Hvad er en VPN -blokkering

Contents

Dette er grunden til, at studerende bruger VPN’er til at omgå sådanne begrænsninger.

Skole WiFi Blocks VPN: Sådan får du din VPN -blokerede

Fjern blokering af VPN på din skole for fuld browsing frihed

Windows & Software Expert

Milan har været begejstret for teknologi lige siden hans barndomsdage, og dette fik ham til at interessere sig for alle PC-relaterede teknologier. Han er en pc -entusiast og han. Læs mere

Opdateret den 29. august 2023
Anmeldt af Edgar Nicov
Privatliv & VPN -ekspert

Siden opkaldets internet-æra var Edgar interesseret i online ressourcer. Fra fora til e-handelswebsteder begyndte han at grave i, hvordan disse ressourcer kunne generere indtægter. I dag han. Læs mere

 • Folk ønsker normalt at bruge VPN’er enten på arbejde, i skolen eller på et hotel. Men offentlige institutioner har en tendens til at øve netværksbegrænsninger.
 • Hvis din VPN blev blokeret i et af ovenstående scenarier, kan du tjekke denne vejledning for hurtigt at genvinde adgangen til internettet.
 • Du kan overveje at føre privatlivets fred, der kan fjerne blokering af VPN -forbindelse på et af disse sociale miljøer
 • Vi inkluderede markedsledende software, der tilbyder avanceret privatliv med smart DNS-forbindelse.

VPN

De mest almindelige steder, folk ønsker at bruge VPN’er, er enten på arbejde, på skolen, på et hotel eller på college og/eller universitetsområder. Dette er de områder, der normalt har offentlig Wi-Fi, så længe du har adgangskoden, er der nem adgang til internettet for dig.

Selv med alle de givne adgangsoplysninger har disse samme institutioner imidlertid begrænsninger for hvem eller hvad der kan få adgang til deres netværk, og dette inkluderer apps såsom VPN’er.

Så hvad sker der, når din VPN er blokeret i skole, hotel, college eller universitet?

Heldigvis er der måder at omgå sådanne begrænsninger og fortsætte med dit arbejde eller gennemse. Tjek de listede løsninger nedenfor for det specifikke sted, din VPN er blevet blokeret.

VPNS Vi testede for at fjerne blokering af forskellige forbudte ressourcer

Expressvpn

Gennemse nettet fra flere enheder med øgede sikkerhedsprotokoller.

Grib rabat ►
Privat internetadgang

Adgang til indhold over hele kloden med den højeste hastighedshastighed.

Grib rabat ►
Cyberghost

Opret forbindelse til tusinder af servere til vedvarende sømløs browsing.

Grib rabat ►

Hvordan man fjerner blokering af skole eller hotel wi-fi uden VPN?

Der er alternative metoder til at få adgang til din skoles internet uden at bruge en VPN, nemlig med en smart DNS -proxy, der kan fungere på flere enheder.

Med dette privatlivsværktøj er det muligt at omgå skole- eller hotel-Wi-Fi-webbegrænsninger, men det kan ikke tilbyde den samme kvalitet som en VPN, fordi det mangler forbedret sikkerhed eller flere servere, du kan vælge imellem.

Derfor er det bedre at overveje VPN -software med smarte DNS -funktioner inkluderet i et abonnement, vel vidende, at begge alternativer kræver, at du betaler for det.

Hvordan man fjerner blokering af websteder på skolen Wi-Fi?

Som vi nævnte, er den mest passende metode til at genvinde adgang til dine yndlingswebsteder at bruge en VPN -service, der inkluderer avancerede protokoller og et smart DNS -værktøj.

Hvilke VPN’er skal der bruges på skolen Wi-Fi?

Ifølge nogle Reddit -brugere er de mest pålidelige VPN’er, du kan bruge på en skoleforbindelse, dem med følgende porte:

 • VPN, der understøtter port 443 (HTTPS)
 • 80 (http)
 • 53 (DNS)

I denne henseende kan du bruge specifikke VPN’er, der understøtter disse porte, som de er nævnt nedenfor:

Hvordan fjerner jeg blokering af min VPN i skoler, hoteller, colleges eller universiteter?

1. Skole wifi blokerer VPN

Netværk, der blokerer VPN -trafik, kan ikke blokeres ved hjælp af flere teknikker og/eller værktøjer til at genvinde fuld adgang.

Selv hvis din VPN ikke kan komme igennem skolens firewall, er der andre, der faktisk kan – de kaldes stealth VPN’er.

Skoler i disse dage har internetadgang, men administratorer kontrollerer altid, at studerende ikke gør abeforretning online, så de overvåger og/eller begrænser adgangen ved at blokere sociale netværk, spilwebsteder samt VPN’er.

Den gode nyhed er, at blokering af en sådan VPN -trafik kræver identifikation, men du kan skjule din trafik og gøre det ublokabelt.

For at løse spørgsmålet om, at VPN ikke fungerer på skolens wifi, skal du overveje at bruge et værktøj, der kan camouflage VPN -trafik som almindelige HTTP’er:

Privat internetadgang

PIA er en VPN-service i verdensklasse, der ejes af KAPE Technologies med et hovedmål, som er at frigøre internettet for dig.

Klodigt omgås admin-begrænsninger, geo-målretning, ISP-throttling og mere, PIA er din betroede partner i kampen for online censur.

Med PIA vil du være i stand til at omgå netværksbegrænsninger pålagt af enhver institution. Plus du vil nyde lynhurtige downloadhastigheder, ubegrænset båndbredde og en imponerende global samling af 3292 + servere, mens du er ved det.

Lad os hurtigt se på dets nøglefunktioner:

 • Privat IP -adressefordeling til anonym browsing
 • Beskyttelse mod din internetudbyder og mere med en streng politik uden logs
 • Befri streaming, bypass censur og fjernet blokering af geo-begrænsede websteder og indhold
 • Højeste downloadhastigheder og ubegrænset båndbredde uden buffering eller langsom belastningstider (ideel til streaming, spil og P2P -torrenting)
 • Adgang til servere fra hele verden (3292 + servere på 46 lokationer)
 • Sikker beskyttelse af offentlige Wi-Fi og kryptering af militær kvalitet til dine trafikdata
 • Bloker annoncer, trackers og malware
 • Sikre VPN -protokoller og tunnelingsteknologi
 • Beskytter op til 10 enheder samtidigt med kun 1 abonnement

Privat internetadgang

Bypass netværksbegrænsninger i enhver institution, når som helst og hvor som helst med PIA!
Tjekpris Besøg websted

Bemærk: Vi foreslår, at du undgår gratis VPN’er, fordi de fleste af dem overhovedet ikke beskytter dig.

1.1 hvordan man fjerner blokering af VPN’er i skolen

En stealth VPN kan krybe din trafik, så det ligner almindelige TLS -krypteret webtrafik. Hvis du vil fjerne blokering af din VPN, skal du gøre dette:

1.1.1 Kør OpenVPN på port 443

Denne port bruges for det meste af SSL/TLS -krypteret webtrafik som en standard internetkrypteringsprotokol, der bruges, hver gang der er adgang til et websted med følsomme data.

OpenVPN bruger allerede SSL -krypteringsbiblioteket, så bare skift porten til 443, og den glider igennem undtagen for de vanskeligste DPI -firewalls. VPN’er giver dig mulighed for at skifte portnumre eller give dedikerede serverplaceringer for at give adgang til port 443, så tjek med din VPNs tekniske support til, hvordan du indstiller det.

1.1.2 tilsløring

De fleste VPN -protokoller har en datapakkeoverskrift slags som et fingeraftryk, der kan lade en firewall genkende VPN -trafik. I dette tilfælde vil det at bruge en VPN med tilsløring eller stealth -teknologi skjule pakkeoverskrifterne, så fingeraftrykket ikke kan genkendes.

1.1.3 Brug TOR -netværk

Til avanceret tilsløring kan du bruge TOR -netværket til maksimal privatliv og fjernelse. Dette gør din VPN ublokable, men det dirigeres via flere proxy -lag, der er krypteret, og leveres med forskellige hastigheder, så det kan blive virkelig langsomt.

Konfigurationsprocessen er også kompliceret, men der er VPN’er med indbygget VPN-over-TOR-support.

2. VPN er blokeret på college

Netværksadministratorer i colleges blokerer normalt for webstedsadgang, især til sociale netværks- og streamingplatforme som Netflix og andre. Dette skyldes, at studerende er kendt for at gøre en masse torrenting, så college Wi-Fi var en af ​​de største skyldige for dette, og derfor blev det nippet i knoppen.

I dag kan universitetsstuderende kun drømme om torrenting, plus hovedideen er at hjælpe dem med at fokusere mere på deres studier. Derudover påvirkes båndbreddebruget, hvis hver studerende downloader eller streamer videoer, så throttling sker ofte og hurtigere.

Da studerende er i en digital verden, er der imidlertid behov for at få adgang til disse websteder.

Så begrænsninger påvirker og besejrer intentionerne om undersøgelse og forskning, som skulle bryde informationsbarrierer og øge det globale samarbejde.

Dette er grunden til, at studerende bruger VPN’er til at omgå sådanne begrænsninger.

Imidlertid kan colleges blokere VPN’er, så for at komme omkring disse begrænsninger kan du enten bruge VPN’er med tilsløring eller ændre portnummeret. I de fleste tilfælde opdager college -firewalls krypteringsværktøjer via dyb pakkeinspektion, så for at omgå dette skal du skjule dine krypteringsprotokoller.

3. VPN er blokeret på universitetet

Dette er et sted for videregående uddannelse, og hvilken bedre måde at øge viden og dele information end ved at bruge internettet?

Desværre, ligesom colleges Wi-Fi-begrænsninger, gælder også på campusnetværk på universiteter. De kan blokere VPN -tjenester på specifikke porte.

Mens universitets firewalls gør det, er HTTPS/HTTP -porte åbne. Tilsvarende kan universitetet bruge avancerede filtreringsmetoder som dyb pakkeinspektion.

Portblokering er den mest almindelige teknik til at begrænse alle porte, der ikke er til at gennemse internettet. Derfor kan du stadig bruge internettet, men blokere specifikke apps eller tjenester, der fungerer online.

Krypteret trafik (HTTPS) bruger port 443, og ikke -krypteret trafik (HTTP) bruger port 80. Dette er grunden til, at porte 443 og 80 altid er åbne.

Mens standardkonfigurationer af OpenVPN, IPSEC/L2TP og PPTP ikke bruger nogen af ​​disse, er SSTP den eneste krypteringsprotokol, der fungerer på port 443 som standard.

Det er således den bedste protokol at bruge på netværk, der har brug for port 443 til almindelig browsing. I modsætning til PPTP er SSTP meget sikker og fungerer kun på Windows.

Du kan videresende OpenVPN via port 443, men ikke alle VPN -udbydere tillader dette, selvom de har denne funktion på deres desktop -software (mobile enheder understøtter ikke det).

Derfor, hvis University Firewall kun blokerer porte, som krypteringsprotokoller bruger, skal du vælge en VPN, der tilbyder SSTP -protokol eller tillader OpenVPN -portviderestilling til port 443 (måske port 80) for at omgå firewall og få uregrænset adgang til Internettet.

En anden måde at blokere VPN’er på er via en meget avanceret firewall som den kinesiske firewall, der bruger DPI til at registrere krypteringsværktøjer.

Dette betyder, at portforsendelsen ikke er nok, da firewall kan skelne trafik og blokere de data, der er dirigeret gennem din VPN. I dette tilfælde skal du skjule eller maske -krypteringsprotokoller ved at sende OpenVPN over SSL- og SSH -tunneler.

Brug af stealth VPN’er kan maskere din VPN -trafik og gøre det uopdageligt, fordi al din trafik vil se ud som HTTPS, så dit universitet ikke fortæller, at du bruger en VPN.

Ellers kan du få en billig smartphone og lave et wifi -hotspot.

4. VPN er blokeret på hoteller

Hvis du har prøvet at bruge en VPN på et hotel, kan du opleve, at det ikke fungerer, da de måske vil have dig til at betale for in-hotel-film i stedet for at streame gratis.

Her er hvad du skal gøre, når din VPN er blokeret af hotellet:

 • Glem din VPN -trafik som almindelig webbrowsertrafik, hvilket gør det umuligt for hotellets netværk at blokere din VPN -service, medmindre de vil blokere al HTTPS -browsertrafik, hvilket er usandsynligt.
 • Tjek med dit kontor, det admin på din computers konfiguration, så de kan logge situationen og fejlfinding til dig. I tilfælde af et overlappende undernet tildeler Hotel -routeren din maskine et privat IP -adresseområde, og dette matcher kontoret, så når din VPN -klient opretter forbindelse, bruger den den aktuelle kilde -IP -adresse (Office Network) og gatewayen Du opretter forbindelse til ser dette som en lokal adresse, så de overlapper hinanden og nægter din VPN -forbindelse.
 • Bed din IT -administrator om at oprette en anden IPsec -klient til dig at navigere automatisk.
 • Brug stealth VPN -teknologi til at skjule og/eller kryptere din VPN -trafik, så det ikke er let at identificere som sådan, eller forklædt som almindelig krypteret webtrafik. Du kan gøre dette ved at køre OpenVPN på port 443 eller bruge stealth VPN eller tilsløring.
 • Du kan også køre din VPN gennem Tor -netværket, da det gør det næsten uklokabelt og meget anonymt. Ulempen er, at routingstrafik gennem flere proxylag kan bremse forbindelsen.
 • Skift mellem DNS -servere ved at udskifte DNS på din internetudbyder eller øge din browserhastighed.

Skjule.Mig

Skjul.me vpn

Skjule.Mig er et VPN -værktøj, der fungerer godt på skolenetværk.

Denne Eventure Ltd. Ejet VPN -klient giver dig mulighed for at oprette forbindelse via flere servere over hele verden, så du kan være usporbar. Desuden skjul.Mig arbejder i mere fortrolighedsfølsomme lande som Kina og Rusland.

En anden stor funktion ved dette værktøj er, at du kan bruge det på 10 forskellige enheder. Mere, det påvirker ikke din båndbredde i nogen mærkbar grad, så din browsing ikke bare er sikker, det vil også være hurtigt.

Lad os hurtigt se på dets nøglefunktioner:

 • Ingen tilmelding eller registrering krævet
 • Ingen logfiler over din online aktivitet
 • Adgang til 1700 servere placeret over hele verden
 • IP -lækagebeskyttelse og split tunneling
 • Stærk AES-256 kryptering
 • Sikre VPN -protokoller
 • Kompatibel med alle større operativsystemer

Skjule.Mig

Med skjul.Mig du vil beskytte din identitet, uanset hvor du er i verden på 10 forskellige enheder på én gang.

Tjekpris Besøg websted

Udforsk flere VPN -løsninger til at dække hver eneste af dine behov. Glem ikke at besøge vores blokerende VPNS -hub også.

Er der andre måder, du kender til at komme rundt i VPN -blokering på hoteller, skoler, universiteter eller colleges? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Sådan bruges en VPN til at komme rundt på blokke i skolen?

For at komme omkring blokke i skolen med en VPN, skal du bare oprette forbindelse til en server. Når du har gjort det, får du ikke længere adgang til internettet direkte gennem dit skoles netværk. Derfor ser administratoren ikke, hvad du gør online, og forbudte websteder, spil eller apps bliver tilgængelige igen.

Hvordan man installerer en VPN på en skolecomputer?

Gå til din VPN -udbyders websted og download appen. Hvis din skole blokerede adgangen til selve VPN’s websted, har du andre muligheder:

 • Brug en proxy til at få adgang til VPN -webstedet
 • Download appens .Exe -fil til en anden enhed, send den derefter til din skoles computer ved hjælp af din e -mail eller ved at tilføje den til et flashdrev
 • Brug TOR til at få adgang til VPN -webstedet

Sådan bruges en VPN på skolen WiFi?

Du kan bruge en VPN på skolens wifi ved blot at installere den på din enhed. Aktivering af ekstra sikkerhedsfunktioner som server -tilslutning vil sikre, at skolenetværket ikke blokerer for din VPN.

Er der nogen gratis ikke -blokerede VPN’er til skolen?

Gratis VPN’er er lettere at blokere fuldstændigt, fordi de har færre IP’er. Når det er sagt, ud af de frie udbydere, vi testede, er dette mest sandsynligt at fungere: skjul.mig, protonvpn og tunnelbear.

Hvad er en VPN -blokkering?

Virtual Private Network (VPN) Blokering henviser til metoder, der forhindrer brugen af ​​VPN -tunneler til at kommunikere med andre mennesker, maskiner eller websteder. En VPN krypterer data, der rejser mellem to parter og giver brugerne en anden Internet Protocol (IP) -adresse. Dette giver brugerne privatliv og sikkerhed.

Af grunde, der er omtalt nedenfor, ønsker regeringer og organisationer imidlertid undertiden at forhindre brugen af ​​VPN’er. Dette efterlader nogle brugere, der finder ud af måder at fjerne blokering af VPN -forbindelser, så de kan nyde sikre, diskrete forbindelser.

Hvorfor blokeres VPN’er?

Regeringens censur

Regeringer ønsker undertiden ikke, at deres borgere skal få adgang til bestemte websteder, så de blokerer for disse websteder. Med en VPN ser det ud til, at din IP -adresse er uden for landet, hvilket får din adgang til at se legitim. For at modvirke dette blokerer nogle regeringer VPN’er.

ophavsret

Folk kopierer undertiden en film og uploader den til et websted, der giver brugerne mulighed for at downloade indhold, såsom en torrent. Mennesker, der downloader eller uploader indholdet, kan forsøge at skjule deres identitet med en VPN, så copyright -indehavere kan forsøge at blokere VPN’er for at forhindre ulovlig formidling.

Streaming af placeringsbegrænsninger

Hvis du nogensinde har været i Mexico og prøvet at bruge Netflix, kan du hurtigt se, at de tilgængelige film der er forskellige end dem, du kan få adgang til i USA. Af denne grund bruger folk ofte VPN’er for at få en amerikansk IP -adresse. Når Netflix ser en u.S. IP -adresse, det viser det samme indhold, som du ville få, hvis du fysisk var i USA.

Skole- og arbejdspladsbegrænsninger

Nogle gange ønsker arbejdsgivere eller skoleadministratorer ikke, at medarbejdere eller studerende får adgang til visse websteder, mens de er på arbejde eller skole, så de forbyder brugen af ​​VPN’er på virksomhedens eller skolens netværk.

Typer af VPN -blokering

IP -blokering

Med IP -blokering vil en virksomhed eller person indsamle en liste over IP -adresser, der er forbundet med VPN -tjenester. Alle disse IP -adresser blokeres derefter på netværket.

Deep Packet Inspection (DPI)

Deep Packet Inspection (DPI) kontrollerer datapakkerne, der bevæger sig gennem trafikken, der går til og fra en enhed. På denne måde kan en organisation eller regering muligvis finde ud af, om du bruger en VPN og stoppe din aktivitet.

Portblokering

Det er muligt for en firewall at blokere visse porte, specifikt dem, som VPN’er bruger. Hvis dine data rejser gennem en af ​​de blokerede porte, vil firewall ikke lade dem passere, hvilket forhindrer dig i at kommunikere ved hjælp af din VPN.

Sådan undgår VPN -blokke

Serverskift

Du kan ofte omgå en VPN -blok ved at skifte servere eller gå til en anden VPN -udbyder. Organisationen, der blokerer for din adgang, har muligvis kun fokuseret på de mere populære VPN’er, når du vælger, hvad du skal blokere, så du kan muligvis få adgang ved hjælp af en mindre populær service.

Tilslørede servere

En tilsløret server er i stand til at skjule det faktum, at en bruger bruger en VPN. Dette gør en tilsløret server til en god mulighed, hvis listen over forbudte servere er relativt omfattende.

Dedikerede IP -adresser

Med en dedikeret IP -adresse fra en VPN -udbyder er den adresse, du bruger, langt mindre tilbøjelig til at blive blokeret af en organisation. Fordi det kun bruges af dig, er det meget usandsynligt at dukke op på en liste over VPN IP -adresser.

Skift porte

Når et netværk blokerer VPN’er ved hjælp af en firewall, der forbyder brugen af ​​visse porte, kan du ændre den port, du bruger, så dine transmissioner stadig kan passere igennem. Dette kræver skøn, for hvis dine metoder afdækkes, kan administratorer blokere hver port, du bruger til at få adgang til VPN’er, en efter en.

Skift sikkerhedsprotokoller

Når et netværk blokerer VPN’er ved hjælp af en firewall, der forbyder brugen af ​​visse porte, kan du ændre den port, du bruger, så dine transmissioner stadig kan passere igennem. Dette kræver skøn, for hvis dine metoder afdækkes, kan administratorer blokere hver port, du bruger til at få adgang til VPN’er, en efter en.

L2tp/ipsec

Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) er en metode, der bruges til at transmittere internettrafik mellem brugere og maskiner, men den mangler tilstrækkelig sikkerhed. For at løse dette problem bruges L2TP undertiden sammen med Internet Protocol Security (IPSEC). IPsec krypterer de datapakker, der sendes via internettet, hvilket gør dem ekstremt vanskelige at læse, selv af VPN -blokkeere.

IKEV2

Internet Key Exchange Version 2 (IKEV2) er en VPN -protokol designet til at arbejde med IPsec. IKEV2 fremstiller krypteringsnøglerne. Dette gør din VPN -forbindelse sværere at blokere, fordi dataene ikke kan dechiffres uden den hemmelige nøgle.

SSTP

Secure Sockets Tunneling Protocol (SSTP) er lavet til at sende og modtage Point-to-Point Protocol (PPP) trafik. PPP er en protokol designet til at sende datapakkebaseret trafik via internettet. SSTP bruger en Section Sockets Layer/Transport Layer Security (SSL/TLS) kanal til at sende PPP -trafik. SSL/TLS giver dig sikkerhed ved hjælp af kryptering, mens du også kontrollerer, hvor godt signalet går igennem.

PPTP

Point-to-punkt Tunneling Protocol (PPTP) bruges til at overvinde en gratis VPN-blokering, fordi den hurtigt kan transmittere en masse data. Dette gør det lettere at se videoer eller lytte til lyd af høj kvalitet til PPTP-brugere.

Wireguard

Wireguard beskytter data ved hjælp af krypteringsalgoritmer til at hjælpe brugerne med at omgå blokkere. Det kan bruges på en række forskellige typer enheder, herunder macOS, iOS, Android, BSD og Windows.

Skift til mobildata

Hvis du er på et netværk, der blokerer VPN’er, kan du blot komme af netværket og bruge mobildata i stedet. På denne måde behøver du overhovedet ikke at interface med det blokerende netværk. For at gøre dette har du brug for en mobil internetudbyder (ISP), der leveres med en telefon- eller mobil hotspot -plan.

Hvordan fortinet kan hjælpe

Du kan bruge FortiGate til at omgå VPN -blokkeere ved at opsætte dit eget dedikerede netværk ved hjælp af porte, der er tilladt af det netværk, du bruger til at oprette forbindelse. På denne måde er der ingen chance for, at din IP -adresse dukker op på en forbudt liste, porten accepteres, og den IP -adresse, du bruger, vil være en dedikeret. Du får også magten til at kontrollere, hvem der kan få adgang til hvilke applikationer, der tilføjer et andet lag af sikkerhed til dit netværk.

Derudover er en af ​​VPN -fejlene forbundet med offentlige, gratis VPN’er, at de ofte har deres IP -adresser, der allerede er forbudt. Men med Fortinet Crypto VPN’er får du din egen VPN uden at skulle bekymre dig om, at dens IP -adresse bliver blokeret.

FAQS

Hvad er en VPN -blokkering?

Virtuelt privat netværk (VPN), der blokerer, henviser til metoder, der forhindrer brugen af ​​VPN -tunneler til at kommunikere med andre mennesker, maskiner eller websteder.

Hvorfor blokeres VPN’er?

VPN’er bliver typisk blokeret på grund af regeringscensur, copyright -bekymringer, streaming af placeringsbegrænsninger eller skole- og arbejdspladsbegrænsninger.

Hvad er de forskellige typer VPN -blokering?

Typer af VPN -blokering inkluderer Internet Protocol (IP) blokering, dyb pakkeinspektion (DPI) og portblokering.

Hvordan undgår du VPN -blokke?

For at undgå VPN -blokke kan du ændre porte eller sikkerhedsprotokoller. Du kan også skifte til mobildata, så du ikke behøver at interface med det netværk, der blokerer for din brug.

Hvad skal man gøre, hvis din VPN er blokeret

Hvad skal man gøre, hvis din VPN er blokeret

Er din VPN blokeret i skolen, arbejdet eller din yndlings streamingplatform?

Virtuelle private netværk er det perfekte værktøj til at fjerne blokering af indhold og forblive sikre online, men det gør dem også mål for firewalls og sortliste.

Der er flere grunde til, at din VPN -service muligvis er blokeret. Du lærer hvorfor Du er VPN blokeret og De fleste effektive metoder til at omgå VPN -blokke.

Bedste VPN’er til at omgå VPN -blokke

Dette er de bedste VPN’er til at omgå firewalls og VPN -blokke. De tilbyder avancerede funktioner, der hjælper dem med at undgå firewalls, pakkefiltrering og andre VPN-detektionsteknologier.

De tilbyder unikke funktioner såsom stealth -protokoller, VPN over TOR og dedikerede IP -adresser for at sikre, at din VPN fungerer næsten overalt.

 • Nordvpn-tilslørede servere og VPN-over-Tor
 • Privat internetadgang – Stealth Protocol & SmartDNS
 • Ipvansk – Obuscation, enorm IP -adressepool
 • Cyberghost – tilslørede servere
 • VPN.AC – Stealth Protocol

Hvorfor er VPN’er blokeret?

Der er flere grunde til, at VPN -trafik kan blokeres på et netværk, service eller websted.

Dette er de mest almindelige grunde.

1. Skolearbejde

Studerende, der arbejder på computere i skolen

Skoler, universiteter og arbejdsgivere blokerer ofte for VPN -trafik. Der er forskellige grunde til, at de måske vælger at gøre det. Generelt koges ned til et par ting:

 • Distraktion – Hvis dit netværksadministrator blokerer apps på sociale medier og streaming -websteder for at holde dig fokuseret på arbejde eller skole, giver det mening at blokere omgå.
 • Sikkerhed – Fordi VPN’er er krypteret, fungerer pakkefiltreringsteknologier som DPI ikke. Dette kan forhindre en cybersikkerhedsrisiko, især på kontoret.
 • Ansvar – Nogle VPN -anvendelser kan have juridisk risiko, såsom torrenting af ophavsretligt beskyttede filer.

2. Licenser og ophavsret

Bedste VPN'er til Netflix

Mange streamingtjenester forsøger at registrere og blokere VPN -brug. Netflix, Hulu og Disney+ er et par eksempler på streaming-apps med anti-VPN-teknologi.

Indholdslicenser er utroligt kompliceret og har normalt forskellige kontrakter for hver geografisk region. Fordi VPN’er lader dig få adgang til indhold fra flere regioner, er de ofte målrettet mod streamingplatforme.

VPN’er kan også bruges til at undgå restriktioner på kontouddeling af mennesker, der ikke bor på det samme sted. Dette er noget, Netflix går ned for nylig og beder kontoindehavere om at betale for deres fælles konti.

Heldigvis har mange VPN’er bygget løsninger, der undgår Netflix’s detektionsteknologi. Endnu bedre er det sandsynligt, at sådan brug er ikke ulovlig, blot en overtrædelse af service.

3. Censur

Regeringens censur er udbredt uden for vestlige demokratier. Du har uden tvivl hørt om ‘Great Firewall of China’. Talrige autoritære regimer rundt om i verden forsøger at begrænse adgangen til information som en form for kontrol. Dette strækker sig til VPN -blokering, som kan bruges til at omgå firewalls.

Kina er ikke det eneste land, der gør dette. Rusland, Hviderusland, Iran, Irak og Turkmenistan er et par eksempler på lande, der har erklæret VPN -brug ulovlig. Andre som Tyrkiet, Kina, UAE og Venezuela bruger firewalls og blokerer teknologier i stedet.

4. Svig og misbrug

Dårlige skuespillere bruger proxies & VPN’er til DDoS -angreb, falske kreditkortkøb, online tyveri og andre former for svig. De bruger anonymiteten og databasen over IP -adresser til at begå forbrydelser.

Selvom dette er et lille mindretal af VPN-brugere, har mange økonomiske og e-handelswebsteder taget skridt til at blokere VPN-forbindelser, især for brugere, der ikke er logget ind.

Eksempler på websteder, der har (eller i øjeblikket gør), begrænser VPN -trafik:

 • Banker (sortlistede IP -adresser)
 • Forumsteder
 • Betalingsprocessorer – Stripe, PayPal, Braintree

Men her er den gode nyhed ..

Blokering af VPN -trafik kræver identificere VPN -trafik. Heldigvis er der flere teknikker, du kan bruge til at skjule VPN -trafik, hvilket gør det næsten ublokabelt.

Hvordan VPN’er er blokeret

Netværksadministratorer bruger flere teknikker til at blokere VPN’er og anden krypteret trafik. Dette er de værktøjer, du oftest vil se:

Portblokering

Netværkskabler tilsluttet en router

VPN -protokoller som OpenVPN kører ofte på de samme standardporte: 443 for TCP og 1194 for UDP -trafik. Hvis en firewall blokerer for disse porte helt, vil enhver VPN, der udelukkende kører på disse porte, også blive blokeret.

Heldigvis bruges fuld portblokering ikke meget ofte, især til port 443, som også bruges af al SSL -trafik (krypteringen, der beskytter alle sikre websteder).

Bypass Port Blocking: Skift til en anden tunnelprotokol eller ikke-standardport.

Deep Packet Inspection (DPI)

Selvom VPN -datapakker er fuldt krypteret, indeholder de stadig metadata, fortæller formidlere (som din internetudbyder), hvor de skal videresende dem til.

Nogle VPN -protokoller bruger endda standarddatapakkeoverskrifter, der tillader firewalls fingeraftryk VPN -pakker.

Firewalls bruger avanceret software til at udføre denne analyse. IT -fagfolk kalder denne dybe pakkeinspektion (DPI), som kan analysere typen og destinationen for hver datapakke, der krydser netværket.

Deep Packet Inspection er det, der giver din internetudbyder mulighed for at fortælle forskellen mellem YouTube, webbrowser, VPN, Skype eller en af ​​1000+ andre typer trafik. DPI er, hvordan et netværk kan gashåndtag, begrænse eller endda blokere visse typer trafik.

Men her er nøglen: Hvis du kan skjule din VPN -trafik som almindelig webbrowsertrafik, kan du gøre det umuligt for et netværk at blokere din VPN (medmindre de er villige til at blokere alle HTTPS -browsertrafik. Ikke sandsynligt).

Bypass DPI: Brug stealth -protokoller til at tilsløre pakkeoverskrifter og omgå fingeraftryk.

Sortlistede IP -adresser

VPN -tjenester lejer enorme puljer af IP -adresser, der deles blandt brugere med aktive VPN -forbindelser. Ofte er disse IP’er fra den samme ‘c-blok’ af IP-adresser, e.g. 100.65.192.1, 100.65.192.2 etc.

Tjenester som Netflix forsøger at identificere, hvilke IP -blokke, der hører til VPN -trafik, og blokerer derefter disse IP’er fra streaming. Mindre virksomheder kan bruge 3.-party IP-sortliste-databaser leveret af datamæglere og cybersikkerhedskonsulenter.

Blacklisting er den primære teknik, der bruges af web-vendende tjenester og websteder til at blokere VPN-trafik, da de ikke har adgang til de rå pakkedata (som din internetudbyder gør).

Bypass ip sortliste – Skift til VPN -servere, brug dedikerede IP -adresser, brug en VPN med integrerede SmartDN’er

Hvordan man fjerner blokering af en VPN

For at bekæmpe VPN -blokader har VPN -udbydere udviklet sofistikerede løsninger til at omgå næsten enhver teknologi, der bruges af firewalls og websteder til at registrere VPN -trafik.

Det er vigtigt at vælge den korrekte omgåelsesteknik, der matcher den blokerende teknologi, der bruges, og typen af ​​service eller firewall, der blokerer VPN -trafik.

Anbefalede omgåelse teknikker:

 • Skift server / IP -adresse
 • Skift VPN -protokol eller port
 • Brug obfuskation (stealth -protokoller)
 • Brug smartdns
 • Få en dedikeret IP -adresse
 • Skift DNS -servere

Skift VPN -servere (ny IP -adresse)

Fungerer til: Websteder og apps, der blokerer VPN -brug. Hvis det er en streamingtjeneste (e.g. Netflix) har du det bedre med at bruge smartdns.

Skift Nordvpn -serverplacering (kortvisning)

Hvis du får en VPN -fejl fra et specifikt websted, service eller app, er der en god chance for, at dine IP -adresser er i deres sortliste -database.

Nogle gange vil det at skifte VPN -servere gøre det tricket, hvilket burde sætte dig i en helt ny blok af IP -adresser. Virksomheder som Nordvpn og ExpressVPN tilbyder godt over 100 unikke serverplaceringer.

Det er en god ide at bruge en serverplacering, der matcher appens besøgende demografiske. Så hvis du besøger et amerikansk websted, skal du bruge en server med base i USA. Din litauiske IP -adresse ser mistænksom ud.

Du skal muligvis prøve et par forskellige placeringer, indtil du finder en ikke -blokeret IP -adresse. Hvis du stadig er blokeret, kan du prøve at rydde din browsercache & cookies eller bruge en anden browser helt.

Skift protokoller

Fungerer til: Firewalls, der blokerer specifikke porte eller VPN-protokoller (arbejde, skole, offentlig Wi-Fi, under fly)

Skift VPN -protokol eller portindstillinger (privat internetadgang)

Som standard bruger de fleste VPN -apps OpenVPN UDP -protokollen på port 1194. OpenVPN er temmelig indlysende med sit fodaftryk og blokeres let af endda grundlæggende firewalls.

Hvis din VPN -app tilbyder den, kan du prøve at skifte til OpenVPN TCP, der normalt kører på port 443 (det samme som HTTPS -webtrafik). Dette gør det sværere at blokere med portbaseret blokering.

Hvis det mislykkes, skal du skifte til en anden protokol helt. L2TP/IPSEC er en god sikkerhedskopieringsmulighed, skønt du muligvis er nødt til at konfigurere en manuel forbindelse for at bruge den. For nylig tilbyder mange VPN -udbydere Wireguard -protokollen, som ikke er målrettet af så mange firewalls som OpenVPN og er sværere at fingeraftryk.

VPN -udbydere er opmærksomme på, at nogle ISPS/netværk blokerer for VPN -trafik. Derfor opfandt de ‘Stealth’ VPN -teknologi.

En stealth VPN kan skjule/kryptere din VPN -trafik, så det er enten ikke identificerbar som VPN -trafik eller endnu bedre – forklædt som regelmæssig TLS -krypteret webtrafik.

Her er de to afprøvede og sande teknikker til at fjerne blokering af din VPN -service på næsten ethvert netværk:

OBFUSCATION (Stealth VPN)

Fungerer til: Firewalls, der registrerer VPN -trafik (ISP, skole, arbejde, offentlig wifi)

Shadowsocks tilsløring (privat internetadgangssoftware)

Protokoller som openvpn ikke har At bruge standardporte. De behøver heller ikke at bruge standardpakkeoverskrifterne, der gør dem sårbare over for dyb pakkeinspektion.

Masser af VPN -apps inkluderer nu stealth -protokoller eller andre tilsløringsteknikker, der hjælper med at skjule VPN -trafik og gøre det sværere at blokere.

Aktivering af dette er normalt så simpelt som at tænde tilsløring i VPN -softwaren (som med IPVanish) eller skifte til en tilsløret server (Nordvpn).

VPN’er kan bruge flere tilslutningsteknikker, såsom:

 • Ændring af standardpakkeoverskrifter
 • Tilføj yderligere SSL -kryptering (forklæd OpenVPN -trafik som HTTPS -trafik).
 • Rute gennem en krypteret proxy (E.g. Shadowsocks)

Tilslørede protokoller: VPN’er som IPVanish og VPN.AC tilbyder obuscation som en mulighed i klienten, som du nemt kan skifte på, uanset protokol.

Nogle virksomheder har endda bygget stealth -protokoller fra bunden af. VYPR VPN tilbyder deres fremragende Chameleon -protokol (baseret på OpenVPN), som endda arbejder for at omgå den kinesiske store firewall.

Tilslørede servere: Andre virksomheder har dedikerede servere med anti-blokerende teknologi. Alt hvad du skal gøre er at vælge en kompatibel server i din VPN Apps Server Selection View. Nordvpn og Express VPN er to virksomheder med tilslørede VPN -servere.

Smartdns

Fungerer til: Streamingtjenester som Netflix, Hulu, NFL Sunday Ticket, Hbomax

Hvis du vil få adgang til websteder og streamingtjenester som Netflix, har du brug for mere end en simpel VPN -forbindelse. Disse tjenester bruger IP-blokerende sortlister, netværksheuristik og andre sofistikerede strategier til at registrere VPN-brug. Bare det at skifte IP -adresser vil ikke skære ned på det.

Vælg i stedet en VPN, der bruger en integreret SmartDNS-proxy til at omgå VPN-detektionsalgoritmer. Faktisk behøver du slet ikke at bruge en VPN. Tjenester som ExpressVPNs MediaStreamer DNS kan konfigureres direkte på din router, pc eller mobilenhed.

SmartDNS fungerer problemfrit bag kulisserne og bruger en hemmelig pulje af ikke-forbudte IP-adresser til de indledende godkendelseskontroller, når du får adgang til en kompatibel streamingplatform. Det er en elegant måde at omgå VPN -blokering.

Statisk / dedikeret IP -adresse

De fleste VPN’er bruger puljer eller delte IP -adresser, hvor du deler en enkelt IP -adresse med snesevis af andre brugere. Denne type trafik forekommer ofte mistænksom for websteder og gør det nemt at identificere, hvilke IP -blokke, der hører til VPN -udbydere snarere end boligtrafik.

Nogle VPN -tjenester tilbyder dedikerede IP -adresser, hvor du får din egen unikke IP, der hører til at bruge dig. Disse IP’er er usandsynligt, at de er sortlistet og har ikke mistænksom brug af heuristikker, som du får med delte IP’er.

Statiske IP-adresser er normalt en betalt opgradering ($ 3-5 pr. Måned). Vyprvpn giver dig endda mulighed for at implementere din egen dedikerede VPN -server til en Cloud VPS -server, som du kan få adgang til ved hjælp af deres app.

Skift til mobildata

I stedet for at bruge en firewalled Wi-Fi-forbindelse, skal du bare bruge dine mobildata fra din smartphone. Du kan endda bruge hotspot -funktionaliteten eller USB -tethering til at dele din internetforbindelse til andre enheder. Dette er perfekt til streaming til din bærbare computer i skolen, hvis skolenetværket blokerer VPN’er .

Skift DNS

Hvis din VPN ikke leverer sine egne sikre DNS -servere, bruger du sandsynligvis den standard DNS, der leveres af det netværk, du er tilsluttet til. Disse kan efterlade dig sårbar over for VPN -blokering, selv på enkle forbrugerroutermodeller.

I stedet kan du tvinge din enhed til at bruge 3.-party (gratis) DNS-tjenester såsom Googledns (8.8.8.8, 8.8.4.4) eller Cloudflare (1.1.1.1, 1.0.0.1).

Denne teknik vil kun omgå det enkleste af firewalls, men det er en helt gratis finjustering (og god privatlivspraksis), så det er værd at et skud.

Avancerede tilsløringsteknikker

Hvis du prøver at omgå en sofistikeret firewall, fungerer ovenstående metoder til at omgå VPN -blokke muligvis ikke. I dette tilfælde kan du prøve en af ​​disse avancerede tilsløringsteknikker.

VPN over tor

Nordvpn er en VPN -udbyder, der tilbyder en VPN -server, der tunneler din VPN gennem Tor Onion -netværket. Dette er et netværk af krypterede, anonyme fuldmagter, der hjælper selv med VPN -datapakkerne, ikke kun overskrifter.

Tor blev bygget fra bunden af ​​som et antikensur- og privatlivsværktøj, og det gør det næsten umuligt for et slutpunkt eller mellemmand at identificere den originale kilde til trafikken.

I vores test er TOR -routing ret effektiv til at omgå VPN -blokke.

VPN’er med VPN-over-TOR-support

Shadowsocks

Shadowsocks proxy

Shadowsocks er som en let version af Tor, men er ikke afhængig af et 3.-parti-netværk af frivillige proxy-noder. I stedet er det en klient, der tillader bruger (eller VPN -tjenester) at tunnel til en krypteret proxyserver over SSH. Shadowsocks kan effektivt transportere og tilsløre UDP -trafik såsom OpenVPN.

Sammenlignet med Tor Shadowsocks tilbyder hurtigere hastigheder, men kan være mindre effektive til at omgå de mest avancerede firewalls, fordi det ikke er modstandsdygtigt over for aktiv sondering.

Ikke desto mindre er det bevist meget effektivt til at omgå den store firewall og andre nationale blokader.

Understøttede VPN’er: Privat internetadgang inkluderer nu en Shadowsocks -indstilling direkte i deres VPN -app.

Hvordan man ved, om din VPN er blevet opdaget?

Websteder, at sortliste VPN -brug er temmelig gennemsigtige om, hvorvidt de tror, ​​du bruger en. F.eks.

Netflix proxy -fejl

Andre streaming -apps er ikke så åbenlyse, men viser normalt en fejlmeddelelse om effekten af:

“Dette indhold kan ikke streames i din region”

– Kærlighed, Hulu

Og til sidst viser nogle websteder ingen besked overhovedet, de nægter simpelthen adgang. For eksempel fandt jeg, at min online bankkonto ville afvise alle mine loginforsøg, når de blev tilsluttet en bestemt VPN -service.

Resumé og yderligere ressourcer

Vi har lært 3 forskellige måder at fjerne blokering af din VPN på ethvert netværk og komme igennem enhver firewall.

Den nemmeste løsning er ofte den bedste, og du finder 90%+ succes ved at bruge enten OpenVPN på port 443 eller en VPN med indbygget tilsløringsteknologi.

Og hvis du stadig finder dig selv blokeret efter udtømmende alle muligheder, skal du gå med obfsproxy og tor som den ultimative unblocker.

Mere nyttige artikler og guider:

 • Lær hvordan VPN -kryptering fungerer
 • Hvorfor dine adgangskoder ikke er stærke nok
 • De bedste VPN-kompatible trådløse routere

FAQ

Hvordan ved jeg, om min VPN er blokeret?

Hvis du er blokeret, er du typisk ikke i stand til at få adgang til internettet. Hvis et websted blokerer for VPN -trafik, viser de normalt en fejlmeddelelse, når du prøver at få adgang til den.

Det er en god ide at kontrollere dine VPN -forbindelseslogfiler, bare i tilfælde af at det er en konfigurationsfejl og ikke en firewall, der forårsager dine problemer.

Ved min internetudbyder, at jeg bruger en VPN?

Det kommer an på. Hvis du bruger en standard VPN -protokol uden tilsløring, kan du sandsynligvis registrere din VPN -trafik baseret på pakkeoverskrifterne.

Hvis du bruger port 443 eller en SSH -indpakning til din VPN, er det mindre sandsynligt, at deres filtreringsteknologi kan skelne VPN -brug fra standard SSL -trafik.

Er VPN -brug ulovlig?

I nogle lande, ja. I andre lande (e.g. Kina) VPN’er er lovlige, men stærkt regulerede. I de fleste demokratiske nationer er VPN -brugen lovlig og udbredt.

Er det lovligt at omgå VPN -blokke?

Så længe dit land ikke forbyder VPN -brug, burde omgå blokke ikke være ulovlige. I tilfælde, hvor et websted eller en tjeneste blokerer VPN (Netflix), er omgåelse normalt en overtrædelse af service. Dette er ikke en kriminel handling, men kunne teoretisk resultere i kontoopsigelse.

Så vidt vi ved, har hverken Netflix eller nogen anden større streamingplatform forbudt en bruger til VPN -brug.