5 bedste VPN’er til Hulu, der fungerer i 2023 – ikke flere fejl

Streaming Hulu, mens du bruger privat internetadgang, er en ligetil proces, Og du kan være i gang med streamingtjenesten med bare et par klik.

Sådan streamer du Hulu med privat internetadgang?

Vi er læser støttet og kan tjene en provision, når du køber gennem links på vores side. Lær mere.

Streaming Hulu, mens du bruger privat internetadgang, er en ligetil proces, Og du kan være i gang med streamingtjenesten med bare et par klik.

Jeg har testet flere førende VPN’er med Hulu, og mange af dem kæmper for at omgå de geo-begrænsninger, der er sat af streaminggiganten.

Hvis du ønsker at lære, om det i øjeblikket er muligt at streame Hulu med privat internetadgang, eller hvordan du tester PIA med Hulu, skal du fortsætte med at læse for at finde ud af mere.

Fungerer privat internetadgang med Hulu?

Ja, privat internetadgang fungerer med Hulu USA I skrivende stund.

Jeg testede adgang til webstedet via en desktop -browser og nåede ud til det private internetadgangssupportteam for kommentar.

Privat internetadgang understøtter Hulu os

Supportagenten forklarede, at det på nuværende tidspunkt var muligt at få adgang til Hulu med en aktiv privat internetadgangsforbindelse, så længe jeg var forbundet med en af Os servere.

Sådan streamer du Hulu med privat internetadgang?

Processen til streaming af Hulu med privat internetadgang kan opnås i et spørgsmål om klik.

Følg nedenstående trin for at komme i gang:

 1. Tilmeld dig et privat internetadgangsabonnement her.
 2. Download og installer PIA -appen til din enhed her.
 3. Åbn PIA -appen, og log ind ved hjælp af de legitimationsoplysninger, du har modtaget via e -mail.
 4. Opret forbindelse til en af ​​de amerikanske servere.
 5. Gå over til https: // www.PrivateInternetAccess.com/ og kontroller, at du er tilsluttet med succes. Det skal sige ” du er beskyttet ”, hvis det fungerer korrekt.

Forbindelse fungerer med succes med privat internetadgang

 1. Naviger til https: // www.Hulu.com, og du skal være i stand til at få adgang til tjenesten, mens du er tilsluttet privat internetadgang!

At have problemer med at få adgang til privat internetadgang med Hulu? Prøv disse rettelser

Hvis du forsøger at få adgang til Hulu ved hjælp af privat internetadgang, men du modtager en fejl, kan du prøve følgende trin for at se, om det løser problemet:

Prøv en anden server

Hvis du allerede er tilsluttet en amerikansk server, skal du forsøge at bruge en alternativ server i USA. I modsat fald er der en række andre amerikanske servere, som PIA -support har bekræftet som arbejde.

Brug en dedikeret IP -adresse

Privat internetadgang giver dig mulighed for at vælge en dedikeret IP -adresse, der vil sikre, at en enkelt IP -adresse er reserveret til din eneste brug i stedet for at dele en IP -adresse og VPN -tunnel med potentielt millioner af andre brugere.

Dette reducerer sandsynligheden for, at IP -serien ikke blokeres af Hulu -serverne.

Besøg Hulu i inkognito -tilstand

Ved at besøge Hulu med PIA i inkognito -tilstand, fortæller du i det væsentlige din browser Ikke for at spore nogen af ​​din aktivitet Og at du ønsker at gennemse privat.

Dette resulterer i, at dine cookies, historie og formdata ikke spores og gemmes af din browser, hvilket gør det sværere for Hulu -serverne at registrere, hvor du kommer fra.

Kontroller, at du bruger den nyeste version af PIA

Privat internetadgang er konstant at løse fejl og foretage forbedringer af deres applikationer.

Du får ofte besked, når du starter PIA -appen, hvis en opdatering er tilgængelig, men det er altid værd at kontrollere PIA -webstedet for at sikre, at du ikke har gået glip af en nylig opdatering.

Hvis ovenstående mislykkes, bedes du kontakte privat internetadgangsstøtte for at se, om de kan hjælpe videre.

Private internetadgangsalternativer for at få adgang til Hulu

Selvom privat internetadgang fungerer perfekt med Hulu, slår andre VPN -udbydere PIA i priser og avancerede funktioner.

Hver af de følgende VPN’er fjerner også blokering af Hulu uden problemer:

 • Nordvpn er mit øverste samlede PIA -alternativ, da det fjerner blokering af Hulu nogen af sine serverplaceringer til nogle meget overkommelige abonnementspriser. Brugere drager fordel af en let app og en politik uden logs for at beskytte deres internetaktivitet.
 • Expressvpn Gør se Hulu med en VPN til en problemfri oplevelse. Det inkluderer en funktionrig app, et stort antal serverplaceringer, med dem alle klar til at tackle Hulus begrænsninger. Forbindelseshastigheder er fremragende overalt.
 • Surfshark Får jobbet med at slå Hulu -begrænsninger udført uden besvær. Surfshark er let på tegnebogen, driver en politik uden logs fra Virgin Channel Islands, forhindrer ISP-throttling og kan prale af utrolige hastigheder over de fleste af sine serverplaceringer.
 • Vyprvpn Fjernblokke Hulu overalt i verden, og ved hjælp af dets unikke Chameleon -netværk sikrer, at du drager fordel af de bedste tilgængelige hastigheder. Det inkluderer også en 30-dages penge-back-garantee.

Interessant læser:

Konklusion

Privat internetadgang omgår Hulus geo-begrænsninger i en brise. At få forbindelse er let uden irriterende hindringer for at komme igennem. PIA giver dig mulighed for at bruge sin VPN op til Ti enheder samtidigt, hvilket betyder, at hele familien kan streame Hulu på samme tid. PIA mangler dog nogle avancerede funktioner og matcher ikke andre VPN -udbydere i dens prisfastsættelse, så Mit øverste Hulu VPN -alternativ er Nordvpn. Med Nordvpn får du en VPN til en overkommelig pris, et stort udvalg af serverplaceringer, og vigtigst af alt, få adgang til Hulu uanset hvilken server du opretter forbindelse til.

Indholdsfortegnelse skjule

Huuuge besparelser!
Få en saftig 81% rabat i dag!
Tilbud udløber i:
Krav tilbud nu
** kun for begrænset tid **
�� Eksklusive rabatter i september ��
Vis tilbud
Vis tilbud
Vis tilbud
Prøv privat internetadgang risikofri!

Beskyt privat webtrafik mod snooping, interferens og censur. Alle planer er dækket af en ikke-Hassle 100% pengene-tilbage-garanti for dine første 30 dages service.

Bram Jansen

Bram Jansen er en berømt ekspert inden for cyberspace med et væld af viden og erfaring inden for online sikkerhed og VPN -teknologi. Hans livslange fascination af den virtuelle verden begyndte med sin kærlighed til science fiction, og han har brugt sin karriere på at udforske krydset mellem teknologi og online sikkerhed. Han arbejder med et team af eksperter for at give uvildige og nøjagtige oplysninger til forbrugere over hele verden.

Udforsk mere

Sådan bruges privat internetadgang til at fjerne blokering af TIKTOK i Montana

Kan du spille Fortnite med privat internetadgang

Privat internetadgang Torrenting

Sådan oprettes privat internetadgang på Linux

Fungerer privat internetadgang med DraftKings

Sådan får du privat internetadgang Black Friday Deal

I denne dag og alder forstår vi vigtigheden af ​​online privatliv og sikkerhed, og vi vil hjælpe dig med at tage velinformerede beslutninger. Til det giver VPNalerT dig objektive VPN -anmeldelser samt omfattende guider og tutorials.

5 bedste VPN’er til Hulu, der fungerer i 2023 – ikke flere fejl

5 bedste VPN'er til Hulu, der fungerer i 2023 - ikke flere fejl

Hulu bruger hårde geoblocks – det er udfordrende at finde en VPN, der giver dig pålidelig adgang til webstedet. Mange VPN’er undlader at fjerne blokering af Hulu på grund af hvor strengt det håndhæver VPN IP -blokke. Selv dem, der arbejder, kan undertiden være for langsomt, især hvis du prøver at streame sportsspil eller shows live med Hulu + Live TV.

Mit team og jeg har brugt år på at teste snesevis af VPN’er med Hulu, så vi kender de bedste. Vi har på listen dem, der pålideligt fjerner platformen og leverer hurtige streaminghastigheder uden fejl.

Fra disse, Expressvpn er mit øverste valg. Jeg har aldrig været udsat for en proxyfejl ved hjælp af den. Det er hurtige hastigheder er også ideelle til live streams af høj kvalitet, selv i Ultra HD. Plus, det tilbyder et stort netværk af amerikanske servere (og nogle japanske) for at give dig konsekvent adgang til platformen. Det er bakket op af en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve ExpressVPN med Hulu Risikofri. Hvis du ikke er tilfreds, er det problemfrit at få refusion.

Kort til tiden? Her er de bedste VPN’er til Hulu i 2023

 1. ExpressVPN – Bedste samlede VPN for Hulu takket være sine imponerende hastigheder og pålidelighed – Jeg løb aldrig ind i nogen fejl, mens jeg brugte det.
 2. Cyberghost-tilbyder 3 Hulu-optimerede servere, der er lavet til at omgå dens geo-begrænsninger.
 3. Privat internetadgang – Har et enormt amerikansk servernetværk til masser af pålidelige Hulu -forbindelser.
 4. NORDVPN-Speed-optimeret proprietær protokol sikrer glatte UHD-vandløb, selvom du er placeret tusinder af miles fra USA.
 5. Surfshark – tillader et ubegrænset antal tilsluttede enheder, hvilket er fantastisk til husholdninger til streamere.

Bedste VPN’er til Hulu – Fuld analyse (opdateret 2023)

1. ExpressVPN – slår pålideligt Hulu -fejl med hurtige hastigheder til glat streaming

Lille sortiment af teknologiske enheder, der er kompatible med ExpressVPN

Redaktørens Choice Editor’s Choice Prøv risikofri i 30 dage
Testet september 2023
Kan få adgang til:
Netflix Disney+ Apv HBO Max
Hulu BBC iPlayer Sky Mere
Prøv ExpressVpn>
www.Expressvpn.com

Bedste egenskab Stærke uklakkede evner og hurtigere end nogen anden Hulu VPN, jeg testede
Hastigheder Virkelig hurtig i nærheden og langdistancen
Enhedsforbindelser 8 Samtidige enhedsforbindelser
Kompatibel med Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome, Firestick, Smart TVS og mere

Expressvpn er min go-to Hulu VPN. Jeg har testet det med Hulu i årevis, og det får konsekvent adgang til webstedet – jeg har aldrig stødt på Hulu -fejlmeddelelsen med ExpressVPN, uanset hvilken server jeg bruger. Det giver også hurtige forbindelser til glat streaming.

Vores dedikerede hastighedstester registrerede hastigheder fra sine New York- og Los Angeles -servere og fik næsten identiske hastigheder med begge forbindelser (henholdsvis 85 Mbps og 86 Mbps). Dette er ca. 20% hastighedstab, hvilket er virkelig imponerende i betragtning af at de er baseret tusinder af miles væk i Storbritannien-langsomme VPN’er falder normalt hastigheder med 40-70% på lange afstande. Med ExpressVPNs hurtige forbindelser, Jeg havde ingen problemer med at streame Hulu i Ultra HD (som kræver 25 Mbps).

Streaming Hulu med ExpressVpn

Jeg havde hurtig streaming, uanset hvilken amerikansk server jeg prøvede

ExpressVPN tilbyder 24+ amerikanske serverplaceringer i USA, og alle fungerer godt med Hulu – Jeg fik øjeblikkelig adgang med hver forbindelse, jeg prøvede. Det driver også flere servere i Japan, der er spredt over 4 forskellige steder (inklusive Tokyo og Yokohama), så det var lige så let at få adgang til Hulu Japan -biblioteket.

ExpressVPN tilbyder intuitive apps til alle større platforme og enheder, inklusive de fleste routere. Plus, Dens MediaStreamer -funktion giver dig mulighed for at fjerne blokering af Hulu på dit smarte tv, Sammen med andre enheder, der ikke er kompatible med VPN’er. Ved hjælp af instruktionerne på sit websted tog det mindre end 5 minutter at etablere MediaStreamer på min Samsung Smart TV og se Hulu på den store skærm.

ExpressVPN er på den dyrere side, men det tilbyder hyppige rabatter med sine langsigtede planer. Plus, Det leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, Så du kan prøve ExpressVpn med Hulu risikofri. For at teste det anmodede jeg om en refusion via 24/7 live chat -indstillingen. Supportagenten spurgte kun, hvorfor jeg ville have en refusion, og fortsatte derefter med min anmodning. Jeg fik mine penge tilbage i 3 arbejdsdage.

ExpressVPN tilbud september 2023: Kun i en begrænset periode kan du få et ExpressVPN -abonnement for op til 49% rabat ! Gå ikke glip af det!

Nyttige funktioner

 • Lightway. ExpressVPNs proprietære protokol kombinerer hurtige hastigheder med en pålidelig forbindelse. Jeg anbefaler at bruge det til glat streaming.
 • Hurtigste amerikanske server. Klik blot på USA -indstillingen i serverlisten, så er du øjeblikkeligt tilsluttet den optimale amerikanske server til din placering.
 • Genveje. Når du opretter forbindelse til ExpressVPN på Windows og Mac, kan du tilføje genveje til din Hulu (eller andre apps og websteder) lige på appens grænseflade. Dette giver dig hurtig og nem adgang til platformen.
 • Unikke browserudvidelser. Browserforlængelser i Chrome og Firefox er som en fjernbetjening for den fulde VPN. Dette giver dig en bekvem måde at oprette forbindelse til dens servere og fjerne blokering af Hulu direkte fra din browser.

2. Cyberghost-Hulu-optimerede servere gør det nemt at omgå Hulu’s geo-begrænsninger

Grafik af Cyberghost 8 Apps Brugergrænseflade på forskellige enheder som bærbare computere, desktops og smartphones

Kan få adgang til:
Netflix Disney+ Apv HBO Max
Hulu BBC iPlayer Sky Mere
Prøv cyberghost vpn>
www.Cyberghostvpn.com

Bedste egenskab Optimerede Hulu -servere giver dig let adgang til platformen
Hastigheder Virkelig hurtig i nærheden, inkonsekvent langdistance
Enhedsforbindelser 7 Samtidige enhedsforbindelser
Kompatibel med Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome, Firestick, Smart TVS og mere

Unblocking Hulu med cyberghost

Billedkvaliteten forblev den samme, selv når du sprang over til forskellige dele af showet

Cyberghost har en af ​​de nemmeste til brug apps, jeg har testet, Gør det til en fantastisk mulighed, hvis du er ny på VPN’er. Alle dens streamingoptimerede servere er samlet på et sted. Du kan også finde disse hurtigt med ved at skrive ‘Hulu’ i søgefeltet. Derudover giver det dine yndlingsservere til let adgang.

Cyberghosts samlede hastigheder er temmelig imponerende. Vores hastighedstester mistede i gennemsnit 25% på sin Los Angeles -server, selvom det er den fjerneste amerikanske forbindelse fra dem. Jeg har aldrig oplevet afmatninger, mens jeg så på Gift ved første øjekast på Hulu os.

Når. Heldigvis tilbyder Hulu Us et meget større indholdsbibliotek, så du behøver ikke at stole på japanske servere til streaming.

Cyberghost tilbyder stor værdi med sine langsigtede planer og du kan Prøv det risikofri Med sin generøse 45-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds med tjenesten, kan du få en fuld refusion.

September 2023 Deal: Cyberghost tilbyder i øjeblikket 83% af sin mest populære plan! Udnyt dette tilbud nu, og spar mere på dit cyberghost -abonnement.

Nyttige funktioner

 • Serverafstand vises. Du kan se, hvor langt hver server er fra din placering, så det er let at finde den nærmeste amerikanske server til hurtige streaminghastigheder.
 • Omfattende US Server Network. Cyberghost tilbyder 1423+ amerikanske servere, hvilket giver dig masser af muligheder for at fjerne blokering af Hulu
 • Smarte regler. Funktionen Smart Rules giver dig mulighed for at tilpasse Cyberghost baseret på dine behov. For eksempel kan du indstille VPN til automatisk at oprette forbindelse til en tidligere valgt server, når du lancerer Hulu, så du har altid let adgang til platformen.
 • Smart DNS. Du kan bruge Cyberghosts Smart DNS -service til at streame på enheder, der ikke understøtter VPN -apps, såsom smarte tv’er og spilkonsoller.