Torrenten

Titel: Torrenten

Fru B’s boganmeldelser

Boganmeldelser og anbefalinger fra en selvtilstået bog Geek

Boganmeldelse: Torrent af Dinuka McKenzie

Titel: Torrenten

Forfatter: Dinuka McKenzie

Udgivet: 2. februar 2022

Forlægger: Harper Collins – AU

Sider: 352

Genrer: Fiktion, mysterium

RRP: $ 32.99

Bedømmelse: 4 stjerner

En kærlig mand tabte for ødelæggende sommer oversvømmelser. En teenagepige, der blev såret under et røveri. To tilsyneladende uforbundne sager, der vil skubbe en detektiv til randen.

En atmosfærisk, overbevisende ny stemme i australsk kriminalitetsfiktion.

‘Sådan en god læsning’ Val McDermid

I det nordlige New South Wales, stærkt gravid og en uge væk fra barselsorlov, er detektivsergeant Kate Miles opbrugt og tæller dagene ned. Men en voldelig opbevaring på en lokal fastfood-restaurant med foruroligende forbindelser til hendes egen fortid betyder, at hendes sidste dage vil være alt andet end ligetil.

Når en anden sag dumpes på skødet, er det lukkede tilfælde af en mand, der druknede i de seneste sommerflod, hvad der begynder, da en simpel uformel gennemgang hurtigt vokser til noget mere kompliceret. Kate kan enten skrive den rapport, der forventes af hende eller undersøge sagen, som hun vil.

Når hemmeligheder og forræderi hoper sig op, og behovene i hendes egen familie griber ind, hvor langt er Kate parat til at skubbe til at opdage sandheden?

Anmeldelse:

Modtageren af ​​2020 HarperCollins Australia Banjo Prize, Torrenten blev offentliggjort i februar 2022. Dinuka McKenzies første roman er en stemningsfuld og intelligent mysteriumroman. Fuld af hemmeligheder, forræderi og løgne, denne spændende debut sætter bestemt min verden i brand.

At tage læseren til det nordlige NSW, Torrenten Følger stærkt gravid detektiv Sergeant Kate Miles. Kate er i spidsen for at påbegynde sin barselsorlov, når et brutalt hold op på en lokal take bort restaurant bringer en forbindelse til fortiden. Selvom hun tæller ned dagene, indtil hendes barselsorlov, er Kate nu optaget af denne udfordrende nye sag. I en pludselig ændring i omstændighederne udstedes Kate med anden sag. Undersøgelsen af ​​en drukning, der ser ud til at være knyttet til de nylige sæsonbestemte oversvømmelser, tester Kate til hendes meget grænser. Det ville være meget lettere at blot underskrive denne druknende sag, men Kate er tvunget til at grave yderligere i denne underlige sag. Med problemer, der kommer fra både hendes personlige og professionelle sider af livet, skal Kate afveje, hvor vigtigt det er at gennemføre en grundig undersøgelse af begge sager. Kan Kate løse begge disse sager, før hendes lille ankommer?

Jeg føler mig som om jeg har gjort en bjørnetjeneste til Dinka McKenzie. jeg har haft Torrenten Langing alt for længe på mine anmeldelseshylder. Efter at have set et par anmeldelser til Dinuka McKenzies debut dukkede op på mit Instagram-feed for nylig, besluttede jeg, at jeg var nødt til at ignorere den splinternye bogbunke og gå til denne 2022-udgivelse. Torrenten var en krakning læst, og jeg kan se, hvorfor det har fået en så positiv følgende.

Det var en forfriskende ændring, der skulle præsenteres med en førende kvindelig detektiv. Det er ikke ofte, at vi har en detektivfigur, der er kvindelig og stærkt gravid. Jeg elskede denne kombination, og det klemte bestemt den traditionelle mandlige detektivkarakterkonstruktion, som vi støder på i mange kriminalitetsfiktionsromaner. Det var let at forbinde med Kate, og jeg følte øjeblikkeligt en følelse af respekt for hendes arbejdslinje. Jeg beundrede også Kate’s beslutsomhed, arbejdsetik og professionalisme. Det er svært at forestille sig at være involveret i ikke en, men to komplekse kriminalitetssager, der er så tæt på at føde! Kate tager alt i hendes skridt, og jeg ville desperat have, at hun skulle lykkes.

McKenzie har udmærket sig med at levere en grus. Det autentiske australske landskab er oplyst via den rige og indbydende skrivning af Dinuka McKenzie. Det er svært at tro til tider, at dette er McKenzies første roman. En interessant plotlinie, nogle afledende plot -vendinger og en forvirrende dobbeltundersøgelse runder denne. Slutningen var temmelig erptiv, og jeg indrømmer, at jeg blev suget lige ind.

Den australske fiktionsscene blev lige meget mere spændende med frigivelsen af Torrenten, Dinuka McKenzie er et fantastisk nyt talent.

Torrenten af Dinuka McKenzie blev offentliggjort den 2. februar 2022 af HarperCollins – AU. Detaljer om, hvordan man køber bogen, kan findes her.

At lære mere om forfatteren af Torrenten, Dinuka McKenzie, besøg her.

*Tak udvidet til HarperCollins Books Australia for at give en gratis kopi af denne bog til gennemgangsformål.

Torrenten

Ora Carew og William Fairbanks i Torrent (1915)

John Simpson, en vel-til-do Lumberman konstruerer en stor dæmning, beliggende i en kløft over en dal, der er tyk befolket med bosættere. Simpson har ansvaret for sit byggearbejde. Læs alle John Simpson, en vel-at-do Lumberman konstruerer en stor dæmning beliggende i en kløft over en dal, der er tyk befolket med bosættere. Simpson har ansvaret for sit byggearbejde en formand ved navn Hardy, der opfordrer Simpson til at sikre en ekspertingeniør tjenester. Handling. Læs alle John Simpson, en vel-at-do Lumberman konstruerer en stor dæmning beliggende i en kløft over en dal, der er tyk befolket med bosættere. Simpson har ansvaret for sit byggearbejde en formand ved navn Hardy, der opfordrer Simpson til at sikre en ekspertingeniør tjenester. Handler efter Hardys råd Engineer er forlovet. Når han ankommer til scenen og viser det sig . Læs alle

 • Direktør
 • Marie Walcamp
 • Wellington a. Playter
 • Rex de Rosselli

Se produktion, billetkontor og virksomhedsinfo

Din vurdering

 • Direktør
 • Marie Walcamp
 • Wellington a. Playter
 • Rex de Rosselli

Se produktion, billetkontor og virksomhedsinfo

Le Torrent

Le Torrent (2012)

En ung mand, født uden for ægteskabet til sin voldelige mor Claudine, hvis håb om, at han bliver præst. En ung mand, født uden for ægteskabet til sin voldelige mor Claudine, hvis håb om, at han bliver præst. En ung mand, født uden for ægteskabet til sin voldelige mor Claudine, hvis håb om, at han bliver præst.

 • Direktør
 • Victor Andres Turgeon-Trelles
 • Laurence Leboeuf
 • Dominique Quesnel

Se produktion, billetkontor og virksomhedsinfo

IMDB -vurdering

Din vurdering

 • Direktør
 • Victor Andres Turgeon-Trelles
 • Laurence Leboeuf
 • Dominique Quesnel
 • 6 nomineringer