Er avast secureline vpn sikker til torrenting

Sådan bruges Avast VPN til torrenting og P2P-fildeling:

Er bestemt avast vpn til bit-torrent sikker at bruge?

Avast er blandt de største navne i cybersecurity -industrien, primært anerkendt for deres anti -computerviruscomputersoftware. Ikke desto mindre tilbyder virksomheden også et abonnementsbaseret VPN-produkt kaldet Avast Secureline. Denne artikel vil se bedre på, om Avast VPN til bit-torrent er sikker at håndtere, og hvordan det sammenlignes med ekstra tjenester, når det kommer til hastighed og funktioner.

En VPN er faktisk et virtuelt privat ejet netværk, der koder din internetforbindelse og ruter, der via servere i pletter over hele verden. Dette hjælper med at holde dine webbaserede aktiviteter personlige og hæmmer cyber -svindlere normalt fra at tyve dine data. Derudover kan det gavne dig om at omgå geografiske begrænsninger og få indhold, der normalt ikke er tilgængelige på dit sted.

I modsætning til mange VPN -udbydere forbyder Avast ikke eller hindrer P2P -trafikken P2P. Dette gør det til et godt valg for dem, der ønsker at bruge tjenesten med henblik på torrenting. Derudover har Avast en tilgængelighed af dedikerede værter, der forbedres for P2P -forbindelser.

En individuel ulempe ved Avast er, at loggingforsikringspolitikken er vag. Selvom udbyderen ikke logger websteder, bevarer den råd om den lange levetid og mængden af ​​data, der er flyttet. Dette betyder, at hvis regeringen har brug for information om en person, kan Avast muligvis være nødt til at overholde. Desuden er virksomheden afhængig af Tjekkiet, som igen deler info med fem øjne lande.

Er avast secureline vpn sikker til torrenting?

Simon Migliano er en anerkendt verdensekspert i VPN’er. Han har testet hundreder af VPN -tjenester, og hans forskning har vist sig på BBC, New York Times og mere.

 1. Guider
 2. Torrenting & fildeling
 3. Er avast secureline vpn sikker til torrenting?

Vores dom

Avast Secureline tilbyder otte torrent-optimerede servere over hele Europa og USA. VPN inkluderer en dræbskontakt og leveret rimelig hurtige lokale hastigheder i vores test, som typisk er P2P-venlige egenskaber. Imidlertid logger det også tidsstempler på brugerforbindelser og mængden af ​​data transmitteret, hvilket rejser bekymring for brugernes privatliv. Vi anbefaler ikke at bruge Avast Secureline til torrenting, da der simpelthen er bedre alternativer til rådighed.

Header Image til hvorfor du ikke skulle torrent med Avast Secureline VPN

Avast er et af verdens største navne inden for cybersikkerhed. Det er bedst kendt for sin antivirus -software, især siden dens erhvervelse af AVG -teknologier i 2016.

Avast Secureline VPN er virksomhedens abonnementsbaserede VPN-service. Det hævder at give sandt online privatliv, Hvilket er især vigtigt, hvis du er torrenting. Torrenting uden VPN kan forlade din identitet udsat og sætter dig endda i fare for retssager.

Selvom Avast VPN tillader torrentende trafik og endda har P2P-optimerede servere, er det ikke en sikker VPN til torrenting. VPN har En invasiv loggingspolitik der indsamler flere data end nødvendigt, og virksomheden har En historie med spionage på sine kunder Ved at rekonstruere browsingadfærd.

I denne vejledning undersøger vi hvorfor Avast Secureline VPN er ikke en god VPN til torrenting, Sådan torrentes sikkert, hvis du vælger at bruge det, og hvilke VPN’er er bedre alternativer til sikker P2P.

Ekspert tip: Avast anbefales ikke til torrenting på grund af sin påtrængende logningspolitik og historie om mishandler brugernes privatliv. Hvis du vil kryptere din torrenting -aktivitet med en sikker VPN, anbefaler vi at abonnere på Expressvpn. Dens nul-logs privatlivspolitik kombineret med hurtige downloadhastigheder gør denne VPN ideel til torrenting.

Hvad er der i denne guide

 • Hvorfor skal du undgå Avast Secureline VPN til torrenting
 • Hvordan man torrent sikkert med avast secureline vpn
 • Alternativer til Avast Secureline VPN til torrenting

Hvad er der i denne guide

 • Hvorfor skal du undgå Avast Secureline VPN til torrenting
 • Hvordan man torrent sikkert med avast secureline vpn
 • Alternativer til Avast Secureline VPN til torrenting

Hvorfor skal du undgå Avast Secureline VPN til torrenting

Avast secureline vpn er ikke sikkert at bruge for følsomme aktiviteter som torrenting, og det er heller ikke en god VPN. Det er svækket af flere faktorer, herunder dets politik for privatlivets fred og indgribende logging.

Her er et resumé af Avast Secureline VPNs styrker og svagheder, når det kommer til torrenting:

Fordele Ulemper
P2P trafikstøtte Påtrængende logningspolitik
Kill switch understøttet på alle applikationer Begrænset valg af placeringer til P2P-optimerede servere
Hurtige torrenthastigheder Med forbehold af love om opbevaring af EU -data
Bruger branchestandard AES-256 kryptering Historie om at mishandle brugernes privatliv
Beskytter mod IP, DNS og WebRTC lækager Kill Switch er som standard slukket
Ingen OpenVPN -protokol på Mac eller iOS

I dette afsnit forklarer vi Avast Securelines torrenting -præstation mere detaljeret:

Support til P2P-trafik, men kun 8 P2P-optimerede servere

Mange VPN’er tillader ikke P2P -trafik på deres netværk, da det kan føre til, at VPN -udbyderen sagsøges af filmproduktionsselskaber. Imidlertid understøtter Avast Secureline VPN P2P -trafik.

Avast understøtter P2P -trafik

Avasts websted forklarer VPN understøtter P2P -trafik.

På trods af at have et lille netværk med servere i kun 34 lande, leverer AVAST VPN servere Optimeret til P2P -trafik på otte lokationer:

 • Prag, Tjekkiet
 • London, UK
 • Paris, Frankrig
 • Miami, USA
 • Frankfurt, Tyskland
 • New York, USA
 • Amsterdam, Holland
 • Seattle, USA

Disse servere er for det meste begrænset til lande i Vesteuropa og USA, hvilket betyder, at brugere beliggende i andre dele af verden sandsynligvis vil opleve Dårlige downloadhastigheder På grund af deres fysiske afstand fra den nærmeste P2P -server.

Avast Secureline VPN P2P -serverplaceringer

Avast har servere på otte steder, der er optimeret til P2P -trafik.

Dette servernetværk er temmelig begrænset sammenlignet med ExpressVPN, for eksempel, som tillader P2P -trafik over hele sit netværk, der spænder over 94 lande.

Avast Secureline logger brugerforbindelsesdata

Vores fulde gennemgang af Avast Secureline fandt, at VPN tilbyder meget lidt i vejen for privatlivsfunktioner. Mest presserende fungerer det ved hjælp af en Invasiv loggingspolitik Det er ikke egnet til sikker torrenting.

I henhold til dens logningspolitik indsamler og gemmer Avast flere brugerdata, end vi betragter som acceptabelt. Dette inkluderer:

 • Dit brugernavn, e -mail, appversion, intern identifikator
 • Tidsstempler for forbindelser
 • Mængden af ​​data, der er transmitteret
 • Forbindelsesforsøg og fejl

Mens tjenesten ikke registrerer din IP -adresse eller browserhistorik, logger den tilslutningstidsstempler og mængden af ​​data, der er overført i op til 35 dage.

Denne forbindelsesinformation er gemt på Avasts servere i 35 dage, eller op til to år for dine kontooplysninger. Der er ingen reel begrundelse for denne praksis, især for følsomme aktiviteter som P2P -fildeling.

Avasts privatlivspolitik gør den også rigeligt klart Det overleverer dine data til statslige agenturer. Dette er en alvorlig grund til bekymring, især i lande, hvor torrenting af bestemt materiale er ulovligt.

Avast Secureline VPN og NortonLifelock fusionerede i september 2022. Fusionen havde ikke indflydelse på AVAST VPNs privatlivspolitik.

Avast Secureline og NortonLifelock fusion

Detaljer om Avast Secureline og NortonLifelock fusion.

Europæisk jurisdiktion og historiske overtrædelser af privatlivets fred

Avast har hovedkontor i Prag, hvilket betyder, at VPN er Med forbehold af EU’s lovgivning om dataopbevaring, såvel som efterretningsaftaler med andre ikke-privacy-venlige jurisdiktioner, såsom USA.

Avast har også en tvivlsom track record, når det kommer til privatlivets fred. Virksomheden løb i problemer i 2019, da den avast-ejede AVG online-sikkerhed blev fjernet fra Firefox-butikken for at have overtrådt sine privatlivslove.

Avast Secureline

Avasts websted forklarer, hvilke data der indsamles fra brugere.

På trods af nogle positive egenskaber i andre testkategorier, diskvalificerer disse kendsgerninger alene Avast Secureline fra anbefaling.

Den påtrængende logningspolitik kombineret med dens jurisdiktion og track record for at mishandle brugernes privatliv, betyder, at du skal Undgå at bruge Avast Secureline VPN til torrenting.

Gennemsnitlige forbindelseshastigheder og ingen videresendelse af port

Hvis du planlægger at torrentere regelmæssigt, vil du have de hurtigst mulige downloadhastigheder. Hvis du vil frøindhold, har du også brug for hurtige uploadhastigheder.

Vi testede vores torrentinghastigheder før og efter at have forbindelse til Avast Secureline. Vores tests fandt det Dens lokale downloadhastigheder var rimelige, men VPN presterede dårligt over lange afstande og internationale forbindelser.

Sådan sammenlignes Avast Secureline’s torrenthastighed med førende torrenting VPN’er:

VPN -udbyder Avg. MIB/s ingen VPN MIB/ S W/ VPN Gennemsnitlig hastighedstab
Avast Secureline 11.2 9.286 17%
Expressvpn 10.5 9.429 10%
Privatevpn 10.5 9.619 8%
Astrill 10.6 10.00 6%

Vores 11.2mib/s -forbindelse blev reduceret til en downloadhastighed på 9.3mib/s, når vi tilsluttede os til en nærliggende VPN -server – A Hastighedstab på 17%. Dette er omkring gennemsnittet for en normal VPN, men dine torrenting downloadhastigheder afhænger af mange andre faktorer, såsom størrelsen på den torrent sverm.

Vi oplevede dog dårlig og inkonsekvent præstation, når vi opretter forbindelse til servere i Europa og i udlandet. På en langdistanceforbindelse mellem Storbritannien og USA oplevede vi Hastighedstab så højt som 50%.

I betragtning af Avasts lille netværksstørrelse kan du forvente endnu langsommere ydeevne i regioner som Asien eller Oceanien, da du måske ikke er i nærheden af ​​en P2P -server overhovedet. Hvis det er hastighed, du leder efter, er hotspot -skjold et godt valg til torrenting. I vores ugentlige tests oplevede vi et hastighedstab så lidt som 0.41%.

Avast Secureline Understøtter ikke portforsendelse, enten. Selvom dette ikke burde vedrøre dig, hvis du primært er interesseret i at downloade torrents, betyder det at uploade eller ‘såning’ filer vil være ekstremt langsomt.

Ekspert tip: Hvis du ønsker at frø torrents, anbefaler vi at bruge en VPN, der understøtter portforsendelse, f.eks Privat internetadgang eller airvpn.

Industristandard kryptering, men ingen avancerede sikkerhedsfunktioner

På trods af sin dårlige beskyttelse af personlige oplysninger tilbyder Avast Et standardniveau af sikkerhed Det er velegnet til grundlæggende opgaver såsom brug på usikrede offentlige wifi -netværk.

VPN bruger branchestandarden AES-256-chiffer til at kryptere dine data og forhindre din internetudbyder i at overvåge din aktivitet. Det inkluderer også en dræbskontakt på tværs af alle applikationer, som vil beskytte din trafik i tilfælde af et forbindelsestab.

Killskontakten er slukket som standard På alle Avast VPN -apps, så det er vigtigt, at du Husk at tænde den inden browsing eller torrenting.

Vores test for IP, DNS og WebRTC -lækager fandt, at Avast udsætter heller ikke ved et uheld dine data, Hvilket betyder, at du sikkert kan bruge det til grundlæggende online sikkerhed.

Dog avast secureline vpn Understøtter ikke OpenVPN -protokollen på macOS eller iOS. I stedet får brugerne mulighed for at vælge mellem IPsec og Avast Mimic, en proprietær protokol udviklet af Avast. Selvom ingen af ​​mulighederne er farlige, er de ikke så pålidelige som OpenVPN.

Avast Secureline MacOS -protokoller

Avast understøtter ikke openvpn på macOS.

Begrænset kompatibilitet med de mest populære operativsystemer

Avast Secureline VPN tilbyder oprindelige applikationer til følgende operativsystemer:

Dette er en begrænset portefølje sammenlignet med de bedste VPN -tjenester, hvoraf de fleste også understøtter Linux, Amazon Fire TV Stick og endda nogle specifikke routermodeller.

Windows og MacOS -applikationer er vigtigst for torrenting, men brugere, der ønsker at udvide deres brug af VPN, vil blive begrænset af de enheder, de ejer.

Hvis du er på Avasts prisfastsættelsesplan for flere platform, Du kan bruge Avast Secureline VPN på op til 10 enheder på samme tid, som er over branchestandarden på fem.

Hvordan man torrent sikkert med avast secureline vpn

Baseret på vores testresultater, Vi anbefaler ikke torrenting med Avast Secureline VPN. Uanset de foranstaltninger, du tager for at sikre din aktivitet, er VPN’s loggingspolitik simpelthen ikke privat nok til at retfærdiggøre at bruge den til følsomme downloads eller P2P -fildeling.

Men hvis du har adgang til VPN, og du er fast besluttet på at bruge den, er der et par vigtige trin, du kan tage til Forbedre sikkerheden ved din torrenting med Avast.

Her er en video, der demonstrerer, hvordan man tænder for dræbskontakten og opretter forbindelse til en af ​​Avasts P2P-venlige servere:

Sådan aktiveres Kill Switch og opretter forbindelse til en Avast Secureline P2P -server.

Sådan bruges Avast VPN til torrenting og P2P-fildeling:

 1. Tilmelde For en Avast Secureline VPN -abonnementsplan. Avast tilbyder en syv-dages gratis prøve eller en 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 2. Download og installer Avast Secureline VPN -applikationen. Følg disse installationsinstruktioner til Windows, MacOS, Android og iPhone -enheder.
 3. Log ind på din konto og tænd VPN.
 4. Aktivér VPN Kill Switch. Dette vil beskytte din identitet mod at blive udsat. Du kan aktivere det i Indstillinger >VPN -tilstand på vinduer og Præferencer >VPN -tilstand på macOS.
 5. Vælg en VPN -server. Avast Secureline har servere, der er optimeret til P2P -trafik på 8 lokationer. Vi anbefaler, at du vælger en nærliggende server til de hurtigste hastigheder.
 6. Tjek din forbindelse for lækager. Brug vores Torrent IP -lækage -test for at se, om din VPN fungerer korrekt.
 7. Kør en sikker torrenting klient. Generelt betragtes QbitTorrent som sikre, mens alternativer som uTorrent udgør nogle sikkerhedsrisici.

Alternativer til Avast Secureline VPN til torrenting

Vi har testet 55 gratis og betalte VPN -tjenester, og vi anbefaler kun en håndfuld af dem til sikker og hurtig torrenting.

Vi anbefaler kun VPN’er, der tilbyder komplet privatliv, såvel som andre vigtige fordele som høje downloadhastigheder, tværplatformstøtte og avancerede funktioner som tilsløring eller portforsendelse.

En god VPN til torrenting bør også have visse Privatlivs- og sikkerhedsfunktioner inklusive:

 • OpenVPN og AES-256 kryptering
 • Beskyttelse mod IP, DNS og WebRTC lækker
 • Ubegrænset båndbredde
 • Kill switch
 • P2P-servere i privatlivsvenlige jurisdiktioner
 • No-Logs Privacy Policy

Af alle de VPN’er, vi har testet, anbefaler vi Expressvpn Som den næstbedste VPN for torrenting og P2P-trafik generelt. Det er også vores foretrukne VPN generelt takket være dets omfattende funktionssæt, store servernetværk og fremragende support til streaming.

ExpressVPN Windows -applikationen

Tilslutning til ExpressVPN -servere på Windows er meget let.

Når det kommer til torrenting, Expressvpn er meget bedre end Avast Secureline VPN. Her er hvorfor:

 • Support til P2P -trafik: ExpressVPN understøtter P2P -trafik på tværs af hele sit netværk af 94 Countires sammenlignet med Avast’s Six.
 • Sikkerhedsfunktioner: Begge VPN -tjenester leverer robust sikkerhed, men ExpressVPN er en af ​​de mest sikre tjenester tilgængelige. Den har kanten på grund af dens brug af OpenVPN -protokoller på alle enheder.
 • Privatlivsbeskyttelse: ExpressVPN har ikke en påtrængende logningspolitik, og den er baseret på de britiske Jomfruøer, en privatlivsvenlig jurisdiktion. VPN bruger også proprietær TrustedServer -teknologi for at sikre, at der aldrig gemmes nogen data lokalt.
 • Hastighed og pålidelighed: Begge tjenester tilbyder anstændige hastigheder på tværs af lokale forbindelser, men ExpressVPN fungerer hurtigere og mere konsekvent så på tværs af længere afstande.
 • Platformkompatibilitet: I modsætning til ExpressVPN understøtter Avast Secureline VPN ikke Linux, og det har heller ikke nogen routerinstallerede apps.
 • Andre funktioner: ExpressVPN er en af ​​de dyrere tjenester, mere end Avasts løsning, men det er værd at prisen.

Expressvpn har kun en betydelig ulempe ved torrenting. Ligesom Avast Secureline VPN tillader det ikke portforsendelse gennem sine apps. Selvom dette faktisk er bedre for privatlivets fred og sikkerhed, betyder det, at podningsfiler kan være langsomt. Der er en måde at opsætte portforsendelse med ExpressVPN, men det er kun via sin router -app.

Hvis du er interesseret i at uploade filer over Torrent -protokollen, anbefaler vi Astrill VPN da det understøtter portforsendelse inden for sine apps og har utroligt hurtige downloadhastigheder.

Er avast vpn god til at downloade torrents?

Mange mennesker er bekendt med avast antivirus- og internetsikkerhedsprogrammer. Virksomheden bag disse programmer tilbyder nu sin egen VPN -service. En VPN er nyttig, når du vil forblive anonym online eller når du downloader torrents.

Avast VPN tilbyder de grundlæggende sikkerhedsfunktioner hos en typisk VPN -udbyder. Det krypterer og ruter trafik. Desværre er Avast VPN muligvis ikke den bedste mulighed for torrenting.

Indholdsfortegnelse at vise

Hvad er Avast VPN?

Avast Secureline VPN er en betalt service, der tilbyder standard VPN -løsninger. Med Avast VPN opretter du forbindelse til en server i en anden del af landet eller verden. Gennem denne forbindelse får du adgang til websteder eller P2P -forbindelser. VPN skjuler også din IP -adresse og krypterer enhver trafik til eller fra din computer.

Programmet er tilgængeligt på Windows og Mac -computere. Som andre VPN’er giver det dig mulighed for at omgå geolokationsbegrænsninger og gennemse på internettet privat. Det tilbyder også en sikker måde at få adgang til websteder, når det er tilsluttet et offentligt netværk.

Avast bruger IPsec og OpenVPN på UDP med en AES 256-bit krypteringschiffer, som er standarden i dag.

Tillader avast vpn torrenting?

Nogle VPN -udbydere begrænser eller blokerer P2P -forbindelser, men Avast tillader dem. Virksomheden opretholder flere datacenterplaceringer, der tillader torrenting. desværre, Kun otte serverplaceringer er tilgængelige.

Udover det begrænsede antal servere, avast Mangler de yderligere funktioner, der er nødvendige for anonym torrenting Med ro i sindet.

Hvad skal Avast forbedre for at være en god torrenting mulighed?

For sikkert at downloade torrents uden at have sporet din aktivitet, har du brug for en VPN -service, der tilbyder følgende:

Ud af denne liste over funktioner leverer AVAST VPN IP -maskering, kryptering, dræbskontakt og DNS -lækagebeskyttelse.

Har Avast VPN en no -logningspolitik?

Avast VPN har ikke specifikke logningspolitikker. Kryptering og IP -forfalskning er meningsløs, hvis en VPN -udbyder holder styr på din torrentingaktivitet og kan udlevere logfilerne til statslige agenturer.

Når du gennemgår AVAST VPN -webstedet, Detaljerne om fortrolighedspolitikken forbliver vage. Webstedet hævder, at Avast kun logger dit navn, postnummer, e -mail -adresse, forbindelsestider, båndbredde og serverplaceringer.

Dette er en anden ulempe ved denne udbyder. En VPN, der hævder, der tillader torrent- og P2P -trafik skal være meget klar over, hvad det logger, og hvad det ikke gør. Ideelt set bør de ikke logge noget overhovedet.

Virksomhedens placering

Politikken siger også, at Avast ikke logger på websteder. Virksomheden opererer dog i lande med strenge love om datalagring. Hvis et regeringsagentur skulle anmode om logfiler fra Avast, Virksomheden ville sandsynligvis overholde. På grund af den vage privatlivspolitik er det svært at afgøre, hvor meget information regeringen kan modtage.

Avast giver logfiler til en regering

Avast er baseret i Tjekkiet. Dette land samarbejder med love om datalopbevaring i de fem øjne lande.

Vagueness of the Privacy Policy gør Avast VPN til en usikret løsning til torrenting. Den VPN, du vælger, skal specifikt oplyse, at den har en Ingen logningspolitik. Det hjælper også, hvis VPN -udbyderen opererer i et land uden lov om opbevaring af data.

Leverer Avast VPN hurtig downloadhastigheder?

Avast tilbyder relativt hurtige downloadhastigheder til normal internetbrowsing, på trods af kun at have et par snesevis af servere. Desværre vil du opleve Meget langsommere hastigheder Når du prøver at downloade torrents gennem denne VPN.

Avast VPN tillader teknisk torrenting, men begrænser P2P -forbindelser til en håndfuld servere. Med færre servere at vælge imellem er det mere sandsynligt, at du oplever langsommere hastigheder.

Tager længere tid at downloade filer også øger risikoen for overfyldte servere og faldt forbindelser, Som vi diskuterede før.

Skulle du bruge Avast Secureline til torrenting?

Hvis du planlægger at downloade torrents gennem en VPN, er der mere sikre muligheder end Avast VPN. Mens det tilbyder en pålidelig service til sikre forbindelser, Det er ikke egnet til BitTorrent.

Denne VPN mangler den beskyttelse, der er nødvendig for sikkert at downloade torrent -filer. Virksomhedens Politik for logning er unclear.

Hvis du beslutter at bruge denne service, kan du også opleve langsommere hastigheder takket være det begrænsede antal servere.

Avast Secureline -alternativer

I sidste ende er der mange andre VPN -tjenester med de funktioner, du har brug for. Husk at kigge efter en VPN -udbyder, der ikke holder logfiler.

STIGENDE STJERNE

Surfshark

 • Understøtter torrent -downloads
 • Godt sæt funktioner
 • Ubegrænsede enhedsforbindelser