Sådan bruges en VPN til streaming

Hvis du vælger at abonnere på en streamingtjeneste, anbefaler vi som et resultat af vores forskning, analyse og kuration, vores arbejde undertiden (men ikke altid) understøttet af en tilknyttet kommission fra streamingtjenesten, når du foretager et køb.

Sådan bruges en VPN til streaming

Netflix, HBO, Prime Logos på tablet

Ud over at forblive anonym online har de bedste VPN -tjenester masser af anvendelser – og at få adgang til flere tv og film er en af ​​de største. Faktisk, da vi spurgte vores læsere, hvad de brugte deres VPN’er til, sagde mere end halvdelen af ​​dem, at de brugte en VPN til streaming, og en heftig 10% hævdede, at dette var mere vigtigt for dem end fortrolighedsfordelene.

Men hvordan fungerer det? Nå, streaming -websteder som Netflix tilbyder forskellige indhold i forskellige regioner, hvilket betyder, at hvis du er i udlandet, har du ikke det samme valg at vælge imellem. Dette kaldes geo-blokering. Ved at bruge en VPN kan du praktisk talt ændre din placering og narre dit valgte streamingwebsted til at vise dig indhold, der typisk ville blive blokeret i din fysiske placering.

Så her forklarer vi nøjagtigt, hvordan vi bruger en streaming VPN. Før det forklarer vi dog hurtigt, hvordan VPN’er fungerer med forskellige streamingsteder-Spoiler Alert: Der er ingen en-størrelse-pas-all-tilgang.

Hvordan VPN’er fungerer med forskellige websteder

Forskellige streamingsteder geo-blokere deres indhold på forskellige måder. Nogle er kun tilgængelige fra et bestemt land, mens andre viser forskellige indhold afhængigt af din placering. Nedenfor har vi skitseret det største.

Netflix: Det er sandsynligt, at det mest populære streamingwebsted til at bruge en VPN med, Netflix sandsynligvis tilbyder den mest værdi for VPN -brugere. Netflix licenser indhold i visse territorier, der er licenseret af andre streamingudbydere i andre. Så for eksempel er Lambers stilhed tilgængelig på Netflix i Canada, men andre steder er det kun tilgængeligt på andre streamingsteder. Amerikanske seere overvejer måske at bruge en Netflix VPN til praktisk talt at flytte til Canada for at se filmen.

BBC iPlayer: BBC’s streamingtjeneste bærer en enorm mængde af både britisk og globalt tv, men det er kun tilgængeligt i Storbritannien. Hvis du er andre steder, vil du ikke være i stand til at se. Dette kan være et problem for briter i udlandet, og at bruge en BBC iPlayer VPN til at forfalde din placering tilbage til Storbritannien er en let løsning. Vær dog opmærksom på, at for at se BBC iPlayer forventes du at være tv -licensindehaver.

Amazon Prime Video: Prime fungerer lidt anderledes. Uanset hvor du er i verden, kan du kun se indhold fra det land, du tilmeldte dig. Men hvis du rejser til udlandet, finder du, at der er meget lidt at se. Ved at bruge en Amazon Prime VPN kan du praktisk talt gå hjem og se alt hvad du betaler for.

Disney Plus: Selvom det ikke er så ekstremt som Netflix, begrænser Disney Plus noget indhold – især stjernet indhold – i nogle regioner. For at få adgang til dette skal du bare bruge din VPN til at ændre placering til et land, der har fuld adgang.

Sådan bruges en streaming VPN

Den første ting, du skal gøre, er at tilmelde dig en kvalitet VPN – Vi anbefaler ExpressVPN og Nordvpn som frontrunners til streaming. ExpressVPN er vores øverste valg generelt, og supportteamet er meget nyttigt, hvis du finder, at adgang er blokeret til en bestemt service. Nordvpn leverer en lignende service til en lidt lavere pris – selvom dens apps er lidt mindre intuitive.

 • Sørg for, at du er logget ind på dit valgte streamingsted. At logge ind, når det er tilsluttet en VPN, har vist sig at være problematisk i vores test, så sørg for at du. Når du er logget ind, skal du lukke fanen.
 • Start din VPN, og opret forbindelse til din valgte server.
 • Åbn streamingstedet i din browser.
 • Søg efter dit valgte tv -show eller film.
 • god fornøjelse!

Hvad hvis det ikke fungerer?

I sjældne tilfælde kan selv de mest pålidelige VPN’er have problemer med at få adgang til streamingindhold – især med Netflix. Hvis du finder ud af, at dette sker med dig, er der et par ting at prøve.

Først og fremmest, test et par forskellige servere på din valgte placering. Nogle VPN’er giver dig mulighed for at vælge bestemte byer, mens andre automatisk forbinder dig til den bedste server. Under alle.

Hvis du stadig har problemer, er det tid til at kontakte din VPN -udbyder. De fleste af de øverste VPN’er har en live chat -funktion, så bare åbn det op og få chat med et medlem af teamet. De skal være i stand til at pege dig i den rigtige retning og skulle have ajourførte oplysninger om de bedste servere til hver enkelt streamingtjeneste.

Hvis alt andet mislykkes, tilbyder de fleste VPN’er også en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du er inden for den periode, er du godt inden for dine rettigheder til at anmode om refusion og prøve en anden VPN.

Hvad anbefaler vi?

Expressvpn skiller sig ud fra konkurrencen med hensyn til pris, funktioner og værdi. Med over 3.000 servere i 94 lande, alle de nødvendige sikkerhedsfunktioner, flammende forbindelseshastigheder og pålidelig adgang til flere streamingtjenester, er ExpressVPN et fremragende valg for dem efter en premium -tjeneste uden kompromiser.

Eventuelt den mest berømte VPN omkring giver Nordvpn en vandtæt sikkerhed med virkelig brugbare apps – plus en fremragende track record for at få adgang til begrænset indhold. Med over 5.000 servere er du helt sikkert nødt til at finde en, der giver gode forbindelseshastigheder, og du vil også være i stand til at installere den på stort set enhver enhed, du ejer,.

Sådan bruges en VPN til streaming

Hvis du er her, er det sandsynligt, at du har fundet den tilsyneladende uundgåelige “Denne video er ikke tilgængelig i dit land” -meddelelse på en streamingtjeneste. Du finder sådanne meddelelser på tværs af alle digitale streamingmuligheder, såsom YouTube, Netflix, Disney+, Hulu og mere. Selv hvis du har en legitim og betalt konto, får du muligvis den besked. Heldigvis behøver du ikke bare at komme videre. Du kan bruge en VPN til streaming og fjerne blokering af indhold fra de fleste streamingtjenester sammen med andre vigtige fordele.

Nedenfor svarer vi et par spørgsmål for at strømline din proces:

 • Hvad er en VPN
 • Hvorfor bruge en VPN til streaming?
 • Hvordan bruger jeg en VPN til streaming af tv -shows og film?
 • Hvilken VPN skal jeg bruge?

Hvad er en VPN?

En VPN er software, der krypterer dine data, før de forlader din computer, og skjuler derved din online identitet og aktivitet. Det dirigerer også dine data gennem en ekstern server. Denne server kan tilsluttes netværk overalt i verden, så du kan få adgang til indhold, der ellers kan være begrænset i dit land.

Når du bruger et VPN eller “Virtual Private Network”, krypterer softwaren dine data, før de forlader din computer, og skjuler derved din online identitet og aktivitet. Dog ville du stadig have den IP -adresse tildelt af din internetudbyder. For at omgå det, forbinder VPN dig derefter til en ekstern server, der tildeler dig en ny IP -adresse. Din anmodning dirigeres derefter gennem den eksterne server til det valgte websted, hvilket giver dig adgang til det streamingindhold, du ønsker.

Hvorfor bruge en VPN til streaming?

Der er flere gode grunde til at bruge en VPN til streaming. Disse inkluderer (men er bestemt ikke begrænset til):

 • Fjern blokering af regionlåst indhold
 • Adgang til indhold, du normalt ser derhjemme, når du rejser
 • Beskyttelse af dine vandløb mod data snoopers, mens du bruger offentligheden
 • At sikre et større niveau af anonymitet over din internetadgang

Af alle disse grunde vil de fleste finde, at fjernelse af regionalt låst indhold er den øverste bekymring. De fleste streamingtjenester har regionalt specifikt indhold, især de mest populære tjenester på markedet, såsom Netflix, YouTube, Disney+og endda Amazon Prime Video. Fordi disse virksomheder har forskellige rettighedsaftaler i forskellige regioner, får andre betalende abonnenter muligvis adgang til en hel række forskellige indholdsbiblioteker.

Tro ikke på det? Bare tag en scanning gennem den uofficielle Netflix Online Global Search (UNOGS). Der er sandsynligvis hundreder af tv -shows og film, du mangler lige nu på snesevis af streamingtjenester, fordi de er blokeret for dig.

Sådan streames ved hjælp af en VPN i 4 lette trin

Lad os låse den skjulte verden af ​​streaming indhold til dig lige nu. Følg bare disse lette trin for at komme i gang.

1. Tilmeld dig en VPN -udbyder

Dit første skridt er at tilmelde dig med en VPN -udbyder. Vi anbefaler ExpressVpn til dette. Ikke kun har ExpressVPN servere i over 90 lande (hvilket betyder, at du kun kan få adgang til indhold, der er tilgængeligt i disse lande), men det er også utroligt hurtigt. Ved hjælp af en VPN får dig til at miste en vis båndbredde. ExpressVPNs servere er dog usædvanligt hurtige, så du vil stadig være i stand til at streame endda UHD -indhold uden buffering.

ExpressVPN er også billig og koster dig under $ 9 pr. Måned afhængigt af din abonnementsmulighed.

(Bemærk: Du spekulerer måske på, om du bare kan bruge en gratis VPN. Du kan, men gratis VPN’er er gratis af en grund. De er langsomme, har et usædvanligt begrænset antal servere, pålægger strenge datakapsler, der typisk ikke er nok til at streame endda en episode af et tv -show i SD -kvalitet, og har været kendt for at stjæle brugerdata. De er alle risiko uden belønning.)

2. Download VPN -softwaren

Nu hvor du har valgt et VPN -værktøj og har tilmeldt dig en abonnementsmulighed, er det tid til at downloade den. Dette trin er let:

 • Hvis du er på en computer, skal du gå til VPN -webstedet og downloade din software
 • Hvis du på en mobil enhed eller streamingenhed, skal du gå til App Store for at downloade VPN -softwaren

Når softwaren er downloadet, skal du logge ind med dine legitimationsoplysninger. Hvis du bruger en VPN-software af høj kvalitet som ExpressVPN, skal du muligvis kopiere/indsætte en ekstra adgangskode fra webstedet for at få en ekstra sikkerhed.

3. Vælg en VPN -server og tilslut dig

Kilde: ExpressVpn

Nu hvor du har din VPN -software installeret, skal du vælge en server og klikke på knappen Connect. Dette vil kun tage et par sekunder. De fleste moderne VPN -softwareudbydere, som ExpressVPN, har allerede indstillinger optimeret til sikkerhed, privatliv og fjernelse af streamingindhold.

4. Stream dit indhold!

Nu hvor du har tilsluttet dig din VPN -server, skal du bare indlæse din foretrukne streamingtjeneste, logge ind og oprette forbindelse. Hvis alt er oprettet korrekt, skal du være i stand til at få adgang til det regionalt blokerede indhold, der tidligere ikke var tilgængeligt for dig.

Men hvis du stadig får en blokeret meddelelse eller en meddelelse, der siger, at webstedet har fundet en VPN, skal du muligvis justere dine VPN -indstillinger eller oprette forbindelse til en anden server. Overvej at kontakte din VPNs kundesupporttjeneste, da nogle servere måske er blevet optimeret specifikt til den streamingtjeneste.

Hvilke enheder fungerer med VPN’er?

Enhederne, der fungerer med din VPN, afhænger af VPN -udbyderen. Expressvpn har for eksempel apps til:

 • IOS
 • Android
 • Mac
 • Windows
 • Linux
 • Chromebook
 • Kindle Fire
 • Vælg smarte tv’er
 • Roku
 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • Chromecast
 • Og mange andre

Mens du sandsynligvis ikke downloader det på enhver mulig enhed, er det vigtigt at have denne sort.

Er VPN -streaming lovlig?

Absolut! I næsten hvert land i verden er det helt lovligt at bruge en VPN til at fjerne blokering af indhold. Mens nogle streamingudbydere begrænser brugeradgang til brug af en VPN, er det heller ikke generelt en overtrædelse af TOS for de fleste streamingtjenester. Du mister ikke din evne til at få adgang til dit indhold.

Når det er sagt, er dette ikke juridisk rådgivning. Vi anbefaler, at du foretager nogle yderligere undersøgelser af lovene i dit land vedrørende VPN’er. Kontroller også servicevilkårene for dine streamingtjenester for at se, om brug. Som bemærket er dette usædvanligt ualmindeligt i de fleste lande og med de fleste tjenester.

Sam Cook • Forfatter

Sam Cook er en fuldtidsindholdsstrateg om dagen, en deltidsforfatter til freelance-indhold siden 2015. I et andet liv var han en engelsklærer i gymnasiet i næsten et årti. Baseret i Sunny New Orleans skriver han langformet uddannelsesmæssigt indhold om teknologi, herunder Insurtech, FinTech, HRTech og Streaming.

Lisa Holden • Redaktør

Lisa Holden er redaktør og kreativ med base i Houston, TX. Lisa har en BA i afroamerikanske studier fra Temple University og har tilbragt sin karriere med at arbejde i nyhedspublikationer og magasiner, endda grundlægge et magasin selv. Når hun ikke redigerer eller arbejder på en af ​​hendes mange kreative bestræbelser (når det er), nyder hun at rejse til nye steder og cykle på solrige dage.

Hvis du vælger at abonnere på en streamingtjeneste, anbefaler vi som et resultat af vores forskning, analyse og kuration, vores arbejde undertiden (men ikke altid) understøttet af en tilknyttet kommission fra streamingtjenesten, når du foretager et køb.

© 2023 Agoodmovietowatch, alle rettigheder forbeholdt. Vi er hjemsted for de bedste film- og tv -showforslag på tværs af streamingplatforme og over over 20 lande. Netflix, Amazon, Amazon Prime og Hulu er varemærket mærker, alle rettigheder forbeholdes. Vi har ingen tilknytning til Netflix eller andre VOD -udbydere. Alle billeder, navne og varemærker er ophavsret og ejendom af deres respektive ejere.