Kina topix

Selvfølgelig er der en vis ironi ved at erklære et klonesite som en dårlig spiller på grundlag af, at det pirerer et andet pirats websteds image. Men ikke desto mindre, hvis et websted ikke kan klare det på sine egne fordele og er parat til at vildlede nu, hvem skal sige, hvilke andre taktikker det vil anvende, når det har en dejlig intetanende brugerbase om bord.

Fundet et nyt YTS / YIFE -sted? Det er en falsk

Torrentfreak -inboxen sprænger med nyheder om, at Yts og Yify gør comeback. Indrømmet, de websteder, vi bliver knyttet til at ligne den rigtige aftale, men de er forfalskninger, hver eneste af dem. Selv de mennesker, der udførte en fjendtlig overtagelse af EZTV, kommer ind på handlingen med deres egen replika. Skal gribe den trafik!

Falske

På trods af bekymringer fra BitTorrent elitister om, at stedet var en cesspit af rips af dårlig kvalitet, var YTS et af verdens mest populære torrent -indekser af en grund.

Enkelt at finde, offentligt tilgængelig, dejligt at se på og svulmende med film, YTS bar tusinder af verdens mest populære titler i et let fordøjeligt, praktisk format.

Tidligere hjemsted for Yify Rips, YTS er ikke mere. Webstedet blev lukket af en retssag på flere millioner dollars, der blev indgivet til en New Zealand-domstol af MPAA, og det kommer aldrig tilbage.

I betragtning af antallet af tip, der blev modtaget på TF i morges, skulle du dog ikke tro, at der ikke var noget galt. E -mail efter e -mail har erklæret, at “YTS er tilbage!!”Og i kampform også.

Som det kan ses af skærmbilledet nedenfor, ser det bestemt ud som det.

Yify-fake

Men til skuffelsen over alle YTS og Yify -fans er ovenstående sted en falsk. Det er placeret på YTS.AG og det fremmes af de samme mennesker, der udførte en fjendtlig overtagelse af EZTV tidligere på året.

Som påpeget af en TF -læser indekserer webstedet imidlertid faktisk nogle gamle Yify -rips. Det kan være, men på samme måde som EZTV ikke længere bærer ægte EZTV -udgivelser, YTS.AG har heller ikke nye ‘ægte’ Yify -rips, da Yify ikke længere er i forretning.

Det er et åbenlyst forsøg på at indbetale det tomrum, som YTS har efterladt og være sikker på, at det ikke vil være den sidste. Hvis de ikke allerede vises, vil torrentsteder snart blive oversvømmet med falske torrenter, der hævder at være fra Yify. De vil ikke være, garanteret.

Selvfølgelig er der en vis ironi ved at erklære et klonesite som en dårlig spiller på grundlag af, at det pirerer et andet pirats websteds image. Men ikke desto mindre, hvis et websted ikke kan klare det på sine egne fordele og er parat til at vildlede nu, hvem skal sige, hvilke andre taktikker det vil anvende, når det har en dejlig intetanende brugerbase om bord.

Kopiering er uden tvivl navnet på spillet, men det er sandsynligvis en bedre langsigtet strategi at være en bedre langsigtet strategi.

Er YTS et rigtigt domæne eller falsk? Skal det stole på?

Yts

(Foto: Reuters) Domænenavnet YTS.AG, som først for nylig blev registreret, er hurtigt klatret i sin Alexa -placering. Dette nye websted er nu det nye officielle domæne for Torrent -webstedet YTS.

Reklame

Fans finder det meget svært at stole på det nye Torrent -websted YTS i lyset af de mange rygter, der flyder rundt.

En masse torrent -websted som Pirate Bay og Extra Torrent står i øjeblikket over for lovlige slag. MPAA tager det ene sted efter det andet med flere lovdragter for at nedbringe dem, da de ikke overholdt ophavsretlige love.

Reklame

Efter at have taget syv domæner i Pirate Bay for nylig, frygter det blandt torrentbrugere, at websteder som YT’er heller ikke vil blive skånet i denne kamp. Domænenavnet YTS.AG blev for nylig registreret.

Det er udskiftning af det tidligere Yify -mærke. YTS var hurtig nok til at komme til toppen af ​​Alexa -placeringerne. YTS er nu det nye officielle domæne for Torrent -webstedet Yify. Yts.AG er et ligesom gammelt Yify -hold.

Tidligere i år havde MPAA succes med at lukke Yify ned. Webstedsejere var overhovedet ikke i stand til at gøre det online. De lancerede dog de nye YT’er.AG. De hævder, at YTS er bedre end Yify og dens tjenester. Det er fuld af forbedringer og forbedringer.

720p, 1080p og også i 3D -versioner er medieversionen, der findes i ynt. YTS giver en fremragende kvalitet af video til brugerne, og det også i mindre størrelse. Yts.AG er i øjeblikket en temmelig ny på markedet, der får de mange operatører til at tvivle på virksomheden i sin ægthed.

Og med torrent oldies som Pirate Bay, der allerede står over for mange verifikationsproblemer, bliver det endnu sværere for operatørerne at stole på YTS. Nogle af virksomhederne kalder det også falske. Årsagen bag dette er, at YTS forkert bliver beskyldt for at have brugt YTS -mærket. YTS benægter denne påstand om at være forbundet med EZTV.