Forbyder Netflix -konti ved hjælp af VPN

Territorial licens

Er det sikkert at bruge en VPN til at få adgang til Netflix?

Antag, at jeg vil oprette forbindelse til Netflix for at få indhold fra et andet sted, jeg bruger en VPN til Netflix. Hvordan jeg forstår det er, at mange mennesker bruger de samme servere og har den samme IP online.

Hvis jeg kun bruger en VPN til Netflix, og en anden beslutter at oprette forbindelse til den samme server for at gøre noget ulovligt (at downloade copyright -materiale osv.), Er det ikke et problem for mig?

Jeg vil ikke være knyttet til noget af det, men vil bare bruge en VPN til Netflix.

Er dette ikke et problem, eller betyder det overhovedet noget?

Hvor længe har du brugt Netflix via VPN, og har du set problemer?

Forbyder Netflix -konti ved hjælp af VPN?

Det enkle svar på Netflix VPN Ban -spørgsmålet er – nej, de gør det ikke. Så tag en dejlig dyb indånding, slap af og læs videre, hvis du vil vide mere om whys og hvad-hvis.

Der er mange lag til denne ‘løg’, så hvis du vælger at læse videre, vil vi skrælle dem af, én ad gangen, for at give dig et meget fyldigere billede i den aktuelle tilstand af Netflix ‘placeringsbaserede begrænsninger.

Hvorfor blokerer Netflix VPN’er alligevel?

Brugere og seere over hele verden ser sandsynligvis på Netflix og enhver anden streamingtjeneste til at bruge geo-blokerende teknologi som en flok spoilsports. Jeg mener, hvor er skaden ved at lade folk se disse programmer, uanset hvor de er? De har betalt for et abonnement, så det er ikke som de stjæler, er det?

Det egentlige spørgsmål er mellem Netflix og dets udbydere. Hvis for eksempel Showtime, HBO eller BBC opretter visning, der er adgang til gennem deres egne betalte for kanaler og streamingtjenester, ønsker de ikke, at seerne får adgang til det et andet sted gratis.

Hvor Netflix har betalt for en licens, forventes de lovligt at beskytte udbyderens behov ved at overholde de aftalte rettigheder. Disse licenser kommer også til en række priser. For lande med lavt abonnentnumre er en licens langt billigere at erhverve end i de lande, der leverer deres shows til meget større målgrupper. Og omkostningerne ved en global licens? Du kan forestille dig, hvilken slags aftale der skulle blive slået der.

Med Netflix, der har forskellige kataloger for hvert af de lande, de opererer i, er deres rettighedsspørgsmål alle unikke, land-til-land og program-til-program.

Netflixs historie og dens VPN -blokke

For nylig, hvis du tæller 4 år som nyere, trådte Netflix op sin VPN -detektion. Før da havde de ikke et system på plads til at forhindre VPN -adgang overhovedet, hvilket gav seerne over hele verden adgangen til hele deres katalog over fremragende programmering.

Endnu for nylig (for et par år siden) begyndte Netflix aktivt at søge VPN -udbydere. Deres evne til at opdage og blokere VPNS -alternative servere er forbedret markant, hvilket gør adgang til forskellige lands se på en større udfordring end nogensinde. Denne handling har kun øget den indsats, som VPN -tjenesterne har gjort for at slå blokke, og indtil videre fortsætter spillet med kat og mus.

I ganske lang tid ville næsten enhver af VPN -tjenesterne få dig adgang til de shows, du ville se, men nu, ja, de fleste af dem får dig ikke igennem, uanset hvor mange servere du skifter mellem. Kun en håndfuld af premium -indstillingerne har midlerne til at fortsætte med at knække Netflix’s blokader.

Åh, og Streamlocator, selvfølgelig.

Streamlocator arbejder konstant for at sikre pålidelig adgang til Netflix og alle de andre tjenester, der understøttes. Fordi de kun fokuserer på streamingtjenester, sikrer de 100% opmærksomhed på at give ubundet adgang.

Netflix ‘store snak om forbud og bøder

På det tidspunkt tog Netflix en stærk holdning mod VPN -tjenesteudbydere, fordi det var i deres bedste interesse at holde deres udbydere glade. Der var rapporter om trusler om at forbyde konti og tage retssager mod gerningsmændene. Der så ikke ud til at være nogen rapport om, at det sker i nogen af ​​deres mange geografiske placeringer.

De har gjort et passende job siden da, der viser deres indholdsudbydere, at de betyder forretning, da deres tekniske systemer fungerer godt og forhindrer en stor del af adgangskørerne, når de engang er fundet lette. Det er dog stadig en op ad bakke for dem; Jobbet med at oprette nye metoder til at finde og blokere VPN’er er meget sværere end VPN’erne, der finder vej rundt om dem.

Er det lovligt at omgå Netflix’s geo-blokering ved hjælp af en VPN?

Hvis du læser gennem Netflix’s brugsbetingelser, ser du, at de har gjort det helt klart, at de ikke ønsker, at du skal bruge VPN’er. Dette er alt sammen til de aftaler, de har indgået med deres indholdsudbydere.

”Du kan se et film eller tv -show gennem Netflix -tjenesten primært i det land, hvor du har etableret din konto og kun på geografiske steder, hvor vi tilbyder vores service og har licenseret sådan film eller tv -show. Det indhold, der muligvis er tilgængeligt for at se, varierer efter geografisk placering. Netflix bruger teknologier til at verificere din geografiske placering.”

Der er dog ikke noget sted, der siger, at det er ulovligt. Der er problemer med copyright-lovgivningen, rettighedsspørgsmål og mere, selvfølgelig, men som forbruger, der tilmelder sig en VPN for at se geo-blokeret Netflix-indhold indtil videre, ser det ikke ud til at bryde nogen love.

Territorial licens

Når distributøren sælger rettighederne til et program på et bestemt sted, kaldes det territorial licens.

Netflix har åbent indrømmet, at dens mål ville være for fuldstændig global licens, hvis det på nogen måde var muligt. International adgang til indhold ville uden tvivl hæve deres abonnementsnumre. Seere i lande med mindre kataloger kunne derefter få adgang til alt, hvad de mangler, og efterspørgslen ville vokse til Netflix -tjenesten.

Imidlertid er en global licens meget mere kompliceret – og meget dyrere at erhverve.

Hvordan ser Netflix VPN’erne?

VPNS bruger servere med IP -adresser, der viser det specifikke og krævede land for det lands Netflix -katalog.

Hvis Netflix opdager, at den samme IP -adresse bruges til at få adgang til deres servere af et stort antal brugere, utroligt usandsynligt at være i samme husstand, hæver den et rødt flag, og adressen bliver sortlistet.

De mest succesrige VPN -udbydere har råd til at købe udskiftning IP’er næsten lige så hurtigt som Netflix kan blokere dem. De mindre, mindre succesrige udbydere er ikke så heldige, og det er derfor, så mange af dem ikke kan få adgang til Netflix -placeringer, hvor de engang kunne.

Hvor gode er VPN’er til at komme rundt i Netflix Geo-Blockades?

En gang-upon-a-time var de store; endnu nu? Ikke så meget.

At hoppe til en server beliggende i New York eller Californien ville give seerne i Canada, Europa eller andre steder, let adgang for et par år siden. Men nu ser det ud til, at de førende tjenester har de lette og direkte adgangskiler har brug for.

De gratis VPN -udbydere har næsten ingen chance længere. De billigere tjenester er lige så usandsynlige at give problemfri adgang uden at skulle hoppe servere her og der.

Netflix arbejder flittigt for at oprette et system, der ikke kun genkender de mest populære VPN -servere, men helt ned på listen for at stoppe dem alle.

Så hvordan kan du komme rundt på Netflix -blokke?

Du kan betale ind i en af ​​de mere succesrige VPN -tjenester. Du bliver ikke ført til retten eller mister din Netflix -konto, hvis du trods alt gør det. Det er en mulighed, men det er ikke ideelt. Du kan ikke være sikker på, hvornår Netflix også finder en måde at blokere dem på.

Hvad du har brug for er et system, der bruger flere teknologier for at sikre, at de altid har adgang til Netflix -serverne.

Streamlocator gør netop det, og fordi det fungerer med din router, gør det det uden nogen af ​​de sædvanlige ulemper, VPN -indstillingerne kommer med. Vi er klar og venter på at hjælpe; Er du klar til enkel og øjeblikkelig adgang til alle de shows, du i øjeblikket går glip af?

2021 Streamlocator . Alle rettigheder forbeholdes