Surfshark Privacy Policy

Vi er virkelig interesseret i din sikkerhed og privatliv og gør meget for at beskytte det. Dog er enhver, der fortæller dig, at 100% noget-bevis sikkerhed er muligt, enten ikke ved meget om det eller prøver at vildlede dig. Husk det.

Surfshark Live Chat

Surfshark er en fantastisk VPN, der er tilgængelig for britiske borgere til en rimelig pris. VPN er økonomisk, hurtig og mere sikker end andre VPN’er i landet. Du kan også få en gratis prøve inden det faktiske køb.

Klik på billedet herunder for at få adgang til Surfshark Live -chat.

Hvis den live chat ikke er tilgængelig, kan du sende en e -mail til [email protected].

Livechat -bibliotek er ikke tilknyttet, forbundet med eller på anden måde godkendt af Surfshark. Alle produkt- og firmanavne er varemærker eller registrerede varemærker til deres respektive indehavere.

Vi er et uafhængigt forretningsdata af live chatdata, der gør det muligt for UK -forbrugere let og hurtigt at finde kundeserviceoplysninger og diskutere deres problemer og i nogle tilfælde dele med os.

Surfshark Privacy Policy

Da vores privatlivspolitik er et par hundrede ord over 5k, troede vi, at du måske værdsætter en kort og let sammenbrud. Disse fremhævede bits vil gøre netop det! Bemærk: De indrammede forklaringer er ikke juridisk bindende og er beregnet til at hjælpe dig med at forstå det juridiske sprog.

Denne fortrolighedspolitik forklarer, hvordan Surfshark B.V., Adresse: Kabelweg 57, 1014ba Amsterdam, Holland behandler dine personlige data, når du bruger vores tjenester eller interagerer med vores websted. Privatlivspolitikken forbliver i kraft, indtil en ny politik erstatter den. Vi kan vælge at opdatere denne politik efter vores skøn, så du bør kontrollere denne side med jævne mellemrum, da betingelserne kan ændre sig fra tid til anden. Den seneste version af politikken afspejles af den “sidst opdaterede” dato, der er noteret i bunden af ​​siden. Din fortsatte brug af webstedet og vores tjenester udgør din anerkendelse af politikken i sin nuværende version og din forståelse af betingelserne i politikken.

1. Hvilke oplysninger indsamles, og hvorfor?

Vi er etableret i Holland, og vi holder vores tjenestestogtefrie. Vi indsamler ikke nogen oplysninger, der kan føre til, at vi ved, hvad du går på online.

Surfshark respekterer dit privatliv, derfor er vi forpligtet til ikke. Surfshark er baseret i jurisdiktion, som ikke kræver information om opbevaring eller rapportering af oplysninger. Vi indsamler ikke oplysninger om, hvad du gør online (dine besøgte IP -adresser, gennemser historie, sessionoplysninger, brugt båndbredde, forbindelsestidsstempler, netværkstrafik eller andre lignende oplysninger).

Vores servere gemmer information om din forbindelse til en bestemt VPN -server (bruger -ID og/eller IP -adresse og forbindelsestidsstempler), men disse oplysninger slettes automatisk inden for 15 minutter efter opsigelsen af ​​din session. Og vær sikker på, at der ikke gemmes nogen oplysninger om de websteder, du besøger.

 • Når du besøger vores websted eller navigerer inden for vores app (samlet benævnt ‘websted’), indsamler og bruger vi nogle oplysninger til at forbedre ydelsen på vores websted. De oplysninger, vi indsamler på vores websted, kan omfatte anonym “trafikinformation” leveret af værten eller lignende udbyder af sådan information (e.g. Google Analytics), der ikke personligt identificerer dig. Disse oplysninger er statistisk og indeholder oplysninger om, hvilke sider på Surfsharks besøgende på webstedet, og hvor længe besøgende forbliver på en bestemt side. Det giver også oplysninger om, hvad browser, netværk eller enhed bruges til at besøge vores websted. For at lære mere om Google Analytics og hvordan man fravælger, kan du besøge https: // krom.Google.com/webstore/detaljer/Google-Analytics-opt-out/fllaojicojecljbmefodhfapmkghcbnh?hl = da. Når du besøger vores websted, kan vi også beholde din IP -adresse og en unik identifikator af din enhed. Dette hjælper os med at identificere problemer med vores server, administrere vores websted eller at vise indholdet i henhold til dine præferencer. Det retlige grundlag for sådan behandling er vores legitime interesse for at analysere og forbedre ydelsen på vores websted og brugeroplevelse. Det betyder ikke, at vi sporer din online aktivitet, mens du bruger vores tjenester.

Når du bruger vores tjenester, indsamler og bruger vi oplysningerne til følgende formål:

 • At levere vores tjenester.

Vi behandler begrænset information relateret til brugen af ​​vores tjenester (registreringsoplysninger: e-mail, konto registreringsdato, information om abonnement, krypteret adgangskode, når du bruger vores smarte DNS-funktion-din IP-adresse, når du bruger vores søgeværktøj-aggregeret Antal udførte søgninger).

For levering af vores antivirus -service (i øjeblikket tilgængelig til Windows, MacOS og Android -brugere) indsamler vi også oplysninger om dine enheder, som du bruger Antivirus -tjenesten. Disse oplysninger er nødvendige for at sikre overholdelsen af ​​en begrænsning for antallet af enheder, som en klient kan bruge til antivirus -tjenesten, som det er angivet i vores servicevilkår. Hvis du vælger at bruge webcam -beskyttelsesfunktionen, har vi ikke adgang til dit webcam, mikrofon, apps eller filer på din enhed. Vi beholder statistiske oplysninger om brugen af ​​denne funktion, inklusive det antal gange, du har modtaget en anmodning om at få adgang til dit kamera eller mikrofon, hvilken præference du valgte, uanset om denne funktion er tændt eller slukket, hvor mange apps du har inkluderet i Ekskluderingsliste. For at give statistikker over, hvad malware blev opdaget, behandler vi malware -navn og type, land, OS, bruger -ID; Disse oplysninger vil blive anonymiseret efter 1 år.

Hvis du bruger vores alarmtjeneste, kan du indtaste e -mail -adresser, som du gerne vil overvåge for overtrædelser. I sådanne tilfælde beholder vi disse oplysninger. Du kan også indtaste dit personlige identitetsnummer (eller personnummer) og/eller kreditkortnummer for at overvåge for relaterede sikkerhedsbrud. Når du vælger at overvåge din e -mail -adresse, bemyndiger du os til at slå yderligere oplysninger (brugernavne, adgangskoder, fulde navne, land, fysisk adresse eller IP -adresser) relateret til den e -mail i kendte dataovertrædelser, som, hvis de findes, gives til dig i platformen. Vi ser ikke op efter sådanne yderligere oplysninger, når du vælger at overvåge dit kreditkort- eller personnummernumre. Hvad angår disse data, bevarer vi dem i krypteret form, og endda kan vi ikke bruge eller gennemgå dem.

Hvis du bruger den dedikerede IP -service, behandler vi din e -mail -adresse, derfor kan visse online -aktiviteter spores tilbage til dine kontooplysninger, så længe du ikke vælger en anonym dedikeret IP -indstilling efter den dedikerede IP -installationsproces. Anonym dedikeret IP -option fjerner alle oplysninger, vi har i vores database om din dedikerede IP -adresse.

Hvis du bruger den alternative ID -service, behandler vi din e -mail -adresse. For at kunne bruge denne service, skal du bekræfte din e -mail -adresse. De e -mails, du modtager via alternativt ID sammen med afsender og modtager -e -mail -server IP -adresse, afsender -e -mail -adresse, modtager -e -mail -adresse og tidsstempler slettes, så snart de videresendes til din e -mail -adresse. Vi bruger en betroet e -mail -tjenesteudbyder til at lette denne service.

Retsgrundlag for behandling af oplysninger er udførelse af en kontrakt, som du er en part. Bemærk, at disse oplysninger er nødvendige for at indgå en kontrakt, og hvis du ikke giver disse oplysninger (eller hvis vi ikke kan beholde disse oplysninger), vil vi ikke være i stand til at give dig vores tjenester.

 • Analyse og forbedring af ydelsen af ​​vores tjenester og brugeroplevelse (når du bruger vores tjenester).

For at opretholde en perfekt kvalitet af vores tjenester og give dig effektiv support, indsamler vi diagnosticeringsinformation og overvåger crashrapporter om vores apps og udvidelser. De oplysninger, vi indsamler, indeholder aggregerede ydelsesoplysninger, hyppigheden af ​​brugen af ​​vores tjenester, mislykkede forbindelsesforsøg og andre lignende oplysninger. Bemærk, at information om diagnostik ikke indeholder unikke identificerbare oplysninger. Men hvis du står over for nogle problemer, når du bruger vores apps, for at løse disse problemer, kan vi kræve dine enhedsoplysninger. Vi får kun adgang til disse oplysninger, hvis du giver et separat samtykke til det.

Når du tillader os gennem en pop-up i vores app, indsamler vi dine placeringsdata, jeg.e. Kun dit WiFi-navn (Service Set Identifier), der er gemt på din enhed med det formål at aktivere funktionen “Auto-Connect”, der strækker sig til “Trusted WiFi” -netværk. Denne funktion giver vores app mulighed for automatisk at oprette forbindelse til en server uden din bekymring for den. Vær dog sikker på, at vi ikke deler disse oplysninger til nogen tredjepart. Faktisk gemmer vi ikke disse oplysninger på vores ende, og de gemmes kun på din enhed.

I tilfælde af at vi vil behandle dine personlige oplysninger, er retsgrundlag for sådan behandling vores legitime interesse for at analysere og forbedre ydelsen af ​​vores websted/tjenester og brugeroplevelse.

 • Tilbyder vores tjenester.

Vi kan kontakte dig via e -mail til dette formål, men vi opfordrer dig også til at kontakte os via vores online kontaktformular for at få det bedste VPN -tilbud til dig. For at vi skal være i stand til at imødekomme dine anmodninger effektivt, kan vi bede dig om at give nogle oplysninger om dig. Vi vil også bruge de medfølgende oplysninger til at kontakte dig om eventuelle fremtidige tilbud, der kan være af interesse for dig.

Hvis du ikke ønsker at modtage e-mails fra os, kan du fravælge at modtage e-mails eller afmelde [E -mail beskyttet] eller klik på “Afmeld” i bunden af ​​enhver korrespondance. Hvis du har flere e-mail-adresser, skal du fravælge hver adresse for at blive fjernet fra vores aktive database.

Retligt grundlag for behandling af personlige oplysninger er dit samtykke, dit forhold til Surfshark eller vores legitime interesse for at udføre markedsføringsaktiviteter.

 • Kommunikation med brugere og kundesupport.

Vi bruger bruger -e -mail -adresse til: i) Send vigtige opdateringer og meddelelser relateret til brugen af ​​vores tjenester; ii) Svar på brugeranmodninger eller forespørgsler. Foruden bruger -e -mail behandler vi din forespørgsel og andre oplysninger, der leveres af dig under samtalen.

Når en bruger kontakter os gennem en live chat på vores hjemmeside, er vi i stand til at se brugerens IP -adresse. Disse oplysninger er nødvendige for at bestemme, om brugeren er tilsluttet vores servere, så vi kan hjælpe med at løse relaterede problemer.

Retligt grundlag for behandling af personlige oplysninger er udførelse af kontrakt med dig (i tilfælde af vigtig kommunikation relateret til vores tjenester) eller dit samtykke (i tilfælde af at du forelægger en forespørgsel med vores kundesupport).

 • At interagere med dig via sociale medier.

Hvor du interagerer med os via sociale medier, behandler vi oplysninger om sociale medier, undersøgelsesoplysninger, postoplysninger og andre oplysninger, du giver os med.

Retsgrundlag for behandling af personlige oplysninger er dit samtykke.

Vi modtager muligvis visse oplysninger om dig (cookie -id, mobil enheds -id, reklame -id’er; og i tilfælde af at du bruger vores tillid DNS -app – i app -begivenheder, sådan information om, hvad browser, netværk eller enhed bruges til at få adgang til og bruge tillid DNS ) fra visse annoncører og reklamepartnere til analytiske og reklameformål. Vores reklamepartnere hjælper os med at tilskrive salget, levere mere relevante annoncer og salgsfremmende meddelelser til dig, som kan omfatte rentebaseret reklame og kontobaseret reklame.

Retligt grundlag for behandling af personlige oplysninger er vores legitime interesse for at levere relevante annoncer og salgsfremmende meddelelser til dig og tilskrive salg.

 • Regnskab, betaling, juridiske krav og juridiske processer.

Vi er underlagt regnskab, skat og andre lovbestemte krav. Vi er muligvis nødt til at beskytte vores legitime interesser og juridiske rettigheder. I disse tilfælde kan vi muligvis indsamle og gemme en begrænset mængde af visse oplysninger: e -mail -adresse, abonnementsoplysninger, betalingsrelaterede oplysninger, juridiske dokumenter.

Hvad angår betalingsrelateret information, indsamler vores betalingsbehandlingspartnere sædvanlige data, der er nødvendige til betalingsbehandling og/eller refusionsanmodninger (transaktionsdato, betalerens IP -adresse, kreditkortnummer, kreditkortsejers fulde navn, i nogle jurisdiktioner også personlig identitetskode, pas eller Identitetskortnummer og/eller opholdsadresse). Vi behandler kun meget lille del af denne betalingsrelaterede oplysninger (del af kreditkortnummeret, betalerens IP -adresse, betalingsbeløb, valuta, betalingsdato og kortudløbsdato) for at løse betalingsrelaterede problemer (såsom sager om forebyggelse af svindel). Vi indsamler også oplysninger om dit opholdsland (og din stat), da disse oplysninger er nødvendige for at beregne gældende moms/moms. Hvis du vælger det, kan vi beholde dine data, der bruges til at generere og udstede faktura for de leverede tjenester. Hvis du vælger den åbne bankbetalingsmetode til at betale for vores tjenester, samler vi dit navn og efternavn såvel som dine bankoplysninger.

Retligt grundlag for behandling af personlige oplysninger er en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt (i tilfælde af at vi er nødt til at indsamle dine oplysninger lovpligtigt) og vores legitime interesse for at forsvare vores rettigheder og interesser (i tilfælde af andre juridiske processer relateret til dig, hvis nogen).

2. Hvor længe gemmer vi dine personlige oplysninger?

Husk, at et af vores vigtigste principper er nogen logs-politik (se mere i vores servicevilkår), derfor indsamler vi kun den mindste mængde information om dig, som kræves for at give dig vores tjenester.

Vi anvender forskellige tilbageholdelsesperioder afhængigt af det formål, som dine personlige oplysninger behandles som beskrevet i klausul 1 i denne politik:

 • Personlige oplysninger, der er nødvendige for at levere vores tjenester, behandles, så længe du bruger Surfshark og ikke mere end 2 år efter, at du stopper.
 • Personlige oplysninger, der er nødvendige for at levere vores smarte DNS -tjenester (jeg.e. Din IP -adresse) behandles så længe du bruger vores tjenester.
 • Personlige oplysninger, der er nødvendige for at levere vores tillid DNS -service, behandles, så længe du bruger Trust DNS -service.
 • Personlige oplysninger, der er nødvendige for at analysere og forbedre ydelsen på vores websted/tjenester og brugeroplevelse, behandles, indtil sletningen af ​​din konto.
 • Personlige oplysninger, der er nødvendige for at tilbyde dig vores tjenester, behandles, så længe du bruger dem eller har givet os et samtykke og 2 år derefter.
 • Personlige oplysninger, der er nødvendige for at kommunikere med brugere og yde kundesupport, behandles i ikke længere end 2 år efter den sidste kommunikation med undtagelse af enhedsinformationen (indsamlet med dit samtykke til at løse dine problemer med appen), som vi gemmer til Ikke længere end 7 dage.
 • Personlige oplysninger, der er nødvendige for at interagere med dig via sociale medier, behandles, så længe du er registreret på et specifikt socialt medienetværk.
 • Personlige oplysninger, der er nødvendige til internetannonceringsformål, behandles i 30 dage, medmindre andet leveres i afsnittet “Cookie og Web Beacons”.

Når du bruger SurfShark Alert, gemmer vi ikke overvågede data (eller relaterede yderligere oplysninger) på vores platform, medmindre du vælger at gemme dem der til konsekvent overvågning.

Hvis du anmoder om, sletter vi dine personlige oplysninger, der er specificeret i klausul 1, medmindre vi er lovligt forpligtet til at opretholde visse personlige oplysninger, herunder situationer som følgende:

 • Hvis der er et uopløst spørgsmål, der vedrører din konto, såsom en udestående kredit på din konto eller et uopløst krav eller tvist, vil vi beholde de nødvendige personlige oplysninger om dig, indtil problemet er løst;
 • Hvor vi er forpligtet til at beholde de personlige oplysninger om dig for vores juridiske, skat, revision og regnskabsmæssige forpligtelser, vil vi kun beholde de nødvendige personlige oplysninger i den periode, der kræves i gældende lov; og/eller,
 • Hvor det er nødvendigt for vores legitime forretningsinteresser såsom forebyggelse af svig eller for at bevare vores brugers sikkerhed.

3. Hvordan interagerer vores websted med tredjeparts tjenester og indhold?

Dine oplysninger fra klausul 1 kan rejse lidt rundt i verden, men vi er altid ekstra om at holde det sikkert og sunde.

Dine oplysninger som specificeret i klausul 1 kan opbevares og behandles i ethvert land, hvor vi har faciliteter eller hvor vi engagerer tjenesteudbydere. Bemærk, at vi bruger standard kontraktlige klausuler, der er godkendt af Europa -Kommissionen (du kan få adgang til den her) at overføre dine personlige oplysninger fra EØS til andre lande, eller vi overfører personlige oplysninger til lande, som Europa -Kommissionen har anerkendt som at sikre et passende niveau af informationsbeskyttelse (du kan få adgang til listen over lande her).

Det tager en landsby at holde vores tjenester i gang. Vi har brug for tredjepartsværktøjer og -tjenester til ting som marketing, betalinger, live chat og så videre. Da disse ikke hører til os, opfordrer vi dig til at læse deres vilkår og politikker på deres websteder.

Surfshark deler kun personlige oplysninger med informationsmodtagere i tilfælde, hvor det er nødvendigt til de formål, der er beskrevet i punkt 1 og tilladt i overensstemmelse med gældende love. Vi sælger eller handler ikke med dine oplysninger med nogen.

Vi afslører kun personlige oplysninger til de retshåndhævende myndigheder eller domstole for kompetent jurisdiktion, når vi bliver spurgt og lovligt forpligtet til at gøre det (vores Warrant Canary Siden vises, hvis vi nogensinde er bedt om at gøre det).

Informationsmodtager eller kategori af informationsmodtager Formål med overførsel af personlig information Modtagerens land
Udbydere af marketingtjenester, såsom Iterable, Taboola og Appsflyer Vi bruger dem til at styre vores kontakter og automatisere vores markedsføring USA, Sverige, Irland, Storbritannien
Udbydere af tredjepartsudbyder, såsom Stripe, Checkout, Coingate og lignende De hjælper os med at behandle betalinger sammen med vores egne autoriserede betalingsbehandlingsselskaber USA, Irland, BVI
Leverandører af opbevaring og infrastruktur, såsom BigQuery (af Google), Stitch (af Talend) De hjælper os med at levere målrettet reklame til webstedets besøgende Forenede Stater
Live chat- og supporttjenesteudbydere, såsom Zendesk Vi bruger dem til at give live chat -teknologi og yde support til vores brugere Forenede Stater
Udbydere af sikkerhedstjeneste, såsom CloudFlare Vi arbejder med dem for at give forbedret sikkerhed og ydeevne Forenede Stater
Advokater, notar, fogder Vi overfører personlige oplysninger i sager, hvor vi søger at forsvare vores rettigheder og juridiske interesser USA, Storbritannien, Holland

4. Hvilke valg har du over, hvordan dine oplysninger bruges?

Vi respekterer GDPR og andre privatlivslove, og du kan bede os om at slette ting eller implementere andre af dine rettigheder ved at e -maile os på [E -mail beskyttet] .

Du er måske opmærksom på, at den generelle databeskyttelsesforordning eller “GDPR” og andre privatlivslove giver visse rettigheder til enkeltpersoner i forhold til deres personlige oplysninger. Derfor har vi implementeret yderligere gennemsigtighed for at hjælpe brugerne med at drage fordel af disse rettigheder. Som tilgængelig og undtagen som begrænset i henhold til gældende lov har enkeltpersoner de rettigheder, der er beskrevet nedenfor:

 • Du kan Få adgang til dine personlige oplysninger eller modtag en kopi af det ved at kontakte os.
 • Du kan gøre indsigelse mod behandling af dine personlige oplysninger, bede os om at begrænse behandlingen af ​​dine personlige oplysninger eller Anmod om bærbarhed af dine personlige oplysninger, hvor det er teknisk muligt.
 • Du kan kræve korrektion af unøjagtige personlige oplysninger og, underlagt arten af ​​indsamlingen og brugen, færdiggørelsen af ​​ufuldstændige personlige oplysninger (Ret til rettelse).
 • Lige til Sletning af dine personlige oplysninger specificeret i punkt 1, medmindre vi er lovligt krævet, eller vi har et retligt grundlag for at opretholde visse personlige oplysninger.
 • Hvis vi har samlet og behandlet dine personlige oplysninger med dit samtykke, kan du Træk dit samtykke tilbage når som helst. At trække dit samtykke tilbage vil ikke påvirke lovligheden af ​​nogen behandling, vi har gennemført inden din tilbagetrækning, og det vil heller ikke påvirke behandlingen af ​​dine personlige oplysninger, der er foretaget i afhængighed af lovlige forarbejdningsgrunde end samtykke.
 • Du har Ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Hvis du ønsker at gennemføre nogen af ​​de ovennævnte rettigheder, bedes du kontakte os på [E -mail beskyttet] .

5. Indtager vi os i automatiseret individuel beslutningstagning, herunder profilering?

Automatiseret beslutningstagning er processen med at tage en beslutning ved automatiserede midler uden nogen menneskelig involvering. Profilering analyserer aspekter af individets personlighed, adfærd, interesser og vaner til at træffe forudsigelser eller beslutninger om dem. Vi kan forsikre dig om, at vi ikke træffer beslutninger, der udelukkende er baseret på automatiseret behandling, herunder profilering, som ville producere juridiske effekter vedrørende dig.

6. Cookies og web beacons

De fleste af webstederne på internettet bruger cookies, da de er ret praktiske. Hvis du vil, kan du afvise dem, men nogle ting fungerer måske ikke helt eller så godt. Vi bruger også web beacons, men hvis du afviser cookies, fungerer de heller ikke.

En cookie er en lille række data, der overføres til din computer til identifikationsformål. Cookies kan bruges til at følge din aktivitet på webstedet, og disse data hjælper websteder med at forstå dine præferencer og forbedre din webstedsoplevelse. Du kan slukke for alle cookies, hvis du foretrækker ikke at modtage dem. Du kan også få din computer til at advare dig, når der bruges cookies. Der er også tilgængelige softwareprodukter, der kan administrere cookies til dig. Vær dog opmærksom på, at når du vælger at afvise cookies, kan dette valg begrænse webstedets funktionalitet, og du kan miste adgangen til nogle af dets funktioner.

En webfyr er et usynligt grafisk billede af pixelstørrelse på en webside, webbaseret dokument eller e-mail-meddelelse. Det hjælper os med at gøre ting som at se URL’en på den side, som Beacon vises på, og det tidspunkt, hvor webstedet, dokumentet eller den pågældende e -mail ses. De kan bruges til at bekræfte modtagelsen af ​​og svaret på vores e -mails, inklusive dem, du videresender til venner og familie; Og de hjælper med at levere en mere personlig online oplevelse.

Nogle links kan tage dig uden for vores hjemmeside og er uden for vores kontrol. Bemærk, at disse andre websteder kan sende deres egne cookies til brugere, indsamle data eller anmode om personlige oplysninger. Vi opfordrer dig til at gennemgå de ækvivalente databeskyttelse, privatlivets fred og cookie -politikker, der er tilgængelige på deres websteder. Vi påtager os ikke noget ansvar eller ansvar for databeskyttelsespraksis for tredjepart i forhold til sådanne websteder, og din brug af tredjepartswebsteder er helt på dit eget ansvar.

Vi bruger cookies på vores websted som beskrevet i nedenstående tabel. Bemærk, at vi fra tid til anden kan teste yderligere analytiske cookies på vores hjemmeside. Nedenstående tabel er opdateret med de relevante analytiske cookies, når der er en endelig beslutning om at bruge dem permanent.

Cookie -navn Cookie udløb Proveniens Formål Cookie -kategori
Surfshark-Locale 29 dage Surfshark Det gemmer brugervalgt webstedssprog Nødvendigt (funktionelt)
Surfshark-valuta 29 dage Surfshark Det gemmer brugeren valgt valuta
Surfshark-kupon Session Surfshark Det gemmer kuponen, der vil blive brugt under købet
Surfshark-eksperimenter 1 år Surfshark Det gemmer data til vores brugeroplevelse af test
Surfshark-Exp 1 år Surfshark Det gemmer data til vores brugeroplevelse af test
Surfshark-skip-opgradering 1 måned Surfshark Bruges til at gemme opgraderingstilstand til salg efter salg
Surfshark-Alert-kupon Session Surfshark Bruges til at opbevare kupon, der vil blive brugt under købsalarmtjeneste
_SSTK 2 timer Surfshark Bruges til godkendelsesformål
_ssexp 2 timer Surfshark Bruges til godkendelsesformål
_ssrtk 2 timer Surfshark Bruges til godkendelsesformål
SF-LA 30 dage Surfshark Landingsside sporing af cookie, der angiver kilden til det sidste besøg
SF-FI 30 dage Surfshark Landingsside sporing af cookie, der angiver kilden til det sidste besøg
SF-RF 30 dage Surfshark Henvisningssporing cookie
__zlcmid Vedholdende Tredjepart (Zendesk) At gemme unikt bruger -ID (til chatformål)
Surfshark-Cookies-Consent 6 måneder Surfshark Bruges til at gemme bruger cookie -samtykke
_cq_duid 3 måneder Tredjepart (CHEQ) Bruges til at registrere domænesessioner pr. Enhed
_cq_suid Session Tredjepart (CHEQ) Bruges til at registrere browsersessioner pr. Domæne og enhed
_cq_tuid Session Tredjepart (CHEQ) Bruges til at registrere faneblad sessioner pr. Enhed
_cq_check Slettet umiddelbart efter indsættelse Tredjepart (CHEQ) Bruges til at registrere, om enheden understøtter cookies
CG_UUID 365 dage Tredjepart (CHEQ) Hostet af Cheqzone.com. Bruges til at registrere, når den samme enhed bruges i en separat browser -session, for at sikre, at når en session først er identificeret som svigagtig eller ondsindet, kan den konsekvent blokeres for adgang til den relevante kundes websted
__CF_BM 1 dag Tredjepart (CloudFlare) Bruges til at læse og filtrere anmodninger fra bots
Surfshark-Uuid 2 år Surfshark Den identificerer den samme bruger til vores brugeroplevelse af test
IS_EU Session Tredjepart (Pinterest) Bestemmer, om brugeren er placeret i EU og derfor er underlagt EU’s databeskyttelsesbestemmelser.
ST-SH 13 måneder Surfshark Nødvendigt for at lette søgefunktionaliteten på hele vores hjemmeside
Surfshark-Sticky-CTA-Closed Session Surfshark Denne cookie gemmer oplysninger om webstedets besøgende’s handlinger på vores salgsfremmende pop-ups
_gat 1 minut Tredjepart (Google) Det bruges til at skelne brugere Analytisk
indsamle Session Tredjepart (Google) Det bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgende enhed og adfærd på stedet
_gid 1 dag Tredjepart (Google) Det bruges til at skelne brugere
_ga 2 år Tredjepart (Google) Det bruges til at skelne brugere
PLL_LANGUAGE 1 år Surfshark Polylang bruger denne cookie til at huske det sprog, der er valgt af brugeren, når han kommer tilbage til at besøge webstedet igen
_gat_surfsharktracker 1 minut Tredjepart (Google Tag Manager) Bruges til at kaste anmodningsraten
sf-re 30 dage Surfshark Det sporer brugeropbevaring
_gat_ua-116900630-1 1 minut Tredjepart (Google Tag Manager) Bruges til at kaste anmodningsraten
Surfshark-Aff-Stack 1 måned Surfshark Det hjælper med at spore, hvilke brugere der kommer, hvorfra tilknyttede virksomheder Tilknyttet
SF-AF 30 dage Surfshark Tilknyttet netværkssporing cookie
_uetvid 16 dage Tredjepart (Bing) Det gemmer og sporer besøg på tværs af websteder Marketing
_uetvid_exp Vedholdende Tredjepart (Bing) Det gemmer og sporer besøg på tværs af websteder
Pagead/landing Session Tredjepart (Google) Indsamler data om besøgendeadfærd fra flere websteder for at præsentere mere relevant reklame – dette giver også webstedet mulighed for at begrænse antallet af gange, som brugeren får den samme reklame.
Ide 1 år Tredjepart (Google DoubleClick) Disse cookies sat af en tredjepart (DoubleClick) og bruges til at betjene målrettede reklamer, der er relevante for dig på tværs af nettet. Målrettede reklamer kan vises for dig baseret på dine tidligere besøg på dette websted. For eksempel kan reklamer om et emne, du har udtrykt interesse i, mens vi gennemser vores side. Derudover måler disse cookies konverteringsfrekvensen for annoncer, der er præsenteret for brugeren.
Pagead/1p-Conversion/# Session Tredjepart (Google) Spor, hvis brugeren har vist interesse for specifikke produkter eller begivenheder på flere websteder og registrerer, hvordan brugeren navigerer mellem websteder. Dette bruges til måling af reklameindsatsen og letter betaling af henvisningsfejre mellem websteder.
test_cookie 1 dag Tredjepart (Google DoubleClick) Disse cookies sat af en tredjepart (DoubleClick) og bruges til at betjene målrettede reklamer, der er relevante for dig på tværs af nettet. Målrettede reklamer kan vises for dig baseret på dine tidligere besøg på dette websted. For eksempel kan reklamer om et emne, du har udtrykt interesse i, mens vi gennemser vores side. Derudover måler disse cookies konverteringsfrekvensen for annoncer, der er præsenteret for brugeren.
Muid 1 år Tredjepart (Microsoft) Det gemmer og sporer besøg på tværs af websteder
_ttp 13 måneder Tredjepart (Tiktok) Tjener målrettet reklame og måler resultaterne af reklamekampagner.
personalisering_id 2 år Tredjepart (Twitter) Denne cookie er indstillet af Twitter til at måle ydelsen af ​​reklamekampagner gennem Twitter, på tværs af forskellige browsere og enheder, der bruges af en besøgende.
MUC_ADS 2 år Tredjepart (Twitter) Dette er en cookie, der er indstillet af Twitter. Det bruges til at optimere AD -relevans ved indsamling af besøgende navigationsdata.
_pin_unauth 365 dage Tredjepart (Pinterest) Denne cookie bruges af Pinterest til at spore brugen af ​​deres tjenester.
_pinterest_sess 1 år Tredjepart (Pinterest) Pinterest Login Cookie
Guest_id_marketing 2 år Tredjepart (Twitter) Bruges til at registrere, om en bruger er logget på Twitter.
Guest_id 2 år Tredjepart (Twitter) Unikt id, der identificerer brugerens session.
_uetsid 1 dag Tredjepart (Bing) Bruges til at gemme og spore besøg på tværs af websteder.
_uetsid_exp Vedholdende Tredjepart (Bing) Indeholder udløbsdatoen for cookien med tilsvarende navn.
Guest_id_ads 2 år Tredjepart (Twitter) Denne cookie er indstillet på grund af Twitter -integration og delingsfunktioner til sociale medier.
ENG_MT Vedholdende Tredjepart (Taboola) Sporer konverteringsfrekvensen mellem brugeren og reklamebannere
C Hvis C = 1 – 60 dage, hvis C = 3 – 3650 dage Tredjepart (Adform) Identificerer, hvis brugerens browser accepterer cookies. 1-Cookies er tilladt 3-Opt-out
TPC 14 dage Tredjepart (Adform) Identificerer, hvis brugerens browser accepterer tredjeparts cookies
Gcm 1 dag Tredjepart (Adform) Identificerer, om der er behov for at tjekke partnerens cookie-matchende eksistens
CM 1 dag Tredjepart (Adform) Identificerer, om der er behov for at tjekke partnerens cookie-matchende eksistens (indstillet af adservering)
CM14 14 dage Tredjepart (Adform) Identificerer, om der er behov for at tjekke partnerens cookie-matchende eksistens (indstillet af cookie-matching)
polet Session Tredjepart (Adform) Sikkerhedstoken for fravalg af funktionalitet
otsid 3650 dage Tredjepart (Adform) Annoncørspecifik opt-out
uid 60 dage Tredjepart (Adform) Unik identifikator
Sr

1 dag Tredjepart (Adform) Sekventiel rotatorinformation – indeholder samlede indtryk, daglige indtryk, samlede klik, daglige klik og sidste indtryksdato
Ct

1 time Tredjepart (Adform) Identificerer sidste klikmedlemskab til tredjeparts pixels på annoncørens sider
Ebfcd

7 dage Tredjepart (Adform) Identificerer daglig frekvensafdækning til udvidelse af banner
EBFC

7 dage Tredjepart (Adform) Identificerer den samlede frekvensafdækning til udvidelse af banner
CFFC

7 dage Tredjepart (Adform) Forbindelsesbannerfrekvensafdækning

7. Hvordan sikrer vi dine oplysninger?

Vi er virkelig interesseret i din sikkerhed og privatliv og gør meget for at beskytte det. Dog er enhver, der fortæller dig, at 100% noget-bevis sikkerhed er muligt, enten ikke ved meget om det eller prøver at vildlede dig. Husk det.

Vi har implementeret forskellige sikkerhedsforanstaltninger, herunder SSL/TLS -kryptering til dataoverførsler, hashede adgangskoder, firewalls og regelmæssige revisioner. Vi tager alle skridt med rimelighed nødvendige for at sikre, at dine oplysninger behandles sikkert.

Mens vi implementerer sikkerhedsforanstaltninger på vores websted og gennem vores tjenester, skal du være opmærksom på, at 100% sikkerhed ikke altid er mulig. Hver gang du giver dine oplysninger online, er der en risiko for, at en tredjepart kan opfange og bruge disse oplysninger. Mens vi stræber efter at beskytte dine oplysninger og privatliv, kan vi ikke garantere sikkerheden for nogen oplysninger, du afslører online. Ved at bruge Tjenesterne anerkender og er du udtrykkeligt enig i, at vi ikke kan garantere sikkerheden for nogen oplysninger, der leveres eller modtaget af os gennem tjenesterne, og at enhver generel information, anden information eller information, der er modtaget fra dig via webstedet eller vores tjenester, leveres på dit eget ansvar.

8. Svarer vores websted på do-ikke-spor-signaler?

I øjeblikket gør det ikke. Du kan finjustere dine specifikke browserindstillinger for at opnå meget ens ting.

På dette tidspunkt genkender Surfshark ikke automatiserede browsersignaler vedrørende sporingsmekanismer, som kan omfatte ‘do-Not-Track’ instruktioner. Du kan dog ændre dine privatlivspræferencer med hensyn til brugen af ​​cookies og lignende teknologier gennem din browser. Du kan indstille din browser til at acceptere alle cookies, blokere visse cookies, kræve dit samtykke, før en cookie placeres i din browser, eller blokerer alle cookies. Bemærk, at blokering af alle cookies vil påvirke din online oplevelse og kan forhindre dig i at nyde de fulde funktioner, der tilbydes af vores websted.

9. Hvad hvis jeg får adgang til webstedet eller dine tjenester fra min mobiltelefon, tablet eller bærbar computer?

De samme ting står, som vi talte om i sektionen “Hvilke oplysninger indsamles, og hvorfor?”I toppen af ​​denne fortrolighedspolitik. Grundlæggende samler vi ikke meget, og du kan fravælge det meste af det.

Hvis du er besøgende af vores websted, men ikke en bruger af vores tjenester, indsamler og bruger vi oplysninger om dig på samme måde og til de samme formål som specificeret ovenfor i klausul 1 til trods for den enhed eller applikation, du bruger. Hvis du er en bruger af vores tjenester og får adgang til vores websted ved hjælp af en eller flere af vores applikationer på trods af enheden, applikation eller browserudvidelser, indsamler vi og bruger oplysninger på samme måde og til de samme formål som specificeret ovenfor i klausul 1.

10. Hvem skal du kontakte med spørgsmål eller bekymringer?

Vores 24/7 kundesucceshold vil hjælpe dig, så snart de kan.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, der vedrører SurfShark Services, skal du sende en e -mail til [E -mail beskyttet] Eller chat med os på hjemmesiden.

11. Andre udtryk

Den engelske version af denne fortrolighedspolitik hersker.

Mens oversættelser af denne fortrolighedspolitik kan være tilvejebragt på andre sprog, er de muligvis ikke fuldt ajourførte eller omfattende. I tilfælde af konflikt mellem den engelske version og de oversatte versioner af denne fortrolighedspolitik skal den engelske version således have forrang.

12. Hvornår blev denne politik sidst opdateret?

Husk, at vi kan opdatere denne politik i fremtiden og tjekke den regelmæssigt.

Surfshark kundeservice

Reddit og dets partnere bruger cookies og lignende teknologier til at give dig en bedre oplevelse.

Ved at acceptere alle cookies, accepterer du vores brug af cookies til at levere og vedligeholde vores tjenester og websted, forbedre kvaliteten af ​​Reddit, personalisere Reddit -indhold og reklame og måle effektiviteten af ​​reklame.

Ved at afvise ikke-væsentlige cookies kan Reddit stadig bruge visse cookies for at sikre den rette funktionalitet på vores platform.

For mere information, se vores cookie -meddelelse og vores privatlivspolitik .