15 bedste VPN -tjenester i 2023

Contents

Heldigvis er der en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Så hvis du ikke kan lide det, kan du få refusion og ikke miste en eneste cent. Tjek vores fulde gennemgang af Vyprvpn for mere information.

Bedste VPN 2023: Top 10 af de mest pålidelige VPN -udbydere

I dagens dag og alder bliver sikker, anonym og sikker webbrowsing mere end en eftertanke. Med hundreder af geo-blokke og hård censur i visse lande er den eneste mulighed at bruge et virtuelt privat netværk-eller en VPN, som vi hovedsageligt vil kalde det.

En VPN er et værktøj, der giver dig mulighed for at ændre din IP -adresse til et andet land og således kryptere din forbindelse. På den måde giver det ikke kun dig mulighed for at fjerne blokering af begrænsede websteder, men hold dig også væk fra radaren på din internetudbyder og myndighederne.

I det væsentlige er dette det bedste værktøj til online sikkerhed. Imidlertid fungerer ikke alle udbydere det samme, og derfor begår mange mennesker fejl, når de vælger den til deres behov.

Men vores opgave i denne vejledning er at give dig de 10 bedste VPN -udbydere i 2023 og give dig deres fordele og ulemper. Vi vil også tale om vores kriterier for denne liste og give et par nyttige tip, der minimerer dine chancer for at begå en fejl, når du vælger en udbyder til dig.

Indholdsfortegnelse

Bedste VPN

Top 10 bedste VPN -udbydere til 2023

Så inden vi starter denne liste over de foretrukne VPN -udbydere, er vi nødt til at afklare en ting. Nemlig alle de VPN’er, du ser nedenfor, er premium valg, så vi taler om betalte, men overkommelige udbydere.

Betalte udbydere er meget bedre end gratis i betragtning af deres overlegenhed med hensyn til den samlede sikkerhed og ydeevne. Vi har også en særlig artikel om den bedste gratis VPN til 2023, så hvis du vil, skal du sørge for at tjekke den også ud.

Og nu, her er listen over de bedste udbydere, vi testede, og sammenlignet for dig:

3000 servere

94 dækkede lande

30 dage Money-Back-garanti

5 samtidige forbindelser

Månedlig pris
Vores mening: En af de bedste VPN derude!
Brugervenlighed
Kunde support
Værdi for pengene

8100 servere

91 dækkede lande

45 dage Money-Back-garanti

7 samtidige forbindelser

Månedlig pris
Vores mening: Streng no-log-politik, billigste VPN-service
Brugervenlighed
Kunde support
Værdi for pengene

5400 servere

59 dækkede lande

30 dage Money-Back-garanti

6 samtidige forbindelser

Månedlig pris
Vores mening: Fremragende valg til privatlivets fred og anonymitet
Brugervenlighed
Kunde support
Værdi for pengene

3000 servere

65 dækkede lande

30 dage Money-Back-garanti

Ubegrænset Forbindelser

Månedlig pris
Vores mening: Lav pris, god værdi for pengene
Brugervenlighed
Kunde support
Værdi for pengene

1. Expressvpn

ExpressVPN -service

Udbyderen nummer 1 på listen er ExpressVPN. Denne VPN kan prale af mere end 3.000 servere i 94 lande, der dækker de fleste lande, du kunne være interesseret i. Expressvpn er den løsning, som folk kan lide mest og bortset fra en stor serverflåde, der er flere grunde til det.

Denne VPN tilbyder rocksolid sikkerhed, hvilket giver dig 256-bit AES-kryptering og funktioner som en dræbskontakt og IP/DNS lækagebeskyttelse. Desuden giver dens Lightway VPN -protokol enestående ydelse, hvilket gør ExpressVPN til den hurtigste VPN, du kan få, og en af ​​grundene til, at det er vores foretrukne VPN -udbyder for 2023.

Det bedste ved ExpressVPN er måske privatlivets niveau. Desuden er det baseret på de britiske Jomfruøer, som er en meget privatlivsvenlig jurisdiktion. Med en certificeret politik uden logs er ExpressVPNs logningspraksis minimal og gennemsigtig.

Hvad med at fjerne blokering af begrænsede websteder? Nå, ExpressVPN arbejder med Netflix US og mange andre biblioteker (Japan, UK og Canada, for at nævne kun tre). Desuden kan du bruge det til at fjerne blokering af BBC iPlayer, Hulu, Disney+og mange andre streamingplatforme.

Vigtigt for mange brugere er P2P -servere. Hele serverflåden er P2P-venlig, hvilket gør ExpressVPN til en af ​​de bedste VPN’er i 2023 til dette formål.

En anden grund til, at det er den bedste VPN, er dens enhedsstøtte. Bortset fra Windows og MacOS -computere fungerer denne VPN med enhver anden platform. Du kan derfor installere det på iOS- og Android -telefoner, Android TV, routere, spilkonsoller og mange andre enheder.

ExpressVPN understøtter også 5 samtidige forbindelser på en enkelt konto. Oven i det skal vi også adressere sin 24/7 døgnet rundt support gennem live chat, som måske er den bedste i branchen.

Den eneste “ulempe” af ExpressVPN er dens prisfastsættelse. Det burde dog ikke være et problem for dig som læser af denne artikel. Det er fordi du kan få sin 49% rabat og 3 måneder gratis til 1-årig plan sammen med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Så ikke kun vil du spare penge, men du kan også få dem tilbage, hvis du ikke kan lide det … hvilket bestemt ikke vil ske. Vent ikke længere og prøv den nr. 1 bedste VPN derude risikofri.

Fordele:

 • Servere i 94 lande
 • De hurtigste hastigheder
 • Lightway VPN -protokol
 • Certificerede politik uden logs
 • Britiske Jomfruøer Jurisdiktion
 • Arbejder med Netflix
 • Fremragende enhedsstøtte
 • Brugbar i Kina, Rusland, UAE og Tyrkiet
 • 24/7 support gennem live chat

Con:

 • Ikke den billigste

2. Cyberghost

Cyberghost

Cyberghost er endnu en bedste VPN for 2023. Dette er en af ​​vores yndlingsudbydere på grund af dets billige priser og store samlede resultater. Cyberghost leveres med 9.000+ servere i 91 lande, hvilket er mere end hvad ExpressVPN giver dig.

Oven i det er der et utal af dedikerede servere – streaming, torrenting, spil – du navngiver det! Da denne VPN ikke handler om størrelse, er vi nødt til at tage hensyn til dens sikkerhed. Naturligvis får du funktioner som kryptering af militær kvalitet, en pålidelig dræbskontakt og IP-lækagebeskyttelse.

Som enhver VPN-udbyder af topkvalitet tilbyder Cyberghost split tunneling og endda en annonceblokker til at blokere irriterende annoncer. Faktisk er en indbydende tilføjelse Wireguard. Denne VPN -protokol øger ydeevnen yderligere, hvilket giver dig de bedst mulige hastigheder. Ikke hurtigere end ExpressVPN og dens lightway -protokol, dog.

Stadig, Cyberghosts rumænske jurisdiktion gør vidundere for privatlivets fred. Derfor tilbyder det en politik uden logs og gennemsigtighedsrapporter, der offentliggøres hver 3. måned. Med hensyn til streaming er Cyberghost ikke så stor som ExpressVPN, omend, det fungerer med et par Netflix -biblioteker.

Men du vil bestemt lide dets spil- og torrenting -servere, der vil gøre disse aktiviteter sikre og anonyme. At være en af ​​de bedste VPN -udbydere i 2023, cyberghost vil ikke skuffe med hensyn til enhedsstøtte,

Det fungerer med en overflod af enheder og platforme, der understøtter 7 samtidige forbindelser på et abonnement. Som om dette ikke var nok, får du også 24/7 live chat -support på flere sprog, hvilket gør Cyberghost til et alsidigt, men alligevel overkommeligt valg.

Nu hvor jeg nævnte det, er Cyberghost den billigste premium VPN for dette kaliber. Og hvis du beslutter dig for en plan længere end en måned, får du hele 45-dages pengene-tilbage-garanti. Sikker på, Cyberghost er ikke den hurtigste VPN, det fungerer ikke i Kina og er ikke så stor til streaming som ExpressVPN.

Men for lidt over to dollars om måneden synes jeg det er svært at slå Cyberghost på sit spil, og det fortjener derfor virkelig at være en af ​​de bedst bedømte VPN’er derude. Du kan læse mere i vores Cyberghost -anmeldelse her.

Fordele:

 • Ekstremt overkommelige langsigtede planer
 • 9.000 servere i mere end 90 lande
 • Kryptering af bankkvalitet
 • Dedikerede P2P, streaming og spilservere
 • Wireguard support
 • Rock-solid sikkerhed + no-logs politik
 • 7 samtidige forbindelser
 • 45-dages pengene-tilbage-garanti

Con:

 • Fungerer ikke i Kina

3. Nordvpn

Nordvpn

Nordvpn er uden tvivl en af ​​de største VPN’er, du kan få. Det formår at perfekt afbalancere pris og ydeevne, hvilket giver dig en af ​​de bedste oplevelser for pengene. I starten giver Nordvpn dig flammende fast 5.500+ servere i 60 lande globalt.

Sikker på, disse tal er imponerende, og det er også Nordvpn’s fokus på privatlivets fred og sikkerhed. Fra servere og deres typer får du løg over VPN, P2P, Double VPN og tilslørede servere i hver abonnementsplan.

Mens løg over VPN -servere er gode til at gennemse det mørke web sikkert, er dobbelt VPN -servere her for at fordoble dit niveau af kryptering. Ligesom ExpressVPN arbejder Nordvpn i censurerede lande takket være tilslørede servere, mens P2P -servere er her til torrenting.

Da dette er en af ​​de bedste VPN’er på markedet, er andre sikkerhedsfunktioner også her. Bortset fra en proprietær Nordlynx-protokol, vil du nyde bankgradekryptering, split tunneling, en dræbskontakt og cybersec, en pålidelig ad-blokker.

Nordvpn er baseret i Panama, det har derfor en politik uden logs revideret af PWC flere gange. Og som du kunne forvente, er det godt ikke kun til torrenting, men ikke -blokerende Netflix og BBC iPlayer.

Takket være gode hastigheder vil streaming selv i 4K desuden være smøragtig glat på alle enheder. Det har oprindelige applikationer til alle populære platforme, og med stor router support kan du forbinde den til enhver enhed i din husstand.

Endelig vil jeg nævne dens 24/7 support og 6 samtidige forbindelser, der er lige mellem Cyberghost og ExpressVPN. Noget andet er mellem, og det er prisfastsættelse. Ligeledes giver det dig en 30-dages pengene-tilbage-garanti for alle planer, så du kan teste den risikofri.

Hvis du ikke har noget imod placeringsafhængige værditilvækstafgifter og lidt kompliceret appdesign, vil Nordvpn give dig meget uden at tage for mange penge. Derfor er det næsten øverst på denne liste.

Fordele:

 • Dobbelt VPN -servere til det dobbelte lag af kryptering
 • Arbejder i Kina (og andre censurerede lande)
 • Store hastigheder
 • Nordlynx VPN -protokol
 • No-Logs-politik verificeret af PWC
 • P2P -servere til anonym torrenting
 • Arbejder med Netflix US og BBC iPlayer
 • Cybersec (ad-blokkering)

Ulemper :

 • Momsafgifter tilføjer prisen (i nogle lande)
 • Sikkerhedsbrud i 2018

4. Surfshark

Surfshark VPN

Surfshark er et yndlingsvalg for budgetorienterede brugere. Hvis du kan lide cyberghost, kan du lide, at surfshark er prissat mere eller mindre det samme. Dog giver det dig 3.200 servere i 95 lande, hvilket er meget mindre end dets rumænske modstykke.

Stadig har dette Holland-baserede virtuelle private netværk meget at tilbyde. Nemlig har det det højeste niveau af kryptering kombineret med en automatisk dræbskontakt, IP/DNS -lækagebeskyttelse og Whitelister (du kan læse vores artikel, der forklarer, hvad delt tunneling er for flere detaljer). Desuden har Surfshark CleanWeb, som er en fantastisk ad-blokker.

Wireguard support til side, denne VPN tilbyder en pakke med nyttige cybersikkerhedsfunktioner. De inkluderer en ægte inkognito -tilstand og en antivirus til rengøring af din pc fra ondsindede apps. Som det er baseret i Holland, kan du forvente, at Surfshark ikke skal gemme nogen logfiler, som er bekræftet i sin sikkerhedsrevision af Cure53 og Deloitte.

Nogle brugere er bekymrede for Surfsharks flytning til Holland, men vi kan forsikre dig om, at det ikke er noget at bekymre dig om. Udbyderen overholder stadig politikken uden logging, og den modtog endda en uafhængig no-log-revision af Deloitte, hvilket beviser vores pointe.

Det er sandsynligt, at denne VPN er meget let at bruge. Du kan nemt vælge mellem multihop eller normale servere, som du kan bruge til torrenting og streaming. Overraskende er Surfshark virkelig god til Netflix, og det fungerer med platforme som Disney+, HBO Max og Hotstar ubesværet.

Desuden er indfødte apps til alle populære platforme til stede, og her må jeg nævne dens højdepunkt. Ubegrænsede samtidige forbindelser. Dette betyder, at et abonnement dækker alle dine enheder uden behov for at bruge flere penge.

Som sagt er Surfshark meget billig, og dens planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Allesammen. Endnu bedre fungerer denne VPN i Kina takket være sin Noborder -tilstand baseret på stealth VPN -teknologien. En IP -rotator er også her, og det roterer din IP med jævne mellemrum for at hjælpe dig med at undgå at blive sporet af din internetudbyder.

Jeg vil dog påpege, at det ikke er det hurtigste valg på listen. Og mens dens kortsigtede planer er lidt dyrere, udgør dens billige langsigtede planer det. Så hvis du spørger mig, tror jeg, at dette let er den bedste VPN til prisen sammen med cyberghost.

Fordele:

 • Overkommelige priser
 • Nem at bruge apps til alle platforme
 • Fantastisk til at fjerne blokering af streamingtjenester
 • 256-bit AES-kryptering
 • Noborders -tilstand til omgåelse af censur
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • En sikkerhedsrevision af Cure53

Ulemper :

 • Ikke de hurtigste hastigheder
 • Dyre kortvarige planer
 • Nogle gange tager lang tid at oprette forbindelse (20+ sekunder)

5. Privat internetadgang (PIA)

Privat internetadgang VPN

Privat internetadgang er en meget populær mulighed blandt brugere på Reddit. Hvis du kigger, elsker folk det virkelig for sin humongøse serverflåde, sikkerhed og billige priser. Pia, som vi kalder det, hævder at have næsten 30.000 servere i 80+ lande, der trumfer alle andre VPN på denne bedste VPN -serviceliste.

Ikke kun det, men det er under det samme moderselskab som ExpressVPN og Cyberghost, hvilket yderligere øger dens troværdighed. Naturligvis kommer PIA med alle slags sikkerhedsfunktioner. Du får 256-bit kryptering, en automatisk dræbskontakt, openvpn og wireguard support.

Jeg kan også godt lide dens pia-mace, som er et fancy navn på en ad-blokker. Desuden giver PIA VPN dig masser af tilpasningsmuligheder, hvilket gør det godt selv for avancerede brugere. Mens virksomheden er baseret i USA, i betragtning af sin 5 øjne -placering, er det overraskende sikkert.

Den leveres med en klar nul-logging-politik, som den aldrig krænkede på trods af sin jurisdiktion. Ligesom Cyberghost, som næsten er det tilsvarende, er privat internetadgang P2P-venlig. Endnu bedre kan det fjerne blokering af Netflix os, BBC iPlayer og Disney+ med relativ lethed.

Vi kan sige, at det ikke er hurtigere end cyberghost eller expressvpn, og det kan være et problem. PIAs enhedsstøtte er ikke den største sammenlignet med dens brødre. Men du vil være tilfreds med 10 samtidige forbindelser og hurtig 24/7 live chat support.

Privat internetadgang er også rimelig let at bruge, selv på iOS- og Android -enheder. Bemærk alligevel, at appen ikke er den mest brugervenlige, sammenlignet med andre på MacOS. Og ja, det fungerer ikke i Kina, ligesom Cyberghost. Selvom når du ser på dens priser, vil du let tilgive disse mindre ulemper.

Når alt kommer til alt er PIA endnu billigere end cyberghost og giver dig muligheden for at betale ved hjælp af krypto. Hvis du vil, kan du også medtage en billig dedikeret IP-adresse og få en 30-dages pengene-tilbage-garanti til dit køb.

Derfor, hvis du troede, at alle USA-baserede VPN’er er dårlige … godt, tænk igen! PIA er et valg for mange brugere og fortjener at være blandt de bedste VPN-udbydere i 2023. Når alt kommer til alt testes det af vores team af eksperter, der ikke vil anbefale en VPN, der ikke er sikker og pålidelig!

Fordele:

 • Næsten 30.000 servere på 80+ verdensomspændende steder
 • Arbejder med Netflix, Disney+og BBC iPlayer
 • 10 samtidige forbindelser
 • Nogle af de billigste priser på markedet
 • Billig dedikeret IP -adresse
 • Crystal-Clear No-Logs-politik

Ulemper :

 • Langsommere hastigheder
 • Gennemsnitlig enhedsstøtte

6. Protonvpn

Proton VPN

Protonvpn er et valg af mange brugere, der ønsker upåklagelig sikkerhed og maksimalt privatliv. Mens den er en smule dyrere mulighed, vil denne VPN ikke skimp på nogen funktioner. I starten er protonvpn lidt genert for 3.000 servere i 65+ lande.

Disse tal er ikke imponerende sammenlignet med ExpressVPN eller Cyberghost. Men når du er blandt de bedste VPN -tjenester på listen, kan du forvente den stærkeste kryptering, en dræbskontakt og delt tunneling, hvis du nogensinde vil bruge den.

Bortset fra OpenVPN bruger Protonvpn også Wireguard og giver stabil ydeevne overalt. Omend er dens forte privatlivets fred, og det er fordi det er baseret i Schweiz. Og som nogle af jer ved, er schweiziske privatlivslove blandt de strengeste i verden.

Dette betyder, at protonvpn ikke gemmer nogen logfiler, som faktisk er bevist gennem dens eksterne revision af SEC Consult. Desuden pakker Protonvpn andre funktioner som Securecore -servere I.e. Multihop samt dedikerede P2P -servere til torrenting.

Ganske vist er dette ikke den bedste streaming VPN, selvom det kan fjerne blokering af Netflix os lejlighedsvis. Men dens software er open source, der efterlader meget plads til forbedring i enhver forstand. For ikke at nævne, at dens applikationer er meget lette at bruge, så enhver funktion er inden for din hånds rækkevidde.

Desuden vil Protonvpn give dig sin accelerator til at øge hastigheden plus en ad-blokker. Dette vil hjælpe dig med at blokere irriterende pop-ups og annoncer i et par sekunder. På en dårlig note er dens hastigheder intet at skrive hjem om, og priserne er lidt højere.

Jeg mener, det er endnu dyrere end ExpressVPN, hvis du vil have en fuld serverliste og alle de andre funktioner, jeg nævnte. Heldigvis er en 30-dages pengene-tilbage-garanti på plads, og VPN tilbyder særlige rabatter flere gange i løbet af året.

I betragtning af sit niveau af privatlivets fred og sikkerhed er det en smart beslutning at betale lidt mere. Det er, hvis du ikke er en lidenskabelig streamer, og du ikke har noget imod langsommere hastigheder og svagere enhedsstøtte. Læs vores ProtonVPN -anmeldelse for mere info om tjenesten.

Fordele:

 • OpenVPN og Wireguard Support
 • Securecore -servere (multihop)
 • Baseret i Schweiz
 • Dedikerede P2P -servere
 • Gratis version med ubegrænset båndbredde

Ulemper :

 • Dyre priser overalt
 • Nr. 24/7 live chat support
 • Enhedsstøtte kunne være bedre

7. Ipvansk

IPVANSH SERVICE

Når vi taler om USA-baserede udbydere, skal vi også nævne ipvanish. Ipvanish er ikke ofte et yndlingsvalg for mange mennesker, men i betragtning af dets samlede kvalitet tror vi, at det fortjener et sted på denne liste. Med 2.200+ servere på 75+ lokationer vil denne udbyder helt sikkert ikke genopfinde hjulet.

Det er dog sikkerhed og privatliv, at Ipvanish sigter mod. Hvis du ser på dens applikation, ser du standard sikkerhedsfunktioner. De inkluderer 256-bit AES-kryptering, en meget pålidelig dræbskontakt og IP/DNS-lækagebeskyttelse.

Ligesom enhver moderne udbyder understøtter Ipvanish Wireguard, der sørger for, at ydeevnen er stabil hele tiden. Nu havde denne udbyder nogle privatlivsproblemer i fortiden. Ipvanish overtrådte nemlig i henhold til det tidligere selskab faktisk sin politik uden logging.

Denne hændelse blev hurtigt fejet under tæppet, da J2 Global købte det, og siden da dukkede der ikke noget sådant problem op. Ikke desto mindre er denne udbyder P2P-venlig. Desuden fungerer det lejlighedsvis med Netflix, omend det er alt andet end en pålidelig løsning til streaming.

Ipvanish har dog ikke nogen dedikerede servere. På flip side er det meget let at bruge, og dens enhedsstøtte er overraskende god. Desuden understøtter det alle større platforme med tilføjelse af routere, Linux og Firestick TV.

Derudover giver IpVanish dig ubegrænset samtidige forbindelser, ligesom Surfshark. Du får også 24/7 live chat support, der reagerer hurtigt. Med hensyn til prisfastsættelse er IPVanish overraskende billig, især fordi det tilbyder kun månedlige og årlige planer.

En 30-dages pengene-tilbage-garanti er kun tilgængelig for den årlige plan, så vær forsigtig, når du får refusion. Generelt taler vi om et meget godt valg med nogle ulemper, der ikke burde være en deal-breaker.

I betragtning af sin manglende evne til at arbejde i censurerede lande er Ipvanish ikke for brugere med de højeste krav. Hvis du er en gennemsnitlig bruger, og du bare har brug for en billig, pålidelig udbyder, vil Ipvanish ridse din kløe.

Fordele:

 • Stærkeste kryptering (256-AES)
 • Anvendelser er lette at bruge
 • Native Firestick TV og Linux Apps
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser

Ulemper :

 • 30-dages pengene-tilbage-garanti for kun årsplanen
 • Gennemsnitlig ydelse
 • Mindre servernetværk

8. Vyprvpn

VYPRVPN SERVICE

Vyprvpn er protonvpns nabo på grund af dens schweiziske jurisdiktion. Denne VPN er ikke kendt for flammende hurtige hastigheder eller tusinder på tusinder af servere-og heller ikke protonvpn. Faktisk har det omkring 700+ af dem på 70+ lokationer, hvilket er tilfældet i årevis på dette tidspunkt.

Hvad vyprvpn er kendt for er dens eksterne revision. Nemlig er dette den første VPN, der får en ekstern revision af sin politik uden loger, af ingen anden end Leviathan Security. Sammen med schweizisk privatlivslovgivning får du et virtuelt privat netværk med rocksolid sikkerhed og privatlivets fred.

Dens sikkerhedsfunktioner fortæller nøjagtigt den samme historie. Bortset fra kryptering af bankkvalitet og en dræbskontakt, bringer Vyprvpn nogle fantastiske funktioner til bordet. Først får du Chameleon -protokollen til at omgå DPI, hvilket betyder, at den fungerer i censurerede lande (Kina).

Derefter får du en proprietær vyprdns. Grundlæggende giver det dig meget tiltrængt DNS-beskyttelse, hvilket eliminerer muligheden for mand-i-midten af ​​sikkerhedsangreb. Vyprvpn understøtter også OpenVPN, og dette er noget obligatorisk i betragtning af OpenVPNs pålidelighed.

Hvis du ønsker at få vyprvpn til at fjerne blokering af begrænsede websteder, skal du vide, at dette ikke er den største mulighed. Jeg mener, det er fantastisk til torrenting, men du har svært ved at fjerne blokering af Netflix os, BBC iPlayer eller Hulu uden for deres respektive lande.

Den gode ting er, at denne udbyder er beregnet til brugere med en masse enheder. Med 30 samtidige forbindelser er det svært at ikke være i det mindste lidt imponeret. Desuden er dens enhedsstøtte robust, så du får apps, selv for, mægtige siger jeg, uklar platforme.

For eksempel kan du forbinde det til Anonabox og Blackphone, men også QNAP. Routerstøtte er ligefrem imponerende, da VyPrvpn understøtter alle firmwareversioner. Den vigtigste ulempe er dens meget dyre prisfastsættelse, der også spænder over til et års plan.

Heldigvis er der en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Så hvis du ikke kan lide det, kan du få refusion og ikke miste en eneste cent. Tjek vores fulde gennemgang af Vyprvpn for mere information.

Fordele:

 • En ekstern revision fra Leviathan Security
 • Kameleonprotokol til brug i Kina
 • 30 samtidige forbindelser

Ulemper :

 • Hastighederne kunne være bedre
 • Meget lille servernetværk (700+)
 • Dyre priser
 • Ikke godt til streaming

9. Skjule.mig

Skjul mig VPN

Skjule.Mig er en af ​​de bedste VPN’er i 2023 for privatlivsorienterede brugere. Denne udbyder brugte meget tid på markedet, kun for at forbedre sig drastisk i de sidste par år. Selv dens serverflåde er nu større og kan prale af 2.000 servere på lidt over 70 verdensomspændende steder.

Som sagt er privatlivets fred og sikkerhed skjult.Migs styrker. Derfor vil du være i stand til at nyde kryptering af militær kvalitet, en dræbskontakt og IP/DNS-lækagebeskyttelse. Bonusfunktioner er her, og skjul.Mig giver dig en solid ad-blokkeri, Wireguard-support og multihop-servere.

Jeg kan især godt lide stealth -vagt. Som du kan gætte, er det en funktion, der bruger stealth -teknologi til at hjælpe dig med at omgå censur. Hvad med dens privatlivspolitik? Som du kan gætte, er det en politik uden logs, der er yderligere sikkerhedskopieret af fantastiske malaysiske jurisdiktion.

Det er et meget privatlivsvenligt land uden lovgivning om data-retention og overdreven overvågning. Dette tillader skjul.Mig til aldrig at gemme nogen kompromitterende logfiler for sine brugere, der giver maksimalt privatliv. For et par år tilbage, skjul.Mig var en frygtelig mulighed for streaming – det er ikke tilfældet nu.

Faktisk fungerer det pålideligt med et par Netflix -kataloger, og du kan bruge det til at fjerne blokering af BBC iPlayer og Hulu, hvis du vil. Desuden er det P2P-venligt, og med store hastigheder vil torrenting være hurtig og glat.

Hvis du abonnerer på denne udbyder, kan du forvente temmelig brugervenlige apps såvel som en fantastisk enhedssupport. Skjule.Mig giver dig også 10 samtidige forbindelser på et abonnement. Dette er bedre end hvad Nordvpn eller ExpressVpn giver dig.

Samlet set har denne udbyder ikke nogen mærkbare ulemper. Det er hurtigt, sikkert og godt til streaming, hvilket er, hvad enhver bruger værdsætter. Måske er det eneste ulempe priser, som er lidt dyrere, selv i langsigtede planer.

På den anden side får du en 30-dages pengene-tilbage-garanti og en gratis abonnementsplan. Logisk set er dens gratis plan bare en brøkdel af den betalte, men det er dejligt, at du i det mindste kan teste den uden at betale en krone.

Fordele:

 • Malaysisk jurisdiktion (uden for de 5 øjne!)
 • P2P -servere til anonym torrenting
 • Stealth -vagt for at omgå censur

Ulemper :

 • Lidt dyre priser
 • “Bare” 2.000 servere på 70 lokationer
 • Hastighederne er undertiden skuffende
 • Arbejder på et par Netflix -kataloger

10. Atlas vpn

Atlasvpn

Overrasket over at se Atlas VPN på listen over de bedste VPN’er til 2023? Jeg er ikke. Atlas VPN er et datterselskab af Nord Security, og som sådan er det et søsterfirma af Surfshark. For at oversætte ejer Nordvpn både Atlas VPN og Surfshark.

Gør mig ikke forkert. Denne udbyder er ikke i nærheden af ​​de to giganter, men den har nogle gode funktioner, vi gerne vil nævne. For eksempel lyder dens serverflåde på 750 servere på næsten 50 lokationer forældede. Men hvis du tilføjer til de dedikerede servere, begynder tingene at ændre sig.

Der er dedikerede P2P- og streaming -servere sammen med safeswap -servere, der roterer din IP med jævne mellemrum, hvilket øger dit sikkerhedsniveau. Der er endvidere Wireguard-support kombineret med en pålidelig ad-blokkering og 256-bit kryptering.

Endnu bedre har Atlas VPN multihop -servere plus en dræbskontakt, der aldrig undlader at gøre sit job ordentligt. Hvad hvis jeg fortalte dig, at Atlas VPN har en sikkerhedsrevision af Versprite? Og ja, denne revision gælder også for sin politik uden logs, så den vil ikke gemme personlige oplysninger på sine servere.

I vores test viste denne VPN anstændig, omend ikke den bedste præstation. Torrenting vil være med rimelige hastighedstab, mens streaming er bufferfrit for det meste. Pas dog på, at Atlas VPN ikke vil arbejde med Netflix pålideligt, på trods af tilstedeværelsen af ​​streaming -servere.

På en god note er det bedste ved det ubegrænset samtidige forbindelser. Dette betyder, at du kan beskytte et ubegrænset antal enheder, men der er en grænse, da Atlas VPNs enhedsstøtte er subpar. For eksempel understøtter det ikke routere, der lurer det ganske lidt.

Endelig er vi nødt til at nævne dets lave priser. Det ligner meget surfshark og cyberghost i denne henseende. Desuden tilbyder det en 30-dages pengene-tilbage-garanti for alle planer, så det vil være let at få refusion. Selvom Atlas VPN ikke rangerer først i denne top 10 bedste VPN -liste, er det stadig helt værd at prøve. Nysgerrig efter at lære mere? Læs vores Atlas VPN -anmeldelse.

Fordele:

 • Dedikerede servere (P2P, streaming, safeSWAP)
 • Ingen grænser for samtidige forbindelser
 • Meget billige priser for alle planer

Ulemper :

 • Langsomme hastigheder
 • Dårlig mulighed for streaming
 • Subpar Device support
 • 750 servere i kun 49 lande

Hvordan valgte vi de bedste VPN -udbydere

At vælge et stort virtuelt privat netværk blev stadig sværere, da der er mere end 300 af dem på markedet. For at bestemme vores foretrukne VPN -udbydere var vi nødt til at teste dem alle, kun for at komme med de 10 bedste valg.

Undervejs brugte vi en masse vigtige kriterier, som du kan se nedenfor:

Omdømme og godt image

Hver gang du vil købe noget, er den første ting, du gør, at tjekke produktanmeldelsen online. Når du vælger den bedste VPN til dine behov, er dette ekstremt vigtigt. For at være ærlig hævder stort set enhver VPN det samme – sikkerhed og privatliv og selvfølgelig at være den bedste tilgængelige.

Men tilbyder hvert virtuelt privat netværk det samme kvalitetsniveau? Absolut ikke. Ellers ville enhver udbyder være god og værd at købe, så denne liste ville ikke give mening.

Med snesevis af valg på markedet er det vigtigt, at du genkender gode og ikke-så-store udbydere. På denne liste finder du ikke navne som PureVPN eller Hola VPN, for eksempel. Disse udbydere har forfærdelige omdømme for deres logningspraksis.

Du ser heller ikke navne som HMA VPN-en britisk-baseret VPN med en historie med lækkende brugerdata til myndighederne. VPN’er som disse kasseres straks af dit team og kan ikke konkurrere om titlen på #1 VPN i 2023.

Du finder dog ExpressVPN eller PIA, som er blandt de mest elskede VPN’er af brugere. Deres omdømme er fremragende, da de aldrig krænkede deres politikker uden logs eller på nogen måde truet privatlivets fred for deres brugere.

Når det er sagt, sørgede vi for straks at kassere udbydere med skyggefulde pasted (eller nutid). Dermed garanterer vi, at enhver VPN, du vælger på listen, vil være en god løsning til at holde dine online aktiviteter væk fra nysgerrige øjne.

Sikkerhed og privatliv

Omdømme og et godt image er i direkte sammenhæng med sikkerhed og privatliv. Du vil bemærke, at udbydere ikke får et dårligt ry for ikke at arbejde med Netflix eller ikke inklusive en annonceblokker. I stedet bliver de hadede på grund af svag sikkerhed og manglen på pleje af privatlivets fred.

De bedste VPN -udbydere for 2023 skal være den modsatte polære – og de er. Vi sørgede for at inkludere de udbydere, der opfylder mere end de grundlæggende kriterier med hensyn til sikkerhed. Derfor har alle valg på listen militærklasse 256-bit AES-kryptering.

En dræbskontakt er også meget vigtig. Det forhindrer dybest set IP- og DNS -lækager ved at lukke din internetforbindelse, hvis VPN -forbindelsen falder. På den måde, selvom du mister en forbindelse til VPN -serveren, bliver dit privatliv ikke i fare.

Hvis vi tager ExpressVPN, som er en creme de la creme på VPN -markedet, ser vi nøjagtigt det. Imidlertid tager denne VPN tingene til et andet niveau ved at introducere avanceret TrustedServer-teknologi.

Med denne teknologi er ExpressVPN i stand til at gemme information om RAM-baserede servere, så hver gang serveren genstarter, går alle oplysninger tabt. Takket være denne måde at fungere på, kan ingen få deres hænder på de oplysninger, der udtrykker VARVPN -butikker – fordi der ikke er noget at se!

Privatlivspolitik (politik uden logs)

Nu hvor vi berørte det, tror jeg, at en politik uden logs fortjener sit eget afsnit. Vores foretrukne VPN-udbydere skal have en politik uden logs på plads. Hele formålet med at bruge et virtuelt privat netværk er at bevare dit privatliv og nyde online -sikkerhed.

Således, hvis en VPN -udbyder gemmer for mange logfiler, mislykkes den straks testen og betragtes som upålidelig af vores team. Hvad mener vi med logfiler? Du kan spørge.

Nå, for at være helt klar, er der ikke sådan noget som 100% ikke-log VPN. Nogle oplysninger skal gemmes for, at tjenesten fungerer korrekt, og dette inkluderer normalt faktureringsoplysninger, e -mail -adressen på din konto og et par andre småting. Alle disse oplysninger betragtes ikke som farlige og krænker ikke dit privatliv.

Oplysninger, der inkluderer din browserhistorie, IP -adresse, tidsstempler, DNS -anmodninger, geolokation, enhedsoplysninger, browsertype, ISP og anden lignende information er meget farlig og kan spores tilbage til dig.

Heldigvis gemmer vores top 10 VPN-tjenester til 2023 ikke sådanne oplysninger, og de fleste af dem er baseret i privatlivsvenlige jurisdiktioner. Dette er endnu en vigtig faktor, da jurisdiktion dikterer, hvordan en VPN vil håndtere dine oplysninger.

VPN’er med base i de britiske Jomfruøer, Rumænien, Bulgarien, Panama, Malaysia og Schweiz betragtes som privatlivsvenlige. Tværtimod er VPN’er med base i 5/9/14 Eyes-landene ikke privatlivsvenlige og er kendt for overdreven regeringsovervågning.

Nogle af disse lande inkluderer USA, UK, Canada, Australien, New Zealand, Tyskland, Frankrig og et par andre. Pas på, at nogle amerikanske udbydere er ekstremt sikre, som PIA VPN, så det er vigtigt at evaluere hver VPN’s privatlivspolitik og læse den omhyggeligt.

At bestemme en VPNs sikkerhed udelukkende på jurisdiktion er forkert. Imidlertid kan jurisdiktion være en indikator for, hvordan dine personlige oplysninger vil blive behandlet, og troværdigheden af ​​en politik uden logs.

For eksempel krænkede Hidemyass, en britisk udbyder, sin privatlivspolitik. Ipvanish fra USA gjorde det samme, og der er et par flere eksempler. På flip side havde ExpressVPN og Cyberghost aldrig nogen lignende skandaler – og sandsynligvis vil aldrig aldrig.

Ydeevne

Hvis du hader langsomme internethastigheder, er du ikke den eneste. Og på grund af stærk kryptering og andre sikkerhedsfunktioner har VPN’er en tendens til at reducere din forbindelseshastighed. De, der siger andet lyver for dig.

Logisk set afhænger hastighedsfaldet af VPN. Hvis en VPN er hurtig, vil din hastighedsreduktion næppe være mærkbar. Desuden har din afstand til VPN -serveren en enorm indflydelse på den ydelse, du får.

Hvis du er fra Tyskland, og du opretter forbindelse til en server i Australien, vil din præstation falde. Og hvis du opretter forbindelse til serveren i dit land eller et land ved siden af ​​dig, vil forestillingen sandsynligvis forblive uberørt.

Den hurtigste VPN, du kan få, er uden tvivl Expressvpn. Det giver den mest stabile ydelse, så at miste en forbindelse til serveren vil næsten aldrig ske. Det er en af ​​grundene til, at det er nr. 1 på listen over de øverste VPN -udbydere for 2023.

Generelt er hastigheder og stabilitet de to hovedfaktorer, når de bestemmer ydeevne. Du ønsker ikke kun stabile forbindelser, men også gode upload/downloadhastigheder og lav ping. Sidstnævnte er især vigtig, når man prøver at spille spil online.

Hvis disse parametre er gode, kan du nyde 4K streaming, forsinkelsesfrit spil og flammende hurtig torrenting. Selvom vi anbefaler ExpressVPN til den bedste præstation, vil dets billigere alternativ, Cyberghost, også tilfredsstille dine behov.

Fjern blokerende websteder (streaming)

En virtuel privat netværkstjeneste giver dig mulighed for at ændre din IP-adresse til et andet land, som giver dig mulighed for at fjerne blokering af geo-begrænsede websteder. Normalt taler vi om streamingwebsteder og platforme, men virkelig gælder dette for ethvert websted, der er geo-begrænset (bookmakere, tv-kanaler osv.).

Bare for dine oplysninger er et geo-begrænset websted et, der kun er tilgængeligt i visse regioner. Derfor er det begrænset baseret på din geografiske placering, og derfor gælder dette udtryk.

Et typisk eksempel på et geo-blokeret websted ville være Netflix. Sikker på, det er stort set tilgængeligt overalt, men dets kataloger er forskellige i hvert land. I dette tilfælde vil nogle film og shows kun være tilgængelige i bestemte lande, og du kan ikke få adgang til dem.

Du vil derefter bruge en VPN til at fjerne blokering af dem, men ikke alle VPN fungerer. Den bedste VPN til dette formål er ExpressVPN, selvom Surfshark og Nordvpn også fungerer godt. Cyberghost, som en overkommelig udbyder, repræsenterer også en god løsning, fordi den tilbyder dedikerede streamingservere.

Alle af dem vil lade dig fjerne blokering af Netflix US, BBC iPlayer, Disney+, HBO Max, Hulu, Prime Video, Sky TV og mange flere platforme. Hvis du er nysgerrig, har vi en guide, der forklarer, hvordan man bruger Netflix med en VPN.

Omgå censur

Når vi taler om at fjerne blokering af begrænsede steder, er vi nødt til kort at nævne at omgå censur. Lande, der er kendt for tung internetcensur, inkluderer Kina, Rusland og UAE til en vis grad.

Desværre blokerer disse lande også mange VPN -udbydere, så langt de fleste af dem fungerer ikke – især i Kina! Kina har en såkaldt stor firewall, der effektivt blokerer mere end 90% af udbydere, og meget få af dem vil pålideligt arbejde der.

I dette land er selv basale platforme som Facebook, Whatsapp og Instagram blokeret, og den eneste måde at få adgang til dem er ved hjælp af en VPN. De bedste VPN -tjenester i Kina og andre censurerede lande inkluderer ExpressVPN, Nordvpn og Surfshark.

Så hvis du nogensinde befinder dig i et censureret land, vil du sikre dig, at du har de rigtige værktøjer til at overvinde overdreven censur.

P2p/torrenting-venlighed

Hvis du ofte bruger torrent -steder som Pirate Bay, YTS eller 1337X, har du absolut brug for en fantastisk VPN til torrenting. De bedste VPN-tjenester i 2023 giver dig ubegrænset P2P-fildeling, hvilket giver ubegrænset båndbredde, gode hastigheder og rocksolid sikkerhed.

Expressvpn torrenting

Uden disse faktorer kan et virtuelt privat netværk ikke betragtes som sikkert til torrenting. ExpressVPN er derfor en stor P2P VPN, efterfulgt af Cyberghost og dens hurtige, dedikerede P2P -servere.

Servere og serverplaceringer

Antallet af servere og serverplaceringer spiller en vigtig rolle, når man vælger en stor VPN -udbyder. Af den grund vil du have så mange servere i så mange lande (placeringer) som muligt.

At have et stort servernetværk vil normalt forbedre ydelsen. Hvis et servernetværk er lille, har det en tendens til at være overfyldt. Som et resultat er netværket under alvorlig belastning, hvilket resulterer i dårligere ydelse og forbindelsesstabilitet.

Omvendt vil et stort servernetværk svarende til det i Cyberghost, PIA og ExpressVPN give en meget mere stabil forbindelse og bedre hastigheder. Selv hvis mange brugere er tilsluttet samtidigt, vil netværket sjældent, hvis nogensinde være overfyldt.

Som sagt skal du også have mange serverplaceringer til din rådighed. Servere i USA, Japan, Australien, Canada og Storbritannien er vigtige for at fjerne blokering af Netflix -biblioteker og populære streamingplatforme.

Vi værdsætter dog også servere på mindre populære steder som Afrika og nogle censurerede lande som Rusland, Kina, Tyrkiet og Iran. Kort sagt, at have flere lande betyder, at det er meget sandsynligt, at du finder en VPN -server tæt på dig.

Og som du kan gætte, vil forbindelse til den server give den bedst mulige ydelse, stabilitet og hastighed.

Brugervenlighed

Når man taler om de øverste VPN’er på markedet, kommer funktionsrighed altid til at tænke på. Ikke mange mennesker adresserer brugervenligheden, hvilket er afgørende for mange mennesker. Lad os indrømme det-ikke alle af os er teknisk kyndige, og nogle af os ved næppe, hvordan man installerer en pc-applikation.

Med det i tankerne undgik vi med vilje VPN’er, der er komplicerede at bruge. Vi ønsker en enkel, plug-and-play-arbejdsgang, der giver dig mulighed for at åbne appen, vælge serverplacering og oprette forbindelse til den på mindre end 5 eller 10 sekunder.

ExpressVPN er et godt eksempel på det, men VPN’er som Surfshark, Cyberghost og Nordvpn giver mulighed for et-klik-forbindelser. Ikke kun det, men deres apps ser smukke og imødekommende ud, og det er let at finde hver funktion gennem menuen Indstillinger.

Antal samtidige forbindelser

Når du abonnerer på den bedste VPN -udbyder, vil du få mest muligt ud af dine penge. Og nogle gange betyder det at have de mest samtidige forbindelser pr. Abonnement.

Nummer fem betragtes som en branchestandard, og ExpressVPN giver dig mulighed for at beskytte 5 enheder samtidigt. Vi har dog surfshark, atlasvpn og ipvanish, som nu giver dig ubegrænset samtidige forbindelser, som uden tvivl er bedre.

Hvis du har en masse enheder, og du vil beskytte dem alle, skal dit valg hovedsageligt afhænge af denne faktor. Skønt ved at forbinde en VPN til din router, kan du beskytte alle enheder i din husstand, hvis du har nok teknisk viden.

Den eneste VPN på listen, der ikke understøtter routere, er atlasvpn. ExpressVPN, Cyberghost og Nordvpn tilbyder alle fantastiske routerstøtte og let at følge instruktioner til denne enhed.

Kunde support

De bedste VPN -udbydere i 2023 skal have pålidelig kundesupport. Det er en hæfteklamme og rygraden i enhver kvalitetstjeneste. Af den grund sørgede vi for, at hver VPN har mindst 24/7 support, der primært er tilgængelig via live chat, og derefter e -mail.

Du finder det hurtigste supportteam i ExpressVPN og Cyberghost. De er begge tilgængelige via live chat og e-mail, mens cyberghost giver dig flersproget support.

Nogle gange kan du også finde telefonsupport. Selvom denne vare normalt er tilgængelig i VPN’er, der kommer fra store virksomheder som Avast, Bitdefender og Kaspersky.

Gratis VPN’er giver også dårlig support, der er tilgængelig via e -mail og er meget langsom til at svare. Vores foretrukne VPN-udbydere er imidlertid den modsatte polære, og bortset fra nyttig støtte tilbyder de omfattende videnbaser til selvhjælp.

Prisfastsættelse

Endelig ønskede vi at inkludere prisfastsættelse som en vigtig faktor for den bedste VPN i 2023.

Du er enig i, at nogle VPN’er på listen er dyrere end andre. Mens ExpressVpn og Vyprvpn er dyrere, repræsenterer Cyberghost, Surfshark, Atlasvpn og PIA de bedste billige VPN -udbydere på listen.

Vi sørgede for, at alle udbydere på trods af prisforskelle er i det, vi kalder ”overkommelige priser.”Desuden inkluderer stort set enhver udbyder på listen nogle særlige rabatter og nogle gratis måneder oven på deres standardabonnementer.

Med ExpressVPN kan du få en 49% rabat og 3 måneder gratis til den årlige plan. I Cyberghost får du 3 måneder gratis til 3-årig plan osv.

Man er sikker, og det er det faktum, at ingen af ​​disse VPN’er er meget dyre. I sidste ende dækkede vi alle prissegmenter, så ifølge dit budget er det op til dig at beslutte, hvilken der passer til regningen.

Konklusion

I sidste ende er det op til dig som bruger at vælge den bedste VPN til dine behov. Jeg ved – dette svar er slags kliché, men den VPN, du vil vælge, afhænger af dine behov og økonomiske muligheder.

Hvis du har brug for den absolut bedste VPN -udbyder, Expressvpn er den øverste anbefaling. Skønt du måske ikke ønsker at betale lidt mere, i hvilket tilfælde billigere alternativer som Cyberghost, Nordvpn eller endda Surfshark repræsenterer gode muligheder.

Baseret på alt, hvad vi sagde, såvel som de parametre, vi brugte, tror jeg, du allerede ved i hvilken retning du vil gå. Man er sikker, og det er det faktum, at enhver VPN på denne liste er sikker og sikker.

Så hvis dine behov drejer sig om sikkerhed og privatliv, har du allerede mange løsninger. Og hvis du vil have meget mere end det … ja, se ikke længere end de første fire valg på listen.

Bedste VPN – FAQ

For at pakke vores liste over de 10 bedste VPN -udbydere til 2023, er vi nødt til at besvare et par ofte stillede spørgsmål.

⚖ er en VPN -juridisk?

Dette er et almindeligt spørgsmål, som mange mennesker stiller, og svaret er ja – det er lovligt!

I nogle lande som UAE, Tyrkiet, Rusland og Kina er ved hjælp af en VPN noget rynket af, fordi det forstyrrer online -censur pålagt af myndighederne. Selv i dette såkaldte grå område vil ingen nogensinde arrestere dig for at bruge et virtuelt privat netværk.

⏩ Hvad er den hurtigste VPN på listen?

Hvis du leder efter en VPN med solid ydeevne, kan du tjekke ExpressVPN. ExpressVPN er i øjeblikket den hurtigste udbyder på denne liste, der tilbyder ekstraordinære hastigheder og forbindelsesstabilitet takket være Lightway-en intern protokol.

ExpressVPN tilbyder 10 Gbps -hastigheder på papiret, men i virkeligheden er det i stand til at levere meget mere. Cyberghost er også meget hurtig takket være Wireguard Support og Nordvpns Nordlynx -protokol leveres med fremragende hastigheder på stort set enhver server.

Alt i alt inkluderer de hurtigste VPN’er på denne liste ExpressVPN, Cyberghost og Nordvpn – ganske logiske, fordi de også er vores foretrukne VPN’er for 2023.

�� er VPN’er sikre at bruge?

Ja, de er faktisk sikre at bruge, men kun kvaliteterne. Normalt taler vi om betalte VPN’er, der har nok ressourcer til at give betydelig ydelse og sikkerhed (ExpressVPN, Cyberghost, Nordvpn, …).

Gratis VPN’er har ikke nok ressourcer, så de tager til forskellige taktikker til at tjene penge. De vil oftere end ikke indsamle og sælge dine personlige oplysninger til tredjepart, som krænker dit privatliv og ødelægger formålet med at bruge denne service.

Derfor, hvis du vil have garanteret sikkerhed, skal du vælge nogle af de bedste VPN -udbydere i 2023 fra listen, vi præsenterede.

�� Gratis vs betalt VPN – hvilken er bedre?

Hvad synes du? Hvis du svarede “betalt”, har du bestemt ret.

Som sagt har gratis VPN’er ikke de samme ressourcer som betalte VPN’er, hvilket betyder, at de øjeblikkeligt har en ulempe. Med ikke mange penge kan de ikke have mange servere, gode hastigheder, rocksolid sikkerhed og god kundesupport.

Den eneste måde at tjene penge til dem er at implementere irriterende annoncer og/eller sælge dine personlige oplysninger. Desuden giver de dig ofte begrænset månedlig båndbredde, så at nyde internettet med dem vil være meget begrænset.

Premiumudbydere er en helt anden historie. Hvis du har været opmærksom på listen over de top 10 VPN -tjenester ovenfor, vil du nemt finde ud af, at gratis udbydere kun tilbyder en brøkdel af de funktioner, vi nævnte – og det er mig generøs.

�� Kan jeg bruge en VPN på min Android/iOS -telefon?

Ja selvfølgelig. Hver udbyder på listen er mobilvenlig og fungerer nøjagtigt det samme på mobile enheder. Du kan også installere nogen af ​​dem på din tablet og bærbar computer uden problemer. For at tage det rigtige valg, er du velkommen til at tjekke vores sammenligning af VPN -tjenester på Android og vores liste over de bedste iOS -kompatible VPN’er.

�� er en VPN let at installere og bruge?

Det er normalt. Når du har fået et abonnement, overføres du til download -siden, hvor du kan downloade installationsfilen til din enhed.

Installationsprocessen er enkel og involverer at klikke på “Næste” et par gange. På smartphones er alle VPN -apps tilgængelige i Apple/Google Store. Ved installation skal du logge ind via appen ved at bruge de samme legitimationsoplysninger, du brugte, når du abonnerer. Og det er stort set processen for 99.99% af VPN’erne.

Hvad angår brugervenligheden, afhænger det hele. VPN’er som Torguard og IBVPN er mere avancerede, og de er sværere at bruge på grund af forskellige parametre, som du kan finjustere. Expressvpn og Cyberghost for eksempel forenkler denne proces drastisk.

Generelt er et stort flertal af udbydere let at bruge, selv for personer med næsten nul teknisk viden.

�� er VPNS dyre? Hvor meget koster en VPN?

Som du kan se på vores liste over de 10 bedste VPN’er for 2023, er alle udbydere prissat temmelig på lignende måde, med et par undtagelser her og der. Nogle er selvfølgelig dyrere end andre, men generelt koster hver VPN et par dollars om måneden.

Hvis du går efter en langsigtet plan, som vi anbefaler, betaler du prisen på forhånd og er i stand til at spare en hel del penge. Tag ExpressVPN som et eksempel – denne udbyder koster dig omkring $ 13 om måneden, men hvis du går efter den årlige plan, får du 49% plus 3 gratis måneder.

Som et resultat falder prisen til under $ 6.8 om måneden, og du får 15 måneder til at bruge denne bedste VPN. Det samme kan siges om Nordvpn, Surfshark, Cyberghost og alle andre udbydere, der giver særlige rabatter på langsigtede planer.

Hvis du spørger, hvor meget vil en VPN koste dig, lad os bare sige, at det er overalt mellem $ 2 og $ 7 om måneden (den billigste pris), men det kan variere afhængigt af den abonnementsplan, du har valgt. Uanset hvad er VPN’er bestemt overkommelige, og selvom du er på et budget, er der gode muligheder for dig.

15 bedste VPN -tjenester i 2023

Bedste VPN -tjenester

Det kan virke som en umulig opgave at vælge den eneste bedste VPN i 2023, da der er hundreder af muligheder derude. Oven i det synes nogle VPN’er kun tilstrækkelige til specifikke formål (som streaming, torrenting eller spil), mens nogle er ligefrem forfærdelige og endda kan bringe dine følsomme data i fare; Kun nogle få VPN’er er virkelig fremragende og værd at dine penge.

Når det er sagt, er det at bruge en VPN -tjeneste blevet almindelig, fordi de har så mange fordele. For eksempel a VPN beskytter dine oplysninger og data online og forhindrer det i at falde i hænderne på hackere. En top VPN kan også Skjul din online aktivitet. Desuden kan du med en VPN Skift din virtuelle placering og Fjern blokering af indhold fra forskellige lande i hele verden.

For at nyde de tidligere nævnte fordele, skal du finde den bedste premium VPN, der tilbyder et robust sæt funktioner og passer til alle dine behov. Det betyder, at du bliver nødt til at gøre din research dybtgående, og det er her vores team kommer i spil.

I denne artikel, Vi deler vores valg af de bedste VPN -tjenester i 2023 – baseret på vores praktiske test. Vi viser dig også, hvordan du får en VPN, forklarer mere om VPN -tjenester generelt, deres lovlighed, praktiske anvendelser (ved hjælp af VPN’er til streaming, torrenting, spil, beskyttelse af privatlivets fred osv.) og meget mere.

Bedste VPN -tjenester i 2023 – Vores shortlist

 1. ExpressVPN-vores #1-klassificerede (alt-i-en) VPN i 2023
 2. Nordvpn -Bedste VPN til high-end privatlivsbeskyttelse
 3. Cyberghost VPN – Bedste VPN at bruge til streaming
 4. Surfshark VPN – Bedste VPN -software til desktop & mobil
 5. Ipvansk – Bedste VPN til beskyttelse af mange enheder
 6. Privat internetadgang – Bedst til erfarne VPN -brugere
 7. Protonvpn – Bedste VPN at bruge til torrenting
 8. Ivacy VPN -Bedste budgetvenlige VPN
 9. Skjule.Mig – Bedste VPN for hjemmebrugere
 10. Windscribe – Bedste VPN med et gratis niveau
 11. Vyprvpn – Bedste VPN at bruge til at omgå censur
 12. Purevpn – Bedste VPN til forhandlerjægere
 13. Hotspot Shield – Bedste VPN til at fjerne blokering af websteder
 14. Tunnelbear – Bedste barebones VPN -service
 15. HIDEMYASS (HMA) – Bedste internationale servervalg

Sådan får du en top -klassificeret VPN

Processen med at få en top-klassificeret VPN er virkelig enkel, hvis du har en pålidelig guide. Du skal bare abonnere på din valgte VPN og downloade og installere dens app, hvilket er, når du kan begynde at oprette forbindelse til VPN -servere. Her er hvad du skal gøre:

 1. Abonner på en topklassificeret VPN udbyder (Vi anbefaler ExpressVPN).
 2. Hent og installere VPN på din enhed (er).
 3. Start VPN -appen og adgang til din konto efter logger ind.
 4. Brug VPN’s interface til at vælge og Opret forbindelse til en VPN -server.
 5. Det er det! Du kan nu genoptage dine online aktiviteter.

De bedste VPN -tjenester, der skal bruges i 2023

Da den primære mission for enhver VPN er at beskytte dit digitale privatliv, skal den bedste VPN -service tilbyde Stellar privatliv og sikkerhedsfunktioner. Det inkluderer ultra-stærke protokoller såsom OpenVPN og Wireguard, parret med AES-256 eller Chacha20-kryptering. Der går hånd i hånd med en No-Logs-politik, At sikre, at din valgte VPN ikke logger nogen data.

Selvfølgelig vil du have Adgang til et stort servernetværk. Så vælg en VPN med så mange servere som muligt på så mange steder som muligt. Hvis du efter streaming, torrenting eller spil, skal du kigge efter specialiserede servere til disse online aktiviteter. Oven i det skal tilsløring være til stede, hvis du vil fjerne blokering af censureret eller geo-blokeret indhold.

Det betyder også, at din valgte VPN skal medbringe Hurtig, flydende og pålidelig ydeevne. Lad os ikke glemme, at den bedste VPN skal have en stort antal samtidige forbindelser og understøttede enheder. Og hvis privatlivets fred er din største bekymring, skal du altid gå efter en VPN med en dræbskontakt og split tunneling – hvis du er en mere avanceret bruger. Beskyttelse af fuld datalækage skal også være der.

Endelig har de mest bedømte VPN’er generøse pengene-tilbage-politikker (varer fra 30 til 45 dage), hvilket giver dig mere end nok tid til at teste alle dens funktioner. Vedrørende kundesupport, Sørg for, at du får 24/7 live chat support, Derudover for at støtte billetter, installationsguider og lignende.

Efter kriterierne forklaret ovenfor præsenterer vi de 15 bedste VPN’er, der er tilgængelige i øjeblikket:

1. ExpressVPN-Vores #1-klassificerede (alt-i-en) VPN i 2023

Redaktørens valg
Servere 3.000+
Lande 94
Chromebook
Playstation
Amazon Fire TV
Parallelle forbindelser 5
Live chat Ja

ExpressVPN sætter standarden for, hvordan den bedste VPN i 2023 skal se ud. Denne ultra-kompatible VPN har et utroligt robust sæt privatliv/sikkerhedsfunktioner. Den bruger OpenVpn og Lightway For at sikre dine data kombineret med AES-256 kryptering og en No-Logs-politik. Lightway er noget, du ikke finder andre steder, og det er grunden til, at ExpressVPN udmærker sig på alle fronter.

Med ExpressVpn får du adgang til 3.000+ servere i 90+ ​​lande. Alle disse servere tilsløres som standard. Derfor er ExpressVPN enormt populært selv i lande som Kina, hvor censur og anti-VPN-foranstaltninger er udbredt. Uden nogen overraskelse fungerer denne VPN godt til at fjerne blokering af et eller.

ExpressVPN arbejder med Netflix, Hulu, Disney Plus, HBO Max og praktisk talt enhver anden streaming -app fra ethvert land i verden. Og når det kommer til dens hastighed, er dette endnu en side af denne VPN, der ikke skuffer. Du kan stole på Hurtig præstation, selv uden nogen tinkering. Faktisk viser vores tests det ExpressVPN er den hurtigste VPN på det globale marked.

Med denne VPN får du 5 samtidige forbindelser, Hvilket virker generøst nok. Bortset fra det fungerer det på enhver platform derude. Det betyder, at du kan oprette ExpressVPN på computere (Windows, MacOS, Linux), mobile enheder (iOS, iPados, Android), streaming -enheder (Android TV, Fire TV), Smart TV’er, routere og mere.

Lad os heller ikke glemme at nævne ExpressVPNs unikke funktioner. Denne VPN tilbyder et anti-sporingssystem kaldet “Trussel Manager”, som forhindrer trackers, når du gennemser internettet, og mens du bruger mobile apps. Også “ExpressVPN Keys” er en splinterny adgangskodeadministrator, der i øjeblikket er i beta, der ikke er tilgængelig uden ekstra omkostninger. Der er også en systemomfattende dræbskontakt kaldet “Network Lock”. Split tunneling er også om bord.

Endelig ved, at ExpressVPN også er et godt eksempel på, hvordan pålidelig kundesupport skal se ud. Supportagenter er tilgængelige 24/7 og tilgængelige via live chat (via VPN’s websted). Og da det er den bedste VPN i verden, er det ikke overraskende, at ExpressVPN har en 30-dages ikke-spørgsmål-optagede pengene-tilbage-politik.

Fordele

 • Ingen datalogning.
 • Uafhængigt revideret.
 • Meget poleret software.
 • Fjerner ethvert websted derude.
 • Pålidelig og stabil præstation.
 • Responsiv kundesupport.

ULEMPER

 • Ingen dybdegående tilpasning mulig.
 • 5 samtidige forbindelser.