IP Scrambler vs VPN: Sådan krypneres din IP -adresse

Sikkerhed er en højeste prioritet på internettet for alle. Især for folk, der ønsker at gå inkognito for at indsamle data, få adgang til geo-begrænset indhold, dyrke sociale mediekonti osv. Selvom det er fristende at gå efter en gratis løsning, kan det til sidst koste mere, end du troede, du sparer. Ikke at være en skræmmende, men skaden kan endda være uvurderlig!

Hvad er en IP -scrambler

Post-titel

Din IP -adresse giver værdifulde oplysninger om dig til internettet, såsom din placering, selvom du måske ikke er opmærksom på det. Når du får adgang til en webside på internettet, vil den etablere en forbindelse mellem din enhed og den webserver, som websiden er vært for. Masser af oplysninger udveksles automatisk under forbindelsesprocessen, hvor en IP -adresse er en del af den.

De fleste IP -adresser udsætter din placering. Nogle webstedsejere opretter geo-begrænset indhold baseret på din IP-placering. Netværksadministratorer ville overvåge dine online aktiviteter fra din IP -adresse, og sikkerhedsfirmaer ville også være i stand til at spore nogen.

Så hvad dette indebærer er, når du er på internettet, er dit privatliv ikke garanteret. Derfor vil denne artikel diskutere måder at bevare dit privatliv ved hjælp af nogle af de nyeste værktøjer i form af en IP -scrambler.

Lad os først først se på tilfælde, hvor du har brug for at skjule din IP -adresse.

Årsager til at skjule din IP -adresse

Årsager til at skjule din IP -adresse

Skjuler din online aktivitet fra din internetudbyder (internetudbyder)-Ikke kun kan din internetudbyder overvåge din online aktivitet, men de kan også sælge dine data til tredjepart. Så det er bedst at tage forholdsregler ved at maskere din IP -adresse.

Adgang til geo-begrænset indhold- De fleste videostreamingwebsteder begrænser kun deres indhold til seerne i visse lande. Hvis du har brug for at se din yndlingsfilm, og hvis den kun viser på Netflix, har du ikke en chance for at se den, hvis Netflix ikke er tilgængelig i dit land. Igen ville løsningen være at skjule din IP -adresse og få adgang til den fra forskellige steder ved hjælp af proxier.

Webskrabning- Når du skraber data fra websteder, er det mere sandsynligt, at din IP bliver blokeret. Dette sker, når du bruger den samme IP -adresse til enhver anmodning til webstedet for at skrabe dataene. Så du skal have forskellige IP -adresser, når du skraber.

Undgå regeringsovervågning –Regeringer i forskellige lande overvåger deres borgeres online aktiviteter for at kontrollere, om de besøger websteder,. Selvom du måske ikke falder ind i nogen af ​​ovenstående kategorier, kan mikroovervågning stadig hindre dig.

Endnu en gang ville løsningen være at maskere din IP -adresse.

Undgå IP -forbud på dine sociale mediekonti- Der ville være omstændigheder, hvor du har brug for at oprette mere end en social mediekonto fra en bestemt platform af forskellige åbenlyse grunde, som nævnt i denne artikel. At gøre det med den samme IP -adresse kan dog resultere i et IP -forbud eller kontoforbud. Det åbenlyse valg ville være at bruge fuldmagter.

Alle disse eksempler beviser, at dit privatliv ikke er garanteret online. Et middel til alle ovennævnte scenarier ville være at skjule din IP -adresse, så de websteder, du besøger, ville have falske oplysninger om dig, og derfor ville de ikke være i stand til at træffe korrekte vurderinger om dig. Lad os finde ud af, hvordan.

Hvad er en IP -scrambler?

IP Scrambler er intet andet end roterende fuldmagter, der automatisk ændrer deres IP -adresse efter hver webanmodning. Det dirigerer alle dine anmodninger til målwebserveren ved at maskere din IP -adresse. Så målwebserveren ville detektere proxyserverens IP -adresse i stedet for din.

Hvad er en IP -scrambler

Hvordan adskiller scrambleren sig fra en proxyserver?

Den betydelige forskel mellem en IP -scrambler og en proxy er, at førstnævnte bruger en proxy, hver gang du opretter forbindelse til den. Det vil dog være en anden proxy i hvert tilfælde af en ny forbindelse. Dette er mere som roterende fuldmagter, så eksperter foretrækker IP -scrambler mere end en typisk proxy og kalder det ofte en Proxy Switcher.

For at opnå virkningerne af en IP -scrambler har du to muligheder: Brug de roterende proxier eller roter manuelt selv. Du vil have en pulje af fuldmægtige til sidstnævnte metode og ændre dem efter hver webanmodning. Imidlertid fungerer IP -scrambleren ved at rotere fuldmagter, der automatisk ændrer deres IP -adresse efter hver anmodning.

Andre måder at maskere din IP -adresse på

Du ved nu, hvad en IP Scrambler er, og hvordan den fungerer. Lad os derefter se på nogle af de andre metoder, som du kan skjule din IP -adresse.

VPN

En VPN (virtuel privat netværk) fungerer stort set ligner proxier med nogle bemærkelsesværdige forskelle. Først og fremmest fungerer en VPN på operativsystemniveau, så i modsætning til en proxy, behøver du ikke at oprette specifikke applikationer for at få jobbet gjort. For så vidt angår lighederne, masker de også din IP -adresse og ruter alle dine anmodninger til målwebstedet.

Når du har installeret en VPN på dit skrivebord, vil alle anmodninger fra din computer blive dirigeret gennem den ved at maskere din IP -adresse såvel som din placering.

En af de betydelige fordele ved fuldmagter er, at VPN krypterer alle dine data, mens proxier ikke gør det. De er dog langsommere end fuldmagter på grund af den tid, det tager for kryptering.

VPN

Tor browser

Tor er et decentraliseret netværk, der drives af tusinder af frivillige. Denne proces kan være lidt udfordrende, men en af ​​de mest effektive måder at maskere din IP -adresse på. Selvfølgelig er det mere teknisk end IP -scrambler eller en VPN, men vi vil beskrive de kritiske punkter i et nøddeskal.

I modsætning til de fuldmagter eller VPN’er, hvor dine anmodninger vil blive dirigeret gennem en eller færre flere enheder, i TOR, vil dine anmodninger blive dirigeret gennem et stort antal enheder. Så din IP -adresse vil være den for den sidste computer før din målenhed i denne routingproces. Alle computere, der er involveret i routingprocessen, fjerner alle spor, hvilket efterlader en mangel på chancer for at finde din originale IP -adresse.

Hvordan kan proxycrape hjælpe dig med IP Scrambler

Proxycrape kan hjælpe dig med flere forskellige puljer af proxier for at få de bedste resultater til at krybe dine IP -adresser. For eksempel med vores 7 millioner boligproxypulje er du sikker på at få de bedst mulige resultater. Besøg vores websted for at få yderligere oplysninger om de forskellige typer proxier.

Konklusion

Nu har du lært om IP -scrambler såvel som andre måder at ændre din IP -adresse på. En af de ulemper, du støder på med internettet, er, at det giver en falsk følelse af sikkerhed, mens dette i virkeligheden næppe er scenariet. Så vi håber, du har lært, at alle de grundlæggende elementer maske din IP -adresse for at være på den sikre side.

IP Scrambler vs VPN: Sådan krypneres din IP -adresse

Når du bruger internettet, giver du ubevidst en masse information om dig såvel som din placering.

Det hele takket være din IP -adresse.

Dette kan ske uden at du engang ved, og det sker virkelig let.

Når du opretter forbindelse til en webserver, vil der være en forbindelse mellem din browser og serveren, og en masse information udveksles automatisk, hvor din IP -adresse er en del af den.

En IP -adresse, ellers kendt som en internetprotokoladresse, er en server, der er tildelt din enhed og forbinder din enhed til internettet med henblik på kommunikation.

De fleste IP -adresser afslører din placering, og som et resultat kan et websted vise forskellige indhold for deres brugere baseret på hvor de er placeret.

Imidlertid kan et websted også vælge at begrænse brugere, der er på et bestemt sted, eller endda en isoleret bruger baseret på deres IP -adresse. Sikkerhedsbureauer derude bruger også dette til at spore nogen ned, og som et resultat lever vi i en verden, hvor overvågning er almindelig.

Dette betyder, at når du går online og bruger internettet, er dit privatliv ikke garanteret. Men hvis du vil gøre noget ved dette, kan du overveje at maskere din IP -adresse.

Når du gør dette, vil de websteder, du besøger, have falske oplysninger om dig og ikke være i stand til at identificere, hvem du er.

Hvad er en IP -scrambler?

IP Scrambler

En IP -scrambler er intet andet end en proxyserver, som er en mellemliggende server, som en webanmodning dirigeres gennem for at skjule din rigtige IP -adresse.

Dette sker, når webserveren kun ser IP -adressen på proxyserveren, og ikke den IP -adresse på computeren, der indleder disse anmodninger.

Der er dog forskel mellem en proxy og en IP -scrambler. En IP Scrambler bruger en proxy hver gang, men ændrer dem efter en brug, hvilket betyder, at de er mere som en roterende proxy. Dette er grunden til, at mange eksperter derude foretrækker at bruge en IP -scrambler til en almindelig fuldmagt.

For at opnå niveauet for IP -scrambler, der vil holde dig anonym og sikker online, har du to valg. Du kan enten bruge roterende fuldmagter, eller du kan selv rotere proxies.

Hvis du selvfølgelig skal gøre ting manuelt, har du brug for adgang til en masse forskellige fuldmagter, og du bliver nødt til at ændre dem efter hver webanmodning.

De bedste IP -scramblers er dem, der automatisk roterer deres fuldmagter og ændrer deres IP -adresse efter hver webanmodning.

Nogle af ændringerne forekommer på bestemte tidspunkter, mens andre er tilfældige. Du kan købe roterende fuldmagter fra Sslprivateproxy, Høje fuldmagter, og Flammende SEO -proxy.

Alternativer til IP -scramblers

Nu hvor du ved, at en IP -scrambler er en proxy, hvad er nogle alternativer, som du kan bruge til at skjule din virkelige identitet for at beskytte dit privatliv online?

Fra hvor vi står, er der to store alternativer: TOR og VPN -tjenester.

IP Scrambler vs VPN -tjenester

VPN

En VPN er ellers kendt som et virtuelt privat netværk, og det fungerer meget som en proxy ved at omdirigere dine webanmodninger gennem en anden server.

I modsætning til fuldmagter behøver du imidlertid ikke at indstille dem med specifikke applikationer til dem at gøre deres job. Med VPN’er kommer beskyttelsen ind på systemniveau.

Hvad er den bedste VPN til at krybe IP -adresser? Nordvpn er branchens leder med Surfshark Kommer ind så tæt sekund.

Når du har installeret en VPN på dit skrivebord og aktiveret den, vil alle anmodninger, der kommer fra din computer, blive sendt via VPN, som vil skjule din IP -adresse såvel som oplysningerne om din placering.

Det meste af tiden bruges proxies sammen med computere, mens folk, der får adgang til internettet gennem deres smartphone såvel som deres desktop, bruger VPN -tjenester.

VPN’er har et par fordele i forhold til fuldmagter. Data, der sendes via proxyservere, er normalt ikke krypteret, mens VPN -software sørger for at kryptere alle dataene.

Dette vil beskytte dig mod hackere og andre overvågningskilder, som regeringen.

Vi betragter også VPN’er som lidt mere pålidelige end fuldmagter. De er dog typisk langsommere end fuldmagter på grund af den tid, de tager for at kryptere dine oplysninger.

Relateret: Hvad er en VPN -server? Hvordan fungerer det i 2023?

IP Scrambler vs Tor Services

Tor Services

Alternativet til at bruge en proxy eller endda en VPN til at skjule din identitet online er tor.

Dette er måske en af ​​de mest udfordrende, men alligevel bedste måder at skjule din IP -adresse på. Det er lidt mere teknisk end de andre måder, så vi vil prøve at forklare det for dig på en let at forstå måde.

For fuldmagter og VPN dirigeres dine anmodninger kun gennem en eller to andre enheder. Men med Tor bliver du dirigeret gennem en række forskellige computere, der fjerner alle spor, der potentielt kan knyttes tilbage til din rigtige IP -adresse.

Dette betyder, at en individuel anmodning om at oprette forbindelse til Internettet videresendes gennem en række forskellige computere, der almindeligvis er kendt som noder.

TOR -tjenesten inkluderer mere end 7000 frivillige computernoder i netværket. Dette betyder, at for at få mest muligt ud af det, skal du oprette forbindelse til deres netværk. Dette kommer enten i form af et bundt eller et plugin, som du installerer i din browser.

Sidste tanker

Problemet med internettet er, at det for det meste giver sine brugere en falsk følelse af sikkerhed.

Mens du måske tror, ​​at folk ikke kan se, hvad du laver, og hvor du er placeret, er det lettere, end du tror at få dine oplysninger stjålet.

Dette betyder, at hvis du vil forblive helt sikker og anonym, når du går online, skal du vide, at du på et eller andet niveau er under overvågning.

Fordi de fleste webbrowsere derude ikke vil give deres brugere den slags privatliv, de fortjener, foreslår vi, at du bruger en VPN, en IP -scrambler eller tor til at skjule din sande identitet. Held og lykke!

Dette er så tæt som du nogensinde kommer til en IP -scrambler

Leder du efter en IP -scrambler? Noget, der kan ændre eller skjule din IP -adresse for hver forbindelse, give sikkerhed og anonymitet? Tillykke, fordi du har fundet det – det bedste roterende proxy -netværk. Læs videre for at finde ud af, hvordan det kan hjælpe dig med at krybe din IP -adresse og skjule eller forfalskes din sande IP.

Skjul din IP -adresse for hver forbindelse

  • SmartProxy>
  • Blog>
  • Skjul IP>
  • Dette er så tæt som du nogensinde kommer til en IP -scrambler

En roterende proxy – den rigtige IP -adresse scrambler

En IP ‘Scrambler’ er et upræcise ord, fordi en IP -adresse ikke rigtig kan være skrumpet. På Internettet skal hver forbindelse -anmodning vise den sidste IP -adresse, den kommer fra. Men Hvis du bruger en proxy, løber din anmodning først gennem proxyserveren og først derefter opretter forbindelse til webstedet. På denne måde ændres din IP -adresse, og du, min ven, bruger effektivt en IP -adresse scrambler! Nå, kun hvis du ændrer din proxy med enhver forbindelse -anmodning.

For let at ændre IP -adresser har du brug for en massiv proxy -liste og et roterende proxy -netværk. En roterende proxy er en proxyserver, der tildeler en ny IP fra proxy -puljen til hver af dine forbindelser.

Dernæst skal du vælge den type fuldmagter, du vil bruge. Der er flere typer proxier, som du kan vælge imellem afhængigt af dine behov. Vi har et nyttigt blogindlæg om forskellene mellem datacenter og boligproxy, så vi går ikke ind på det her. I denne artikel vil vi tale om roterende boligproxyer, fordi de ligner IPS af rigtige enheder og ikke afslører din sande IP.

SmartProxy

Scramble IP -adresse til at skrabe effektivt

Hvis du har kørt et skraber script, ved du, hvor sårbar du kan være over for IP -blokke eller tilslutning. Vil ikke prale af, men den massive proxy -pulje af roterende 55m+ bolig IPS og muligheden for at målrette placeringer er nøjagtigt, hvad der kan sætte din skrabning i gear. Når en skraber forbindes gennem tusinder af unikke fuldmagter, kryber det simpelthen IP -adresser.

Et roterende proxy -netværk kan krybe en IP -adresse så godt, at det forbedrer skrabhastigheden. Med ubegrænsede tråde (hver med sin egen unikke IP) er der ingen forsinkelse, så du kan skrabe dine konkurrenter et dusin gange hurtigere.

Falder ikke for gratis fuldmagter

Igen er der ingen pålidelig måde at skjule din IP -adresse på uden proxy. Med vores boligproxyer har du adgang til over 40 m proxypool og vises som en almindelig besøgende på ethvert websted. Alt hvad du skal gøre er at oprette forbindelse til backconnect proxy -knudepunktet, der fungerer som en IP -adresse -hider.

Vi anbefaler kraftigt at styre fri for gratis fuldmagter af flere grunde. Til at begynde med indeholder de sandsynligvis malware og høst eller stjæler dine data. Desuden er sådanne fuldmagter notorisk ineffektive og langsomme.

Da gratis fuldmagter ofte misbruges af mennesker på internettet, genkendes de let af de målrettede websteder. Derfor vil du ikke være i stand til at gøre de fleste af de ting, du vil have med dem. Gør ikke noget med nogen gratis IP -adresse Hider til dit eget bedste. Det sikrer ikke din anonymitet.

Opret forbindelse til backconnect proxy

At opsummere

Sikkerhed er en højeste prioritet på internettet for alle. Især for folk, der ønsker at gå inkognito for at indsamle data, få adgang til geo-begrænset indhold, dyrke sociale mediekonti osv. Selvom det er fristende at gå efter en gratis løsning, kan det til sidst koste mere, end du troede, du sparer. Ikke at være en skræmmende, men skaden kan endda være uvurderlig!

En velrenommeret proxyudbyder er den eneste sikre måde at få din IP ændret med hver forbindelse. Det er ikke en tom prale, når vi siger, at SmartProxy havde over 99% oppetid i det sidste år. Du kan bruge vores roterende proxy -netværk til at få adgang til over 40 millioner IP -adresser på ethvert tidspunkt af dagen. Vælg din plan her!