Historie fortæller torrent

Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival

Storyteller giver dig mulighed for at opbygge historier ved hjælp af et visuelt sprog. Målet på hvert niveau er at lave en historie, der passer til den givne titel ved at placere indstillinger og karakterer, der reagerer på hinanden, hvilket skaber en fortælling gennem deres forhold.

Storyteller gratis download (V20230328)

Storyteller Gratis download PC -spil revnet i direkte link og torrent. Storyteller er et prisvindende puslespil om at opbygge historier. Start med en titel, indstillinger og karakterer, og opret en historie, der passer til historiens beskrivelse. Lege med…

Storyteller Gratis download

Cracked – Gratis download – Torrent

Spiloversigt

Udvikler: Daniel Benmergui

Udgiver: Annapurna Interactive

Udgivelsesdato: 23. mar, 2023

Genre: Adventure, Puzzle, Point & Click, Casual, Visual Roman

Storyteller giver dig mulighed for at opbygge historier ved hjælp af et visuelt sprog. Målet på hvert niveau er at lave en historie, der passer til den givne titel ved at placere indstillinger og karakterer, der reagerer på hinanden, hvilket skaber en fortælling gennem deres forhold.

Storytellers Comic-Panel Design and Charming Animations giver mulighed for eksperimentering inden for indramningen af ​​dens mange historier: bare træk og slip karakterer for at se, hvordan historien spiller ud!

Storyteller Torrent Download

Spil med et bibliotek fuld af karakterer og temaer, helte og skurke, drager og vampyrer, utroskab og hævn, kærlighed, løgne, galskab og mere! Brug det tomme lærred til at manipulere hemmeligheder og ønsker, dræbe monstre eller terrorisere folk med dem, forråde elskere eller bringe dem sammen. Du ved, hvordan historierne går – men denne gang er du forfatteren.

Storyteller PC Crack

Download links

Alle links kan udskiftes, du kan downloade forskellige dele på forskellige værter
Anmod om et spil eller anmodning om Upload, besøg spilanmodning
Hvis du har brug for hjælp til et problem, kan du besøge F.EN.Q

Advarsel! Download kun med VPN.

Indlæser

Indlæser

Download af torrents er risikabelt for dig: dine IP og lækkede private data spores aktivt af din ISP og Regerings kontorer. Beskyt dig selv mod dyre retssager og bøder nu! Du skal bruge en VPN. Det er den eneste måde at downloade torrents fuldt anonym ved at kryptere al trafik med nul logfiler.

Personlige data, der afslører din reelle identitet: din IP -adresse, er udsat, der peger direkte på din placering i . Du gennemser med (), overvåg res. , 0 – Core CPU .

″ Risiker ikke det! Beskyt dig selv lige nu ved at downloade VPN – William

Advarsel!

Hvis du ikke allerede bruger en VPN: at få adgang til og spille torrents på en smartphone er risikabelt og farligt. Du er muligvis i og bruger: () . Din IP er .Vi anbefaler kraftigt alle brugere, der beskytter deres enhed med en VPN.

Indlæser

Indlæser

Indlæser

Synopsis

Indeholder Haraway i en legende og engagerende udforskning af hendes liv, påvirkninger og ideer. Haraway er bedst kendt for sit banebrydende arbejde med køn, cyborgs, dyr og postkolonialisme og er en lidenskabelig og diskursiv historiefortæller med et nysgerrig og hurtig sind. Historiefortælling om jordisk overlevelse er et smart og indsigtsfuldt glimt af tankerne fra en større moderne figur.

Downloadet 3939 gange
9. oktober 2022 kl. 03:31