Ipvanish vpnsetup guider

Internet privatliv og sikkerhed bliver stadig vigtigere i dag, og det er derfor, IPVanish – VPN giver svaret: Denne VPN giver dig mulighed for at beskytte dine data mod annoncer, hackere og netværksinterferens, sikre din anonymitet og beskytte dine data. Så snart du opretter forbindelse til IPVanish – VPN, vil din online aktivitet blive beskyttet. Dette betyder, at hverken søgemaskiner eller websteder vil være i stand til at spore dig, så dine data og placering forbliver sikre.

Ipvanish – vpn

IPVanish – VPN er en app til Android -enheder, der tilbyder dig en hurtig og nem måde at beskytte din online sikkerhed.

Internet privatliv og sikkerhed bliver stadig vigtigere i dag, og det er derfor, IPVanish – VPN giver svaret: Denne VPN giver dig mulighed for at beskytte dine data mod annoncer, hackere og netværksinterferens, sikre din anonymitet og beskytte dine data. Så snart du opretter forbindelse til IPVanish – VPN, vil din online aktivitet blive beskyttet. Dette betyder, at hverken søgemaskiner eller websteder vil være i stand til at spore dig, så dine data og placering forbliver sikre.

Med IPVanish – VPN, vil du også kunne få adgang til websteder og tjenester, der er begrænset placering. For eksempel varierer filmkataloget over streamingtjenester såsom Netflix afhængigt af din placering. IPVanish – VPN giver dig mulighed for at ændre dette og let få adgang til andre landenes kataloger.

IPVanish – VPN har over 2000 VPN -servere på over 75 lokationer, hvilket garanterer dig en forbindelse hver gang. Dette er en hurtig VPN med 24-timers supporttjeneste, e-mail og chat i selve appen, så du kan overholdes med det samme. Så hvis du leder efter en app, der beskytter dine data og giver dig mulighed for at gennemse hurtigt og sikkert, skal du downloade ipvanish – VPN APK her.

Gennemgået af Carmen Hernández oversat af Uptodown Localization Team

Krav (seneste version)

 • Android 5.1 eller højere krævet

Reklame

Mere information

Pakningsnavn com.Ixolit.ipvansk
Licens Gratis
OP. System Android
Kategori Hjælpeprogrammer
Sprog engelsk

Ipvansk vpn
Opsætningsvejledninger

De bedste VPN -apps til desktop, mobil og mere! Sæt bare op ipvanish, log ind og start med at beskytte dit privatliv.

Ipvanish -enheder

Opsætningsvejledninger

Windows

Følg guiderne nedenfor for at konfigurere din Windows VPN.

makos

Følg guiderne nedenfor for at konfigurere din MAC VPN.

Android

Følg guiderne nedenfor for at konfigurere din Android VPN.

iOS

Følg guiderne nedenfor for at konfigurere din iOS VPN.

Fire TV

Følg guiderne nedenfor for at konfigurere din Fire TV VPN.

Linux

Følg guiderne nedenfor for at konfigurere din Linux VPN.

Chrome OS

Følg guiderne nedenfor for at konfigurere din Chrome VPN.

Ipvansk

Løsninger

Privatlivsværktøjer

 • IP -checker
 • Adgangskodegenerator
 • Gratis VPN vs betalt VPN
 • Privatlivsguider

Opsætningsvejledninger

Kontakt os

gyldige

 • Servicevilkår
 • Fortrolighedspolitik
 • Eksportpolitik
 • DMCA -politik
 • Money-Back-garanti
 • Tilgængelighed

© 2019–2023 IPVanish, et Ziff Davis -selskab. Alle rettigheder forbeholdes. Ipvanish er et registreret varemærke til Ipvanish.

“Wireguard” er et registreret varemærke til Jason A. Donenfeld.

Bedste VPN -app til alle enheder

Brugervenlig VPN-software til desktop, mobil og mere! Installer bare ipvanish VPN på din enhed, log ind og start med at forsvare dine data.

Ipvansk app på enheder

Start på mobil for en gratis prøve

End-to-End-kryptering til alle dine enheder

Klik på dit operativsystem nedenfor for at konfigurere IPVanish på din enhed.

Abonner på den ipvanske mobilapp i Google Play Store eller App Store til en gratis prøve.

Hvorfor har jeg brug for en VPN?

Et VPN eller et virtuelt privat netværk er et kritisk online privatlivsværktøj. Den bruger kryptering til at sikre din forbindelse til ethvert Wi-Fi-netværk. Dette er afgørende, fordi mange Wi-Fi-netværk, vi bruger ofte, er sårbare over for snoopere og cyberkriminelle. Dette inkluderer gratis hotspots, der findes på kaffebarer, lufthavne og detailforretninger.

Når du bruger en VPN, omdirigerer den din personlige internettrafik gennem en fjern VPN -server. Denne proces krypterer ikke kun dine digitale data; Det maskerer også din sande IP -adresse og erstatter den med VPN -serverens IP -adresse.

Du kan bruge en VPN dagligt til:

 • Bliv sikker på offentlig Wi-Fi
 • Beskyt dine data mod mand-i-midten og onde tvillingangreb
 • Forebyggelse af ISP -sporing og throttling
 • Tag kontrol over din online placering
 • Bekæmp uretfærdig webcensur over hele verden

Hvilke fordele og funktioner tilbyder ipvanish?

IPVanish tilbyder en række VPN -fordele og funktioner, herunder:

Global Server
dækning

Uanset hvor du er placeret, tilbyder IPVanish en højhastigheds VPN-forbindelse med 2.200+ servere i 75+ globale VPN-placeringer.

Delt
IP -adresser

Vi giver adgang til mere end 40.000+ IP -adresser, der deles blandt IPVanish -abonnenter, så ingen aktivitet kan spores til et individ.

Ekspertkunde
support

Vores kundesupportteam er tilgængeligt 24/7, 365 via live chat, e -mail og telefon for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med enhver fejlfinding.

Højhastighed
privatliv

IPVanish er blevet optimeret til at give privatliv uden at ofre hastighed og er hurtigere end nogensinde med den banebrydende Wireguard® VPN-protokol.

Verificeret
Ingen logfiler VPN

Når vi siger, at vi aldrig logger din aktivitet, når du bruger ipvanish VPN, mener vi det: Vores politik uden logs er blevet uafhængigt revideret, så du kan bruge Ipvanish med tillid.

30-dages pengene tilbage
garanti

Hvis du er mindre end 100% tilfreds med IPVanish, refunderer vi med glæde alle årlige planbetalinger, så længe refusionen anmodes om inden for 30 dage efter køb.

Ingen forbindelse
kasketter

Alle planer inkluderer et ikke -målt antal forbindelser pr. Ipvanish -konto, så du kan oprette forbindelse til så mange enheder, som du gerne vil have til vores VPN -service.

Sikker online
Gaming

Beskyt dig selv mod DDoS -angreb, minimer forsinkelse og stabilisering af spilhastighed og ydeevne med den bedste VPN til spil.

Hvad med gratis VPN -apps?

Du tænker måske: ”Kan jeg ikke bare bruge en gratis VPN -app?”Et rimeligt spørgsmål, måske, men når noget lyder for godt til at være sandt, er det ofte. Det samme kan siges for gratis VPN’er.

Så hvorfor skulle du ikke bruge en gratis VPN? Her er nogle af hovedårsagerne:

Tvivlsom
Datapraksis

I modsætning til IPVanish logger mange gratis VPN -udbydere din aktivitet, mens du bruger deres service. Faktisk fordi de ikke tjener nogen penge på abonnementer, kan de endda sælge disse data til tredjepart.

Begrænset
funktioner

Mens IPVanish tilbyder en lang liste over VPN -funktioner, kan det samme ikke siges for gratis VPN -udbydere. Fra mangel på servere og IP -adresser, til minimal til ingen kundesupport, får du virkelig det, du betaler for med gratis VPN’er.

Langsom
hastigheder

Med færre ressourcer til at trække fra og overbelastede netværk, kan gratis VPN -udbydere ikke levere den samme konsistens af hastighed som Ipvanish. For at gøre tingene værre, hætter de ofte og throttle brugerbåndbredde.

Annoncer og
malware

IPVanish VPN -apps kan prale af en slank, uhindret interface. Dette er dog ikke tilfældet med gratis VPN’er. Disse udbydere afbryder regelmæssigt brugeroplevelsen med irriterende annoncer, og nogle gange endda ad-ware.