Surfshark Review: En alsidig VPN -service med store ekstramateriale

Derudover giver SurfShark en dræbskwitch-funktion, der automatisk deaktiverer din internetforbindelse, hvis din VPN-forbindelse falder uanset grund. Der er også en funktion kaldet Noborders, aktiveret som standard, som er dens egen version af tilslørede servere. Noborders Tillader brugere i lande, der generelt begrænser VPN -forbindelser til at opretholde adgangen til Surfshark.

Hvad er Surfshark VPN

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Surfshark Review: En alsidig VPN -service med store ekstramateriale

Sam Singleton

Redaktører

Ved første øjekast

Ekspertens rating

Fordele

 • Ubegrænset samtidige enhedsforbindelser
 • Fungerer godt med Netflix
 • Indbyggede ekstramateriale såsom ad tracker og malware-blokering
 • Lav pris på langsigtede planer

Ulemper

 • Indikatorer for ping eller serverbelastning er ikke let tilgængelige

Vores dom

Surfshark har fast etableret sig i VPN’ernes verden, der tilbyder gode hastigheder, ubegrænsede forbindelser, en ren og brugervenlig Windows-app og en bred server spredt. Det tilbyder også nogle praktiske ekstra privatlivsfunktioner. Alt dette er inkluderet i en overkommelig pakke, hvilket gør SurfShark til en stor værdi VPN -mulighed for de fleste mennesker.

Surfshark Kort sagt:

 • P2P tilladt: Ja
 • Samtidige enhedsforbindelser: Ubegrænset
 • Forretningssted: Holland
 • Antal servere: 3.200+
 • Antal landsteder: 100
 • Omkostninger: $ 12.95 pr. Måned eller $ 59.76 for et to -årigt abonnement

Surfshark har i de sidste par år katapulteret fra Basic VPN Company til one-stop shop for alle ting personlige online-sikkerhed. Virksomheden tilbyder nu et top-tier VPN-produkt, der fortsætter med at forbedre sig selv med hver ny iteration. Og siden sin fusion med Nordvpn under moderselskabets cyberspace, har Surfshark skubbet ind i at udvikle avancerede personlige sikkerhedsfunktioner via sin Nexus-teknologi. Alt dette lyder godt, men er alle disse funktioner virkelig værd i en VPN -tjeneste? Vi tog Surfshark for et spin for at finde ud af det.

Yderligere læsning: Se vores Roundup af de bedste VPN’er at lære om konkurrerende produkter.

Surfshark VPN -funktioner og tjenester

Når du oprindeligt åbner Surfshark, bemærker du, at grænsefladen er ren og enkel. På venstre jernbane har du muligheder for VPN, Alert, Antivirus, og Indstillinger. I midten er der en liste over alle serverplaceringer, der er anført alfabetisk efter land, og til højre er der en knap til at oprette forbindelse til den valgte server. Det er ikke noget fancy, men den minimalistiske, ligetil grænseflade var let og intuitivt at både navigere og bruge.

Surfshark er stolt af antallet af servere, det leverer, hvilket er godt over 3.200 på tværs af 100 forskellige landsteder. Der er ganske vist mange lande, der kun har en server til at oprette forbindelse til, men mere populære placeringer som U.S., Canada og Australien tilbyder flere serverplaceringer spredt overalt. Ud over alle disse serverindstillinger tillader SurfShark ubegrænset samtidige enhedsforbindelser. Dette er et stort træk, da de fleste andre VPN -udbydere begrænser abonnenter til fem eller seks samtidige forbindelser.

Surfshark VPN

På hovedskærmen over de tilgængelige servere er du i stand til at vælge mellem tre muligheder: Placeringer, Statligt, og Multihop. Placeringer er en liste over alle de tilgængelige landsservere, du kan oprette forbindelse til. Statligt giver dig mulighed for at oprette forbindelse til delte servere med IP -adresser, der aldrig ændrer. Multihop giver dig mulighed for yderligere at tilsløre din faktiske placering ved at dirigere din trafik gennem mere end en ekstern server. Mens mange VPN-tjenester nu tilbyder multi-hop-forbindelser, skiller Surfshark sig ud ved at give brugeren mulighed for ikke kun at vælge en forudbestemt rute, men også oprette deres egen multi-hop-rute. Dette er en fin funktion, der giver magtbrugere og dem, der beskæftiger sig med privatlivets fred mere autonomi til at sikre og optimere deres forbindelser.

Surfshark VPN

Surfshark leverer også en annonce, tracker og malware -blokkering kaldet CleanWeb– Selvom det ikke er tændt som standard. Det tilbyder også en split-tunneling-funktion, som den kalder Whitelister, Det giver dig mulighed for at rute apps og websteder gennem VPN eller opbevare den ene eller den anden tilsluttet separat. Dette er en god mulighed for dem, der ønsker at holde deres webbrowsing sikker via en VPN, mens de holder online spil uden for VPN -forbindelsen for at minimere potentielle latenstidsproblemer.

Derudover giver SurfShark en dræbskwitch-funktion, der automatisk deaktiverer din internetforbindelse, hvis din VPN-forbindelse falder uanset grund. Der er også en funktion kaldet Noborders, aktiveret som standard, som er dens egen version af tilslørede servere. Noborders Tillader brugere i lande, der generelt begrænser VPN -forbindelser til at opretholde adgangen til Surfshark.

Generelt er det en godt designet app, der er let at navigere, med et godt funktionssæt og masser af nyttige værktøjer. Det eneste problem, vi kunne finde med tjenesten generelt, var det faktum, at der når man gennemser forbindelser, er der ingen nem måde at finde ping-tider eller serverbelastningsindikatorer. Vi fandt i sidste ende disse oplysninger i indstillingsmenuen under Hastighedstest, Men disse oplysninger ville være praktiske at have opført under hver serverplacering.

Surfshark VPN

Surfshark arbejder også hårdt for at bringe nye og innovative ideer til VPN -scenen. Det er indstillet til at rulle sit eksklusive Nexus VPN -netværk ud i hele 2023. Nexus er et enkelt netværk, der består af Surfshark VPN -servere. Der er enorme potentielle sikkerheds- og privatlivsforøgelser fra denne teknologi. Det giver mulighed for roterende IP -adresser uden at afbryde din aktive VPN -forbindelse, hvilket yderligere tilslører din browseraktivitet. Nexus vil også bruge en dynamisk multihop -funktion til at forbinde dig til den hurtigste tilgængelige indgangsserver og afslutte på ethvert ønsket sted, hvilket antagelig optimerer forbindelseshastigheder overalt. Fra denne skrivning er det kun IP Rotator -funktionen, der er tilgængelig, med det komplette funktionssæt, der forfalder senere i år.

Hvordan fungerer Surfshark VPN?

Under vores test vurderede vi forbindelseshastigheder på tværs af Surfsharks servere i fem forskellige lande rundt om i verden og sammenlignede dem derefter med vores baseline internethastighed. Surfshark Serverhastigheder var solide, hvis ikke særlig fremragende. De gennemsnitligt lidt over 61 procent af basisdownloadhastigheden og en lidt mere imponerende 72 procent af basis uploadhastighed. Det er ikke det bedste, vi har set, men afhængigt af dit eget hjemmeinternet skal det være nok til at streame HD -video uden problemer.

For dem, der ønsker at bruge tjenesten til at omgå placeringsbegrænsninger på streamingwebsteder, viste vores test, at Surfshark var overvældende succes. På tværs af hver server testede vi, og for alle større streamingtjenester var VPN i stand til at fjerne blokering af alt. Dette omfattede tjenester som Netflix, Amazon Prime, HBO Max, Hulu og Disney Plus. Dette resultat sætter Surfshark blandt vores allerbedste VPN’er til streaming af Netflix lige sammen med Nordvpn og ExpressVPN.

Surfshark VPN Security and Privacy

Surfshark siger, at det ikke indsamler nogen af ​​din online aktivitet, inklusive browsinghistorie, sessionoplysninger, anvendt båndbredde, forbindelsestidsstempler, netværkstrafik eller IP -adresser. Denne påstand uden logs blev verificeret af virksomheden Deloitte under en uafhængig revision af Surfshark i slutningen af ​​2022. Dette er nøjagtigt de trin, som brugerne skal forvente af et top VPN -selskab, og det går langt i retning af at sikkerhedskopiere Surfsharks privatlivskrav.

Tjenesten holder også privatlivets fred under opsætningen. Når du tilmelder dig et SurfShark -abonnement, behøver du kun at levere en e -mail -adresse. Desuden accepterer virksomheden betalinger via kreditkort, PayPal, Google Pay og forskellige cryptocurrencies.

Én ting med at bemærke er, at Surfshark har flyttet sit hovedkvarter fra de britiske Jomfruøer til Holland i de senere år. Dette burde ikke være for meget af en bekymring, da Hollands ‘datalagringslovgivning generelt er privatlivsvenlige. Imidlertid er Holland stadig underlagt ni øjne jurisdiktion, hvilket betyder, at regeringen kan tvinge Surfshark til at dele visse oplysninger om kunder.

Surfshark VPN

Med hensyn til sikkerhed bruger Surfshark Standard AES 256-bit kryptering. Det tilbyder også muligheder for flere VPN -protokoller, herunder OpenVPN, Wireguard, IKEV2 – Depended på dit operativsystem.

Er surfshark vpn det værd?

SurfShark tilbyder ubegrænsede enhedsforbindelser, gode hastigheder, kompatibilitet med større streamingtjenester og et imponerende antal landeforbindelser. Windows -appen er godt designet og let nok til at forstå. Det har også nogle gode ekstramateriale såsom AD, Tracker og malware-blokering samt splitunneling og multi-hop.

Med alle disse fantastiske funktioner er Surfshark en solid all-round VPN-service. Hvis du vælger den to-årige kontrakt, får du også alt dette til en forhandlingspris. Og med den fremtidige tilføjelse af sit Nexus -netværk står Surfshark for potentielt at overhale sine vigtigste konkurrenter på markedet. Samlet set, uanset om det kommer rundt i regionblokke eller bare nyder en mere privat og sikker browsingoplevelse, er Surfshark stadig en af ​​vores favoritter.

Redaktørens note: Fordi onlinetjenester ofte er iterative og får nye funktioner og præstationsforbedringer over tid, kan denne gennemgang ændres for nøjagtigt at afspejle den aktuelle tilstand af tjenesten. Eventuelle ændringer i tekst eller vores endelige gennemgangsdom vil blive bemærket øverst i denne artikel.