Arbejder Hola med Netflix

Contents

Alternativt kan du klikke på Hola -udvidelsen fra enhver side og indtaste et websted, du gerne vil have adgang til, og derefter vælge landet. god fornøjelse!

Hola fungerer ikke længere på Netflix

Holas mål er at gøre internettet hurtigere, mere åbent og billigere at operere. Hola er et samarbejdsvilligt (P2P) internet – Hola arbejder ved at dele de bidragede ressourcer fra sine brugere til fordel for alle og til forretningsbrug af lyse data. Hola leverer flere produkter baseret på denne ressourcedelingsteknologi:

 • Holas gratis netværk tillader forbrugere webbrowsing i begrænsede mængder tid ved hjælp af et samfundsdrevet (peer-to-peer) netværk. Hola bruges af over 160 millioner mennesker over hele verden!
 • Holas præmie udvider fordelene ved sin Hola fri til flere websteder og flere platforme, såsom mobile enheder, smarttvs, spilkonsoller osv. Hola Premium bruger et dedikeret netværk af høje ydelsesservere.

Hvad er et samfundsdrevet (peer-to-peer) netværk?

Hola er det første samfundsdrevne (peer-to-peer) netværk, hvor brugere hjælper andre brugere med at gøre web verden over igen. Dette betyder, at Hola ruter din trafik gennem andre kammerater (noder) i Hola-netværket i modsætning til routing gennem magt-sultne dyre servere. Dette giver Hola mulighed for at give dig en overlegen service (adgang til flere lande gennem en af ​​de mest anvendte/downloadede udvidelser i VPN -historien) med minimale underliggende omkostninger. Brug af rigtige kammerater til at rute din trafik snarere end proxyservere betyder, at Hola er sværere at opdage og blokere. I øjeblikket kører Hola i en hybridtilstand-kombineret traditionel netværksarkitektur og peer-to-peer-teknologi. Chrome Browser Extension, Opera Browser Add-On og Edge Browser Add-On fungerer som en standardtjeneste og er ikke en del af Hola Peer-to-Peer-netværket

Hvilke operativsystemer, browsere og enheder kan jeg bruge Hola på?

Hola kan installeres som en browserforlængelse til Chrome, Opera eller Edge på Windows og Mac. Hola kan også installeres som en app på Android eller iOS, og fås som en applikation (.exe) til vinduer. Alle downloads er tilgængelige direkte fra vores startside (installation og brug af HOLA er underlagt vores servicevilkår og privatlivspolitik).

Er Hola fri?

Ja. Vi tilbyder en gratis plan, der giver begrænset daglig brug. Daglig brug er individuel til hver bruger, så hvis brugen overstiger grænsen, vil vi tilbyde dig at abonnere på Hola Premium Service.

Vi kan tilbyde denne gratis plan takket være vores peer-to-peer-arkitektur. Nogle brugere foretrækker dog ikke at bidrage med ressourcer til Hola -netværket som en knude (peer), og kan således tilslutte sig Hola Premium Service, som giver dig mulighed for at bruge HOLA uden brug af dine ressourcer som en netværksknudepunkt.

Til kommerciel brug af fuldmagter over hele verden anbefaler vi lyse data.

Om Hola Premium -abonnement:

 • Tjek vores premium -side for en liste over tilgængelige abonnementer
 • Hjælper med at finansiere vores bestræbelser på at gøre internettet mere demokratisk!
 • Du bruges aldrig som peer
 • Du kan bruge dit premium -medlemskab på op til 10 enheder ved at logge ind på Hola.org i hver platform (du skal underskrives til Hola.org for premium -medlemskabet at træde i kraft)
 • Tilmeld dig Hola Premium her

Hvordan fungerer Hola -teknologi?

Hola bruger en række forskellige teknologier.

Alle klienter er forbundet til vores standard datacenter proxy -servere ved hjælp af HTTPS -proxy eller IKEV2. Når en anmodning ankommer til proxyserveren, sendes brugeren derefter i en af ​​3 retninger:

 1. Direkte til selve proxy
 2. Dirigeret internt til et andet datacenter
 3. Sendt til vores P2P -netværk

Vi har en intern algoritme til at bestemme den mest effektive, pålidelige og omkostningseffektive rute – alt sammen baseret på kundens behov.

Faktum er, at Hola bruger P2P -teknologi, der giver os en massiv fordel i forhold til vores konkurrenter. Vores job er dog at få adgang til ethvert websted. Derfor i mange tilfælde er P2P-indstillingen ikke den bedste rute, for eksempel på iPlocation-lignende steder.

Hvordan har Hola en gratis version?

Din brug af Holas gratis begrænsede produkt er gratis i bytte for sikkert at bruge nogle af dine enheds ressourcer (WiFi og meget begrænsede cellulære data), kun på Windows og Android, når du er ikke Brug af din enhed. Du kan fravælge dette ved at blive medlem af Holas premium -service. Se vores TOS for yderligere information.

Er det sikkert at være en del af peer-to-peer-netværket?

Ja! Peers bruges kun til at rute specifikke anmodninger fra hvidlistede steder: Der er ingen risiko for, at nogen overtager en peer’s computer, personlige oplysninger osv.

Hvor meget båndbredde bruger Hola?

Til desktop -brugere bruger vi mindre end 100 MB pr. Dag. For mobilbrugere er det omkring 3MB pr. Dag. Sådan er vi i stand til at levere en gratis service.

Bemærk også, at Hola ikke viser annoncer eller sælger oplysninger. Desuden kan gratis brugere bare installere vores browserudvidelse. I dette tilfælde er de ikke en del af vores P2P -netværk og bidrager ikke med nogen ressourcer.

Hvorfor vi ikke sælger annoncer?

Vores vision hos Hola er at gøre web verden over igen!
Vi konstruerede Hola på en helt ny måde – som verdens første (og eneste) peer to peer community, hvor hver bruger i vores samfund deler en lille del af deres ressourcer til fordel for netværket, og dermed kan Hola være fri for annoncer.
Hola gør sine indtægter ved at levere virksomheder den samme service, som vi leverer til brugere, men mod et gebyr.

Bruger Hola min båndbredde?

Som ethvert P2P -netværk er HOLA et “Value Exchange” -netværk – du får HOLA Free Limited Service (på pc, Mac eller Android), og til gengæld leverer du en vis mængde netværk og behandlingsstyrke, når din computer ikke er i brug. Dette ligner Skype og andre P2P -tjenester. For at give sin funktionalitet er Hola undertiden nødt til at rute dine tjenester gennem kammerater (andres enheder) på Hola -netværket. Til gengæld dirigeres nogle af deres trafik også gennem din enhed. De kan ikke få adgang til din enhed, de dirigeres kun gennem den. Hola er kun gratis begrænset på pc, Mac og Android for ikke-kommercielle brugere. Til kommerciel brug af virksomheder leverer Hola lignende routingfunktionalitet gennem HOLA -netværket mod et gebyr. Sådan gør Hola sine indtægter. Mængden af ​​trafik, som Hola passerer gennem en peer på sit netværk pr. Dag, er i gennemsnit mindre end et 20 sekunders YouTube -klip. Premium -brugere af HOLA -netværket betaler et månedligt abonnement og bruger til gengæld kun netværket og bidrager ikke til det med enhedsressourcer.

Kan jeg bruge Hola og ikke være en peer, der bidrager til samfundet?

Ja, forbrugere kan betale et gebyr for kun at bruge Hola Premium Service, men ikke bidrage med deres uudnyttede ressourcer til netværket. Dette ville betyde, at du bruger Hola ligesom enhver anden betalt for service. Tilmeld dig Hola Premium her

Hvad hvis jeg ikke ønsker at tillade Hola at bruge mit netværk?

Intet problem! Du har flere muligheder:

 • Du kan abonnere på Hola Premium
 • Deaktiver Hola midlertidigt:
  1. Højreklik på Hola Icon i Windows System Bakke
  2. Vælg ‘Afslut’
  3. Højreklik på ikonet Hola Background Services i systembakken
  4. Vælg ‘Afslut’
 • For at fravælge helt, blot afinstallere Hola.

Hvordan kan Hola være fri?

Hola byggede et peer-to-peer-overlay-netværk til HTTP, der dirigerer de websteder, du vælger gennem andre Hola-brugers enheder og ikke gennem dyre servere. Brugere, der tilmelder sig peers ‘samfund, er enige om at bidrage med deres enheds ressourcer til netværket. Hola tager ressourcer fra disse brugers enheder. Dette gør Hola til den første service, der har minimal underliggende driftsomkostninger. Brugere, der ønsker at nyde Hola -netværket uden at bidrage med enhedsressourcer, kan gøre det ved at tilslutte sig Hola Premium Service.

Hvordan kan Hola tilbyde produkter gratis og uden annoncer?

Som ethvert P2P -netværk er Hola et “Value Exchange” -netværk – du får begrænset webbrowsing til gengæld for at bidrage med en vis mængde netværk og behandlingseffekt.

Mængden af ​​trafik, som Hola passerer gennem en peer på sit netværk pr. Dag, er i gennemsnit mindre end et 20 sekunders YouTube -klip.

Er der Hola-produkter, der ikke er en del af peer-to-peer-netværket?

Ja! Hola Browser Extensions (Chrome, Opera and Edge), Hola iOS-app og Hola Android-app (fra Google Play Store) er ikke en del af peer-to-peer-netværket.

Sytter Hola folks IP -adresser?

Hola er et “IP -udvekslingsnetværk”, hvor brugere kan få adgang til hele World Wide Web. Dette er Holas største fordel som annonceret på vores websted og flere publikationer siden 2012, da vi startede.

Mens traditionelle tjenester skal eje dyre servere (fast ejendom) og derfor opkræve høje gebyrer, er Hola et “IP -udvekslingsnetværk”, hvor folk leverer deres IP -adresse i bytte for at bruge andre menneskers IP’er. Ligesom hvor Airbnb kan tilbyde flere placeringer til en lavere pris på grund af deres netværk, kan Hola tilbyde flere IP -placeringer og en meget lavere omkostning ved at gøre det samme for IPS.

Denne patenterede teknologi har gjort Hola til den eneste service, der var i stand til at betjene over 250.000.000 mennesker til dato med en gratis begrænset unblocker, hvilket ellers ville have været for dyrt for enhver virksomhed til at levere. På grund af Holas enorme antal placeringer (IPS) er det den mest uklokable service, der giver folk i lande, der censurerer internettet for at se internettet, som det var beregnet til at være.

Er det sikkert?

Hola er sikkert at installere og bruge. Hola ™ blev grundlagt i 2008 og er verdens hurtigst voksende VPN med over 200.000.000 downloads over hele verden. Vær venlig

Se det vedhæftede dokument for at se, hvordan HOLA overholder flere sikkerhedsselskabets krav.

Vi er meget omhyggelige for at sikre Hola VPNs sikkerhed og sikkerhed. Vi er faste troende inden for internetfrihed – det er det, der definerer os. Læs mere om Hola

Sikkerhed og kryptering

Hola-produkter køres over branchestandarden HTTPS: protokol, hvilket betyder, at det har det samme niveau af kryptering som det meste af din anden internettrafik.

Vi inkluderer yderligere krypterings- og sikkerhedsprotokoller i vores apps:

Hola Windows/MacOS Desktop Apps, Hola iOS App:

 • IKEV2/IPSEC, PPTP/L2TP (Standard: IKEV2/IPSEC)
 • Kryptering: DES3, AES128, AES192, AES256 (Standard: AES256)
 • Integritetskontrol: MD5, SHA1, SHA256, SHA384 (Standard: SHA1)
 • Diffie-Hellman Group: MODP1024, MODP2048, MODP2048_256 (Standard: MODP2048)

Hola browser: SSL (HTTPS -proxy)

Hola Extension, Hola Android Apps: Proxy split tunneling* (ikke al din trafik er krypteret)

* Split Tunneling er en funktion, der deler din internettrafik og sender noget af det gennem en krypteret tunnel, men dirigerer resten som din almindelige internettrafik (i de fleste tilfælde er det HTTP’er, vi krypterer det ikke desuden).

Undtagelser (sikkerhedsfalter)

 • Hola Extension, Hola Browser, Hola Android App: Vi tillader HTTP -fald, hvor det hjælper med at overvinde blokering (nyttigt i E.g. Tyrkiet og Rusland). Vi udfører automatisk test for enhver bruger og bruger kun tilbagefald, hvis det faktisk hjælper ham.
 • Hola Windows Desktop App (Gælder for gratis brugere for at sikre, at de kan nyde det fulde blokeringspotentiale, samtidig med at de sikrer fuld sikkerhed for premium -brugere): Vi tillader PPTP/L2TP -protokol i stedet for IKEV2/IPSEC, hvis det hjælper med at overvinde blokering.

BEMÆRK: Smart DNS tilføjer ikke nogen sikkerhed, men det er let og hjælper dig med at få adgang til geo-begrænset indhold på enheder, der ikke understøtter Hola-apps.

Hvordan tjener Hola penge?

Hola fungerer, fordi det er et peer-to-peer-netværk-du bruger netværket og bidrager til netværket. For at levere denne service uden beregning til vores samfund validerede HOLA -opkrævninger virksomheder til brug af netværket. For Hola -brugere, der ikke ønsker at være peer i dette netværk, tilbyder vi Hola Premium -tjenesten, som giver dig kun brug for netværket, men ikke er en del af det

Hola holder dine oplysninger private og videregiver dem ikke til nogen tredjepart. Forbrugerne er blevet vant til at få internetvirksomheder indsamle nogle af deres personlige oplysninger og sælge det videre til tredjepart (enten som reklamer eller andet). Holas forretningsmodel er anderledes – vi indsamler ikke nogen af ​​dine personlige oplysninger – vi bruger en lille brøkdel af din computers ressourcer, når de ikke er i brug (så vi aldrig bremser dig) til fordel for netværket. Vi finder ud af, at det er meget mindre påtrængende end de eksisterende forretningsmodeller. Tjek vores premium -side for en liste over tilgængelige abonnementer.

Jeg elsker Hola -tjenesten. Hvordan kan jeg dele min kærlighed?

Vi har bestemt brug for din hjælp til at gøre internettet bedre! Her er hvad du kan gøre:

 • Fortæl dine venner og familie! Del om os på sociale medier
 • Oversætte: Hjælp til at oversætte Hola til dit modersmål! Hvis du er interesseret i at gøre det, kan du besøge Translate Page

Hvordan kan jeg bruge hola til min forretning?

Hola Free Limited og Hola Premium er til privat, ikke-kommerciel brug. Hvis du leder efter en robust Business Proxy -service, skal du kontrollere Bright Data Service og modtage en gratis prøve. Dit abonnement på lyse data giver dig:

 • Automation: Developer API, der tillader at kontrollere routingen af ​​dine HTTP/S -anmodninger via software
 • Tillad mange samtidige sessioner
 • Høj båndbredde/høj anmodningsrate med flere IP’er
 • Mere præcis IP -opløsning
 • Adgang til 30+ millioner IP’er over hele verden
 • Geo-målretningsmuligheder som: land, by, ASN og transportør
 • Hurtigere skift af IP
 • Teknisk teknisk support

Hvad er nogle typiske brugssager til de lyse datatjenester?

Virksomheder bruger typisk den lyse datatjeneste til:

 • Brandovervågning: Mærker bruger lyse data til at kontrollere priserne og beskrivelserne af deres produkter i butikker, der sælger disse produkter, for at sikre overholdelse af priser og beskrivelse af mærket.
 • Anti ad-svig / annoncering: at sikre, at reklamernes landingssider er i overensstemmelse med indholdet af selve reklamen, så der ikke er nogen ondsindede reklamer på brandets websted
 • Selvtest: Kontrol af, hvordan mærkets websted ser ud fra forskellige steder rundt om i verden
 • Prissammenligning: Mærker bruger lyse data til anonymt at sammenligne deres priser med deres konkurrenters ‘for at sikre, at de er konkurrencedygtige
 • Flere brugssager

Generel fejlfinding

Jeg har glemt min adgangskode, hvordan kan jeg nulstille den?

For at nulstille din adgangskode skal du gå til glemt adgangskode

Kan jeg bruge min konto på flere enheder?

Ja. Din Hola -brugerkonto fungerer på tværs af alle platforme. Hvis du køber en af ​​vores premium -planer, kan du blive en “premium” bruger på op til 10 forskellige enheder. Det er ikke nødvendigt at købe en plan for nogen enhed. En plan dækker alle platforme.

Kan du ændre e -mail -adressen?

Vi kan ikke ændre din e -mail -adresse, når du registrerede dig hos den. Hvis du registrerede dig med en forkert e -mail, skal du registrere dig igen med den rigtige e -mail -adresse.

Hola er på, men jeg kan stadig ikke få adgang til den webside, jeg vil se. Hvad skal jeg gøre?

Prøv hver af disse metoder separat:

 • Gå til det websted, du vil have adgang til, klik på ikonet Hola Extension, og vælg det flag i det land, du vil se webstedet fra
 • Hvis det ikke fungerer, deaktiver og aktiverer Hola -udvidelsen
 • Prøv at tvinge webstedet til at genindlæse ved at trykke på CTRL og F5 (eller Shift + Refresh -knappen)
 • Ryd din browsers cache, inklusive cookies (typisk under ‘Indstillinger’> ‘Privatliv’ eller tastaturgenvej Ctrl + Shift + Slet)
 • Luk browseren, åbner den igen, og prøv igen
 • Deaktiver andre udvidelser for at kontrollere, om nogen af ​​dem forårsager problemet
 • Afinstaller hola fra browseren. Gå derefter til Holas websted og klik på ‘Start’
 • Deaktiver andre VP’er (Virtual Private Server), proxy -software eller anden software, der kan komme i konflikt med Hola, såsom IE Tab, Avast Webrep, Flash Blocker og NoScript.
 • Test din hola ved at gå til IP Location Service
   Det skal vise det land, hvorfra du gennemser. Klik på ikonet Hola Extension> Under ‘Select Country’ Vælg USA eller ethvert andet land. Siden vil opdatere og skal vise, at det land, hvor du gennemsøger, er USA, eller det land, du vælger. Hvis det ikke gør det, skal du fortsætte med nedenstående trin.

  Holas ikon forsvandt fra min browser. Hvad skal jeg gøre?

  Prøv hver af disse separat:
  For Chrome

  1. Tæt krom, og genåbne det igen
  2. I Chrome skal du flytte musen til adresselinjen øverst på siden lige ved siden af ​​Bookmarks Star. Prøv at trække adresselinjen til venstre
  3. Prøv at klikke på ikonet ‘>>’ (mere) øverst til højre på adresselinjen, og se, om Holas ikon er på listen
  4. Åbn Chrome’s Extensions -indstillinger. Sørg for, at Holas udvidelse er installeret. Hvis ikke, skal du downloade det fra Holas webside
  5. Deaktiver og genaktiver Hola

  Jeg får denne besked: ‘Hola kan ikke fungere, fordi en anden udvidelse kontrollerer dine proxyindstillinger’. Hvad skal jeg gøre?

  Deaktiver alle andre udvidelser, og aktiver dem derefter tilbage en efter en, for at finde den udvidelse, der forårsager konflikten med Hola.

  Jeg får denne besked: ‘Der ser ud til at være en fejl – Genindlæs Hola’. Hvad skal jeg gøre?

  Du kunne modtage denne meddelelse enten fordi du står bag en virksomheds firewall, gennem hvilken Hola ikke kan passere, eller fordi Hola -systemet er nede. Alternativt kan denne meddelelse være resultatet af et andet problem, at vi ikke er i stand til at finde ud af. Hvis du står bag en firewall (e.g. På arbejdet), prøv at oprette forbindelse til et andet netværk (f.eks. Forskellige wifi) eller uden for virksomheden. Ellers kan du prøve følgende:

  • Deaktiver og aktiver holaen, og prøv igen
  • Hvis det ikke fungerer, skal du rydde din browsers cache, inklusive cookies (typisk under ‘Indstillinger’> ‘privatliv’ eller tastaturgenvej Ctrl + Shift + Slet)
  • Luk alle dine browsere, åbner igen og prøv igen
  • Afinstaller Hola (på din browserudvidelser og gennem ADD/Fjern software), og geninstall Hola fra Holas websted

  Jeg har et premium -medlemskab. Hvorfor er min status ikke opdateret til præmie?

  Dit premium -medlemskab er forbundet med den konto, du brugte til at registrere dig til Hola, da du startede medlemskabet. Så længe du er logget ind ved hjælp af denne konto, vises du som en premium -bruger. Log ind på din konto

  Hvis du f.eks

  Den e -mail, du har modtaget fra Hola efter start af dit abonnement, angiver, hvilken konto der er knyttet til dit medlemskab

  Hvis du brugte PayPal til at betale for dit medlemskab, kan det tage nogle minutter for medlemskabsstatus at blive opdateret

  Hvis du har et premium -medlemskab, men stadig ikke ser det i din status, skal du tage følgende trin:

  1. Gå til min kontoside
  2. Brug den samme konto, som du brugte, da du registrerede dig til Hola Premium. Hvis du ikke er sikker på, hvilken konto du skal bruge, skal du henvise til den e -mail -besked, du har modtaget fra Hola, da du startede dit abonnement.
  3. Kontroller afsnittet ‘Premium -medlemskab’ for din medlemsstatus:
   • Hvis det viser ved siden af ​​’aktivt indtil’ en fremtidig dato, betyder det, at dit medlemskab er gyldigt gennem denne dato
   • Hvis det læser ‘Du har ikke et premium -abonnement. Allerede et premium -medlem?’, har du måske logget ind ved at bruge den forkerte konto. Prøv at logge ud og logge med en anden e -mail -adresse, og kontroller min kontoside igen. Hvis du f.eks.

  Bemærk venligst: Hola -service leveres til hver platform individuelt. Derfor skal du købe et separat medlemskab for hver platform, hvor Hola skal bruges.

  Er det muligt at betale for præmie uden automatisk tilbagevendende betalinger?

  Hvis du gerne manuelt vil købe hver abonnementsperiode (månedligt, årligt) separat, kan du gøre følgende:

  1. Gå til premium -siden og start et månedligt eller årligt premium -medlemskab
  2. Efter at have afsluttet betalingsprocessen, skal du gå til din kontos side
  3. Følg instruktionerne for at slukke for autofornyelse

  Hvordan holder jeg Holas version opdateret til den nyeste version?

  Vi opdaterer Hola ofte med fejlrettelser og nye funktioner. Vi holder din version af Hola automatisk opdateret.
  Android- og iOS -brugere: Sørg for, at du holder automatiske opdateringer på

  Hvilke oplysninger skal jeg give Hola, når jeg rapporterer et problem?

  Hvis du har gennemgået ovenstående fejlfindingstrin og stadig står over for problemer, skal du kontakte vores supportteam og inkludere så meget af følgende oplysninger som du kan:

  • Den platform, du bruger Hola på
  • Dit operativsystem: E.g. Windows (XP, Vista, 7, 8), Android, Mac (OS X version)
  • Skærmbilleder af problemet
  • En kort beskrivelse af problemet
  • Navn på den antivirus eller firewall, du bruger
  • Den type netværk, din computer er på: personlig (som dit hjem) eller virksomhed (som dit arbejde eller universitet)
  • VPN- eller proxy -applikationer, du bruger/kører
  • Hvilke websted (er) har du problemer med?
  • Køb faktura, hvis spørgsmålet er relateret til dit premium -medlemskab

  Bemærk: Mange gange nulstiller din computer/mobiltelefon og sikrer, at du har internetforbindelse, vil løse dit problem.

  Sådan får du adgang til websteder i Chrome Incognito?

  Du kan tillade Hola i inkognito som følger:

  1. Åbn udvidelsesside
  2. Aktivér “Tillad i inkognito”

  Jeg kan ikke installere Hola -klienten (exe)

  Prøv følgende:

  • Gå til Hola og klik på ‘Start’
  • Din antivirus eller firewall blokerer muligvis Hola -installationen. Du kan prøve at midlertidigt deaktivere dem (på din risiko) og prøve igen for at installere Hola, for at se, om det løser problemet.
  • På WinXP: Kontroller, at du har Service Pack 3 installeret
  • Sørg for, at din browser er ajour

  Hvordan afinstallerer jeg Hola?

  Du kan afinstallere Hola som følger:

  • Hola -udvidelse:
   1. Højreklik på Holas ikon
   2. Klik på ‘Fjern fra . ‘

  Bemærk: Dette afinstallerer ikke Hola -appen fra din pc; For at fjerne appen skal du udføre trinene nedenfor:

  1. Gå til Kontrolpanel
  2. Vælg Programmer og funktioner
  3. Vælg Hola -app og ramt Afinstaller
  1. Afslut Hola -appen
  2. Træk Hola -appen fra Applikationer til Affald
  3. Genstart din Mac

  Hvordan forhindrer jeg Hola i at starte automatisk, når Windows starter?

  • Windows 7:
   1. I ‘Søgningsprogrammer og fil’ bar i Windows ‘Start’ menu
   2. Søg efter ‘systemkonfiguration’
   3. Skift til menuen ‘Startup’
   4. Se efter ‘Hola’ og fjerner det
   5. Klik på ‘OK’
  • Windows 8.X/10:
   1. Klik på Windows ‘Start’ -knappen
   2. Klik på ‘Kontrolpanel’, og åbn ‘system og sikkerhed’
   3. Vælg mellem listen ‘Administrative værktøjer’, og åbn ‘systemkonfiguration’
   4. Klik på ‘Startup’ derefter ‘Open Task Manager’
   5. Vælg ‘Hola bedre internet’ og deaktiver det

  Hvordan kan jeg ordne ‘ikke tilsluttet’ i Hola?

  • Sørg for, at nødvendige tjenester er aktiveret i Windows:
   1. Tryk på Win + R og Type Services.MSC i den åbne dialog, og klik derefter på ‘OK’
   2. ‘Services’ kontrolpanel skal startes.
   3. Find og højreklik på ‘Remote Access Auto Connection Manager’ i højre rude af ‘Services’
   4. Klik på ‘Egenskaber’
   5. Vælg ‘Manual’ fra ‘Startup Type’, og klik på ‘OK’
   6. Derefter skal du finde og højreklikke på ‘Remote Access Connection Manager’ i højre rude af ‘Services’
   7. Klik på ‘Egenskaber’
   8. Vælg ‘Manual’ fra ‘Startup Type’, og klik på ‘OK’
   9. Derefter skal du finde og højreklikke på ‘Telefoni’ i højre rude af ‘Services’
   10. Klik på ‘Egenskaber’
   11. Vælg ‘Manual’ fra ‘Startup Type’, og klik på ‘OK’

  Jeg modtog en e -mail med kontokontokorifikation, men linket fungerer ikke

  • Hvis verifikationslinket ikke kan klikkes, eller en del af linket er afskåret, skal du kopiere og indsætte hele URL’en i din browsers adresselinje og trykke på Enter
  • Verifikationslinket er muligvis udløbet. For at anmode om et nyt verifikationslink, kan du besøge min konto, logge ind og derefter sende et verifikationslink igen igen
  • Hvis du stadig ikke er i stand til at bekræfte din e -mail -adresse inden for 48 timer, bedes du kontakte vores supportteam

  Hvordan slukker jeg 2-trins verifikation?

  Hvis 2-trins verifikation (2-trins tilladelse) er irriterende, kan du deaktivere den i indstillinger. Men husk, at deaktivering af den gør din konto mindre sikker.

  Rapportering af sårbarhed

  Vi værdsætter ethvert bidrag, der hjælper os med at holde vores brugere sikre.
  Vi leverer en beskeden dusør på $ 50 for en kvalificeret og ukendt sårbarhedsrapport. For kritiske og høje påvirkningssikkerhedssårbarheder giver vi en højere dusør efter vores skøn. Kontakt os!

  Jeg har feedback eller en idé til Hola

  Vi elsker at høre din feedback og ideer. Kontakt os!

  Fjernelse af min Hola -konto

  Hvis du vil have os til at fjerne din Hola -konto og alle dens tilknyttede data, så fortæl os det ved at sende en e -mail til [email protected]

  Hola browser

  Hvordan virker det?

  Hola Browser proxies din trafik gennem en server i et andet land for at ændre din IP og fjerne blokering af begrænsede websteder. For detaljer om routingalgoritmen se dette afsnit.

  Standard søgemaskine

  Standard søgemaskine i Hola -browser er Google. For at ændre det skal du gå til Indstillinger, klikke på søgemaskinen og vælge en ny standardsøgemaskine.

  Hvordan afinstallerer jeg Hola -browseren?

  Hola på Android

  * Kun relevant for versioner installeret via Samsung Galaxy Store, Huawei eller Amazon

  Hvornår bidrager min enhed til Hola Peer -netværket?

  • Når du ikke bruger din enhed
   (så du altid har den hurtigste hastighed lige ved hånden)
  • Når din enhed ikke strejfer rundt
  • Når din enhed er tilsluttet en elkilde
   (så du altid har al den batterikraft, du har brug for)

  Du kan læse her mere om samfundsdrevet (peer-to-peer) netværk

  Vil min cellulære plan blive brugt af Hola Peer Network?

  Vi foretrækker at bruge wifi! Vi bruger muligvis meget begrænsede cellulære data, og vi bruger ikke, mens vi roaming

  Android -fejlfinding

  Hvordan kan jeg rydde min browserhistorie?

  1. Gå til menu (øverst til højre på startskærmen)
  2. Klik på ‘Indstillinger’
  3. Vælg ‘Web’ fra den øverste liste
  4. Rul ned til ‘Avancerede indstillinger’
  5. Klik på ‘Ryd historie’

  Bemærk venligst: Du kan også indstille Hola til at rydde browserhistorikken, hver gang du forlader Hola ved at vælge afkrydsningsfeltet ‘Clear History on Exit’ øverst på listen

  Hvordan bruger jeg Hola-indbygget browser?

  Hola-app leveres med en indbygget browser, der giver dig adgang til ethvert websted fra ethvert land. Klik på landets flag fra toppen af ​​skærmen for at ændre Hola Browser IP (internetadresse) til det land, du praktisk talt vil gennemse fra. Når du har valgt et land, skal du indtaste det websted, du vil gennemse til i adresselinjen. Du vil næsten gennemse fra det land, du valgte

  For at se en liste over populære websteder i dit land skal du klikke. Fra den liste kan du vælge det websted, du vil gennemse til, og det land, du vil gennemse webstedet fra

  Hola hjælper med at gøre internettet hurtigere, mere åbent og billigere at operere. Vi kan ikke yde støtte til et specifikt domæne eller en tjeneste. Desuden skal brugerne altid overholde webstedets brugsbetingelser ved hjælp af lønsider med HOLA.

  For at kontrollere funktionaliteten af ​​tjenesten kan du besøge IP Location Service, og du vil være i stand til at se din IP er en IP i det land, du har valgt.

  Hola arbejder ikke for mig

  Hvis Hola ikke arbejder på din Android -enhed, er det muligt, at der er en konflikt med en anden applikation eller systemindstillinger.
  Følgende apps kan ikke køre på samme tid eller kan forårsage konflikt med Hola:

  • AD-BLOCKER APPS: noget indhold vises muligvis ikke/fungerer på grund af annonceblokker-apps. Prøv således at slå annonceblokker-apps fra, og prøv derefter igen at indlæse det ønskede indhold.
  • VPN -apps: Hola kan ikke arbejde med VPN -apps på samme tid
  • DNS -apps: Hola kan ikke arbejde med andre DNS -applikationer på samme tid
  • Fjern tidligere installerede indstillinger
  • Prøv at nulstille dine netværksindstillinger
  • Sørg for, at du tænder for Hola’s service direkte fra Hej app og ikke fra indstillingerne
  • Åbn Android -indstillinger> Application Manager> Downloadet> Vælg den app, du ønsker at få adgang til> Klar data> Ryd cache
  • Åbn Hola> Se efter den app, du vil bruge med Hola, og klik på den> Vælg det ønskede land fra ‘Browsing fra’> Klik på Åbn

  Jeg er ikke interesseret i at se ‘populære apps’, kan jeg skjule det?

  Gå til Hola App> Indstillinger> Turn ‘Popular List’ fra

  Hvordan kan jeg midlertidigt deaktivere Hola -app?

  Gå til Hola App> Indstillinger> Sluk for Hola

  Hvordan afinstallerer jeg Hola?

  1. Åben ‘Play Store’
  2. Tryk på knappen ‘Menu’, og vælg derefter ‘Mine Apps & Games’ under ‘Apps & Games’
  3. Se efter hola og afinstaller det

  Bemærk venligst: Hvis du har Hola Premium, stopper dette hverken med betalinger eller afslutter abonnementet! For at stoppe abonnementet skal du besøge ‘Abonnementer’ i ‘My Account’ -indstillinger i ‘Play Store’

  Hvordan bruger jeg Hola på Android -apps, som jeg ikke kan finde i butikken?

  1. Åbn din telefons browser
  2. Søg på Google efter applikationens APK -download. Hvis du f.eks
  3. Når APK er downloadet, skal du klikke på den for at starte installationen
  4. Hvis du får en besked om, at du ikke kan installere apps, der ikke er markedsfører
  5. Når den er installeret, skal du gå tilbage til Hola -appen og åbne den ønskede app

  Fejlrapport

  For at rapportere et problem på Android skal du følge disse trin:

  1. Åbn Hola> Indstillinger> ‘Udgivelsesrapport’
  2. Skriv en kort beskrivelse af problemet
  3. Vedhæft skærmbilleder af problemet

  iOS -fejlfinding

  Jeg har et problem med hola på iOS, hvad skal jeg gøre?

  For alle iOS-relaterede spørgsmål, se Hola iOS FAQ

  Fakturering FAQ

  Jeg har et faktureringsspørgsmål, hvad skal jeg gøre?

  Besøg Hola Billing FAQ for alle faktureringsspørgsmål for alle faktureringsspørgsmål

  Hej

  Hvad er Hola?

  Hola er det første samfundsdrevne (peer-to-peer) netværk, hvor brugere hjælper hinanden.
  Hola er meget let at konfigurere (et klik) og har gratis version (tidsbegrænset) og annoncefri til pc- og Mac-brugere. Det er nyttigt at se, hvordan et websted ser ud fra et bestemt land, til at overvinde regeringens censur (e.g. Brug af Facebook fra et land, der blokerer det), for at overvinde dit selskabs internetsideblokering, for at se et sted på sit modersmål (e.g. At se det spanske nyhedssted, som det ser ud til spanske brugere) og mere.

  Hola er gratis begrænset på pc, Mac og Android til privat brug. For en service på kommercielt niveau, se Bright Data Service

  Hvordan bruger jeg hola?

  Gå til et websted, du gerne vil bruge, klik på Hola’s Extension -ikon i din browser, og vælg det land, hvorfra du gerne vil have adgang til webstedet. Hola skifter din IP (din internetadresse) til det land, du valgte, så du næsten gennemser fra dette land.

  Alternativt kan du klikke på Hola -udvidelsen fra enhver side og indtaste et websted, du gerne vil have adgang til, og derefter vælge landet. god fornøjelse!

  Vi kan ikke yde støtte til et specifikt domæne eller en tjeneste. Desuden skal brugerne altid overholde webstedets brugsbetingelser ved hjælp af lønsider med HOLA.

  For at kontrollere funktionaliteten af ​​tjenesten kan du besøge IP Location Service, og du vil være i stand til at se din IP er en IP i det land, du har valgt.

  Hvis du har købt en Hola Premium -konto og ønsker at få refusion, så send os den e -mail -adresse, som du tilmeldte dig vores service.

  Hvorfor får jeg en Hola -popup på nogle websteder og spørger, om jeg vil have adgang til denne side ved hjælp af Hola?

  Når Hola identificerer en webside, som mange mennesker i dit landadgang ved hjælp af Hola, antager Hola, at du måske også ønsker at få adgang til denne side via Hola. Du kan klikke på ‘Lås op’ for at få adgang til siden via Hola eller klikke på ‘X’ for at fortsætte med at gennemse normalt. Baseret på din beslutning vil Hola oprette en regel, som du kan ændre bagefter.

  Hvordan sikrer Hola den legitime brug af sit forbrugernetværk?

  Hola overvåger regelmæssigt forbrugernetværket for spor af misbrug eller sikkerhedsbrud. Derudover tillader arkitekturmodifikationer Hola at se oprindelsen af ​​hver anmodning, så hvis en cyberkriminel skulle bruge HOLA -netværket, kan cyber’s kriminelle oplysninger overføres til myndighederne. Dette gør Hola un-attraktiv for misbrugere. Nogle netværk ser ikke begge ender af forbindelsen og er derfor meget mere attraktive til disse anvendelser.

  Er torrents understøttet?

  Brug af torrent -apps på vores netværk er ikke tilladt, og vi blokerer for torrenttrafik.

  Hvorfor har Hola brug for de forskellige tilladelser til Chrome -udvidelsen og Android -appen?

  For at rute din trafik gennem andre IP’er, skal Hola fungere som en proxy for dine data og dermed kræve forskellige datatilladelser
  Vi beder kun om de tilladelser, vi har brug for, at appen fungerer bedst
  Flere detaljer om de krævede Android -tilladelser kan findes nedenfor.
  Enhed og apphistorie: Hola giver dig mulighed for at lancere, inden for Hola -appen, apps, du har installeret på din enhed
  Identitet: Hola er også nødt til at oprette et ID til din Android -enhed, og ID’en oprettes fra de forskellige hardwarelæsninger
  Fotos/medier/filer: Vi bruger den eksterne opbevaring af enheden til cache og lagring af data
  Enheds -id & opkaldsinformation: Hola bruger peer-to-peer-teknologi som proxy, på Android er vi nødt til at identificere, hvornår enheden bruger strømforsyningen og ikke strejfer, så vi spilder ikke dit batteri eller bremser din telefon.

  Deler Hola nogen af ​​mine personlige oplysninger med resten af ​​Hola -samfundet?

  Ingen. Hola håndterer dine HTTP -anmodninger nøjagtigt som HTTP Web Proxies gør i henhold til HTTP RFC -standarder. Det dækker også ‘cache:’ Offentlige/private HTTP -overskrifter og deres korrekte håndtering.

  Min antivirus -software markerer nogle filer relateret til hola som usikker, er de?

  Dette er sandsynligvis en falsk positiv rapport. Den fil, den er fanget, er en del af Hola Smart Cache (du kan markere den som sikker, ikke slette). Vi arbejder med de bedste antivirusleverandører for at få Hola helt hvidlistet, så disse typer falske positiver ikke forstyrrer vores brugere.

  Se det vedhæftede dokument for at se, hvordan HOLA overholder flere sikkerhedsselskabets krav.

  Hvad er risikoen for et samfundsdrevet kommercielt netværk?

  Ikke-kommercielle netværk som TOR er helt anonyme, og ingen har adgang til kilden til anmodningerne på dette netværk. Det gør disse netværk ideelle til kriminel aktivitet, og at køre et TOR -stafet/bro hjælper sandsynligvis de forkerte mennesker, samt sætte operatøren i fare. Hola er et kommercielt netværk, der drives af et kommercielt firma, der har sine kunder og sin forretning i tankerne. Når vi følger enhver tvivlsom aktivitet på vores netværk, er vi således i stand til at se kilden til anmodningen og hjælpe retshåndhævelse med at komme til cyberkriminel. Vi har aldrig endnu hørt om et tilfælde, hvor en Hola -bruger havde sådanne problemer, på trods af at have en installeret base, der er et par tusinde gange større end noget andet sammenligneligt netværk, såsom Tor. Hvis du stadig er bekymret for disse risici, har du muligheden for ikke at installere eller afinstallere Hola.

  Hvad er Holas Chief Security Officer?

  Holas Chief Security Officer (CSO) er ansvarlig for Hola -netværkets samlede sikkerhed. Hola’s CSO fører udvikling, implementering og styring af organisationens sikkerhedsvision, strategi og programmer. Nylige handlinger inkluderer interne og eksterne sikkerhedsrevisioner, sikkerhedsprogrammet for sikkerhed, sikring af forbruger- og kommercielle onboarding -processer og ændringer i Hola -netværksarkitekturen.

  Hvad er Hola -sårbarheden Bounty -programmet?

  For at udsætte Holas produkter og netværk for ekstern kontrol tilbyder vi lejlighedsvis et sårbarhedsprogram, hvor forskere kan modtage anerkendelse og kompensation for rapportering af sikkerhedssårbarheder. Dette program giver Hola mulighed for at opdage og løse sikkerhedsproblemer for offentligheden og derved forhindre misbrug af Hola -netværk.

  Hola Premium

  Hvilke platforme understøtter Hola Premium?

  • Windows: Vind 8 og højere
  • Mac: OS 10.11 El Capitan og højere
  • iOS: iOS version 8.0 og højere
  • Android: version 5 og højere

  Kan jeg bruge min konto på flere enheder?

  Hola Premium -abonnement kan bruges op til 10 enheder.
  Sørg for at købe dit abonnement her.
  Abonnement, der er købt på mobilenheden, kan kun bruges på den enhed.

  • For at bruge HOLA Premium på din iPhone eller iPad skal du installere Hola til iOS, og log ind derefter ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode
  • For at bruge Hola Premium på Android skal du installere Hola Premium Android -app
  • Besøg HOLA Premium Setup Configuration Side for at bruge Hola Premium på dit smarte tv, spilkonsoller og routere

  Hvilke sikkerhedsprotokoller Hola Premium Support?

  Fuld adgang Mode: (Hola Windows/MacOS Desktop Apps, Hola iOS -app)

  • IKEV2/IPSEC, PPTP/L2TP (Standard: IKEV2/IPSEC)
  • Kryptering: DES3, AES128, AES192, AES256 (Standard: AES256)
  • Integritetskontrol: MD5, SHA1, SHA256, SHA384 (Standard: SHA1)
  • Diffie-Hellman Group: MODP1024, MODP2048, MODP2048_256 (Standard: MODP2048)

  Fuld browser/site proxy Mode (Hola Browser):

  • SSL (HTTPS -proxy)

  Adgangswebsted Mode (Hola Extension, Hola Android Apps):

  • Proxy Split Tunneling (ikke al din trafik er krypteret)

  Hvilke porte til at fjerne blokeringen for netværkstrafik til gennemgang?

  For PPTP

  • IP -protokol = TCP, TCP -portnummer = 1723
  • IP -protokol = GRE (værdi 47)

  For L2TP

  • IP -protokoltype = UDP, UDP -portnummer = 500
  • IP -protokoltype = UDP, UDP -portnummer = 4500
  • IP -protokoltype = UDP, UDP -portnummer = 1701
  • IP -protokoltype = 50

  For IKEV2

  • IP -protokoltype = UDP, UDP -portnummer = 500
  • IP -protokoltype = UDP, UDP -portnummer = 4500
  • IP -protokoltype = UDP, UDP -portnummer = 1701
  • IP -protokoltype = 50

  Jeg abonnerede på premium, men min konto viser stadig, at jeg er en gratis bruger. Hvorfor?

  Sørg for, at du er logget ind med dine Hola Premium -kontooplysninger for at give HOLA mulighed for korrekt at identificere din kontotype. Du finder en login -menu i hvert Hola Premium -produkt – på desktop og på mobil.

  Jeg tror, ​​min Hola Premium -forbindelse er langsom. Hvad kan jeg gøre?

  Her er et par tip til at forbedre din Hola Premium -hastighed:

  • Hvis du ikke har brug for et specifikt land, skal du oprette forbindelse til det land, der er tættest på dig.
  • Opret forbindelse med Wired Lan – det er altid hurtigere end wifi.
  • Genstart din enhed til at rydde netværksindstillinger, der måske var cacheet.

  Når jeg opretter forbindelse til nogle steder, advarer de mig om mistænksom aktivitet. Hvorfor?

  Mange websteder holder styr på deres besøgende IP -adresser. Når du opretter forbindelse til Hola Premium, ændres din offentlige IP -adresse fra din almindelige IP -adresse til en anden IP -adresse. Nogle websteder viser muligvis en besked eller sender dig en e -mail, der siger, at der blev registreret et usædvanligt login.
  Årsagen til denne advarsel er normalt den hurtige ændring i IP -adresse, der sker, når du bruger et IP -netværk. For eksempel, hvis dit hjemland er Indien, opretter du normalt forbindelse til webstedet fra en IP -adresse. Hvis du besøger det samme sted efter at have oprettet forbindelse til en USA -server, vil webstedet pludselig se dig oprette forbindelse fra USA -serveren og betragte det som mistænkeligt.

  Kan jeg dele min konto med min familie? Vil de se min online aktivitet?

  Du er velkommen til at dele din konto med din familie, så de også kan nyde Hola Premium. Husk bare, at din konto tillader op til 10 enheder.
  Hvis du har brug for mere end 10 enheder, skal du blot købe et andet Hola Premium -abonnement.

  Hvordan kan jeg administrere min konto?

  For at administrere dit abonnement skal du gå til din konto.

  Hvordan kan jeg annullere mit abonnement

  Dette afhænger af hvilken enhed du brugte til at abonnere på Hola Premium:

  • Hvis du abonnerede Fra din pc eller Mac: Gå til din konto.
  • Hvis du abonnerede Fra din en iOS -enhed: Følg Apples instruktioner. Bemærk, at køb i appen, der allerede var foretaget, ikke kan refunderes på grund af Apples servicevilkår.
  • Hvis du abonnerede Fra din Android -enhed: Følg Googles instruktioner. Bemærk, at køb i appen, der allerede var foretaget, ikke kan refunderes på grund af Google Play’s servicevilkår.

  Refusions- og annulleringspolitik

  Hola tilbyder en pakke tjenester, inklusive et gratis produkt, med begrænsninger. For at have ubegrænset onlineadgang er Holas premiumprodukt det for dig. Skulle du ønske at annullere dit abonnement på Hola Premium, kan du gøre det når som helst.

  Når din konto passerer udløbsdatoen, fornyes dit abonnement automatisk. Hvis du har annulleret autofornyelsen, bliver du nødt til at genskabe til vores tjenester for at fortsætte med at bruge dem. Nogle gange er vi nødt til at angive det åbenlyse 🙂

  Din tilfredshed er selvfølgelig vigtig for os. Hvis du overhovedet ikke har brugt Hola Premium i op til 14 dage efter købet, er du berettiget til refusion.

  Hvis du har brugt Hola Premium, og du ikke vil have præmie mere, kan du annullere og beholde det, der er tilbage af det, du har betalt for. Du forbliver præmie, indtil din næste betaling forfalder – hvilket er, når din aflysning vil sparke ind.

  Her er vores instruktioner om, hvordan man annullerer et tilbagevendende abonnement.

  Mens vores politik giver kunderne mulighed for at bruge Hola risikofri, skal vi også beskytte os mod svig. Derfor forbeholder vi os retten efter vores skøn til at begrænse eller nægte refusionsanmodninger.

  iOS-betalinger behandles direkte gennem Apple (i stedet for HOLA), og derfor er vi ikke i stand til at tilbyde refusion for køb i appen med din Apple-konto. Mere information kan findes i Apples refusionspolitik: https: // support.æble.com/HT204084

  Hvordan kan jeg få teknisk support?

  For at kontakte vores supportteam skal du udfylde en supportformular.

  Diverse.

  Kan jeg bruge Hola sammen med en anden service?

  Brug af to tjenester på samme tid kan forårsage uventet opførsel. Hvis du gerne vil bruge to tjenester, skal du blot afslutte den ene af dem, mens du bruger den anden.

  Når jeg bruger Hola, skal jeg stadig registrere mig som bruger eller betale det websted, jeg ser på?

  Ja, du skal stadig registrere og betale for websteder, der kræver registrering og betaling, selv når du bruger HOLA. Derudover skal du altid overholde webstedets brugsbetingelser.

  Kan jeg køre hola på en virtuel maskine? Kan jeg køre det på både værts- og gæstesystemer samtidigt?

  Ja, Hola arbejder på Windows, selvom du kører under VMware. Vores browserudvidelser fungerer på alle operativsystemer, der understøtter krom, opera og kant (undtagen mobil). Du skal dog lukke Hola -klienten på værtssystemet, før du åbner den virtuelle maskine, og prøv aldrig at køre Hola på både værts- og gæstoperativsystemer på én gang.

  Arbejder Hola med Netflix?

  Hvis du ønsker at få adgang til dit hjemlands Netflix -bibliotek, mens du rejser til udlandet, har du brug for en VPN. Se nedenfor for at finde ud af, om Hola arbejder med Netflix.

  Ian Garland Streaming, Kodi og VPN Expert
  @Iangland_ OPDATERET: 5. februar 2023

  Arbejder Hola med Netflix?

  Netflix er tilgængelig næsten overalt i verden, men vidste du, at hvert land har sit eget indholdsbibliotek? For eksempel har Netflix Japan mere anime, mens Netflix Spanien tilbyder mere spansksproget indhold. Desværre er ulempen med dette, at du muligvis ikke er i stand til at fortsætte med at streame dine foretrukne shows, hvis du rejser til udlandet på ferie.

  Fordi denne service ser på brugerens IP -adresse for at finde deres placering, er det lettere, end du måske tror at få adgang til dit Home Netflix -bibliotek fra udlandet. Kort sagt, alt hvad du skal gøre er at få din IP -adresse til et andet land. Den hurtigste og nemmeste måde at gøre dette på er med en VPN. Nedenfor forklarer vi, om Hola kan få adgang til Netflix, og om denne service er værd at bruge.

  Vil Hola arbejde med Netflix?

  Under vores test fandt vi, at Hola ikke arbejdede med nogen af ​​Netflix -shows eller katalogiserer, som vores team forsøgte at få adgang til. Til fælles med de fleste gratis VPN’er registrerer Netflix Hola og returnerer en fejlmeddelelse.

  Vi fandt den bedste VPN til at få adgang til det bredeste udvalg af Netflix -indhold at være Expressvpn.

  En vigtig note om Hola og dine data

  Hola er en ekstremt populær service, stort set på grund af det faktum, at den er gratis og relativt hurtig. Ridse under overfladen, og der er masser at være bekymret for.

  Først og fremmest, Det er mere en P2P -proxy end en VPN; I stedet for at have krypterede servere rundt om i verden, tillader Hola i det væsentlige bare sine brugere at bytte IP-adresser med hinanden, dirigere din browsertrafik gennem en andens pc og vice versa. Problemet med dette er selvfølgelig, at en anden kunne bruge din IP -adresse til at begå forbrydelser på Internettet, og du ville ikke have nogen måde at have en endelig bevis for, at det ikke var dig. Det har også givet tredjepart mulighed for at betale penge i bytte for brugernes båndbredde, hvilket effektivt gør deres brugere til en del af en botnet.

  Så er der den store mængde information, som Hola indsamler. De fleste VPN’er understreger, at de ikke holder nogen personligt identificerbare data, men Hola går i den helt modsatte retning. Dets privatlivspolitik siger, at det kan holde logfiler over dine aktiviteter, forbindelsestidsstempler, navn, betalingsoplysninger, alle andre apps, du har installeret, og alle oplysninger, der er samlet fra sociale medier (hjemmeadresse, fødselsdato og så videre). Dette er en uacceptabel mængde information, hvoraf de fleste simpelthen ikke er nogen af ​​Holas forretning. Beskyttelsesbevidste brugere skal holde sig til en velrenommeret No-logs VPN.

  Sådan ændres dit Netflix -land ved hjælp af en VPN

  Når du først har fundet en VPN, der fungerer, er det relativt ligetil at se dit hjemme Netflix -bibliotek. Følg bare disse fem trin.

  Sådan ser du Netflix hvor som helst med en VPN:

  1. Først skal du tilmelde dig en passende VPN -udbyder (vi anbefaler Expressvpn).
  2. Download VPN -appen på hvilken enhed du gerne vil streame med.
  3. Opret forbindelse til en VPN -server i det relevante land. For eksempel har du brug for en britisk server for at se Netflix UK eller en amerikansk til Netflix US.
  4. Endelig skal du tjekke Netflix for at se, om der er vist noget nyt indhold. Hvis ikke, skal du rydde dine cookies og genindlæse siden. Hvis problemer vedvarer, skal du kontakte din VPN’s helpdesk for rådgivning.

  Hvilke Netflix -biblioteker fungerer Hola med?

  Vi råder dig til ikke at blive fristet af Holas markedsføring: såvel som at have nogle alvorlige bekymringer om privatlivets fred, Hola fungerer ikke med Netflix. Faktisk fandt vi, at det ikke engang fungerede med mindre streamingtjenester som ITV Hub eller ABC, og medmindre du beslutter at betale, er du begrænset til en times streaming om dagen.

  Her er en langt bedre idé: brug en velrenommeret service som Expressvpn. Ikke kun krypterer denne udbyder dine data, holder dig sikker mod snoopers, men det nægter også at logge nogen data, der kan spores tilbage til dig. Det fungerer med omkring et dusin Netflix -biblioteker, herunder Netflix US, UK, Canada, Indien og Japan.

  Expressvpn -kupon
  Gem: 49% på den årlige plan
  Kupon anvendes automatisk

  Se også:

  • Sådan ændres din region på Netflix
  • Søg på Netflix efter land
  • Bedste VPN til Netflix Japan
  • Hvor mange abonnenter har Netflix?

  Ser Netflix med en VPN: ofte stillede spørgsmål

  Hvorfor er gratis VPN’er dårlige til streaming?

  Du vil ofte se gratis VPN’er tale deres hastigheder eller streamingpotentiale, men virkeligheden er, at de faktisk er langt mindre nyttige, end de udtaler. Til at begynde med har disse tjenester en tendens til at have meget små netværk, hvilket fører til ekstremt langsomme hastigheder og videoer, der buffer uendeligt. Da der endvidere er så meget trafik fra et relativt lille antal IP -adresser, er det meget let for streaming -platforme som Netflix at sortliste disse slags tjenester.

  Du skal også overveje de sikkerhedskonsekvenser ved at bruge en gratis VPN. Når alt kommer til alt er der masser af tjenester derude, der kun foregiver at kryptere din trafik, og mange flere, der faktisk er malware i forklædning. Der er heller ikke noget at fortælle, hvem der har adgang til dine data med disse tjenester, et faktum, der følger med sin egen litany af problemer. Af disse grunde anbefaler vi kraftigt at bruge en velrenommeret, nul-logs VPN, når vi streamer.

  Hvorfor vises ikke nogle Netflix -titler?

  Netflix lader dig faktisk ikke vide direkte, hvis det har opdaget, at du bruger en VPN. I stedet ændrer det bare det tilgængelige indhold, så du kun er i stand til at se shows, der er tilgængelige globalt. Dette kan også manifestere sig som en fejl, hvor visse kategorier eller rækker ikke indlæses.

  Du er dog ikke helt ude af held, hvis dette sker. Start med at rydde dine cookies og forfriskende siden. Dette sletter alle gamle placeringsdata og tvinger Netflix til at prøve at finde dig igen. Hvis dette ikke fungerer, skal du kontakte din VPN’s helpdesk og se, om nogen servere er blevet specifikt optimeret til at arbejde med Netflix. Hvis man antager, at ingen har, kan det være tid til at lede efter en alternativ udbyder.

  Hvor hurtigt skal mit internet være for Netflix?

  Du har faktisk ikke brug for at brændende hurtige hastigheder for at streame HD -indhold på Netflix, selvom når det kommer til 4K -video, jo hurtigere din forbindelse, jo bedre. Du bliver også nødt til at tage din VPN i betragtning, da disse normalt reducerer dine hastigheder med cirka en tredjedel (selvom der er masser af variation her). Dette betyder, at du ifølge Netflix’s hastighedsanbefalinger har brug for mindst en 8Mbps -forbindelse, før VPN er tilsluttet til at streame glat.

  Vil bruge en VPN med Netflix forårsage buffering?

  Ikke nødvendigvis! Hvis du bruger en VPN, der er kendt for at deltage i båndbredde -throttling (såsom mange gratis VPN’er), kan du forvente at lide buffering og forsinkelse, mens du streamer Netflix. Imidlertid giver de hurtigste VPN’er ubegrænset båndbredde, mens brugen af ​​protokoller som Wireguard sikrer højhastighedsforbindelser, der er fri for både forsinkelse og buffering. Husk, at jo tættere en server på din fysiske placering, jo hurtigere er det sandsynligvis.