Skjul din placering med HMA! Pro VPN

HMA er gratis i syv dage. Forbid den første uge skal du dog betale for HMA, selvom der er en 30-dages pengene tilbage-garanti.

HMA VPN Review

Når du har tilsluttet HMA, bliver din IP -adresse og webtrafik ikke logget, så du kan forblive virkelig anonym online.

Indhold: Funktioner af testpriser

I et internet fuldt af bogstaveligt talt hundreder af VPN -virksomheder skiller HMA ud for sit navn alene. Mens navnet bestemt gav os en humør, var vi oprindeligt lidt skeptiske over for dette firma, som er en af ​​de mindre kendte spillere i spillet. Skjuler deres VPN faktisk webtrafik, og kan vi stole på virksomheden selv? Vi testede HMA og er her for at dele vores fund med dig.

Streaming adgang med HMA

Netflix Ja
Hulu Ja
Prime Video Ja
Hbomax Ja
BBC iPlayer Ja

Redaktørens vurdering

Samlet bedømmelse
  • Over 1.100 servere på mere end 290 lokationer rundt om i verden
  • Netflix Access
  • Arbejder med Android, iOS, MacOS, Windows og Linux -enheder plus routere, Apple TV og Android TV

Mere sikkerhed.org -anbefalinger

Tjek flere af vores foretrukne VPN’er.

Redaktørens vurdering:

9.7 /10

Redaktørens vurdering:

9.5 /10

Redaktørens vurdering:

9.4 /10

HMA -funktioner

Lad os starte med selve VPN med hensyn til funktioner. Som du måske kan huske, hvis du læser vores VPN -guide, er der en række faktorer, som vi ser efter i en VPN, fra dens privatlivets jurisdiktion til dens krypteringsmetoder. Vi testede HMA for alle disse faktorer og mere nedenfor.

HMA VPN ON ON Mac

Servere

Land Numbers og placeringer af HMA -servere
Australien 2 i Sydney, 10 i Melbourne
Frankrig 5 i Marseille, 48 i Paris
Tyskland 14 i Berlin, 10 i Frankfurt
Holland 7 I Amsterdam
Spanien 8 I Barcelona, ​​8 i Madrid
Japan 3 i Tokyo
Korea 10 I Seoul
Hong Kong x
Mexico 6, Mexico City
Singapore 9
Forenede Arabiske Emirater 2 i Dubai

HMA har over 1.100 servere på mere end 290 lokationer rundt om i verden, der inkluderer over 190 lande. For os betød det at oprette forbindelse til en lokal server i New York, men vi havde meget at vælge imellem, hvis vi ville se Netflix i et fremmed land, mens vi stadig blev hjemme.

Privatliv jurisdiktion

Ikke gode nyheder: HMA er baseret i Det Forenede Kongerige, specifikt London, hvilket betyder, at u under visse omstændigheder.K føderal regering kunne tvinge dem til at udlevere kundedata. Det er fordi u.K er medlem af International Surveillance Alliances Five Eyes, Nine Eyes og 14 Eyes. Vi foretrækker meget VPN’er, der er baseret i lande, der er ikke-medlemmer for disse alliancer, så dette er en temmelig stor ulempe ved HMA lige på forhånd. Men hvis privatlivets fred ikke er et hovedproblem for dig, betyder det måske ikke noget.

Logningspolitik

Det næste område, vi ser efter med hensyn til privatlivets fred, er, hvad ellers, VPN’s privatlivspolitik. Nu har HMA både en VPN-app såvel som en browserforlængelse, der fungerer på Chrome og Firefox, og datalogging-politikkerne er forskellige for begge. Hvis du brugte appen som os, holdt HMA ikke din originale IP -adresse, DNS -forespørgsler, webaktivitet, den nøjagtige mængde data, du overførte, og de nøjagtige tidsstempler for forbindelser.

De holdt dog de dage, vi forbandt til deres VPN, og mængden af ​​data, vi brugte, under tilsluttet, afrundet; Disse oplysninger slettes efter 35 dage. HMA opbevarede også ting som crashrapporter i to år såvel som vores kontodata som vores brugernavne, e -mails og betalingsoplysninger. Dette er alt sammen godt og godt, selvom vi ikke ser, at de er nødt til at holde oplysninger om de dage, vi har tilsluttet eller mængden af ​​data, vi brugte, selvom det ikke er nøjagtige.

Browserudvidelsen var imidlertid en anden historie og ikke et eventyr på nogen måde. Hvis du bruger HMA VPN -proxy -blokeringen, den browserforlængelse, som vi nævnte før, vil de holde din oprindelige IP -adresse, domænenavne og tidsstemplerne på dine anmodninger i 30 dage. Dette er et enormt problem; IP -adresser og domænenavne er de vigtigste ting, som en VPN aldrig skal logge. Selvom de kun holdes i 30 dage, er dette 30 dage for længe, ​​efter vores mening. Dommen? Hvis du ender med at bruge HMA, skal du bruge appen i modsætning til browserudvidelsen.

Flere VPN -anmeldelser: HMA lyder ikke som det, du har brug for? Sørg for at lære om andre VPN’er, vi har gennemgået, herunder Norton, Surfshark og Hotspot Shield.

Kryptering

Nogle bedre nyheder? HMA krypterer alle brugerdata ved hjælp af AES-256, som er den standard, vi er kommet til at inspicere fra VPNS. Så mens vi ikke er begejstrede for mængden af ​​data, som HMA holdt, krypterede de det i det mindste ordentligt.

IP -adresser

Vi valgte at få nye IP -adresser hvert 10. minut, vi var forbundet med HMA, hvilket gjorde os næsten umulige at spore online. For de mindre paranoide kan du dog ændre IP -adresser en gang om dagen for at holde hackere gætte. Vi foretrækker dynamisk frem for statiske IP -adresser, så dette var en fjer i HMA’s cap.

HMA -indstillinger Skærmbillede på Mac

Kill switch

Bare rolig; Dræb switches er ikke næsten så voldelige, som de lyder. Grundlæggende, når det kommer til VPN’er, er Kill Switches planen B, der svinger ind, hvis VPN mislykkes. De lukker al webtrafik, så din internetudbyder ikke kan se din aktivitet. Kill -switches er standard på tværs af alle vores bedste VPN’er, men meget til vores forfærdelse er de kun tilgængelige på HMA på Windows, Mac og Android -enheder. Det var fint for os delvist, men vores iOS -app havde ikke en kill switch, og heller ikke apps til Linux -enheder, routere eller Apple TV, så vi vil kun anbefale HMA, hvis du vil tilslutte enheder med Mac, Android eller Windows.

Tip: For den mest beskyttelse skal du automatisk tænde for din kill switch hver gang du opretter forbindelse til HMA på en Windows, Android eller Mac -enhed.

Streaming

Ikke kun kunne vi se Netflix, mens vi er forbundet med HMA, men vi streamede også fra en masse andre tjenester, fra at se fodbold (eller fodbold, hvis du er amerikanere) på engelsk Premier League til at binge loppe på Amazon Prime Video. HMA arbejder også med cricket, BBC iPlayer og Bundesliga, hvilket gør det til et top valg til streaming, især hvis du er en sportsfan.

Torrenting

Oven på alle vores streamingtjenester torrent vi også et ton film og tv -shows med HMA (selvfølgelig lovligt).

Opdel tunneling

En gang, mens vi var forbundet til HMA i en overfyldt kaffebar, huskede vi, at vi havde brug for en fil fra en privat server på arbejdet. Imidlertid var indholdet af filen temmelig følsom, så vi ønskede dækningen af ​​HMA. Opdel tunneling Lad os få adgang til både den private server og den offentlige server på kaffebaren samtidig. Dog fungerede det kun på Android -enheder, så det var ikke super sjovt at læse dette komplicerede dokument på vores lille Android -telefon. Vi ønsker, at HMA leverede delt tunneling på tværs af alle kompatible enheder, men hvis du har en Android, kan det være tilfredsstillende.

Test af HMA

Det pakker det op til HMAs funktioner, men vi ønskede at få endnu mere information om, hvor godt HMA fungerer med hensyn til hastighed og sikkerhed. Cue testene.

Fart

Lad os først og fremmest bare fortælle dig at tage disse hastighedstest med et saltkorn. Selvfølgelig målte vi hastighederne med og uden HMA tilsluttet for at etablere en basislinje, og vi sørgede for, at vi var på vores private Wi-Fi-netværk, så vi ikke ville blive påvirket af andre menneskers trafik. Imidlertid bestemmer en række faktorer hastighed, alt fra afstanden til serveren til fremstillingen af ​​vores enhed. 1

HMA Windows Speed ​​Test med VPN

Når det er sagt, testede vi HMA fra en MacBook Pro i Brooklyn, New York og fra en Windows 10 Acer Aspire 5 på Filippinerne. Generelt var HMA meget hurtigere på MAC end på Windows -computeren, som Apple -fans vil være glade for at høre. Desværre så vi nogle ret betydningsfulde afmatning, da vi forsøgte at oprette forbindelse på Acer. Vores latenstid steg for eksempel med 4900 procent, hvilket kan være en ny rekord.

HMA Windows Speed ​​Test uden VPN

MacBook Pro High Sierra version 10.13.6 Acer Aspire 5 (Windows 10)
Ping uden VPN (i MS) 31 5
Ping med VPN (i MS) 59 250
Ping Difference (AVG-32%) 90% 4900%
MacBook download hastighed uden VPN (i MBPS) 26.71 24.54
Download hastighed med VPN (i Mbps) 14.61 9.76
Download forskel -45% 60%
Upload hastighed uden VPN (i Mbps) 22.64 23.99
Upload hastighed med VPN (i Mbps) 5.39 4.59
Upload forskel -76% 80%

Sammenfattende ønsker Windows -brugere måske at undgå HMA, især hvis du spiller eller streaming (hvis det er førstnævnte, så tjek vores gennemgang af de bedste VPN’er til spil for nogle gode muligheder).

FYI: Du kan selv teste din VPN’s hastighed på Speedtest.net, 2 et gratis websted, der viser dig download hastighed, upload hastighed og latenstid, ellers kendt som ping.

Sikkerhed

Men uanset om vi brugte Mac’er eller vinduer, da HMA var tilsluttet, havde vi ingen DNS eller WebRTC lækager overhovedet. DNS, for dem, der måske ikke kender, står for Domain Name Server, og det betyder det, der vender den adresse, vi skriver for at komme til et websted, som Etsy.com, med webstedets faktiske IP -adresse, i det væsentlige vores webaktivitet.

HMA Windows DNS lækage -test

Vi kontrollerede også for WebRTC -lækager; WebRTC er den teknologi, der giver browsere mulighed for at kommunikere direkte med hinanden. Dets største fordel er, at den bruger mindre båndbredde og derfor skaber hurtigere hastigheder, især på videochats, filoverførsler eller streaming af nogen art. Imidlertid er den store ulempe, at for WebRTC skal arbejde, skal enhederne kende hinandens private IP -adresse, noget som vi bestemt ikke ønsker at komme ud. Chrome, Opera, Firefox og Microsoft Edge er alle standard til WebRTC, hvorfor vi heller ikke var nogen WebRTC -lækager. Selvom vi kun udførte disse test på appen i modsætning til browserforlængelsen, var det tydeligt, at HMA virkelig skjulte vores webtrafik og IP -adresse, så vælg igen appen til det mest privatliv.

Hvor meget koster HMA?

HMA har et par planer til rådighed: en uges prøve og betalte abonnementer for en, to eller tre år i fem eller 10 forbindelser. Du kan lære mere om det på vores HMA-prisside, men hvad angår os, gik vi med et års plan. Her er dine muligheder, lige nu.

Termlængde 7 dage 1 år 2 år 3 år
Månedlige omkostninger til 5 forbindelser $ 0.00 $ 4.99 n/a $ 2.99
Det samlede beløb, der er faktureret for 5 forbindelser $ 0.00 $ 59.88 n/a $ 107.64
Månedlige omkostninger til 10 forbindelser $ 0.00 $ 7.99 $ 6.99 $ 5.99
Det samlede beløb, der er faktureret for 10 forbindelser $ 0.00 $ 95.88 $ 167.76 $ 215.64

HMA: Bundlinjen

Mens vi hader at være negative, var HMA skuffende på mange måder. Vi var ikke begejstrede for, at de var baseret i U.K og opbevarede IP -adresser og webtrafik i deres browserudvidelse. Plus, dræbskontakten var ikke tilgængelig på alle enheder, og heller ikke var delt tunneling. Mens vi satte pris på streaming og torrenting aspekter af HMA, er det sandsynligvis ikke det bedste VPN -valg for de fleste mennesker.

Vi vil kun anbefale HMA som en app; Styr meget fri for browserudvidelsen. Det er også bedre for folk, der ikke er super beskæftiget med privatlivets fred og har enten en Windows, Mac eller Android -enhed til at drage fordel af dræbskontakten. Den bedste person til HMA er nogen med en Android, der ønsker split tunneling, en dræbskontakt og Netflix -adgang. Hvis det er dig, skal du drage fordel af HMAs lave priser, blandt de laveste i branchen. Hvis HMA ikke lyder som om det er rigtigt for dig, kan du tjekke vores ExpressVPN Review eller Nordvpn Review, to muligheder, som vi generelt kunne lide meget bedre.

Ofte stillede spørgsmål

Med et navn som HMA får vi masser af spørgsmål om denne finurlige VPN -service.

HMA er gratis i syv dage. Forbid den første uge skal du dog betale for HMA, selvom der er en 30-dages pengene tilbage-garanti.

Hvor meget Hidemyass -omkostninger afhænger af udtrykket længde og antallet af forbindelser. Den laveste pris er $ 2.99 om måneden med den treårige, fem enhedsplan.

Kontraktlængde Månedlige omkostninger til 5 forbindelser Det samlede beløb, der er faktureret for 5 forbindelser Månedlige omkostninger til 10 forbindelser Det samlede beløb, der er faktureret for 10 forbindelser
7 dage $ 0.00 $ 0.00 $ 0.00 $ 0.00
1 år $ 4.99 $ 59.88 $ 7.99 $ 95.88
2 år n/a n/a $ 6.99 $ 167.76
3 år $ 2.99 $ 107.64 $ 5.99 $ 215.64

Med hensyn til privatlivets fred er HMA ikke den sikreste VPN’er. Det er baseret i Det Forenede Kongerige, et medlem af fem øjne, så virksomheden kunne tvunges lovligt for at give statslige agenturer kundedata. Og mens virksomheden ikke logger IP -adresser eller webaktivitet, indsamler det datoer for forbindelser med den normale VPN -service. Imidlertid er alle webaktivitetsdata krypteret med 256-bit kryptering, branchestandarden, så medmindre du er super-crocerned om privatlivets fred, er HMA en sikker mulighed.

HMA er en anstændig VPN med hensyn til ydeevne, men ikke det bedste med hensyn til privatlivets fred. Med hensyn til ydeevne fungerer det med Netflix og Torrenting, bruger AES-256-kryptering og giver sine brugere dynamiske IP-adresser. Virksomheden er dog baseret i et land med fem øjne, og VPN har kun en dræbskontakt på Windows, Mac og Android -enheder og ikke iOS, Linux, routere osv., Så hvis brugeren mister forbindelse til VPN, kan deres webaktivitet blive udsat.

Skjul din placering med HMA! Pro VPN

De websteder, du besøger, kan bruge din IP -adresse til at identificere dig.

Alle kan se din IP og placering
Din IP -adresse
IP -adresseplacering ,
Farve på dine bukser kombineret form oprettet med skitse.

Okay, så ingen kan se farven på dine bukser. Endnu. Men der er masser af andre ting, du udsætter online.

Tjek din placering på kortet Luk kortet

Hej, du er beskyttet af en VPN! Godt arbejde! Men der er helt sikkert en anden i dit liv, der kunne bruge gaven til ultimativ privatliv, rigtigt? En VPN får snoopere og annoncører fra din røv ved at forklæde din IP -adresse og online identitet for det ultimative privatliv.

Betal $ 0 ved kassen

Og stol på os, du har brug for en VPN -service

Hver gang du er online (som lige nu) og ikke bruger VPN -software, er du lige så udsat som en evangelisk nudist. Alle kan se, hvad du lige har søgt efter, dine bankoplysninger, hvad du skriver – du får billedet.

Anonym browsing
Sikker bank
Indholdsstrømning

Vælg skjul min røv! Pro VPN
Vi gør hvad vi siger

Ingen ønsker muligheder, når man leder efter en VPN. Men hvis du vil holde dig privat uden at løbe langsommere end en arthritisk skildpadde, skal du have en vis kontrol over, hvor og hvordan du forbinder – og ikke vil have din IP lækket nogensinde, så er markedet næsten begrænset til os. Selv tak. (Spekulerer stadig på, “Hvad er en VPN”?)

Begynd streaming shows i dag med skjul min røv!

Tror enhver VPN -software vil gøre? Tænk igen. Vi har servere specifikt dedikeret til streaming og P2P -deling, hvilket betyder, at vi er de bedste i branchen at se, dele og nyde dine film online. Lovligt.

Ønsker en dum mængde placeringer?

Ingen rimelig person har nogensinde brug for over 290 lokationer at vælge imellem, men vi er ikke rimelige. Vi har verdens største netværk til din rådighed – selvom du kun vil bruge det i Guam af en eller anden underlig grund.

Vælg en VPN, der er sikker på klassificeret niveau

Hørt om kryptering af militær kvalitet? Skjul min røv! har fået en bedre: æsel-grade kryptering, og det er ikke et buzzword. Har du nogensinde hørt om, at et æsel bliver hacket?

Få VPN -beskyttelse på dit IoT -netværk

Installer HMA! På din router, og du får ubesværet VPN -beskyttelse på alle dine enheder – for ikke at nævne, vil du være i stand til at streame til dit Apple TV. Du får ikke det andre steder.

Beskyt 5 enheder på én gang

Ikke flere undskyldninger. Beskyt dit privatliv (eller del kærligheden) på Windows PC, Mac, iPhone/iPad, Android & Linux.

Ubegrænset timer med æsel og chill

Se ethvert show, du kan lide – HMA! Gør dig mulighed for at ændre din IP -adresse og komme rundt på grænserne. Vi dømmer ikke.

Sikker adgang til enhver offentlig Wi-Fi

Desværre har du ikke tilhængere. Men du vil være i stand til at vende alle kryb, der prøver at få fat i dine data, hver gang du opretter forbindelse til offentlig Wi-Fi.

Få noget faktisk forbandet privatliv

En overraskende stor mængde mennesker og organisationer ønsker at vide, hvad du laver. Alt for dårligt for dem, du har HMA! (Download en VPN allerede.)

Du har vores støtte, 24/7

Du specielle snefnug har brug for ekstra realtidshjælp-og vi elsker at være nødvendig. Det er en win-win.

Har brug for at låne en vens VPN-mindre computer?

Det lyder som om du har brug for bedre venner. Men du kan afbøde deres fiasko med HMA! Gratis Web Proxy, der maskerer din IP-adresse i enhver browser til disse 1-fanetypesituationer. Indtast bare webstedets adresse og voila! Tænk på det som en værre, billigere version af en VPN med ingen af ​​krypteringen. Men hey, det er bedre end intet.

Lær mere om VPN’er med Jacks guider

Gennemse privat

Find ud af, hvordan HMA! Gør dig anonym online, så du kan gennemse med ægte online frihed og privatliv. Lær mere>

Sikre offentlig Wi -Fi

Komplet opgaver som online bankvirksomhed, selvom du er forbundet med offentligt Wi -Fi. Lær mere>

Krypter din internetforbindelse

Med militær -grade krypteringsniveauer sikrer vi, at alle dine data og kommunikation holdes sikre, hvilket giver dig fred i din online sikkerhed. Lær mere>

Stream dine yndlings -tv -shows

Stream dine yndlings -tv -shows, uanset hvor du er i verden ved hjælp af en af ​​vores dedikerede streaming -servere. Lær mere>

Fjern blokering af websteder

Oplev alt hvad du behøver at vide om at fjerne blokering af websteder og opleve ægte internetfrihed Lær mere>