25 bedste torrent -websteder i september 2023 100% arbejde og fjernet blokeret

Men hvis du downloader en torrent og pludselig støder.

Top 10 bedste torrent -steder i 2023 [Arbejde]

At finde de bedste torrent -websteder er udfordrende, når du gennemgår en masse annoncer, dummies og falske websteder. Vi har kontrolleret og bekræftet hvert websted, så du ikke behøver. Vi har også inkluderet proxy -websteder, hvis de vigtigste websteder ikke fungerer, kan du prøve proxy torrent -websteder. Hvis du er her, skal du allerede vide, hvad torrent er, og hvordan det fungerer.

Men her er en kort forklaring for at komme tilbage til det grundlæggende

Torrent -websteder er ofte genstand for opvarmede debatter. Nogle mennesker synes, de er det bedste siden skivet brød, mens andre synes, de er det onde i verden. Nogle mennesker tror, ​​de er lovlige, mens andre synes, de er ulovlige.
Så hvad er aftalen?

Lad os se på, hvordan torrents fungerer, og se derefter på nogle populære torrent -websteder.

Torrent giver os mulighed for at dele enhver fil uden.

Annoncer

Hver gang nogen fil uploades til et torrent -netværk, bliver den opdelt i flere dele, og folk begynder at downloade filen, så snart nogle få mennesker helt downloader filejer Og nu kan de mennesker, der har downloadet filen, uploade dele af filen til nye brugere, der ønsker at downloade filen, og den fortsætter med at gå.

Folk, der downloader filen, kaldes igler Og folk, der uploader de dele af filen, som de allerede har downloadet, er Seedere. Så længe nogen uploader eller podning af filen, kan du downloade filen.

Måder at downloade torrent på

For at downloade en fil skal du have nogen software eller applikation som uTorrent eller BitTorrent, men du downloader torrent uden nogen software inde med den eneste browser. Vil du vide forskellige måder at downloade online torrent? Læs Download Torrent i din browser uden nogen klient

Lad os vende tilbage til Bedste torrent -steder 2023

Annoncer

De fleste af webstederne vil indeholde annoncer, så sørg for at være forsigtig og for at gemme din identitet altid bruge enhver betroet VPN eller bare oprette din egen VPN

I denne artikel

Pirate Bay – Bedste torrent -site generelt

Pirate Bay Torrent

Piratbugt er et af de mest populære torrent -steder med torrents i næsten alle kategorier og en enorm database med torrents.

Når du søger efter enhver torrent, kan du også se en indikator VIP eller verificeret afhængigt af status. VIP -status betyder, at chancerne for, at det er falske, er mindre sandsynlige.

Der er mange proxy -websteder, hvis en version af en eller anden grund ikke fungerer, kan du prøve en anden. En liste over proxy -steder i Pirate Bay kan findes nedenfor.

1337x – Bedste torrent -søgemuligheder

1337x Torrent -websted

1337x vinder en masse popularitet blandt torrentbrugere. Brugergrænsefladen ser meget bedre ud end de fleste top torrent -websteder. Du finder, at torrents bliver tilgængelige meget hurtigere her.

Fra hjemmesiden kan du kontrollere populære torrents i hver kategori med total størrelse, seperier, leechers og uploadernavn.

Der er en bred vifte af kategorier, og deres database stiger dag for dag. Chancerne for at få falske torrents er meget mindre som med de fleste søgninger.

Rarbg – Bedst til nyt indhold

Rarbg Torrent -websted

Rarbg er mere fokuseret på film, tv -shows og videoindhold. Du kan også finde alt det andet indhold.

I filmene og serien kan du også se forskellige ratings som IMDB og Rotten Tomatoes og detaljer om showet mere præcist.

Med hvert tv -show eller film får du flere detaljer, hvilket gør det bedst egnet til videoindhold.

Torlock – Bedst til anime og e -bøger

Torlock Torrent Site

Torlocks tagline siger “The No Fakes Torrent Site”, og det er også sandt. Du kan ikke finde falske torrents der, og de har en streng politik for torrents.

I øjeblikket har de 6.326.535 verificerede torrents, som du kan tjekke på sidefoden på webstedet.

Du finder folk, der leder efter anime og e -bøger, har en tendens til at besøge Torlock mere. Da de vil have mere verificerede torrents, finder du måske ikke alle torrents hurtigt på stedet.

YTS – Bedst til klassiske film

YTS-Yiffy Torrent site

YTS leverer kun film med høj kvalitet i den mindste størrelse. Med hver film har du forskellige kvaliteter tilgængelige som 720p, 1080p eller Blueray.

YTS leverer alle de downloads, der leveres af Yiffy, der distribuerer de nyeste film i den bedste kvalitet. Hvis du leder efter film, skal du ikke se længere end YTS Torrent.

Annoncer

YTS er det bedste torrent -sted til filmoverførsler, torrents på YTS opdateres regelmæssigt

Der er ingen chancer for falske downloads, da alle film er korrekt vedligeholdt fra det seneste til den gamle. For hver fortegnelse kan du se traileren og filmen, før du downloader den. Brugergrænsefladen er også bedre bare at sørge for at lukke alle faner, der bliver åbnet.

EZTV – Bedst til tv -shows

EZTV Torrent

EZTV Torrent Site er lavet specifikt til tv -shows Torrents og online webserie Torrent -downloads.

Du kan gennemse showlisten for at vælge dit yndlingsshow hurtigt, kende status for showet og finde torrent. De har også en kalenderliste og nedtælling til de næste online shows for at se.

Du kan nemt finde alle dine tv -shows torrent nemt ved hjælp af søgefeltet.

ZOOQLE – Bedste Torrent Games -websted

ZOOQLE Torrent -websted

Med mere end 4.444.143 verificerede Torrents -brugere elsker tilgængeligheden af ​​torrents på tværs af kategorier.

Søgning efter specifikke behov bliver lettere, da de har avanceret søgning med muligheder for at matche vilkår, ekskluder udtryk, nøjagtigt match, størrelsesområde, tid indekseret siden, kategori, sprog og søgning kun i filer, der kan bringe superspecifikke torrents til dig.

TorrentDownloads – Bedst til uklare torrents

TorrentDownload Torrent -websted

TorrentDownloads Hjemmeside er fantastisk med alle kategorier med populære torrents. Du kan også bruge en søgefelt med avancerede søgemuligheder til at indsnævre din søgning yderligere.

I sidebjælken kan du finde de mest podede torrents, mest aktive torrents og mest leeched torrents for hurtigt at finde det, der er trending, og hvad folk downloader.

Lemetorrents – Bedste plan B

Lemetorrents

Limetorrent er en anden stor torrentudbyder i forskellige kategorier.

Når du gennemser enhver kategori eller søger efter torrent, skal du kigge efter stjerneskemaet, hvilket betyder, at det er verificeret, og du finder, at de fleste af de populære torrents er verificeret. Du kan også stemme for godt eller dårligt efter login.

Før du downloader sektionen Torrent File -indhold giver dig en god oversigt over filer og størrelsen på hver fil.

Torrentz2 – Torrent -søgemaskine

Torrentz søgemaskine

Du indtaster din forespørgsel, og Torrentz bringer dig torrents fra snesevis af søgemaskiner ét sted. At finde den verificerede og undgå falske vil være helt op til dig.

Du kan få et magnetlink til hver torrent på søgesiden, som ikke er mere tidspild.

Er torrentende ulovlig?

Nej, torrenting er ikke ulovligt, men download af ophavsretligt beskyttet materiale er ulovligt.

For at beskytte dit privatliv skal du altid bruge VPN som på torrent -websteder vil der være en masse annoncer.

Her er et par anbefalinger til VPN’er at prøve:

  • Express VPN – mest populære
  • Nord VPN – Spar 70% med penge tilbage
  • Ren VPN – $ 2.88/måned 2-årig eksklusiv VPN-aftale
  • Privat VPN-Prøv PrivateVPN i 30 dage, risikofri

Ansvarsfraskrivelse: Vi støtter ikke at downloade nogen ulovlige og ophavsretligt beskyttede filer via torrent. Download af torrents er ikke ulovligt, men ophavsretligt beskyttet og piratkopiering er ikke tilladt af nogen lov.

Konklusion

Der er mange flere bedste torrent -websteder til rådighed til film, musik og spil, men nogle af dem er for spammy og dermed udelukket fra listen over bedste torrent -websteder. Håber du fandt det bedste torrent -sted til dit behov.

25 Bedste torrent -steder i september 2023 [100% arbejde og ikke -blokeret]

Når det kommer til at downloade film, musik, tv -shows og andet underholdningsindhold, er der ingen match til torrent -websteder. Ikke kun giver de meget hurtige downloadhastigheder, men de giver os også adgang til noget af det nyeste premiumindhold, der muligvis ikke er tilgængeligt via andre kilder.

At søge efter torrents efter vores valg er imidlertid ikke et let job. Man skal se på flere websteder for at finde dem. Og oftere end ikke ved vi ikke engang om de bedste torrent -steder.

Det er netop derfor, vi besluttede at lave denne liste over den mest populære Torrent -websteder at du kan bruge i 2023. Alle af dem arbejder, og alle har en stor database med torrents. Men inden vi dykker ned på den liste, lad os forstå lidt om torrents og torrent -steder først.

Hvad er torrentS og torrent websteder

Den første ting, du måske vil vide om torrent -websteder, er, hvad de er. Og inden du kan forstå, hvad torrent -websteder er, skal du forstå, hvad torrents er. På den enkleste måde er torrents filer, der indeholder oplysninger om andre filer.

For eksempel, hvis du downloader torrent af en film, indeholder den information, der giver dig mulighed for at downloade filmen.

Generelt er størrelsen på torrents begrænset til kun et par kilobyte, men de kan indeholde download af oplysninger om filer på flere GBS. Torrents arbejder over P2P -netværk, hvilket betyder, at når du downloader en fil ved hjælp af en torrent, er det hentet fra andre brugere som dig, der er en del af Torrent -netværket (kaldet “Seeders”).

Der er ingen servere involveret i midten af ​​denne dataoverførsel, som er et nøgleegenskab ved P2P -netværk.

Når alle bidder af en fil er downloadet af torrenten, finder en verifikationsproces sted for at bekræfte filens fuldstændighed. Når denne proces er afsluttet, gemmes filen på din computer. Torrents kan lette at downloade alle typer indhold, herunder film, bøger, spil, musik og så videre.

Så sådan fungerer torrents. Og torrent -websteder er websteder, hvor du kan downloade sådanne torrent -filer. Der er mange af dem, som du ser på et stykke tid.

Hvordan fungerer torrent -websteder

Som vi alle downloader filer regelmæssigt fra Internettet i henhold til vores krav. Mens du downloader filerne fra Internettet, opretter du forbindelse til en server ved hjælp af ethvert websted, hvor den bestemte fil er placeret.

Når du klikker på download -knappen, fortæller webstedet serveren om at downloade den ønskede fil på dit system. En sådan type download -system kaldes ‘server til klient’ download.

Arbejdet med torrent er dog helt anderledes. Det fungerer på ‘peer-to-peer’ teknologi. I P2P -downloadet vil du downloade filen samtidig fra flere antal jævnaldrende. Her spiller du som Leecher (den person, der downloader filen) og den anden som Frø (den person, der uploader filen).

For at deltage i denne proces eller for at oprette forbindelse til P2P -netværket har du brug for en torrent -klient. I dag er uTorrent og BitTorrent de mest anvendte torrent -klienter. For at begynde at downloade fra torrents, skal du blot få en af ​​disse klienter, såsom uTorrent, og et torrent -download -link fra et af de torrenting -websteder, der er nævnt i denne artikel.

Hvilken rolle spiller disse torrentwebsteder

Grundlæggende muliggør torrentwebsteder adgang til torrent -filer, som du bruger sammen med torrent -klienter som uTorrent eller BitTorrent. Downloadetiden for enhver fil afhænger fuldstændigt af antallet af seedere. Effektiviteten af ​​et godt torrent -sted er dens evne til at slå torrent -filer op med et stort antal seedere.

Hvert torrent -sted har en søgemulighed for at søge efter den ønskede fil. Der kan være chancer for at finde flere muligheder i søgeresultaterne, men du er nødt til at finde ud af den ægte torrentfil med nok seedere til rådighed.

Når du finder ud af den ønskede torrent -fil, kan du downloade den på dit system og derefter åbne den ved hjælp af enhver torrenting -applikation. En mulighed mere er der for at vælge magnetlinket med torrentfilen på selve torrent -webstedet. Denne magnetlink kan åbne den ønskede torrent -fil direkte med klienten uden at downloade.

Ansvarsfraskrivelse & torrent juridisk advarsel

Devicetricks.com godkender ikke den ulovlige deling af noget ophavsretligt beskyttet indhold. Slutbrugeren skal være alene ansvarlig for medier, der er adgang til via enhver service eller app, der henvises til på sådanne websteder.

Inden vi fortsætter videre, skal.

I tilfælde af. Sådanne retssager er målrettet mod en gruppe brugere eller enkeltpersoner efter skøn. P2P -civile retssager er kriminelle handlinger og kan forårsage en følelsesmæssig og økonomisk byrde for de tiltalte.

Desuden kan din internetudbyder frigive historien om alle dine upload- og download -aktiviteter til copyright -sagsøgerne. Kort sagt, jo flere data du uploader og downloader, jo højere er sandsynligheden for at stå over for en retssag fra copyright -beskyttelsesgrupper.

Denne vejledning er kun til uddannelsesmæssige formål.

Sådan søges og downloader torrents

At søge og downloade torrents fra et torrent -sted er ikke vanskeligt. Alt hvad du skal gøre er at besøge et torrent -sted efter eget valg og søge efter navnet på filmen, spillet, bogen eller lyd, som du vil downloade ved hjælp af søgelinjen, der er angivet på dette websted. Når du har gjort det, får du en liste over tilgængelige torrents til din søgning, hvorfra du kan vælge en torrent efter dit valg.

En sidste vigtig ting – Vælg altid en torrent, der har et stort antal frøer (jeg.e. Antallet af brugere, der deler filen gennem den torrent) og mindre antal igler (jeg.e. Antallet af brugere, der downloades gennem den torrent).

Fordele ved at downloade torrents

Download af en torrent kan tilbyde mange fordele. Den bedste funktion, som en torrent giver, er muligheden for at forhindre ethvert netværksoverbelastning under download fra en server. Du kan streame dine yndlingsfilm og tv -shows ved hjælp af en torrent. Bortset fra denne torrent -deling er et nyttigt værktøj, som millioner bruger dagligt.

Filerne downloades i et P2P -netværk, der er helt uafhængigt af den vigtigste centrale server, der er tilgængelig med så mange kilder til deling. Men hvis en peer bryder sammen, mens de downloader torrents, kan de andre dele af denne fil stadig være placeret fra andre computere. Dette er på grund af den fildeling af fildeling, der leveres af en P2P-teknologi.

Når du på ethvert tidspunkt møder at downloade fejl på grund af en centraliseret server, vil din download straks blive stoppet, hvilket betyder, at du skal begynde at downloade filen igen fra bunden.

Men hvis du downloader en torrent og pludselig støder.

Sidst, men ikke mindst, er en mere fordel ved at downloade torrents den forkortede downloadtid, der er nødvendig for en fil, der skal downloades. Som nævnt ovenfor vil downloadhastigheden være, meget mere i P2P -teknologi. Under downloadet fortsætter BitTorrent -protokollen regelmæssigt.

Ulemper ved at downloade torrent

Som vi alle ved, kommer alt med fordele sammen med begrænsninger. Ligeledes har torrents også nogle begrænsninger. Lad os se på dem:

Filernes ægthed er et stort problem i torrents. Det er meget vanskeligt, eller du kan sige, at det er umuligt at downloade noget, når der ikke er frø til rådighed. Desuden, når der ikke er nogen feedback, er det vanskeligt at kontrollere, om filen er legitim eller ej.

Der er også risici for, at trackeren i torrentfilen holder styr på alle computere, der er forbundet til det netværk. Det betyder, at din IP -adresse kan deles med dem, der podes og leeching.

Og ved at få din IP -adresse kan de identificere din placering, webhistorik og meget mere, som heller ikke er god. Således kan dine online aktiviteter let spores gennem din IP -adresse, hvilket resulterer i alvorlige konsekvenser.

Internethastighed er en stor del af download af torrents og forbrug af en masse tilgængelig båndbredde er et vigtigt problem med at downloade torrents til brugere, der har en langsom internetforbindelse. Men hvis du har en god internetforbindelse med en hurtigere hastighed, er det heller ikke let at finde alle downloadfiler.

Værre er, at der er masser af falske torrent -filer, der er tilgængelige til download, chancerne er der at bruge af svindlere til at sprede trojansk malware til intetanende brugere.

Hvordan man ser falske torrents

Torrents tillader os at downloade enhver form for fil pålideligt, men intet er fri for problemer i denne verden, inklusive torrents. Mens du downloader torrents er det vigtigt, at du undgår falske torrents, ellers kan du ende med at downloade noget andet i stedet for hvad du ville downloade.

Bare rolig, det er ikke svært at få øje på og undgå falske torrents. Følg bare nedenstående trin:

  • Først og fremmest skal du prøve kun at bruge de torrent -websteder, der angiver, verificerede torrents. De fleste af siderne i vores listepost bekræftede kun torrents til downloads, så ved at bruge vores liste er du allerede i en lavere risiko for at downloade falske torrents.
  • For det andet skal du kigge efter antallet af seedere og igler. Ægte torrents har generelt et højt frø-til-leecher-forhold.
  • For det tredje skal du undgå de torrents, der er i WMV- eller VMA -udvidelse. Torrents af disse udvidelser er generelt falske.
  • Og til sidst skal du ikke glemme at læse kommentarer fra nogen torrent, før du downloader det. Hvis det er falsk, vil andre brugere have nævnt det i kommentarerne.

Top torrenting -steder

Før du besøger torrent -websteder, er her noget meget vigtigt, som du skal vide og skal følge for at holde dig selv sikker. Torrenting er forbundet med ulovlige downloads, og det gør dig til et mål i øjnene på din internetudbyder og regeringsovervågning.

Jeg bruger altid en VPN til at skjule min online identitet, mens jeg torrent og streaming online. Jeg foreslår, at du gør det samme og holder dine torrenting aktiviteter anonyme.

Efter min erfaring er ExpressVPN den bedste torrenting VPN, der ikke kun giver militær kvalitet privatliv, men også superhurtig hastighed. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du beslutter at annullere abonnementet i de første 30 dage. Du kan få 3-måneders gratis og spare 49% på ExpressVPNs årlige plan.

Følg 3-trins-processen nedenfor for at konfigurere ExpressVPN på din enhed.

Trin 1: Besøg ExpressVPN.com og abonner på dets service.

Trin 2: Download og installer VPN -software fra dette link.

Trin 3: Åbn ExpressVPN -appen, og klik på strømikonet for at oprette forbindelse til VPN.

Torrent VPN

Nu hvor du kender alle de grundlæggende om torrenting og er sikret med en VPN, her er vores liste over ikke-blokerede bedste torrent-websteder:

“>SL -nr. “>Torrent webstedets navn “>URL
“> 1 “> Piratbugt “> Link
“> 2 “> Yourbittorrent Link
“> 3 “Data-ark-hyperlink =” http: // torrents.io “> torrents.io Link
“> 4 “>

Top 10 Torrent -steder 2023

Top Torrent -websteder 2023 Bedste Torrents rangerer sikre downloadfiler Gratis torrenting

Torrent -steder er fantastisk, der er ingen tvivl om det. Men til tider kan det være skræmmende, når du leder efter det bedste torrenting -sted i 2023. Især når du allerede er stresset over andre bekymringer som den nuværende økonomi eller sidder fast på dit hjem fra lockdowns og virusopblussen. Top torrents er især nyttige, da mange biografer stadig er lukket (for godt i mange tilfælde) og download eller streaming af nye film på flere platforme kan være ret dyre, så torrenting kan spare dig for en masse penge. Der er så mange torrents at vælge imellem, men som er de bedste torrent -websteder, som du virkelig kan stole på? Hvilken torrenting -indstilling giver det bedste valg til dine download- og torrent -streamingbehov?

Vi rangerer de nyeste, mest pålidelige og bedste torrent -steder på det mørke web nedenfor for at hjælpe dig med at tage din beslutning. Men inden vi rangerer de bedste torrents, lad os først diskutere mere om torrents generelt, den anonyme Tor -browser og sikre VPN’er.

Torrenting tendenser i dag

Du vil finde de største og bedste torrent -websteder til sikkert at downloade film, tv -shows, musik, e -bøger, lydbøger, software, onlinekurser, videoer, mobilapps og andre gratis filer, men det er svært at finde top torrents, der er aktive og pålidelige. Vi får det, i denne hårde økonomi er det ikke let at betale de høje priser for digitalt indhold, når der er gratis muligheder som torrents i 2022 og 2023. Hvem har råd til at betale top dollar for mediefiler i vores økonomi fyldt med inflation? Du har brug for en stormende nedbør af gratis mediefiler for at hjælpe dig med at få køb i 2024.

Du vil naturligvis spare penge med gratis filoverførsler, men ønsker heller ikke at spilde tid eller få nogen vira fra torrent -websteder på Tor -browseren. Og du vil heller ikke komme i nogen juridiske problemer. Du har brug for sikre steder som Tubidy for dette for at undgå sanktioner, bøder eller andre juridiske problemer forbundet med nogle torrents. Torrenting kan teknisk set være ulovligt afhængigt af din stat, land, hvilke filer du downloader og andre faktorer, så du skal kontrollere din 2023 lokale og føderale lovgivning først.

Du vil sikre dig, at det, du finder online, er et åbent websted, fri for BlackHat -links, der kan føre til spam eller uønskede sider, der ikke vil lukke let. At finde sikre websteder, der er fuldt funktionelle, er afgørende for torrents.

Hvordan kan du finde de mest populære torrents på løgrouteren til dine gratis downloadbehov, der går ind i 2022? Lad os komme ind på detaljerne i torrenting i dag og de øverste torrent-steder for 2022-2023, der fungerer godt under nedenfor.

Hvorfor top torrents kan være svære at finde

For det første kan nogle populære torrent -websteder ikke klare at køre deres side i en lang periode, og disse torrents lukker i stedet virkelig hurtigt som et resultat. For det andet finder du masser af usikre torrent-websteder på Internettet, fyldt med malware og annoncer, der leverer filer af dårlig kvalitet og falske torrents også i 2023.

For at tackle dette spørgsmål om top torrents valgte vi at angive en rangeret oversigt over de bedste torrenting -websteder til 2023, mens vi gav de ledsagende data for at give dig en ægte evaluering af tilstanden på et populært torrent -sted.

Det år, hvor et torrenting -sted blev etableret på, er en slags pålidelighedsmåler. Jo ældre det etablerende år på Torrents -webstedet, desto mere pålideligt er Torrent -webstedet i gennemsnit. Hvis du ser et populært torrent-sted, der har været aktivt i 5-10 år, skal du tage det som et tegn på, at det er et pålideligt torrent-sted. Du skal ligeledes overveje indholdsformatet, hastigheden, antallet af populære torrents på stedet for at sortere, hvis torrent -webstedet er pålideligt eller ej.

En VPN er meget vigtig for torrents

Nogle populære torrent -steder kan også blokeres i din region afhængigt af love. Som et resultat har du brug for en billig eller endda gratis VPN for at forbinde anonymt og få sikker adgang til eksisterende populært torrent -sted i 2023. Det er normalt et krav for, at de fleste brugere, der frekventerer torrent -websteder, skal være på den sikre side.

En VPN (Virtual Private Network) er den eneste måde, du sikkert kan downloade torrents uden at afsløre din identitet på BitTorrent -websteder. Et vigtigt punkt at bemærke er, at ikke alle VPN’er understøtter P2P -torrentoverførsler. Husk dette, da det er afgørende for torrenting at fungere.

Men at finde en VPN i høj kvalitet til torrents kan være dyrt. Nogle VPN’er er ikke specifikt lavet til torrenting. Og der er mange risici eller ulemper for gratis eller nedsatte virtuelle private netværk. Cyberghost VPN er en pålidelig i dette aspekt med indbygget torrent support. Kontroller altid for cyberghost -kuponer og få den bedste pris på en VPN for dine torrents i 2023 for at få det bedste privatliv og beskyttelse. Der er også andre tilbud på VPN -software, som du kan undersøge, før du gennemser på Tor.

Fordelene ved de bedste torrent -websteder

De bedste torrent -websteder er en pålidelig ressource til at downloade en samling indhold, herunder spil, musik, bøger, videoer, software, film og så meget mere. Vær opmærksom på, at alle disse torrentmuligheder kommer til en pris af nul. Alt hvad du skal få er en fungerende torrent -søgemaskine, en VPN og en anstændig internetforbindelse til BitTorrents. Nu vælger flere og flere mennesker top torrent -websteder til at downloade nye film gratis takket være disse torrent -websteder, der er tilgængelige og praktiske i 2023.

Tid til torrent

I denne artikel om BitTorrent vil vi demonstrere, hvilke top torrent -websteder der styrer over internettet i årevis, og er betydeligt de bedste torrents i verden i øjeblikket. Vi har præsenteret en liste med 10 topfunktionelle torrent -websteder, der er globalt tilgængelige, så enhver kan fortsætte med at nyde fil downloads gratis. Disse torrent-websteder er de største derude, elsket og elsket af mange torrent-brugere for deres bekvemmelighed og pengebesparende potentiale. Dette er de øverste torrent -steder, der vurderes og opdages at arbejde med et anstændigt antal jævnaldrende.

Lad os ikke tjekke dem alle disse toprangerede torrents uden videre. Vi kommer i gang på listen over top 10 bedste torrent -websteder i 2023 rangeret efter bootstrap -forretning nedenfor. Hvem vinder den øverste torrent trofæ i dag og i morgen?

De 10 bedste torrent-steder på 2022-2023

1. Pirate Bay (TPB)

Pirate Bay (TPB for kort) er langt det mest populære veteran-torrent-sted, ejer den førende position på top Torrent-steder igen i 2021-2022 og nu 2023, mens det kører på sit originale domæne. Faktisk bar det kronen sidste år efter nedlukningen af ​​et tidligere populært torrentsted kaldet Kickass Torrents. Piratbugt er guldstandarden for torrent -steder.

Sammen med piratkopierede tv -shows, software, film, lydbøger, spil, sange osv., Er TPB den mest populære torrent for sin forskellige samling. Grænsefladen til Pirate Bay Torrent har været den samme i mange år, og du kan få adgang til Torrent -indekset med det. Hvis du har en VIP -badge, indebærer det, at torrent -downloads er sikrere for dig.

TPB er BET Torrent -webstedet og giver en overflod af frø, som et resultat er downloadserne superhurtige i sin søgbare database. Hvis dette øverste torrent -websted er blokeret i din region, kan du altid oprette forbindelse til en VPN og adgang til webstedet.

At være frontrunner af den torrent verden, blev Pirate Bay / TPB bedømt som det bedste torrent -sted i årevis i træk. Og selv nu har det stadig den dyrebare titel af bedste torrent i verden. Det førende torrent-sted er vært for utallige torrent-filer i forskellige kategorier, der er tilgængelige i en let rullemenu. Dette gør det i gennemsnit rangeret som det største torrent -sted for alt hvad du har brug for i multimedias verden.

Hvorfor skal jeg bruge TPB?

• Mest populære og det ældste torrent -sted.
• Trusted / VIP -brugerikon.
• Masser af betroede spejle.
• Top Rated Torrent Site i årevis i træk

Piratbugten har stadig den øverste Torrent Trophy i 2023 samlet over alle andre torrents og torrentingsteder.

2. Yts – Yify Torrent Solutions

Hvis du er en filmfreak, er der ingen tvivl om, at YT’er ville være det bedste torrent -sted for dig. Dette torrenting -sted er det bedste i 2023 til sine bekvemt søgbare databasefilm. Det er flyttet til et nyt domæne, der har en relativt lavere Alexa -rang. Selvom der ikke er nogen forbindelse mellem dette sted og gruppen Original Yts / Yify, som lukkede alle deres operationer for et par år siden, har webstedet stadig deres navn på de 10 bedste torrent -diagrammer.

Det visuelle udseende er en bemærkelsesværdig ting for YTS Torrent -stedet. Hjemmesiden på dette Torrents -sted har kun en søgeside. Piratkopieret indhold driver generelt YT’er, men udseendet er tilstrækkelige til at give en ekstrem udfordring til nogle fremtrædende streamingadministrationer.

Denne øverste torrent-side viser en bred liste over piratkopierede film, ikke kun klassikerne, men også de seneste udgivelser. På grund af sin venlige brugergrænseflade og minimalistisk design er dette Torrent -websted en ideel match for brugere med begrænset båndbredde. YTS er go-to-stedet for en film Torrents-database. Selv de torrenter, der er downloadet fra det, er let på brugere med begrænset båndbredde, hvilket viser sig at være en favorit til torrenting med mange filmentusiaster.

Hvorfor skal jeg bruge yts?

• Produktiv undersøgelseskanal med værdifulde filtre og arrangering af alternativer
• Rent design, en enkel skildring af torrents

3. 1337x.til

1337x er et af de bedste torrent -steder og er meget bevidst om dens visuelle interface. Du vil se et pænt og korrekt placeret layout på alt fra startsiden til indekssiden. Dette bemærkelsesværdige torrent -sted har torrents i forskellige klassifikationer. Denne øverste torrent giver desuden et trendsegment, der registrerer mainstream torrents i en dag og uge. Top 100 torrents til forskellige klassifikationer kan ligeledes hjælpe klienterne med at opdage store torrents til at downloade.

1337X præsenterer en let og ligetil brugergrænseflade (UI) med en koordineret sti for hver af dens torrent -lister. Nyt indhold uploades hver time, hvilket gør dette sted til et af de mest funktionelle torrent -steder på markedet. Dette torrent -sted fremhæver ikke kun en enestående samling af film, lyd, tv -shows, software, sange og videospil. Det kan også hjælpe brugeren med at finde ud af, hvilke populære torrents de søger efter.

Hvorfor skal jeg bruge 1337x?

• Nyttigt til at søge ældre torrents sikkert.
• Nå og ren grænseflade til noteringssiden.

4. Rarbg.til

Rarbg har droppet to positioner til det bedste torrent -sted sammenlignet med for kun et år siden. Dette øverste torrent -sted fås med flere domænenavne, men bare det med mest trafik betyder denne oversigt over at. Rarbg blev oprettet for over et årti siden og har praktisk erfaring med fantastiske videoudgivelser. Det har ligeledes en anden sideside til at omfatte trailere af forskellige shows og film. Enkeltpersoner besøger sandsynligvis ikke et torrent -sted bare for at se filmtrailere. Under alle omstændigheder vil denne øverste torrent -indstilling være nyttig for mere end blot et par brugere. Rarbg Torrent har nu endda ny musik, software og videospil til at downloade gratis.

Rarbg er stadig rangeret som et top torrent-sted, der tilbyder magnetlink og torrent-filer for at lette peer-to-peer-fildeling med brugen af ​​BitTorrent-protokollen. Det populære torrent-sted har også en af ​​de bedst udseende UI’er i flokken. Grænsefladen til dette torrent -websted gør det meget let at finde vejen, og de fleste tv -shows og film leveres med preview -links og miniaturebilleder, så du ved, hvad du downloader, før du downloader det.

Hvorfor skulle jeg bruge rarbg?

• Med hensyn til torrents af høj kvalitet og sikre downloads.
• Nyheder om underholdningsindustrien i blogsektionen.

5. Torrentz2.EU

Efter nedlukning af Torrentz i 016 dukkede Torrentz2 op for at være et populært torrent -sted. De har en tendens til at være en af ​​de største databaser af torrents, da de kombinerer resultater fra forskellige søgemaskiner. De kan prale af at inkludere 61 millioner torrents, og det har relativt flere filmtorrenter end andre kategorier.

Hvorfor skal jeg bruge Torrentz2?

• Masser af databaser med 90+ steder.
• Tilgængelighed af spejlsider.

6. EZTV

Talrige ivrige torrenters vil kende EZTV, et velkendt tv-torrentcirkulationssted, der blev etableret i 2005. I kølvandet på at møde en uvenlig overtagelse blev EZTV påstået af en anden gruppe, der arbejdede på EZTV.AG. Mens adskillige mainstream torrent -steder forbyder udledninger fra EZTV på grund af dens historie, har mange observeret, at dens torrents er af ekstraordinær kvalitet i 2023.

Hvorfor skal jeg bruge eztv?

• Letvægt og ren grænseflade
• Nedtællingsliste nyttig

7. Lemetorrents.info

Lemetorrents har vist sig i de 10 bedste torrentlister i flere år. En af de bedste torrentwebsteder i 2022, lemetorrents inkluderer forskellige kategorier såsom anime, applikationer, film, tv -serier, spil og så videre. Du kan nemt finde en sund torrent på dette websted, og det bemærkelsesværdige ved dette websted er, det opdaterer indholdet regelmæssigt. Du kan uploade torrents, bogmærke torrents, post feedback og udvekslingsmeddelelser med andre ved at oprette en konto på dette websted.

Hvorfor skal jeg bruge lemetorrents.info?

• Opdateret indholdsliste
• Fleksibilitet til at få øje på de verificerede torrents

8. ZOOQLE

ZOOQLE er relativt et yngre torrent -sted, der indeholder mere end 3.8 verificerede torrents på sit websted. Zooqle’s populære nye torrent -sted vokser deres popularitet og stiger meget hurtigt i succes. Den rene grænseflade hjælper brugerne med nemt at navigere i torrenterne uden besvær. Film og tv -shows er prioriteringer af zooqle. Men de udgiver også forskellige spil, software osv. til forskellige platforme.

Zooqle fremhæver en slående database på omkring 4 millioner top torrents. Zooqle har et udvalg af film, spil, software og lyd -torrents. Grænsefladen er enkel, men alligevel behagelig at bruge. Zooqle har en dedikeret fanbase, der brugte det populære torrentwebsted til en konstant download af top torrents, som har hængt under radaren i lang tid.

Hvorfor skal jeg bruge zooqle?

• Masser af vigtige underkategorier
• En moderne måde at give og angive information og torrents

9. Torrents.io

Torrents.IO giver dig millioner af dataindsamling fra andre websteder. På trods af at være et populært torrent -sted, tilbyder dette websted dig meget mere end bare en torrent -søgemaskine. IT kategorier forskellige torrent -websteder på dets individuelle websted, der virkelig fungerer for at tilfredsstille torrenting behov for forskellige brugere. Du kan nemt finde de bedste torrent -websteder ved at se på de forskellige kategorisider.

Hvorfor skal jeg bruge torrents.io?

• Masser af torrents og steder – Meta Torrent -søgemaskine
• En graf over søgetendenser med hensyn til populære forespørgsler

10. Torlock

At være både en populær torrent -søgemaskine og torrent -indeks, fokuserer Torlock hovedsageligt på film, videoer og tv -serie -shows og sæsoner. Dette øverste torrent -sted sørger for, at du får ægte torrents. Faktisk er det så seriøst med de falske torrents, at det betaler brugerne en bukke, hvis han eller hun er i stand til at finde en falsk torrent på webstedet for dem. Det er en top torrent seriøs omkring lang levetid og pålidelighed!

Hvorfor skal jeg bruge Torlock?

• Ægte torrents
• Få betalt ved at identificere falske torrent

Runner up Top Torrent: Torrent Galaxy

Torrent Galaxy er et af de mest populære torrent -websteder til gratis film. Her kan du opdage masser af tv -shows og film og få deres magnetlink eller downloade deres torrent -filer. Bortset fra det giver nogle film -torrents dig også mulighed for at streame online med den hurtigste hastighed,.

Hvorfor skal jeg bruge Torrent Galaxy?

• Stort bibliotek med film og tv -shows
• Hurtig online streaming af indhold

Ti flere top torrents at se på i 2023

Mens denne top 10 -liste over torrent -websteder ovenfor er opdateret og nøjagtige, er der andre populære torrenting -websteder, der også kan prøve. Her er 10 andre top torrent -websteder eller nye torrenting muligheder for at prøve i 2022 og 2023 til dine digitale downloads:

– Nyaa.Si
– Torrentfunk
– Torrent -downloads
– PC Games Torrent
– Skytorrents
– Din bittorrent
– Bitport
– Ettv torrents
– Beskidte torrents
– Toorgle