Surfasy Review: Hurtige hastigheder, uberettiget prismærke

Hvis du læser mit resume ovenfor, ved du allerede, at Surfasy’s hastigheder ikke er særlig gode (overhovedet). Og du vil føle det, selv når du gennemser – især hvis du downloader større filer. Hastigheden vil altid være kritisk for enhver VPN -udbyder. Men Surfasy falder bestemt kort.

Surfeasy VPN Review 2023

Du kunne blive tilgivet for ikke at have hørt om Surfasy før. Surfasy er en mindre, mindre kendt VPN-udbyder med base i Canada. Det ejes af det velkendte Antivirus Company, Norton. Ligesom enhver anden VPN derude, hævder Surfasy at være hurtig, privat og sikker. Men markedsføring har en tendens til at betyde meget lidt uden data for at sikkerhedskopiere disse påstande. Så jeg satte tjenesten gennem dens tempo.

Denne Surfasy Review besvarer følgende spørgsmål:

 • Hvor hurtigt er Surfasy?
 • Fungerer Surfasy med streamingsteder som Netflix, Hulu og Disney+?
 • Hvor privat og sikker er Surfasy?
 • Fungerer det i Kina og andre begrænsede jurisdiktioner?
 • Hvordan er dens kundesupport?

Alle ovenstående spørgsmål og mere besvares i denne anmeldelse. Hvis du har tid til at læse det hele, vil jeg anbefale at gøre det – for at få det komplette billede. Hvis tiden er på en præmie for dig lige nu, kan du gå videre og læse resuméet af mine tanker nedenfor.

Prøv vores højest rangerede VPN-risikofri i 30 dage

Hvis du leder efter den bedste VPN, er Nordvpn vores højest rangerede og tilbyder En risikofri 30-dages prøve Hvis du tilmelder dig på denne side.

Der er ingen skjulte vilkårBare kontakt support inden for 30 dage, hvis du beslutter, at Nordvpn ikke er rigtigt for dig, og du får en fuld refusion. Start din Nordvpn -prøve her.

Surfasy resume

Surfasy er en mindre VPN -udbyder – og den viser. Jeg mener, at det har mange af de samme problemer, som mange, hvis ikke de fleste, mindre udbydere også har. Så for det første er Surfasy’s websted ikke særlig informativ. Bortset fra vage markedsføringserklæringer, lærte jeg ikke meget. Surfasy understøtter kun OpenVPN – en sikker protokol – men webstedet fortæller ikke dig. Alt det siger, er, at det bruger “bankgrad kryptering” (tak for det). De hastigheder, det giver, er i bedste fald forfærdelige. Og som forventet, jo længere væk du er fra den VPN -server, du opretter forbindelse til, jo værre bliver det.

Dens klient -app er enkel, men til en fejl. Der er overhovedet ingen funktioner, bortset fra en annonceblokker, som du kan aktivere/deaktivere i appen. Det understøtter kun macOS, Windows, iOS og Android, så ingen routere eller Linux. Og mens jeg var i stand til at få adgang til Netflix os, var det det eneste streaming -sted, jeg kunne få adgang til. Så ikke meget indløsning, selv som en streaming VPN -udbyder. At gå videre hævder Surfasy at være en ikke-logging VPN. Men når vi ser gennem dens (meget vanskelige at finde) privatlivspolitik, finder vi ud af, at den indsamler meget flere data, end jeg er tilpas med, og at vores anbefalede VPN’er indsamler. Der er bare ingen måde at være omkring det: der er ingen overbevisende grunde til at tilmelde sig Surfasy-ikke anbefalet.

Surfasy nøgledata

* Gennemsnitlig hastighed over flere globale placeringer baseret på flere hastighedstest pr. Dag.

Hvordan sammenlignes Surfasy med andre populære VPN’er?

Sådan sammenlignes Surfeasy med ExpressVPN og Nordvpn:

Kun skrivebord

Surfasy Pros og Ulemper

 • Giver en adblocker
 • Priserne er anstændige
 • Arbejder med Netflix os
 • Kill switch
 • God kundeservice
 • Uinformativt websted
 • Meget dårlige hastigheder
 • Det fungerer ikke godt med streamingsteder
 • Logger en masse brugerdata
 • Praktisk talt ingen funktioner ud over selve VPN
 • Det understøtter ikke mange platforme/operativsystemer
 • Det fungerer ikke i Kina
 • Dens app kunne bruge en redesign
 • Dens privatlivspolitik er kompliceret at finde

Hastighed: Hvor hurtigt er Surfasy?

Surfasy - Speedtest

Hvis du læser mit resume ovenfor, ved du allerede, at Surfasy’s hastigheder ikke er særlig gode (overhovedet). Og du vil føle det, selv når du gennemser – især hvis du downloader større filer. Hastigheden vil altid være kritisk for enhver VPN -udbyder. Men Surfasy falder bestemt kort.

Jeg udførte mine hastighedstest over netværk beliggende i Nordamerika, Asien og Europa. Her er gennemsnitshastighederne nedbrudt efter region:

 • Nordamerika (hvor jeg er placeret): 27.6 Mbps
 • Asien: 1.5 Mbps
 • Europa: 18.6 Mbps

Globalt, på tværs af alle testede steder og steder 15.9 Mbps. Det er intet at skrive hjem om (undtagen måske at klage over de langsomme hastigheder).

Jeg udførte alle mine test ved hjælp af OpenVPN -protokollen. SurfEasy understøtter kun OpenVPN -protokollen om macOS, Windows og Android. På iOS understøtter det kun IKEV2. Selvom det ville være rart for Surfasy at tilføje støtte til Wireguard, er i det mindste OpenVPN og IKEV2 sikre protokoller.

Som sædvanligt testede jeg også Surfasy med online spil. Og det fungerede godt. Online spil kræver ikke meget båndbredde, men det har brug for gode ping -tider (lav latenstid) for at være snappy. Jeg tilsluttede mig en server tæt på min faktiske fysiske placering, og spil var glat. Jeg oplevede en frysning, men det er svært at fastlægge årsagen. Det er sket før over forskellige VPN’er og over min rå ISP -forbindelse. Så jeg vil sige, at præstation for spil var tilstrækkelig.

Apps og enheder

Surfasy - enheder

Surfasy understøtter ikke en lang liste over enheder. Det holder sig til det grundlæggende. Det betyder, at det understøtter:

Det er det. Ingen routere, Linux eller browserudvidelser. Det er en mulighed for forbedring af Surfasy’s side.

Dens klientapp er ligetil at bruge – men den kunne virkelig bruge en opdatering, da den ser ud og føles dateret. Ikke desto mindre giver det dig mulighed for at oprette forbindelse til VPN -serveren – og ikke meget mere. Som jeg sagde ovenfor, er dens app enkel for en fejl.

Surfasy - Client App

Klik på ikonet Globe øverst til højre på appen bringer serverlisten op. Øverst på listen kan vi se to muligheder:

Surfasy - Client App - Servere

 • Surfasy optimeret: Dette er Surfeasys mulighed for automatisk server. Hvis du vælger denne indstilling, vælger appen den hurtigste server fra din aktuelle placering automatisk.
 • Torrent optimeret: Som navnet hedder det, vil dette rute din forbindelse til Surfasy’s dedikerede torrenting -servere. I mine tests, så snart jeg begyndte torrent, skiftede appen automatisk til en ‘torrent optimeret’ server. Det var lidt cool.

Klik på gearikonet øverst til venstre viser appens indstillinger – af hvilke der er meget få.

Surfasy - App - Indstillinger

Så du kan aktivere eller deaktivere Adblocker og Kill Switch (kaldet Wi-Fi Security). Du kan oprette forbindelse og afbryde VPN – som du alligevel kan gøre i appens vigtigste brugergrænseflade. Og du kan logge ud af appen. Mens enkelhed normalt er en god ting, kan selv gode ting tages for langt. Det ville være dejligt at være i stand til at vælge mellem OpenVPN frem for UDP eller TCP. En anden ting, jeg ville have ønsket, er at være i stand til at vælge den port, som VPN -tunnelen skal etablere for at etablere VPN -tunnelen. Og at have adgang til mere end blot en protokol – uanset hvilket sikkert det kan være – ville også have været rart.

Apropos trackerblokkeren, detaljer er knappe på Surfasy’s websted. Alt, hvad vi får, er dette:

Surfasy - Tracker Blocker

Det er meget sandsynligt, at DNS-baseret filtrering. Dine anmodninger om DNS er kontrolleret mod en liste over kendte trackers. Hvis der er en kamp, ​​falder forbindelsen. Hvis ikke, går det igennem. Jeg sætter pris på denne funktion fra VPN -udbydere.

Routere

Surfasy understøtter ikke routere på dette tidspunkt. Vi har en ny mulighed for forbedring her. Vi håber at se routerstøtte komme til Surfasy. Opsætning af en VPN -forbindelse på din router har en hel del fordele. For det første giver det dig mulighed for at omgå den grænse, der er placeret på samtidige forbindelser fra din VPN -udbyder.

Det er fordi du kan oprette forbindelse til så mange enheder til routeren, som du vil. Og de vil alle blive tunnelet gennem VPN. Men kun routeren tæller som en aktiv forbindelse. Det er også ganske praktisk at oprette forbindelse til en VPN -server ved blot at oprette forbindelse til din router uden behov for en app.

Vi håber snart at se routerstøtte.

Hvis du gerne vil lære mere om opsætning af en VPN -forbindelse på din router, kan du tjekke vores anbefalede VPN’er til routere.

Streaming og Netflix

Adgang til streamingsteder over en VPN er blevet skræmmende og vanskeligere for nylig. Mange VPN -udbydere hævder at være i stand til at give ensartet adgang til streamingsteder – og mange er. Men det er ikke nødvendigvis ligetil, da der kan være en masse server-surfing involveret, før du finder en, der faktisk fungerer.

Surfasy nævner ikke streaming i sin markedsføring. Og det er sandsynligvis en god ting, fordi dens præstation på streaming ikke var stor. Jeg var kun i stand til at få adgang til Netflix os. Det er det. Jeg var ikke i stand til at få adgang til Amazon Prime Video, Hulu eller Disney+. Og ingen af ​​de britiske baserede tjenester arbejdede heller ikke. Det betyder ingen BBC iPlayer, ITV Hub eller 4All.

Jeg vil ikke banke Surfasy for meget med denne. Det fremsætter ikke grandiose påstande om dens streaming -præstation, og på trods af det var jeg stadig i stand til at få adgang til Netflix os. Så dette er fint i min bog. Der er mange VPN -udbydere derude – gode – der foretrækker at styre væk fra hele streamingproblemet. Det får jeg. En VPN er primært beregnet til privatlivets fred og sikkerhed. Det er fint at fokusere på kerneopgaven.

Stadig, hvis streaming over VPN er noget, du gerne vil udforske, se på vores bedste VPN’er til streaming.

Støtter Surfasy torrenting?

Ja det gør. Igen nævner det ikke torrenting i sin markedsføring (ikke sikker på hvorfor). Men det viser det på sin prisside. Og som nævnt ovenfor giver dens klient-app adgang til P2P-optimerede servere. Det betyder sandsynligvis bare ikke-vestlige europæiske eller nordamerikanske servere.

I mine test erkendte appen, at jeg forsøgte at torrent, og den skiftede mig automatisk til en torrenting -server. Det var ret cool. I betragtning af Ultrasurfs abysmale hastigheder var det dog, at det sjove stoppede. Mine torrent -downloads var langsomme. Virkelig, virkelig langsom.

Så mens den torrentende del fungerede rigtig godt, ødelagde Ultrasurfs dårlige hastigheder oplevelsen. Det skal løse sine hastighedsproblemer, hvis den vil konkurrere.

Hvis torrenting over VPN er vigtigt for dig, kan du tjekke vores anbefalede VPN’er til torrenting.

Støtter Surfasy Support Split Tunneling?

Split tunneling eller selektiv routing er en funktion, der giver dig mulighed for at vælge, hvor du dirigerer din trafik: gennem enten VPN eller gennem din standard ISP -forbindelse. Du kan typisk gøre dette på en app-by-app-basis eller domæne efter domæne eller begge dele. Det er blevet et udbredt træk blandt VPN -udbydere i dag.

Vi har endnu en mulighed for forbedring på Surfasy’s del her.

Hvis du leder efter en VPN -udbyder, der understøtter funktionen, skal du se på vores bedste VPN’er til delt tunneling.

Sikkerhed, privatliv og logning

Som det er tilfældet med enhver anden VPN-udbyder, hævder Surfasy at være en privat og sikker ikke-logging VPN-udbyder i sin markedsføring. Men afspejler det virkeligheden? For at finde ud af det, er vi nødt til at grave gennem dens privatlivspolitik – og det er hvad vi satte os for at gøre.

Den første ting, jeg ikke værdsatte, var, hvor svært det var bare at finde Surfasy’s privatlivspolitik. Klik på ‘Privatliv’ i bunden af ​​Surfasy’s webside fører dig til Nortons globale privatlivsside, og du er nødt til at klikke igennem en hel del for at finde sine produkters privatlivspolitik. Surfasy’s privatlivspolitik er nederst på siden.

Surfasy - Privatlivspolitik

Så Surfasy samler:

 • Din oprindelige IP -adresse
 • App Installer identifikatorer
 • Applicensidentifikatorer
 • Dit enhedsnavn
 • Din enheds operativsystem og sprog
 • Båndbreddedata
 • Brugs- og diagnostikdata

Det er en hel del data. Det specificerer heller ikke, hvad det eksplicit indsamler. Så vi har en udbyder, der indsamler en hel del brugerdata og vage krav om ikke-logging. Det er ikke nøjagtigt ideelt.

Surfasy - Ingen logfiler

De første tre datapunkter på listen vedrører også især den oprindelige IP -adresse – da disse kan bruges af tredjepart til unikt at identificere dig ved at korrelere din trafik med en af ​​disse identifikatorer.

Med hensyn til protokoller og kryptering understøtter Surfasy kun OpenVPN og IKEV2 – det er fint, da begge protokoller er meget sikre. Det ville dog have været rart at se støtte til Wireguard, også meget sikker. For så vidt angår den anvendte kryptering, er alt, hvad vi får fra Surfasy’s websted:

Surfasy - kryptering

Ser du, hvordan Surfasy udelukkende bruger OpenVPN og IKEV2, ville mine penge være på 128/256-bit AES. Jeg skrev til sin supportafdeling for at bekræfte, og sikker nok bruger den 128-bit AES-kryptering. Jeg forventede faktisk, at de skulle bruge 256-bit AES, ikke fordi 128-bit AES ikke er sikker, men fordi det har en tendens til at være hurtigere end 256. I betragtning af Surfasy’s dårlige hastigheder antog jeg, at det ville være sidstnævnte. Det er ikke.

Surfasy - Support - kryptering

Gå videre til IP og DNS lækketest, var jeg glad for at se, at Surfasy ikke var sårbar over for nogen af ​​dem.

IP -test – ingen VPN

Surfasy - IP -test - Ingen VPN

IP -test – med VPN

Surfasy - IP -test - med VPN

DNS -test – ingen vpn

Surfasy - DNS Test - No VPN

DNS -test – med VPN

Surfasy - DNS Test - Med VPN

Surfasy -servere

Surfasy - Servere

I modsætning til de fleste mindre VPN -udbydere har Surfasy faktisk et ganske omfattende netværk af servere. Det hævder at have over 2000 servere (tag den ‘ultra hurtige’ påstand med et ton salt) i 31 lande.

Det er en masse servere i min bog. Som du måske ved, foretrækker jeg mindre servernetværk, men jeg har heller ikke brug for adgang til et massivt antal placeringer. Det er bare mig. Uanset hvad, Surfasy leverer mere end nok servere.

Fungerer surfasy i Kina?

At have et uinformativt websted betyder, at en masse information vil være udfordrende at finde. Og det var tilfældet med at prøve at finde ud af, om tjenesten fungerer i Kina eller ej. Når jeg ikke finder noget i sin markedsføring eller sin videnbase, skrev jeg også til sin supportafdeling for at finde ud af dette. Og det gør det ikke. Surfasy er ligetil med dette og nævner det ikke noget sted i sin markedsføring, så det er alt godt.

Surfasy - Support - Kina

Hvis det er vigtigt for dig at oprette forbindelse fra Kina, skal du se andre steder. Vi producerede en dybdegående artikel, hvor han tester over 50 VPN-udbydere for at se, om de arbejder i Kina. Det kan være værd at tjekke ud.

Hvordan er Surfeasys kundesupport

Støtte fra Surfasy kommer i form af et e -mail -billet -system. Og online chat ville have været rart, men det har vi ikke her.

Jeg skrev til Surfasy’s supportafdeling ganske mange gange under min anmeldelse. Dette skyldes, at information på sit websted er noget begrænset. Hver gang jeg skrev til sin supportafdeling, fik jeg imidlertid et svar inden for få timer, og svarene, jeg fik, var nyttige og til det punkt. Det var ikke altid det svar, jeg håbede på, men det svarede ikke desto mindre direkte på min forespørgsel.

Surfasy sendte mig også nogle opfølgende e-mails for at sikre, at jeg fik de oplysninger, jeg havde brug for, hvilket er rart.

Alt i alt må jeg sige, at Surfasy’s kundeservice var fremragende. Kredit, hvor kredit forfalder.

Surfasy prisfastsættelse

Surfasy - Prisfastsættelse

Surfasy’s prisstruktur er enkel – det kan jeg godt lide. Det tilbyder to abonnementer:

 • Årligt: ​​$ 29.88 – Works Out til $ 2.49 pr. Måned (GBP £ 22.43/£ 1.86 om måneden)
 • Månedligt: ​​$ 5.99 (GBP £ 4.49)

Både de månedlige og årlige planer giver de samme funktioner. Og de tillader begge op til fem samtidige forbindelser og kommer med en 14-dages pengene-tilbage-garanti.

Surfasy - penge tilbage

Jeg må sige, Surfasy’s priser er ganske gode. Mange mindre VPN’er har en tendens til at hæve deres priser i et forsøg på at forekomme højere niveau (jeg tror), når de skulle gøre, hvad Surfasy gør: tilbyder sin service til en overkommelig pris for at prøve at tiltrække kunder.

Men med Adblocker, der er Surfasy’s eneste fremtrædende funktion, er jeg ikke sikker på, hvor mange kunder de faktisk vil tiltrække, uanset pris.

Anbefaler jeg Surfasy?

Nej, det gør jeg ikke. Af to hovedårsager:

 1. Dens hastigheder er dårlige
 2. Det logger for meget brugerdata til min smag

Når du leverer VPN -tjenester, skal du absolut sørge for, at din service ikke kommer til at nedbryde dine kunders forbindelser. Hvis det gør det, er der en god chance for, at de kunder, du har, ikke har fornyet. Har det ske ofte nok, og du løber måske tør for kunderne helt. Surfasy burde virkelig arbejde på at hæve sine hastigheder.

Den anden hovedårsag, som jeg ikke kan anbefale Surfasy, skyldes dens indsamlingspraksis. På trods af vage påstande, indsamler Surfasy meget flere data end de mere etablerede premium VPN-udbydere. Der er simpelthen ingen grund til at indsamle så meget brugerdata. De bør gennemgå deres politik.

Tilføj til det faktum, at dens privatlivspolitik er skjult væk, og du er nødt til at klikke på alt for mange sider for at finde det. Det fremmer bare ikke selvtillid.

Det er dog ikke alt sammen dårligt. Tjenesten lækker ikke IP- eller DNS -adresser, hvilket er godt. Det giver også adgang til Netflix os. Og det giver også en AdBlocker – ikke alle VPN -udbydere gør – og en dræbskontakt i alle apps. Så der er noget godt. Dens priser er også retfærdige.

Men når du sammenligner det dårlige med det gode, vinder de dårlige. Og det vinder, for hvis du skulle tilmelde dig en af ​​Surfasy’s konkurrenter, der er anført nedenfor, ville du ordne de dårlige (dårlige hastigheder og over logning) og blive mere god end hvad Surfasy tilbyder.

Surfasy anbefales ikke. Se på dens konkurrence nedenfor, så forstår du hvorfor.

SurfEasy VPN -alternativer

Nordvpn

Nordvpn er en meget velkendt Panama-baseret VPN-udbyder. Det giver et stort antal funktioner til sikkerhed, privatliv og bekvemmelighed. Med hensyn til sikkerhed inkluderer det annonceblokering, DNS-lækagebeskyttelse, robust kryptering og en VPN-dræbskontakt. En streng politik uden logging, en streng privatlivspolitik og støtte til anonyme betalinger har du dækket for privatlivets fred. Dedikerede P2P-servere, indfødte apps til enhver større platform og op til seks samtidige forbindelser (eller mere med en VPN-router) gør Nordvpn til en meget brugervenlig service.

Surfshark

Surfshark Understøtter sikre VPN -protokoller og udfører usædvanligt godt på de fleste streamingsteder. Det overholder en streng politik uden logging, og tjenesten fungerer også i Kina. Oven i dette tillader Surfshark et ubegrænset antal samtidige forbindelser. Det har også for nylig opdateret alle sine servere til at køre fra RAM. Værd at tjekke ud.

Expressvpn

Expressvpn er en af ​​de mere fremtrædende spillere på det kommercielle VPN -marked og drager fordel af et fremragende omdømme. Dens privatliv og sikkerhedspraksis er fremragende. Alle dens VPN-servere kører fra flygtig hukommelse (RAM) og er startet fra skrivebeskyttet diske. Denne opsætning garanterer stort set, at der ikke kan eksistere nogen resterende data (logfiler) på systemets harddiske, som er en velsignelse for brugernes privatliv. ExpressVPN er måske lidt dyrere end de fleste udbydere derude, men det er hurtigt, sikre, unblocks streaming -websteder og arbejder i Kina.

Metodologi brugt til test

Nedenfor finder du de kriterier, der bruges til at vurdere de VPN’er, vi gennemgår. Det er vigtigt at være konsekvent overalt, så vores anmeldelser er rimeligt objektive, og at vi ikke sammenligner æbler med appelsiner.

 • Fart – Hastighed er en kritisk faktor for enhver VPN. Langsomme hastigheder kan være ret frustrerende på toppen af ​​at forhindre dig i at streame eller endda gennemse internettet. Vi sørger for, at alle vores anbefalede VPN’er scorer meget højt i vores seneste hastighedstest for at løse dette problem.
 • Apps og brugervenlighed – VPN’er er mere populære end nogensinde og bruges nu til flere formål end nogensinde. Så appdesign og dets brugervenlighed vil også være mere kritisk end nogensinde. Vi ser på klientapps ‘brugergrænseflade, de funktioner, de leverer, de understøttede operativsystemer og deres kompleksitet for at sikre dig, at du får det komplette billede.
 • Streamingtjenester – Adgang til streamingplatforme over VPN er i det mindste udfordrende i disse dage. Men mange VPN -udbydere hævder at gøre netop det – med forskellige grader af succes. Før vi anbefaler en VPN -udbyder til streaming, tester vi dem mod forskellige populære streamingtjenester, såsom Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, HBO Max, Disney+, Hulu og mere.
 • Torrenting – P2P File-deling er stort set en hæftemiddelfunktion blandt VPN-udbydere. Torrenting -præstation er imidlertid ikke strømlinet i VPN -industrien. Nogle VPN -udbydere afviser torrent over deres netværk, mens andre leverer dedikerede P2P -servere. Vi ser på hver VPN-udbyders politik om torrenting og tester dem for at se, hvor godt de håndterer fildeling. Vi ser også efter torrent-venlige sikkerhedsfunktioner som Kill Switches og Split Tunneling.
 • Sikkerhed og privatliv – Dette er grunden til, at VPN’er findes i første omgang. Vi stiller alle de kritiske spørgsmål som: hvordan er udbyderens privatlivspolitik? Hvad er dens logningspolitik? Hvilke krypteringsprotokoller understøtter VPN -udbyderen? Bruger det sikre chiffer? Er perfekt fremadrettet hemmeligholdelse (PFS) understøttet? Er det sårbart over for IP- eller DNS -lækager? Og mere. Dette er alle kritiske spørgsmål, og vi giver svar på dem alle, når vi vurderer VPNS ‘privatlivets fred og sikkerhedspraksis.

Ovenstående repræsenterer et højt niveau af vores metodologi. Hvis du gerne vil have flere detaljer, skal du se på vores fulde VPN -testmetodologi. Denne datadrevne tilgang hjælper os med bedre at forstå tjenesterne til at anbefale den rigtige VPN til de rigtige brugere.

Surfasy Review: Hurtige hastigheder, uberettiget prismærke

Surfasy1

Surfasy er en meget grundlæggende VPN med hurtige hastigheder, der kan komme forbi Netflix’s VPN -begrænsninger. Virksomhedens Windows -app har dårligt behov for en opgradering, den er overpris efter det første år, og der er ingen nem måde at betale anonymt for dem, der har brug for det.

Surfasy i kort kort:

Hvad et underligt par år det har været for surfasy. De fleste mennesker havde aldrig hørt om tjenesten, før den blev snappet op i begyndelsen af ​​2015 af browserproducenten Opera, og i en tid drev den opera’s gratis VPN. Derefter i 2017 nortonlifelock, da det stadig blev kaldt Symantec, knækkede det op fra opera.

I al den tid og med forskellige ejere har Surfasy næppe ændret sig. Det er ikke nødvendigvis en god ting, da grænsefladen er ret forældet nu, og til tider kan appen være lidt irriterende med faldne forbindelser. Stadig er det hurtigt nok til at forblive en af ​​de 10 hurtigste VPN’er i vores test.

Bemærk: Denne anmeldelse er en del af vores bedste VPNS -roundup. Gå der for detaljer om konkurrerende produkter og hvordan vi testede dem.

Surfasy1

Når den er afbrudt, viser Surfasy din placering baseret på din IP -adresse; Når det tilsluttes, viser det din tilsyneladende placering baseret på din VPN IP.

For at ændre din VPN-placering skal du klikke på flagikonet i øverste højre hjørne. Dette afslører en liste over alle de forskellige landssteder, du kan vælge imellem.

Der er ikke meget med hensyn til ekstra funktioner. Ingen dobbelt-hop VPN’er eller delt tunneling. Surfasy arbejder dog med dig.S. Netflix. Det var en big deal for fire år siden, men nu bliver det en mere almindelig funktion på VPN -tjenester.

SurfEasy blokerer også annoncer, og det tilbyder en funktion til automatisk at oprette forbindelse til VPN, når det er på Wi-Fi.

SurfEasy tillader torrenting, men denne funktion er kun tilgængelig på Surfasy VPN -planen (tidligere Ultra VPN -planen). For at oprette forbindelse til en af ​​disse servere, klikker du på landlisten og vælger derefter indstillingen “Torrent Optimized”. Den eneste anden kritiske indstilling, som Surfasy’s app tilbyder, er, om VPN -appen skal aktiveres ved opstart.

SurfEasy giver dig mulighed for at bruge op til fem enheder samtidigt, og der er apps til Windows, Mac, Android og iOS. Hjemmesiden hævder stadig, at det understøtter proxy -udvidelser til Chrome og Opera, men hvis du graver lidt dybere, finder du hurtigt ud af, at disse udvidelser ikke længere understøttes.

Surfasy koster $ 29.88 For det første år, der dækker op til fem samtidige forbindelser, og der er en 14-dages pengene-tilbage-garanti. Efter det første år er der to muligheder for fornyelsespriser på Windows. Du kan betale $ 77.88 for Surfasy VPN -planen, der inkluderer fem samtidige forbindelser og ingen regiongrænser. Alternativt er der den samlede VPN -plan, der koster $ 47.88, dækker det samme antal enheder, men har en mere begrænset regionindstilling. Der er også planer måned til måned, hvis du kun har brug for en VPN i kort tid.

Ydeevne

Surfasy2

Surfasy på én gang var en af ​​de hurtigste VPN’er, vi testede. Det forbliver stadig i vores top 10 (omend den nedre halvdel), men dens hastigheder er ikke så imponerende, som de engang var. I vores test bevarede Surfasy 38.1 procent af basishastigheden sammenlignet med 55.28 procent for fire år siden.

Din oplevelse med Surfasy – eller enhver anden VPN – kan variere afhængigt af din internetudbyder, router, enhed og forbindelsestype.

Som vi så for fire år siden, har Surfeasy forbindelsesproblemer. Sidste gang vi rapporterede, hvordan forbindelsen ville stoppe i et par sekunder efter den første forbindelse. Dette sker stadig, og der er virkelig ingen undskyldning for disse fortsatte problemer.

En anden vigtig ting at bemærke er, at hver Surfasy -server, vi brugte, kørte i Amazons sky.

Privatliv, anonymitet og tillid

For at tilmelde dig Surfasy kræver virksomheden en e -mail -adresse, og de, der ønsker at bruge en pseudonym e -mail -adresse. Det får dig dog ikke meget langt med hensyn til anonymitet, da Surfasy ikke tilbyder nogen væsentlig måde at betale anonymt eller semi-anonymt. Alle betalinger håndteres via et kreditkort eller PayPal. Der er ingen muligheder for at betale kontant eller med cryptocurrencies som bitcoin.

Surfasy er en del af NortonLifelock, sidstnævnte er baseret i Tempe Arizona, og administrerende direktør er Vincent Pilette.

Hvad angår Surfasys privatlivspolitik, er det okay, men ikke godt. Politikken siger, at tjenesten ikke logger din browsing og internetaktivitet, men den logger din IP -adresse “Med henblik på at levere indholdet i overensstemmelse med din enhed (er) og bestemme de relevante sprogindstillinger til kommunikation med dig.”Nortonlifelock siger, at det også logger dit enhedsnavn og type, OS -version (kun mobile enheder) og samlet båndbreddebrug. Det indsamler også nogle diagnostiske data, som du kan læse om i fortrolighedspolitikken.

Konklusion

For at opsummere har Surfasy ikke ændret sig på nogen væsentlig måde på fire år. En velgørende forklaring ville være at sige, at det er i vedligeholdelsestilstand, men det føles helt sikkert mere som godartet forsømmelse. Hvis du har brug for en billig VPN i et enkelt år, og du ikke har noget imod privatlivspolitikken, er det en ganske god aftale. For næsten $ 50 eller $ 80 efter det, dog? På ingen måde. Denne VPN er simpelthen ikke konkurrencedygtig til disse priser sammenlignet med hvad du kan få andre steder. Det har ingen væsentlige funktioner at tale om, fortsætter med at have forbindelsesproblemer, webstedet har nogle unøjagtige oplysninger, og appen er ikke stor. VPN -ydelsen er stadig fin, men ikke så god, som den engang var.

Hvis alt hvad du leder efter er en god forbindelse til at se Netflix, eller du har brug for noget billigt for det første år, kunne Surfasy fungere for dig. Derefter kan vi ikke anbefale det til de priser, som virksomheden opkræver.

Redaktørens note: Fordi onlinetjenester ofte er iterative og får nye funktioner og præstationsforbedringer over tid, kan denne gennemgang ændres for nøjagtigt at afspejle den aktuelle tilstand af tjenesten. Eventuelle ændringer i tekst eller vores endelige gennemgangsdom vil blive bemærket øverst i denne artikel.