Download den bedste VPN til USA i 2023

Virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan dog begrænse indholdet, der er tilgængeligt på deres netværk. De fleste K-12-skoledistrikter har en form for internetfiltrering, mens virksomheder kan blokere adgang til underholdningstjenester, websteder med høj båndbredde eller endda ekstern e-mail.

Hvor mange serverplaceringer har ExpressVpn?

ExpressVPN har servere i 94 lande . For at sikre servicekvalitet kan hvert land have mere end en serverplacering. For langt de fleste af disse placeringer er den fysiske server og den registrerede IP -adresse placeret i det samme land.

For et lille antal placeringer matcher den registrerede IP -adresse det land, du har valgt at oprette forbindelse til, mens den fysiske server er placeret i et andet land. Disse kaldes Virtuelle serverplaceringer .

Du kan finde en komplet liste over ExpressVPNs serverplaceringer her . Denne liste beskriver hvert land, hvor ExpressVPN har servere, både fysiske og virtuelle, samt hvilke VPN -protokoller der er tilgængelige pr. Land.

Hvis du gerne vil have os til at tilføje en server på et sted, vi i øjeblikket ikke understøtter, kan du kontakte vores supportteam.

Var denne artikel til hjælp?

Vi er ked af at høre det. Lad os vide, hvordan vi kan forbedre os.

Hvilket indhold vil du se på denne side?
Indtast din e -mail
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

Et medlem af vores supportteam vil følge op på dit problem.

Download den bedste VPN til USA i 2023

Frihedsstatue i New York City, USA

Prøv vores hurtige, sikre og pålidelige VPN til u.S. Få en amerikansk IP -adresse eller en fra andre steder i verden. Gennemse internettet privat og uden grænser.

30-dages pengene-tilbage-garanti

24 u.S. Serverplaceringer, 94 lande over hele verden, 10 Gbps VPN -servere

24 U.S. Serverplaceringer
94 Lande over hele verden
10 Gbps VPN -servere

#1 betroet VPN

Bedst til u.S.

Hvordan man får en u.S. IP-adresse

Trin 1

Sådan tilmelder du dig til ExpressVPN

Trin 2

Download appen til din enhed.

Trin 3

Opret forbindelse til en VPN -placering i U.S.

Vælg en USA -serverplacering

New York Skyline

New York VPN

New Jersey Boardwalk

New Jersey VPN

Los Angeles Skyline

Los Angeles VPN

Chicago Skyline

Chicago VPN

Phoenix Skyline

Phoenix VPN

Seattle Skyline

Seattle VPN

Atlanta Skyline

Atlanta VPN

Dallas Skyline

Dallas VPN

Denver Skyline

Denver VPN

En strand i Miami

Miami VPN

Byen Tampa

Tampa VPN

Golden Gate Bridge i San Francisco

San Francisco VPN

Lincoln Memorial i Washington, DC

Washington DC VPN

Salt Lake City Skyline

Salt Lake City VPN

Varmluftsballoner over Albuquerque

Albuquerque VPN

Du kan få en u.S. IP -adresse i nogen af ​​byerne ovenfor, plus en ekstra placering i Santa Monica.

Har brug for en VPN til en bestemt u.S. stat? ExpressVPN har VPN -løsninger til New York, New Jersey, Utah, Californien, Florida, Texas, Georgien, Colorado, Illinois, Washington, Arizona og New Mexico.

Når du er i tvivl, skal du vælge “USA” for at lade ExpressVPN bestemme den bedste USA VPN -serverplacering til dit netværk.

Fremragende Bedømt 4.7 ud af 5 baseret på 21995 anmeldelser

Hvorfor bruge ExpressVpn’s U.S. servere?

Se indhold overalt: Trapper til en åben døråbning, der repræsenterer adgang

Nyd hurtig streaming online i USA

ExpressVPNs højhastighed, konstant optimeret netværk er fuldt kompatibelt med tjenester som Netflix, Hulu, Amazon, HBO og mere*. Stream -tv, film, sport og nyheder sikkert uden båndbreddehætter, ingen throttling og ingen grænser.

* ExpressVPN er en VPN -tjeneste, der ikke er beregnet til at blive brugt som et middel til copyright omgåelse. Kontakt ExpressVPN -servicevilkårene og dine indholdsudbyders servicevilkår for detaljer.

Forklæd din IP -adresse: Potterede planter, der skjuler en IP -adresse

Være mere anonym online i u.S.

Vores forretning afhænger af at blive ude af din. Ingen skal vide, hvad du gør online – ikke engang os. Derfor indsamler vi ikke aktivitetslogfiler og forbindelseslogfiler. Vores servere er bygget til at tørre alle data med hver genstart, en påstand, der er blevet uafhængigt revideret.

Ubegrænset båndbredde - et uendeligt symbol over et sortiment af enheder

Fjern blokering af websteder og tjenester

Skift til en amerikansk IP -adresse eller et af 94 lande med VPN -serverplaceringer for at fjerne blokering af websteder, bypass ISP -throttling og nyde mere online frihed. Det betyder ikke noget, om du er i Canada, Indien, Storbritannien eller andre steder i verden.

Krypter din forbindelse: Numre erstattet af tilfældige tegn på en skærm i lyset, hvilket betyder kryptering

Beskyt dit privatliv mod hackere

Skjuler din rigtige IP -adresse med ExpressVPN hjælper dig med at være mere anonym online. ExpressVPN indpakker også din trafik i en krypteret tunnel for at beskytte dine data mod hackere og andre tredjeparter.

Kan jeg bruge en gratis VPN til at få en USA IP -adresse?

Selvom der er masser af gratis VPN’er og “gratis proxier” derude, er det værd at overveje, hvordan disse udbydere har råd til at tilbyde deres service uden beregning. Hvis en gratis VPN eller gratis proxy -service er ondsindet, er der mange måder at gøre Monetize din internettrafik, inklusive logning og salg af din browserhistorie, injektion af målrettede annoncer og spam i din browser eller endda optagelse af brugernavne og adgangskoder.

Er gratis VPN'er sikre?

For at sikre en hurtig, privat og sikker forbindelse til enhver kunde betaler ExpressVPN for et netværk af serverplaceringer med højtydende server i 94 lande. Dygtighedsudviklere og designere optimerer ExpressVPNs apps og skaber privatlivsrelaterede funktioner såsom trusselchef.

Hvis du leder efter en risikofri VPN-prøve, skal du drage fordel af vores 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Se USA Streaming Services med en VPN

ExpressVPN er kompatibel med de populære streamingtjenester, der er anført nedenfor, såvel som mange andre som Showtime, Appletv+, BBC iPlayer og ITV. Stream dine yndlingsshows sikkert og uden at smadre overalt-endnu offentligt Wi-Fi.

Netflix: Se alt fra Netflix Original Content og True-Crime-dokumentarer til dine yndlings sitcoms, madlavningsshow og uddannelsesmæssige børns shows.

Hulu: Hulus store on-demand streamingbibliotek inkluderer mange af de bedste programmer på u.S. Broadcast og kabelnetværk. Se klassisk tv -serie, film, miniserier og børns tv -shows.

Amazon: Amazon Prime Video har tusinder af populære film og prisvindende serie, herunder Amazon Originals, Kids ‘Content og Live Sports.

HBO: Se på samme dag blockbuster-film har premiere med HBO Max plus originale serier, live sportsbegivenheder og mere.

Disney Plus: Stream familievenligt indhold som klassiske Disney-tegneserier, prisvindende Pixar-film og National Geographic Documentarys sammen med alle dine yndlings Marvel-film og tv-shows.

Nfl+: Se NFL -spil Live -streams til dit team på din mobil og tablet sammen med nationale primetime -spil. Eller brug NFL Game Pass International til at streame spil på dit tv uden blackouts.

NBA League Pass: Stream NBA sikkert med NBA League Pass og se hele NBA -sæsonen. Brug den internationale version til at nyde spil uden blackouts.

MLB.tv: Gå ikke glip af et øjeblik af MLB med MLB.TV -app – Den mest omfattende måde at streame hele MLB -sæsonen på. Undgå blackouts og vælg endda hvilken udsendelse du vil se (hjemme- eller besøgendehold).

Internetbegrænsninger i USA

Der er meget få begrænsninger for offentlighedens evne til at få adgang til internettet i USA. Bestemmelserne om fri ytring i det første ændringsforslag forhindrer stort set føderale, statslige og lokale myndigheder fra censur.

Virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan dog begrænse indholdet, der er tilgængeligt på deres netværk. De fleste K-12-skoledistrikter har en form for internetfiltrering, mens virksomheder kan blokere adgang til underholdningstjenester, websteder med høj båndbredde eller endda ekstern e-mail.

En VPN giver dig mulighed for at få adgang til det gratis og åbne internet, uanset hvor du er-skole, offentlig Wi-Fi eller andre steder. ExpressVPN fungerer med en streng politik uden aktivitets- eller forbindelseslogfiler, så du kan gennemse online fri for overvågning af din internetudbyder eller nogen anden.