Sådan oprettes en OpenVPN -server på Ubuntu 16 04

En VPN kan reducere sandsynligheden for at blive identificeret som et copyright -trold ved at give dig mulighed for fjernadgang til ophavsretligt beskyttede værker. Andre brugere kan downloade filerne ved at uploade dem til BitTorrent -netværket via seeders eller igler. Så mange data som muligt bør deles med dig, og det er almindeligt høflighed at dele så meget som muligt med igler. Du er sandsynligvis ikke tilsluttet internettet, og du kan have svært ved at downloade en torrent, hvis du ikke er. Hvis du har en torrent -fil, der er ødelagt eller korrupt, skal du muligvis udskifte den. Hvis trackeren ikke er i drift, kan det være, at det er offline, eller at den bruges til andre formål. Du er ikke i stand til at oprette forbindelse til internettet på grund af en blokeret forbindelse.

OpenVPN Support Forum

VPN -forbindelse fungerer, men kan ikke downloade torrents

Business Solution til at være vært for din egen OpenVPN -server med webadministrationsgrænseflade og samlede klienter.
2 indlæg • Side 1 af 1
NYX14850 OpenVPN Newbie Indlæg: 1 Tilsluttet: Ons 26. november 2014 21:55

VPN -forbindelse fungerer, men kan ikke downloade torrents

Indlæg af NYX14850 »Ons 26. november 2014 22:02

Jeg kører gnome ubuntu 14.04 med OpenVPN og ved hjælp af VPNBook. Jeg er i stand til at bruge VPNBook til at oprette forbindelse og surfe på nettet og kan kontrollere, at min IP -adresse med succes ændres.

Men når jeg prøver at bruge enhver bittorrent klient (e.g. transmission, ktorrent osv.), klienten vil ikke begynde at downloade torrenten. Det siger bare, at det er stoppet eller bare gør noget. Jeg bruger certifikaterne og serverne (Euro 1 eller Euro 2), der tillader P2P -deling. Jeg kan nemt downloade torrents med BitTorrent -klienterne uden en VPN -forbindelse.

Er der noget andet, jeg skal gøre for at konfigurere tingene korrekt? . En havneskift måske? Der ser ikke ud til at være nogen hjælp til dette problem på Internettet. Og jeg ved ikke, om det er et problem med Ubuntu specifikt.

Sådan oprettes en OpenVPN -server på Ubuntu 16 04

Hvordan bruger jeg åben VPN med torrents?

OpenVPN er en fuldt udstyret open source SSL VPN-løsning, der imødekommer en lang række konfigurationer, herunder fjernadgang, VPN’er til sted til stedet, Wi-Fi-sikkerhed og mere.
I denne tutorial lærer vi, hvordan man opsætter openvpn på en server, der kører Ubuntu 16.04 Og så hvordan man konfigurerer en klientmaskine, der kører Windows 10 for at oprette forbindelse til serveren. Vi opretter også nogle sikkerhedsfunktioner for at gøre vores VPN mere robust.

Selvom VPN’er skjuler IP -adresser og webtrafik, vil du være usandsynlig at blive fanget, hvis du bruger en torrent, fordi du vil være i stand til at få adgang til den. UTORRENT-Windows inkluderer også et kontrolpanel på serversiden med mulighed for at begrænse, hvor meget data der downloades til en bestemt IP-adresse. På trods af det faktum, at VPN’er kan bruges til at understøtte P2P -forbindelser, vil de ikke gøre torrenting hurtigere. Et downloadvindue kan være deaktiveret ved at lukke VPN -forbindelsen eller ved at afbryde forbindelsen. Selvom VPN’er ser ud til at være mindre effektive til at fremskynde internettrafikken, er de effektive til at skjule din IP -adresse. Hvis du ikke har en VPN, kan du stå over for en fin eller anordningsbeslag.

Fungerer OpenVPN med torrenting?

Kredit: Caetanoveloso.com

OpenVPN er en protokol, der kan bruges sammen med en række forskellige typer softwareapplikationer, herunder torrenting -klienter. Mens OpenVPN teoretisk kan arbejde med enhver torrenting -klient, er det i praksis bedst at bruge en klient, der er specifikt designet til at arbejde med protokollen. OpenVPN-kompatible torrenting-klienter vil typisk tilbyde bedre ydelse og stabilitet end dem, der ikke understøtter protokollen.

Kan jeg komme i problemer med torrenting med en VPN?

Kan du få detekteret torrents ved hjælp af VPN? På trods af det faktum, at brug. Hvis du ikke har en dræbskontakt, er den eneste måde at fange dig på, hvis du bruger en VPN, der ikke har en.

Kan jeg bruge gratis VPN til torrenting?

Kredit: www.Bestvpn.co

Baseret på vores P2P -test identificerede vi den øverste gratis VPN til torrenting: Windscribe gratis. Privado VPN Free er en gratis VPN med 10 GB data, der giver dig mulighed for at torrent. Der er ingen grund til at betale for en dataplan med skjul.Mig gratis, som giver dig en gratis P2P VPN med en månedlig datagrænse på 10 GB.

Hvis du er en torrent -bruger, skal du bruge en VPN til at skjule din IP -adresse fra andre. PIA VPN muliggør hurtige, private og sikre forbindelser uden behov for datakap eller peer-to-peer (P2P) begrænsninger. IP-adressen på din Torrent-bruger er offentlig, så hvis du ikke logger ind, vil din internetudbyder, copyright trold eller tredjepart være i stand til at bestemme din identitet. Ved hjælp af QBitTorrent, verdens mest sikre torrent -klient, testede vi hver VPN. Når du downloader, kan en hurtig VPN være lige så vigtig som den tid, det tager at downloade en torrent. Gratis VPN’er er på den anden side berygtede for dårlig privatlivspraksis. En VPN har en overflod af værktøjer og avancerede funktioner, der er unikke for det.

Du kan bruge en P2P VPN gratis med ubegrænset båndbredde, så du kan torrent uden at bekymre dig om datagrænser. VPN’er, der bruger delte IP -adresser, anbefales, fordi de giver dig mulighed for at dele en IP -adresse med snesevis eller endda hundreder af andre. Torrenting uden VPN er ekstremt farligt. Som et resultat kan du blive identificeret og skadet af din internetudbyder, copyright -trold og torrenters. Download og upload torrents uden at bruge torrents til at skjule din identitet ved hjælp af en VPN. Fordi du forhindrer din internetudbyder i at se din torrentaktivitet, holdes din torrentingaktivitet privat. Disse IP -adresser bruges af copyright troll -software til at detektere torrents, der er blevet uploadet eller downloadet af brugere.

Brugeren kontaktes derefter af internetudbyderen, der tildelte disse IP -adresser og får besked om at gribe ind mod dem for krænkelse af ophavsret. Når vi torrenter, råder vi dig kraftigt til at skjule din IP -adresse for at undgå at blive chikaneret af disse copyright -troldwebsteder. Mange gratis VPN’er tillader ikke P2P -trafik på deres netværk. For at bruge en gratis VPN skal du skjule din IP -adresse, mens du streaming – der er ingen mening i at bruge en VPN, der ikke kan gøre det. Vælg en VPN med disse funktioner, hvis du vil torrent sikkert. SOCKS5 er en vigtig opdatering til SOCKS -protokollen. Du kan bruge denne type proxyforbindelse til at skjule din IP -adresse og undgå trackere ved hjælp af en protokol, der håndterer P2P og Tracker -forbindelser. Du kan bruge dine SOCKS5 -proxy direkte til en torrent -klient, såsom BitTorrent eller uTorrent, ved at bruge dens integrationsfunktion.

Er privatevpn god til torrenting?

Vi designet den mest sikre VPN til torrents, der er tilgængelige i dag, fordi vi ønskede at sikre en sikker torrentoplevelse. Siden 2008 har PrivateVPN givet 100% anonymitet til over 44.000 brugere uden en enkelt dataovertrædelse.

Brug af Privatevpn -tjenesten hjælper dig torrent. Det understøtter både P2P- og HTTP -kryptering, ud over dedikerede torrent -servere, SOCKS5 og HTTP -proxy -support og en række tilpasningsmuligheder. Med standard OpenVPN -protokollen kan du forvente de højeste hastigheder blandt alle tilgængelige protokoller. Der er også VPN -tjenester til rådighed for at hjælpe dig med at undgå torrents. SurfShark er et billigt alternativ til PrivateVPN, som giver dig mulighed for at downloade torrents og streame krypteret lyd og video gennem apps såsom popcorn-tid. Cyberghosts lynhurtige servere er beregnet til aktiviteter såsom torrenting og streaming. Ud over at ikke-logs og internetdrabskontakter inkluderer tjenesten en VPN, der lukker dit internet, når det registrerer et IP-dråbe.

Med Privatevpn er torrenting en simpel proces. Privatevpn, som er en del af den 14 Eyes Alliance og er baseret i Sverige, tager nologging meget alvorligt. Nordvpn har vist.

Fordelene ved en privat VPN

Den gennemsnitlige internetbruger kan hvile let ved at vide, at han eller hun er sikker og privat online ved hjælp af en privat VPN -service. PrivateVPN -netværket er tilgængeligt over hele verden, så du kan streame og downloade store filer samt spille online spil. Husk ikke desto mindre, at torrents kan udføres ved hjælp af en privat VPN, som er ulovlig i mange lande.

Er IVPN god til torrenting?

Selvom det er sandt, at Ipvanish ikke har dedikerede servere til torrenting, er det ikke en betydelig begrænsning. Udbyderen giver fremragende hastigheder takket være sin Wireguard -protokol, hvilket gør det til et ideelt valg til torrenting.

Torrenter virkelig så slemt for dit privatliv?

Ikke desto mindre er vi ikke enige med torrenting og anbefaler, at du bruger en VPN for at undgå detektion. Torrenting kan være skadelig og i nogle tilfælde kan du bringe dit privatliv i fare.

Torrent -klient

En torrent -klient er et program, der giver en bruger mulighed for at downloade filer fra internettet ved hjælp af BitTorrent -protokollen. Der er mange forskellige torrent -klienter tilgængelige, og de varierer i funktioner og funktionalitet. Nogle populære torrent -klienter inkluderer QBitTorrent, Vuze og Deluge.

Brugere kan downloade store filer hurtigere, når de bruger Torrent -klienter, såsom film. Det er vigtigt at bemærke, at torrents kan bruges til at begå ulovlig piratkopiering, og digitale tendenser tolererer ikke denne opførsel på nogen måde. Tixati er en af ​​de mest fuldt fremme Torrent -klienter på denne liste. Denne app giver dig et væld af data om dine kammerater. Når du bruger en VPN, skal du bruge denne klient, hvis du er bekymret for privatlivets fred. BiglyBt’s brugergrænseflade er enkel og klar. Indstil en grænse per-download ved hjælp af tags, peer-set, netværk eller endda individuelle kammerater. Som et resultat tilbyder Vuze Plus nu en betalt, annoncefri opgradering, der anerkender, hvor irriterende annoncer kan være. Vuze har en fremragende torrenting -oplevelse for alle udgaver.

Fordele og ulemper ved BitTorrent og uTorrent

Hvad er BitTorrent?
Det er et værktøjsværktøj, der giver brugerne mulighed for at få adgang til BitTorrent Network Protocol fra deres lokale computer.
Kan jeg gå i fængsel for at bruge BitTorrent?
Det afhænger af omstændighederne, men der er ingen chance for, at du går i fængsel for at downloade. Langt de fleste retssager relateret til torrenting er civile dragter, ikke kriminelle dragter; En straf involverer normalt monetære skader eller en bøde.
Som er den bedste, bittorrent eller uTorrent?
I Google Play modtager begge klienter de samme 4.5 -stjerneklassificering. Selvom BitTorrent har en lavere gennemgangsrate end uTorrent, er den mere populær end uTorrent med en faktor på fem. Som et resultat, hvis du tror på skarer, er uTorrent din bedste indsats.

UTORRENT Windows Client

Utorrent Windows -klienten er en fantastisk måde at downloade og dele filer med andre. Klienten er let at bruge og har en række funktioner, der gør det til et godt valg til fildeling. Klienten har en indbygget søgemaskine, der gør det nemt at finde filer, som du leder efter. Klienten har også et indbygget chatsystem, der giver dig mulighed for at kommunikere med andre brugere. Utorrent Windows -klienten er et godt valg for dem, der vil downloade og dele filer med andre.

UTorrent Web: En anstændig erstatning for uTorrent Classic

Der er dog nogle få sondringer mellem uTorrent Web og UTORRENT Classic. Derudover understøtter den indbyggede videoafspiller ikke søgning, og den understøtter heller ikke RSS-feeds. Desuden tillader uTorrent Web ikke direkte fildeling med andre brugere.

Sikker torrenting

Det er bedst at kun downloade torrents fra velrenommerede websteder; Sørg for, at de torrents, du bruger, er legitime; Brug en god P2P -klient; Undgå at bruge ophavsretligt beskyttet indhold; Og vigtigst af alt få en VPN. Med en anbefalet VPN installeret på din enhed er alle de risici, der er forbundet med torrents, kraftigt reduceret.

En torrent er en fil, der downloades eller uploades via BitTorrent -netværket. Brugere uploader deres egne filer til andre brugere, som derefter kan downloade dem. Det er ikke ulovligt at downloade usanktioneret ophavsretligt beskyttet materiale, men det er ulovligt at torrent det. Torrent -brugere, der værdsætter VPN -tjenester til digital privatliv til at skjule deres internetaktivitet fra deres internetudbyder. Uden en VPN har din internetudbyder mulighed for at se alt hvad du gør online, inklusive hvor du gennemser og hvad du ser. Hvis du tilmelder dig her, vil Nordvpn give dig en 30-dages gratis prøve. I en måned er vores #1 VPN gratis at bruge til torrenting.

En torrent er en fil, der kan downloades eller søges ved hjælp af en torrent tracker, der næsten helt er decentraliseret gem for torrent trackere, der giver brugerne mulighed for at søge og downloade magnetlink. Pirate Bay og Kickasstorrents er to af de mest populære torrent trackere, der ikke er beskyttet af loven. Torrent -deling og download er ulovlige i mange lande. Dette har været tilfældet med Torrent -brugere i de senere år. Med denne nye outsourcing af individuel copyright -håndhævelse påtager små virksomheder nu opgaven. Torrent -brugere bliver chikaneret, skræmt og skamfuld til at betale for ophavsretligt beskyttede værker for at copyright trold kan foretage betalingerne uden nogensinde at skulle optræde i retten. Et forligsbrev sendes typisk til dig af din internetudbyder.

Du vil blive tvunget til at sende en juridisk trussel til din internetudbyder i form af en retsafgørelse, der vil blive tjent til virksomheden gennem retssystemet. Undgå torrenting, fordi det kan resultere i juridiske følger. Hvis du insisterer på torrenting, skal du være opmærksom på dit online privatliv og beskyttelsen af ​​dine intellektuelle ejendomsrettigheder. Det er ikke altid muligt at bruge en VPN, der tillader torrenting. Hvis du ikke ønsker at bruge penge på en VPN, er der et Tor -alternativ. Peerblock, en desktop firewall, er et værktøj, der holder øje med IP -adresser og udgiver regelmæssigt en sortliste. I stedet for at oprette forbindelse til et peer -netværk, opretter du forbindelse til en centraliseret server og downloader filer med Usenet -tjenesten.

I modsætning til en søgemaskine indekserer en tracker -filer i BitTorrent -netværket. I de fleste tilfælde kan en tracker holdes privat eller offentlig, hvor sidstnævnte normalt kræver en invitation fra medlemmet. For at oprette forbindelse til en tracker og peer kræver torrents, at du deler nogle oplysninger, der identificerer dig. Der er ikke flere risici i streaming -video end ved torrenting. Din internetudbyder kan muligvis se, om du ser piratkopieret indhold. I de sidste 60 dage skal du holde styr på film, der er frigivet på DVD eller Blu-ray. Popcorn -tidsbrugere er ikke klar over, at deres torrents streames direkte til appen.

Du skal kun downloade og uploade torrents, som du kan stole på. Det er især vigtigt at huske dette i tilfælde af spil og software, som ofte kan knækkes af uploadingere. Malware og adware kan også installeres på din computer, hvis du downloader en fil. Sørg for, at du bruger velrenommerede torrentledere og nægter software -downloads, der følger med dem. Der er kun nogle få civile retssager, der er indgivet mod torrenters, snarere end straffesager. Straffegebyrer opkræves ofte som en form for monetær kompensation. Din internetudbyder kan få dig til at miste penge, så det er ikke en god ide at gamble på det.

En VPN kan reducere sandsynligheden for at blive identificeret som et copyright -trold ved at give dig mulighed for fjernadgang til ophavsretligt beskyttede værker. Andre brugere kan downloade filerne ved at uploade dem til BitTorrent -netværket via seeders eller igler. Så mange data som muligt bør deles med dig, og det er almindeligt høflighed at dele så meget som muligt med igler. Du er sandsynligvis ikke tilsluttet internettet, og du kan have svært ved at downloade en torrent, hvis du ikke er. Hvis du har en torrent -fil, der er ødelagt eller korrupt, skal du muligvis udskifte den. Hvis trackeren ikke er i drift, kan det være, at det er offline, eller at den bruges til andre formål. Du er ikke i stand til at oprette forbindelse til internettet på grund af en blokeret forbindelse.

Hvad er det sikreste torrentingsprogram?

Det er den bedste torrent -klient, fordi det er helt gratis og sikkert at bruge. Brug af en stærk VPN reducerer imidlertid risikoen for at bruge den. Når du bruger uTorrent eller en anden torrent -klient, udsættes din IP -adresse, så tredjepart kan identificere dig og lancere ondsindede angreb.

Utorrents undergang

Der er dog potentielt uønsket software (PUP) og Adware tilgængelig i uTorrent, og det er blevet beskyldt for at distribuere malware og kryptomining software. Desuden understøttes uTorrent ikke så bredt som BitTorrent, så det er muligvis ikke tilgængeligt på enhver enhed.