Hvordan skjuler jeg min IP -adresse? 3 lette måder

I denne artikel forklarer vi detaljeret, hvad en IP -adresse er, og afslører enkle metoder til, hvordan du kan skjule din IP -adresse.

Sådan skjuler jeg min IP -adresse

Alle enheder, der er tilsluttet en internetforbindelse, har deres IP -adresse. Som du kan forstå, er der milliarder af IP -adresser over hele verden.

IP -adresser er synlige for alle på internettet. I henhold til IP -adressen kan andre internetbrugere spore din placering, hvilken udbyder du bruger til at oprette forbindelse til internettet og meget mere.

I denne artikel forklarer vi detaljeret, hvad en IP -adresse er, og afslører enkle metoder til, hvordan du kan skjule din IP -adresse.

Hvad er en IP -adresse?

Først og fremmest er en IP -adresse et nummer, der er tildelt af en Internet Service Provider (ISP) og er knyttet til enhver enhed online. Det tjener et formål at effektivt kommunikere med andre online ressourcer. Der er to typer IP -adresser: IPv4 og IPv6. Hvis du vil lære mere, kan du tjekke vores blogindlæg om IPv4 vs IPv6 -forskelle.

Tænk på en IP -adresse som et personligt ID -kort, der klassificerer enhver enhed, der er forbundet til internettet. I nogen grad fungerer det, ligesom vores fysiske adresser gør, og identificerer, hvor bogstaverne, pakker og andre varer skal leveres.

Uden en IP -adresse ville du ikke være i stand til at få adgang til det mægtige internet. Det er klart, IP -adresse er en nødvendighed, men hvilke oplysninger om dig afslører det for offentligheden?

Nå, din IP -adresse afslører for det meste information relateret til en IP -adresseoprindelse og dens geolocation:

  • Internet Service Provider (ISP)
  • IPS -værtsnavnet
  • Land, region/stat, by, breddegrad og længdegrad og områdekode
  • Eventuelle anerkendte tjenester, der kører på IP -adresse

Fra første øjekast kan dette virke rimeligt nok, men som altid er der en fangst.

5 måder at skjule din IP -adresse på

Hvis du vil skjule dine spor online, er der mange måder at gøre det på. Vi dækker et par muligheder for, hvordan du skjuler din IP -adresse. Glem ikke, at ethvert valg afhænger af dine mål, og hvorfor du har brug for at skjule din IP -adresse.

1. Brug en proxy

Proxy eller en proxyserver har sin egen IP -adresse og fungerer som formidler mellem dig og Internettet. Når internetbrugere bruger en proxy, strømmer deres internetanmodning gennem proxyserveren først, og forbinder først derefter til online -ressourcer. Når en proxyserver indsamler svaret fra webserverne, videregiver den den tilbage til brugeren og sikrer, at forbedrede niveauer af anonymitet, da en brugers rigtige IP -adresse ikke udsættes.

Derudover låser proxies yderligere fordele for deres brugere op. Hver boligproxy er bundet til et specifikt sted og giver adgang til geo-blokeret indhold, selvom den reelle IP-adresse ikke har magten til at få adgang til dette særlige online materiale. Så hvis du ønsker at få adgang til indhold i Brasilien, kan du blot vælge at bruge en Brasilien proxy eller tysk fuldmagt til Tyskland.

Hvis du ønsker at implementere fuldmagter i din online browser, kan du tjekke, hvordan du opretter en proxy i Chrome. Opsætning af fuldmægtige i din browser forbedrer dit privatliv og sikkerhedsniveauer online.

2. Brug en VPN

VPN står for virtuelt privat netværk, og dette er den mest almindelige måde at skjule din IP -adresse på. VPN er i stand til at få adgang til regionbegrænsede websteder, beskytte din browsingaktivitet og mere.

Når du opretter forbindelse til internettet, fungerer VPN som formidler ved at skjule din IP -adresse og oprette en sikker tunnel, hvor dine data kodes. Websteder ser kun VPN -serverens IP -adresse og ikke din egen. Disse websteder kan heller ikke få adgang til dine Real Browsing -data, fordi de er krypteret. Du kan finde flere detaljer om både proxier og VPN’er ved at læse vores artikel “Proxy vs VPN”.

3. Brug TOR

Tor er open source-software, der muliggør anonym kommunikation. Brug af TOR er en passende løsning til at skjule din IP -adresse helt. For at sige det enkelt, ledes din trafik gennem en masse forskellige servere, inden du når det målrettede websted.

Du kan bruge Tor, hvis du søger efter en gratis og let tilgængelig måde at skjule din IP -adresse på. Imidlertid kan denne løsning mærkbart bremse din internetforbindelse. Du skal beslutte, om denne måde passer til dine behov.

Hvis du leder efter flere gratis måder, hvordan du skjuler din IP -adresse, kan du prøve en privat søgemaskine Duckduckgo. For at besvare et spørgsmål: Skjuler Duckduckgo din IP -adresse, du kan være sikker på, at ingen kan spore din browsingaktivitet.

4. Brug mobilnetværk

Hvis du søger efter en hurtig måde at skjule din IP -adresse på, kan du bruge dit mobilnetværk. Din IP -adresse er i stand til at ændre hver gang du tænder for dine mobildata. Dette gør din trafik mindre sporbar.

Du skal vide, at denne løsning vil bremse forbindelseshastighederne, bruge din dataplan, og data er ikke krypteret. Denne mulighed hjælper dig i visse situationer, for eksempel når din IP bliver angrebet.

5. Opret forbindelse til offentlig Wi-Fi

Brug af din computer til at oprette forbindelse til et åbent Wi-Fi-netværk er en enkel måde at skjule din IP-adresse. Der er dog mange risici, når man opretter forbindelse til offentlige hotspots -netværk. For eksempel er der normalt mange ukontrollerede forbindelser på samme tid. Et usikret offentligt netværk skaber også sikkerhedsrisici for din enhed.

Du skal tænke på denne mulighed i ekstraordinære situationer som at skjule din IP -adresse til at afdække fra hackere.

Grunde til at skjule din IP -adresse

Hvis du har tanker om, hvorfor du skal skjule min IP -adresse, dækker vi de mest almindelige grunde til, at du skal overveje dette.

For eksempel, jo mere du forbinder, jo lettere bliver det at se det fulde billede, der gør det muligt at finde ud af dit faktiske navn, efternavn og nogle gange endda en fysisk adresse, der er knyttet til den pågældende IP -adresse. Maskering af IP -adresser kan være den bedste løsning, hvis du vil føle dig mere sikker, mens du gennemser internettet. Tjek også mere grund til, at du skal tænke på måder at skjule IP -adresse på:

Skjul din placering

Normalt afslører din IP ikke din fulde adresse. Internetadministratoren kan dog have en anelse om din placering fra IP -adressen. Hvis du ønsker at forblive helt anonym, skal du skjule din IP -adresse med fuldmagter fra, lad os sige, Tyskland, Canada eller USA er muligvis den mest almindelige løsning til at gøre det.

Bypass netværksbegrænsninger

Der er netværk, der begrænser bestemt indhold, du kan få adgang til. Brug af en anden IP -adresse får dig tidligere begrænsninger og gør din internetaktivitet mere enkel.

Undgå IP -forbud

Hvis du er interesseret i webskrabning, skal du vide, at det almindelige problem er IP -blokke af målrettede servere. Når et websted får en masse anmodninger, når webskrabning, kan din aktivitet påvises som mistænksom, og du vil blive blokeret. I dette tilfælde er det nødvendigt at skjule eller endda bruge roterende fuldmagter.

Blokere målrettede angreb

Hackere vil ikke se din rigtige IP, så de kan ikke spores tilbage til dig. De ved ikke, hvem eller hvor du er, så det gør meget vanskeligere at skade nogen.

Flere årsager til at skjule din IP -adresse

En IP -adresse forlader sine spor online, hvilket gør det muligt at bestemme en brugers opførsel på nettet for internetudbydere og ivrige tilskuere. For eksempel eksperimenterede den canadiske privatlivskommissærs kontor (OPC) med hvor meget information de kan samle fra en tilfældig IP -adresse.

Kun ved at bruge en IP -adresse som et søgeudtryk (noget hver eneste person kan gøre online), lykkedes det at afsløre chokerende detaljerede oplysninger om brugerens online vaner. De fandt ud af, at brugere bag den valgte IP-adresse besøgte steder relateret til specifikke religiøse grupper, lærte om deres fitness-præferencer og fik adgang til online foto-delingsplatform-diskussionsbestyrelser, hvor personen deltog.

Ville en virksomhed skjule deres IP -adresse?

I begyndelsen af ​​artiklen rejste vi et spørgsmål om online -virksomheder skal være forsigtige med deres privatliv og skjule IP -adresserne?

Svaret er ikke så enkelt. I cybersikkerhedsindustrien er virksomheder nødt til at skjule deres IP-adresser for at forblive anonym, når de udfører beskyttelseshandlinger, som anti-phishing. Men i e-handelsverdenen skal virksomheder være synlige, ja, for at gøre forretninger på internettet. Deres websteder er normalt den primære kilde, der genererer mest salg. Dette betyder, at deres websider er forbundet til en IP -adresse.

Hvad mere er, for effektiv e -mail -kommunikation med deres forbrugere kræves en offentlig IP -adresse. Denne IP -adresse dirigerer e -mail til virksomhedens domæneadresse. På dette tidspunkt tror du måske, at der ikke er nogen måde, virksomheder ville vælge at skjule deres IP -adresser. Dog gør de det. Virksomheder skjuler deres webservers IP -adresser, og en af ​​måderne er ved at bruge en omvendt proxy. En omvendt proxy modtager en anmodning fra internetbrugere, videregiver den til en webserver, der kan opfylde den, og bringer serverens svar på brugeren tilbage. Dette betyder, at den rigtige webservers IP -adresse aldrig udsættes.

Indpakning af det

Nu ved du, hvad din IP -adresse kan afsløre, og forskellige måder, hvordan man forhindrer websteder i at spore din IP -adresse. De sikreste og almindelige metoder er fuldmagter, eller du kan bruge en VPN. Derudover bringer det en yderligere fordel at få adgang til indhold på trods af geo-blokke. Den vigtige del er, at det at vælge en måde at skjule din IP -adresse afhænger af dine behov.

Når det kommer til virksomheder, der skjuler deres IP -adresser, vælger de at vende deres fuldmagter. Dette giver virksomhederne mulighed for at skjule deres offentlige IP -adresser for at sikre sig selv og deres infrastruktur.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller gerne vil begynde at bruge vores fuldmagter til at forbedre dit privatliv online, skal du kontakte os på [email protected].

Hvordan skjuler jeg min IP -adresse? 3 lette måder

Din IP -adresse er en unik identifikator, der fortæller websteder og tjenester, hvem du er online – så det er forståeligt, at du vil skjule den fra tid til anden. Lær hvordan du skjuler din IP -adresse med tre internet -privatlivsværktøjer: VPN’er, TOR og proxy -servere. I mellemtiden kan du begynde at skjule din IP -adresse lige nu med Avast Secureline VPN.

HOW_DO_I_HIDE_MY_IP_ADDRESS-HERO

Kopier artikellink
Link kopieret
Skrevet af Ivan Belcic
Udgivet den 8. april 2020

Hvad er en IP -adresse alligevel?

En IP -adresse er en række numre, der identificerer din enhed eller netværk på internettet. Aktivitet på Internettet er en række tovejskommunikation mellem klienter – software, såsom en webbrowser, der anmoder om data – og servere, Hvilket svar til klienter med svar. Hver klient har en IP -adresse, der fortæller servere, der fremsætter anmodningen.

Denne artikel indeholder:

Denne artikel indeholder:

Hamburguer -menuikon

Denne artikel indeholder:

Så det er let at forstå, hvad en IP -adresse er, og også hvorfor de er vigtige. IP -adresser Lad søgemaskiner som Google vide, hvor de skal sende resultaterne af en søgning, hjælpe websteder med at vide, hvem der besøger deres websted, og sørg for at modtage de e -mails, der er adresseret til dig.

Med andre ord, IP -adresser, der ligger til grund for, hvordan internettet fungerer generelt. Heldigvis er det meget let at finde din IP -adresse, hvis du har brug for disse oplysninger. En af de mest ligefremme måder at kontrollere din offentlige IP er med et online ‘Hvad er mit IP’ værktøj.

Tre måder at skjule din IP på

Lad os nu se på tre værktøjer, du kan bruge til at skjule din IP -adresse. Hver tilbyder sin egen blanding af privatliv, sikkerhed og praktisk.

1. Brug en VPN

En VPN er en mellemliggende server, der krypterer din forbindelse til internettet – og den skjuler også din IP -adresse. En VPN krypterer al din trafik, ikke kun i din browser, men også i andre apps, og overfører derefter trafikken videre til sin destination. De er en populær privatlivsløsning, og som sådan er der et stærkt incitament for VPN -udbydere til at designe værktøjer, der er lige så lette at bruge, som de er sikre.

Sådan skjuler du din IP -adresse med en VPN: Download blot en VPN som Avast Secureline VPN, log ind og tænd for at beskytte både din IP -adresse og din internettrafik.

Brug af Avast Secureline VPN til at skjule din IP -adresse bag en virtuel IP -adresse

Hvordan skjuler en VPN din IP -adresse?

Når du bruger en VPN på Windows eller andre platforme, er din IP -adresse skjult, fordi din trafik tager en omvej gennem VPN -serveren. Når din trafik – websteder besøgte, bruges online apps, uploads, downloads osv. – når sin destination, det gør det under en “virtuel” IP -adresse, der er tildelt af VPN.

Der er kun en part, der vil være i stand til at se din faktiske IP -adresse: din VPN -udbyder. Derfor skal du vælge en betroet VPN -udbyder, der ikke vil holde logfiler på din aktivitet.

Avast Secureline VPN er en sikker, sikker og praktisk måde at maskere din IP -adresse på. Det skjuler din online aktivitet for din internetudbyder (ISP), arbejdsgiver, skole og alle andre på dit netværk, inklusive en snooping cyberkriminel. Og vi aldrig Opbevar eventuelle logfiler på websteder, du besøger, apps, du bruger, eller tilfredshed, du ser.

2. Brug TOR

Tor er et gratis netværk, der skjuler din identitet online via flere lag af kryptering, der består af tusinder af frivilligt-drevne serverknudepunkter. Når du får adgang til TOR, typisk ved at bruge den gratis Tor -browser, videresendes din trafik og krypteres gennem en serie af tre relæknoder, som hver især dekrypterer et lag kryptering for at lære identiteten af ​​den næste knude. Når din trafik forlader den endelige knude, dekrypteres den fuldt ud og sendes til sin destination.

Relæ -systemet skjuler din IP -adresse, men ikke uden omkostninger: Fordi Tor’s krypteringssystem er så grundigt, tager det lang tid for din trafik at afslutte sin rejse. Du ofrer browsing hastighed for Tor’s anonymitet. Dette er en værdifuld afveksling, når det virkelig tæller, f.eks. Til varslere og politiske dissidenter. Men hvis du blot søger at skjule din IP -adresse, når du sammenligner TOR og en VPN, finder du en VPN til at være en langt mere praktisk og hurtigere løsning.

Hvordan skjuler tor din IP -adresse?

Når du bruger TOR, kender hver relæknude sig langs din trafiksti gennem TOR -netværket kun IP -adressen på noden umiddelbart før og efter den. Selv hvis en angriber formår at aflytte din trafik, mens den rejser fra den endelige knude til din destinationsserver, ville det være meget vanskeligt på det tidspunkt at analysere din originale IP -adresse.

3. Brug en proxy

En proxyserver håndterer din internettrafik på dine vegne. En proxy sidder foran en klient eller netværk af klienter og videresender anmodninger, mens de også modtager og leverer svar fra servere. Du skal muligvis manuelt justere din enheds proxyindstillinger, hvis du vil bruge en proxy.

I modsætning til en VPN, De fleste fuldmagter krypterer ikke din trafik, Og de vil heller ikke skjule din IP -adresse for nogen, der kan aflytte din trafik på vej fra din enhed til proxy. Proxy-servere, især gratis webbaserede proxier, har en tendens til at være mindre pålidelige end VPN’er. Derfor bruges proxier bedst som en hurtig, midlertidig løsning i modsætning til en langsigtet privatlivsplan.

Hvordan skjuler en proxy din IP -adresse?

Nogle proxyservere kan maskere din IP -adresse med en falsk. Du ser ud som om du er baseret i det samme land som din proxyserver. Hvis du bruger en proxy til at skjule din IP, skal du være opmærksom på, at ikke alle fuldmagter tilbyder lige beskyttelse.

  • Gennemsigtige fuldmagter Skjul hverken din IP -adresse eller din brug af en proxy.
  • Anonyme fuldmagter Skjul din IP -adresse, men ikke din brug af en proxy.
  • Høj anonymitet (eller elite) proxies Skjul både din IP -adresse såvel som din brug af en proxy.

Nogle steder eller indholdsplatforme kan blokere trafik fra kendte proxier, så du bliver nødt til at være forsigtig, hvis du prøver at bruge en proxy til at få adgang til medier.

Det

Hvorfor skal jeg skjule min IP -adresse?

Din IP-adresse identificerer dig online, og i dagens datadrevne verden er din online aktivitet meget værdifuld. Det er vigtigt at skjule din IP -adresse, så du kan genvinde kontrol over dit privatliv, mens du er online. Blandt andre følsomme oplysninger kan din IP afsløre dine shopping- og købsvaner såvel som din fysiske placering. Så hvorfor skjule din IP? Du har masser at vinde og ikke meget at tabe.

Skjul din IP for at gennemse anonymt

Annoncører og marketingfolk kan spore dig over internettet og analysere dine browsingvaner med det mål at markedsføre til dig mere effektivt. Desværre, selv at skjule din IP -adresse ikke stopper dem, fordi sporing af cookies også leverer disse oplysninger – det er derfor, du regelmæssigt skal tage dig tid til at slette cookies fra din browser.

For at tage privat internetbrowsing til det næste niveau, skal du overveje en dedikeret privat browser som Avast Secure Browser. Det inkluderer en række avancerede anti-sporingsfunktioner, der giver dig mulighed for at bruge internettet uden at efterlade nogen ledetråde bag, at virksomheder og enkeltpersoner kan bruge til at følge din aktivitet.

Skjul din IP for at beskytte din placering

Skjul din IP -adresse bag en anden IP i en anden del af verden, og ingen vil vide, hvor du virkelig er. Dette inkluderer websteder og tjenester, der er vært for geo-begrænset indhold. Hvis du f.eks.

Mange IP-adresser er knyttet til en reel adresse eller i det mindste til et generelt sted. Hvis du ofte bruger falske IP -adresser til at ændre din online placering, vil ingen være i stand til at finde ud af, hvor du faktisk er.

Kan min IP -adresse nogensinde virkelig være skjult?

Selvom det ikke er muligt at skjule din IP -adresse for alle, kan du opnå et effektivt niveau af privatlivets fred, der er tilstrækkeligt til hverdagens behov. Med en VPN er den eneste enhed, der kan knytte din online aktivitet til din IP -adresse, din VPN -udbyder selv. Derfor er det så vigtigt at vælge en VPN -udbyder med et pålideligt ry for sikkerhed, og en, der ikke holder logfiler med brugeraktivitet.

Din internetudbyder kan se typen, timingen og mængden af ​​trafik, du sender til VPN -serveren, men de kender ikke detaljerne. Det samme gælder Tor. Mange proxier krypterer ikke din trafik, og derfor er din internetudbyder vilje være i stand til at få adgang til din aktivitet, hvis den vil, mens du bruger en proxy. Og som nævnt tidligere, vil alle de websteder og tjenester, du bruger, mens du er forbundet til en VPN, kun se VPN’s IP -adresse, ikke din.

Det primære formål med at skjule din IP-adresse er at beskytte din online aktivitet og placering mod tredjepartsobservatører: websteder, annoncører, der bruger annoncesporingsteknikker og cyberkriminelle. Når din sikkerhed og privatliv er i fare, er det vigtigt at være proaktiv.

Hvad er IP -maskering?

IP -maskering er teknikken til at skjule din IP -adresse ved at vedtage en falsk. Sådan fungerer det at skjule din IP -adresse – de er to måder at henvise til den samme ting. Hvis du er interesseret i at lære at maskere din IP -adresse, kan du anvende de samme teknikker, der er beskrevet i denne artikel. Trods alt, Den eneste måde at skjule din IP -adresse på og stadig bruge internettet er at maskere den bag en anden.

Din trafik har altid brug for en IP -adresse online, da det er sådan, websteder og tjenester ved, hvem der fremsætter anmodningerne, og hvor de skal sende svarene. Kunder bruger IP -adresser til at nå servere, og servere bruger IP -adresser til at sende anmodede data tilbage til den rigtige klient.

Dette anmodning-og-respons-system er en del af TCP/IP-modellen, der styrer, hvordan enheder på internettet kommunikerer med hinanden. IP -adresser klassificeres på forskellige måder: IPv4 vs. IPv6, offentlig vs. Lokal og statisk vs. Dynamiske IP -adresser. Læs mere om IP -adresser her.

Skjul din IP på den lette måde med en VPN

Avast Secureline VPN giver dig mulighed for at skjule din IP-adresse ved at vælge fra en af ​​vores flammende hurtige servere beliggende i snesevis af lande over hele verden. Med din online aktivitet sikkert krypteret og vores politik uden logging, kan du let få adgang til blokeret indhold, forstyrre sporingsteknikker og gennemse internettet frit med fuldstændig tillid til dit online privatliv.