Hvad skal jeg gøre, hvis min IP -adresse udsættes

Tænk på dette som din adresse på Internettet – et sted, hvor du modtager mail og andre data såsom websider, billeder og mesages. Din IP -adresse består af en række af fire grupper af numre, såsom 192.172.33.1, der identificerer både det netværk, du er på, og den enhed, du bruger. Med disse to stykker informationsnetværk og websteder kan både rute data til dig og kontrollere, at du har tilladelse til at få adgang til det.

Avast siger, at min IP -adresse er synlig, og hvordan man løser den

Den første ting at vide er, at du ikke er alene om at opleve dette problem fra Avast. Der har været et væld af mennesker online, der har haft den samme oplevelse og har været i stand til at ordne det.

Og det er præcis, hvad vi vil hjælpe dig med at løse i denne korte guide.

Hvad der forårsager “IP -adresse er synlig”?

Til at begynde.

Hvorfor? Fordi du faktisk vil have et avast -produkt installeret på din enhed eller computer. Avast har en række produkter, der sigter mod at hjælpe dig med at holde dig sikker og sikker online, men nogle af deres meddelelser til tider kan i bedste fald være forvirrende.

Der er også 2 forskellige tilfælde, som du muligvis modtager denne meddelelse, så lad os adressere dem individuelt.

1. Avast gratis produkter bærer IP -adresse synlige annoncer

Ja, du læser det korrekt. Den første ting, du skal kontrollere, er, om dette faktisk er en annonce.

Når du bruger gratis versioner af Avast -apps og software (typisk sker dette med Avast Internet Security Product), den måde, de tjener penge på disse kunder, er ved at vise dem annoncer. Disse annoncer sigter også mod at udløse dig til at købe deres betalte versioner af produktet. Desværre udløser det hovedsageligt kun angst hos brugeren, da de bekymrer sig for, at de har et sikkerhedsbrud.

Kort sagt, hvad der sker, er, hvis du har en tredjepart (ikke Avast) VPN installeret og også har et andet avast -produkt (som Avast Internet Security) installeret, er Avast i stand til at registrere dette, og de viser dig en annonce for at prøve at lave Du skifter til deres Secureline VPN.

Heldigvis er der en løsning på dette. Følgende trin leder dig gennem det:

 • Installer Avast Secureline VPN (ud over din anden VPN -udbyder)
 • Aktivér ikke Avast Secureline VPN
 • Annonceringsbannerbeskeder skal nu stoppe – Avast vil registrere, at du har downloadet deres VPN (selvom du ikke har aktiveret eller brugt det)

Desværre er det sådan, nogle internetfirmaer og produkter fungerer. Der er en lille smule salg af frygt kombineret med markedsføring af opportunisme. Efter min mening efterlader det en sur smag.

Uanset hvad, håber jeg, at dette har løst dig ‘IP -adresse er synlig’.

Hvis denne løsning ikke fungerer eller ikke er relevant for din situation, skal du fortsætte med at læse.

2. En anden måde at deaktivere annoncer på Avast -produkter (hvis du har betalt et abonnement)

Hvis du har betalte versioner af Avast -produkter, og du stadig ser annoncerne, er det fordi du ikke har slået dem fra.

Avast vil helt klart ikke gøre dette for dig, da de er for travlt med at prøve at sælge dig deres andre produkter og vil fortsætte med at vise dig annoncer, hvis de kan.

Når det er sagt, er der muligheden for at slå dem fra, hvis du har betalt et abonnement for det specifikke Avast -produkt. Her er hvordan:

 • Gå til Avast Gui
 • Klik på Indstillinger
 • Klik på personlig privatliv
 • Sluk for annoncer

En frustrerende ting at ske, men en let løsning alligevel.

Hvis dette stadig ikke har løst dit spørgsmål, skal du fortsætte med at læse.

3. Din IP er offentlig (uanset avast), og VPN -udbydere bruger den til at advare dig

I sidste ende er dette et marketingprogram, som mange VPN -udbydere bruger. De foreslår, at din internettrafik ikke er beskyttet, eller at din IP -adresse er synlig.

Som i begge tilfælde er sandt, medmindre du er forbundet til en VPN.

Som fortalere for sikker browsing hos VPN Reactor, anbefaler vi meget at gennemse med en VPN til enhver tid for at beskytte din internetsikkerhed og øge din sikkerhed online.

At bruge det som et marketingværktøj sidder ikke godt med mig, da mange webbrowsere ikke er teknisk kyndige og vil tro, at de har haft et sikkerhedsbrud.

Så jeg kan se begge sider af argumentet.

I sidste ende, hvis du ikke har været i stand til at fjerne Avast “Min IP -adresse er synlig” -meddelelse/banner, har du to muligheder:

Fjern alle avast -produkter, du har på din computer (dette ændrer ikke noget, din IP -adresse er altid synlig, medmindre du er forbundet til en VPN). Det betyder bare, at Avast ikke blinker det i dit ansigt hele tiden.

Eller tilslut og brug en VPN. Det behøver ikke at være avast, men du kan også føle dig godt tilpas med at bruge deres Secureline VPN -produkt. Dette giver dig bedre internetsikkerhed og sikkerhed, mens du gennemser.

Det bringer os til afslutningen af ​​en anden guide, denne gang hvordan man løser Avast “Avast siger, at min IP -adresse er synlig” -meddelelse. Jeg håber, du har været i stand til at løse problemet og måske lære lidt om, hvordan og hvorfor du ser det.

Nordvpn scorede 9.5/10 i vores rating og er i øjeblikket rangeret som den bedste VPN

Hvad skal jeg gøre, hvis min IP -adresse udsættes?

Denne artikel guider dig om, hvad du skal gøre for at beskytte dig selv, hvis du tror, ​​at dit system eller en enhed er blevet hacket. Fokus for denne artikel er på at begrænse skaden og indeholde sikkerhedshændelsen.

IP -adresse bruges af servere til at sende og modtage data til og fra din enhed. I dag, uanset om det er en finansiel institution eller et informativt websted, har hvert websted med en online tilstedeværelse på Internettet et sikkert miljø til at eksistere – hvad kan din IP -adresse bruges til, og hvordan kan du beskytte dig selv mod dataovertrædelser. Fordi dette er et meget udbredt spørgsmål i den digitale verden, vil du opdage alle relevante oplysninger om IP -adresser, potentielle overfald og forebyggende strategier.

Hvad er en IP -adresse?

Overvej din IP -adresse som din adresse. Det er en mekanisme for andre enheder at genkende din enhed på samme måde som en hjemmeadresse ville. Internettet ligner et enormt motorvejssystem, hvor poster (data) kontinuerligt leveres fra et sted til et andet. Din IP -adresse bruges af servere til at sende og modtage data til og fra din enhed. YouTube ville ikke vide, hvor man skulle sende den dejlige killingsvideo, du lige har set, hvis den ikke havde den.

Din netværkshardwares IP (Intern Protocol) -adresse er påkrævet for at forbinde dit computerudstyr til andre enheder på dit netværk eller internettet. Det vil aldrig være det samme som enhver anden IP -adresse på Internettet, og den vil være sammensat af tal og breve.

406.342.12.423 er et eksempel på en IP -adresse. En IP -adresse identificerer ikke kun dine enheder, men afslører også andre detaljer om dig, såsom din placering –

 • Dit lands navn
 • Din bys navn
 • Hvem er din internetudbyder? (Internet Service udbyder)
 • Hvad er postnummeret til dit hjem?

Hvad er den bedste måde for nogen at finde din IP -adresse?

Følgende er måderne, hvorpå man kan opdage din IP -adresse –

 • Gennem torrent -filer – Det er rimeligt let for mange seedere og lechers at finde din IP -adresse, hvis du har torrent -filer. De vil se på listen over kammerater, og al information om Torrent -klientens version og IP -adresser vises.
 • Gennem IP -adresse – Hvis du sender nogen en e -mail, kan han slå din IP -adresse op i meddelelsens header. Det er værd at bemærke, at ikke alle e -mail -udbydere viser dine IP -adresser. Gmail viser for eksempel mailserverens adresse, men Yahoo og Microsoft Outlook inkluderer ekstra information i e -mail -header, såsom IP -adresser.
 • Gennem websteds IP -adresse – Desuden, hvis du har et websted, som du er vært på din computer (webserver) derhjemme, kan folk bruge deres OS Systems ‘CMDS (kommandoprompt) til at pinge webstedets domæne. Webstedets IP -adresse returneres via kommandoprompten. De kan også gøre det samme ved hjælp af et Internet IP -opslagsværktøj. Som et resultat er det en af ​​grundene til, at enkeltpersoner foretrækker at sætte deres websteder på en datacenterserver til ro i sindet.
 • Webserverlogfiler – Kontrol af webserverlogfiler på det websted, du besøger, afslører din IP -adresse. Husk, at ethvert websted kan få adgang til og beholde din IP -adresse, men kun webstedets administratorer eller ejere kan gøre det. Folk bruger muligvis forskellige tjenester til at spore, hvem der læser deres meddelelser og integrerer kode på gennemsigtige fotos. Tjenesten advarer dig og tilbyder information (IP -adresse) efter at have indgået e -mail -meddelelsen.
 • Gennem Wi-Fi-adgangskode – Hvis du afslører din Wi-Fi-adgangskode, kan enhver, der opretter forbindelse til dit netværk, hurtigt se din IP-adresse ved at søge “Hvad er min IP-adresse” på Google. Fordi administratorer af spilservere, fora og blogwebsteder kan se din faktiske IP -adresse, kan de hurtigt blokere dig.
 • Skønt online -reklame – Hvis du engagerer dig i online -annonce (hovedsageligt på sociale mediesider), vil marketingfolkene kunne se din IP -adresse.
 • Gennem forskellige links – Folk kan også opbygge et link til ethvert websted og e -maile det til dig ved hjælp af programmer som Grabify. Du får adgang til det legitime websted, hvis du klikker på det link, men det vil også give den person, der leverede det til at overvåge dine oplysninger, inklusive din IP -adresse.

Hvad kan din IP -adresse bruges til?

Under DNS -lækagens advarselsflag forekommer Cyberghost VPN -logoet uhyggeligt.

For at være helt klar – din IP -adresse afslører ikke dit navn, telefonnummer eller hjemmeadresse med det samme. Det afspejler din geografiske placering og identificerer din internetudbyder (internetudbyder).

Cyberghost VPN krypterer din trafik og ændrer din IP -adresse for at beskytte dig mod hackere. Men hvis nogen med de korrekte værktøjer og færdigheder får din IP -adresse, kan de stadig gøre en masse skade. De kan gøre følgende –

Opbevar faner på dine online aktiviteter

Din internetudbyder, regering, browser, sociale medier, websteder, du besøger, og alle andre online værktøjer og annoncer overvåger alle konstant, hvad du gør online. Som en metode til at identificere dig forbinder mange mennesker disse data til din IP -adresse. Disse oplysninger opbevares på servere over hele verden, hvilket efterlader et digitalt spor af dine internetaktiviteter.

Ingen kan direkte få oplysninger om din online aktivitet ved at kende din IP -adresse, men de kan se dig gennem lovlige ruter. Hacking i virksomheders systemer, der tidligere har gemt dine data, giver cyberkriminelle mulighed for at tage dine oplysninger. Hver dag bliver virksomheder hacket, derfor er muligheden for, at dette sker, aldrig nul.

Find ud af din identitet og placering

Din IP -adresse kan ikke afsløre din identitet for en hacker. Det kan bruges til at finde ud af, hvem du er, og hvor du bor. Fordi din IP -adresse er bundet til din internetudbyder, kan tyve muligvis ansætte svindel eller netværksangreb for at få dine personlige oplysninger.

En skrupelløs person kan potentielt overføre din IP -adresse sammen med en falske trussel mod myndighederne, hvilket er, hvordan Swatting blev. Det er hvad der sker, når nogen tager din IP -adresse og sender en falsk trussel mod reglerne, hvilket resulterer i, at et SWAT -hold dukker op ved din dør.

Malware inficerer din enhed

Ved at kende din IP -adresse og teste den med flere porte, kan en kompetent hacker få adgang til din enhed. De bliver nødt til at bruge brute-force-tilgange til at gennemgå en masse porte, men det er muligt. Når du er forbundet med offentlige Wi-Fi-netværk, er det markant mere tilgængeligt for en cyberkriminel at få adgang til din enhed.

Uden din viden kan cyberkriminelle bruge disse taktikker til at installere malware på dine enheder, stjæle dine oplysninger og spore dine online aktiviteter. De kan også bruge din IP til at finde din e -mail -adresse og sende dig spam- eller phishing -angreb.

DDoS -angreb kan nedtage dit netværk

Hvis en angriber har din IP-adresse, kan de bruge et DDOS (distribueret angreb på benægtelse) for at overvælde dit netværk med trafik. Dette angreb overvælder dit netværk, hvilket får det til at bremse til det punkt, hvor du ikke kan opnå eller få adgang til noget online. For at forhindre tyve i at forstyrre din internetforbindelse, skal du installere Cyberghost VPN på din enhed.

Efterligne dig om at deltage i ulovlige aktiviteter

Cyberkriminelle vil gøre en stor indsats for at skjule deres identitet, herunder stjæle og genbruge IP -adresser. Myndighederne kan bruge din IP -adresse til at jage dig ned (Ved at anmode om oplysninger fra din internetudbyder) og retsforfølge dig for dine ulovlige internethandlinger.

Stjæler ophavsret

At bevise, at du ikke var den, der stjal ophavsretligt beskyttet materiale eller adgang til nationale sikkerhedsdatabaser, kan medføre en langvarig domstolskamp. For at beskytte dig selv mod cyberkriminalitetens rige, skal du redde dig selv en tur til retten og downloade en velrenommeret VPN.

Skal jeg skjule min IP -adresse?

Tænk på dette som din adresse på Internettet – et sted, hvor du modtager mail og andre data såsom websider, billeder og mesages. Din IP -adresse består af en række af fire grupper af numre, såsom 192.172.33.1, der identificerer både det netværk, du er på, og den enhed, du bruger. Med disse to stykker informationsnetværk og websteder kan både rute data til dig og kontrollere, at du har tilladelse til at få adgang til det.

Hvorfor vil jeg skjule min IP -adresse?

Da din IP -adresse er nødvendig for at surfe rundt på nettet, kan den fungere som et fingeraftryk af dine online aktiviteter. Websider kan vælge at gemme disse oplysninger for at lære mere om dig og dine interesser til markedsføringsformål. Dine data kan også potentielt sælges til tredjepart uden dit samtykke eller bruges til at spionere på dig, hvis nogen har ondsindet til hensigt. Et eksempel på dette ville være såkaldt “spyware”.

IP -adresser bruges også til at begrænse adgangen til indhold, såsom streamingtjenester, der kun er tilgængelige på visse steder. Men at skjule din IP -adresse til dette formål er ikke noget, vi går ind for.

Hvordan skjuler jeg min IP -adresse?

Der er to vigtigste måder at skjule din IP -adresse på: ved at bruge et virtuelt privat netværk (VPN) eller en proxyserver. VPN’er er de mest almindelige værktøjer, der bruges af forbrugere til at maskere deres IP -adresser. Dette er et stykke software, der giver dig mulighed for at oprette en sikker forbindelse til en anden server over internettet, så dine data ser ud til at komme fra den server, du opretter forbindelse til. Så hvis du f.eks.

En proxyserver er forskellig, idet den fungerer som en mellemmand mellem din enhed og den server, du prøver at oprette forbindelse til. Den modtager en anmodning fra din enhed og henter derefter disse oplysninger fra målserveren. Proxy kan være enten en computer eller et stykke software, der udfører denne funktion. Det adskiller. Derfor foreslår vi, at du bruger en VPN.

Hvornår skal jeg bruge en VPN?

Der er et par scenarier, når du måske vil skjule din IP -adresse. Den første er, hvis du bruger offentlig Wi-Fi, fordi din browseraktivitet muligvis er tilgængelig for alle i nærheden. Hvis du bruger en VPN, kan du oprette en sikker forbindelse til netværket og holde dine aktiviteter private.

Du kan også vælge at skjule din IP -adresse, hvis du er bekymret for dit privatliv på nettet generelt og vil sikre dig, at der ikke er nogen websteder eller cyberkriminelle, der sporer dig.

Endelig kan brugere, der ønsker at oprette forbindelse til en privat virksomhed eller hjemmenetværk, også vælge at bruge en VPN. Mange virksomheder tillader for eksempel kun deres medarbejdere at oprette forbindelse til deres interne netværk, hvis deres IP -adresse kommer fra et godkendt netværk. Med en VPN kan du oprette forbindelse til det interne netværk overalt, og du får adgang til, da det kommer fra en godkendt IP -adresse.

Andre måder at beskytte dit privatliv

 • Kontroller privatlivets fred for alle dine konti for at sikre dig, at de er på de strengeste indstillinger. På sociale medier skal du sørge for, at kun venner kan se dine oplysninger.
 • Sluk for lokationstjenester på websteder og apps, hvis du ikke behøver at bruge dem. Medmindre du bruger en service til kortlægning eller andre placeringskritiske funktioner, er der ingen grund til at dele dine bevægelser gennem verden.
 • Brug komplicerede adgangskoder og paschraser og hold dem private. Adgangskodeadministratorer kan hjælpe med at gøre dette lettere.
 • Installer omfattende sikkerhedssoftware på alle dine enheder. Prøv at vælge et produkt, der inkluderer en VPN og beskyttelse af identitetstyveri.
 • Når du er på et offentligt Wi-Fi-netværk, som i en lufthavn eller hotel, skal du altid bruge en VPN, hvis du vil udføre bank og andre følsomme aktiviteter sikkert.
 • Hold dig opdateret om de seneste trusler, og hvordan man undgår dem.

På udkig efter flere mobile sikkerhedstips og tendenser? Sørg for at følge @mcafee_home på Twitter, og som os på Facebook.

Introduktion af McAfee+

Beskyttelse og privatliv for identitetstyveri for dit digitale liv