Airvpn Download

Hvis du ser Windows SmartScreen

Klik på Mere info Link og klik Kør alligevel.

Brug af vores klient Eddie – Vælg din smag

Hent

Bemærk: Dette er en hybridudgivelse. UI er stadig x64 under rosetta, men kerne del (service, openvpn, kolibri) er arm64 m1 indfødte. Dette er midlertidigt, indtil Visual Studio / Xamarin (den ramme, vi bruger), vil være naturligt tilgængelig for M1.

Importer vores vedligeholdernøgle til validering af signatur:

sudo RPM -import https: // eddie.Websted/depot/nøgler/eddie_maseainer_gpg.nøgle

Importer vores vedligeholdernøgle til validering af signatur:

sudo RPM -import https: // eddie.Websted/depot/nøgler/eddie_maseainer_gpg.nøgle

Officielle Aur-pakker er Eddie-UI (seneste stabile) og Eddie-UI-Git (seneste beta). Begge udarbejdet fra kilder.

Importer vores vedligeholdernøgle til validering af signatur:

curl -fssl https: // eddie.Websted/depot/nøgler/eddie_maseainer_gpg.nøgle | sudo tee/usr/share/keyeringer/Eddie.Websteds-keyring.ASC> /dev /null

fra terminal eller brug Software & opdateringer -> Godkendelse -> Importer nøglefil

Importer vores Debian PPA -arkiv (udskift stabil med testning til eksperimentelle versioner)

Echo "Deb [Signed-By =/usr/Share/KeyRings/Eddie.Websteds-keyring.ASC] http: // Eddie.Websted/depot/apt stabil hoved "| sudo tee/etc/apt/kilder.liste.D/Eddie.internet side.Liste over sudo apt -opdatering

Fra terminal, vores brug Deb http: // Eddie.Websted/depot/apt stabil hoved i din pakkehåndtering.

sudo apt installer eddie-ui

Du kan installere Eddie-Cli-pakke til CLI-udgave.

Under syntaks for ældre Debian:

wget -qo- https: // eddie.Websted/depot/nøgler/eddie_maseainer_gpg.nøgle | sudo tee/etc/apt/betroet.GPG.D/Eddie.internet side.ASC Echo "Deb http: // Eddie.Websted/depot/apt stabil hoved "| sudo tee/etc/apt/kilder.liste.D/Eddie.internet side.Liste over sudo apt -opdatering
Mono Eddie-Ui.exe

fra terminal.
Denne bærbare version kræver mono.
Rammer .Net 4.5 krævet (forudinstalleret i Windows 8 og derover).
Rammer .Net 4.5 krævet (forudinstalleret i Windows 8 og derover).
Rammer .Net 4.5 krævet (forudinstalleret i Windows 8 og derover).
Rammer .Net 4.8 Påkrævet (forudinstalleret i Windows).

Windows SmartScreen

Hvis du ser Windows SmartScreen

Klik på Mere info Link og klik Kør alligevel.

Airvpn

Airvpn

Ultra-sekretært virtuelt privat netværk med en ægte nul logpolitik og kvalitetsserverpool.

Tag en frisk pust og nyd din frihed til at trække vejret uden begrænsninger. Hvorfor skulle din internetadgang være anderledes? Hvorfor skulle ethvert ‘åndedrag’ af internetadgang have begrænsninger, der forbyder dig at få adgang til offentlig information?
AirVPN blev oprettet for at løse spørgsmålet om internetbegrænsning ved at oprette et virtuelt privat netværk, der omgår alle de begrænsninger, der er indført af regeringer og undertrykkende enheder. Hvordan klarer tjenesten sig dog at omgå alle begrænsninger?
Enkelt: med et netværk af private servere og krypterede sikkerhedsforanstaltninger. Det private netværk erstatter din personlige IP -adresse med en af ​​AirVPNs mange IP -adresser og giver dig mulighed for anonymt at søge på nettet ved at oprette forbindelse til servere i mindre begrænsede områder. Samtidig vil din fysiske placering ikke længere kunne spores, da din IP -adresse ændres, hvilket resulterer i en helt anonym webbrowsing -oplevelse.
Efter at have oprettet forbindelse til en af ​​de mange sikre servere, sidder du med ubegrænsede muligheder for sikker webbrowsing online. Nyd omgåelse af begrænsninger, streaming medier fra udlandet, shopping eller adgang til sociale medienetværk. Derudover sporer AirVPN absolut ingen af ​​din webbrowsing -historie, hvilket efterlader dig knirkende ren og med intet at vise til din internetudbyder, arbejdsgiver eller regering.
Uanset hvad du vælger at gøre med din nyvundne frihed, gør det med beskyttelsen af ​​AirVPN.
FUNKTIONER OG FORDELE
• Nul personlige oplysninger kræves – Gennemse nettet i komplet anonymitet med nulbånd tilbage til dig selv, når du opretter forbindelse til nogen af ​​AirVPNs servere. Ingen e -mails, personlige navne eller kreditkortnumre vil nogensinde være påkrævet af tjenesten, hvilket så beskytter din identitet fuldstændigt.
• VPN gennem TOR – Opret forbindelse til AirVPN gennem TOR -netværket for at sikre det ultimative niveau for privatlivets fred og beskyttelse. Den unikke kombination bruger anonymiteten af ​​både VPN’er og løgrouteren til at forbinde dig til forskellige websteder med total anonymitet.
• Opret forbindelse via OpenVPN – Opret forbindelse til AirVPN gennem OpenVPN for den højeste sikkerhedsprotokol, der i øjeblikket er mulig. OpenVPN tilbyder den største beskyttelse gennem top -hakkryptering og sikkerhedsforanstaltninger i militær kvalitet, som sikrer, at dine data aldrig bliver kompromitteret.
AirVPN er tilgængelig til Microsoft Windows, Mac, Linux, Android, iOS og Routers (og alle tilsluttede enheder).
Anmeldelse
AirVPN giver brugerne et rent og effektivt virtuelt privat netværk til at surfe på nettet ved at omgå regionale internetbegrænsninger, inklusive dem, der er på plads i Kina.
Den store firewall i Kina ser ikke ud til at være en afskrækkende virkning for AirVPN, da tjenesten let omgår de begrænsninger, der er indført af landet. Dette burde dog ikke komme som en alvorlig overraskelse, da tjenesten oprindeligt blev grundlagt i 2010 af en gruppe italienske hackere. Gruppen havde til formål at skabe VPN for at give adgang til hele web for enkeltpersoner fra hele verden, specifikt dem i internetbegrænsede nationer.
Airvpn formår at gøre et vist antal ting rigtigt, hvilket stort set har bidraget til sin loyale fanbase. Til at begynde med tilbyder tjenesten virkelig det højeste niveau af privatlivets fred, da det ikke kræver nogen personlige oplysninger fra brugere, ikke engang en e -mail -adresse. Dette aspekt kombineret med en streng (og ægte) ingen logpolitik giver brugerne det højeste niveau af privatlivets fred, mens de bruger en sådan service.
Derudover giver AirVPN brugerne mulighed for at få adgang til Netflix og torrent så meget som de ønsker. Disse to funktioner spiller ofte en enorm rolle i funktionaliteten og den samlede anvendelighed af et sådant produkt.
På den kontrastfulde side af tingene tilbyder AirVPN bare okay hastigheder og langsom kundesupport. Det kan tage timer, før enkle anmodninger besvares, hvilket ofte giver brugerne til at blive hængende med problemer.
Samlet set er Airvpn en temmelig god VPN, der bestemt er værd at tjekke ud. Det har en række betalingsmuligheder, fra kun 3 dages brug op til et helt år. For dem, der har behov for kortvarig internetsikkerhed, er AirVPN bestemt værd at overveje som en mulighed.
Hastigheder og servere
Lande – 20
Serverantal – 219
Hastighed – Download hastighed falder med næsten 33%, når de er tilsluttet VPN. Uploadhastighed falder med næsten 43%, når det er tilsluttet VPN.
Fungerer det med Netflix?
Ja.
Fungerer det i Kina?
Ja.