Sikker VPN

Secure VPN giver dig apps til Android, iPhone, iPad, PC og Mac. I tilfælde af at du har brug for avancerede muligheder, kan du nemt opgradere til premium -abonnement.

Sikker VPN Safer Internet

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Fordele ved sikker VPN

Din IP -adresse og identitet er skjult for websteder. Du behøver ikke at bekymre dig om at blive sporet mere.

Surfe på nettet uden begrænsninger. Fjerne blokering af dine yndlingssteder og let omgå eventuelle firewalls.

VPN -forbindelse beskytter dig, mens du bruger offentlige wifi -hotspots overalt i verden.

Militær kvalitet af VPN -forbindelseskryptering giver dig det nye niveau af online sikkerhed.

Sikker VPN Lad os holde din online aktivitet 100% privat!

Du ved sandsynligvis, at hver gang du er online, er du i sårbar. Hackere kunne stjæle dine private og økonomiske oplysninger. Når du bruger sikker VPN, kan du være sikker på, at din internetaktivitet er 100% privat og sikker, uanset hvor du er. Opret din egen, sikre internetforbindelse!

mennesker.png

Sikker VPN leverer:

Global Premium VPN -netværk

Vil du være på et andet sted lige nu? Alt hvad du skal gøre er blot at etablere din internetforbindelse ved hjælp af forskellige sikre VPN -servere i de flere lande. Vælg den ønskede placering, og websteder vil tro, at du er i det land.

Kryptering af militær kvalitet

Ved hjælp af den samme krypteringsteknologi, som militær og banker, behøver du ikke at bekymre dig om, at dine data eller identitet vil blive kompromitteret.

Apps

Secure VPN giver dig apps til Android, iPhone, iPad, PC og Mac. I tilfælde af at du har brug for avancerede muligheder, kan du nemt opgradere til premium -abonnement.

24/7 kundesupport

Vores venlige kundesupportteam er altid klar til at hjælpe dig.

Lær mere om VPN:

7 Advarselsskilte Du skal bruge en VPN

I løbet af det sidste årti er Internettet blevet et af de mest værdifulde værktøjer i menneskets historie, hvilket giver os øjeblikkelig adgang til en næsten ubegrænset mængde information.

3 store grunde til, at du ikke er sikker online, medmindre du bruger en VPN

Ah, Internettet. Hver gang jeg tænker på internettet, tænker jeg med glæde tilbage på 90’erne. Hvis du ikke er gammel nok til at huske 90’erne, var det et meget mere venligt årti, i det mindste online.

Hvordan man ubesværet låser op for geo begrænset indhold med sikker VPN

Jeg har været en webudvikler i næsten 16 år nu, og jeg kan stadig ikke engang begynde at forstå den store mængde indhold, der er tilgængeligt på Internettet. Det er svimlende. Hvorvidt internettet indeholder summen af ​​al menneskelig viden er svært at kvantificere.

Sådan opsættes din VPN i 4 lette trin

Du har besluttet, at det er tid til at oprette et virtuelt privat netværk eller VPN til din hjemmecomputer eller din virksomhed.

5 lidt kendte fakta, der kan påvirke dit privatliv online

Det er let at blive sluppet ind i en falsk følelse af sikkerhed online. Internettet gør shopping, rejser, endda at møde nye mennesker så let, at det begynder at føles som om intet dårligt muligvis kunne ske.