Bedste VPN’er til adgang til linje, når den er blokeret eller censureret

Verdensomspændende VPN -servere
Vores højhastigheds-VPN-proxy-servere er placeret i USA, Australien, Bulgarien, Holland, Indien, Japan, Singapore, Tyrkiet, Canada, Frankrig, Tyskland, Storbritannien osv.

VPN Line – Proxy & VPN

VPN Line er et hurtigt VPN Proxy Service -program. Du kan få adgang til internettet sikkert og anonymt ved hjælp af en knap uden behov for konfiguration.

VPN Line er et af de bedste værktøjer til sikkerhedsinternet ved hjælp af. Det krypterer din forbindelse, hvilket gør den mere sikker end en konventionel forbindelse, så tredjepart ikke er i stand til at overvåge dine online aktiviteter. Inkluderet Amerika, Europa og Asien, har vi udviklet og udvides til flere lande i den nærmeste fremtid. Du kan altid trykke på flaget og ændre serveren til gratis brug på de fleste servere.

★ Fjern blokering
Omgå skolen eller arbejdspladsen Wi-Fi-netværk. Du har ikke brug for nogen konfiguration, bare klik på en knap, du kan få adgang til internettet sikkert og anonymt. Det er en af ​​de bedste ansøgninger om besøg på forbudte websteder, Wi-Fi Security and Privacy Protection.

★ Anonym browsing
– Skjul din IP, beskyttelse af privatlivets fred, logsikkerhed.
– Omgå firewall, skjul den rigtige IP fra dit sted for at give dig en falsk IP.
– VPN -linjen registrerer aldrig din online opførsel og uploader aldrig dine privatlivsoplysninger!
– Al trafik (UDP/TCP) vil blive krypteret, når VPN -linjen kører.

★ Game Acceleration
Vi vil sænke din ping i spillet for at reducere og ordne din forsinkelse i mobilspil. VPN -linje fremskynder perfekt de mest populære spil.

★ beskyttelse af privatlivets fred
– Ingen logfiler! Det betyder, at du er helt anonym og beskyttet, mens du bruger vores app.
– Beskyt din netværkstrafik mod offentlig wifi -hotspot, der browser anonymt og sikkert uden at blive sporet.
– Beskyt privatliv, sikkerhed for personlig information og internetsikkerhed, mens du bruger VPN -robot.
– Nyd din private browsing.
– Krypter data ved hjælp af OpenVPN (UDP/TCP) -protokoller.

★ Forever Free
★ Ubegrænset hastighed
★ Ubegrænset brugstid
★ Ingen påkrævet kreditkort
★ Ingen yderligere tilladelser kræves

Enkel – indeholder kun en “Connect” -knap
Prøv det nu, nyd gratis højhastighedsvpn.

Verdensomspændende VPN -servere
Vores højhastigheds-VPN-proxy-servere er placeret i USA, Australien, Bulgarien, Holland, Indien, Japan, Singapore, Tyrkiet, Canada, Frankrig, Tyskland, Storbritannien osv.

Den ultrahurtige proxyserver har dækket mere end 35 forskellige regioner i verden med mere end 200 proxyservere.

Bedste VPN’er til adgang til linje, når den er blokeret eller censureret

Bedste VPN'er til linje

Instant messaging app -linje er et populært valg for brugere i Asien og over hele verden. Det er vellidt til sine fængslende klistermærker og emojier samt andre værditilvæksttjenester såsom gratis stemmeopkald og filoverførsler. Desværre blokerer nogle netværk og lande-såsom Kina-appen direkte, og nogle af appens indhold er geo-begrænset, hvor nogle klistermærker er tilgængelige i Japan og Sydkorea, men ikke i andre dele af verden. Det er en downer for seriøse linjeafhængige, der ikke kan få nok af brun og cony. Heldigvis kan du løse disse problemer ved at bruge en VPN.

Et virtuelt privat netværk (VPN) kører al din internettrafik gennem en krypteret server på det sted, du vælger. Dette giver dig mulighed for at forfalde din placering og omgå geografiske begrænsninger og dem,. Derudover beskytter VPN’er dine internetaktiviteter, holder dine data sikre mod nysgerrige øjne og tilføjer et værdifuldt lag med anonymitet, mens de er online.

I denne artikel lærer vi dig, hvordan du bruger en VPN til at få adgang til linje fra lande, hvor den er blokeret og download klistermærker, der er begrænset på grund af din placering. Vi viser også de bedste VPN’er til jobbet og besvarer nogle almindelige VPN -spørgsmål. Men i tilfælde af at du er kort til tiden, starter vi med et hurtigt resume.

 1. Nordvpn Vores øverste valg til linje. Hundreder af servere i Asien, der er hurtige og sikre. Apps er lette at bruge og har gode privatlivets fred og sikkerhedsfunktioner. Inkluderer en 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 2. Surfshark Vores øverste budgetvalg til linje. Stor værdiudbyder med servere i 100+ lande, stærk kryptering og sikkerhed og ingen enhedsgrænser.
 3. Expressvpn Godt udvalg af hurtige servere i hele Asien. Stor sikkerhed og beskyttelse af privatlivets fred og kan fjerne blokering af de fleste begrænsede websteder og tjenester.
 4. Cyberghost Begyndervenligt valg med brugervenlige apps og et stort netværk af hurtige servere, der er ideelle til at få adgang til linje hvor som helst.
 5. Ipvansk Stærk sikkerhed og beskyttelse af privatlivets fred er indbygget i apps. Hurtige servere og lette at bruge. Tillader ubegrænsede enhedsforbindelser.
 6. Vyprvpn Vil ikke svigte dig for privatlivets fred og sikkerhedsfunktioner. Får gode hastigheder og har stærke blokerende evner.

Tip i vores test fandt vi, at den billigste Nordvpn -plan (standard) fungerer perfekt.

Vil prøve den øverste VPN -risikofri?

Nordvpn tilbyder et fuldt udstyret risikofri 30-dages forsøg Hvis du tilmelder dig på denne side. Du kan bruge VPN -klassificeret nr. 1 til linje uden begrænsningtioner i en månedFantastisk, hvis du vil tjekke tjenesten ud, før du forpligter dig på lang sigt.

Der er ingen skjulte vilkårBare kontakt support inden for 30 dage, hvis du beslutter, at Nordvpn ikke er rigtigt for dig, og du får en fuld refusion. Start din Nordvpn -prøve her.

Bedste VPN’er til linje: med et øjeblik

Vi har sammenlignet de vigtigste træk ved de øverste VPN’er her. Foretrækker at læse de dybdegående anmeldelser? Start med Nordvpn – vores #1 valg til linje.

De bedste VPN’er til adgang til linje hvor som helst

Der er masser af VPN -udbydere på markedet, men de leverer ikke alle det samme serviceniveau. Når vi sammensætter vores liste over de bedste VPN’er til linje, kiggede vi efter de udbydere, der opfyldte følgende kriterier:

 • Stort udvalg af serverplaceringer i Asien
 • Hastighed og stabilitet i forbindelsen
 • Stive krypteringsprotokoller, så din placering forbliver skjult
 • Brugervenlighed og kyndig kundesupport
 • Apps til Android, iOS, Windows og MacOS

Dette er bare en oversigt, men hvis du vil have en mere detaljeret redegørelse for, hvordan vi tester og rangerer VPN’erne, vi anbefaler, så tjek vores VPN Testing Methodology -artikel. Lad os nu se nærmere på dem, der gjorde karakteren.

Her er vores liste over de bedste VPN’er til adgang til linje og alle dens funktioner overalt:

1. Nordvpn

Tilgængelige apps:

VPN -ratings:

Money-Back-garanti: 30 DAGE

Nordvpn er vores øverste valg VPN til linje. Denne veteranudbyder har eksisteret i over et årti. Levetiden betyder, at det er konstrueret som et upåklagelig produkt, der er intuitivt, let at bruge, og en fremragende mulighed for avancerede brugere, der ønsker tilpassede indstillinger.

Denne VPN -service afviser simpelthen at indeholde nogen brugeroplysninger. Dette inkluderer browservaner, tidsstempler og serveroplysninger. Nordvpn har modtaget officielle anmodninger om at gaffel over brugerdata, men politikken betød, at den ikke var i stand til. Regeringsorganer tog det et skridt videre og fysisk konfiskerede servere, men selv da var der intet at finde.

Virksomheden giver dig mulighed for at vælge servere, der. Der er en enorm 5.500+ servere spredt over 60 lande, med over 450 af dem, der opererer i Asien og Stillehavsområdet, inklusive placeringer i Japan, Sydkorea, Singapore og mere.

Det skimp ikke på krypteringsstandarder. Nordvpn bruger 256-bit AES-kryptering som standard kombineret med 2.048-bit SSL-taster. DNS -lækagebeskyttelse er aktiveret.

Der er support til Windows, MacOS, iOS og Android.

Fordele:

 • Veteranudbyder, der opererer tæt på 500 servere i hele Asien
 • Stærk kryptering og ingen logfiler giver topsikkerhed og privatliv
 • Tillader 6 samtidige forbindelser på en konto
 • Apps til Windows, MacOS, iOS, Linux og Android
 • 24/7 kundesupport via live chat
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper:

 • Desktop -app er lidt klodset sammenlignet med andre udbydere