Torrent søgemaskine

Sky torrent er en selvhostet fjernbetjening torrent Klient, skrevet i Go (Golang). Du starter torrents eksternt, der downloades som sæt filer på den lokale disk på serveren, som derefter kan hentes eller streames via HTTP. GO kræves for at installere fra kilden. Det medfølgende sæt kernefunktioner kræver store strukturelle ændringer og kræver derfor en komplet omskrivning til bedst Resultater. Denne omskrivning er i gang i 0.9 gren, selvom det vil tage ganske lang tid. Det vil være i stand.

Søgeresultater for “Bedste torrent -søgemaskine”

Viser 40 open source -projekter til “Bedste Torrent -søgemaskine”

Præsentationsproduktivitetsplatformen for virksomhedsteams for virksomhedsteams og virksomheder, der søger en løsning til at skabe præsentationer og forbedre kommunikationsproduktiviteten

Vores AI-drevne platform Supercharges-præsentationsproduktivitet ved at kombinere publikums empati, forretningsmæssig forståelse og iøjnefaldende design. Medlemmerne har reduceret 60% af deres omkostninger og få 70% af deres tid tilbage ved at bygge bedre lysbilleder med præzent.

PEERGFS -peer -software – Fildeling og samarbejde En løsning til at forenkle filstyring og orkestrering på tværs af kant, datacenter og skyopbevaring

PEERGFS er en software-kun-løsning udviklet til at løse filstyring/filreplikationsudfordringer i multi-site, multi-platform og hybrid multi-cloud miljøer.

Gorse -anbefalingssystem Motor

En open source -anbefalingssystem service skrevet i Go

En open source-anbefalingssystemservice skrevet i Go. Anbefal emner fra populære, seneste, brugerbaserede, varebaserede og samarbejdsfiltrering. Søg det bedst anbefalingsmodel automatisk i baggrunden. Support vandret skalering i anbefalingsstadiet efter en enkelt knudeuddannelse. Support Redis, MySQL, Postgres, MongoDB og Clickhouse som dens opbevaring backend. Udsæt afslappede API’er for data Crud og anbefalingsanmodninger. Analyser online anbefalingsydelse fra for nylig.

Downloads: 0 denne uge
Sidste ændring: 2023-06-04

NextCloud Server

Et sikkert hjem til alle dine data

NextCloud Server er en gratis og open source -server -software, der giver dig mulighed for at gemme alle dine data på en server, du vælger. Med NextCloud kan du nemt få adgang til og gemme data i det datacenter, du stoler på, synkronisere data mellem forskellige enheder og dele dine data til samarbejdsformål. Det tilbyder bedst Sikkerhed i den selvhostede filsynkronisering og del verden og kan udvides med hundreder af apps.

Downloads: 39 denne uge
Sidste ændring: 1 dag siden

Vespa

Den åbne big data serverer motor

Tag AI-drevne beslutninger ved hjælp af dine data i realtid. I enhver skala med uovertruffen ydelse. Vespa er en fuldt udstyret tekst Søg motor og understøtter både almindelig tekst Søg og hurtig omtrentlig vektor Søg (Ann). Dette gør det nemt at skabe højtydende Søg Anvendelser i enhver skala, uanset om du vil bruge traditionelle teknikker eller en moderne vektorbaseret tilgang. Du kan endda kombinere begge tilgange effektivt i den samme forespørgsel, noget andet ingen anden motor kan gøre.

Downloads: 8 denne uge
Sidste ændring: For 8 timer siden

Antarktis tema

Stilfuldt og funktionsrigt tema for Jekyll
Målet med Antarktis udvikler sig til et elegant og funktionsrigt tema på tværs af platforme.
Downloads: 3 denne uge
Sidste ændring: 3 dage siden

Automatiser krav, aktiver gentagelig proces, fremskynde projekthastigheden og øge samarbejdet direkte inden for Azure DevOps i skyen eller på lokaler.

QBitTorrent

En gratis og pålidelig P2P BitTorrent -klient

En avanceret og multi-platform BitTorrent-klient med en dejlig QT-brugergrænseflade samt et web-brugergrænseflade til fjernbetjening og en integreret Søg motor. QBitTorrent sigter mod at imødekomme de fleste brugers behov, mens de bruger så lidt CPU og hukommelse som muligt.

Downloads: 178.694 denne uge
Sidste ændring: 2023-08-29

Purelog -tema til Jekyll

Et responsivt sidebjælke Jekyll -tema, skabt med det rene.CSS -ramme

En lydhør, godt designet skabelon, der hjælper dig med at komme i gang på din næste blog eller websted. Purelog er et lydhør, sidebjælke -tema for den populære Jamstack -generator Jekyll, der kun bruger det minimale rene.CSS -ramme (dermed navnet!), mens du stadig følger bedst praksis mulig for tilgængelighed og Søg motor Optimering. Dette projekt er rettet mod dem, der leder efter et interessant tema for Jekyll, der har funktioner, der ikke findes almindeligt andetsteds, specifikt har separate.

Downloads: 2 denne uge
Sidste ændring: 3 dage siden

PH7 Social dating CMS (PH7Builder) ❤

�� Professionel Social Dating Web App Builder (tidligere PH7CMS)

. de perfekte ingredienser til at skabe bedst dating webapp eller socialt netværk på World Wide Web! — Bliv involveret! — Hvis du vil arbejde på et innovativt open source -socialt/dating -softwareprojekt med en smuk PHP -kode ved hjælp af de nyeste PHP -funktioner, mens du samarbejder med hyggelige mennesker, og til sidst, hvis du elsker de “sociale” og “dating” -tjenester, . Du skal gøre det! – Gaffel Repo http: // github.com/ph7software/ph7-social-datering-CMS

Downloads: 85 denne uge
Sidste ændring: 2023-04-13

Maxbox

Maxbox: Forkompileret objektbaseret scriptingværktøj

Maxbox: Forkompileret objektbaseret scripting -værktøj Maxbox er et gratis scripter -værktøj med et indbygget objekt Pascal Delphi motor i en exe! Det er designet til undervisning, udvikle, test og analyse af apps og algoritmer og kørsler under Win, Mac og Linux (CLX) for at indstille kode i en boks uden installation og ingen administration. Værktøjet er baseret på et uddannelsesprogram med eksempler og øvelser (fra biorhythm, hviletjenester, formbygning til hvordan matematik fungerer). Ren kode til objekt scripting. Lib -enheder.

Downloads: 30 denne uge
Sidste ændring: For 7 dage siden

Roguekiller

Den næste generations virus morder. Fjern ukendt malware

Den næste generations virus morder. Fjern ukendt malware, bliv beskyttet. Gratis virusrenser for alle. Tak til dets magtfulde motor Roguekiller er i stand til at finde kendt og ukendt malware, af al art. Søg og rene vira, ransomware, trojanere og anden malware. Drevet med innovative kunstige intelligens og skyunderskrifter motor, Roguekiller er bedst Virusfjernelsesværktøj. Prøv vores gratis virusrenser nu gratis ! Roguekiller Antimalware -software sendes med tilstand.

Downloads: 28 denne uge
Sidste ændring: 2023-09-13

Den ultimative medarbejdergenkendelse og belønningsprogram, der motiverer medarbejderne til at vokse, trives og være mere produktive.

Bucketlist -platformen gør det let og sjovt for medarbejdere og ledere at genkende og belønne hinanden for milepæle, resultater og et godt udført job. Det er så let, da det integreres med de programmer, du allerede bruger hver dag. I modsætning til ethvert andet genkendelsesprogram giver BucketList virksomhederne mulighed for at belønne medarbejderne nøjagtigt som de ønsker, hvilket resulterer i en 97% produkttilfredshedsscore. Der er tusinder af belønninger at vælge imellem, plus du kan tilføje tilpassede belønninger, der passer til din virksomhed.

Jieba

Stammende kinesisk ordsegmentering

“Jaba” kinesisk ordsegmentering, gør bedst Python kinesisk ordsegmenteringskomponent. Fire ordsegmenteringstilstande understøttes. Præcis tilstand, der forsøger at skære sætningen mest præcist, velegnet til tekstanalyse. Fuld tilstand, scanner alle de ord, der kan dannes til ord i sætningen, hastigheden er meget hurtig, men tvetydigheden kan ikke løses. Det Søg motor Mode, på grundlag af den nøjagtige tilstand, deler de lange ord igen for at forbedre tilbagekaldelseshastigheden, som er egnet.

Downloads: 0 denne uge
Sidste ændring: 2022-02-18

Spektrum

Fællesskabets platform for fremtiden

Internettet er fuld af samfund, der er afhængige af samfundssoftware for at trives og vokse. Dog er meget af den tilgængelige samfundssoftware forblevet uændret siden deres begyndelse, hvilket beviser sig utilstrækkelige til behovene i de fleste moderne samfund. Indtast Spectrum: En samfundsplatform, der kombinerer bedst af fora og chat-apps i realtid. Spectrum er en platform, der hjælper med at starte og blive sunde og produktive samfund med funktioner som bedst-Moderationsværktøj i klassen.

Downloads: 4 denne uge
Sidste ændring: 2023-09-07

Sky Torrent

Sky Torrent, En selvhostet fjernbetjening torrent klient

Sky torrent er en selvhostet fjernbetjening torrent Klient, skrevet i Go (Golang). Du starter torrents eksternt, der downloades som sæt filer på den lokale disk på serveren, som derefter kan hentes eller streames via HTTP. GO kræves for at installere fra kilden. Det medfølgende sæt kernefunktioner kræver store strukturelle ændringer og kræver derfor en komplet omskrivning til bedst Resultater. Denne omskrivning er i gang i 0.9 gren, selvom det vil tage ganske lang tid. Det vil være i stand.

Downloads: 4 denne uge
Sidste ændring: 2021-10-25

Vishesh Auto Index

Vishesh Auto Index 5 er Bedst WAP Auto Index til MP3 -websteder.

Vishesh Auto Index er en genfødelse af AutoIndex. Et mobilt fokuseret autoindex -script, der giver brugerne mulighed for at oprette et mobilt downloadwebsted. Sikkerhedsniveau for højt. Vishesh Auto Index 5 Specielt lavet til MP3/MP4 Download af websteder. Vishesh Auto Index 5 Min officielle blog:- https: // VisheshGrewal.Blogspot.com Vishesh Auto Index:-https: // Vishesh-Auto-Index.Blogspot.com readme.txt for mere information

Downloads: 2 denne uge
Sidste ændring: 2020-04-23

OpenSearchServer Søg Motor

En open source Søg motor med afslappende API og crawlere

OpenSearchServer er en stærk, virksomhedsklasse, Søg motor program. Brug af webbrugergrænsefladen, crawlere (web, fil, database osv.) og klientbibliotekerne (REST/API, Ruby, Rails, Node.JS, PHP, Perl) Du vil være i stand til at integrere hurtigt og let avanceret fuldtekst Søg Funktioner i din applikation: fuldtekst med grundlæggende semantisk, tilmeld dig forespørgsler, boolske forespørgsler, facet og filter, dokument (PDF, kontor osv.) indeksering, webskrot osv. OpenSearchServer kører på Windows.

Downloads: 46 denne uge
Sidste ændring: 2018-08-26

Lydhunde

Abonnement SFX -bibliotek og gratis databaseapplikation

Lydhunde.com præsenterer sin egen desktop -applikation for at bringe bedst lyder lydeffekter af høj kvalitet direkte til din arbejdsgang. Det abonnementsbaserede licenssystem undgår at håndtere browsere, betalinger og download links. Appen fungerer i to versioner: Gratis og abonnementsfri version: Den fungerer som en Søg motor og administrationsværktøj til dine lokale lydeffektbiblioteker. Du vil stadig være i stand til at udforske og få vist vores skybiblioteker. Abonnementsversion: onlineadgang.

Downloads: 1 denne uge
Sidste ændring: 2018-07-16

Resurrection Remix-Kminilte

(Kun til G800F/M/Y -enheder) Resurrection Remix ROM er i sidste ende fuldt fremhævet, stabil og kombineret med bedst Funktioner af open source ROMS .Vi leverer også en masse fantastiske originale Resurrection Remix Rom-tilføjelser i bygningerne. inkluderer bedst af ydeevne, tilpasning, strøm og de nyeste funktioner på din enhed! Det er en af ​​de mest tilpassede ROM’er uden for boksen!

Torrent søgemaskine

Jeg har allerede indsendt denne vurdering. Du kan ikke søge. Annoncer pop-up første ting. Du kan ikke klikke forbi dem. Jeg begynder at tro, at Uptodown også er Google Play -affald.

Ligner torrent søgemaskine

Uptodown App Store -ikon

Alle de apps, du vil have på din Android -enhed

Google Play -ikon

Det bedste sted at købe film, bøger og apps til Android

Xender - Del musikoverførselsikon

Overfør filer og del apps

Google Play Services Icon

En uundværlig app til at holde dine apps opdateret

Sikker VPN -ikon

Gennemse internettet med uforstyrret privatliv og anonymitet

ShareIt - Connect & Transfer Icon

Send dine filer hurtigt og nemt

Vanced mikrogikon

En app til at bruge YouTube Vanced

APK -redaktørikon

Rediger apps og tilpas dem, men du vil

Oplev værktøjsapps

Ikon til app -brug

En stærk app manager

Govee Home Icon

PDF -appikon

Arbejd let med dine PDF -filer

DTAC -ikon

Officiel app af DTAC, Thailands telefonselskab

Netværks IP -scannerikon

Gov.br Icon

Den officielle app til den brasilianske regering

Clean Go Launcher temaikon

Din smartphone: pæn og ryddig

Torrent -søgemaskine til Android

Torrent -søgemaskine: Det ultimative Torrent -søgeværktøj

Torrent -søgemaskine er en Android -applikation, der giver dig mulighed for at søge efter torrents fra flere udbydere, downloade dem ved hjælp af en torrent -klient og filtrere dem efter kategori. Det er en gratis værktøjs- og værktøjs -app under kategorien Utilities & Tools, hvilket gør det til et vigtigt værktøj for dem, der ønsker at downloade indhold.

Appen har en brugervenlig grænseflade, der er let at navigere. Du kan tilpasse temafarven og aktivere den mørke tilstand, der skifter. Appen har også en stemmesøgningsfunktion, der gør søgning efter torrents endnu mere praktisk. Derudover kan du administrere og sortere udbydere af søgeudbydere fra indstillingssiden. Appen har også en søghistorik tilgængelig, hvilket gør det nemt at holde styr på dine tidligere søgninger.

Med sine forskellige funktioner er det et must-have for alle, der ønsker at downloade indhold gennem torrents.