Hvordan man bruger en von

Hvordan gør Nordvpn alt dette og mere? Fortsæt med at læse for at finde ud af …

Sådan bruges en VPN

Denne artikel blev medforfatter af Luigi Oppido og af Wikihow Staff Writer, Nicole Levine, MFA. Luigi Oppido er ejer og operatør af Pleasure Point Computers i Santa Cruz, Californien. Luigi har over 25 års erfaring med generel computerreparation, datagendannelse, virusfjernelse og opgraderinger. Han er også vært for Computer Man Show! udsendt på KSQD, der dækker det centrale Californien i over to år.

Denne artikel er blevet set 990.534 gange.

Når du bruger en VPN, sendes din internetaktivitet via en krypteret server, der beskytter den mod andre på netværket. Dette betyder din internetudbyder såvel som andre mennesker, der bruger det samme Wi-Fi-netværk som dig, kan ikke se, hvad du laver online. [Jeg. Hvis du ikke bruger en VPN til arbejde eller skole, kan du vælge fra en række betalte og gratis VPN -udbydere, hvoraf de fleste kan køres på din computer, telefon eller tablet. Denne wikihow lærer dig, hvordan du kommer i gang med en VPN.

Hvordan man bruger en von

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Sådan bruges en VPN

Du behøver ikke at være en teknisk ekspert for at bruge et VPN (virtuelt privat netværk). Uanset om du vil bruge offentlig Wi-Fi, kryptere din internettrafik eller beskytte din IP-adresse, er der så mange grunde til at bruge en VPN.

16. april 2022
Врем чтенинfølgelig: 14 минн.

 • Sådan bruges en VPN i 3 enkle trin
  • 1. Download en VPN -app
  • 2. Opret VPN
  • 3. Opret forbindelse til en VPN -server
  • Brug en VPN på Windows
  • Brug en VPN på macOS
  • Brug en VPN på Android
  • Brug en VPN på iOS
  • Brug en VPN på browserudvidelser
  • Brug en VPN på din router
  • Sådan får du en VPN -service på flere enheder
  • Brug sikkert offentligt Wi-Fi
  • Beskyttelse af din identitet
  • Få de bedste tilbud, når du handler online
  • VPN -serverplaceringer
  • Kill switch
  • Trusselbeskyttelse
  • Meshnet
  • Specialiserede servere

  Sådan bruges en VPN i 3 enkle trin

  Det er let at bruge et virtuelt privat netværk – følg bare disse trin.

  1. Download en VPN -app

  Når du har foretaget din research og valgt din VPN -udbyder, skal du vælge dit abonnement, downloade appen og installere en VPN.

  2. Opret VPN

  Ledende VPN-udbydere som Nordvpn tilbyder lette VPN-apps, som du ikke har brug for omfattende teknologisk know-how for at bruge. Du skal blot installere en VPN, indtaste dine legitimationsoplysninger, så er du klar.

  Du kan også gå ind i VPN -indstillingerne for at slå yderligere funktioner til eller fra, som Kill Switch og Switch -protokoller osv.

  3. Opret forbindelse til en VPN -server

  Med Nordvpn kan du klikke på knappen “Quick Connect”, og appen finder den bedste server til dig. Du kan også klikke på en landstift for at oprette forbindelse til det bestemte land eller rulle ned på serverlisten og vælge den, du vil oprette forbindelse til.

  Tjek vores korte video om, hvordan du bruger en VPN nedenfor.

  Brug af Nordvpn på forskellige platforme

  Du kan bruge Nordvpn -appen på Windows, MacOS, iPhone og Android. Sådan download, installer og begynder at bruge Nordvpn på hver af disse platforme.

  Brug en VPN på Windows

  1. Download og installer en VPN til Windows PC. Når du har logget ind på din konto, skal du klikke Hurtig forbindelse Og du vil være tilsluttet den hurtigste server til rådighed. Du kan også vælge en server fra listen over lande i venstre menu eller trykke på den på kortet.
  2. Efter et par øjeblikke ændres status til Tilsluttet med placeringen af ​​serveren og en IP -adresse.
  3. En pop-up på Windows skal også bekræfte, at du har tilsluttet en succes.

  Brug en VPN på macOS

  1. Du kan downloade Nordvpn -appen til Mac fra vores side eller fra App Store. Opbevar og opsæt din konto.
  2. Det Hurtig forbindelse knap er placeret i øverste højre hjørne af appen.
  3. En pop-up vil bekræfte, at du har tilsluttet.

  Brug en VPN på Android

  1. Android -brugere kan downloade Nordvpn direkte fra Play Store eller downloade en .APK -fil fra vores Android -side.
  2. Du kan trykke på Hurtig forbindelse I appen eller rul ned for at vælge en server fra listen over lande.

  Похожие статьи

  Врем чтенинfølgelig: 6 минн.

  Сествует

  Врем чтенинfølgelig: 14 минн.

  Brug en VPN på iOS

  1. Hvis du bruger en iPhone eller iPad, skal du gå til App Store eller downloade NordVPN iOS -appen fra NordVPN -webstedet.
  2. Når det er tilsluttet, bliver landets pin grønt, en Forbundet til (land) Meddelelsen vises, og et VPN -ikon vises på toppen af ​​din skærm.

  Brug en VPN på browserudvidelser

  Nordvpn kommer også som en browserudvidelse til Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Edge. Husk, at udvidelsen er forskellig fra appen: den beskytter kun din browsers trafik, men ikke din computers trafik, som Nordvpn -appen gør. Brug af en VPN -udvidelse ændrer din browsers IP -adresse, men på samme tid vil du være i stand til at bruge din rigtige IP til andre forbindelser.

  1. Tilføj udvidelsen til din valgte browser og log ind.
  2. Klik Hurtig forbindelse eller vælg et ønsket land.

  Brug en VPN på din router

  Du kan også installere en VPN på din Wi-Fi-router for at beskytte enhver enhed, der er forbundet til den. På denne måde kan du dele din konto med familiemedlemmer, tænde for en VPN på deres gadgets og beskytte dem mod online trusler.

  Sådan får du en VPN -service på flere enheder

  Du kan oprette forbindelse til seks enheder med en Nordvpn -konto. Mens der er dedikerede Nordvpn -apps til de mest populære operativsystemer, skal nogle gadgets konfigureres manuelt (vores 24/7 kundesupport viser dig hvordan).

  Nogle af Nordvpns funktioner kan variere på tværs af forskellige platforme, men de grundlæggende principper for VPN-tjenesten er de samme-højhastighedssikkerhed og privatlivets fred og privatliv.

  Nordvpn understøtter 8 forskellige platforme og kan konfigureres til endnu mere. Du kan ikke gå galt.

  Online sikkerhed starter med et klik.

  Bliv sikker med verdens førende VPN

  Hvorfor alle skulle bruge en VPN

  ISP-overvågning, usikker offentlig Wi-Fi og den konstante trussel om malware-infektioner er grunde nok til at bruge en VPN. Som en alt-i-en-sikkerheds- og privatlivsapp.

  Hvordan gør Nordvpn alt dette og mere? Fortsæt med at læse for at finde ud af …

  Brug sikkert offentligt Wi-Fi

  Offentlige steder er jungler fyldt med Wi-Fi, og nogle af dem er giftige. Alle kan oprette en falsk offentlig Wi-Fi og hacke din enhed.

  Pro tip: Brug en VPN, når du opretter forbindelse til offentlig Wi-Fi. Det betyder ikke noget, om du bare tjekker din Facebook, køber en film på Amazon eller bruger Google -søgning – din trafik kan blive opfanget.

  Beskyttelse af din identitet

  Vi er alle opdaget online af vores IP -adresse, det er, hvordan internettet genkender og forbinder dig til oplysninger (som et websted, du prøver at besøge.) Men din IP -adresse kan også bruges til at finde ud af, hvem du er, ned til den by eller by, du bor i. Nordvpn skjuler øjeblikkeligt din IP -adresse og giver dig utroligt privatliv online. Faktisk kan du i vores artikel finde ud af, hvad en hacker kunne gøre med din IP -adresse – og tro os, det er værd at læse.

  Få de bedste tilbud, når du handler online

  Nogle gange kan du få forskellige priser, når du handler online afhængigt af din placering. Brug et virtuelt privat netværk og hop mellem serverne til at søge efter de bedste tilbud. Det vil ikke kun spare dig for penge, men kan også hjælpe med at beskytte dine data, mens du handler.

  VPN -funktioner

  Nordvpn kommer pakket med utrolige sikkerheds- og privatlivsfunktioner, der vil lade dig undre dig over, hvorfor du ikke brugte en VPN før. Fra vores specifikke serverplaceringer og typer til Nordvpns eksklusive trusselbeskyttelsesfunktion, viser vi nogle af de bedste måder, vi beskytter dig online.

  VPN -serverplaceringer

  Nordvpn tilbyder mere end 5000 VPN -servere i 59 lande. Afhængigt af dine behov kan du vælge en VPN -server på et bestemt sted eller oprette forbindelse til den hurtigste og ændre din IP -adresse på et snap, fra Storbritannien til Canada og Australien.

  Serverplaceringer

  Kill switch

  Hvis der sker noget med din VPN -forbindelse, afskærer Kill Switch dig fra internettet. Dette garanterer, at ingen ikke -krypteret trafik forlader din enhed. Du kan også vælge de apps, du vil stoppe, når dine VPN -afbrydelser.

  Kill switch

  Trusselbeskyttelse

  Trusselbeskyttelsesfunktionen blokerer websteder, der er kendt for malware og phishing -svindel. For at tænde det skal du bare markere mærket i Indstillinger panel. Det vil beskytte dig mod malware og hjælpe med annonceblokering.

  Trusselbeskyttelse

  Meshnet

  Med Nordvpns Meshnet -funktion kan du tilslutte flere enheder ved hjælp af krypterede tunneler. Dette giver dig mulighed for sikkert at dele filer mellem bærbare computere, telefoner, servere og anden hardware. Du kan forbinde dine egne enheder såvel som dem fra venner, familie og kolleger.

  Specialiserede servere

  Nordvpn tilbyder også specialservere designet til individuelle behov. For ekstra sikkerhed skal du trykke på funktionen Double VPN: Det omdirigerer din trafik gennem to servere i stedet for en til dobbeltkryptering.

  Du kan også bruge Nordvpns tilslørede servere. Disse kan forhindre internetudbydere i at kunne fortælle med sikkerhed, om du faktisk bruger en VPN eller ej. Det tager kun et klik for at oprette forbindelse til den hurtigste specialserver eller vælge en server fra et bestemt sted og begynde at bruge en VPN.

  Specialservere

  Husk, at gratis VPN’er ikke tilbyder de samme funktioner, tjenester og kvalitetsstandarder som en premium -service som Nordvpn. Virksomheder, der ikke opkræver foran, er mere tilbøjelige til at logge og sælge dine data for at tjene penge og ikke give de niveauer af sikkerhed og privatliv, du har brug for.

  Online sikkerhed starter med et klik.

  Bliv sikker med verdens førende VPN

  Karolis Bareckas

  Karolis er en teknisk nørd, der skriver om cybersikkerhed, online privatliv og de nyeste gadgets. Når han ikke rasler sit tastatur, er han altid ivrig efter at prøve en ny burrito -opskrift eller udforske en ny campingplads.