Skjul al ip

Premium -versionen af ​​Skjul min IP tillader 5 samtidige enheder. Du kan installere eller bruge VPN på op til 5 enheder uden blokke eller båndbreddebegrænsninger. Jeg brugte det på 2 Android -mobile enheder, en PS4 og et Windows -desktop uden nogen tilslutningsproblemer udover vanskelighederne med Windows -appen.

Skjul min IP VPN Review 2023 – Husk dette, før du køber

Når du bruger en VPN, skal du ikke være nødt til at stole på en browserudvidelse med en kompleks opsætning bare for at få tjenesten til at fungere. Det var dog præcis, hvad der skete, da jeg begyndte at prøve at skjule min IP.

Jeg testede grundigt den USA-baserede VPN For at se, hvor effektivt det er til at fjerne blokering af streamingsteder, hurtige downloads, sikkerhed, torrenting og give dig gennemsigtige politikker. Jeg tilmeldte mig den premium -version for at se alt, hvad den har at tilbyde.

Når det fungerer, er det meget effektivt at skjule min IP I nogle områder som hastighed og streaming.

Det har dog nogle alvorlige svigt – især når det kommer til dets næsten ubrugelige apps og upålidelige forbindelser. Tilføjelse.

Kort til tiden? Her er mine centrale fund

  • Fjerner blokering af store streamingplatforme. Browser -udvidelsen fungerer med Netflix, Disney+, Hulu og mere, men de fleste af apps er i det væsentlige ubrugelige til streaming. Spring til streaming -resultater her.
  • Hastighederne er inkonsekvente. Jeg nød en hurtig forbindelse på browserudvidelsen og Android -appen, men de fleste af appsene fungerede enten ikke eller bremsede hastigheder til en gennemsøgning i bedste fald. Du kan se mine fund her.
  • No-logs-politik er ikke særlig klar. Hvis du er bekymret for, hvordan dine online data bruges, er der elementer af skjul min IPS -privatlivspolitik, der vedrører.
  • Grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger. VPN har stærk kryptering, og browserforlængelsen fungerede godt, men det vil sandsynligvis lække din IP, DNS og mere ved hjælp af apps.
  • Torrenting er tilladt. Men de upålidelige apps gør dette umuligt. Den vage privatlivspolitik rejser også tvivl om anonym brug, og download af ophavsretligt beskyttet materiale er imod brugsbetingelserne.
  • Ping kan være for høj for seriøse spillere. Hastighederne er gode, men du finder måske ud af, at du mister konkurrencefordelen med pinghastighederne særlig høj.
  • 30-dages pengene-tilbage-garanti. Vil du være i stand til det Prøv at skjule min IP-risikofri og anmod om refusion, hvis du ikke er 100% glad.

Skjul mine IP VPN -funktioner – 2023 -opdatering

8.4

&#x1f4b8 Pris 2.91 USD/måned
&#x1f4c6 Pengene tilbage garanti 30 dage
&#x1f4dd Opbevarer VPN logfiler? Ingen
&#x1f5a5 Antal servere 132+
&#x1f4bb Antal enheder pr. Licens 5
&#x1f6e1 Kill switch Ja
&#x1f5fa Baseret på land Forenede Stater
&#x1f4e5 Understøtter torrenting Ja

Streaming – Clunky Setup, men fungerer

Jeg havde kun succes med at fjerne blokering af Netflix US, Disney+, Hulu og andre større platforme ved hjælp af browserforlængelsen, og ingen held med Amazon Prime Video og HBO Max. For pålidelige VPN’er, der lader dig streame overalt, se på disse udbydere.

Først fjernede det ikke nogen streamingplatforme med Windows -appen. Jeg spillede rundt med indstillingerne, der muliggjorde “kræver USA-baseret IP”, “Skjul min IP med alle internetapplikationer” og “DNS-beskyttelse.”Hver amerikansk server, jeg har tilsluttet mig, gjorde intet for at fjerne blokering af Netflix os. Jeg havde det samme problem med britiske servere til BBC iPlayer.

Jeg kontaktede support, men i mellemtiden opdagede jeg fra videnbasen, at Du skal bruge indstillingen Floating IP Network i browserudvidelsen, når du streaming. Det er værd at bemærke, at denne funktion kun er tilgængelig i premium -versionen. Hvis du bruger den gratis 7-dages prøveversion, er du sandsynligvis heldig for at streame de fleste større platforme.

Dette er usædvanligt for en VPN og ikke særlig brugervenlig, da de fleste brugere forventer, at Windows-appen kan omgå streaming-platform Geoblocks. Når jeg først regnede ud af dette, var det dog, Jeg var i stand til at fjerne blokering af de fleste platforme med browserudvidelsen.

Det samme er dog ikke tilfældet med Android -appen – dette fjernede de samme streamingplatforme nedenfor bare ved at bruge appen, så dette problem er specifikt for desktop -streaming.

Ublokeret: Netflix US, Disney+, Hulu, ESPN+, HBO NU, BBC iPlayer, Pandora, Dazn og 10 Play

Når jeg havde udarbejdet det usædvanlige sonder med browserforlængelsen, havde jeg bedre resultater. Jeg testede mange amerikanske servere, herunder nogle i New York, Miami, Phoenix og Texas. Nogle af disse forbindelser begyndte ikke at begynde med, så jeg var enten nødt til at oprette forbindelse igen eller prøve en alternativ server. Miami -serveren var den mest pålidelige for mig.

Netflix US var fjernet efter et par forsøg. Når jeg fandt en pålidelig server, fik jeg også adgang til Disney+, Hulu og andre USA-baserede platforme. Det tog nogen tid-omkring et minut-for forbindelsen til ‘afvikling’ og hastigheden for at nå et niveau for bufferfri visning. På alle de amerikanske servere prøvede jeg, Til sidst fik jeg en gennemsnitlig hastighed på omkring 28 Mbps – mere end de 25 Mbps, der var nødvendige for UHD.

Jeg var i stand til at streame musik på Pandora, se australsk tv på 10 spil og se live sports på ESPN+ og Dazn, når jeg først havde oprettet en anstændig forbindelse. Hvis du prøver hurtigt at få adgang til live sportsgrene, vil jeg ikke anbefale at skjule min IP for dette, da du kunne ende med at savne noget af handlingen.

For det vil jeg foreslå dig Prøv disse top VPN’er til sportsplatforme som Sky Sports og Bein. Hvis du ikke er fusset over lethed og hastighed på adgang til streamingsteder, vil det gøre jobbet for dig.

Blokeret af: HBO Max og Amazon Prime Video.

Desværre blev HBO Max blokeret På Extension, Windows Desktop -appen og Android -appen, uanset hvilken server jeg prøvede. Jeg blev mødt med en fejlmeddelelse, når jeg prøvede at logge ind ud over den (normalt blokerede) destinationsside – et tegn, som skjulte min IP gjorde noget At få mig så langt, men ikke nok.

Jeg opdagede det samme med Amazon Prime -video. Selvom jeg kunne logge ind, var jeg først blevet opdaget, når jeg prøvede at få adgang til ethvert indhold. Disse platforme er notorisk vanskelige til at omgå geoblocks. For det bedste af det bedste til streaming af fjernelse af blokeringskapacitet, kan du måske tjekke disse VPN’er i stedet.

Hastighed – skuffende appydelse

Windows -appen fungerede sjældent, og da det gjorde det, Skjul mine IP’s servere var upålidelige med grusomme hastigheder det meste af tiden. Appen syntes at forhindre mig i at udføre hastighedstest – Selvom browserudvidelsen klarede sig meget bedre. Det fungerede meget mere pålideligt med mine online tests og opnåede ensartede høje hastigheder. For VPN’er med pålidelige, superhurtige hastigheder på alle apps, her er en roundup af det hurtigste.

Lokale hastigheder

Jeg testede først min basishastighed i Storbritannien, Før manuelt opretter forbindelse til en lokal server ved hjælp af Hide My IP Native Windows -appen til at bemærke eventuelle hastighedsændringer. Det tog 5 forsøg, før jeg kunne få en pålidelig forbindelse på en London -server eller noget bedre end 1.5 Mbps.

VPN frakoblet (UK) VPN tilsluttet
(UK)
Hastighed med VPN tilsluttet
Hent 44.10 Mbps 42.3 Mbps 4% fald
Upload 5.74 Mbps 6.64 Mbps 15% stigning
Ping 132 1 99% fald

Normalt kunne du forvente at se et lille fald, når du er tilsluttet, mens VPN krypterer din internettrafik, selvom der er undtagelser fra denne regel. Skjul mine IP’s hastigheder faldt ikke overalt nok til at påvirke streaming, browsing eller spil mens du er tilsluttet en lokal server. Det Ping faldt faktisk 99% på denne særlige test, hvilket kunne være en afvigelse, men ville gøre en forskel for online spil.

Langdistancehastigheder

Windows-appen var en næsten total fiasko i mine hastighedstest, da det meste af tiden Jeg kunne ikke få en forbindelse til selv at prøve en hastighedstest. Jeg testede 30+ globale servere på stigende afstande, herunder Frankrig, Grækenland, USA, Japan og Australien. Jeg havde en kort forbindelse til en New York -server, men dette mislykkedes, før jeg kunne udføre enhver test.

Dette er helt uacceptabelt og meget frustrerende. Jeg rakte ud til kundesupport om dette, og forslaget var i stedet at bruge browserforlængelsen.

Brug af Skjul min IP’s usædvanlige (og langt fra ideel) konfiguration af et flydende IP -netværk inden for en browserudvidelse, Jeg oplevede meget bedre resultater. Et par servere ville overhovedet ikke oprette forbindelse og tog nogen tid på at opbygge hastighed. Dog fandt jeg, at de arbejdede amerikanske servere i Miami, Texas og New York – alt i gennemsnit på omkring 28 Mbps. Mens denne browserforlængelse fungerer godt, er der nogle kromudvidelser, der er mere pålidelige.

Når du opretter forbindelse til globale servere Via Chrome -udvidelsen, skjul min IP, der er fungeret godt med anstændige hastigheder. Jeg så ikke noget klart mønster af afmatninger med mere fjerne servere, som kan forventes med VPN’er. Du ville ikke have nogen problemer med at gennemse, streaming og noget spil ved hjælp af udvidelsen.

Android -versionen af ​​The Hide My IP -appen fungerede meget bedre end Windows -appen. Jeg fik tilsluttet alle de amerikanske servere, jeg prøvede inden for få sekunder, og nåede konsekvent høje hastigheder. En Tampa -server, jeg testede, gav mig over 37 Mbps, hvilket er meget imponerende.

samlet set, Du kan nå anstændige hastigheder med skjule min IP, men det kræver noget arbejde at komme dertil. Hvis du har premium -versionen, og du er glad for at bruge det flydende IP -netværk i browserudvidelsen, leverer VPN.

Du har også muligheden for at indstille VPN som en smart DNS -proxy for bedre hastigheder end appen, hvis du har tålmodigheden til dette. Imidlertid, Proxies krypterer ikke din forbindelse som en VPN, Så du skal manuelt konfigurere tjenesten med DNSCrypt -klienten.

Hele processen virker alt for kompliceret og tidskrævende, når andre VPN-tjenester giver oprindelige apps gode hastigheder og stærk kryptering-uden yderligere konfiguration.

Hvis du hellere vil bruge en udbyder med mere pålidelige hastigheder og lettere opsætning, kan du tjekke vores oversigt over de hurtigste VPN’er her.

Skjul mine IP’s hastigheder hurtigt nok til spil? Ja, til browserspil

Hastighederne skjuler, at min IP leverer, er generelt hurtige nok til let spil, Men kun ved hjælp af browserudvidelsen på en pc. Du kan også få gode hastigheder ved hjælp af SMART DNS til spil på en konsol eller pc. Dog Ping er muligvis ikke god nok til seriøst konkurrencedygtige spil. Til det vil jeg anbefale at bruge en af ​​disse avancerede VPN’er.

Generelt har du brug for en ping under 170ms for at have en forkant, og jeg kom over 500ms på de fleste servere, jeg testede. Ironisk nok havde Singapore den laveste ping på omkring 280, selvom det er en af ​​de længste servere væk fra mig.

Hvis du er en pc -spiller og spiller spil uden for en browser, kan du blive skuffet over de langsomme hastigheder og upålidelige forbindelser ved hjælp af Windows -appen.

Det er muligt at bruge Skjul min IP med dine spilkonsoller, Som en PS4/PS5 eller Xbox One – de største fordele er adgang til spilservere og DLC ​​fra forskellige lande og beskyttelse mod DDoS -angreb. Dette tog mig omkring 10 minutter at konfigurere på min PS4.

Du kan også oprette VPN på din router Hvis du vil bruge det med andre konsoller, der ikke understøtter VPN’er (der er en nyttig guide til router, der er oprettet i videnbasen).

Servernetværk – Godt valg, men upålideligt

Skjul min IP har 132 servere i 77 lande – et relativt godt sortiment at vælge imellem, Men desværre ser det ud til at være potluck, om de fungerer for dig. Servervalget adskiller sig også mellem appen og browserudvidelsen. For eksempel er Tampa, FL ikke en mulighed på det flydende IP -netværk.

Brug af Windows -appen, Jeg fandt, at de fleste servere, jeg testede, enten etablerede en utrolig langsom og ubrugelig forbindelse eller ikke forbandt overhovedet. Af de 30+ testede jeg – inklusive Atlanta, Tokyo og Perth – kun serveren i Tampa, FL formåede at ændre min IP -adresse, da jeg kontrollerede. En server i London fik mig faktisk til at optræde i Grækenland.

Dette kan betyde, at IP -databasen ikke er geografisk nøjagtig, og du kan ende med at fejlagtigt geolokere dig selv i det forkerte land – Dårlige nyheder, hvis du vil have, at VPN skal omgå geo-begrænsninger.

Sikkerhed – Windows App tilbyder dårlig beskyttelse

Skjul min IP tilbød ikke den beskyttelse, jeg ledte efter, da jeg brugte Windows -appen. Ud af 30+ servere, jeg prøvede, viste de fleste min rigtige IP og placering, når jeg kontrollerede for lækager – inklusive serverne i Tokyo, New York og Atlanta.

En IP-lækage kan afsløre din rigtige placering og efterlade dig udsat for cybertrusler. Du vil også forhindre DNS -lækager, hvor din internettrafik med din internetudbyder er modtagelig for overtrædelser af privatlivets fred. WebRTC-lækager er browserspecifikke-i det væsentlige peer-to-peer-kommunikation mellem din browser og websiden, der kan udsætte din IP-adresse.

Kun den amerikanske server i Atlanta arbejdede en gang for at ændre min IP -adresse, men så den følgende dag ville ikke beskytte mig igen igen. Min IP- og DNS -anmodninger blev udsat for, og det blokerede ikke WebRTC.

Du skal være i stand til at bruge SMART DNS til at omgå disse app-problemer, men det er kompliceret og tidskrævende. Jeg vil overhovedet ikke anbefale at bruge Hide My IP Windows -appen – i stedet, se på disse Windows VPN’er, der er meget mere sikre og pålidelige.

Imidlertid, Browser -udvidelsen (kun premiumversion) var strålende. Hver server, jeg har tilsluttet mig, arbejdede inden for ca. 10 sekunder. Det ændrede min IP -adresse med succes, skjulte mine DNS -anmodninger, og WebRTC blev blokeret (for dette skal du vælge muligheden for at deaktivere den). Jeg har bestemt lagt mere tillid til browserudvidelsen for at holde min online aktivitet sikker.

IPv6 var også deaktiveret – hvilket er en god ting. Hvis din internetudbyder understøtter IPv6, vil du have en VPN, der leder denne type trafik gennem den sikre tunnel. Mange gør det ikke, hvilket efterlader dine data udsat, så det var godt at se, at skjul min IP forhindrede disse lækager.

Skjul min IP bruger militær-kvalitet AES 256-bit kryptering med en 2048-bit-nøgle, Så du skal være beskyttet mod de mest uhyggelige af cyberangreb. Bortset fra det er sikkerhedsdetaljerne på websiden temmelig ringe. Du skulle ikke være nødt til at kontakte kundesupport for at finde ud af mere, som jeg gjorde.

Til sidst fandt jeg ud af det Der er en automatisk kill-switch i Windows-appen, og skjul min IP bruger OpenVPN-protokoller. Selv disse oplysninger var skuffende; Jeg vil gerne se en dræbskontakt til rådighed for alle platforme og have flere protokolmuligheder.

Privatliv – Uklar holdning til logningspolitikken

Skjul min IPS-politik uden logs er for vag. Virksomheden er baseret i San Diego i USA og er derfor underlagt 5 Eyes Alliance – hvilket betyder, at VPN kunne være lovligt tvunget til at udlevere dine følsomme data til statslige agenturer.

Dette er ikke et problem, hvis en VPN ikke logger din aktivitet, men nogle dele af skjuler min IP’s politik rejser spørgsmål.

Privatlivspolitikken hedder åbent, at VPN kan dele dine oplysninger, og at “nogle eller alle dine personlige oplysninger kan gemmes eller overføres ud af EØS af enhver grund”.

Jeg rakte ud for at skjule min IP’s kundesupport for at spørge mere om disse bekymrende klausuler. Desværre var svaret, jeg fik, meget kort – at holde sig til “vi har ikke logfiler” uden yderligere afklaring. VPN er ikke uafhængigt revideret, Så vi kan kun tage skjule mit IP’s ord om, at det ikke logger din online aktivitet.

Et pluspunkt er det Der er en kontofri VPN -mulighed at du kan købe dagligt. Ingen konto eller abonnement kræves, og Du kan købe med bitcoin. Det giver dig lidt mere anonymitet og er noget, jeg gerne vil se flere VPN’er tilbyde.

På websiden Du finder også en gratis liste over åbne fuldmagter, Så du kan også bruge disse uden behov for nogen godkendelse (selvom tjenesten tager en masse opsætning for at gøre det sikkert og ikke passer dig, hvis du leder efter hurtig og nem installation).

Torrenting – P2P tilladt, men apps er ikke sikre nok

VPN tillader torrenting, men apps er ikke gode nok til det. Derudover er skjul min IP meget klar over at afvise ophavsretligt beskyttet materiale. En masse VPN’er siger det samme, men de har vandtæt loggingspolitikker, der sikrer, at du kan torrent sikkert – selvom du ved et uheld downloader ophavsretligt beskyttet materiale.

Skjul min IP kan hævde at være torrent-venlig Men som det er baseret i USA og ikke har den mest betryggende privatlivspolitik, er det et risikabelt valg for P2P -aktivitet.

Selv hvis du vil tage risikoen, Skjul min IP er ikke pålidelig til torrenting alligevel. Jeg testede BitTorrent med VPNs Windows -app og kunne slet ikke få den til at fungere. Den eneste måde jeg kunne etablere en forbindelse og få hastigheder hurtigt nok til P2P -trafik var med Smart DNS -proxy -tjenesten. Igen var dette ekstra konfigurationsniveau frustrerende, og en proxy krypterer ikke dine torrenting -data.

samlet set, Jeg vil ikke anbefale at skjule min IP til torrenting på grund af bekymringerne omkring privatlivets fred, og apps. Se på vores bedste VPN’er til torrenting for at se nogle bedre muligheder.

Skjuler mit IP -arbejde i Kina? Ja

Kundesupporten til skjul min IP indikerede, at deres service er funktionel i Kina. Men baseret på min erfaring med at finde det inkonsekvent, ville jeg være skeptisk over for dens effektivitet i et så stærkt begrænset miljø.

Når det er sagt, vil jeg stærkt råde dig til ikke.

Samtidige enhedsforbindelser – 5 samtidige forbindelser

Premium -versionen af ​​Skjul min IP tillader 5 samtidige enheder. Du kan installere eller bruge VPN på op til 5 enheder uden blokke eller båndbreddebegrænsninger. Jeg brugte det på 2 Android -mobile enheder, en PS4 og et Windows -desktop uden nogen tilslutningsproblemer udover vanskelighederne med Windows -appen.

Enhedskompatibilitet – bred vifte af enheder understøttet

Der er dedikerede apps til større platforme, herunder Windows, Mac, Android og iOS. IOS -versionen. For at få VPN til at arbejde på dine iOS -enheder, f.eks. En iPhone eller iPad, skal du også indstille den via OpenVPN Connect -app. Du finder måske, at dette er en langvarig proces, men der er en praktisk online guide, der er meget let at følge.

Desværre, bortset fra Android -appen, fandt jeg, at de fleste af apps var næsten ubrugelige, Især Windows -versionen. For VPN’er, der er sikre på at arbejde med Windows, anbefaler jeg disse udbydere. Android -appen har nogle indstillinger, der ikke findes i Windows -appen, Ligesom at aktivere kill-switch og valg af foretrukken protokol (TCP eller UDP). Den har dog ikke IP -rotationsindstillingen eller yderligere DNS -indstillinger.

Skjul min IP -browserudvidelse fungerede meget bedre end de fleste af apps. Du finder det tilgængeligt for Chrome og Firefox, så du skal være i stand til at bruge den på enhver Linux -enhed.

Du kan bruge Skjul min IP med Smart DNS-proxy, der giver dig mulighed for at bruge den med enhver WiFi-aktiveret enhed, Selvom det ikke har en indfødt app. Du kan bruge det på denne måde med din PS4, Smart TV og mere – og enhver enhed på dit netværk, hvis du sætter det op på din router. Der er guider på websiden, der dækker alt fra ældre versioner af platformene ovenfor, Ubuntu og Chromebook, til en liste over kompatible routere.

Installation og apps

8.6

Opsætning og installation-Grundlæggende apps med blandede resultater

Jeg troede ikke, at skjul min IP var meget brugervenlig; Faktisk var det forvirrende og frustrerende at bruge.

Mit første instinkt var at prøve Windows -appen, da dedikerede indfødte apps normalt er de nemmeste at bruge. I stedet havde jeg næsten ikke-eksisterende forbindelser det meste af tiden.

I sidste ende var jeg nødt til at bruge browserforlængelsen for at få VPN til at arbejde pålideligt. Der er ikke nogen klare instruktioner på Skjul min IP -websted, at du skal bruge browserforlængelsen til aktiviteter som streaming.

Der er en IP -rotationsfunktion, som du kan indstille til at ændre din IP i dit valgte interval – Fra 1 minut opad. Du kan bruge dette til at skjule din faktiske placering regelmæssigt, selvom jeg fandt, at jeg ikke havde nogen forbindelse det meste af tiden, da det skiftede.

Du kan også aktivere DNS -beskyttelse og den smarte IP -rotation i Windows -appen, Og der er en “kræver amerikansk-baseret IP” -mulighed-selvom på grund af min manglende succes med appen generelt var dette ikke så nyttigt, som det kunne have været.

Android -appen var meget grundlæggende, men presterede bedre end at skjule mine IP’s andre app -tilbud. Den har en stor “Connect” -knap øverst, der straks skjuler din IP, efterfulgt af en rulle-down-liste over servere. Alle sammen forbandt, så snart jeg valgte en.

Skjul min IP’s Smart DNS -proxy giver dig mulighed for at bruge VPN med enhver enhed. Der er en online guide -side, der dækker opsætning på mange enheder, fra smarte tv’er til spilkonsoller. VPN opfordrer dig til at kontakte supporttjenesten for at konfigurere dette, og det ser ud til at gå ind for dette som den primære måde at bruge VPN på.

En kundesupportagent fortalte mig også, at proxy tilbyder dig det samme niveau af sikkerhed og kryptering som at bruge apps, men jeg fandt snart ud af, at det betød endnu mere yderligere konfiguration.

Det er meget usædvanligt, at skjuler min IP’s kunde skubber sin smarte DNS -proxy over ved hjælp af VPN traditionelt. Du skal ikke være nødt til at gennemgå en lang, kompliceret opsætningsproces for at få de samme resultater, som du øjeblikkeligt får med indbyggede apps fra andre VPN -tjenester.

Skjul al ip

Produktskærmbillede

Skjul alle IP er verdens bedste IP -skjul software, skjul alle dine applikationer og spil IP fra snoopers & hackere, giver dig mulighed for at surfe anonymt, forhindre identitetstyveri og beskytte mod hacker -indtrængen, alt sammen har bare brug for et klik. Din IP -adresse kan linke dine internetaktiviteter direkte til dig, det kan let lække dig ved denne IP -adresse, skjule al IP beskytter din online identitet ved at ændre din IP -adresse til vores private servers IP og ruter al din internettrafik gennem vores krypterede internetservere Så at alle eksterne servere kun får en falsk IP -adresse, er du meget sikkert. Skift din IP -adresse – Klik bare på “Tilslut”, og din IP er øjeblikkeligt skjult! Internettet vil se din falske IP, som ikke er forbundet med din rigtige IP. Skift din placering – Vores servere beliggende i verden, du kan nemt oprette forbindelse til de forskellige landsservere. Hver gang du trykker på knappen ‘Connect’, vil du falske som dette lands IP. Hvis du vil skifte land, skal du bare trykke på knappen “Connect” igen. Krypter alle overførselsdata – krypterer alle indgående og udgående forbindelser (inkluderer UDP -data) ved hjælp af branchestandarden RSA 1024 og RC4 128 bit, det er meget sikkert. Remote DNS -opslag – Brug vores Secure Remote DNS -opslagsteknologi, du kan undgå enhver DNS -falske og spor, alle DNS Resolve Now er sikkert! Støtt næsten alle applikationer og spil – ikke kun support browses, skjul alle IP også understøtter instant messengers, videoafspillere, spil og mere! Unik support UDP -applikationer – ikke som anden skjul IP -software Support TCP, skjul al IP også support UDP -baserede applikationer og spil, nu spiller DNF, League of Legends, Battle Field 3, Starcraft II, Tank of Worlds via Hide All IP er mulig! Også UDP Video Player Applications Support! Unik support HTTP Tunnel – Support proxy og omgå enhver firewall og proxy.

Fuld specifikationer

Hvad er nyt i version 2018.04.08

Version 2018.04.08 er en fejlfastsættelse af fejlfastsættelse.

Generel

Release 10. maj 2018

Dato tilføjet 10. maj 2018

Version 2018.04.08

Operativsystemer

Operativsystemer Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP

Yderligere krav 30 m disk, 256m hukommelse