for at prioritere enhver service. Hvis du vil være på kortet – bidrage direkte til det – det er så enkelt!

Affiliate Link – Nogle tjenester har et link til deres officielle side og et separat tilknyttet link, hvis du vælger at støtte techlore. Se vores strenge krav her.

VPN -sammenligning

Velkommen til VPN -sammenligningen! Dette afsnit er beregnet til at være en ressource for dem, der værdsætter deres privatliv, specifikt dem, der leder efter oplysninger om VPN’er (der ikke er forklædt reklame). Da jeg startede på vejen til at genindtage mit eget privatliv, var der meget lidt objektiv og pålidelig information med hensyn til VPN’er.

Jeg begyndte. Gennem den positive feedback og bistand, som de i samfundet tilbød, har jeg været i stand til at tage dette skridt til at udarbejde alt mit relaterede arbejde på et sted og flytte væk fra Google -regnearket, som det oprindeligt blev oprettet på.

Detaljeret VPN -sammenligning

Vær tålmodig, da det kan tage nogen tid for arket at indlæse

Grøn = “Generelt god”
Gul = “Noget af bekymring”
Rød = “Noget stort af bekymring”
Blank = “Udefineret eller kun til læsers viden.”

Se hvad disse felter betyder her.

Du kan downloade VPN -sammenligningsdiagrammet i andre formater nedenfor:
Excel – xlsx | Libreoffice – ODS | CSV – CSV

Jeg gør alt for at holde dataene på VPN -sammenligningsdiagrammet opdateret. Dog kan dele af det potentielt være forkerte af forskellige grunde – inklusive hvis en given VPN -service ikke er gennemsigtig og ikke gør dataene tilgængelige på deres officielle side. Gør din egen research, hvis dette er af bekymring. Bemærk også, at hvis et firma ikke stiller visse data til rådighed på deres hjemmeside, kan jeg antage, at det værste og et standardfelt vil blive brugt. Dette betyder på ingen måde, at jeg fremsætter et krav om en tjeneste, men snarere bemærker de data, de mangler.

Hvis du er sammen med et VPN -firma, og du vil gerne anmode om en opdatering til dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte mig med at citere en ordentlig kilde på det officielle websted, og jeg vil med glæde opdatere dine data!

(Data sidst opdateret den 20/07/19)

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig!

–Det en privatliv fyr

Hvis du kan lide projektet og finde mit arbejde nyttigt, skal du overveje at donere – dine generøse bidrag hjælper.Doner

Populære opslag

Det næste store trin (r) til det ene privatlivssted

Skrevet 6. december 2018 For et par år siden voksede mit ønske om privatlivets fred, og jeg begyndte at prøve at ændre mine digitale vaner. Under denne transformation opdagede jeg behovet for at fravælge ulovlig masseovervågning.

Paypal er et Kafkaesque mareridt

”Hej, topg, hvad pokker? Du har været væk fra radaren i et par måneder, hvornår er den næste anmeldelse?”Hurtig version -” Livet har været hektisk (delvis forfaldt.

Grundlæggende diagram

Vælg mellem tusinder af værdipapirer og målinger for at skabe indsigtsfulde og omfattende visuals, tilføje dit virksomheds logo til marketingfordeling og dele din viden med klienter og udsigter.

Fortæl en overbevisende historie ved hjælp af fantastiske visuals

Gå ud over prisen for at kortlægge de grundlæggende håndtag, der påvirker ydeevnen. Ycharts muliggør sammenligning af flere værdipapirer baseret på stort set enhver præstationsmetrik eller værdiansættelse – plus, lag i makroøkonomiske indikatorer for at vise ”hvorfor” bag en sikkerheds præstation.

Få adgang til store mængder kvalitetsdata

Vi kilde til data fra Morningstar og S&P Global ud over at mines vores egne økonomiske indikatorer og begivenhedsdata. Grundlæggende diagrammer kan bygges af mere end 4.000 målinger og linjeposter, der dækker 20.000+ værdipapirer og 400.000+ økonomiske indikatorer såsom arbejdsstatistik, BNP og mere.

Del din forskning for at promovere dit brand

Grundlæggende diagrammer er brandable med dit firmas logo, der giver dig mulighed for at eje din forskning og oprette yderligere berøringspunkter med udsigter og klienter. Med et simpelt klik kan grundlæggende diagrammer deles med kolleger, downloadet som billeder, indlejret i e -mails eller blogs eller gemt for dig at revidere til enhver tid.

Spørgsmål?