Hvor meget koster en VPN

Der er en stor varians i pris med langvarig VPN-prisfastsættelse. Vi ser VPN’er opkræve så lidt som $ 2 pr. Måned for et to-årigt abonnement, mens andre opkræver omkring $ 4 til $ 8 pr. Måned for et års abonnement. Du bliver nødt til at betale på forhånd for hele abonnementet, så det er omkring $ 50 til $ 100 pr. År, men du sparer markant mere med et langsigtet abonnement sammenlignet med en månedlig.

Hvor meget koster en VPN?

Callum Tennent fører tilsyn med, hvordan vi tester og gennemgår VPN -tjenester. Han er medlem af IAPP, og hans VPN -råd har vist sig i Forbes og Internet Society.

Vores dom

De gennemsnitlige omkostninger ved en god VPN -service er $ 4.11 pr. Måned på et årligt eller flerårigt abonnement. Men den gennemsnitlige VPN -pris stiger til $ 11.77 på en månedlig lønningsbasis.

Illustration af en mand, der køber en VPN fra en computerskærm, der er designet som en salgsautomat

Det Omkostninger ved en VPN varierer meget baseret på VPN -service, du vælger og Længde på din VPN -abonnementsplan.

Næsten alle VPN’er i høj kvalitet kræver tilmelding til mindst en 12-måneders plan for at du får adgang til den billigste månedlige pris.

Husk, at de fleste VPN’er tilbyder en form for Money-Back-garanti eller gratis prøveversion, Så du kan normalt prøve en VPN gratis, før du køber den.

Som det ofte er tilfældet, er den bedste VPN ikke nødvendigvis den dyreste. Det afhænger af, hvad du vil bruge det til, og hvad dit budget er.

Typisk enhver VPN, der koster under $ 3.00 pr. Måned er billig, mens vi betragter dyrere enhver VPN, der er prissat over $ 6.00 pr. Måned.

Der er også muligheden for at bruge Gratis VPN’er, Men vær forsigtig, da mange gratis VPN’er ikke er sikre at bruge.

EKSPERTRÅD: Privat internetadgang er den bedste billige VPN, der koster $ 2.19 pr. Måned på en 26-måneders plan.

Hvad er der i denne guide

 • VPN -prissammenligning
 • Billigste løn månedlige VPN’er
 • Faktorer, der påvirker omkostningerne ved en VPN
 • Kan du bruge en VPN gratis?
 • Er VPN’er værd at omkostningerne?

Hvor meget koster en VPN?

Brugerindstillinger på telefon

Hvor meget skal du bruge på en VPN? Og er gratis VPN’er noget godt?

Alt vores indhold er skrevet af mennesker, ikke robotter. Lær mere

Aliza Vigderman

Aliza Vigderman, seniorredaktør

Aliza Vigderman

Gabe Turner, chefredaktør
Sidste opdaterede 5. juni 2023
Af Aliza Vigderman & Gabe Turner den 5. juni 2023

 • Hvor meget koster en VPN?
 • Billige VPN’er
 • Sikkerhed ved billig VPN
 • Gratis VPN’er
 • Hvorfor så dyrt
 • Hvad skal man se efter
 • Sammenfattende

At opretholde dit online privatliv er kritisk for at holde dig selv og dine private data sikkert. Og de gode nyheder? Du kan nemt beskytte dit privatliv med et værktøj kaldet et virtuelt privat netværk eller VPN.

Der er gratis VPN’er og betalte for VPN-abonnementer, og generelt giver sidstnævnte bedre online privatlivets fred. Så i denne vejledning hjælper vi dig med at finde ud af, hvor meget du skal afsætte til et VPN -abonnement. Spoiler: Ikke meget.

Klar til at finde ud af, hvor meget VPN’er koster? Bliv ved med at rulle.

Den bedste måde at sammenligne VPN -priser på

Når det kommer til at sammenligne VPN -priser, anbefaler vi ikke bare at gå til den billigste mulighed. Du skal indstille et budget og derefter se på funktionerne for at se, hvilke VPN’er der tilbyder den bedste værdi for dine penge. Vi har gjort det, og baseret på vores strenge test af snesevis af VPN’er er dette de bedste værdier VPN’er på markedet i dag:

Redaktørens vurdering:

9.7 /10

Redaktørens vurdering:

9.5 /10

Redaktørens vurdering:

9.4 /10

Hvor meget koster en VPN?

Der er så mange VPN -muligheder tilgængelige, men generelt gør de alle de samme grundlæggende ting for at beskytte dit privatliv. Først krypterer de dine online data, så alt hvad du laver online forbliver mellem dig og din enhed. For det andet dirigerer de din trafik gennem VPN -servere, hvilket gør det meget sværere for nogen at spore dine hver bevægelse online.

Når det er sagt, varierer VPN’er i deres effektivitet. Ved at købe et abonnement betaler du for en række ting, herunder:

 • Adgang til VPNs servernetværk
 • Det samlede antal af dine enheder, som du kan bruge VPN på
 • Ekstra nyttige funktioner som adgang til streamingoptimerede servere
 • Hvor længe du kan bruge VPN

Disse faktorer har stor indflydelse på en VPN’s prisfastsættelse, især den sidste. Generelt koster et VPN -abonnement mere eller mindre $ 10 pr. Måned, hvis du tilmelder dig en månedlig basis, men hvis du tilmelder dig længere tid – lad os sige et år eller to – prisen falder markant ned.

Der er en stor varians i pris med langvarig VPN-prisfastsættelse. Vi ser VPN’er opkræve så lidt som $ 2 pr. Måned for et to-årigt abonnement, mens andre opkræver omkring $ 4 til $ 8 pr. Måned for et års abonnement. Du bliver nødt til at betale på forhånd for hele abonnementet, så det er omkring $ 50 til $ 100 pr. År, men du sparer markant mere med et langsigtet abonnement sammenlignet med en månedlig.

Vyprvpn forbundet i Tyskland

Pro tip: For at få de laveste månedlige omkostninger skal du tilmelde dig en langvarig længde. Når udtrykket længde stiger, falder de månedlige omkostninger typisk typisk.

Minimumsomkostninger pr. Måned 1 måned 6 måneder 12 måneder 24 måneder 36 måneder
Astrill VPN $ 30.00 n/a $ 15.00 $ 12.50 n/a
Avast Secureline VPN $ 10.99 n/a $ 4.59 4.39 n/a
Avg VPN n/a n/a $ 4.49 $ 4.39 $ 4.39
Bitdefender Premium VPN $ 6.99 n/a $ 2.49 n/a n/a
Cyberghost $ 12.99 $ 6.99 n/a $ 2.11 n/a
Expressvpn $ 12.95 $ 9.99 $ 8.32 n/a n/a
Hurtigstvpn $ 7 n/a $ 2.08 n/a n/a
Hidemyass n/a n/a $ 7.99 $ 6.99 $ 5.99
Hotspot Shield $ 12.99 n/a $ 7.99 n/a n/a
Ipvansk $ 11.99 n/a $ 4.50 $ 3.33 n/a
Ivacy VPN $ 9.95 n/a $ 3.50 n/a n/a
IVPN $ 6 n/a $ 5 $ 4.17 $ 3.89
Kaspersky VPN Secure n/a n/a $ 1.42 n/a n/a
Keepsolid VPN ubegrænset $ 9.99 n/a $ 4.99 n/a n/a
Malwarebytes Privacy VPN n/a n/a $ 8.33 n/a n/a
McAfee Safe Connect VPN n/a n/a $ 2.08 $ 1.25 n/a
Nordvpn $ 12.95 n/a $ 4.99 $ 4.19 n/a
Norton Secure VPN $ 4.99 n/a $ 2.50 n/a n/a
Perfekt privatliv $ 12.99 n/a $ 9.99 $ 8.95 n/a
Privat internetadgang $ 11.95 n/a $ 3.33 n/a $ 2.03
Protonvpn $ 9.99 n/a $ 5.99 $ 4.99 n/a
Purevpn n/a n/a $ 3.24 $ 2.08 n/a
Strongvpn $ 10.99 n/a $ 3.33 n/a n/a
Surfshark $ 12.95 n/a $ 3.99 $ 2.49 n/a
Tillid.Zone $ 8.88 n/a $ 3.33 $ 2.33 n/a
Tunnelbear $ 9.99 n/a $ 4.16 n/a $ 3.33
Vpnsecure $ 9.95 $ 8.32 n/a n/a $ 2.99
Vyprvpn $ 10 n/a $ 5 n/a n/a
Windscribe $ 9.99 n/a $ 5.75 n/a n/a
Gennemsnitlige månedlige omkostninger $ 11.19 $ 8.43 $ 5.12 $ 4.58 $ 3.77
Gennemsnitlige samlede omkostninger $ 11.19 $ 50.58 $ 61.44 $ 109.92 $ 135.72

Er billige VPN’er værd?

Nogle billige VPN’er er det værd, ligesom dem på vores bedste billige VPNS -liste. Imidlertid er mange billige VPN’er ikke det værd, især hvis du kun kan bruge dem på en enhed, på servere, der ikke tillader Netflix eller for en begrænset mængde data pr. Dag. Når det er sagt, bare fordi en VPN er billig, betyder det ikke, at det er dårligt. Der er mange overkommelige VPN -muligheder, der rammer vores standarder inden for sikkerhed, privatliv og hastighed.

Er billige VPN’er sikre?

Vi fandt ingen sammenhæng mellem sikkerhedsniveauet og prisen på VPN’er. Nogle billige VPN’er er sikre, mens nogle dyre VPN’er er mindre sikre, og vice versa. Med andre ord dikterer pris ikke sikkerhedsniveauet, så sørg for at bedømme hver VPN på dens faktiske funktioner snarere end dens prismærke.

Derfor sammenligner vi VPN’er. Der er så mange flere faktorer i andre spil end prisfastsættelsen. Du skal se på de ekstra funktioner, de tilbyder, antallet af servere, de har, kvaliteten af ​​krypteringen, den type protokol, de bruger, og så meget mere.

Hvis du har brug for hjælp til at indsnævre dine muligheder, kan du tjekke vores evaluering af de bedste VPN’er lige her.

Nordvpn Cybersec

Kan du få en VPN gratis?

Der er både helt gratis VPN’er og VPN’er med gratis forsøg. Mens nogle gratis VPN’er kan være egnede til dine behov, kommer de ofte med grænser for ting som:

AVG VPN på Mac på app

 • Mængden af ​​data, du kan bruge om dagen
 • Antallet af enheder, du kan oprette forbindelse
 • Den tidslængde, du kan bruge VPN til
 • Antallet af servere, du kan oprette forbindelse til.

Så mens gratis VPN’er muligvis fungerer i nogle tilfælde, hvis du har brug for en VPN til langvarig brug på tværs af alle dine enheder, vil du sandsynligvis betale for et VPN-abonnement.

Hvorfor er VPN’er så dyre?

Mens nogle VPN’er er dyre, koster de fleste ikke omkring $ 10 med et abonnement til måned til måned. Den dyreste VPN, som vi har testet, er astrillvpn, der koster $ 20 pr. Måned, cirka dobbelt så meget som gennemsnittet. Med en seks måneders plan koster det $ 15 om måneden, stadig omkring en tredjedyrer end det seks-måneders gennemsnit. Selv dens årelange plan koster $ 10 om måneden, mens de gennemsnitlige månedlige omkostninger ved årlige planer er $ 8.41. Vi er ikke sikre på, hvorfor Astrill VPNs prisfastsættelse er så høj, især da vi ikke er forelsket i deres loggingspolitik, som vi nævnte i vores Astrill VPN -anmeldelse. Imidlertid er Astrill VPN i mindretal. De fleste VPN’er er rimelige priser, så du kan forvente at betale et gennemsnit på under $ 10 om måneden uanset udtrykket længde.

Astrill VPN til Mac

Sådan gemmes på VPN’er

Her er nogle måder at gemme på VPN’er på:

 1. Kontroller for tilbud og VPN Black Friday -tilbud.
 2. Se efter studerende VPN -rabatter.
 3. Tilmeld dig så længe som muligt, da længere planer normalt nedsættes.

Hvad skal man se efter i en VPN

Nu hvor vi har forværret dine VPN -prisfastsættelsesproblemer, lad os tale om, hvad vi skal kigge efter i en VPN, prisfastsættelse og alt sammen.

Servere

Det er klart, at du vil sikre dig, at VPN har servere i nærheden af ​​dig, uanset om du har brug for en VPN til Frankrig, en VPN til Singapore eller endda en VPN for De Forenede Arabiske Emirater. Jo tættere du er på en server, jo hurtigere vil dine hastigheder være, hvilket bringer os til vores næste punkter ..

Fart

Især hvis du bruger en VPN til spil, vil du have en VPN med hurtig upload og downloadhastigheder og lidt latenstid. Hvis VPN har en gratis prøveperiode, anbefaler vi at lave hastighedstest med et gratis online -websted som Speedtest.net. 1

Enhedskompatibilitet

Selvfølgelig er det vigtigt, at VPN er kompatibel med dine enheder; Der er VPN’er til MAC’er, VPN’er til Windows, VPN’er til iPhones og VPN’er til Androids, blandt andre operativsystemer. Nogle VPN’er arbejder endda med routere, så du kan dække alle enheder på dit netværk med kun en forbindelse.

Kill switch

Et vigtigt træk ved enhver VPN er en dræbskontakt, der lukker al webaktivitet, hvis VPN mislykkes. De fleste VPN’er har dræbskontakter i disse dage, men sørg for at dobbeltkontrol.

Surfshark Kill Switch

Streaming og torrenting

Hvis du vil have en VPN til underholdningsformål, skal du sørge for at få en VPN, der understøtter streaming eller torrenting. Der er også VPN’er, der fungerer med de bedste streamingtjenester som HBO Max, Prime Video og Hulu, men det er vigtigt at kontrollere for kompatibilitet, før du køber.

FYI: Nogle streamingtjenester som Netflix blokerer visse VPN IP -adresser, hvorfor ikke alle VPN’er fungerer med alle streamingtjenester.

IP -adresser

Vi foretrækker VPN’er med dynamiske IP -adresser, der ændres, hver gang du opretter forbindelse. Nogle VPN’er tilbyder dog statiske eller dedikerede IP -adresser, som nogle brugere foretrækker.

Prisfastsættelse

Priser handler ikke kun om bundlinjen. Du skal også overveje, hvad du faktisk får med et abonnement, herunder:

 • Antal enheder, du generelt kan oprette forbindelse
 • Antal enheder, du kan oprette forbindelse på samme tid
 • Antal serverafbrydere
 • Databegrænsning, hvis nogen
 • Servers muligheder (Netflix -kompatibilitet osv.).

Mens der er mange langsigtede muligheder, kan du i gennemsnit forvente at bruge omkring $ 10 pr. Måned på en VPN.

Sikkerhed

Hele pointen med en VPN er at gøre dig mere privat og sikker online, så vær særlig opmærksom på følgende faktorer:

 • Krypteringsmetoder: Se efter VPN’er, der bruger AES-256, den aktuelle standard i kryptering. 2
 • DNS lækker: Sørg for, at VPN ikke har nogen DNS (Domain Name Server) lækager, hvilket betyder, at din internetudbyder (ISP) ikke kan se de websteder, du besøger.
 • WebRTC lækker: VPN bør heller ikke lække din private IP -adresse, som du kan teste ved at lave en WebRTC -lækage -test (for at finde ud af, hvordan, brug vores VPN -guide).
 • Fortrolighedspolitik: Din VPN skal ikke logge mere information, end den har brug for for at opretholde dit abonnement, som er begrænset til dit grundlæggende navn og betalingsoplysninger. Det skal bestemt ikke logge din webaktivitet eller IP -adresse, da det besejrer formålet med selve VPN.
 • Privatliv jurisdiktion: Endelig skal du sørge for, at din VPN har hovedkontor i et land, der er et ikke-medlem til fem øjne, ni øjne og 14 øjne. Disse internationale overvågningsallianser gør det lovligt for medlemslandene at spionere på deres borgere.

Sammenfattende

Selvom mange mener, at VPN’er koster masser af penge, er der en række overkommelige muligheder på markedet, for ikke at nævne gratis muligheder. Alt i alt med så mange muligheder kan du vælge, hvor meget du vil bruge, fra lidt over $ 1 pr. Måned med FastestVPNs treårige plan helt op til $ 20 om måneden med Astrill VPNs månedlige plan. Der er virkelig muligheder for ethvert budget, så lad ikke priserne komme i vejen for dit privatliv online.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du stadig har spørgsmål, har vi svar om VPN’er og deres bundlinjer.

I gennemsnit koster VPNS omkring $ 10 pr. Måned. De er dog billigere, hvis du tilmelder dig en langtidskontrakt; I gennemsnit koster årlige kontrakter $ 8.41 Når de er nedbrudt månedligt, mens to-årige kontrakter koster $ 3.40 i gennemsnit månedligt.

Ikke alle VPN’er er pengene værd. Der er dyre VPN’er og overkommelige VPN’er, alt sammen med forskellige funktioner og kapaciteter, så det er vigtigt at evaluere alle VPN’er på individuelt grundlag.

 1. Gå ind på en VPN -udbyders websted.
 2. Vælg din plan.
 3. Indtast dit navn og betalingsoplysninger for at købe.
 1. Log på en gratis VPN -udbyders websted.
 2. Download appen.

Nogle gratis VPN’er inkluderer SurfShark, TunnelBear, Windscribe, Hotspot Shield og Protonvpn.