Sådan IP -log

Identificer brugere, indsamle onlineoplysninger, få IP -numre. Se, download og process berigede IP -tracker -data.

Bedste online IP -tracker

Identificer brugere, indsamle onlineoplysninger, få IP -numre. Se, download og process berigede IP -tracker -data.

Har du brug for en IP -tracker, for at indsamle brugerprofiler til dit websted og online -aktiver, baseret på IP -adresser? Har brug for at finde ud af, hvad en besøgende fra en bestemt IP -adresse gjorde? Har brug for at spore, hvad der fungerer godt for din virksomhed, og hvad der skal forbedres?

Dette er muligt ved hjælp af vores IP -sporingsteknologi .

Vores rapporteringssystem holder styr på enhver besøgende, udsigt eller kunde, der besøger dine online aktiver, baseret på IP -adresser. Få adgang til en komplet registrering af aktivitet pr. Visit. Forbedre din virksomhed ved at spore. Alle vindere er trackere.

Hvad er en IP -adresse?

En IP -adresse (internetprotokoladresse) er en unik numerisk etiket, der er tildelt en enhed. Det giver placeringen af ​​enheden i et netværk og en rute til, hvordan man kommer dertil. Internettet bruger en IP -adresse til at sende IP -pakker fra en kilde til en destination. Det er en byggesten, der lader internettet fungere.

Kan en IP -adresse identificere mig?

Nej, en IP -adresse afslører ikke personlige oplysninger (som et navn, personnummer eller fysisk adresse). Millioner af enheder, som modemer og routere, holder logfiler med IP -adresser. Dit modem derhjemme eller de 4G -antenner, du opretter forbindelse til, med din telefon logger dine IP -adresser. Logfiler er nødvendige for at bevare internettet. Logfiler med IP -adresser er overalt!

En enhed, der holder styr på en IP -adresse

En enhed, der holder styr på en IP -adresse.

Kan jeg spore nogen ip-adresse ?

Nej, du kan ikke bare spore en IP-adresse. Du skal først have modtaget en. Sammenlign det med at modtage et brev. Hvis du modtager brevet, kan du finde ud af, hvor brevet kom fra ved at se på returadressen. Hvis du ikke har brevet, har du heller ikke en returadresse. På samme måde, hvis et brev ikke har en destinationsadresse, får du ikke et brev, og der er intet at spore det tilbage til.

I internettet betyder dette, at du har brug for en kildeadresse, en destinationsadresse og trafik (en e -mail eller en browserhandling) mellem de to. Normalt har en online -virksomhed et websted eller en app, da destinationen og nogen, der surfer på nettet. Hvis du er en virksomhed, der har et websted eller en app, og du modtager internettrafik til webstedet eller appen, vil du være i stand til at se IP-adresserne komme til dit websted eller app. Andre steder, du også kan se IP -adresser, er i overskrifterne af de e -mails, du modtager, eller logfilerne for routere.

Hvordan fungerer en IP -tracker?

Brug IP -trackeren med en IP -adresse til at identificere og indsamle onlineoplysninger baseret på IP -nummeret. Avanceret teknologi kombineret med cookies giver dig mulighed for at identificere besøgende. E nrich, se, download og proces IP tracker -data med OpenTracker .

OpenTracker registrerer hver unik bruger og deres IP -adresse. Vores IP Tracer -kort, hvor en IP -adresse (og den besøgende bag den) stammer fra, og beriger disse data med forskellige kilder.

Har du brug for at finde en bestemt bruger eller besøgende?

Din virksomhed kan finde enhver bruger eller unik besøgende, der har været på dit websted med IP -adresse.

Gå tilbage gennem dine historiske data for at se hele besøg eller sessionhistorik for enhver IP -adresse.

Kan jeg mærke IP -adresser?

Ja, OpenTracker giver virksomheder mulighed for automatisk eller manuelt at mærke enhver IP -adresse til fremtidig reference eller behandling til andre destinationer.

Kan jeg undersøge klik-svig?

Ja, detekterer klik-svig og fremsat bevis, hvor det er nødvendigt.

Kan jeg følge op på en kundeemner?

Ja, søgning af besøgende og clickstreams med IP -adresse – Lav en post, gå ind i Salesforce eller enhver anden CRM. Ved hvad dine (potentielle) klienter tænker, og hvad de er interesseret i. Se hvor ofte en potentiel kundeemner eller klienter vender tilbage sammen med hele deres historie med klik, downloads, begivenheder og aktivitet.

Fortjeneste fra uvurderlig strategisk indsigt. Forbedre dine tragt.

Mål dine kundeemner og kunder på tværs af komplekse tragt. Find flaskehalse og fikser dem. Forøg konverteringer og skab skalerbar ROI.

Identificer flere kunder bag en enkelt IP -adresse

Vores førsteparts cookie tracking-teknologi giver os mulighed for at identificere flere kunder i det samme firma eller organisation, der er placeret bag den samme IP-adresse / firewall. Se når dit produkt- eller servicetilbud overføres til behandling eller diskussion i en organisation.

Detaljer om en IP -adresse inkluderer:

 • Henviser, exit, søgeudtryk
 • Browsernavn & version
 • Platform & enheder
 • Land, region, by
 • GPS -længdegrad og breddegrad
 • Tidszone og sprog
 • Internetudbyder, udbyder eller transportør
 • Virksomhed og organisation
 • Område, post- eller postnummer
 • IP -adresse og forbindelsestype
 • Vis størrelse og orientering

Sådan IP -log

Ad Blocker

Cloudflare Resolver

Hvem er opslag

Hent navneservere

URL -forkortelse

Kort URL -dekoder

VPN -detektor

IP geolocation

Domæne til IP

× træt af at se irriterende annoncer? Brave browser har en indbygget annonceblokker. Klik her for at prøve det!

IP -logger

Vores IP -loggeværktøj giver dig mulighed for nemt at logge/spore nogen IP -adresse ved blot der har klikket på dit link!

Hvis du gerne vil forkorte dit IP -logging -link for at skjule/maske det klik her.