Top 7 Torrent -klienter til Ubuntu & andre Linux -distributioner

Contents

Funktioner:

Top 7 4K Movie Torrents Download-websteder til film af høj kvalitet

4K -film giver bedre visuel oplevelse end videoer i andre opløsninger på et 4K -tv. Da nye 4K -film bliver lavet og mange klassiske flicks remasteret til 4K hvert år, ved jeg, at du ikke vil gå glip af de bedste syv 4K -film -torrent -websteder, hvor du kan downloade disse 4K -film til at nyde på komforten i dit hjem. Læs videre for at vide, hvor man skal Download 4K Movie Torrents!

Tips. Hvis du finder din foretrukne 4K -film på et videostreamingssite uden downloadindstilling, kan du bruge denne 4K -video -downloader til let at gemme den offline:

 • ※ Del 1. Top Seven 4K Movie Torrents -websteder, du har brug for
 • ※ Del 2. Sådan downloades 4K -film fra videostreamingsteder?

Bemærk, at torrenting i sig selv ikke er ulovligt, men torrenting usanktioneret ophavsretligt beskyttet materiale er. Wonderfox går ikke ind for nogen ulovlig torrenting handling. Brug aldrig det downloadede indhold til uautoriseret reproduktion, distribution eller kommercielle formål.

‘For nylig købte jeg et 4K TV, men jeg kunne ikke finde gode 4K Torrent -websteder, der giver mig mulighed for at downloade 4K Movie Torrents. Jeg tror, ​​der skal være mange derude, så fortæl mig, hvor jeg skal downloade 4K film torrents. Tak for enhver hjælp!’

De fleste film i dag er af 4K -opløsning. Hvis du vil finde en 4K -film til at spille på dit 4K -tv, kan du søge efter denne type video -torrents online. Alligevel kan det være let at finde et ordentligt 4K torrent -sted for en erfaren person, men ikke for en novice. I betragtning af dette vil vi dele nogle video -torrent -websteder til download af 4K Movie Torrent gratis i den følgende artikel. Disse websteder leveres ikke med irriterende ting som spam -annoncer, og du kan nemt downloade 4K Video Torrents på disse torrent -websteder.

Bets 4K Videos Downloader

Bedste 4K Video Downloader

Wonderfox HD Video Converter Factory Pro leverer en kraftfuld video-downloader til at downloade 4K-film (endda 8K-videoer) fra mange video-værtswebsteder, såsom YouTube, Vimeo, Dailymotion, Facebook, MySpace og så videre. Udover at downloade 4K -videoer giver det dig mulighed for at redigere, komprimere og konvertere 4K -videoer til populære formater og enheder til glat afspilning.

Gratis download Gratis download

Del 1: Top 7 4K Movie Torrents -websteder, du har brug for

1. NYAA (officiel adresse: https: // nyaa.si/)

NYAA Torrent Site

NYAA – Download 4K Torrents til anime

Blandt masser af 4K torrenting -steder er NYAA et bittorrent websted med fokus på østasiatiske (japanske og kinesiske /eller koreanske) medier. Det er et af de populære anime -torrent -steder. Indtil begyndelsen af ​​2017 blev NYAA rangeret som det 1000. mest populære websted på Internettet, og dets indhold stammer kun fra/ er specifikt for Kina, Japan og Korea. NYAA tilbyder dig en ren webside, hvor der er et antal 4K torrents, men alligevel ingen spam -annoncer. Hvis du er en anime -elsker, er NYAA et perfekt valg til at downloade anime -film og serier i 4K -opløsning. Andet tilgængeligt indhold er lyd, litteratur, live handlinger, billeder og software.

2. Pirate Bay (officiel adresse: https: // thepirateBay.org/indeks.html)

Piratbugt - 4K torrenting -steder

Pirate Bay – Største 4K -torrentingsteder

På området 4K torrenting -steder er Pirate Bay det mest populære og bedste 4K Torrents -sted, der distribuerer mere end 330.0000 aktiverede filer i 4K og anden filkvalitet til gratis download gennem BitTorrent, og det har tiltrukket mange fans. Imidlertid er dette websted forbudt i en række lande, og det er tilgængeligt via en VPN. Du kan vælge Pirate Bay for at downloade 4K -film.

3. Monova (ned)

Monova - En enkel at bruge 4K Torrents -site

Monova – et simpelt 4K Torrents -sted

Antag, at du er minimalistisk, Monova vil tilfredsstille dig. På hovedgrænsefladen vil du se en ren søgeside. Monova tilbyder dig vigtigste videokategorier som voksen, lyd, bøger, spil, fotos, software, videoer og andre, og du kan downloade 4K -videoer gratis i henhold til disse kategorier. Selvfølgelig kan du indsætte nøgleordene til en torrent i tekstfeltet for at søge efter målindholdet. Manglen på dette websted er imidlertid, at der er adskillige irriterende annoncer. Hvis du ikke har noget imod dette punkt, kan du prøve det.

DVD Ripper Pro

RIP DVD i bedste kvalitet

Wonderfox DVD Ripper Pro tilbyder den nemmeste og hurtigste måde at rive DVD med original bedste kvalitet. I mellemtiden kan det også fornemme DVD -kvalitet til HD for at give bedre visuel oplevelse. Få det til at digitalisere dine dvd’er til MP4 af høj kvalitet, MKV, MPG, ISO osv. nu!

* Arbejder med enhver DVD, det være sig hjemmelavet eller kommerciel.

Gratis download Gratis download

4. Lemetorrents (officiel adresse: https: // www.Lemetorrents.info/)

Lemetorrents - Det 4. største torrent -sted

Lemetorrents – Det 4. største sted til download af 4K Movie Torrents

Limetorrents er et populært torrent -sted på nettet, og det er sandsynligvis det 4. største torrent -sted blandt video -torrent -websteder. Dens søgemaskine indeholder mere end 10 millioner torrents, og du kan downloade torrent -filer som film, musik, spil og anime. Den har en simpel operationsgrænseflade, tilstrækkelige torrentfiler, søger efter indhold med en hurtig hastighed osv. Mens du downloader gamle torrenter, vil downloadhastigheden dog være lavere.

Lemetorrents Proxies & Mirrors

5. Ettv torrents (ned)

ETTV Torrent - Et nyt torrent -sted

ETTV Torrent – Et nyt sted til download af 4K -videoer Torrent

ETTV Torrents er et nyt 4K -torrent -download -sted, og det etablerede hurtigt et fremragende omdømme. Når du har åbnet dette websted, er du i stand til at finde forskellige nøgleord af torrents på toppen af ​​websiden, så viser det dig masser af tilsvarende torrents nedenfor. ETTV Torrents giver dig en kanal til at downloade film, tv -shows, musik, spil, software og så videre. Når du har valgt en torrent, skal du klikke. Uanset hvilken download måde du vælger, skal torrentfilen hurtigt downloades.

6. Rarbg (officiel adresse: https: // rarbg.til/indeks37.PHP)

Rarbg

Rarbg – Bedste Torrent -sted til 4K -film

Grundlagt i 2008 og er et af de mest besøgte torrent -steder og et af mine favoritter. Rarbg er dedikeret til at levere film af høj kvalitet og tv-shows, musik, software og spil leveres også. Hvad jeg elsker ved dette websted og gør det anderledes end dets kolleger er filmkategorierne. Det tilbyder i alt 12 kategorier af film, såsom film/x264/3d, film/x265/4k, film/x265/4k/hdr, hvilket gør det så let at gennemse og downloade 4K -film i den ønskede kvalitet, du ønsker. Desuden tilbyder det detaljerede medieinfo om hver 4K -film for folk at beslutte, om den torrent, de ser på, er nøjagtigt, hvad de leder efter.

7. 1337x (officiel adresse: https: // www.1377x.til/ )

1337x

1337x – 4K -film Torrenting -websteder

1337x er en anden af ​​mine favoritter. Det har en ren og selvforklarende grænseflade og tilbyder mange 4K-film-torrents af høj kvalitet til download. Udover 4K -film kan du finde adskillige tv -shows, anime, dokumentarer, applikationer osv. Indholdet på dette websted opdateres ofte, og du kan altid finde de nyeste 4K -film.

Del 2: Tutorial – Sådan downloades 4K -videoer fra YouTube?

Ovenstående torrent -websteder tilbyder ikke hver 4k -video, du ønsker. Hvis du finder foretrukne 4K -videoer på nogle streamingplatforme endnu uden download -knap, skal denne 4K Video Downloader – Wonderfox HD Video Converter Factory Pro være til hjælp. Det kan rippe videoer af høj kvalitet (op til 8k) fra 1000+ websteder, inklusive YouTube, Vimeo, Twitter og mere. Desuden kan det også downloade musik fra websteder uden problemer.

Nu, gratis download gratis download Denne downloader og se, hvordan man gemmer 4K-film i fuld længde fra YouTube nedenfor.

Gratis download Gratis download

Enkel tutorial om at downloade en 4K -video fra YouTube

Download en 4K -video fra YouTube

Trin 1. Kopier og indsæt URL’en fra YouTube

Åbn en YouTube -webside, find den 4K -video, du vil downloade, og kopier derefter dens URL.

Trin 2. Indsæt og analyser URL’en

Start video -downloaderen, og indtast afsnittet Downloader. Tryk på knappen Ny download for at starte en downloadopgave, og indsæt derefter den kopierede videolink i analysisboksen. Til sidst skal du trykke på analyseknappen for at begynde at analysere URL’en.

Trin 3. Start downloadprocessen

Når analyseprocessen er færdig, skal du vælge en passende opløsning og format og klikke på OK -knappen. Derefter skal du trykke på det omvendte trekantikon for at definere outputstien. Til sidst skal du trykke på knappen Download All for at starte downloadprocessen.

Denne artikel har introduceret syv 4K-film Download Torrent-websteder og en effektiv måde at downloade 4K-videoer fra video-hosting-websteder. Jeg håber, du finder disse metoder nyttige til at få dine ønskede 4K -film. For øvrig er 4K -film normalt meget store. Hvis du vil komprimere 4K -film uden at miste meget kvalitet, kan 4K -downloaderen nævnt tidligere hjælpe dig med det. Få softwaren her:

Gratis download Gratis download

Sådan rippes HD -videoer fra DVD’er?

Ripperpro

Wonderfox DVD Ripper Pro

Har du holdt nogle HD -videoer på DVD’er? Ved du, hvordan du ripper dem fra dvd’er til at afspille på enhver enhed? Wonderfox DVD Ripper Pro giver dig et svar. Denne DVD -ripper har fjernelse/omgåelse af krypteringerne inden for dvd’erne for at udtrække indholdet fra DVD’er og konvertere HD -videoer til over 500 formater og enheder, og du kan afspille dem på ethvert enhed i dit yndlingsformat.

Top 7 Torrent -klienter til Ubuntu & andre Linux -distributioner

Stop med at lede. Her er de bedste torrent -klienter til Ubuntu Linux, som du skal bruge lige nu.

01. september 2023 6 min læst
På denne side

På udkig efter Bedste torrent -klient til Ubuntu? Der er faktisk en række torrent -klienter til rådighed for Linux. Selvom jeg primært har nævnt Ubuntu, kan du få de fleste af dem til at arbejde på enhver anden Linux -distribution derude. Du kan også tjekke de bedste downloadledere til Ubuntu, hvis du ikke bare leder efter torrent -downloadere. I denne artikel, blandt alle de tilgængelige torrent -klienter til Linux, vil jeg sammenstille de bedste, du skal prøve.

Bedste torrent -programmer til Ubuntu og andre Linux -distributioner

Bedste torrent -klienter til Ubuntu

Uanset hvad dine præferencer er, skal en torrent-klient have de væsentlige funktioner, der er nødvendige sammen med en brugervenlig grænseflade. Her finder du listen over de bedste torrent -klienter til Linux. Bemærk: Denne liste er ikke i nogen særlig rækkefølge af placering.

Ikke-foss alarm! Nogle applikationer, der er nævnt her, er ikke open source. De er opført her, fordi de er tilgængelige på Linux, og artiklens fokus er på Linux.

1. qbittorent

QBitTorrent

QBitTorrent er en af ​​de mest populære open source-torrent-klienter, der er tilgængelige på tværs af flere platforme. Brugergrænsefladen (som er baseret på QT) er ganske enkelt og får jobbet gjort. Det understøtter også magnetforbindelser. Ud over de grundlæggende funktionaliteter får du også en masse nyttige funktioner som webbrugergrænsefladen, muligheden for at finjustere hastighederne, konfigurere antallet af forbindelser pr. Torrent -download og flere sådanne muligheder. Du kan se på deres Github -side for at udforske kildekoden.

Sådan installeres det?

Du kan finde qbittorrent i dit softwarecenter eller en pakkehåndtering. Start bare softwarecentret og fortsæt med at installere det derfra. Hvis du vil bruge terminalen (på Ubuntu), kan du gøre det ved at skrive kommandoen nedenfor:

sudo apt installer qbittorrent

Du kan downloade binære filer til enhver Linux -distro eller kilden fra deres officielle downloadside.

2. Oversvømmelse

Deluge Torrent

Deluge er en anden imponerende torrent -klient på Linux. Det sigter mod at være en let mulighed for brugere. Personligt elskede jeg dens integration med mit systemtema (mørk tilstand) lige ud af kassen uden at skulle finjustere appen/følelsen af ​​appen. Dette er ikke noget eksklusivt med oversvømmelsesapp, men det er en dejlig ting at have. Det er også værd at bemærke, at det er tilgængeligt på tværs af flere platforme (Windows, MacOS & Linux). Du kan også se på dets git -arkiv for at udforske mere om det.

Sådan installeres det?

Hvis du er på Ubuntu (eller Ubuntu-baseret distro), kan du blot kigge efter det i softwarecentret og få det installeret. I tilfælde af at du vil bruge terminalen, kan du indtaste følgende:

sudo apt installation overflade

For andre Linux -distros kan du henvise til den officielle downloadside og følge instruktionerne.

3. Smitte

Transmission Torrent

I betragtning af at det kommer forudinstalleret på Ubuntu, er det sikkert at sige, at det sandsynligvis er den mest populære torrent-klient for Linux. Brugergrænsefladen er død enkel, men har de fleste af de væsentlige muligheder, der inkluderer magnetlinksupport, download/uploadhastighedskonfiguration, fjernbetjening og så videre. Du kan se på deres github -side for at vide mere om det.

Sådan installeres det?

For Ubuntu -brugere skal du bare gå til softwarecentret og søge efter transmission for at få det installeret. Bemærk, at du muligvis også bemærker en flatpak -pakke til det (på flatpak -aktiveret distros som pop OS 20.04) – Hvis du ikke ønsker, at du skal gå efter DEB -pakken. Du kan også prøve at skrive dette i terminalen for at installere det:

sudo apt installer transmission

Der er også en separat Transmission Remote App Tilgængelig, hvis du vil have fjernbetjeningen over din torrent -klient. For andre Linux -distros, se deres officielle downloadside.

4. Fragmenter

Fragmenter torrent

Hvis du ledte efter bedre brugeroplevelse med alle de nødvendige funktioner til torrenting, er dette værd at tjekke ud. Selvom det er en open source torrent-klient. Den eneste ulempe er – den er primært tilgængelig som flatpak, i det mindste for mig. Men hvis du ikke har noget problem med at bruge flatpaks, skal det være en imponerende tilføjelse til dit system. Du kan også prøve at udforske mere om det på deres gitlab -side.

Sådan installeres det?

Du skal have flatpak aktiveret for at installere det fra Flathub. Hvis du ikke ved det, kan du henvise til vores flatpak -guide. Når du har gjort det, skal du bare skrive følgende kommando:

flatpak installer flathub de.Haeckerfelix.Fragmenter

Du kan også bygge det fra kilden, hvis du vil.

5. Tixati

Tixati Torrent

Selvom Tixati ikke er en open source -software, er den tilgængelig for Linux. Det er også tilgængeligt til Windows, hvis du leder efter support på tværs af platform. Det vigtigste højdepunkt i Tixati er, at det giver detaljeret information om båndbredde og vigtig statistik ved hjælp af et diagram sammen med alle de væsentlige funktioner til en torrent -klient. Det tilbyder også en bærbar udgave, hvis det var det, du ledte efter på Linux.

Sådan installeres det?

Du finder ikke dette i dit softwarecenter. Så du bliver nødt til at gå til sin downloadside for at få .Deb eller .RPM -fil For at få det installeret.

6. Frostwire

Frostwire Torrent

Frostwire er en imponerende open source torrent-applikation, som du måske vil prøve. Det er mere end bare en simpel torrent -klient. Ikke kun begrænset til Linux – men det er også tilgængeligt for Android, som du kan bruge det til at dele filer via WiFi. Det er også tilgængeligt til Windows og MacOS. Du kan søge efter downloadede torrents fra applikationen og spille dem inde i applikationen. Foruden de downloadede filer kan det gennemse dine lokale medier og få dem til at organiseres inde i spilleren. Det samme gælder for Android -versionen. En yderligere funktion er, at Frostwire også giver adgang til Creative Commons musik af kunstnere. Du kan downloade dem og lytte til det gratis.

Sådan installeres det?

Du kan finde .Deb -fil eller .RPM fil fra sin officielle download -webside. Frostwire er ikke tilgængelig i softwarecentret, så du bliver nødt til at downloade det fra det officielle websted for at installere det.

7. Ktorrent

Ktorrent torrent

Endnu en fantastisk open source bittorrent klient til Ubuntu (og andre Linux-distros) udviklet af KDE. Mens der tilbyder en simpel brugergrænseflade, er der en masse muligheder, der inkluderer plugins support, magnetlinkstøtte, brugerdefinerede grupper og så videre. Ja, det er en bittorent klient af KDE – men det fungerer også ganske godt på Gnome.

Sådan installeres det?

Du skal nemt finde det i dit respektive softwarecenter. I tilfælde af at du vil prøve terminalen, skal du indtaste følgende for at installere den:

sudo apt installer ktorrent

Det meste af tiden starter torrent -applikationer ikke som standard. Du ønsker måske at ændre denne opførsel. Jeg foreslår, at du skal læse, hvordan du administrerer opstartapplikationer i Ubuntu for at sikre, at BitTorrent -klienten starter, når du starter.

Afslutter

Nu hvor du kender nogle af mine yndlingsvalg til torrent -klienter i Linux (Ubuntu, specifikt). Hvad er din foretrukne torrent -applikation? Lad mig vide det i kommentarerne nedenunder.

Om forfatteren

Ankush Das

En lidenskabelig technophile, der også tilfældigvis er en kandidat til datalogi. Du vil normalt se katte danse til de smukke melodier sunget af ham.

Root -bruger i Ubuntu

Rodbruger i ubuntu- vigtige ting, du skal vide

Vscodium

Vscodium: 100% open source -version af Microsoft vs -kode

15 libreoffice tip for at få mere ud af det

FOSS ugentlig nyhedsbrev 23.38

Foss ugentligt nr. 23.38: Fedora 39 Funktioner, GNOME 45 -udgivelse, Beaver Notes, LTS Kernel Support Change og mere

21. september 2023

Bare perfektion Gnome -udvidelse

Tilpasning af gnome med bare perfektionsforlængelse

20. september 2023

Rettelse kan ikke tilføje PPA -fejl i Ubuntu

Fixing kan ikke tilføje PPA: ” Denne PPA understøtter ikke Jammy ” fejl

19. september 2023

Bliv en bedre Linux -bruger

Med FOSS -ugentligt nyhedsbrev lærer du nyttige Linux -tip, opdager applikationer, udforsk nye distros og hold dig opdateret med det nyeste fra Linux World

Bedste gratis Torrent Downloader -software & klienter til pc [2023]

Torrent -klient er en software til download af filer, der bruger en peer til peer -system. Denne torrent -klient giver dig mulighed for at finde filerne, downloade dem hurtigere og administrere dem alle på et tilgængeligt sted.

Følgende er en håndplukket liste over top torrent -klienter med deres populære funktioner og webstedslinks. Listen indeholder både open source (gratis) og kommerciel (betalt) software.

Hvis du er torrent, er dette et must-have for at holde dig sikker og skjult

Regeringer og internetudbydere over hele verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Dette inkluderer også dine aktiviteter. Hvis det konstateres, at det er torrentende ophavsretligt beskyttet indhold, kan du komme i alvorlige problemer. Uden den rigtige beskyttelse er dine torrentingaktiviteter synlige for alle.

Derfor anbefaler jeg kraftigt, at du får ExpressVpn. Med ExpressVPN kan du forblive anonym online.

Expressvpn er den hurtigste og mest sikre VPN, jeg har testet. Tjenesten krypterer al din trafik, så tredjepart – såsom din internetudbyder, hackere og statslige agenturer – kan ikke se, hvad du laver, inklusive torrenting. Her er bare et par af de ting, du får med ExpressVPN:

Funktioner

 • Højhastighedsservere i 94 lande
 • ExpressVPN holder ingen logfiler over dine aktiviteter eller forbindelser
 • Arbejder på næsten alle enheder, inklusive: Windows, Android, iOS, Mac, Routere og mere
 • Bedst i klassen kryptering
 • Unblocks geo-begrænset indhold på Netflix, BBC iPlayer, Disney+, Hulu og mere
 • Opret forbindelse til VPN på 5 enheder på samme tid med et abonnement
 • Hjælp er tilgængelig 24/7 via e -mail samt live chat.

Lige nu kan du få 3 ekstra måneder fri for ExpressVPN, når du tilmelder dig en 12-måneders plan. Det er en besparelse på 49%! Hvis du ikke er 100% tilfreds, kan du få en fuld refusion takket være ExpressVPN’er 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Bedste gratis torrent -downloadere til Windows PC: Top Picks

Navn Platforme Link
uTorrent Classic / Web Windows, Mac, Linux, Android Lær mere
BitTorrent Windows, Mac, Android Lær mere
Bitport iOS, Android Lær mere

#1) UTORRENT CLASSIC / WEB

uTorrent er en torrent, der downloader en app til begyndere. Det er let at bruge en torrent -klient, som hjælper dig med at søge efter torrents og downloade den i et par trin.

uTorrent Classic

Funktioner:

 • Strøm øjeblikkeligt torrent -filer og magnetlink.
 • Download torrent -filer i bulk og fra skrivebordet.
 • Det er en af ​​de bedste torrent-downloader til pc, der tilbyder avancerede funktioner til dygtige torrent-centre.
 • Denne software har en meget lille installationsstørrelse og tager en meget lille del af din computerhukommelse.

Understøttede platforme: Windows, MacOS, Android

#2) BitTorrent

Bittorrent -netværket giver dig mulighed for at købe alt fra film, tv -shows, musik, software, lydbøger osv. Du kan også downloade torrent -filer eller magnetlink fra din smartphone eller tablet.

Funktioner:

 • Denne torrent -app giver dig mulighed for at downloade torrent -fil og tildele prioritetsopgave for at fremskynde downloads
 • Den hurtige download af store filer
 • Særlig båndbredde til en bestemt torrent
 • Hjælper dig med at tjekke en torrents helbred ved at se antallet af tilsluttede frø og kammerater
 • Beskytter pc mod malware og vira

Understøttede platforme: Windows, MacOS, Android

#3) Bitport

Bitport er en klient, der giver dig mulighed for at downloade filer sikkert online. Det giver dig mulighed for at streame videofiler uden besvær. Med denne applikation kan du få adgang til dine filer fra enhver enhed med internetforbindelse.

Funktioner:

 • Bitport er kompatibel med Google Drive.
 • Det giver dig mulighed for anonymt at gemme filer til din enhed.
 • Du behøver ikke at downloade noget program for at bruge det.
 • Tilbyder brugervenlig grænseflade.

Understøttede platforme: iOS, Android.

#4) QBitTorrent

QbitTorrent er gratis og open source torrent-motor, så du behøver ikke at klare nogen irriterende eller malware-skjulte annoncer. Det er en af ​​de bedste torrent-klient, der tilbyder en indbygget søgemaskine og medieafspiller, der understøtter private torrenter, proxier og krypterede forbindelser.

Funktioner:

 • Ingen reklamer
 • Giver praktiske ekstra værktøjer
 • Det kan fås og kontrolleres eksternt.
 • Indbygget søgemaskine og medieafspiller
 • RSS Feed Support med avanceret downloadfilter
 • Fjernbetjening gennem brug af webbrugergrænsefladen, skrevet med AJAX
 • UPNP / NAT-PMP Port Forwarding Support
 • Avanceret kontrol over torrents, trackere og jævnaldrende

Understøttede platforme: Windows, Linux, MacOS, FreeBSD, OS/2

#5) Vuze

Vuze BitTorrent -klienten er en let og mest effektiv anvendelse til alle dine torrent -behov. Det er en af ​​de bedste torrent -downloader, der giver dig adgang til Vuze- og Torrent -bundter. Denne torrent -software giver dig adgang til download, visning og distribution af digitalt indhold.

Vuze Torrent Client

Funktioner:

 • Tilbyder magnetlinksupport
 • Providde support til medieafspilning
 • Tilbyder integreret meta -søgning efter opdagelse af indhold
 • Adgang til plugin -bibliotek til tilpasningsmuligheder
 • Valgmuligheder for ultimativ torrent -kontrol
 • Fjernbetjening via web- eller mobilapp

Understøttede platforme: Windows, Mac, Linux

#6) Bitcomet

BitComet er en bittorrent/http/ftp download -klient. Det understøtter mange bittorrent -protokoller som magnetlink, HTTP -podning, DHT -netværk osv. Det giver dig også mulighed for at få vist dit indhold, mens du downloader.

Funktioner:

 • Intelligent diskcache
 • Support Multi-Tracker, DHT, UTF-8-udvidelse
 • Intelligent forbindelsesoptimering
 • Start BitTorrent Download uden behov for at oprette forbindelse til nogen tracker.
 • Intelligent diskfordeling

Understøttede platforme: Windows (32-bit / 64-bit) / macOS

#7) Transmission

Transmission er et open source, frivilligtbaseret projekt. Dette Torrent -klientværktøj er designet til nem, god brug. Det hjælper dig med at integrere problemfrit med dit operativsystem.

Funktioner:

 • Transmissionen bundter ikke værktøjslinjer, pop-up-annoncer, flash-annoncer eller noget andet.
 • Kildekoden er tilgængelig åbent for enhver at gennemgå.
 • Fora har ingen tredjepartsannoncer eller analyse.
 • Integreres let med alle typer operativsystemer.
 • Tilbyder en let brugergrænseflade
 • Kræver mindre CPU sammenlignet med torrent -klienter

Understøttede platforme: Mac OS, Windows

#8) Webtorrent

Webtorrent er en anden populær torrent -klient til webbrowseren og skrivebordet. Dette torrent -klientværktøj giver dig mulighed for at oprette forbindelse til både BitTorrent og Webtorrent -kammerater.

Funktioner:

 • Ikke-kommercielt og annoncefrit værktøj
 • Strøm øjeblikkeligt video og lyd
 • Giver dig mulighed for at åbne links og .Torrent -filer
 • Træk-og-slip gør det let at tilføje eller skabe torrents.

Understøttede platforme: Mac, Windows og Linux

#9) Bitlord

Bitlord er den mest ligetil Torrent Downloader. Det er dog en Bitlord -partner, men drives af et separat kontor. Denne torrent download -software giver dig mulighed for at samle torrents fra hele nettet. Det giver dig også mulighed for at oprette afspilningslister med downloadede lyd- og video -torrents.

Bitlord

Funktioner:

 • Søg let for at finde en video, lyd, tekst og andre torrentdata.
 • Spil øjeblikkeligt alle videoer, mens du downloader.
 • Spil på Chromecast, mens du downloader.

Understøttede platforme: Apple og Windows

#10) Frostwire

Frostwire Tool giver dig mulighed for at søge og downloade filer direkte fra BitTorrent -netværket og skykilder. Det tilbyder et indbygget mediebibliotek for at få adgang til og spiller dine downloads. Det hjælper dig med at få adgang til, gennemse og spille alle dine medier på et sted.

Funktioner:

 • Giver dig mulighed for at forbinde forskellige torrent -søgemaskiner såvel som skykilder til at søge millioner af offentligt domæne
 • Vælg en enkelt fil fra en torrent, der hjælper dig med at downloade hele Torrent -pakken
 • Denne torrent -downloader til pc giver dig mulighed for at streame filer fra skyen, før du downloader den.

Understøttede platforme: Android, Windows, Mac, Linux

#11) Ktorrent

Ktorrent er en bittorrent -applikation af KDE. Det er en af ​​de bedste torrent -software, der giver dig mulighed for at downloade filer ved hjælp af BitTorrent -protokollen. Du kan køre flere torrents på samme tid. Det hjælper dig med at forhåndsvise bestemte filtyper, indbygge (video og lyd)

Funktioner:

 • Import af delvist eller fuldt downloadede filer
 • Denne gratis torrent -downloader til pc understøtter protokolkryptering og trackerless torrents
 • Tillader selektiv downloading til torrents med flere filer
 • Support til private trackere og torrents
 • Scripting support via Kross og interponerer kontrol via D-BUS-interface
 • Giver dig mulighed for at integrere systembakke
 • Tracker -godkendelsesstøtte

Understøttede platforme: Linux

#12) oversvømmelse

Deluge er en bittorrent klient skrevet i Python. Det er licenseret under GNU GPLV3+ og overholder gratis desktopstandarder, der gør det muligt for det at arbejde på tværs af mange desktop -miljøer.

Funktioner:

 • Support til tværplatform
 • Udvideligt via plugins
 • Det er designet til at køre som både en normal fristående desktop-applikation og som klient-server.
 • Browserintegration
 • Bred vifte af plugins

Understøttede platforme: Windows, MacOS, Linux

#13) Biglybt

Biglybt er en open source, ad-fri, bittorrent klient. Værktøjet hjælper dig med at søge proxy -resultater, abonnementer og interne browserforbindelser. Det giver også RSS mulighed for at chatte forlag for at dele indholdsstrømme via chat.

Funktioner:

 • Webtorrent support
 • Medieafspilning og konvertering (transkodning)
 • BiglyBt kan downloade og frø til Webtorrent -kammerater.
 • Påvisning af VPN’er for bedre integration
 • Decentraliserede ratings og kommentarer.
 • Det giver dig mulighed for at søgeresultater, abonnementer og interne browserforbindelser gennem TOR, hvis et websted er utilgængeligt.

Understøttede platforme: Windows, macos

#14) Zbigz

Zbigz er et andet kendt Torrent -værktøj, der giver dig mulighed for at gemme anonymt, downloade og streame torrent -filer gennem cloud -tjenester. Denne torrent -fil download -værktøj har ikke brug for nogen installation, og der er ikke behov for konfiguration.

Zbigz Torrent Tool

Funktioner:

 • Næsten ethvert indhold, der er tilgængeligt til download
 • Ingen netværks- eller softwarebegrænsninger.
 • Sikker og sikre anonyme downloads
 • Brug som den hurtigste bittorrent -applikation.
 • Tillader Streaming af video og musik.
 • Brug som den hurtigste bittorrent -applikation.

Understøttede platforme: Windows, MacOS, Linux

#15) Sæt.io

Sætte.IO er en service, der giver dig mulighed for hurtigt at gemme filer på skyen og downloade torrents på mindre end et sekund. Det er et af de bedste torrent-program, der giver support til server-side cache. Det giver dig også mulighed for at streame videoer, du uploader direkte fra put.io selv.

Funktioner:

 • Streams videoindhold uden behov for at downloade det lokalt.
 • Del indhold med andre familiemedlemmer
 • Giver dig mulighed for at downloade shows, så snart de er ude.
 • Det hjælper dig med at streame videoer, du uploader direkte fra put.io.
 • Accepterer anonyme betalingsmetoder

Understøttede platforme: Windows, MacOS, Unix

#16) Tribler

Triber er let at bruge Torrent Downloader -klient. Det er et af de bedste Torrent File Downloader -værktøj, der tilbyder anonyme downloads. Dette torrent -klientværktøj giver dig også mulighed for at søge efter indholdet efter dit behov.

Funktioner:

 • Tribler tilbyder anonyme torrents download.
 • Hjælper dig med at søge efter indholdet
 • Giver dig mulighed for at se en video, før du er færdig med at downloade
 • Du kan finde en masse videoer uden noget websted.

Understøttede platforme: Windows, MacOS, Ubuntu Linux

#17) Jstorrent Lite

Jstorrent er en torrent klientforlængelse til Google Chrome. Kører overalt i Pure JavaScript. Det er en torrent -klient til Chrome og Chromeos, der er enkel og let at bruge.

Funktioner:

 • Øget downloadhastighed gennem forbedret peer -forbindelseshåndtering
 • Rettet et antal bugs, der får downloads til at pause/hænge
 • Aktivér siden (beta) mediestream
 • Vis anmeldelse, når appopdateringer
 • Begyndte støtte til lokalisering

Understøttede platforme: Android

#18) Expressvpn til torrenting sikkert

ExpressVPN sikrer internetbrowsing mod tre-bogstaver agenturer og svindlere. Det tilbyder ubegrænset adgang til musik, sociale medier og video, således at disse programmer aldrig logger IP -adresser, browserhistorie, DNS -forespørgsler eller trafikdestination.

Funktioner:

 • Servere på 160 lokationer og 94 lande
 • Opret forbindelse til VPN uden nogen båndbreddebegrænsning.
 • Tilbyder online beskyttelse ved hjælp af lækagefikring og kryptering.
 • Bliv sikker ved at skjule IP -adresse og kryptere dine netværksdata.
 • Hjælp er tilgængelig 24/7 via e -mail samt live chat.
 • Betal med bitcoin og brug TOR for at få adgang til skjulte websteder.

FAQ

❓ Hvad er torrent -klienter?

Torrent -klienter er et værktøj til download af filer, der bruger en peer til peer -system. Denne torrent -software giver dig mulighed for at finde filerne, downloade dem hurtigere og administrere dem alle på et tilgængeligt sted. Kontroller vores guide til, hvordan du torrent sikkert:- Klik her

�� Hvad er de bedste torrent -klienter?

Nedenfor er nogle af de bedste torrent -klienter:

 • uTorrent Classic / Web
 • BitTorrent
 • Bitport
 • QBitTorrent
 • Vuze
 • Bitcomet
 • Smitte
 • Webtorrent

�� er torrents lovlige?

Torrents har et dårligt ry på grund af piratkopiering. De er dog ikke ulovlige i sig selv og har mange legitime anvendelser, herunder download af open source-software og materiale, der er i det offentlige rum.

⚡ Sådan beskyttes dine torrent -downloads?

Der er to måder at beskytte dine torrent -downloads på:

 • Brug af proxyserveren som det meste af det populære Torrent -program understøtter proxy -servere.
 • Download torrents ved hjælp af en VPN.

❗ Hvad er de vigtige træk ved torrent -klienter?

Her er vigtige nyttige funktioner hos Torrent -klienter:

 • Platformkompatibilitet: Det skal være kompatibelt med forskellige platforme.
 • Brugervenlighed: At drive en torrent -klient skal være let.
 • Pris: Det skal være gratis eller være tilgængeligt til en overkommelig pris

✅ Sådan downloades torrentede filer på en pc?

Nedenfor er en trin for trin guide til, hvordan man downloader torrentede filer på pc:

 • Trin 1) Download, installer og start enhver god VPN som ExpressVPN på din computer
 • Trin 2) Download en af ​​de ovennævnte torrent-klienter, installer det på din computer og åbn den
 • Trin 3) Gå nu til et torrent -søgningswebsted og find den ønskede fil, og download dens torrent -fil
 • Trin 4) Tilføj nu torrentfilen i Torrent -klienten og start med at downloade
 • Trin 5) Indstil og begræns båndbredden til glat download
 • Trin 6) Når downloadet er afsluttet, skal du højreklikke på filen og vælge indstillingen “Åben indeholdende mappe”

 • ✔ Servere med høj hastighed
 • ✔ Ingen båndbreddebegrænsninger
 • ✔ Kryptering af bedste i klassen
 • ✔ Fjern blokering af geo-begrænset indhold

Special tilbud:

 • Få 3 ekstra måneder fri for ExpressVPN, når du tilmelder dig en 12-måneders plan

Bliv ExpressVPN nu 30-dages pengene-tilbage-garanti