Fik et spørgsmål om de øverste VPN’er, der accepterer bitcoin og andre cryptocurrencies? Tjek vores svar nedenfor!

Top 10 VPN’er til at købe med Bitcoin og anden krypto i 2023

VPN på smartphone omgivet af cryptocurrencies og en kvinde, der holder Bitcoin op

Cryptocurrencies er en populær metode til at købe et VPN -abonnement anonymt. Alle de bedste VPN -udbydere accepterer Bitcoin -betalinger. At købe en VPN med krypto forbedrer din sikkerhed, fordi Disse transaktioner kan ikke spores tilbage til dig, I modsætning til kreditkort eller PayPal.

Vores top fem VPN’er, der accepterer cryptocurrencies, er:

 1. Nordvpn: Den bedste VPN at købe med Bitcoin
 2. Surfshark: Den hurtigste VPN til at købe med Bitcoin
 3. ExpressVPN: En sikker og privat VPN, der accepterer Bitcoin -betalinger
 4. Cyberghost: Hurtig og overkommelig VPN at købe med Bitcoin
 5. Privat internetadgang: En privatlivsorienteret VPN, der accepterer Bitcoin-betalinger

Af disse anbefaler vi stærkt Nordvpn, som tilbyder fremragende hastigheder og robust sikkerhed. Du kan bruge det til at gennemse anonymt og omgå næsten enhver form for geo-begrænsning. Det er også ideelt til streaming af Netflix, spil og download af torrents.

Nordvpn

Læs den fulde artikel nedenfor for detaljer om de fem bedste VPN’er, du kan købe med cryptocurrencies, der er anført ovenfor og seks andre!

En VPN er det bedste værktøj til at forblive anonym online. At betale for en VPN med et kreditkort eller PayPal kan imidlertid afsløre identificerende oplysninger. Heldigvis kan du købe en VPN med bitcoin for at sikre Ingen personlige oplysninger deles med VPN -udbyderen.

Mange VPN’er accepterer kryptobetalinger, men ikke alle af dem har robuste sikkerhedsfunktioner og førsteklasses hastigheder. Efter omfattende test konkluderede vores team det Nordvpn er den bedste VPN, der accepterer Bitcoin tegnebog og kryptobetalinger. Dens fremragende hastighed, omfattende VPN -servernetværk og robuste sikkerhedsfunktioner gør det til vores øverste valg.

Vi har også opført nogle fremragende alternativer til Nordvpn på vores liste over de bedste VPN’er, der accepterer krypto. Tjek listen nedenfor!

Som er den bedste VPN at købe med bitcoin?

Vi kiggede på hastighed, sikkerhed og brugervenlighed, når vi vælger vores bedste virtuelle private netværk. Disse udbydere Tilby et højt niveau af privatlivets fred og fordele såsom sikker torrenting og evnen til at fjerne blokering af geografisk begrænset indhold.

For en oversigt over de bedste fem VPN’er, der skal købes med Bitcoin, kan du tjekke denne tabel nedenfor. Hvis du vil tjekke alternativer, skal du rulle ned og se på de seks andre muligheder, vi har opført!

Funktion Nordvpn Surfshark Expressvpn Cyberghost Privat internetadgang
Antal servere 5.500+ 3.200+ 3.000+ 9.000+ 5
Antal lande 60 99 94 90+ 80+
Accepterer Bitcoin
Crypto Payment Gateway Coingate Coingate og Coinpayments Bitpay Bitpay Bitpay
Protokoller OpenVPN, IKEV2/IPSEC, Nordlynx OpenVPN, IKEV2, Wireguard OpenVPN, IKEV2/IPSEC, L2TP/IPSEC, Lightway OpenVPN, Wireguard, IKEV2/IPSEC OpenVPN, Wireguard, L2TP/IPSEC
Pris $ 3.49/måned $ 2.49/måned $ 5.00/måned $ 2.19/måned $ 2.19/måned
Køb Få Nordvpn Få surfshark Få ExpressVpn Få cyberghost Få pia

Efter den hurtige oversigt, lad os nu tage et dybere kig på hver af de bedste VPN’er at købe med Bitcoin.

1. Nordvpn: Den bedste VPN at købe med Bitcoin

Hjemmeside på et Nordvpn -websted, juli 2023

Fordele

 • Accepterer et antal cryptocurrencies
 • Testet og sikker kryptering for at sikre brugerdata
 • Sømløs streaming med SmartPlay
 • Reviderede ikke-logs VPN, der sikrer privatlivets fred

Ulemper

 • Servere kun i 70 lande

Nordvpn er vores top-rangerede VPN, og overraskende accepterer den Bitcoin og Crypto Payments. Det også Tilbyder markedsledende sikkerhed og privatliv uden at påvirke hastigheden markant. Som et resultat var det en nem beslutning at sætte Nordvpn øverst på vores liste over de bedste krypto -VPN’er.

Funktioner:

 • Cryptocurrencies accepteret: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Dogecoin (Doge), Tether (USDT), Cardano (ADA), USD -mønt (USDC) og mere
 • Crypto Payment Gateway brugt: coingate
 • Baseret i: Panama
 • Samtidige forbindelser: 6

Nordvpn anvender AES-256-bit kryptering til idiotsikker sikkerhed. Det tilbyder også funktioner som en dræbskontakt for at forhindre, at din faktiske IP -adresse lækker, når VPN -forbindelsen falder. Desuden er det baseret i Panama, så Nordvpn behøver ikke at logge data, Og du kan stole på det for at holde dine data private og sikre.

Nordvpn er også en fremragende streaming VPN, da det tilbyder mere end 5.500 servere over hele kloden. Desuden bruger NordVPNs SmartPlay-funktion Smart DNS-teknologier til at lade dig streame geo-blokeret indhold på Netflix, Amazon Prime og andre streamingtjenester.

Et Nordvpn -abonnement kan bruges på op til seks enheder samtidigt og er kompatibelt med Windows, MacOS, iOS, Android og Linux. Det tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan teste den risikofri.

Vores valg
Deal spar stort med 68% rabat på et to-årigt abonnement + tre måneder gratis!

Vil du vide mere om Nordvpns privatlivs- og sikkerhedsfunktioner? Tjek vores fulde anmeldelse!

2. Surfshark: Den hurtigste VPN til at købe med Bitcoin

Skærmbillede af Surfshark -hjemmeside

Fordele

 • Lynhurtige hastigheder på tværs af sit servernetværk
 • Accepterer et antal cryptocurrencies på tværs af to gateways
 • Meget overkommelige prisplaner
 • Ubegrænset samtidige forbindelser til brug på flere enheder

Ulemper

 • Linux -klient kan være klodset

Surfshark tilbyder alle de sikkerheds- og privatlivsfunktioner, du har brug for til en utrolig overkommelig pris. Hvad der får denne udbyder til at adskille sig fra de andre VPN’er på denne liste er det store antal cryptocurrencies, du kan betale med. Som sådan er det en af ​​de bedste VPN’er at købe med krypto.

Funktioner:

 • Cryptocurrencies accepterede: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Dogecoin (DOGE), Tether (USDT), Beam (Beam), Monero (XMR) og TRON (TRX)
 • Crypto Payment Gateway Bryttet: coingate og møntpettigheder
 • Samtidige forbindelser: Ubegrænset
 • Baseret i: Holland

Surfshark er en sikker og privat VPN. Det inkluderer en automatisk dræbskontakt og CleanWeb Ad -blok Funktion til Google Chrome og Firefox Browsere. Andre fordele inkluderer sikre protokoller, AES-256-bit kryptering, privat DNS og lækagebeskyttelse.

Surfshark tilbyder fremragende browsing, streaming, download og crypto trading hastigheder takket være dets 3.200+ servere i 65 lande. Vi har med succes fjernet førende streamingudbydere som BBC iPlayer og Hulu med Surfshark -servere.

En af Surfhsarks bedste funktioner er, at et abonnement kan bruges på tværs af ubegrænsede samtidige forbindelser, hvilket gør det til en fremragende VPN for familier og virksomheder. Det er kompatibelt med Windows, MacOS, Android, iOS, Linux og Amazon Fire TV.

Deal spar 82% + 2 måneder gratis og betaler kun $ 2.30 om måneden

Vores fulde surfshark -gennemgang udforsker sine funktioner i dybden. Du kan også prøve funktionerne ved at få en 30-dages gratis prøve af Surfshark.

3. ExpressVPN: En sikker og privat VPN, der accepterer Bitcoin -betalinger

Skærmbillede af ExpressVPN -hjemmesidewebstedet

Fordele

 • Bevist track record af førsteklasses sikkerhed
 • Accepterer et antal stabelcoins
 • Fremragende live kundesupport

Ulemper

 • Startpris på $ 5 er dyr

ExpressVPN har længe været et af vores top valg blandt VPN -udbydere på grund af dets fremragende funktioner. Det har accepterede cryptocurrency -betalinger siden 2014, Gør det til et øverste valg for alle, der ønsker at købe VPN’er med Bitcoin.

Funktioner:

 • Cryptocurrencies accepterede: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), USD -mønt (USDC), Binance USD (BUSD), Paxos (PAX) og Gemini Dollar (GUSD)
 • Crypto Payment Gateway brugt: Bitpay
 • Samtidige forbindelser: 5
 • Baseret på: Britiske Jomfruøer

ExpressVPN bruger højsikkerhedsprotokoller og AES-256-bit kryptering til robust sikkerhed. Desuden har den en Strenge politik uden logs og ekstra privatlivs- og sikkerhedsfunktioner, der inkluderer en dræbskontakt, DNS -lækagebeskyttelse og delt tunneling. Desuden er virksomheden baseret på de britiske Jomfruøer, en privatlivsvenlig jurisdiktion.

Det fungerer som en charme til at fjerne blokering af geo-blokeret indhold og streamingtjenester som HBO Max. Vi oplevede ensartede og pålidelige hastigheder på tværs af dens 3.000 servere beliggende i 94 lande.

Expressvpn fungerer på tværs af næsten enhver enhed, inklusive Windows, MacOS, Android, iOS, Linux og nogle Wi-Fi-routere. Du får også fordelen ved 24-timers kundesupport.

Expressvpn
Deal Exclusive Deal: Få en årlig plan for $ 6.67 pr. Måned (49% rabat)!

Læs vores fulde ExpressVPN -anmeldelse for et dybt dykke ned i dens robuste sikkerheds- og privatlivsfunktioner, eller test VPN ved hjælp af sin 30-dages pengene-tilbage-garanti.

4. Cyberghost: Hurtig og overkommelig VPN at købe med Bitcoin

Skærmbillede af Cyberghost -webstedet, juni 2023

Fordele

 • Omfattende support til mere end 9.000 servere
 • Udvidet 45-dages prøveperiode
 • Dedikerede servere til streaming og torrenting

Ulemper

 • Hastighederne kan være uberegnelige og upålidelige
 • Bruger ikke hash-algoritmer på højt niveau

Cyberghost er vejen at gå, hvis du vil have en Enkel, overkommelig VPN, der accepterer Bitcoin. Mens det mangler nogle sikkerhedsfunktioner på højt niveau, er det mere end tilstrækkeligt for de fleste brugers daglige behov.

Funktioner:

 • Cryptocurrencies accepterede: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE), Tether (USDT), USD -mønt (USDC) og mere
 • Crypto Payment Gateway brugt: Bitpay
 • Samtidige forbindelser: 7
 • Baseret i: Rumænien

Ligesom andre VPN’er på denne liste bruger Cyberghost 256-bit militær-kvalitet kryptering til at sikre brugerdata. Det har også en robust politik uden logs og frigiver kvartalsvise gennemsigtighedsrapporter At vise, at det ikke overleverer brugerdata til regeringsmyndighederne.

Når det kommer til at fjerne blokering, klarer Cyberghost sig meget godt takket være sit omfattende servernetværk og dedikerede servere. Mens dens hastigheder kan svinge, Vi så vores foretrukne live sportsbegivenheder På Fox Sports ved hjælp af Cyberghost.

Vi elsker Cyberghost’s Ren, let at navigere interface, Hvilket er perfekt til begyndere. Det fungerer på syv enheder samtidigt og understøtter alle større operativsystemer. Hvis du ikke er overbevist om Cyberghost, kan du prøve det gratis ved hjælp af sin generøse 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Cyberghost
Deal spar 83% og få cyberghost for kun $ 2.19 pr. Måned!

Find ud af mere om Cyberghosts streaming- og fjernelse af kapaciteter i vores fulde gennemgang!

5. Privat internetadgang (PIA): En privatlivsorienteret VPN, der accepterer Bitcoin-betalinger

PIA -hjemmeside med tilføjet logo i hjørnet, juli 2023

Fordele

 • Understøtter betalinger i en række populære cryptocurrencies
 • Open source-naturen tilføjer sin gennemsigtighed
 • Stærkt fokus på brugernes privatliv og anonymitet

Ulemper

 • Hastigheder svinger over IT -servernetværket
 • Kundesupport er ikke den mest lydhør

Hvis du ønsker at købe en VPN med Bitcoin, foreslår vi stærkt PIA. Pia er ret vokal om sin mission til Tilbyder brugerne de højeste niveauer af sikkerhed og privatlivets fred, Derfor accepterer det bitcoin og andre cryptocurrencies som en privat betalingsløsning.

Funktioner:

 • Cryptocurrencies accepterede: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Shiba Inu (Shiba), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE), Apecoin (APE), indpakket Bitcoin (WBTC), USD COIN (USDC ), Euro Coin (EUROC, Polygon (Matic)
 • Crypto Payment Gateway brugt: Bitpay
 • Samtidige forbindelser: 6
 • Baseret i: USA

Pias open source-software Anvender de mest sikre protokoller, inklusive 256-bit kryptering for at holde dine data sikre. Dens Kill Switch er også aktiveret som standard og forhindrer DNS -lækager. Selvom PIA er baseret i et land på 5 øjne, har det en bevist track record med ikke at dele brugerdata med internetudbydere og statslige agenturer.

Det er enorme netværk på 33.000 servere er meget praktisk til at omgå geo-blokeret indhold. Imidlertid kan hastighederne på tværs af sit servernetværk være rystende og kan ikke altid resultere i den bedste streamingoplevelse.

Med privat internetadgang kan du Tilslut op til seks enheder på én gang. Det giver også yderligere fordele som den private internetadgangsbrowserudvidelse, en e -mail -overtrædelseskanner og en BoxCryptor -licens til at kryptere de filer, du uploader til cloud -lagringstjenester som Dropbox eller Google Drive.

Privat internetadgang (PIA)
Deal Grab Pia for kun $ 2.19 pr. Måned (82% rabat!)

Vil du vide mere om PIAs privatlivs- og sikkerhedsfunktioner? Læs vores fulde gennemgang af VPN -appen. Du kan også prøve PIA, før du køber den ved hjælp af sin 30-dages pengene-tilbage-garanti.

6. Atlas VPN: En mobilvenlig krypto VPN

Fordele

 • Tilbyder en gratis version
 • Mobilapps er meget brugerfirma
 • Meget overkommelige prisindstillinger

Ulemper

 • Relativt lille servernetværk
 • Har ikke ram-servere

Atlasvpn er en af ​​de stigende stjerner i VPN -verdenen. Det tilbyder Fremragende hastigheder og sikkerhed til overkommelige priser, Og det tilbyder endda en gratis version. Det begyndte at acceptere Bitcoin -betalinger i 2022 og tjente det på det sjette sted på vores liste.

Funktioner:

 • Cryptocurrencies accepteret: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) og Monero (XMR)
 • Crypto Payment Gateway Bryttet: Coinpayments
 • Samtidige forbindelser: Ubegrænset
 • Baseret i: USA

Atlasvpn er en Sikker og privat VPN -udbyder. Den bruger 256-bit kryptering og har en effektiv dræbskontakt til at beskytte brugertrafikaktivitet. Ligesom PIA er Atlasvpn også baseret i USA, der kommer fra et privatlivets synspunkt. Imidlertid giver dens reviderede politik uden logs tillid til, at brugerdata ikke overføres til regeringen.

Med 750 servere i 37 lande, atlasvpn’s Servernetværk stemmer ikke overens med andre VPN’er På denne liste. Imidlertid var hastigheder på alle dens servere i det mindste temmelig konsistente. Dette gør Atlasvpn til en ret pålidelig mulighed for at streame indhold online.

Atlasvpns desktop og mobile apps er meget brugervenlige, hvilket gør det til en fantastisk mulighed for Novice VPN-brugere. Du kan endda prøve dens funktioner ved hjælp af 30-dages pengene-tilbage-garantien.

Deal 85% rabat på et tre-årigt abonnement ($ 1.83 pr. Måned)

Hvis du overhovedet ikke ønsker at bruge penge kan bruge sin gratis version. Bemærk, at du får begrænsede data og serverplaceringer på den gratis version.

Interesseret i et dybtgående kig på atlasvpn? Tjek vores fulde gennemgang af VPN -tjenesten.

7. Mullvad VPN: Den bedste VPN, der accepterer Bitcoin for anonymitet

Skærmbillede af Mullvad VPN webstedets hjemmeside

Fordele

 • Fremragende privatliv og sikkerhed på tværs af sit servernetværk
 • Meget hurtige hastigheder
 • Kræver ingen personlige oplysninger til oprettelse af konto

Ulemper

 • Relativt dyrt
 • Understøtter ikke refusion for cryptocurrency -betalinger

På udkig efter en VPN, der giver dig mulighed for at oprette en helt anonym konto? Med Mullvad VPN kan du oprette en konto uden en e -mail -adresse og betale i Bitcoin, hvilket resulterer i Komplet anonymitet.

Funktioner:

 • Cryptocurrencies accepterede: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) og Monero (XMR)
 • Crypto Payment Gateway anvendt: N/A
 • Samtidige forbindelser: 5
 • Baseret i: Sverige

Mullvad har hurtigt navngivet sig selv som en af ​​de mest private og sikre VPN’er. Den bruger førende protokoller som OpenVPN -protokollen og Wireguard -protokollen til at sikre internettrafik. Sverige, hvor Mullvad opererer, er medlem af 14 Eyes Surveillance Alliance. Virksomheden havde imidlertid sin politik, der ikke var login-politikken uafhængigt i 2022, idet de tildelte privatlivsrelaterede bekymringer.

For en privatlivsfokuseret VPN, Mullvad Serverer fremragende hastigheder. På trods af gode hastigheder er det desværre ikke en stor streaming VPN på grund af dets lille netværk og manglende evne til at omgå geo-blokke på Paramount og andre streamingwebsteder.

Et enkelt Mullvad -abonnement kan bruges på tværs af fem enheder samtidigt, hvilket er et lille antal sammenlignet med surfshark og atlasvpn. Det er også relativt dyrt, at være mindst $ 2 dyrere end Surfshark pr. Måned.

Mullvad vpn

Et hurtigt blik på vores fulde Mullvad Review vil hjælpe dig med at forstå dens funktioner bedre, før du køber det. Interesseret i at prøve Mullvad VPN, før de køber det? Brug sin pengene-tilbage-garanti til at få en 30-dages gratis prøve.

8. Protonvpn: Crypto VPN med en fremragende gratis version

Fordele

 • Tilbyder en fremragende gratis version med ubegrænset browserdata
 • Proton AG er et husholdningsnavn, når det kommer til brugernes privatliv
 • Tilbyder specaliserede servere for ekstra sikkerhed

Ulemper

 • Kan ikke betale ved hjælp af bitcoin, mens du tilmelder dig
 • Betalte planer er relativt dyre

Hvis du leder efter gratis VPN -udbydere, som du til sidst kan opgradere til en premium -plan ved hjælp af Bitcoin, skal protonvpn være dit valg. Dens gratis version tilbyder Premium VPN-niveau sikkerhed sammen med Ubegrænset browserdata.

Funktioner:

 • Cryptocurrencies accepteret: Bitcoin (BTC)
 • Crypto Payment Gateway Brugt: Direkte tegnebogbetalinger
 • Samtidige forbindelser: 10
 • Baseret i: Schweiz

Proton er kendt for sin krypterede posttjeneste, som har været vores foretrukne sikre e -mail -udbyder i flere år. Dog er VPN -tjenesten lige så lovende takket være sin Robust kryptering og yderligere sikkerhedsfunktioner, såsom Securecore -servere. Disse tilbyder ekstra beskyttelse mod overvågning. Proton VPN har også en robust politik uden loger og er baseret i Schweiz.

Vi oplevede konsekvent hurtige hastigheder, mens vi brugte protonvpn, både på de gratis og betalte versioner. Mens du muligvis oplever noget forsinkelse på fjerntliggende servere, er Protonvpn stadig en Fantastisk mulighed for streaming, spil og torrenting. Dets netværk på 1.700+ servere i 60+ lande giver flere muligheder for at fjerne blokering af geo-begrænset indhold.

Et enkelt protonvpn -abonnement kan være bruges på 10 enheder samtidigt, hvilket er ganske generøst. Mens dets startprispoint er lidt dyrt, kan du altid starte med den gratis version.

Proton VPN
Deal en solid cybersikkerhed og privatlivspakke for kun $ 3.99/måned!

Du kan lære mere om, hvordan protonvpn holder dig sikker online i vores fulde anmeldelse. Klar til at prøve protonvpn? Husk at bruge 30-dages pengene-tilbage-garanti At få en fuld refusion, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten.

9. Privatevpn: Den bedste VPN til direkte bitcoin -betalinger

Skærmbillede af PrivateVPN webstedets hjemmeside

Fordele

 • Understøtter direkte bitcoin -betalinger uden behov for en gateway
 • Dedikeret server til at fjerne blokering af Netflix

Ulemper

 • Understøtter ikke nogen cryptocurrencies udover Bitcoin
 • Lille servernetværk med kun 200 servere

Privatevpn er en af ​​de få VPN -tjenester, der Understøtter direkte bitcoin- og crypto -transaktioner. Dette betyder, at du ikke behøver at bruge en gateway som coingate eller bitpay. I stedet kan du sende bitcoin direkte til den angivne tegnebogadresse.

Funktioner:

 • Cryptocurrencies accepteret: Bitcoin (BTC)
 • Crypto Payment Gateway Brugt: Direkte tegnebogbetalinger
 • Samtidige forbindelser: 10
 • Baseret i: Sverige

Privatevpn bruger AES-256-bit kryptering med 2048-bit nøgler, En af de højeste krypteringsstandarder. Vi testede dets dræbskontakt, og den fungerer som annonceret uden IP- eller DNS -lækager, selv når vores VPN -forbindelse vaklede.

Som navnet antyder, er PrivateVPN seriøs med brugernes privatliv og holder ikke brugerlogfiler. Dette er vigtigt i betragtning af dens placering i Sverige, et medlem af 14 Eyes Alliance.

Med kun 200 servere, privatevpn er ikke den ideelle streaming VPN. Imidlertid er dens servere godt spredt over hele kloden og kan omgå geo-begrænsninger temmelig godt. Under testning fjernede vi Netflix, Hulu og andre førende streamingwebsteder uden besvær.

Med 10 samtidige forbindelser er privatevpn en Fantastisk valg for brugere på udkig efter et delt VPN -abonnement. Dens mest overkommelige plan starter ved $ 2, hvilket gør PrivateVPN til en god VPN på entry-level VPN.

Privatevpn
Deal prøv privatevpn fra $ 2.00 pr. Måned!

Vil du vide mere om privatevpn, før du henter et abonnement? Vores fulde gennemgang har alle de detaljer, du har brug for. Og hvis du hellere vil prøve det selv, skal du bruge dets 30-dages pengene-tilbage-garanti For at få dig selv en gratis prøve.

10. Privadovpn: Crypto VPN med Coinbase -integration

Skærmbillede af Privadovpn -hjemmesiden, april 2023, med tilføjet logo i hjørnet

Fordele

 • Tilbyder en gratis VPN med 10 GB månedlige data
 • Understøtter markedsledende krypteringsprotokoller

Ulemper

 • Ingen data om nøjagtigt antal servere
 • Kundesupport via live chat er ikke tilgængelig

Coinbase er en af ​​verdens største crypto -platforme. Privadovpn annoncerede for nylig, at det ville muliggøre coinbase -integration, Tillader brugere at betale med deres krypto -tegnebøger eller betalingskort, et tilbud, der er virkelig unikt sammenlignet med de andre VPN’er på denne liste.

Funktioner:

 • Cryptocurrencies accepteret: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE), Tether (USDT), Cardano (ADA), USD -mønt (USDC) og andre kryptokurrencer understøttet af Coinbase
 • Crypto Payment Gateway brugt: Coinbase
 • Samtidige forbindelser: 10
 • Baseret i: Schweiz

Privadovpn er bedst kendt for sin gratis version, men det tilbyder også en fremragende premium -plan. I begge versioner er dine data Beskyttet af førende protokoller såsom OpenVPN, IKEV2 og Wireguard. Dette styrkes yderligere af sin strenge politik uden loger. Privado har hovedkontor i Schweiz, et land, der er kendt for sine privatlivslove.

Vi var ret imponeret over Privadovpns hastigheder på nærliggende servere, men det samme gælder ikke for servere placeret længere væk. Faktisk, Hastighederne faldt ganske bemærkelsesværdigt på fjerntliggende servere. Når det er sagt, var streaming ved hjælp af Privadovpn en glat oplevelse, og det blev let fjernet førende streamingudbydere.

Privadovpn
Deal kun $ 1.99/måned – eller prøv den gratis version!

Vi dykker ned i detaljerne i Privadovpns sikkerhed, hastighed og privatliv i vores fulde gennemgang! Sørg for at tjekke dens funktioner ved hjælp af dets 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Hvorfor bruge cryptocurrencies til at købe en VPN?

For din bekvemmelighed accepterer top VPN -udbydere flere betalingsmetoder, herunder kreditkort og PayPal. Imidlertid kan alle disse spores tilbage til dig – og er faktisk kontraproduktivt til dit mål om at beskytte din identitet med en VPN.

Til sammenligning, bitcoin -betalinger og andre cryptocurrencies er praktisk talt ikke sporbare, Tilbyder forbedret privatliv og sikkerhed, når du køber en VPN. At købe en VPN med bitcoin eller andre kryptos betyder, at du ikke behøver at videregive personligt identificerbare økonomiske oplysninger, såsom kreditkortnumre.

Med andre ord, hvis der er et hack eller dataovertrædelse, der involverer VPN, behøver du ikke at bekymre dig om, at dine følsomme detaljer falder i de forkerte hænder.

Ulempen er selvfølgelig det Du er muligvis ikke i stand til at få refusion Da Bitcoin -betalinger ikke kan vendes. Men hvis du kontakter kundesupporten fra din valgte VPN, er de normalt i stand til at tackle eventuelle problemer eller bekymringer, du måtte have.

Hvordan vi valgte de bedste VPN’er at købe med bitcoin

Det vigtigste trin i at vælge en VPN er at identificere Hvad du vil bruge det til Og hvilken udbyder tilbyder de bedste funktioner til at matche dine præferencer. Her er et par faktorer, som du måske vil overveje, før du køber en VPN med bitcoin eller andre virtuelle aktiver:

 • Sikkerhed: Dette er den vigtigste funktion af en VPN, så sørg for at vælge en VPN med stærk kryptering, IP -lækagebeskyttelse og en “ingen logfiler” -politik.
 • Fart: Sikkerhed bør ikke betyde en langsom forbindelse. Den bedste VPN skal tilbyde fremragende hastigheder, der giver dig mulighed for at streame og downloade indhold uden afbrydelser eller forsinkelse.
 • Kunde support: Vælg en VPN, der har et responsivt kundesupportteam. Live chat support foretrækkes, så du kan sortere eventuelle problemer hurtigt.
 • Pris og kvalitet: Gå efter en VPN, der giver værdi for dine penge, selvom det er lidt dyrt. Husk: Du kan altid prøve en VPN-udbyder først, drage fordel af sin prøveperiode eller pengene-tilbage-garanti, hvis den er tilgængelig.

Sådan køber du en VPN med bitcoin: trin-for-trin guide

At få et VPN -abonnement med bitcoin er en overraskende ligetil proces. Nedenfor, der er anført nedenfor, skal fungere for de fleste VPN’er, skønt de kan variere lidt fra en udbyder til en anden. Vi bruger Nordvpn til at illustrere de involverede trin.

 1. Besøg VPN -udbyderens websted.
 2. Tilmeld dig en konto. Nordvpn gør tilmelding til en konto hurtig og nem: bare klik på “Få Nordvpn” på hjemmesiden.

Nordvpn -hjemmeside med Get Nordvpn -knappen fremhævet

Vælg din foretrukne prisplan. Du bliver også nødt til at indtaste grundlæggende oplysninger, såsom din e -mail -adresse, på den følgende side.

Abonnementer med pris i USD som anført på Nordvpn -webstedet

Vælg din foretrukne betalingsmetode. Rul ned og vælg “Cryptocurrencies” for at fortsætte med din Bitcoin -betaling. Efter dette omdirigeres du til betalingsudbyderens websted.

Nordvpn Checkout -side med crypto -valutaerindstillingen fremhævet

 • Vælg din foretrukne krypto -tegnebog. Sørg for, at du har den krævede mængde cryptocurrency i din tegnebog.
 • Voilà! Du har nu købt et VPN -abonnement med Bitcoin eller en anden cryptocurrency.

  Sidste tanker: Køb en sikker VPN med bitcoin

  At betale for en sikker VPN med bitcoin tilføjer et element af privatlivets fred. VPN -udbydere accepterer bitcoin fordi Cryptocurrency -transaktioner efterlader færre spor end traditionelle betalingsmetoder som kreditkort eller PayPal.

  Når du køber med Bitcoin, behøver du desuden ikke at videregive følsomme oplysninger som dine bankkontooplysninger. Dette gør det til den sikreste online betalingsmetode, der hjælper dig med at forblive anonym. Nordvpn er den bedste VPN -udbyder Det accepterer cryptocurrency -betalinger takket være dets enorme servernetværk, konkurrencedygtige hastigheder og fremragende sikkerhedsfunktioner.

  Interesseret i flere tip og tricks, der hjælper dig med at forblive anonym online? Tjek følgende artikler:

  • Sådan skjuler eller ændrer din IP -adresse
  • De bedste proxy -websteder til at hjælpe dig med at gennemse anonymt
  • Sådan køber du Bitcoin med PayPal: En trin-for-trin-guide

  Bedste VPN’er at købe med Bitcoin: Ofte stillede spørgsmål

  Fik et spørgsmål om de øverste VPN’er, der accepterer bitcoin og andre cryptocurrencies? Tjek vores svar nedenfor!

  Som er den bedste VPN at købe med krypto?

  Nordvpn er vores højest rangerede VPN samlet og accepterer en række cryptocurrencies, herunder Bitcoin og Ethereum. Dets omfattende servernetværk, gode hastigheder og førsteklasses sikkerhedsfunktioner gør det til en af ​​de bedste krypto-VPN’er på markedet.

  Hvorfor skal jeg købe en VPN med bitcoin?

  Hvis du ikke har meget erfaring med at bruge bitcoin eller andre cryptocurrencies, vil du sandsynligvis købe en VPN ved hjælp af standardbetalingsmetoder såsom dit kreditkort.

  Dette er normalt sikkert, men at bruge cryptocurrency gør din online tilstedeværelse endnu mere sikker. Det reducerer risikoen for, at tredjepart får fat i dine økonomiske detaljer. Så hvis du har en crypto -tegnebog, skal du bruge den til at få en VPN.

  Kan jeg købe en VPN med BTC?

  Mange VPN’er accepterer Bitcoin -betalinger. Nogle af de bedste muligheder inkluderer Nordvpn og Surfshark. At betale med bitcoin betyder, at du kan forblive helt anonym, når du køber en VPN, hvilket forbedrer dit privatliv.

  Hvorfor accepterer ikke alle VPN’er cryptocurrency?

  Cryptocurrencies har fået popularitet i nyere tid, men de betragtes stadig ikke som standardbetalingsformer, i modsætning til kreditkort, gavekort eller PayPal.

  Ikke desto mindre accepterer nogle af de bedste VPN’er bitcoin -betalinger eller andre cryptocurrencies, hvilket hjælper med at forbedre dit privatliv og sikkerhed.

  Hvad er den billigste VPN til at betale med Bitcoin?

  En af de bedste og mest overkommelige VPN’er, der accepterer bitcoin, er cyberghost. Du kan få et to-årigt abonnement på lidt over $ 2 om måneden. Plus, du kan nyde en udvidet 45-dages pengene-tilbage-garanti, som giver dig mulighed for at teste tjenesten, før du forpligter dig på fuld tid.

  Mehak Siddiqui forfatter

  Teknisk journalist

  Mehak har skrevet i over et årti og brænder for at hjælpe folk med at have mere sikre, sundere forhold til alle ting tech. Hun har en kandidatgrad i kommunikation og er interesseret i virkningen af ​​teknologi og internettet på globale samfund.