Netflix -proxy -fejlen, og hvordan man løser den med en VPN

Contents

Vi nævnte før, at DNS fungerer som en telefonbog til internettet. Smart DNS ændrer poster i telefonbogen til specifikke domæner som “Netflix.com.”I stedet for Netflix’s IP -adresse, en anmodning om Netflix.com på en smart DNS -proxy sender din trafik til en proxyserver i USA (eller det sted, du vil få adgang til).

Top Netflix VPNS gennemgået september 2023: Låsning af indhold sikkert

I dette billede Tekst 10 Bedste premium -domænenavnmæglere i 2023

Jeg vil låse det globale indholdsbibliotek op i Netflix, du skal bruge en Netflix VPN. En effektiv VPN giver dig mulighed for at løsrive og låse de premium -shows, der er blokeret i din region eller område. Der er en masse serier og film, der er områdestresset. Mange mennesker over hele verden kunne ikke få adgang. Derefter skal de bruge en effektiv Netflix-service af høj kvalitet.

Valg af den bedst tilgængelige VPN for at se Netflix

Jeg vil gøre denne ting til et stykke kage til dig; Med en Netflix VPN kan du vælge den bedste tilgængelige VPN på markedet. Disse meget effektive VPN’er vil fjerne blokering og give dig mulighed for at nyde premium -indholdsbiblioteket. Den områdebegrænsede serie er slags frustrerende, og det kan være en humørspoiler for dig. Men at bruge premium Netflix VPN’er kan løse denne spænding for dig.

US Netflix har begrænsninger, og indholdsbiblioteket afhænger af dit opholdsstue. Indholdsbiblioteket i Netflix afhænger af geografisk placering. Netflix er en skat af film og tv -shows, men det kan være virkelig frustrerende, at du ikke kan få adgang til alt det indhold, der streamer på det på grund af nogle geografiske begrænsninger.

Problemer med privatlivets fred og sikkerhedsspørgsmål

I dette billede viser tekst her privatlivsproblemer og sikkerhedsproblemer

VPN’er, inklusive Netflix VPN, bruges ikke kun til at øge din sikkerhed og tage sig af dine bekymringer om privatlivets fred. De giver ekstra privatliv og giver dig en sikker streamingoplevelse. Det skjuler din originale IP -adresse og giver dig mulighed for at løsrive mange premium -websteder, du ikke kan få adgang til på grund af områder med begrænsninger.

Kom godt i gang med Nordvpn

 • Top-klassificeret VPN til OS X 10.8 Mountain Lion Mac
 • Ultra-hurtig hastighed i FI i 2023
 • Spar 60% rabat med VPN.com rabat
 • Få en 30-dages pengene tilbage-garanti

Fjerne blokering af barrierer

Der er flere VPN’er tilgængelige på markedet, og de fleste premium VPN’er tilbyder tjenester af høj kvalitet. Så hvis du vil få adgang til indholdsverdenen på Netflix ved hjælp af en Netflix VPN, skal du fjerne blokeringen af ​​barrierer. Efter at have tilbragt en masse tid i søgningen, fandt jeg de mest passende meget effektive Netflix VPN’er, der kan låse barrierer i verden af ​​streamingindhold.

Kun et par VPN’er kan give ubegrænset adgang og fjerne blokeringen af ​​hindringerne for premiumindhold på Netflix. Du kan stole på disse Netflix VPN’er, fordi de leverer værdifulde tjenester, du kan stole helt på og nyde streaming af premium -shows, der er forbudt i dit område.

Hvorfor forbyder Netflix VPN’er?

Kort sagt, Netflix forbyder VPN -forbindelser, fordi de ikke har rettighederne til at udsende visse indhold i mange lande. Så når en abonnent bruger en Netflix VPN til at se et show, der ikke typisk er tilgængeligt i deres region, er Netflix i strid med deres copyright -aftale. Selvom brugeren er den med en VPN, er det streamingfirmaets ansvar at sikre, at medierne bliver set strengt i områder, som det er licenseret til.

Som et resultat har Netflix vedtaget foranstaltninger for at forhindre, at betalende abonnenter bruger en VPN med deres service. Selv hvis Netflix VPN kun bruges som en form for internetsikkerhed.

Så hvorfor har Netflix ret til at udsende deres shows og film universelt? Nemlig fordi de ikke har råd til det. Mediedistributører ønsker heller ikke at gøre disse tilbud, fordi det ikke er i deres bedste interesse.

I stedet erhverver Netflix indhold gennem en praksis kendt som territorial indholdslicensering.

Hvad er territorial licens?

I medier er territorial licens, når en distributør sælger rettighederne til deres indhold til en streamingtjeneste i land eller regionbaserede bidder i stedet for at opkræve et fast gebyr for en universel licens. Rettighedsindehaveren kan hæve eller sænke prisen på deres indhold baseret på snesevis af faktorer, herunder befolkning, antallet af aktuelle abonnenter og antallet af potentielle kunder, der kan tilmelde sig i de næste (x) år.

For eksempel pralede Netflix omkring 56 millioner abonnenter i USA i maj 2019, mens Det Forenede Kongerige kun havde omkring 7.5 millioner. Som du kan forestille dig, ville det være meget dyrere at købe en licens til at stille indhold til rådighed for 56 millioner mennesker.5 millioner. At købe en universel eller global licens ville koste endnu mere.

Et godt eksempel på territorial licens er NBC Show -samfundet. Mens fem sæsoner af showet har været på UK Netflix i årevis, Det eneste sted, du kan finde samfund i USA, er på Hulu, Netflix’s største konkurrent i regionen. Hvorfor har Netflix ikke været i stand til at få rettigheder til en populær sitcom i landet, det blev filmet?

Det ville være fordi NBC, der ejer rettighederne til samfundet, har en majoritetsandel i Hulu. Så det gav konkurrencedygtig mening at streame showet udelukkende på denne platform i USA. NBC valgte derefter at opkræve Netflix for rettighederne til luftfællesskabet i Storbritannien, da Hulu ikke er tilgængelig i dette land.

Territorial licens har været en sådan hindring for Netflix, der har nået deres mål om globaliseret indhold, at de har investeret milliarder (8 milliarder dollars alene i 2019 – sammenlign det med HBOs $ 7.8 milliarder) ved at producere deres egne ‘Netflix Originals’ shows og film. Hvis Netflix ejer medierne fra forreste til ryg, Så kan de indeholde det på hver enkelt af deres 200 markeder , Undgå licensaftaler helt.

Hvad siger Netflix om VPN -forbuddet?

Virksomheden har offentliggjort mange forskellige grunde til Netflix VPN -forbuddet, inklusive at tabet af VPN -brugere var “ubetydelig” til deres bundlinje . Det er ikke overraskende, at afvise de ønsker om betalende kunder ikke bød godt med privatlivsentusiaster. Der opstod et oprør, hvilket førte til oprettelsen af ​​en 40.000-stærk andragende, der opfordrede Netflix til at vende sin beslutning om VPN’er.

Under et indtjeningsopkald i 2016 behandlede Netflix CEO Reed Hastings spørgsmålet:

”VPN -tinget er en lille lille stjerne sammenlignet med piratkopiering. Piratkopiering er virkelig problemet rundt om i verden, ”bemærkede Hastings. “

Den grundlæggende løsning er, at Netflix bliver global og har sit indhold til at være det samme overalt i verden, så der er ikke noget incitament til at [bruge en VPN]. Så kan vi arbejde på den vigtigste del, som er piratkopiering. Det centrale ved piratkopiering er, at en del brøkdel af det er fordi [brugere] ikke kunne få indholdet. Den del kan vi løse. En del af piratkopiering er dog fordi de bare ikke ønsker at betale. Det er en sværere del. Som en branche er vi nødt til at fikse globalt indhold.”

Desuden hævdede den officielle Netflix Twitter -konto, at streaminggiganten hurtigt bevægede sig mod at omfavne globaliseret indhold.

. @Casper_o stadig fanger af territorial licens – bevæger sig hurtigt for at have global tilgængelighed af alt indhold på Netflix.

Desværre er der gået år, og territorial licens er en stor del af Netflix ‘indholdsstrategi. Bortset fra en stigning i Netflix -originaler, Der har ikke været yderligere omtale af globaliseret indhold.

Det ser ud til, at abonnenter kan forvente, at deres biblioteker fortsat skal bestemmes af det land, de er placeret i.

Top 5 Netflix VPN

Det giver gratis forsøg at nyde ubegrænset premium Netflix -shows.
Det tilbyder en gratis prøve og stærk IP -beskyttelse
Expressvpn
Det giver avancerede sikkerhedsfunktioner til at se Netflix.
Det er den mest effektive og pålidelige VPN at nyde Netflix uden gebyrer.
Det er den mest stabile VPN at se Netflix fredeligt.

NORD VPN

NORD VPN

Følgende er apps og enheder, der understøttes af Nordvpn:

 • Det understøtter dit personlige computersystem
 • Det understøtter også Mac
 • Det fungerer også bedst i iOS
 • Denne VPN fungerer også bedst til Android -enheder
 • Denne VPN understøtter også Linux
 • Denne VPN understøtter også Fire TV

Funktioner og specifikationer

Nordvpn tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Med sine premium -servere fungerer Nordvpn som en effektiv Netflix VPN, der låser Netflix -indholdsbiblioteket op. De fleste af serverne giver direkte adgang til premium -indholdsstrømning på Netflix. Hvis du er tilsluttet en lokal server, Det vil lede dig til den amerikanske version af Netflix. Det betyder ikke noget, om du sidder i andet land end USA.

Streamingoptimerede servere

Nordvpn er den mest gunstige Netflix VPN, der leverer streamingoptimerede servere til en meget overkommelig pris. Det har de mest budgetvenlige månedlige abonnementsomkostninger, og det betragtes som den bedste mulighed, hvis du bruger det, mens du er tilsluttet flere forbindelser. Så hvis du leder efter en budgetvenlig premium Netflix VPN-service, der har streamingoptimerede servere, har du måske fundet den perfekte. Denne VPN leverer også en betydelig service, hvor du kan dele din Nord -konto med dine venner og familie på samme tid.

Privatlivsproblemer

Nordvpn, en populær Netflix VPN, sikrer sikkerhed på højt niveau og privatlivets fred for dine følsomme data eller oplysninger, mens du er tilsluttet netværket. Denne VPN tilbyder nogle betydelige funktioner som en delt tunnelingsfunktion, kryptering af militær kvalitet og en dræbskontakt, der i sidste ende lukker din computer, hvis den fornemmer nogen trussel mod din pc.

Nordvpns arbejde og ydeevne som Netflix VPN er mere effektive sammenlignet med andre VPN’er. jegt har pålidelige og effektive forbindelser, der giver dig mulighed for at låse de premium -tv -shows og film på Netflix. Disse servere giver direkte adgang til de mest populære streamingtjenester. Disse streamingtjenester inkluderer Disney+, Amazon Prime, Hulu og BBC. Derfor tilbyder Nordvpn kvalitetstjenester, der giver dig mulighed for at have direkte adgang til sådanne berømte streamingplatforme.

Fordele ved at bruge Nord VPN

 • Denne VPN leverer servere, der er specifikt optimeret til Netflix
 • Denne VPN leverer også tjenester til de mest populære streamingkanaler.
 • Denne VPN giver dig mulighed for at bruge en enkelt konto på 6 enheder.
 • Denne VPN tilbyder meget højhastighed
 • Denne VPN sikrer også en no-log-politik og krypterede forbindelser, der gør dine data sikre.
 • Denne VPN tilbyder også en live chat -mulighed.

Ulemper

 • Denne VPN tager lidt mere tid til at oprette forbindelse til en pålidelig server
 • Desktop -app tager tid at oprette forbindelse til netværket.

Kom godt i gang med Nordvpn

 • Top-klassificeret VPN til OS X 10.8 Mountain Lion Mac
 • Ultra-hurtig hastighed i FI i 2023
 • Spar 60% rabat med VPN.com rabat
 • Få en 30-dages pengene tilbage-garanti

Surfshark VPN

Surfshark VPN

Følgende er apps og enheder, der understøttes af

 • Surfshark VPN understøtter dit personlige computersystem
 • Denne VPN fungerer også bedst på Mac -enheder
 • Denne VPN understøtter også iOS
 • Denne VPN understøtter også Android -enheder
 • Denne VPN fungerer også for Linus

Pålidelige tjenester

Surfshark VPN Company tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan nemt kræve dine penge, hvis du ikke er imponeret over deres tjenester. Surfshark VPN, en bemærkelsesværdig Netflix VPN, er en af ​​de nyligt introducerede VPN’er, der fungerer bedst til streaming af Netflix. Surfshark VPN tilbyder ikke nogen gratis prøve, fordi det leverer pålidelige servere, der tillader problemfri streaming på Netflix. Denne VPN tilbyder også direkte adgang til alle de populære streamingsteder.

Disse streamingoptimerede servere, ideel som Netflix VPN, vil lede dig til den amerikanske Netflix-version. Det tilbyder adgang til populære biblioteker som Canada, Frankrig og Japan med deres respektive lokale versioner.

Arbejdshastigheden for denne VPN er ret effektiv, og derfor vil du ikke blive skuffet over udførelsen af ​​denne VPN. Det tilbyder en HD -visning uden buffering. De tager sig også af dit privatliv. Derfor kompromitterer denne VPN ikke din sikkerhed for enhver pris.

Fordele ved at bruge Surfshark VPN

 • Denne VPN leverer alle de streamingoptimerede servere, der får adgang til Netflix direkte.
 • Denne VPN tilbyder et kraftfuldt sikkerhedssystem for at holde dine oplysninger sikre.
 • Denne VPN tilbyder ubegrænsede forbindelser.
 • Denne VPN fås til en meget overkommelig pris.
 • Denne VPN fanger ikke nogen af ​​dine optegnelser over online browsing.

Ulemper

 • Der er nogle premium -funktioner i denne VPN, du skal betale ekstra gebyrer for dem
 • Nogle gange har serverne effektivt lavhastighed

Expressvpn

Expressvpn

Følgende er apps og enheder, der understøttes af Express VPN

 • Denne VPN understøtter Windows
 • Denne VPN fungerer også i Mac og iOS
 • Denne VPN bruges for det meste af Android -brugere og fungerer sammen med Linux

Ubegrænset streaming på Netflix

Express VPN er det bedste valg, hvis du vil have en Netflix VPN, der sikrer, at du nyder ubegrænset streaming. Denne VPN leverer tjenester af høj kvalitet, hvorfor det er ret dyrt. Det månedlige abonnement på Express VPN er dyrere end Nord og Surfshark VPN. Der er få placeringer, hvor servere kan få adgang til geo-begrænset streamingindhold.

Så du kan direkte spørge dem gennem live chat, hvilken server er den bedste server i nærheden til at oprette forbindelse til for en problemfri Netflix VPN -oplevelse. Udførelsen af ​​denne VPN er ret effektiv, og den giver HD -streaming uden frustrerende belastning og stressende buffering.

Funktioner og specifikationer

Denne VPN tilbyder ubegrænset adgang til Netflix, hvilket gør det til en pålidelig VPN, der fungerer med Netflix på hver platform som Windows, Mac, iOS, Amazon Prime og visse WiFi -routere. Denne VPN giver dig mulighed for at oprette forbindelse til 5 enheder ad gangen. Så du kan nyde at streame dine foretrukne Netflix -shows på flere enheder. Denne VPN leverer også en særlig service med at tilbyde en smart DNS -proxy kaldet MediaStreamer. Denne proxy giver dig adgang til Netflix på enheder, der ikke understøtter VPN. Derfor hjælper medistreamere med at få adgang til Netflix på disse enheder uden at bruge en VPN. Disse enheder kunne være Xbox, Apple TV og PS4.

Fordele ved at bruge Express VPN

 • Denne VPN giver dig mulighed for at have ubegrænset adgang til Netflix, Amazon Prime, iPlayer, Hulu og Prime Video.
 • Denne VPN tilbyder en hurtig hastighed, og det gør det at downloade endnu hurtigere
 • Denne VPN holder din identitet anonym. Det har en politik uden log.
 • Deres service er tilgængelig når som helst på dagen.

Ulemper

 • Denne VPN er lidt dyrere end andre
 • Der er ingen avancerede funktioner

Kom godt i gang med Nordvpn

 • Top-klassificeret VPN til OS X 10.8 Mountain Lion Mac
 • Ultra-hurtig hastighed i FI i 2023
 • Spar 60% rabat med VPN.com rabat
 • Få en 30-dages pengene tilbage-garanti

Cyberghost

Cyberghost

Denne VPN understøtter følgende applikationer

Funktioner og specifikationer

Denne Cyberghost VPN tilbyder den nemmeste måde at se Netflix med VPN, så du får adgang til alle premium -shows på Netflix. Du skal bare klikke på et par faner, og så vil du blive rettet til ubegrænsede prime -shows og film, der er blevet begrænset på grund af din geografiske placering. Det har en unik funktion, der ikke viser forskellige serverplaceringer; I stedet viser det en applikations streamingliste, du kan se, mens du er tilsluttet den specifikke server.

Muligheden for Netflix er i øverste højre hjørne; Du skal bare trykke på det, og du vil blive ledet til Netflix for en optimeret VPN -oplevelse. Denne VPN er ret effektiv til streaming, og det giver sine brugere mulighed for at give feedback med det samme. Så hvis du står over for nogen form for problemer, mens du bruger det som din Netflix VPN, kan du give dem feedback.

Denne VPN giver en effektiv hastighed sammenlignet med andre VPN’er. Det giver top-notch kvaliteter som et højsikkerhedsniveau, politik uden logs og hurtig kunde-feedback-service. Denne VPN understøtter forskellige applikationer.

Fordele

 • Det giver direkte adgang til en amerikansk version af Netflix.
 • Det tilbyder konstant en effektiv og hurtig hastighed.
 • Det giver nul logfiler og kraftfulde privatlivsfunktioner
 • Det giver kundevenlig interferens

Ulemper

Denne VPN fungerer ikke effektivt i Kina

Det giver ikke avancerede funktioner eller funktioner for sine potentielle brugere.

Det giver HD -streaming og ubegrænset adgang til Netflix Prime TV -shows og film. Dette firma tilbyder også en 45-dages pengene-tilbage-garanti. Derfor har det vist sig at være en pålidelig VPN -service, du kan bruge til at løsne ubegrænset adgang til indholdsverdenen.

Privatevpn

Privatevpn

Denne VPN kører sammen med følgende applikationer:
Windows
Mac
IOS
Android
Linux

Funktioner og specifikationer

Denne privatevpn fungerer kun med et par streamingoptimerede servere, selv et par hundrede servere, men stadig er den arbejdspræstation i Privatevon ret effektiv. Du kan nemt nyde ubegrænset adgang til Netflix ved hjælp af PrivateVPN, der har en kundevenlig grænseflade. Det

Denne VPN sikrer dine personlige oplysninger med sin ikke-log-funktion. Det giver op til 10 forbindelser, og du kan tilslutte 6 enheder ad gangen.

Fordele

Følgende er fordelene ved at bruge en privat VPN:

 • Det giver os Netflix
 • Det giver hurtig hastighed til alle forbindelser
 • Det giver mere end 5 forbindelser på én gang
 • Det holder din identitet sikret

Ulemper

 • De har ikke et stort netværk af servere
 • Deres onlinetjeneste er ikke tilgængelig hele dagen

Denne VPN har muligvis ikke et stort netværk af servere, men det giver en effektiv hastighed. Privat VPN-service leverer en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

IP forsvinder

Specifikationer og funktioner

Denne VPN understøtter applikationer på tværs af forskellige platforme som pc -vinduer, Mac, iOS osv. Ikke kun fungerer det med Netflix -browseren, men den integreres også glat med sin app. For dem, der spekulerer på, hvordan man ser Netflix med VPN, er dette værktøj testet flere gange for dets pålidelighed. Resultaterne viser, at denne VPN fungerer bedst for både browseren og applikationen US version af Netflix. Hvis du støder på problemer, mens du opretter forbindelse til en server, giver deres responsive support dig mulighed for direkte at kontakte dem og fejlfinde det problem, du står overfor.

IPVanish tilbyder ikke kun robuste sikkerhedstjenester, men sikrer også en betydelig hastighed, hvilket sikrer, at Streaming i HD-kvalitet. Derudover leveres denne service med en 30-dages pengene-tilbage-garanti for ekstra ro i sindet.

Fordele

 • Det fungerer bedst for den amerikanske og britiske version af Netflix
 • Det giver en betydelig hastighed
 • Det har en stærk sikkerhedspolitik
 • Det giver ubegrænsede forbindelser

Ulemper

 • Det er begrænset i Kina
 • Streaminghastigheden kan variere nogle gange

Sådan ser du Netflix med en VPN

På din pc

Brug af en VPN er næsten vildledende enkel, og vores anbefalede udbydere har apps til Windows, Linux og MacOS.

For at tilmelde dig, kan du besøge dit foretrukne websted VPN -udbyder og køb et abonnement eller start en gratis prøve. Derefter bliver du instrueret til at downloade og installere udbyderens app i en et-klik-proces.

Når den er installeret, skal du åbne appen, vælge den server, du gerne vil oprette forbindelse til, og aktivere VPN. Du er nu klar til at se Netflix med et ekstra lag af sikkerhed og adgang til tusinder af flere shows og film.

På din telefon og andre enheder

Hvis du, som millioner af andre, også ser Netflix på din telefon, tablet, smart tv, spilkonsoller osv., Du vil også have en VPN aktiveret på tværs af disse enheder. I mange tilfælde følger du næsten de samme trin, som du ville på pc – download VPN -appen, tilmeld dig et abonnement, vælg en server og aktiver VPN.

Afhængig af din enhed kan det dog være vanskeligt at finde en app til din foretrukne VPN -udbyder. Mange af de bedste udbydere er i Google Play og iTunes App -butikker, men når det kommer til indfødte apps til spilkonsoller og smarte tv’er, kan valgene være slanke.

Et andet problem er, at et enkelt VPN -abonnement sjældent dækker mere end fem enheder. Selv for små familier kan det være lidt restriktivt i betragtning af mængden af ​​internetaktiverede enheder, vi bruger i dag.

Heldigvis er der en ret nem løsning til at aktivere en VPN på tværs af alle enheder i dit hjem. Og du har sandsynligvis allerede alt det nødvendige udstyr.

Installer en VPN på din router

Installation af en VPN på en router kræver en vis teknisk evne, og vi anbefaler bestemt at søge hjælp og følge en guide tæt, hvis du forsøger det. På trods af det er det stadig den bedste måde at se Netflix med en VPN på hver enhed i dit hjem.

Når VPN er aktiveret på din router, vil VPN være aktiv på enhver enhed, der er forbundet til dit hjemmenetværk. Bedre endnu, din udbyder tæller kun VPN som installeret på en enhed, selvom den beskytter flere.

Hvis du ikke ønsker at gennemgå en brugerdefineret installationsproces og er villig til at bruge lidt mere, sælger nogle udbydere deres egne forudkonfigurerede routere. Dette kan også være en god mulighed, hvis din router er dateret eller har brug for udskiftning.

Kom godt i gang med Nordvpn

 • Top-klassificeret VPN til OS X 10.8 Mountain Lion Mac
 • Ultra-hurtig hastighed i FI i 2023
 • Spar 60% rabat med VPN.com rabat
 • Få en 30-dages pengene tilbage-garanti

Konklusion

En VPN (virtuel privat netværk) omslutter din online browsing, og din online identitet er skjult, og din identitet vil være anonym. Når du bruger en Netflix VPN, ville din online trafik blive rettet fra dit geografiske sted til USA, mens du bor i et andet land. Så når du streamer på Netflix, vil Netflix VPN dirigere din trafik fra den amerikanske server til din egen. Så Netflix VPN -forbindelsen vil være ubegrænset, og den vil omgå alle barrierer.

Hvis du vil nyde ubegrænset adgang og opleve ubegrænset streaming på Netflix, skal du kigge efter en Netflix VPN, der er egnet og foretrukket, hvilket giver dig ubestridelig adgang til verdenen af ​​premium indhold. Du skal tage denne beslutning med omhu, fordi den vil tilbyde dig online frihed til at nyde at gennemse, mens du er anonym.

Et ord om ophavsret

At være klar, VPN.com støtter ikke overtrædelse af Netflix’s servicevilkår eller krænkelse af Copyright -love . Som en privat virksomhed har Netflix al ret til at beskytte deres indhold, som de finder passende, herunder praksis med at forbyde VPN’er direkte.

Når det er sagt, tror vi, at betalende kunder også har rettigheder. Disse inkluderer retten til at sikre dit digitale privatliv og retten til at se det indhold, du betaler for, uanset hvor du er i verden.
VPN.com tror fuldt ud på rettighederne for den digitale forbruger, og vi vil altid stå op for det, vi tror på. Vi er pro-privacy og pro-indholds adgang for enhver internetbruger i verden.

Tak fordi du er et sikkert, ansvarligt medlem af internetfællesskabet.

Kundeanmeldelser for Nordvpn

Forbindelsesproblemer med MLB.Tv

Så jeg havde nogle forbindelsesproblemer på min iOS -enhed (iPad) med MLB.TV -streaming og repræsentant ved navn Garfield løste mit unikke problem, som jeg havde brugt timer på at undersøge og tackle uden held før i dag! Garfield var ekstremt tålmodig, nacn og meget kyndig. Gennem flere tilgange og problemløsende trin skabte han en opløsningsmiddel, der fungerede. Vej at gå, og bestemt en tilbagevendende Nordvpn -kunde her. Tak, Garfield.

Erfaringsdato:
Maj, 2 2023
Ch Christina

Hurtig kundeservice

Mit abonnement fornyes automatisk, og der blev taget en betaling, som jeg ikke ønskede, da jeg ikke har brugt tjenesten. Jeg kontaktede virksomheden og modtog et hurtigt og effektivt svar, hvor mit abonnement blev vendt, og betalingen blev returneret. Hvis kun enhver virksomhed var så let at kontakte og kommunikere med!

Erfaringsdato:
Maj, 6 2023

Fantastisk kundeservice

Havde nogle problemer med nogle qbitorrent -filer og kunne aldrig finde ud af mig selv. Kiggede online i timevis, hvilket var ærligt spild af tid, som jeg kunne bare gå til Nordvpns kundeservice chatbox. Dette var overraskende, da jeg sad fast på dette hele natten, men var dumt for ikke at spørge kundeservice, men selv da var de i stand til hurtigt at få mig til en agent, der kunne håndtere mine problemer. Khai var min agent, og han var så flink og som så tålmodig med mig, fordi det var helt nyt for mig. Jeg vidste ikke for opsætningen for QBITORRENT og NORDVPN, at inputværdierne til serviceoplysninger ikke er dit brugernavn og adgangskode, men snarere en speciel nøgle på dit eget personlige instrumentbræt. Khai var endda flink og tålmodig nok til at forklare noget terminologi for mig, som var super flot af ham. Helt ærligt, selvom VPN’er kan lyde forvirrende, ved Nordvpn dette og ansat/uddannet nogle temmelig smarte kundeservicemedlemmer, så hvis du har problemer eller problemer, skal du bare gå til chatkassen. Super hyggelige mennesker og chill for at tale med og meget hurtigt.

Erfaringsdato:
Maj, 4 2023

30-dages pengene-tilbage-garanti

 • #1 VPN til OS X
 • 5800+ High-Speed ​​VPN-servere over hele verden
 • Sikker og privat adgang til internettet
 • Beskyttelse mod annoncer/trackere og malware
 • Begrænset tid: Over 55% rabat på 2-årig plan

VPN.com -eksperter set på

 • Forretning
  • Den bedste forretningsvpns
  • Fjernadgang VPN’er
  • De øverste forretningsfunktioner
  • Torrenting
   • De bedste VPN’er til torrents
   • De bedste VPN’er til uTorrent
   • Forøg din downloadhastighed
   • Gaming
    • De bedste VPN’er til spil
    • Reducer forsinkelse med en VPN
    • De bedste VPN’er til poker
    • Enterprise hosting
     • VPN hosting
     • VPS hosting
     • Administrerede WordPress -løsninger
     • Enterprise WordPress Solutions
     • Domæner
      • Møde vores mæglere
      • Gratis domænevurdering
      • Sælg dit premium -domæne
      • Stealth Domain Acquisition Service
      • Porteføljestyring

      Sorter VPN’er efter

      Selskab

      Skriv til VPN.com

      Vores oplysninger: Ejerskab og tilknyttede partnere

      VPN.com ejes af VPN.com LLC, en Georgia LLC. Vi tilbyder vores information og ekspertise 100% gratis. I nogle transaktioner kan vi muligvis modtage provisioner, når der foretages et køb ved hjælp af vores links eller formularer. Vi giver dig muligvis direkte links eller detaljer fra 3. parter (eller tilknyttede) programmer, tilbud eller partnerskaber. Medmindre det tydeligt er angivet, VPN.com ejer eller driver ikke nogen produkter eller tjenester, der er anført.

      Alt indhold på VPN.com er oprettet af vores ekspertgennemgangsteam og er baseret på den uafhængige og professionelle undersøgelse af de nævnte produkter og tjenester. Alt indhold er børn og familievenligt og Coppa-kompatible. Du finder kun indhold, der opfylder vores strenge gennemgangs- og publiceringsretningslinjer. Hver artikel, gennemgang eller liste inkluderer ekspertundersøgelse, der er professionelt redigeret, som krævet af COPPA og eksisterende retningslinjer for webmaster. Lær mere på fra VPN.com/publicer

      VPN.com respekterer dit privatliv og sikkerhed! Vi kræver ikke, at du logger ind eller køber noget for at få værdi fra vores websted. Vores brugsbetingelser gælder for VPN.com -websted placeret på VPN.com/privatliv og https: // www.iubenda.com/privatlivspolitisk/8115057 Ved at bruge webstedet accepterer du disse brugsbetingelser; Hvis du ikke er enig, skal du ikke bruge webstedet.

      “VPN.com “Navn, VPN.com logo, “VPN.com “Brand og andet VPN.com varemærker, er ejendom til VPN.com llc. Medmindre andet udtrykkeligt er angivet, hører alle intellektuelle ejendomsrettigheder inklusive, men ikke begrænset til, ophavsret og varemærker, i produktbilleder og beskrivelser. Al brug af tredjeparts rettigheder eller mærker på VPN.com er med tilladelse eller fair brug. Alle rettigheder forbeholdes.

      Vi kæmper for frihed og får adgang til over hele verden. Det inkluderer lige her på VPN.com. Ucensureret digital tilgængelighed er kernen i vores vision. Vi er forpligtet til at sikre, at digitale løsninger og indhold udviklet eller erhvervet af VPN.com opfylder et højt niveau af tilgængelighed og amerikansk handicap og afsnit II -krav. Dette betyder enten overensstemmelse med niveau AA for retningslinjerne for webindholdstilgængelighed (WCAG) 2.1 eller sikre, at løsningerne er effektive, effektive, engagerende, fejltolerante og lette at lære for brugere af alle evner. Vi lover, at hvis der skulle opstå en konflikt mellem frigørelsesfrister, æstetik og produktion af tilgængelige løsninger og indhold, at tilgængeligheden forbliver en prioritet. Hvis du har svært ved en eller anden grund ved hjælp af dette websted, skal du straks kontakte: [E -mail -beskyttet]

      Netflix -proxy -fejlen, og hvordan man løser den med en VPN

      Hvis du er frustreret over Netflix -proxy -fejlen, er du ikke alene. Vi forklarer, hvad det er, hvordan det fungerer, og hvordan man løser det med en VPN. Plus, vi viser de bedste VPN’er, der fungerer med Netflix, og hvordan man bruger dem.

      Paul Bischoff Tech Writer, Privacy Advocate og VPN -ekspert
      @pabischoff OPDATERET: 18. juli 2023

      Netflix proxy -fejl

      Netflix -proxy -fejlen opstår, når Netflix registrerer, at en bruger prøver at streame en video gennem en proxyserver eller VPN. En proxy-fejlmeddelelse vises i videoafspilleren og ledsages ofte af fejlkoden M7111-5059:

      ”Whoops, noget gik galt. Streamingfejl. Du ser ud til at bruge en fjernelse eller proxy. Sluk venligst alle af disse tjenester, og prøv igen.”

      I denne artikel diskuterer vi, hvad Netflix -proxy -fejlen er, hvorfor den er der, hvordan det fungerer, og hvordan man omgår den for at fortsætte med at nyde Netflix, mens du bruger en VPN. Vi viser også de bedste VPN’er, der hjælper dig med at omgå denne proxyfejl. Vi går mere detaljeret ind.

      THan bedste VPN’er til Netflix -proxy -fejlen:

      1. Nordvpn:Vores første valg VPN til Netflix! Tilbyder meget høje hastigheder, stærk sikkerhed, pålidelige servere og fungerer godt med Netflix. Plus, det har en 30-dages pengene-tilbage-garanti.
      2. Surfshark:En budgetvenlig VPN, der fungerer godt med Netflix. Ingen hastighed, båndbredde eller VPN -forbindelsesgrænser. Stærk kryptering. Strenge ingen logs -politik.
      3. Expressvpn:Superfast, pålidelige servere i hvert hjørne af kloden er gode til at få adgang til Netflix i HD -kvalitet.
      4. Cyberghost: En stor VPN for begyndere, da apps er lette at installere og få arbejde. Streaminghastigheder er overraskende gode for en billig udbyder.
      5. Ipvansk:En af de hurtigste VPN’er, der er testet. Ideel til streaming og arbejder med Netflix US og Netflix UK. Ubegrænset samtidige forbindelser pr. Konto.
      6. Privatevpn: Nylig udbyder med gode muligheder for at få adgang til de fleste streamingsteder, inklusive Netflix.
      7. Atlas VPN: Arbejder med flere populære Netflix -kataloger, inklusive Netflix US. Gode ​​serverhastigheder, ubegrænsede enheder og multihop -servere inkluderet.

      Tip i vores test fandt vi, at den billigste Nordvpn -plan (standard) fungerer perfekt.

      Vil du prøve den øverste VPN for Netflix -risikofri?

      Nordvpn tilbyder et fuldt udstyret risikofri 30-dages forsøg Hvis du tilmelder dig på denne side. Du kan bruge VPN -klassificeret nr. 1 til Netflix uden begrænsninger i en månedFantastisk, hvis du vil binge-se på dine yndlingsshow og film eller skal på en tur til udlandet.

      Der er ingen skjulte vilkårBare kontakt support inden for 30 dage, hvis du beslutter, at Nordvpn ikke er rigtigt for dig, og du får en fuld refusion. Start din Nordvpn -prøve her.

      Hvorfor forbyder Netflix VPN’er og fuldmagter?

      Da Netflix gik globalt for et par år tilbage, havde det ikke alle Licensrettigheder nødvendigt for at streame alle de samme tv -serier og film til hvert land. Og allerede før den verdensomspændende udrulning ville brugerne oprette forbindelse til virtuelle private netværk (VPN’er) og andre typer proxier for at få adgang til det forskellige indhold, der er tilgængelige i andre lande Netflix -biblioteker. Det US Netflix -biblioteket er især populært På grund af dets større og generelt nyere katalog over tv -shows.

      En proxy -service fungerer som mellemmand mellem din enhed og Netflix. I stedet for at kommunikere direkte med Netflix, dirigeres internetdata først gennem proxyserveren. Til Netflix og andre websteder og apps ser det ud til, at brugeren opretter forbindelse fra proxyserverens placering i stedet for deres egen. Hvis brugeren er i Canada og ønsker for eksempel adgang til US Netflix, kan de oprette forbindelse til en proxyserver i USA og få en amerikansk IP -adresse. På enkleste termer fungerer VPN’er på samme måde, men krypterer normalt data under transit.

      Netflix begyndte at blokere forbindelser fra alle proxier og VPN’er i begyndelsen af ​​2016 at håndhæve sine ophavsretlige forpligtelser. Problemet med dette er, at selv brugere, der opretter forbindelse til en proxy -service eller VPN -server i deres eget land, bliver ramt af proxyfejlen, på trods af at de ikke prøver at få adgang til indhold fra et andet land.

      Sådan rettes Netflix -proxyfejlen

      Når du har en passende VPN, er det let at undgå den frygtede proxyfejl. Følg blot denne trin-for-trin-guide.

      Sådan undgår du Netflix -proxy -fejlen:

      1. Tilmeld dig en VPN, der fungerer med Netflix, Vi anbefaler Nordvpn.
      2. Kør din VPN -app
      3. Vælg serverplacering for det Netflix -bibliotek, du vil få adgang til. For at se UK Netflix for eksempel skal du vælge en server beliggende i Storbritannien, dette vil give dig en britisk IP -adresse.
      4. Hit Forbinde knap og giv det et par sekunder til at etablere en VPN -forbindelse.
      5. Åbn Netflix -appen eller gå til Netflix i din webbrowser.
      6. Hvis din VPN fungerer, skal du nu være i stand til at streame uden proxyfejl.

      Hvis du stadig får proxy -fejlen, kan du prøve at bruge en anden server eller placering, rydde dine cookies og/eller rydde din webbrowsercache.

      Din VPN -udbyders kundesupport kan muligvis hjælpe med at vælge de rigtige indstillinger og servere til Netflix.

      Bedste VPN’er til omgåelse af Netflix proxy -fejl – ved første øjekast

      Vi har sammenlignet de vigtigste funktioner til de øverste VPN’er her. Foretrækker at læse de dybdegående anmeldelser? Start med Nordvpn – vores #1 -valg til at omgå Netflix -proxy -fejlen.

      Bedste VPN’er til at omgå Netflix -proxy -fejlen

      Den mest pålidelige metode til at give adgang til Netflix fra udlandet er stadig ved at bruge en VPN.

      Her er de bedste VPN’er til Netflix til at løse proxyfejlen.

      1. Nordvpn

      Tilgængelige apps:

      VPN -ratings:

      Money-Back-garanti: 30 DAGE

      Nordvpn Arbejder med mindst seks lande Netflix -kataloger, og enhver server, du opretter forbindelse til, giver dig adgang til Netflix. De fleste af dem omdirigerer til Netflix os, det mest populære bibliotek. Nordvpn tillader op til seks samtidige forbindelser på Windows, MacOS, iOS, Android, Linux og Amazon Fire TV.

      Nordvpn Speed ​​Test Data

      Fordele:

      • Arbejder med Netflix på enhver server
      • Bredt netværk af servere i 60+ lande
      • Hurtige hastigheder
      • Tillader 6 samtidige forbindelser
      • Stærke sikkerheds- og privatlivsprotokoller
      • Zero logs -politik

      Ulemper:

      • Desktop -apps er lidt træg

      4.5 ud af 5

      Bedst til Netflix: Nordvpn er vores top anbefaling . Det er ekstremt hurtigt og fungerer med Netflix, uanset hvilken server du er forbundet med, hvilket gør det til en leg at komme i gang. Stærke sikkerheds- og privatlivspolitikker. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

      Nordvpn -kupon
      Spar 61% + 3 måneders gratis
      Rabat anvendes automatisk

      2. Surfshark

      Tilgængelige apps:

      VPN -ratings:

      Money-Back-garanti: 30 DAGE

      Surfshark er ekstremt overkommelig og arbejder med flere Netflix -biblioteker, herunder Netflix US, UK og Japan. Det har et bredt globalt netværk på over 3200 servere i omkring 100 lande, så det er let at finde en server på det ønskede sted. Apps er tilgængelige til Windows, MacOS, iOS, Android og Linux.

      Surfshark Speed ​​Test Data

      Fordele:

      • Pålidelige forbindelser, rimelige hastigheder
      • Severs i omkring 100 lande
      • Arbejder med adskillige Netflix -biblioteker
      • Forbind så mange enheder, som du vil
      • Stærk på sikkerhed og privatliv

      Ulemper:

      • Serverhastigheden kan variere noget

      4.5 ud af 5

      Bedste budget VPN: Surfshark er meget overkommelig og fungerer ud af kassen med Netflix. Det er sikkert og pålideligt og pålægger ikke en forbindelsesgrænse. Leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

      Læs vores fulde anmeldelse af Surfshark her.

      Surfshark -kupon
      Få 2 måneder gratis med en 2-årig plan
      Rabat anvendes automatisk

      3. Expressvpn

      Tilgængelige apps:

      VPN -ratings:

      Money-Back-garanti: 30 DAGE

      Expressvpn Arbejder med Netflix i flere lande, herunder USA, Storbritannien og Canada. Du kan oprette forbindelse op til fem enheder på Windows, MacOS, iOS, Android, Amazon Fire TV, Linux og visse WiFi -routere, som alle arbejder med Netflix. Hvis du ikke er sikker på, hvilken server du skal bruge, skal du bare bruge udbyderens 24/7 live chat -support for at få et svar på få sekunder.

      Hvis din enhed ikke understøtter VPN’er, for eksempel, hvis du bruger en spilkonsol eller Apple TV, kan du bruge MediaStreamer Smart DNS -proxy inkluderet i hvert ExpressVPN -abonnement.

      Expressvpn Speed ​​Test Data

      Fordele:

      • Fungerer pålideligt med Netflix
      • Hurtige hastigheder
      • Stærk sikkerhed
      • Servere i 94 lande
      • 24/7 live chat support

      Ulemper:

      • Dyrere end andre på vores liste
      • Kun 5 enheder kan oprette forbindelse på én gang

      4.5 ud af 5

      Stream med lethed: ExpressVPN er hurtig og sikkerhedsbevidst . Det har arbejdet pålideligt med Netflix, siden proxyfejlen først dukkede op. Sikker og pålidelig med en politik uden logs og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

      Expressvpn -kupon
      Gem: 49% på den årlige plan
      Kupon anvendes automatisk

      4. Cyberghost

      Tilgængelige apps:

      VPN -ratings:

      Money-Back-garanti: 45 dage

      Cyberghost Giver adgang til os Netflix og er en stor begyndervenlig mulighed. Du kan nemt gennemse ethvert af de streamingtjenester, der er vist i appen, og der er mange af dem. Apps er tilgængelige til Windows, MacOS, iOS og Android.

      Cyberghost -hastighedstestdata

      Fordele:

      • Netflix -servere mærket i appen
      • Let at konfigurere og bruge
      • Hurtige hastigheder
      • Stærk sikkerhed og en politik uden logs
      • 45-dages pengene-tilbage-garanti

      Ulemper:

      • Begrænsede konfigurationer
      • Fungerer ikke i Kina, Iran, UAE eller Saudia Arabia

      4.5 ud af 5

      Let at bruge: Cyberghost viser specifikt Netflix -servere i sine apps, så du behøver ikke at gætte på hvilke placeringer fungerer. 45-dages pengene-tilbage-garanti.

      Cyberghost -kupon
      Spar 82% på den 2 -årige plan + 2 måneder gratis
      Rabat anvendes automatisk

      5. Ipvansk

      Tilgængelige apps:

      VPN -ratings:

      Money-Back-garanti: 30 DAGE

      Ipvansk er blevet en af ​​de hurtigste VPN’er på markedet Takket være dens implementering af Wireguard -protokollen. Det er unødvendigt at sige, at det gør det til et fremragende valg til streaming af Netflix, og du vil være i stand til at bruge det med både de amerikanske og britiske versioner.

      Ipvanish -apps findes til Windows, Mac, Android, iOS og Amazon Fire TV. Mens Linux og Select -routere understøttes, skal du manuelt konfigurere forbindelsen.

      Ipvansk hastighedstestdata

      Fordele:

      • Meget hurtige serverhastigheder gør det ideelt til streaming
      • Kan bruges sammen med Netflix US og Netflix UK
      • Sikre alle dine enheder på samme tid
      • Meget sikker med kryptering og en kill switch -funktion

      Ulemper:

      • Ingen browserudvidelser tilgængelige
      • Ingen anonyme betalingsmuligheder

      4 ud af 5

      Lagfri streaming: Ipvanish giver dig mulighed for at streame i den højeste kvalitet takket være dens hurtige, ikke-rykkede forbindelser. Ubegrænset samtidige forbindelser og kvalitetskundesupport. Inkluderer en politik uden logs. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

      Ipvansk kupon
      Spar 72% på 2 -årig plan
      Rabat anvendes automatisk

      6. Privatevpn

      Tilgængelige apps:

      VPN -ratings:

      Money-Back-garanti: 30 DAGE

      Privatevpn er en mindre udbyder, men den fungerer med Netflix i 20+ lande. Hvis du prøver at få adgang til et show eller undertekster, der kun er tilgængelige i et specifikt land, kan du prøve dette. Apps er tilgængelige til Windows, MacOS, iOS, Android og Amazon Fire TV.

      Privatevpn hastighedstestdata

      Fordele:

      • Arbejder med Netflix i 20+ lande
      • Hurtige hastigheder
      • Stærk sikkerhed
      • Stærke politik uden loger
      • 10 samtidige forbindelser

      Ulemper:

      • Mindre servernetværk
      • Live chat support er ikke 24/7

      4.5 ud af 5

      En størrelse passer til alle: Privatevpn fungerer med Netflix i flere lande end nogen anden udbyder, vi har testet, så det er fantastisk, hvis du vil få adgang til internationale biblioteker. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

      Privatevpn -kupon
      Spar 85% på den treårige plan
      Rabat anvendes automatisk

      7. Atlas vpn

      Tilgængelige apps:

      VPN -ratings:

      Money-Back-garanti: 30 DAGE

      Atlas vpn er en meget pålidelig VPN at bruge med streamingtjenester. Når det kommer til Netflix, fungerer Atlas VPN med flere biblioteker, inklusive den amerikanske version. Imidlertid, Du kan også bruge det til sikkert at få adgang til ligesom Amazon Prime Video og Disney+.

      Atlas VPN har apps til desktop (Windows, Mac og Linux) og Mobile (Android og iOS), samt Amazon Fire TV og Android TV. Atlas VPN siger imidlertid, at det ikke understøtter routere endnu.

      Atlas VPN Speed ​​Test Data

      Fordele:

      • Meget pålidelig med streamingtjenester såsom Netflix
      • Mere end hurtigt nok til streaming i high definition
      • Ingen mangel på sikkerhedsfunktioner, såsom en annonceblokker
      • Giver dig mulighed for at sikre alle dine enheder samtidigt

      Ulemper:

      • Mindre netværk på kun 750 servere
      • Omgå ikke censurbegrænsninger i Kina

      4 ud af 5

      Meget pålidelig: Atlas VPN er kompatibel med mange streamingtjenester, Netflix og Prime Video inkluderet. Det er hurtigt, og du kan bruge det til at sikre så mange enheder, som du kan lide samtidig. Tilbyder multihop -servere. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

      Atlasvpn -kupon
      Spar 85% på en 2 -årig plan
      Kupon anvendes automatisk

      Metodologi: Hvordan vi fandt de bedste VPN’er til fastsættelse af Netflix -proxy -fejlen

      De fleste VPN’er kæmper med Netflix, hvilket ofte resulterer i Netflix -proxy -fejlen. Vi forventer ikke, at du tester hver eneste VPN for at finde en, der fungerer! Derfor brugte vi vores metodologi til at finde de bedste VPN’er til at løse Netflix -proxy -fejlen. Her er hvad vi kiggede efter i hver VPN:

      • Servere over hele verden: Netflix fås i de fleste lande, så vi har kigget efter VPN’er, der dækker så mange af disse placeringer som muligt. I alle tilfælde finder du servere på tværs af snesevis af lande, herunder populære placeringer som USA, UK, Canada og Australien .
      • Fart: Ifølge Netflix kræver streaming af indholdet i 4K forbindelseshastigheder på mindst 25 Mbps. VPN’erne, der er anbefalet i dette indlæg, tilbyder alle langt mere end dette. Desuden inkluderer hver ubegrænset båndbredde. På den måde kan du streame ikke kun i high definition og 4k, men gør det alt uden forsinkelse og buffering.
      • Adgang til streamingtjenester: Ikke kun tester vi alle de førnævnte VPN’er med Netflix, men vi kontrollerer også, at de sikkert får adgang til ligesom BBC iPlayer og HBO Max . Ikke alle VPN’er udmærker sig i dette område, men de valgte viste sig at være de mest pålidelige muligheder for tilgængelige muligheder.
      • Sikkerhed: Hvis du vil være i stand til sikkert at få adgang til Netflix, mens du rejser til udlandet, har du brug for en VPN-service, der bruger 256-bit AES-kryptering. Dette kombineret med en dræbskontakt og DNS -lækagebeskyttelse sikrer, at du er beskyttet mod cyberkriminelle. Hvis du leder efter endnu større beskyttelse, skal du bemærke, at nogle VPN’er tilbyder ekstramateriale, såsom en annonceblokker.
      • Privatliv: De bedste VPN’er tilbyder en streng politik uden logs. Dette sikrer, at der ikke er nogen brugerdata at dele, selvom myndighederne anmodes om. Vi har set på omkring 140 VPN -loggingspolitikker og fundet dem, der beskytter dit privatliv (såvel som dem, der ikke gør det!). For fuld anonymitet kan du altid vælge en VPN, der giver dig mulighed for at betale i bitcoin.
      • Brugervenlighed: Vi har kun valgt VPN’er, der tilbyder brugervenlige apps til desktop- og mobile platforme. Disse er hurtige og lette at navigere og kommer endda med 24/7 support, som du kan kontakte via live chat og e -mail. Du finder også en lang række yderligere hjælp i form af opsætning og fejlfinding af guider.
      • Værdi for pengene: Bare fordi en VPN tilbyder ovenstående, betyder det ikke, at det skal være dyrt. Dette er især tilfældet for de bedste VPN’er til fastsættelse af Netflix -proxy -fejlen. Det er fordi vi leverer VPN -rabatkuponer til hver, så du kan gemme endnu mere. Bedre endnu, alle kommer med en pengene-tilbage-garanti på mindst 30 dage.

      Vores VPN Testing Methodology Post går endnu større detaljeret om, hvordan vi tester VPN’er i områder, herunder hastighed og sikkerhed.

      Hvordan fungerer Netflix proxyfejl?

      Netflix afslører ikke offentligt, hvordan VPN -forbuddet og proxy -fejl fungerer, men gennem vores omfattende test kan vi antage et par ting.

      Sortlistende IP’er

      En IP-adresse er en unik række numre og decimaler, der er tildelt hver internetforbundet enhed. Offentlige IP -adresser er synlige på nettet og svarer til specifikke lande. Hver gang du opretter forbindelse til en VPN- eller proxy -service, er din enheds offentlige IP -adresse maskeret af den på proxyserveren.

      Netflix sortlister De fleste proxy- og VPN -server IP -adresser. I stedet for at udslette individuelle servere, mener vi, at Netflix simpelthen blokerer hele intervaller for ikke-beboelses IP-adresser. Netflix ved, at de fleste proxyservere er vært i datacentre, der bruger forskellige intervaller af IP -adresser end bolignetværk.

      DNS -filtrering

      Netflix kan også registrere, når nogle VPN’er og proxier bruges gennem DNS. Kort til domænenavnssystem, DNS fungerer som en telefonbog til internettet, der forbinder IP -adresser med domænenavne.

      Hver gang du går til Netflix -webstedet, sender din webbrowser for eksempel en DNS -anmodning til en DNS -server. DNS -serveren ser op i IP -adressen til Netflix og returnerer den til din enhed, som derefter henter videoen fra Netflix -serveren. Netflix kan bestemme, hvilken DNS -server der blev brugt i denne transaktion.

      Som standard hører din DNS -server sandsynligvis til din lokale internetudbyder og svarer til et specifikt land eller region. Mange fuldmagter og VPN’er rute kun webtrafik og ikke DNS -trafik. Hvis Netflix opdager et misforhold mellem din DNS -serverplacering og din IP -adresseplacering, ved den, at en proxy -service er i brug og kaster fejlen op.

      De fleste gode VPN -udbydere ruter DNS -trafik sammen med alt andet gennem deres servere, men Netflix -apps til iOS og Android forbinder problemet ved at tilsidesætte disse DNS -indstillinger. Den webstedsversion, du får adgang til i en webbrowser, gør dog ikke dette, så det er typisk lettere at få adgang til Netflix i en browser end på mobile apps.

      Hvorfor Netflix forbyder VPN’er

      Vores forskning har endeligt vist, at trods Netflix ‘aggressive nedbrud på VPN og Smart DNS -proxy -udbydere, har et udvalgte VPN -udbydere formået at opretholde adgangen til Netflix for deres brugere. Dette kraftige VPN-forbud har udsigt over disse værktøjs afgørende rolle i at beskytte brugernes privatliv og muliggøre sikker adgang til hjemmebaserede tjenester, mens de rejser til udlandet. Vi er overbevist om, at værdien af ​​disse væsentlige privatlivskærme ikke bør undervurderes eller ignoreres.

      Gennem mange års erfaring med at teste VPN’er har vi opdaget, at selv med forbuddet er på plads, er VPN’er og smarte DNS -proxier stadig de mest anvendte og tilgængelige metoder til adgang til Netflix uden for ens hjemland. Vi er overbevist om, at begge muligheder effektivt løser proxyfejlen, og vi vil detaljerede, hvordan man gør det i de kommende sektioner.

      Hvordan fungerer VPN’er med Netflix?

      Som nævnt ovenfor krypterer en VPN en enheds internettrafik og ruter den gennem en mellemmandsserver på en placering af brugerens valg. Ved at oprette forbindelse til en VPN i USA, kan du få adgang til internettet, som om du var fysisk placeret i USA.

      For den gennemsnitlige Netflix -bruger kommer en VPN i form af en desktop eller mobilapp og kræver normalt et lille månedligt gebyr.

      De fleste VPN’er, der pålideligt kan få adgang til Netflix, deler ikke, hvordan de gør det. Igen kan vi dog antage, hvordan de formår at gøre det.

      Fordi Netflix -sortlister de fleste IP -adresser i Data Center, oprettede VPN -udbydere flere servere ved hjælp af bolig -IP -adresser. Disse IP’er er fra Netflix’s radar, og blokering af dem kan resultere i, at nogle ikke-proxy-brugere ikke er i stand til at få adgang til videoer. Hvis Netflix alligevel blokerer for en bolig IP alligevel, bytter VPN -udbyderen det simpelthen ud med den næste på linjen.

      Et par VPN’er har også tvunget Netflix -appen til at bruge VPN -udbyderens DNS -servere i stedet for lokale. Dette sikrer, at Netflix ikke kan bestemme, om brugeren får adgang til videoer gennem en VPN.

      Smart DNS proxy

      En smart DNS-proxy er en smart måde at kun bruge en proxy på efter behov for visse websteder, apps og tjenester. Det er normalt konfigureret i DNS -indstillingerne i din enheds netværksindstillinger menu. Ligesom VPNS kræver DNS -proxier ofte et månedligt abonnement.

      Vi nævnte før, at DNS fungerer som en telefonbog til internettet. Smart DNS ændrer poster i telefonbogen til specifikke domæner som “Netflix.com.”I stedet for Netflix’s IP -adresse, en anmodning om Netflix.com på en smart DNS -proxy sender din trafik til en proxyserver i USA (eller det sted, du vil få adgang til).

      Disse proxyservere bruger sandsynligvis bolig -IP -adresser i stedet for kommercielle datacenter IP -adresser for at undgå Netflix’s firewall, svarende til nogle VPN’er. I modsætning til VPN’er er din internettrafik imidlertid ikke nødvendigvis krypteret, så du får ikke det samme niveau af privatlivets fred eller sikkerhed. De er dog nyttige på smarte tv’er, når der ikke er nogen VPN -app tilgængelig.

      Kombination af smarte DNS og VPN’er

      De fleste VPN -udbydere, der kan få adgang til Netflix, driver kun en lille håndfuld servere, der kan gøre det. Dette betyder, at brugerne skal slå op eller spørge kundeservice, hvilken server eller placering skal tilslutte. For at komme omkring dette kombinerer nogle udbydere en VPN med smart DNS for at lade brugerne bruge Netflix uanset hvilken server de er tilsluttet til.

      For eksempel, når du opretter forbindelse til en Nordvpn -server gennem en VPN, bruger du Nordvpns DNS -servere. Det er smarte DNS -servere, der i de fleste tilfælde vil rute anmodninger til Netflix tilbage til den amerikanske version, uanset den faktiske serverplacering. Dette giver Nordvpn -brugere mulighed for at få adgang til Netflix USA fra enhver serverplacering, selvom de muligvis ikke får den lokaliserede version, de forventer. I dette tilfælde, selvom du er forbundet til en server i Mexico, løber dine forbindelser til Netflix stadig gennem amerikanske servere.

      Nogle VPN -udbydere som ExpressVPN giver dig mulighed for at bruge Smart DNS enten med VPN eller som en selvstændig service.

      Netflix proxy -fejl: Ofte stillede spørgsmål

      Fungerer Netflix med delt tunneling på min router?

      Det kan være, at du foretrækker at bruge en direkte forbindelse med Netflix for at nyde den bedst mulige hastighed. For at gøre dette skal du vælge en VPN, der tillader delt tunneling og også er kompatibel med routere. Se på vores guide til, hvordan du opdeler Tunnel VPN-trafik på din DD-WRT eller Tomato Router.

      Hvis jeg fortsætter med at bruge en VPN, vil Netflix forbyde mig?

      Bare rolig, det er usandsynligt, at Netflix forbyder dig for at bruge en VPN. Brug af et VPN til at få adgang til regionlåst indhold er imod streamingplatformens servicevilkår, og Netflix har ret til at begrænse adgangen. Der er dog ingen beviser for, at Netflix forbyder brugere for at bruge VPN’er. Det værste tilfælde er, at en IP-adresse bliver blokeret. I dette tilfælde skal du oprette forbindelse til en anden VPN -server til en anden IP -adresse.

      Kan jeg oprette forbindelse til en VPN og stadig se min lokale Netflix?

      Der er to måder, hvorpå du kan oprette forbindelse til en VPN, mens du stadig kan se din lokale version af Netflix. Den første er blot at oprette forbindelse til en server på din placering. Dette giver dig mulighed for stadig at være i stand til at nyde de forskellige sikkerhedsfordele, der tilbydes af VPN. Den anden mulighed er at bruge delt tunneling. Med det kan du holde kontakten til en server i et andet land, mens Netflix -appen omgår VPN og bruger en direkte forbindelse.

      Er en VPN en unblocker?

      Ja, en VPN kan fungere som en fjernelse. Hvis det indhold, du vil få adgang til, er begrænset efter placering, kan du bruge en VPN til at oprette forbindelse til det sted og fjerne blokering af det.

      Hvorfor siger Netflix “Unblocker” og “proxy”, men ikke VPN?

      En VPN er kun en type proxy og fjernelse. Selvom VPN’er er den mest pålidelige og effektive måde at få adgang til Netflix, er der anvendt andre typer proxier, såsom smarte DNS -proxies.

      Kan jeg bruge en gratis VPN til at komme rundt på Netflix -proxy -fejlen?

      Sikkert ikke. Selvom en håndfuld gratis VPN’er muligvis kan få adgang til Netflix, er de, der normalt hætter dine data eller begrænser båndbredde. Det betyder, at du kun kommer igennem en eller to episoder, før du bliver afskåret, eller du vil støde på konstant buffering.

      Derudover er de fleste gratis VPN’er ikke at stole på. Mange af dem spionerer på brugeraktivitet og sælger disse data til tredjepart. Nogle bærer malware. Mange af dem har ikke særlig god sikkerhed og kan sætte dine data i fare.

      Kort sagt, hold dig med betalte VPN’er. Du kan altid drage fordel af pengene-tilbage-garantien, hvis du beslutter, at det ikke er for dig.

      Hvad er M7111-1331-5059 Netflix-fejlen?

      Hvis du ser M7111-1331-5059 fejlkode, betyder det, at du sandsynligvis bruger en VPN- eller proxyserver til at få adgang til tjenesten. Netflix har slået ned på disse tjenester i de seneste måneder og bliver bedre til at blokere dem.

      Der er et par måder at omgå denne blok på. Den første er at slukke for din VPN eller proxy og prøve igen. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve en anden VPN -leverandør, som anbefalet ovenfor.

      Påvirker lokale ophavsretlige love mit Netflix -bibliotek?

      Lokale copyright -love kan helt sikkert påvirke dit Netflix -bibliotek. Hvis du f.eks.

      Dette skyldes, at Netflix er nødt til at få rettighederne til at streame hver titel i hvert land, den opererer i, og nogle lande er simpelthen vanskeligere (og dyre) for at få rettighederne til end andre.

      Så hvis du nogensinde undrer dig over, hvorfor dit Netflix -bibliotek ser anderledes ud end en andens, er lokale ophavsretlige love sandsynligvis en af ​​grundene.

      Hvorfor siger Netflix, at jeg bruger en proxy, når jeg ikke er?

      Det kan være, at Netflix kan sige, at du bruger en proxy, fordi din IP -adresse er blevet tildelt en offentlig proxyserver. Dette kan ske, hvis du bruger en VPN -service, der ikke korrekt ruter al din trafik, eller hvis du ved et uheld er forbundet med en offentlig proxyserver.

      Den anden mulighed er, at Netflix har opdaget en eller anden usædvanlig trafik, der kommer fra din IP -adresse. Flere ting kan forårsage dette, men den mest sandsynlige forklaring er, at du bruger en proxy -service til at få adgang til Netflix -indhold, der ikke er tilgængeligt i dit land.

      Hvis dette er tilfældet, skal du deaktivere tjenesten og genstarte din browser for at fortsætte med at se Netflix.

      Hvordan man løser fejlkode ui-103?

      Hvis du støder på fejlkode UI-103 på Netflix, betyder det, at der er et problem med de data, der er gemt på din enhed. Vores fejlfindingsanmeldelse har vist, at den mest effektive løsning normalt er at logge ud af Netflix og derefter logge ind igen. Hvis problemet vedvarer, kan det være nødvendigt at rydde dine Netflix -appdata eller genstarte din streamingenhed.

      Sådan rettes fejlkode U7353?

      Vi har observeret, at Windows -enheder ofte støder på fejlkode U7353, hvilket generelt er forårsaget af forældede data på enheden. Efter grundigt testning af flere løsninger fandt vi, at Netflix -appen var en af ​​de mest effektive måder at opdatere dine Windows -enheds data.

      Hvordan man løser fejlkode 5009?

      Hvis du støder på fejlkode 5009, skyldes det normalt problemer med din netværksforbindelse. Vores team har fundet, at det at løse dette problem involverer at kontrollere din internetforbindelse, nulstille din router eller oprette forbindelse til et andet netværk. Hvis du bruger en VPN eller proxy, kan de midlertidigt deaktivere det også løse problemet.