Purevpn pris

Hvis du er ny med VPNS, har PureVPN en fantastisk guidet onboarding -proces, der fortæller dig alt hvad du har brug for at vide for at få tilsluttet. Når du installerer softwaren på en Windows-computer, er der endda en forudskåret mulighed for at installere en PureVPN-kromforlængelse, og det er dejligt at se, at PureVPN understøtter Windows-versioner lige tilbage til Windows XP.

Purevpn Review

Med så mange virtuelle private netværk (VPN) -tjenester derude at vælge imellem, er det let at blive overvældet, når det kommer til at vælge den bedste VPN -service til dig. Sikker på, der er de populære valg som husholdnings-vpn-navn Nordvpn eller stornavnet konkurrent ExpressVPN, men der er andre udfordrere som PureVPN, der har deres egne unikke funktioner at overveje.

Purevpn har nogle ret høje hikke, men der er stadig nogle skinnende professionelle for dem, der søger en VPN -konkurrent.

Vores top fem VPN’er

Vi besøger i øjeblikket og opdaterer vores VPN-anmeldelser, men nedenfor er vores nuværende valg af de bedste VPN-tjenester, som vi er mest opmærksomme på, når vi krydser referenceringsfunktioner og bestemmer den samlede værdi:

 1. Nordvpn
 2. Expressvpn
 3. Hotspot Shield
 4. Cyberghost
 5. Purevpn

Purevpn priser og planer

Af de 13 VPN’er, vi har gennemgået, finder du ikke PureVPN i top tre for billigste VPN-prisfastsættelse, uanset om du ser på månedlige, årlige eller flerårige prismodeller, der tilbydes af nogle VPN-udbydere. Men det er den billigste af vores nuværende top fem.

Nedenstående tabel nedbryder de tre prisindstillinger, der er tilgængelige fra PureVPN.

PureVPN -priser og kontraktlængder
Månedlig pris
Forhåndspris

Data effektive 04/14/2022. Tilbud og tilgængelighed kan variere efter placering og kan ændres.

Som VPN -prisfastsættelsestrenden, jo mere betaler du på forhånd, jo bedre værdi får du generelt. Du får også en syv-dages prøve med et års plan, og denne prøve på en uge kan også købes for $ 0.99 cent, hvis du er så tilbøjelig. Når det er sagt, har PureVPN en 31-dages pengene-tilbage-garanti på sine planer, så du kan også bruge det som en del af en udvidet prøve, hvis du ikke har noget imod at ponyere flere kontanter oprindeligt. Stadig kommer den bedste værdi fra den toårige plan med det, der bryder sammen til en $ 3.33 månedlige gebyr.

Tjek nedenstående tabel for at se, hvordan PureVPN sammenligner med vores nuværende valg af de fem bedste VPN’er.

Purevpn -prissammenligning med andre VPN’er
Standout -funktion

Stabler af servere

Brugervenlig, hurtig forbindelse

Blokerer annoncer efter eget valg på alle enheder

Utrolig hurtig præstation

Syv samtidige enheder

Data effektive 04/14/2022. Tilbud og tilgængelighed kan variere efter placering og kan ændres.

Purevpn -forbindelse og brugeroplevelse

Hvis du er ny med VPNS, har PureVPN en fantastisk guidet onboarding -proces, der fortæller dig alt hvad du har brug for at vide for at få tilsluttet. Når du installerer softwaren på en Windows-computer, er der endda en forudskåret mulighed for at installere en PureVPN-kromforlængelse, og det er dejligt at se, at PureVPN understøtter Windows-versioner lige tilbage til Windows XP.

Når PureVPN -softwaren er installeret, tager det en åndedrag at indlæse, i modsætning til andre VPN’er, vi har revideret, der starter øjeblikkeligt. Når den er åben, skal du trykke på Giant Circle -knappen midt på skærmen for at oprette forbindelse, og tryk derefter på den igen for at afbryde forbindelsen. Det tager cirka fire sekunder at oprette forbindelse til en server, og i modsætning til andre VPN’er behøver du normalt ikke vente ekstra tid på, at din internetforbindelse indhenter. Fordi afbrydelse også føles tæt på øjeblikkelig, betyder det, at realtids onlinetjenester som musikstrømning ikke blev afbrudt under vores test.

PureVPN -softwaren viser det sted, du er forbundet med, din nuværende VPN IP -adresse og din upload- og downloadhastigheder i forhold til de online opgaver, du i øjeblikket udfører. Hvis du bare skulle klikke. Denne skærm giver dig også mulighed for at gennemse placeringer efter popularitet eller søge efter dem. Der er også en praktisk supportknap til hurtig adgang til ofte stillede spørgsmål og live chat (den lancerer en browser), som er en dejlig touch in-app touch.

Med hensyn til placeringer har PureVPN mest af vores nuværende top fem VPN’er med mere end 140 lande dækket. Det er det nummer, som PureVPN hævder; Det var 118 af min tælling på tidspunktet for opdateringen af ​​denne anmeldelse. Det er stadig meget – det mest ud af vores top fem VPN’er – men det er ikke helt “140+” påstand.

Hvad angår servere, er PureVPN kun nummer to til Cyberghost for det samlede antal servere for vores nuværende top fem VPN’er: Purevpn har 6.500+ og Cyberghost har 7.000+ (omend kun i 91+ lande). Selvom PureVPN spiller anden violin til Cyberghost for servertælling, er PureVPN foran både antallet af servere og lande sammenlignet med de andre tre VPN’er i vores top fem. Du kan se den fulde PureVPN -serverliste her. Det er en skam, at du skal afbryde forbindelsen fra en server, før du opretter forbindelse til en anden på PureVPN -softwaren (ikke appen), som involverer unødvendige klik.

Det er dybest set alle gode nyheder indtil videre, men hvad der er uendeligt mindre godt – især fordi dette er beregnet til at være en baggrundskammerat designet til at beskytte det, du normalt gør online – er, hvordan Purevpn ikke altid spiller pænt med bestemte websteder og tjenester.

Yderligere test og forskning antyder, at dette sandsynligvis er relateret til PureVPNs kraftige behandling af peer-to-peer (P2P) tjenester, der inkluderer Slack, men også mere almindeligt forbundet med torrenting. Denne PureVPN P2P Support Page Flags US, UK, Canada og Australien. Selvom dette kunne ses som en beundringsværdig overforstemning for at respektere lokale anti-piratkopieringslovgivning, undergraver det det praktiske ved at behandle PureVPN som en baggrundsbeskytter, der ikke kommer i vejen for dine sædvanlige internetforhold, herunder overflod af juridisk P2P bruger.

Efter $ 0.99 prøveperiode, omkostningerne svarer til en mere almindelig $ 6.49 pr. Måned (1 år opkrævet på forhånd til $ 77.88) – Om det, du ville forvente af andre kraftfulde VPN -tjenester, men ikke så lav som den årlige plan for privat internetadgang (PIA), der kun fungerer til $ 2.85 pr. Måned.

Purevpn pris

Enkel og fair prisfastsættelse for den plan, du vælger

 • 2 års plan
 • 1 års plan
 • Månedlig plan

31 dage penge tilbage Guarentee

Money-Back-garanti

Ikke glad inden for 31 dage? Fortæl os det og tage en fuld refusion. Vi er forpligtet til din tilfredshed.

Fuld fremhævet, højhastigheds VPN

Sikker adgangskodeadministrator

End-to-end-filkryptering

Personlig fortrolighedschef

Du vil gå glip af

Mest populære

Maks

75% rabat på + 3 ekstra måneder

Hvad er inkluderet:

Fuld fremhævet, højhastigheds VPN

Øv dig sikker på at gennemse og beskytte dit netværk mod uønsket adgang.

Purevpn er perfekt til daglig brug i dit hjem eller virksomhed.

Plus, vi gemmer ikke nogen data, der kan identificere dig.

Med kraftfulde privatlivsfunktioner og endnu stærkere tilføjelser, kan du være i fred ved, at dit netværk er kompromisløs.

 • Pålidelig VPN -adgang overalt
 • Ultra-hurtige downloadhastigheder
 • Brug på alle dine enheder

Over 3 millioner mennesker bruger PureVPN til at beskytte netværk til deres hjem, virksomheder, virksomheder og kære.

Sikker adgangskodeadministrator

PureKeep giver dig et sikkert sted at gemme alle dine adgangskoder, loginoplysninger og private dokumenter.

Brug PureKeep på op til 10 enheder til at oprette vanskelige at crack adgangskoder, mens du forsvarer dine private detaljer fra hackere og svindlere.Opret uendelige sikre hvælvinger til ethvert formål som arbejde eller personlig brug.

Nyd let adgang til dine adgangskoder uden at skulle skrive dem i hver gang.

 • Opbevar ubegrænsede adgangskoder
 • Generere stærke adgangskoder
 • Adgang på alle dine enheder

Beskyt så mange af dine loginoplysninger, som du vil, så du kan logge ind hurtigere.

End-to-end-filkryptering

Hus dine følsomme dokumenter på et beskyttet sted.

Purenencrypt hjælper dig med at dele dine vigtige filer, mens du holder dem sikre bag den stærkeste kryptering i verden.

Dine filer kan gå hvor som helst du går med den ekstra selvtillid og lethed af sikker skyopbevaring.

 • Sikre dine filer
 • Nyd bankkvalitetssikkerhed
 • Praktisk skyopbevaring

Fastgør dine vigtige filer bag kryptering af bankkvalitet, så du kan dele dem med ro i sindet.

Personlig fortrolighedschef

PurePrivacy er en digital privatlivschef, der giver dig mulighed for at tage kontrol over dit digitale velvære. Det tilbyder en række funktioner, der hjælper dig med at beskytte dine sociale mediekonti, genvinde dine data og blokere online sporing.

Hvordan virker det?

Med pureprivacy kan du sende automatiserede anmodninger til datamæglere, der beder dem om at fjerne eventuelle data, de måtte have om dig. Platformen underretter dig, når dataene er blevet fjernet, hvilket giver dig ro i sindet.

Du kan også bruge pureprivacy til at analysere dine indstillinger på sociale medier og vælge det sikkerhedsniveau, du vil opretholde. Platformen giver anbefalinger om, at du kan ansøge med et enkelt tryk for at forbedre din sikkerhed.

Derudover blokerer pureprivacy web trackers i at overvåge din browsingaktivitet, beskytte dine personlige oplysninger, browserhistorik og enhedsdetaljer mod at blive udnyttet.

PurePrivacy uddanner dig om potentielt privatliv, sikkerhed og datarisici og tilbyder handlingsmæssige trin til at beskytte dit digitale velvære.

Genopret ejerskab af dine data ved at fjerne dem fra skadelige databaser. Modtag personlige forslag til at forbedre dit sociale medie privatliv og sikkerhed. Beskyt din online browsing mod påtrængende trackere og oprethold kontrol over dit digitale fodaftryk.

Faktureret USD 119.95 i de første 27 måneder, derefter 89 USD.95 hver 12. måned.

Du vil gå glip af

Plus

Hvad er inkluderet:

Fuld fremhævet, højhastigheds VPN

Øv dig sikker på at gennemse og beskytte dit netværk mod uønsket adgang.

Purevpn er perfekt til daglig brug i dit hjem eller virksomhed.

Plus, vi gemmer ikke nogen data, der kan identificere dig.

Med kraftfulde privatlivsfunktioner og endnu stærkere tilføjelser, kan du være i fred ved, at dit netværk er kompromisløs.

 • Pålidelig VPN -adgang overalt
 • Ultra-hurtige downloadhastigheder
 • Brug på alle dine enheder

Over 3 millioner mennesker bruger PureVPN til at beskytte netværk til deres hjem, virksomheder, virksomheder og kære.

Sikker adgangskodeadministrator

PureKeep giver dig et sikkert sted at gemme alle dine adgangskoder, loginoplysninger og private dokumenter.

Brug PureKeep på op til 10 enheder til at oprette vanskelige at crack adgangskoder, mens du forsvarer dine private detaljer fra hackere og svindlere.Opret uendelige sikre hvælvinger til ethvert formål som arbejde eller personlig brug.

Nyd let adgang til dine adgangskoder uden at skulle skrive dem i hver gang.

 • Opbevar ubegrænsede adgangskoder
 • Generere stærke adgangskoder
 • Adgang på alle dine enheder

Beskyt så mange af dine loginoplysninger, som du vil, så du kan logge ind hurtigere.

End-to-end-filkryptering

Hus dine følsomme dokumenter på et beskyttet sted.

Purenencrypt hjælper dig med at dele dine vigtige filer, mens du holder dem sikre bag den stærkeste kryptering i verden.

Dine filer kan gå hvor som helst du går med den ekstra selvtillid og lethed af sikker skyopbevaring.

 • Sikre dine filer
 • Nyd bankkvalitetssikkerhed
 • Praktisk skyopbevaring

Fastgør dine vigtige filer bag kryptering af bankkvalitet, så du kan dele dem med ro i sindet.

Faktureret USD 79.95 i de første 24 måneder, derefter USD 69.95 hver 12. måned.

Du vil gå glip af

Standard

Hvad er inkluderet:

Fuld fremhævet, højhastigheds VPN

Øv dig sikker på at gennemse og beskytte dit netværk mod uønsket adgang.

Purevpn er perfekt til daglig brug i dit hjem eller virksomhed.

Plus, vi gemmer ikke nogen data, der kan identificere dig.

Med kraftfulde privatlivsfunktioner og endnu stærkere tilføjelser, kan du være i fred ved, at dit netværk er kompromisløs.

 • Pålidelig VPN -adgang overalt
 • Ultra-hurtige downloadhastigheder
 • Brug på alle dine enheder

Over 3 millioner mennesker bruger PureVPN til at beskytte netværk til deres hjem, virksomheder, virksomheder og kære.

Faktureret USD 54.95 i de første 24 måneder, derefter USD 54.95 hver 12. måned.

31 dage penge tilbage Guarentee

Money-Back-garanti

Ikke glad inden for 31 dage? Fortæl os det og tage en fuld refusion. Vi er forpligtet til din tilfredshed.

Fuld fremhævet, højhastigheds VPN

Sikker adgangskodeadministrator

End-to-end-filkryptering

Personlig fortrolighedschef

Du vil gå glip af

Mest populære

Maks

69% rabat på + 3 ekstra måneder

Hvad er inkluderet:

Fuld fremhævet, højhastigheds VPN

Øv dig sikker på at gennemse og beskytte dit netværk mod uønsket adgang.

Purevpn er perfekt til daglig brug i dit hjem eller virksomhed.

Plus, vi gemmer ikke nogen data, der kan identificere dig.

Med kraftfulde privatlivsfunktioner og endnu stærkere tilføjelser, kan du være i fred ved, at dit netværk er kompromisløs.

 • Pålidelig VPN -adgang overalt
 • Ultra-hurtige downloadhastigheder
 • Brug på alle dine enheder

Over 3 millioner mennesker bruger PureVPN til at beskytte netværk til deres hjem, virksomheder, virksomheder og kære.

Sikker adgangskodeadministrator

PureKeep giver dig et sikkert sted at gemme alle dine adgangskoder, loginoplysninger og private dokumenter.

Brug PureKeep på op til 10 enheder til at oprette vanskelige at crack adgangskoder, mens du forsvarer dine private detaljer fra hackere og svindlere.Opret uendelige sikre hvælvinger til ethvert formål som arbejde eller personlig brug.

Nyd let adgang til dine adgangskoder uden at skulle skrive dem i hver gang.

 • Opbevar ubegrænsede adgangskoder
 • Generere stærke adgangskoder
 • Adgang på alle dine enheder

Beskyt så mange af dine loginoplysninger, som du vil, så du kan logge ind hurtigere.

End-to-end-filkryptering

Hus dine følsomme dokumenter på et beskyttet sted.

Purenencrypt hjælper dig med at dele dine vigtige filer, mens du holder dem sikre bag den stærkeste kryptering i verden.

Dine filer kan gå hvor som helst du går med den ekstra selvtillid og lethed af sikker skyopbevaring.

 • Sikre dine filer
 • Nyd bankkvalitetssikkerhed
 • Praktisk skyopbevaring

Fastgør dine vigtige filer bag kryptering af bankkvalitet, så du kan dele dem med ro i sindet.

Personlig fortrolighedschef

PurePrivacy er en digital privatlivschef, der giver dig mulighed for at tage kontrol over dit digitale velvære. Det tilbyder en række funktioner, der hjælper dig med at beskytte dine sociale mediekonti, genvinde dine data og blokere online sporing.

Hvordan virker det?

Med pureprivacy kan du sende automatiserede anmodninger til datamæglere, der beder dem om at fjerne eventuelle data, de måtte have om dig. Platformen underretter dig, når dataene er blevet fjernet, hvilket giver dig ro i sindet.

Du kan også bruge pureprivacy til at analysere dine indstillinger på sociale medier og vælge det sikkerhedsniveau, du vil opretholde. Platformen giver anbefalinger om, at du kan ansøge med et enkelt tryk for at forbedre din sikkerhed.

Derudover blokerer pureprivacy web trackers i at overvåge din browsingaktivitet, beskytte dine personlige oplysninger, browserhistorik og enhedsdetaljer mod at blive udnyttet.

PurePrivacy uddanner dig om potentielt privatliv, sikkerhed og datarisici og tilbyder handlingsmæssige trin til at beskytte dit digitale velvære.

Genopret ejerskab af dine data ved at fjerne dem fra skadelige databaser. Modtag personlige forslag til at forbedre dit sociale medie privatliv og sikkerhed. Beskyt din online browsing mod påtrængende trackere og oprethold kontrol over dit digitale fodaftryk.

Faktureret USD 89.95 i de første 15 måneder, derefter 89 USD 89.95 hver 12. måned.

Du vil gå glip af

Plus

Hvad er inkluderet:

Fuld fremhævet, højhastigheds VPN

Øv dig sikker på at gennemse og beskytte dit netværk mod uønsket adgang.

Purevpn er perfekt til daglig brug i dit hjem eller virksomhed.

Plus, vi gemmer ikke nogen data, der kan identificere dig.

Med kraftfulde privatlivsfunktioner og endnu stærkere tilføjelser, kan du være i fred ved, at dit netværk er kompromisløs.

 • Pålidelig VPN -adgang overalt
 • Ultra-hurtige downloadhastigheder
 • Brug på alle dine enheder

Over 3 millioner mennesker bruger PureVPN til at beskytte netværk til deres hjem, virksomheder, virksomheder og kære.

Sikker adgangskodeadministrator

PureKeep giver dig et sikkert sted at gemme alle dine adgangskoder, loginoplysninger og private dokumenter.

Brug PureKeep på op til 10 enheder til at oprette vanskelige at crack adgangskoder, mens du forsvarer dine private detaljer fra hackere og svindlere.Opret uendelige sikre hvælvinger til ethvert formål som arbejde eller personlig brug.

Nyd let adgang til dine adgangskoder uden at skulle skrive dem i hver gang.

 • Opbevar ubegrænsede adgangskoder
 • Generere stærke adgangskoder
 • Adgang på alle dine enheder

Beskyt så mange af dine loginoplysninger, som du vil, så du kan logge ind hurtigere.

End-to-end-filkryptering

Hus dine følsomme dokumenter på et beskyttet sted.

Purenencrypt hjælper dig med at dele dine vigtige filer, mens du holder dem sikre bag den stærkeste kryptering i verden.

Dine filer kan gå hvor som helst du går med den ekstra selvtillid og lethed af sikker skyopbevaring.

 • Sikre dine filer
 • Nyd bankkvalitetssikkerhed
 • Praktisk skyopbevaring

Fastgør dine vigtige filer bag kryptering af bankkvalitet, så du kan dele dem med ro i sindet.

Faktureret USD 69.95 i de første 12 måneder, derefter USD 69.95 hver 12. måned.

Du vil gå glip af

Standard

Hvad er inkluderet:

Fuld fremhævet, højhastigheds VPN

Øv dig sikker på at gennemse og beskytte dit netværk mod uønsket adgang.

Purevpn er perfekt til daglig brug i dit hjem eller virksomhed.

Plus, vi gemmer ikke nogen data, der kan identificere dig.

Med kraftfulde privatlivsfunktioner og endnu stærkere tilføjelser, kan du være i fred ved, at dit netværk er kompromisløs.

 • Pålidelig VPN -adgang overalt
 • Ultra-hurtige downloadhastigheder
 • Brug på alle dine enheder

Over 3 millioner mennesker bruger PureVPN til at beskytte netværk til deres hjem, virksomheder, virksomheder og kære.

Faktureret USD 44.95 i de første 12 måneder, derefter USD 54.95 hver 12. måned.

31 dage penge tilbage Guarentee

Money-Back-garanti

Ikke glad inden for 31 dage? Fortæl os det og tage en fuld refusion. Vi er forpligtet til din tilfredshed.

Fuld fremhævet, højhastigheds VPN

Sikker adgangskodeadministrator

End-to-end-filkryptering

Personlig fortrolighedschef

Du vil gå glip af

Anbefalede

Maks

Ingen rabat

Hvad er inkluderet:

Fuld fremhævet, højhastigheds VPN

Øv dig sikker på at gennemse og beskytte dit netværk mod uønsket adgang.

Purevpn er perfekt til daglig brug i dit hjem eller virksomhed.

Plus, vi gemmer ikke nogen data, der kan identificere dig.

Med kraftfulde privatlivsfunktioner og endnu stærkere tilføjelser, kan du være i fred ved, at dit netværk er kompromisløs.

 • Pålidelig VPN -adgang overalt
 • Ultra-hurtige downloadhastigheder
 • Brug på alle dine enheder

Over 3 millioner mennesker bruger PureVPN til at beskytte netværk til deres hjem, virksomheder, virksomheder og kære.

Sikker adgangskodeadministrator

PureKeep giver dig et sikkert sted at gemme alle dine adgangskoder, loginoplysninger og private dokumenter.

Brug PureKeep på op til 10 enheder til at oprette vanskelige at crack adgangskoder, mens du forsvarer dine private detaljer fra hackere og svindlere.Opret uendelige sikre hvælvinger til ethvert formål som arbejde eller personlig brug.

Nyd let adgang til dine adgangskoder uden at skulle skrive dem i hver gang.

 • Opbevar ubegrænsede adgangskoder
 • Generere stærke adgangskoder
 • Adgang på alle dine enheder

Beskyt så mange af dine loginoplysninger, som du vil, så du kan logge ind hurtigere.

End-to-end-filkryptering

Hus dine følsomme dokumenter på et beskyttet sted.

Purenencrypt hjælper dig med at dele dine vigtige filer, mens du holder dem sikre bag den stærkeste kryptering i verden.

Dine filer kan gå hvor som helst du går med den ekstra selvtillid og lethed af sikker skyopbevaring.

 • Sikre dine filer
 • Nyd bankkvalitetssikkerhed
 • Praktisk skyopbevaring

Fastgør dine vigtige filer bag kryptering af bankkvalitet, så du kan dele dem med ro i sindet.

Personlig fortrolighedschef

PurePrivacy er en digital privatlivschef, der giver dig mulighed for at tage kontrol over dit digitale velvære. Det tilbyder en række funktioner, der hjælper dig med at beskytte dine sociale mediekonti, genvinde dine data og blokere online sporing.

Hvordan virker det?

Med pureprivacy kan du sende automatiserede anmodninger til datamæglere, der beder dem om at fjerne eventuelle data, de måtte have om dig. Platformen underretter dig, når dataene er blevet fjernet, hvilket giver dig ro i sindet.

Du kan også bruge pureprivacy til at analysere dine indstillinger på sociale medier og vælge det sikkerhedsniveau, du vil opretholde. Platformen giver anbefalinger om, at du kan ansøge med et enkelt tryk for at forbedre din sikkerhed.

Derudover blokerer pureprivacy web trackers i at overvåge din browsingaktivitet, beskytte dine personlige oplysninger, browserhistorik og enhedsdetaljer mod at blive udnyttet.

PurePrivacy uddanner dig om potentielt privatliv, sikkerhed og datarisici og tilbyder handlingsmæssige trin til at beskytte dit digitale velvære.

Genopret ejerskab af dine data ved at fjerne dem fra skadelige databaser. Modtag personlige forslag til at forbedre dit sociale medie privatliv og sikkerhed. Beskyt din online browsing mod påtrængende trackere og oprethold kontrol over dit digitale fodaftryk.

Du vil gå glip af

Plus

Ingen rabat

Hvad er inkluderet:

Fuld fremhævet, højhastigheds VPN

Øv dig sikker på at gennemse og beskytte dit netværk mod uønsket adgang.

Purevpn er perfekt til daglig brug i dit hjem eller virksomhed.

Plus, vi gemmer ikke nogen data, der kan identificere dig.

Med kraftfulde privatlivsfunktioner og endnu stærkere tilføjelser, kan du være i fred ved, at dit netværk er kompromisløs.

 • Pålidelig VPN -adgang overalt
 • Ultra-hurtige downloadhastigheder
 • Brug på alle dine enheder

Over 3 millioner mennesker bruger PureVPN til at beskytte netværk til deres hjem, virksomheder, virksomheder og kære.

Sikker adgangskodeadministrator

PureKeep giver dig et sikkert sted at gemme alle dine adgangskoder, loginoplysninger og private dokumenter.

Brug PureKeep på op til 10 enheder til at oprette vanskelige at crack adgangskoder, mens du forsvarer dine private detaljer fra hackere og svindlere.Opret uendelige sikre hvælvinger til ethvert formål som arbejde eller personlig brug.

Nyd let adgang til dine adgangskoder uden at skulle skrive dem i hver gang.

 • Opbevar ubegrænsede adgangskoder
 • Generere stærke adgangskoder
 • Adgang på alle dine enheder

Beskyt så mange af dine loginoplysninger, som du vil, så du kan logge ind hurtigere.

End-to-end-filkryptering

Hus dine følsomme dokumenter på et beskyttet sted.

Purenencrypt hjælper dig med at dele dine vigtige filer, mens du holder dem sikre bag den stærkeste kryptering i verden.

Dine filer kan gå hvor som helst du går med den ekstra selvtillid og lethed af sikker skyopbevaring.

 • Sikre dine filer
 • Nyd bankkvalitetssikkerhed
 • Praktisk skyopbevaring

Fastgør dine vigtige filer bag kryptering af bankkvalitet, så du kan dele dem med ro i sindet.

Du vil gå glip af

Standard

Ingen rabat

Hvad er inkluderet:

Fuld fremhævet, højhastigheds VPN

Øv dig sikker på at gennemse og beskytte dit netværk mod uønsket adgang.

Purevpn er perfekt til daglig brug i dit hjem eller virksomhed.

Plus, vi gemmer ikke nogen data, der kan identificere dig.

Med kraftfulde privatlivsfunktioner og endnu stærkere tilføjelser, kan du være i fred ved, at dit netværk er kompromisløs.

 • Pålidelig VPN -adgang overalt
 • Ultra-hurtige downloadhastigheder
 • Brug på alle dine enheder

Over 3 millioner mennesker bruger PureVPN til at beskytte netværk til deres hjem, virksomheder, virksomheder og kære.

pDome

Søger efter en VPN for din virksomhed?

Udforsk vores dedikerede løsning til teams og virksomheder.

Lær mere

Betroet af:

Mashable

Tilføj sikkerhed ud over VPN

Puremax en for alle

Adgangskodeadministrator, filkrypter og revisor på sociale medier + du bliver speciel 40% rabat.

3 millioner+ tilfredse brugere

Hvorfor er Purevpn dit bedste valg?

Ved at udnytte over 6.500 servere i 71 lande tager PureVPN sig af din online sikkerhed og privatliv. Det går også ud over kun en VPN med sin pakke med top-notch-produkter til forbedret beskyttelse.

Purencrypt

Et robust filkrypteringsværktøj, som du kan kryptere filer af enhver størrelse og aldrig bekymre dig om, at de falder i uautoriserede hænder.

Pureprivacy

Beskyt dit online privatliv ved at sikre dine sociale mediekonti og genvinde kontrol over dine personlige oplysninger ved at fjerne uønsket adgang til det.

PureKeep

En næste generations adgangskodeadministrator, der giver dig mulighed for at generere og gemme stærke adgangskoder og synkronisere dem på tværs af flere enheder.

Cirkler-img

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken plan passer bedst til mig?

plus

Hver af vores planer tilbyder omfattende online sikkerhed og privatliv. Hvis du leder efter mere end bare VPN -adgang, plus plan fik dig dækket. Det leveres med en VPN sammen med adgangskodestyring og filkrypteringsværktøj. Men Max Plan tager sikkerhedsspilet til det næste niveau. Det følger med alt, hvad der er inkluderet i plusplanen, og tilføjelsen af ​​et socialt medie -privatlivsværktøj. Uanset om du leder efter grundlæggende sikkerhedsfunktioner eller pro -niveau -sikkerhedsfunktioner, har vi en plan, der passer til dine behov.

Kan jeg bruge PureVPN på enhver enhed?

plus

Ja. Purevpn understøttes på en lang række enheder, herunder: Windows, Mac, Android, iOS, Linux, Chrome, Amazon Fire TV, PlayStation og mere.

Hvilke enheder understøtter pureprivitet, purekeep og purenencrypt?

plus

Vi tilbyder flere løsninger i planer for forskellige enheder, så du kan nyde online frihed med bredere sikkerhed, uanset hvilken platform du bruger. PurePrivacy er tilgængelig for iOS- og Android -enheder, mens PureKeep understøttes på Windows og Mac. Hvis du ønsker at kryptere dine filer, er PureenCrypt den perfekte løsning og understøttes på både Windows og Mac -enheder.

Hvad er refusionspolitikken?

plus

PureVPN tilbyder en 31-dages pengene-tilbage-garanti til alle dens brugere. Hvis du ikke er tilfreds med tjenesten af ​​nogen grund, hvilket næppe er tilfældet, kan du anmode om refusion inden for 31 dage efter dit køb. Refusionspolitikken gælder for alle abonnementsplaner. For at indlede en refusion kan du blot kontakte PureVPN -supportteamet via live chat eller e -mail, og de behandler din anmodning rettidigt.

Fik spørgsmål? Hold dem ikke tilbage.

24/7 live chat er her

Prøv PureVPN risikofri i 31 dage

Hvis du ikke elsker Purevpn, så fortæl os det inden for dine første 31 dage.

Vi sender dig en fuld refusion.

© 2023 PureVPN Alle rettigheder forbeholdt

Vi bruger 1. og tredjeparts cookies på vores hjemmeside for at give dig den mest relevante oplevelse ved at huske dine præferencer og gentage besøg. Ved at klikke på “Accepter alle”, accepterer du brugen af ​​alle cookies. Du kan dog besøge “cookie -indstillinger” for at give et kontrolleret samtykke.

Administrer samtykke

Oversigt over privatlivets fred

Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem webstedet. Ud af disse gemmes de cookies, der er kategoriseret efter behov, i din browser, da de er vigtige for arbejdet med grundlæggende funktionaliteter på webstedet. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også muligheden for at fravælge disse cookies. Men at fravælge nogle af disse cookies kan påvirke din browsingoplevelse.

Altid aktiveret

Nødvendige cookies er absolut vigtige for, at webstedet fungerer korrekt. Disse cookies sikrer grundlæggende funktionaliteter og sikkerhedsfunktioner på webstedet, anonymt.

Cookie Varighed Beskrivelse
__stripe_mid 1 år Denne cookie er indstillet af Stripe Payment Gateway. Denne cookie bruges til at aktivere betaling på webstedet uden at gemme nogen patmentoplysninger på en server.
__stripe_sid 30 minutter Denne cookie er indstillet af Stripe Payment Gateway. Denne cookie bruges til at aktivere betaling på webstedet uden at gemme nogen patmentoplysninger på en server.
Affiliate ID 3 måneder Tilknyttet ID -cookie
Cookielawinfo-Checbox-Analytics 11 måneder Denne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent Plugin. Cookien bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien “Analytics”.
Cookielawinfo-Checbox-funktionel 11 måneder Cookien er indstillet af GDPR Cookie -samtykke til at registrere brugerens samtykke til cookies i kategorien “funktionel”.
Cookielawinfo-Checbox-mødre 11 måneder Denne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent Plugin. Cookien bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien “Andet.
Cookielawinfo-Checkbox-Neatusary 11 måneder Denne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent Plugin. Cookies bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien “nødvendig”.
Cookielawinfo-checkbox-performance 11 måneder Denne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent Plugin. Cookien bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien “ydelse”.
Data 1 3 måneder
Data 2 3 måneder Data 2
JSESSIONID session Brugt af websteder skrevet i JSP. Generelle formål platform session cookies, der bruges til at vedligeholde brugernes tilstand på tværs af sideanmodninger.
Phpsessid session Denne cookie er hjemmehørende i PHP -applikationer. Cookien bruges til at gemme og identificere en brugers unikke session -ID med det formål at administrere brugersession på webstedet. Cookien er en session cookies og slettes, når alle browservinduer er lukket.
WOOCOMMERMANCE_CART_HASH session Denne cookie er indstillet af WooCommerce. Cookien hjælper WooCommerce med at bestemme, hvornår CART -indhold/data ændres.
XSRF-TOKEN session Cookien er indstillet af Wix Website Building Platform på WIX -webstedet. Cookien bruges til sikkerhedsformål.

funktionel

Funktionelle cookies hjælper med at udføre visse funktionaliteter som at dele indholdet af webstedet på sociale medieplatforme, indsamle feedbacks og andre tredjepartsfunktioner.

Cookie Varighed Beskrivelse
__lc_cid 2 år Dette er en vigtig cookie til webstedet Live Chat Box til at fungere korrekt.
__lc_cst 2 år Denne cookie bruges til webstedet live chatboks til at fungere korrekt.
__lc2_cid 2 år Denne cookie bruges til at aktivere webstedet Live Chat-box-funktion. Det bruges til at forbinde kunden igen med den sidste agent, som kunden havde chattet.
__lc2_cst 2 år Denne cookie er nødvendig for at aktivere webstedet live chat-box-funktion. Det bruges til at skelne forskellige brugere ved hjælp af live chat på forskellige tidspunkter, der er til at oprette forbindelse igen.
__oauth_redirect_detector Denne cookie bruges til at genkende de besøgende, der bruger live chat på forskellige tidspunkter for at optimere chatboksfunktionaliteten.
Affiliate ID 3 måneder Tilknyttet ID -cookie
Data 1 3 måneder
Data 2 3 måneder Data 2
PLL_LANGUAGE 1 år Denne cookie er indstillet af Polylang Plugin til WordPress -drevne websteder. Cookien gemmer sprogkoden på den sidste gennemsøgte side.

ydeevne

Performance -cookies bruges til at forstå og analysere de vigtigste ydelsesindeks på webstedet, som hjælper med at levere en bedre brugeroplevelse for de besøgende.

Analytiske cookies bruges til at forstå, hvordan besøgende interagerer med webstedet. Disse cookies hjælper med at give oplysninger om målinger Antallet af besøgende, afvisningshastighed, trafikkilde osv.

Rakuten Advertising er et tredjepartsfirma, der bruger cookies på webstedet, du kan se deres privatlivspolitik på denne adresse: https: // rakutenadvertising.com/juridisk-notics/services-privacy-policy/

Cookie Varighed Beskrivelse
_ga 2 år Denne cookie er installeret af Google Analytics. Cookien bruges til at beregne besøgende, session, kampagnedata og holde styr på webstedets brug til webstedets analyserapport. Cookies gemmer information anonymt og tildeler et tilfældigt genereret nummer til at identificere unikke besøgende.
_ga_j2rwqbt0p2 2 år Denne cookie er installeret af Google Analytics.
_gat_gtag_ua_12584548_1 1 minut Denne cookie er indstillet af Google og bruges til at skelne brugere.
_gat_ua-12584548-1 1 minut Dette er en mønstertype cookie indstillet af Google Analytics, hvor mønsterelementet på navnet indeholder det unikke identitetsnummer på kontoen eller webstedet, det vedrører. Det ser ud til at være en variation af _gat -cookien, der bruges til at begrænse mængden af ​​data, der er registreret af Google på websteder med høj trafikvolumen.
_gcl_au 3 måneder Denne cookie bruges af Google Analytics til at forstå brugerinteraktion med webstedet.
_gid 1 dag Denne cookie er installeret af Google Analytics. Cookien bruges til at gemme oplysninger om, hvordan besøgende bruger et websted og hjælper med at oprette en analytisk rapport om, hvordan webstedet har det. De indsamlede data inklusive nummeret besøgende, kilden, hvor de er kommet fra, og siderne har vist i en anonym form.
_hjabsolutesessionInprogress 30 minutter Ingen beskrivelse tilgængelig.
_hjfirstseen 30 minutter Dette er indstillet af Hotjar for at identificere en ny brugers første session. Det gemmer en ægte/falsk værdi, hvilket indikerer, om dette var første gang Hotjar så denne bruger. Det bruges af optagelse af filtre til at identificere nye brugersessioner.
_hjid 1 år Denne cookie er indstillet af Hotjar. Denne cookie er indstillet, når kunden først lander på en side med Hotjar -scriptet. Det bruges til at fortsætte det tilfældige bruger -id, unikt for dette websted i browseren. Dette sikrer, at adfærd i efterfølgende besøg på det samme sted tilskrives det samme bruger -id.
_hjincludedInpageViewSample 2 minutter Ingen beskrivelse tilgængelig.
_hjincludedInsessionSample 2 minutter Ingen beskrivelse tilgængelig.
_hjtldtest session Ingen beskrivelse tilgængelig.
Papvisitorid 1 år Denne cookie er indstillet af Post Affiliate Pro.Denne cookie bruges til at gemme besøgende -ID, der hjælper med at spore tilknyttet selskab.

reklame

Annonce cookies bruges til at give besøgende relevante annoncer og marketingkampagner. Disse cookies sporer besøgende på tværs af websteder og indsamler oplysninger for at give tilpassede annoncer.

Cookie Varighed Beskrivelse
_fbp 3 måneder Denne cookie er indstillet af Facebook for at levere reklame, når de er på Facebook eller en digital platform, der er drevet af Facebook -reklame efter at have besøgt dette websted.
fr 3 måneder Cookien er indstillet af Facebook for at vise relevante reklamer for brugerne og måle og forbedre reklamerne. Cookien sporer også brugerens opførsel på tværs af nettet på websteder, der har Facebook Pixel eller Facebook Social Plugin.
Ide 1 år 24 dage Brugt af Google DoubleClick og gemmer information om, hvordan brugeren bruger webstedet og enhver anden reklame, før han besøger webstedet. Dette bruges til at præsentere brugere med annoncer, der er relevante for dem i henhold til brugerprofilen.
Nid 6 måneder Denne cookie er vant til en profil baseret på brugerens interesse og display personlige annoncer til brugerne.
test_cookie 15 minutter Denne cookie er indstillet af DoubleClick.net. Formålet med cookien er at afgøre, om brugerens browser understøtter cookies.
Besøgende_info1_live 5 måneder 27 dage Denne cookie er indstillet af YouTube. Bruges til at spore oplysningerne om de indlejrede YouTube -videoer på et websted.
Ysc session Denne cookies er indstillet af YouTube og bruges til at spore udsigten over indlejrede videoer.

Andre ikke -kategoriserede cookies er dem, der analyseres og ikke er klassificeret i en kategori endnu.

Cookie Varighed Beskrivelse
_app_session 1 måned Ingen beskrivelse tilgængelig.
_dc_gtm_ua-12584548-1 1 minut Ingen beskrivelse
_gfpc session Ingen beskrivelse tilgængelig.
71CFB2288D832330CF35A9F9060F8D69 session Ingen beskrivelse
Cli_bypass 3 måneder Ingen beskrivelse
SAMTYKKE 16 år 6 måneder 13 dage 18 timer Ingen beskrivelse
GTM-Session-Start 2 timer Ingen beskrivelse tilgængelig.
isocode 1 måned Ingen beskrivelse tilgængelig.
L-K26WU 1 dag Ingen beskrivelse
L-KVHA4 1 dag Ingen beskrivelse
m 2 år Ingen beskrivelse tilgængelig.
NewVisitorid 3 måneder Ingen beskrivelse
ejer_token 1 dag Ingen beskrivelse tilgængelig.
PP-K26WU 1 time Ingen beskrivelse
PP-KVHA4 1 time Ingen beskrivelse
RL-K26WU 1 dag Ingen beskrivelse
RL-KVHA4 1 dag Ingen beskrivelse
Wisepops 2 år Ingen beskrivelse tilgængelig.
WISEPOPS_SESSION session Ingen beskrivelse tilgængelig.
WISEPOPS_VISITS 2 år Ingen beskrivelse tilgængelig.
WOOCOMMERMANCE_ITEMS_IN_CART session Ingen beskrivelse tilgængelig.
wp_woocommerce_session_1b44ba63fbc929b5c862fc58a81dbb22 2 dage Ingen beskrivelse
YT-Remote-tilsluttede enheder aldrig Ingen beskrivelse tilgængelig.
Yt-Remote-Device-ID aldrig Ingen beskrivelse tilgængelig.