Tunnelbear anmeldelser

Erfaringsdato: 3. september 2018

tunnelbear.com

Den følgende side indeholder applikationen, der er knyttet til tunnelbear.com domæne. Du kan få adgang til det fulde datasæt via Netify Data Feed API.

Tilhørende anvendelse

Tunnelbear – VPN og proxy

TunnelBear - Logo

TunnelBear er en to-switch VPN-service, der giver sine brugere adgang til indhold over hele verden. Det giver brugerne mulighed for at få adgang til placeringsbegrænsede websteder i specifikke lande.

Kategori VPN og proxy
Anvendelsesinfo Tunnelbear

tunnelbear.com er forbundet med tunnelbear -applikationen.

Tunnelbear anmeldelser

Det annoncerer, at du kan linke til amerikanske byer, men når du betaler for opgraderingen, lader det dig ikke. Meget vildledende.

Jeg rakte ud til kundeserviceteamet, men de er ikke nyttige. Efter flere e -mail -udvekslinger kunne de ikke fortælle mig, hvordan man får adgang til amerikanske byer.

Erfaringsdato: 26. juni 2023

Reklame

Vores 2022 -gennemsigtighedsrapport er landet

29. maj 2023

Fungerer perfekt, let at bruge

Det har fungeret for alt, hvad jeg bruger, som Netflix og Eurovision. Såvel som til spil og sånt.
Interface og websted var meget let at bruge, intet kompliceret. Kan ikke anbefale nok, de har også en gratis plan, så du kunne udforske den.

Erfaringsdato: 29. maj 2023

Opdateret 18. maj 2019

Brug af tunnelbjørn 2+ år fremragende

Jeg har brugt tunnelbjørn i over to år, det er den bedste VPN til dato, fremragende kundeservicesupport. Mange af mine venner i it -sektoren bruger tunnelbjørn, da deres brand og omdømme altid har haft de højeste standarder. Enhver, der læser negative bemærkninger om tunnelbjørn, skal virkelig tjekke dem ud på Google, da de virkelig er de bedste.

Erfaringsdato: 18. maj 2019

22. december 2018

Effektiv hurtig og let at bruge

Effektiv hurtig og let at bruge, også rimeligt prissat. Jeg har prøvet to andre VPN’er, men jeg finder ud af, at TunnelBear Pro -versionen er mere let og faste. Ingen sammenbrud hidtil. Den gratis version er kun af begrænset udeopfyldning, du kan installere den og bruge den i et par dage for at finde ud af, om du kan lide TunnelBear VPN, det er alt sammen. Ikke nøjes med den gratis version som en mangeårig løsning, du har brug for pro -versionen, hvis du bruger den hver dag.

Erfaringsdato: 22. december 2018

16. januar 2022

Det ser ud til, at Bear ikke fungerer i Rusland ..

Det ser ud til, at bjørn ikke fungerer i Rusland længere -_-
Jeg har brugt det i 3 år med flere enheder uden større problemer
Generelt godt kunne hastigheden være bedre

Erfaringsdato: 16. januar 2022

Reklame
37 anmeldelser
Opdateret 3. september 2018

Jeg ville ønske, at de ville stoppe afbrydelserne

Meget glad generelt, men det har en vane med at afbryde forbindelsen efter 3 timer eller deromkring. Jeg ville virkelig ønske, at de ville løse det. Mine hastigheder uk for os er meget gode og ellers glade. Jeg føler, at en række af de negative opskrifter er mere motiverede fra politik end brug. Jeg har fundet,.

Erfaringsdato: 3. september 2018

75 anmeldelser
24. juni 2019

Fungerer til perfektion

Fungerer til perfektion. Af en eller anden ukendt grund er programmet “Filezilla”, som jeg bruger til at uploade filer til min server, blokeret på min skole, men med TunnelBear installeret fungerer alt uden problemer.

Erfaringsdato: 24. juni 2019

24. december 2022

Det er ret godt

Det er ret godt, har nogle problemer over tid med mindre anvendte lande (E.g. Nogle gange i stedet for Rumænien/Danmark vises det som USA), men 90% af tiden fungerer det godt.

Erfaringsdato: 23. december 2022

22. januar 2021

Fantastisk produkt og meget venligt og ..

Fantastisk produkt og meget venligt og forståelse af kundeservice. Også meget fokus på detaljer, anbefaler det stærkt som en VPN, selvom jeg stoppede med at bruge det, da jeg vendte tilbage til mit hjemland

Erfaringsdato: 22. januar 2021

Reklame
9. december 2021

Desværre har jeg været nødt til at slukke for denne VPN

Desværre har jeg været nødt til at slukke for denne VPN. Det kobler regelmæssigt (tilfældigt), muliggør ikke, at de enkleste websteder kan fås (regelmæssigt), og kræver regelmæssigt nulstilling, da det forhindrer normal internetbrug (på en næsten timebasis, jeg har brug for at manuelt afbryde og genforbinde VPN) . Sådan en smerte og en faff. Et samlet og fuldstændigt spild af penge. Køb venligst en anden VPN. Ikke værd at pengene eller den kontinuerlige besvær.

Erfaringsdato: 9. december 2021

23 anmeldelser
14. december 2021

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice. Udvidelsen er enkel at konfigurere og bruge, og den fungerer som tilsigtet, men appen er forfærdelig. Fordi det ofte undlader at oprette forbindelse, har jeg tyet til kun at bruge browserudvidelsen.

Erfaringsdato: 14. december 2021

5. juli 2018

Plejede at være god, men ikke mere

Plejede at være god, men de sidste par måneder har været forfærdelige. Systembakkeikonet viser tilsluttet, men du er ikke. På hovedskærmen igen en del af den, der viser tilsluttet, men ‘fejl’ vises. Konstant ‘vedligeholdelses’ pop-ups på indledende login. Flere gange er kommet ud af surfing for at finde ud af, at jeg havde mistet forbindelsen under sessionen, men var ikke blevet gjort opmærksom på. Har ingen tillid til det nu og tilmeldt andetsteds heldigvis efter at have annulleret autofornyelsen på grund af meget snart.

Erfaringsdato: 5. juli 2018

16. april 2022

Den gratis version begrænsning

Forbindelsen har en temmelig grundlæggende hastighed, men tinget er, den gratis version, den har for mange begrænsninger, kun 500 MB om måneden. Det er for begrænset for mig. Jeg kan ikke lide at betale for en VPN -service, så jeg anbefalede dig ikke at bruge dette, hvis du ikke vil betale noget.

Erfaringsdato: 16. april 2022

Reklame
1. januar 2023

Brugte $ 100 på en forbindelse, der ikke ..

Brugte $ 100 på en forbindelse, der ikke fungerer. Hensigten var at se lokal streaming fra udlandet. Det har ingen virkning, hvad der nogensinde er – bortset fra at bremse din forbindelse
Kan ikke anbefale

Erfaringsdato: 31. december 2022

16. januar 2018

Gør hvad det siger på tin

Gør hvad det siger på tin, ingen problemer tbh, der er langt værre VPN -udbydere, og denne er pålidelig, ingen DNS lækker hverken ��

Erfaringsdato: 16. januar 2018

26 anmeldelser
16. januar 2017

Ikke OK

Applikationen på både mobiltelefoner og pc’er er visuelt behageligt. De tilbyder flere lokationer. Men jeg kontaktede støtten med hensyn til den hastighed, jeg havde på Brasilien -serveren, fordi det var dårligt. Jeg fik intet svar inden for 24 timer. Senere modtog jeg et svar, der sagde, at det var normalt at miste hastighed, når jeg brugte en VPN -service. Jeg er i Europa, og jeg ved, at hastigheden ville blive påvirket af forbindelsen til et andet kontinent. Men jeg har haft flere VPN’er fra Brasilien, og dette er oprigtigt dårligt. Da TunnelBear ikke returnerer pengene (jeg har ansøgt inden for de første 24 timer), kan de dybest set gøre hvad de vil. Tænk to gange, før du køber en VPN her.

Erfaringsdato: 16. januar 2017

19. februar 2020

Bliv ikke på grund af forfærdelig kundeservice

Produktet er sejt, købt bundt til en ny Chromebook fra Amazon. Var en stor besvær for at få det til at fungere, og kundesupporten hos Tunnel Bear er elendig. Agenter instruerede mig til at gå til sider på Amazon, der bogstaveligt talt ikke findes mere. De er nødt til at opdatere deres makroer og videnbase. Produkt Okay, jeg køber det ikke igen, men efter mit år er løbet ud på grund af støtteproblemet. Få noget andet fyre.

Erfaringsdato: 19. februar 2020

Reklame
35 anmeldelser
13. januar 2020

Ikke anbefalet.

Støtte er praktisk talt ubrugelig. Meget langsomme ventetider og hører ikke engang tilbage overhovedet nogle gange. Valg af lille serverplacering, ikke tilladt at P2P. Denne VPN anbefales ikke. Der er mange andre bedre muligheder som AirVPN eller VPNArea.

Erfaringsdato: 13. januar 2020

21. juni 2020

De har BLM -spam over hele deres ..

De har BLM -spam over hele deres VPN -software og websted nu. Hvis de er så dumme at købe ind i terroristgruppen BLM, hvordan kan vi stole på dem med vores sikkerhed. Nogle bedre gratis VPN’er er protonvpn, UFO VPN og ZPN Connect. Til køb foreslår jeg Nordvpn, hvor ExpressVPN er den hurtigste VPN.

Erfaringsdato: 21. juni 2020

52 anmeldelser
Opdateret 11. februar 2017

Fremragende VPN (og stadig fremragende efter at have brugt i 6 måneder)

Opdatering: Efter 6 måneder ved hjælp af.

Stadig meget meget tilfreds! Fungerer perfekt, uanset hvor jeg går! De sidste par måneder har jeg rejst SE Asien og har overhovedet ingen probs. Fungerer fremragende. Ser frem til at se Wales mod England i aften på iPlayer fra Kandy, Sri Lanka! Sving lavt.

Originalt indlæg.
Opdagede en række grunde til, at jeg havde brug for en VPN (hvis du ved om VPN’er, ved du, hvad jeg taler om, og hvis du ikke gør det, skal du søge på nettet. Du finder snart ud af, hvorfor det er virkelig vigtigt at have en af ​​disse, er det virkelig vigtigt af mange grunde!). Uanset hvad, den første, der blev fundet, var tunnelbjørn, så brugte jeg flere dage på at undersøge internettet på udkig efter ‘den bedste VPN’! Der er hundreder, og der er helt klart en håndfuld, der konsekvent kommer stærkt anbefalet. Dog af flere grunde kom jeg tilbage til tunnelbjørnen, og så venligst gjorde jeg det. Med denne lille ting, som du kan køre på 5 forskellige enheder på samme tid (om nødvendigt) til ubegrænset brug, koster jeg $ 50 (£ 35) i 12 måneder. Jeg havde brug for det til både min kone og L for sikkerhed og visse downloads/streaming, og det fungerer strålende. Telefonappen App & Desktop (Apple/Mac Air) er enkelhed i sig selv. Meget let at downloade og køre og . ‘Bears’ er et sødt touch. Jeg er sikker på, at de mere højere priser (og stærkt anbefalede) VPN -leverandører er meget gode, men for en nybegyndertunnelbjørn for var fremragende, og dens ydeevne har været fremragende. Vil meget anbefale.

Erfaringsdato: 24. juni 2016

Er dette din virksomhed?

Kræv din profil for at få adgang til TrustPilots gratis forretningsværktøjer og oprette forbindelse til kunderne.