Skjul min røv (HMA) anmeldelse 2023: En af de ældste VPN på markedet

HMA er en betalt VPN -service. Det er dog en af ​​de få udbydere, der tilbyder en gratis 7-dages prøve på alle platforme. Pas dog på, at adgangen til prøveperioden kræver udfyldning af betalingsoplysninger, og det betalte abonnement starter automatisk efter en uge uden indgreb fra brugeren.

Преже чем перейти к YouTube

Еи вы вы egen “отконить Все”, ы нiel б egen.

Нерерсонализированные матomm щий момент, и ваше местоположение (д показа рекаы и и. Персоналaksis оъ ELedel. Еи это неохоneиимо, ы тже исолем фай cookie и и ианные, ччтоы показывать атериаы в сoblem лей.

Вы egen оти. Вы таже можете в юое врем egen.CO/PrivacyTools.

Skjul min røv (HMA) anmeldelse 2023: En af de ældste VPN på markedet

Kendt for sin Donkey -maskot med tilnavnet “Jack”, VPN Service HMA (tidligere kendt som Hidemyass) har ikke mindre end 17 år. Selvom det har en stor infrastruktur og omfattende dækning af tværplatform, ser udbyderen ud til at hvile på laurbærene lidt for meget. Siden en større opgradering i 2020 har tjenesten slet ikke udviklet. HMA er stadig en god VPN til at omgå geo-blokerede platforme, især i USA, men det bliver nødt til at gøre det bedre, især med hensyn til hastighed og sikkerhed, hvis det vil være i stand til at blive i vores Sammenlignende gennemgang af de bedste VPN -tjenester.

Hvad er HMA (skjul min røv)?

Grundlagt i 2005 af Jack Cator, en ung britisk mand i alderen 16 år, er HMA en af ​​de ældste VPN’er i online -sikkerheds- og anonymitetssektoren. Fra starten har det virtuelle private netværk haft en konstant succes, delvis på grund af dets gratis proxy, der blev webudvidelser til de nu-slettede Chrome- og Firefox-browsere.

Hans omdømme fik imidlertid et hit i 2012 efter en hacking -sag, hvor virksomheden blev mistænkt for at samarbejde med nordamerikanske myndigheder og give brugerlogfiler til sin VPN.

Batteret af stadig sværere konkurrence er HMA gradvist faldet fra nåde. Købt af AVG i 2015, og derefter af den tjekkiske cybersikkerhedsgigant Avast et år senere, forsøgte VPN -udbyder. Selvudnævnt ros langt fra at blive delt af sine brugere.

Selvom det har en mere poleret brugergrænseflade, er VPN i dag emnet for meget kritik vedrørende dens overforenklede funktioner, meget gennemsnitlig præstation og en fortrolighedspolitik, der er bundet af Fiasco i 2012. Til denne kritik har Hidemyass forsøgt at modsætte sig en sikkerhedsrevision udført af Versprite -firmaet i 2020, en reel overvejelse af brugerfeedback (undersøgelser og kommentarer), udvidelsen af ​​dens serverpark, tilføjelsen af ​​nogle avancerede funktioner, forbedring af kryds -Platform dækning. For alt dette springer HMA uforklarligt over store udviklinger såsom integrationen af ​​Wireguard VPN -protokollen, vedtaget af størstedelen af ​​konkurrerende VPN -tjenester.

Er HMA (skjul min røv) gratis?

HMA er en betalt VPN -service. Det er dog en af ​​de få udbydere, der tilbyder en gratis 7-dages prøve på alle platforme. Pas dog på, at adgangen til prøveperioden kræver udfyldning af betalingsoplysninger, og det betalte abonnement starter automatisk efter en uge uden indgreb fra brugeren.

For at undgå, at abonnementet faktureres efter 7-dages periode, skal du huske at annullere pakken fra VPNs webgrænseflade (Brugerkonto> Annuller abonnement> Ja Annuller).

Hvad er de priser, der er opkrævet af HMA (skjul min røv)

Den månedlige abonnementspris uden forpligtelse på € 10.99/måned for 5 samtidige forbindelser ændrer sig ikke og er blandt de højeste på markedet.

Depressive priser falder til € 4.39/måned i 1 år (€ 52.68 på én gang) og € 2.99/måned i 3 år (€ 107.64 på én gang) for 5 enheder.

For 10 samtidige forbindelser tilbyder HMA specielle pakker til € 6.99/måned i 1 år (€ 83.88 på én gang), € 5.99/måned i 2 år (€ 143.76 på én gang) og € 4.99/måned i 3 år (€ 179.64 på én gang).

Ud over sit 7-dages gratis prøveperiode implementerer HMA en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Det er muligt at betale for dit abonnement med et kreditkort, PayPal -konto eller Wire Transfer Bank Transfer System. VPN accepterer stadig ikke cryptocurrencies.

FORSIGTIG: Alle HMA -pakker er underlagt stiltiende fornyelse. For at annullere dit abonnement, skal du følge abonnementsaflysningsproceduren, der er beskrevet i det foregående afsnit, inden kontraktens fornyelsesdato.

Sådan downloades og installerer HMA (skjul min røv)

Efter at have oprettet en konto og abonnement på det officielle Hidemyass -websted, skal man downloade HMA -klienten og installere den på deres enhed. Når applikationen først lanceres, bliver brugeren bedt om at logge ind på tjenesten ved hjælp af deres tidligere konfigurerede legitimationsoplysninger for at få adgang til softwarens startskærm og aktivere VPN -beskyttelse.

Siden 2020 har HMA tilbudt mere omfattende dækning på tværs af platform. Dette inkluderer apps til alle større platforme (Windows, MacOS, Linux, Android og iOS) og Android TV -enheder. Hidemyass leverer tutorials på fransk på sin hjemmeside for at hjælpe brugerne med at konfigurere VPN på spilkonsoller (PlayStation, Xbox), Apple TV og de fleste routere (ASUS, Linksys, Netgear, Tomato. ) for at beskytte hele hjemmenetværket. Godt at vide, virksomheden sælger routere forudkonfigureret med sin VPN.

Afhængigt af det valgte abonnement er det endelig muligt at oprette forbindelse mellem 5 og 10 enheder samtidigt med VPN. Til sammenligning understøtter den meget gode surfshark og den lignende Zenmate et ubegrænset antal forbindelser, uanset den abonnerede pakke. Et punkt, hvor HMA efter vores mening kunne have gjort en lille ekstra indsats.

Hovedfunktioner ved HMA (Hidemyass)

Brugergrænsefladen

HMAs interface er en af ​​de vigtigste styrker hos VPN -klienten. Ædru og temmelig moderne, det er lige så behageligt at se på at bruge. Når de først er beregnet til begyndere, inkluderer det nu nogle avancerede funktioner designet til at appellere til et mere erfarent publikum.

I detaljer gør små beskrivelser det nemt at forstå og foretage de forskellige indstillinger. En stor central tænd/sluk -knap gør det muligt at starte forbindelsen automatisk og med et enkelt klik til den hurtigste server.

På ethvert tidspunkt under forbindelsen er brugeren i stand til let at se placeringen og IP -adressen, der er tildelt af VPN.

Klik på knappen “mere” øverst til højre på hjemmesiden, en ny rullemenu giver dig mulighed for at udføre hastighedstest, se den samlede mængde overførte data eller hurtigt få adgang til visse funktioner, såsom Kill Switch.

Rødt kort til webstyringskonsollen. Uden fjernfunktionalitet giver det kun adgang til oplysninger om abonnementet, der er taget ud, samt downloadlink til de forskellige klienter.

Valg af placeringer og serverspecifikationer

Det fulde indeks over placeringer – sorteret efter kontinenter, favoritter, streaming og P2P – kan fås bag bag “placeringer” overskriften. Igen tilbyder HMA muligheden for automatisk at oprette forbindelse til den hurtigste server ved at vælge knappen “Lightning Connection” øverst på listen. Små, identificerbare ikoner udpeger klart servere, der er optimeret til streaming og/eller torrenting.

Når den er tilsluttet en af ​​de listede servere, vender applikationen tilbage til hjemmesiden og dispenserer i realtidsoplysninger om placeringen af ​​den valgte server (land og by), den erstatning IP-adresse for at maskere den originale og forbindelsestiden. Desværre er der ingen oplysninger om belægningsgraden på den valgte server.

Teknisk support

HMAs tekniske support er tilgængelig 24/7, året rundt, via en online chat på engelsk. Opkalderen reagerer normalt inden for to til tre minutter.

Som de fleste HelpDesks varierer relevansen af ​​svarene fra agent til agent. For tekniske spørgsmål er det bedst at bruge billetsystemet, der er tilgængeligt inden for applikationerne. Der findes svar her på fransk.

Til alle formål tilbyder Hidemyass adskillige online tutorials. Meget godt klaret og temmelig sjovt at læse, de erstatter teknisk support i tilfælde af grundlæggende spørgsmål vedrørende VPN -konfiguration og håndtering.

Hastighedstest

HMA er en god VPN, men falder stadig langt under niveauet for ekspertise hos industri tenorer som ExpressVPN og Nordvpn. Som målingerne for denne gennemgang viser, er der enorme hastighedsforskelle mellem destinationer, hvor de bedste VPN’er på markedet fungerer mere eller mindre lige over hele verden. Vores test blev udført ved hjælp af Speedtest på en kablet og fiberinternetforbindelse.

Husk, at ping -foranstaltninger (i millisekunder) den tid, det tager for datapakker at rejse frem og tilbage mellem en terminal og internettet. Jo lavere det er, jo bedre er netværksforbindelsen. Hvad angår download- og uploadhastighederne, jo højere de er, jo hurtigere er internetforbindelsen.

Testresultaterne fra Frankrig og UK -baserede servere er især skuffende med meget høje ping og virkelig gennemsnitlige forbindelseshastigheder. Mens hastighederne er hurtige nok til streaming eller download af torrenter, er de blandt de laveste i vores VPN -valg 2022.

HMA ser ud til at fokusere hovedsageligt på at optimere sine servere i USA, som på sin side viser sig at være meget mere effektiv og til dels forklare, hvorfor de fysiske amerikanske servere fungerer så godt til streaming.

Overraskende opnår fjernere placeringer som Australien eller Japan næsten det samme hastighedsniveau som i Frankrig og Storbritannien.

Selvom disse målinger svinger om dagen og efter forbindelsestype, forbliver det samlede billede meget blandet med hensyn til HMAs ydeevne. Til sammenligning og med tilsvarende tjenester, resultaterne præsenteres i vores gennemgang af Hide.Mig eller vores test af Zenmate viser sig mere tilfredsstillende og bedre afbalanceret.

Sikkerhedstest

Den jurisdiktion på tværs af den kanal, som HMA rapporterer, er ikke betryggende med hensyn til privatlivets fred. Faktisk har Det Forenede Kongerige et af de mest påtrængende systemer til overvågning af individer i verden. Som medlem af alliancerne 5, 9 og 14 øjne kan den britiske regering tvinge virksomheden til at udlevere oplysninger om sine kunder til enhver tid.

Ved læsningen af ​​sin privatlivspolitik lærer vi således, at VPN -udbyderen indsamler og holder visse personlige oplysninger for at overholde dens juridiske forpligtelser. Siden sin sidste opdatering sikrer HMA, der hævder at være blevet en sand “ingen logfiler” -tjeneste, dog, at den ikke længere holder de originale IP -adresser, DNS -anmodninger, webaktiviteter eller de nøjagtige tidsstempler for forbindelser. Ved nærmere undersøgelse hævder Hidemyass imidlertid åbent at gemme forbindelsesdatoer såvel som mængden af ​​data, der er overført med VPN i 35 dage.

Ud over loginoplysninger holder HMA også fejlrapporter, kontodata (brugernavn, adresse og e -mail -meddelelser) eller betalingsoplysninger for varigheden af ​​abonnementet.

Selvom det altid er muligt at gøre andet for at garantere sikkerheden og komplet anonymiteten for brugerne – tænker vi her på Mullvad -registreringsprocessen, som ikke kræver nogen identificerende information fra internetbrugeren (kontoen oprettes fra et tilfældigt genereret antal og Kræver ikke et for- eller efternavn eller en e -mail -adresse) og accepterer betalinger i kontanter og krypto -vi kan høre indsamlingen af ​​visse administrative og tekniske oplysninger, der sikrer korrekt funktion af VPN -tjenesten.

På den anden side betragtes indsamling, behandling og opbevaring af tidsstemplet og overført data for data som væsentlig for stabiliteten i Hidemyass’s service og er et brud på kontrakten om tillid mellem internetbrugere og deres VPN -udbyder, især når den nævnte udbyder Skal overholde lovene i et land, der er medlem af flere internationale overvågnings- og efterretningsallianser.

Undladelse af at garantere den samlede beskyttelse af brugernes identifikations- og brugsoplysninger, går HMA ikke på kompromis med trafikens sikkerhed og fortroligheden af ​​anmodninger, der passerer gennem dens VPN. Faktisk understøtter tjenesten VPN -protokoller OpenVPN og IKEV2. Alle data, der overføres gennem den sikre tunnel, er som standard krypteret ved hjælp af den angivne uovertrækelige AES-256-algoritme.

Der er dog forbehold over for inkompatibiliteten af ​​HMA’s VPN med den seneste generations Wireguard -protokol, der kan prale.

HMA (Hidemyass) til streaming (Netflix, Disney+, HBO)

Ligesom konkurrerende VPN-tjenester, der er optimeret til streaming såsom PureVPN eller Cyberghost, har HMA fordelen ved tydeligt at fremvise sine streaming-venlige servere, hvilket giver mulighed for at fjerne blokeringen af ​​geo-begrænset indhold fra SVOD-platforme. I alt er der 3 lokationer og 6 dedikerede servere i Tyskland, Storbritannien og USA.

Tjenesten fungerer især godt i USA, hvor vi var i stand til at oprette forbindelse til katalogerne over Netflix, HBO, Disney + eller Pandora, for eksempel. Bemærk dog, at forbindelsen ikke er øjeblikkelig som med nogle VPN’er. Det tager lidt mindre end et minut at starte en video, men forbindelsen er derefter meget stabil.

Mod alle odds har VPN formået at narre de stærkeste anti-VPN-foranstaltninger, der er indført omkring Prime Video. Kun en håndfuld tjenester, inklusive ExpressVPN, formår at fjerne blokering af det amerikanske katalog over Amazons streamingplatform.

På den anden side, som i 2020 og i modsætning til hvad Hidemyass annoncerer på sit websted, var vi ikke i stand til at få adgang til indhold fra den britiske platform BBC iPlayer. Selvom vi brugte VPNs britiske-baserede servere, siger TV-tjenesten, at det ikke fungerer i vores geografiske område. En ganske skam for en britisk VPN med base i Storbritannien!

HMA (Hidemyass) til torrenting

Ligesom Torrent VPN -tjenester har HMA også otte placeringer, der er optimeret til download af fil, hvoraf fem er i Europa og tre i USA. På trods af sin gennemsnitlige præstation kommer VPN ud med hædersbevisninger.

Landsnetværk og HMA (Hidemyass) servere

Baseret i London er Hidemyass afhængig af en mellemstor infrastruktur, der består af 1.100 servere. Det forbliver også en af ​​VPN’erne med det største antal placeringer (210) og placeringer (290) rundt om i verden. Bemærk, at mange af disse er virtuelle placeringer og lande, hvis servere faktisk er andre steder. Til sammenligning tilbyder konkurrerende VPN -udbydere typisk mellem 30 og 150 lokationer (fysisk og virtuel) højst.

Mens det er svært at slå på denne score, forbliver HMAs infrastruktur relativt beskeden sammenlignet med cyberghost eller Nordvpn, som begge har mere end 6.000 forbindelsespunkter. I henhold til VPN-udbyderen består dens vigtigste datacentre af superhurtige 20 Gbps-servere, mens de mindre populære placeringer kører på 10 Gbps-servere. Nogle af de højest presterende servere er optimeret til P2P og streaming. Desværre tilbyder Hidemyass ikke faste IP’er i øjeblikket. Det tilbyder dog en dejlig funktion at ændre IP -adresser med regelmæssige intervaller.

HMA (Hidemyass) på iPhone eller Android

Meget ligner desktop -klienten nyder mobilappen en moderne, enkel og intuitiv grafisk grænseflade. Forskellen mellem iOS- og Android -versionerne er ganske afbundet, da førstnævnte næsten ikke har nogen funktionalitet uden for VPN -beskyttelse. Det har adgang til forskellige placeringer, herunder den hurtigste server og dem, der er optimeret til P2P og streaming. Bemærk også evnen til at aktivere automatisk VPN-forbindelse på Wi-Fi-netværk (Indstillinger/forbindelsesregler) og at kontakte support via et billetsystem.

På Android -siden indlejrer tjenesten alle de funktioner, der er tilgængelige på desktop -klienten. Derudover har det en hurtig adgangslinje i bunden af ​​siden, der gør det meget let at navigere gennem menuerne. Fanerne “Avancerede” og “Indstillinger” samler funktionerne med delt tunneling, dræbskontakt, betroede netværk eller endda IP -ændring med regelmæssige intervaller. Meget klare fremskridt, efter vores mening, som vi nu gerne vil se udvidet til iOS -versionen af ​​VPN.

Andre HMA (Hidemyass) funktioner

Ud over den traditionelle dræbskontakt og split tunneling inkluderer HMA en række yderligere funktioner, der adskiller den fra konkurrencen. En sådan funktion er den førnævnte IP -opdatering, som giver dig mulighed for at ændre din IP -adresse i et enkelt klik, mens du er tilsluttet en VPN.

HMA indlejrer også et DNS, IPv4 og IPv6 lækagebeskyttelsesværktøj, et anti-DDOS-angrebsskærm, en hastighedstest og et modul til konfiguration af automatiske forbindelsesregler i henhold til de anvendte netværk.

Redaktørens mening

HMA fortsætter med at blæse varmt og koldt med en sjov, poleret grænseflade, men begrænset funktionalitet og en privatlivspolitik, der stadig er åben for spørgsmål. Det er svært at stole på en VPN -udbyder, der har indsamlet kundedata i årevis. Brugere, der er meget bekymrede over deres anonymitet, vil springe over det.

HMA forbliver efter vores mening en meget mainstream VPN, der henvender sig til begyndere, der ikke har brug for avancerede funktioner. Desuden fungerer tjenesten stadig godt, når man får adgang til geo-blokerede streamingplatforme i USA og i mindre grad Tyskland og Storbritannien. I betragtning af VPNs meget gennemsnitlige samlede præstation på tværs af destinationer er det sikkert at sige, at Avasts VPN har sit arbejde udskåret for det, hvis den vil indhente de bedste VPN’er på markedet.

Svarene på dine spørgsmål om HMA (Hidemyass)

Er der en gratis version af HMA (Hidemyass)?

HMA tilbyder ikke en freemium-version af sin VPN, men har en 7-dages prøveperiode, både på desktop og mobil. Denne demoversion tilbyder fuld adgang til alle servicens funktioner og servere. Bemærk, at det er nødvendigt at tage et betalt abonnement (vælg mellem en af ​​de 1 måned / 1 år / 3 års pakker til 5 eller 10 samtidige forbindelser), og derfor at udfylde betalingsoplysninger med henblik på mulig fakturering ved slutningen af ​​en uges periode.

Brugere, der ikke er tilfredse med VPN, skal eksplicit opsige retssagsperioden inden den kontraktlige frist med risikoen for at blive faktureret for hele abonnementet, der er valgt til registrering. Dette kan gøres ved at gå til HMA -webstedet, logge ind på deres konto og klikke på knappen Annuller abonnement i abonnementsstyringsindstillingerne.

Hvis den 7-dages periode overskrides, giver Money-Back-garantien alle mulighed for at kræve en refusion af de fulde gebyrer, der opkræves af VPN-udbyderen i 30 dage.

Opbevarer HMA (Hidemyass) forbindelseslogfiler?

Langt kastet til indsamling og fastholdelse af personlige oplysninger, der identificerer brugere og sporer deres online aktivitet på trods af aktiveringen af ​​VPN-beskyttelse, hævder HMA nu at være nogen log. En certificering af, at en revision, der blev bestilt i 2020 fra Versprite, ville bekræfte: Tjenesten registrerer eller gemmer ikke længere nogen aktivitetslogfiler, reelle IP -adresser og DNS -anmodninger.

Imidlertid skal disse udsagn tages med et saltkorn, da vi ved at læse fortrolighedspolitikken lærer, at HMA fortsætter med at indsamle og gemme datoerne (men ikke tidspunkterne) for forbindelsen til tjenesten såvel som de samlede data, der overføres hver gang det bruger VPN. Så pas på, især når du ved, at HMA er hjemmehørende i Storbritannien, et aktivt medlem af 5 Eyes Alliance.

Sådan fjernes blokering af Netflix, Amazon Prime eller Disney+ med HMA (Hidemyass)?

HMA har seks streamingoptimerede servere i 3 lande (Tyskland, UK, USA). Derfor er det teoretisk muligt at fjerne blokering af katalogerne af SVOD -platforme i disse tre lande.

Under de test, der blev udført for at fodre denne gennemgang, så det ud til, at VPN-tjenesten kunne omgå de anti-VPN-mål, der blev indført af Netflix, HBO og, mere overraskende, Amazon Prime-video uden problemer. På den anden side var det umuligt at få adgang til indhold, der blev sendt på BBC iPlayer på trods af at være tilsluttet en britisk server.

Hvordan annullerer jeg eller afmelder mig fra HMA (Hidemyass)?

I modsætning til nogle konkurrenter, der er mere uklar på emnet, gør HMA det let at annullere abonnementer. Faktisk er alt, hvad man skal gøre, at logge ind på deres online kundeområde på Hidemyass -webstedet, gå til brugerkontoindstillingerne, klikke på knappen “Annullerabonnement” og derefter validere deres afbeskrivelse.

Uden for prøveperioden og pengene-tilbage-garantiperioden kan internetbrugere fortsætte med at bruge VPN i hele varigheden af ​​forpligtelsen.

Pas på: Med HMA er abonnementsfornyelse automatisk. Så husk at annullere din VPN -pakke inden kontraktens jubilæumsdato for at blokere den stiltiende fornyelse af dit engagement.

Sådan konfigureres HMA (Hidemyass) på iOS, Android og Android TV?

Efter at have tilmeldt dig VPN -udbyderen på HMA -webstedet, skal du blot downloade og installere iOS -appen fra App Store på iPhone og Android -appen fra Google Play Store på smartphones, tablets og tilsluttede tv’er, der kører Googles OS.

Når du først lancerer appen, skal du logge ind ved hjælp af den e -mail -adresse og adgangskode, du har angivet, da du tilmeldte dig. HMA er klar til brug, du kan starte en automatisk forbindelse til den hurtigste server eller manuelt vælge din virtuelle placering fra listen over tilgængelige placeringer.

Hvordan konfigurerer jeg HMA (Hidemyass) på Xbox, PlayStation eller Nintendo Switch?

Som standard er Xbox, PlayStation og Nintendo Switch ikke kompatible med direkte installation af en VPN af nogen art. Det er dog stadig muligt at beskytte at anvende VPN -beskyttelse på ens konsol på en rundkørsel, enten ved at installere Hidemyass -tjenesten på en router, som man derefter forbinder sin spilenhed, eller ved at installere Hidemyass på en pc, som man også forbinder ens konsol.

HMA giver sine brugere en række tutorials, der beskriver de forskellige eksisterende procedurer.

Sådan konfigureres HMA (HIDEMYASS) på din internetboks?

Ligesom spilkonsoller understøtter de fleste internetbokse ikke direkte VPN -installation. Igen bliver du nødt til at få en tredjepart HMA-kompatibel router til at installere og konfigurere VPN på og derefter forbinde din internetboks til den som en sekundær router.