ZPN Review

ZPN Review

Contents

Vi prøvede dette og var i stand til med succes at få refusion, så vi kan forsikre dig om, at pengene-tilbage-garantien fungerer som en charme.

Planet VPN Gennemgang 2023

Planet VPN Review (2023): Trusted VPN med en gratis version

Planet VPN er en populær gratis VPN, der også har en premium -version. Den gratis version tilbyder adgang til fem serverplaceringer uden hastighed eller datakapsler, mens premium -versionen tilbyder over 1.260 servere i 60 lande.

Dog er begge versioner af Planet VPN Safe? Og hvordan fungerer det, når det kommer til at fjerne blokering af Netflix eller andet geo-begrænset indhold?

Vi satte både de gratis og premium -versioner til testen i vores fulde Planet VPN -gennemgang nedenfor.

I det store og hele fandt vi, at Planet VPN tilbyder stort privatliv, men er nødt til at forbedre visse funktioner. For eksempel fandt vi, at hastighederne var ganske langsomme og kunne kun fjerne blokering af Netflix, men ikke andre streamingtjenester som Disney Plus eller Hulu.

Tjek vores Fuld Planet VPN -gennemgang Nedenfor for alle detaljer.

Planet VPN: En kort gennemgang

Fordele

 • Gratis version har ingen hastighedshætter
 • No-logs-politik, der beskytter brugere mod skadelig datahåndtering
 • Premium version unlocks Netflix
 • Kill Switch for at sikre privatliv

Ulemper

 • Inkonsekvente hastigheder på fjerne servere
 • Fjerner ikke blokering af Disney Plus, Hulu eller andre streamingtjenester
 • Nr. Kundesupport 24/7

Hvis du leder efter en pålidelig gratis VPN, er Planet VPN en god service. Det giver adgang til fem serverplaceringer uden datagrænser. For adgang til flere servere har det et overkommeligt premium -abonnement, der starter på Just $ 1.99 pr. Måned, når du får den treårige plan.

Vi testede Planet VPN og fandt, at det var en sikker og sikker service, der ikke holder logfiler med brugerdata. Den bruger industristandard 256-bit kryptering og sikre protokoller for at sikre, at du forbliver sikker online.

i øvrigt, Vi kunne fjerne blokering af Netflix USA ved hjælp af Planet VPN, Selvom det ikke virkede med andre streamingtjenester som Disney Plus eller Hulu. Hastigheden var også ret langsom, når det blev tilsluttet de amerikanske servere, så det er ikke optimeret til streaming som andre udbydere, såsom Nordvpn.

På plussiden er Planet VPN tilgængelig på alle større operativsystemer Ligesom Windows, MacOS, iOS, Android og Linux sammen med routere og browserudvidelser. For eksempel er Planet VPN Chrome-udvidelsen en gratis VPN-proxy, der hjælper dig hurtigt med at få adgang.

Du kan drage fordel af en 30-dages pengene-tilbage-garanti At prøve premiumversionen af ​​Planet VPN og få refusion, hvis du ikke er tilfreds. Læs vores fulde Planet VPN -gennemgang nedenfor for at lære mere om tjenesten.

Specifikationer Planet VPN

�� Pris Fra $ 1.99 om måneden
�� Operativsystemer Windows, Mac, iOS, Android, Linux
�� Forbindelser 10
�� Betalingsmetoder PayPal, andet, kreditkort, cryptocurrency
�� Protokoller OpenVPN, IKEV2, L2TP/IPSEC, PPTP
�� Torrent -muligheder Torrenting tilladt
�� Money-Back-garanti Money-back-garantee
�� Logfiler
�� Arbejder med

Hastighed – hvor hurtigt er planet VPN?

Score, der viser 5 ud af 10 på skalaen

Hastighed er en førsteklasses faktor at overveje, når du får en VPN. Vi testede premium -versionen af ​​Planet VPN og gav den en score på 5 ud af 10 for hastighed På grund af følgende:

 • Vi bemærkede betydelige dråber i upload og downloadhastigheder, når de er tilsluttet til fjerne servere.
 • Hastighederne var tilstrækkelige til online aktiviteter som streamingvideoer, torrenting og spil, forudsat at vi forbandt os til nærliggende servere.

Hastighedstestresultater for Planet VPN

Vi bruger den betroede websted Speedtest.net til kontrol af Planet VPNs hastigheder fra vores kontor i Holland. Først bestemte vi vores basishastighed (a.k.-en., Vores internethastighed uden at bruge en VPN). Dernæst forbandt vi os til forskellige Planet VPN -servere og kørte hastighedstest for hver enkelt. Resultaterne er sammenfattet i nedenstående tabel.

Bemærk:

Husk, at VPN -hastigheder kan afhænge af mange faktorer, såsom internetforbindelseshastighed, den fysiske afstand fra forskellige VPN -servere, serverbelastning osv. Derfor er disse hastigheder kun til reference. Du får muligvis forskellige resultater afhængigt af din placering.

Server Download (Mbps) Upload (Mbps) Ping (MS)
Ingen VPN 204.51 249.6 4
USA (New York) 23.73 5.34 209
USA (Los Angeles) 13.07 2.51 319
UK 63.89 20.79 20
Japan 11.9 1.47 478
Australien 9.01 1.3 544
Holland 51.27 26.23 8
Tyskland 62.17 69.68 17
Brasilien 0.42 0.09 589
Canada 22.21 4.91 195
Sydafrika 5.55 2.02 385

Som vist i tabellen ovenfor, fik vi Moderate hastigheder på servere placeret tæt på vores kontor. Disse inkluderer servere i Holland, Storbritannien og Tyskland. For servere beliggende længere væk, såsom i USA, Brasilien og Sydafrika, oplevede vi imidlertid markant langsommere hastigheder og meget høj ping.

Hastighederne var ens på de gratis og premium -versioner. Der er ingen hastighedshætter, hvis du bruger den gratis Planet VPN, som er et plus i vores bøger.

Hastighed under daglig brug

Både den gratis og premium planet VPN fungerede godt for os, da vi tilsluttede os geografisk nære servere. Vi bemærkede ikke nogen forsinkelser eller forsinkelser, når vi gennemser, streaming eller endda spil.

For eksempel streamede vi den gamle favorit The Big Bang Theory på Netflix uden afbrydelser udover kun et par sekunders belastningstid mellem episoder.

Vi testede også spil som Call of Duty, World of Warcraft, Minecraft og Fortnite. Reaktionstid er af største vigtighed i disse spil, og heldigvis oplevede vi ikke nogen forsinkelser.

Dog planet VPN Kunne ikke fungere godt, når det blev tilsluttet servere længere væk, såsom i USA. Vi forsøgte at streame Supernatural på Netflix ved hjælp af en amerikansk server, men showet sad ofte fast på buffering på grund af de lave hastigheder.

Selv websteder som Facebook og Twitter havde brug for et par ekstra sekunder for at indlæse. Desuden var ping alt for høj til online spil.

Så Planet VPN er ikke den mest pålidelige, når det kommer til hastigheder, selv når du vælger premium -versionen. Når hastighed er en prioritet, anbefaler vi Nordvpn, som er over 80% hurtigere og giver fremragende resultater på både nærliggende og fjerntliggende servere.

Sikkerhed – Hvor sikker er Planet VPN?

Resultatskala 8/10

Sikkerhed og privatliv er de vigtigste aspekter af en VPN. Vi vurderer Planet VPN 8 ud af 10 om sikkerhed På grund af følgende grunde:

 • Den bruger sikre protokoller, herunder OpenVPN (2048-bit RSA, UDP/TCP), IKEV2, L2TP og PPTP.
 • Det har en streng politik uden logs og sporer ikke eller gemmer brugerdata.
 • Det har en dræbskontakt, der forhindrer følsomme oplysninger i at lække, når din forbindelse falder.
 • Du kan bruge den gratis version, som ikke kræver personlige oplysninger under tilmelding.

Protokoller

En VPN transmitterer data gennem krypterede tunneler til VPN -servere. Hvordan denne krypterede tunnel dannes bestemmes af VPN -protokoller. Der er forskellige typer VPN -protokoller, der hver tilbyder forskellige niveauer af privatliv og hastighed.

Det er vigtigt for en VPN -udbyder at tilbyde flere protokolindstillinger, så du kan vælge, hvad du skal bruge. Generelt sagt, OpenVpn er den aktuelle standard, da den er meget sikker og resulterer i anstændige hurtige hastigheder.

Planet VPN giver dig valget mellem OpenVPN (2048-bit RSA, UDP/TCP), IKEV2, L2TP og PPTP. På MacOS tilbyder det imidlertid kun OpenVPN (UDP/TCP).

Den bruger også industristandard 256-bit kryptering, hvilket betyder, at det tilbyder det højeste niveau af sikkerhed-og vores test bekræftede det Planet VPN er sikker at bruge.

Logning og privatliv

Det er vigtigt at undersøge en VPN -udbyders privatlivspolitik, før du bruger den for at undgå at få dine data overdraget til tredjepart som annoncører eller regeringsmyndigheder.

Planet Free VPN har en gennemsigtig privatlivspolitik og Har ikke skadelige datalogging-politikker Som nogle andre gratis VPN’er. Som sådan indsamler eller misbruger udbyderen ikke dine personlige data.

Desuden er udbyderen baseret i Rumænien, som er uden for de 5 øjne, 9 øjne og 14 øjne alliancer. Disse efterretningsallianser på tværs af specifikke geografiske regioner indsamler og deler brugernes personlige oplysninger og internetbrugsdata med regeringsmyndighederne.

Vi vil dog gerne se, at Planet VPN bliver uafhængigt revideret i fremtiden for at etablere mere tillid til, at den opretholder sin privatlivspraksis.

Vores mest anbefalede VPN, Nordvpn, er blevet uafhængigt revideret flere gange. Det har bevist gang på gang, at det er gennemsigtigt omkring dens loggingspolitik og indsamler ikke nogen oplysninger om dig eller dine online aktiviteter.

Kill switch

En dræbskontakt afbryder dig fra internettet, når din VPN -forbindelse falder. Dette sikrer, at følsomme oplysninger ikke “lækker” igennem, hvis din forbindelse mislykkes. Vi var glade for at se, at Kill Switch også er inkluderet i den gratis version af Planet VPN.

Planet VPN har en dræbskontakt, men den er ikke aktiveret som standard. Så du skal gå til Indstillinger > Generel > Network Killswitch og aktiver denne funktion, som vist på skærmbilledet nedenfor.

Indstillinger i Planet VPN -appen med dræb switch -indstillingen fremhævet

Lækker Planet VPN dine data?

Vi gennemførte en række lækketest for at kontrollere, om Planet VPN gør et godt stykke arbejde med at beskytte dine data.

Først gennemførte vi en IP -lækketest og fandt, at både de gratis og premium -versioner af Planet VPN ikke afslørede vores originale IP. Så det lider ikke af IP -lækager. Dette betyder også, at VPN Udsætter ikke din rigtige placering, derved beskytter dit privatliv.

BrowserLeaks -websted, der viser IP -lækage -testresultaterne for Planet VPN

Dernæst lavede vi en DNS -lækage -test, og Planet VPN bestod testen. Så VPN Send ikke DNS -anmodninger direkte til din internetudbyder. Derfor forbliver din internettrafik sikker.

BrowserLeaks -websted, der viser DNS -lækage -testresultaterne for Planet VPN

Til sidst udførte vi en WebRTC-lækage-test for at sikre, at peer-to-peer-kommunikation mellem browsere og websider ikke glider uden for sikkerhedsnettet.

Vi er glade for at rapportere, at Planet VPN også bestod denne test. Derfor VPN lækker ikke nogen data.

BrowserLeaks -websted, der viser WebRTC -lækage -testresultaterne for Planet VPN

Hvilke oplysninger har Planet VPN brug for?

Planet gratis VPN kan bruges uden at give personlige oplysninger, hvilket er et enormt plus. Du kan blot downloade appen og begynde at bruge den med det samme.

Men hvis du vælger premiumversionen, skal du give:

 • En e -mail -adresse
 • Betalingsoplysninger (kreditkort eller cryptocurrency)

Brugervenlighed-Hvor brugervenlig er Planet VPN?

Resultatskala 8/10

En VPN skal være let at installere og bruge, så du kan få det til at fungere uden problemer. Efter intensiv test giver vi planeten VPN en score på 8 ud af 10 på brugervenlighed På grund af følgende aspekter:

 • Planet VPN -webstedet er godt lagt og let at navigere.
 • Installationsprocessen er hurtig og ligetil.
 • Planet VPN-appen er brugervenlig og intuitiv.
 • Planet VPN har en god gratis version, og dens betalte version er ret overkommelig pris.
 • Kundesupport er tilgængelig via e -mail eller en webformular.

Planet VPNs websted og installationsproces

Planet VPN -webstedet er let at navigere. Det Har alle de vigtige oplysninger, du har brug for, såsom en oversigt over serverplaceringer, forskellige planer og priser, funktioner og mere. I midten af ​​hjemmesiden er der en knap til at downloade Planet Free VPN til din enhed.

Hjemmeside på Planet VPN -webstedet

VPN fås til Windows, MacOS, Android, iOS, Linux, Routers og flere webbrowsere. Dette inkluderer Planet VPN -udvidelser til Chrome, Firefox, Opera og mere.

Til Installer Planet VPN på Mac, Følg nedenstående trin. Processen er også mere eller mindre den samme for vinduer.

 1. Klik på knappen “Gratis VPN til Mac” på Planet VPN -hjemmesiden. Dette vil udløse download af installationsfilen.
 2. Installer og lancere derefter Planet VPN -appen. Som standard har du den gratis version af appen.
 3. Klik på det grønne for at tilmelde dig en premium -konto Log på knap.

HomeScreen of the App Planet VPN med login -knappen fremhævet

Klik på “Få adgang.”

Loginskærm på Planet VPN med linket Få adgang fremhævet

Dette lancerer et browservindue, hvor du bliver bedt om at indtaste en e -mail -adresse for at oprette en Planet VPN -konto.

Formular til at oprette en konto med Planet VPN

Når du har indtastet din e -mail, modtager du en e -mail på den adresse, du har leveret med en automatisk genereret adgangskode og et link for at bekræfte din registrering. Klik på Bekræft knap.

Bekræftelse af registrering mail sendt af Planet VPN med den bekræftede din registreringsknap fremhævet

Du vil blive omdirigeret til dit kontosektion på Planet VPN -webstedet. Klik her på “Køb præmie”-Knappen.

Kontodetaljeside for Planet VPN med købspremium -knappen fremhævet

Vælg en plan og en betalingsmetode. Klik derefter på “Få dit abonnement.”

Abonner side af webstedet for Planet VPN

Indtast dine betalingsoplysninger for at gennemføre processen.

Betalingsside på Planet VPN -webstedet

 • Når den er behandlet, skal du vende tilbage til Planet VPN -appen og Log ind med din e -mail -adresse og adgangskode At begynde at bruge den premium version af Planet VPN.
 • Planet VPN udseende og brugervenlighed

  Vi fandt Planet VPN temmelig ligetil at bruge. Vi er sikre på, at selv begyndere har ingen problemer med det. Hjemskærmen består af en “Connect” -knap og en mulighed for at vælge en serverplacering.

  Homescreen of the Planet VPN -appen, hvor VPN ikke er tilsluttet

  Klik på serverplaceringen i bunden af ​​skærmen for at afsløre den fulde liste over tilgængelige placeringer.

  Servere som anført i appen til Planet VPN

  For at etablere en VPN -forbindelse skal du vælge en server og derefter trykke på knappen “Connect”. Du har derefter muligheden for at ændre den automatisk tildelte IP -adresse, du får eller til at afbryde forbindelsen.

  Planet VPN -app tilsluttet en server i USA

  For at få adgang til menuen Indstillinger skal du klikke på Hamburger -menuen øverst til venstre på startskærmen.

  Skærmbillede af Planet VPN

  Planet VPNs indstillinger er temmelig minimale, og det tilbyder ikke nogen avancerede konfigurationer. Dette er godt for begyndere, men efterlader noget, der mangler for dem, der vil gøre mere med en VPN. For eksempel mangler det delt tunneling, som kan være nyttigt til online bankformål.

  Planet VPN Browser Extension

  Planet VPN tilbyder gratis browserudvidelser til følgende browsere:

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Microsoft Edge
  • Opera
  • Yandex

  På alle disse browsere fungerer udvidelsen som en proxy -service, der ændrer din placering i henhold til den server, du vælger. Ligesom Planet VPN -appen giver den gratis version adgang til fem lokationer, mens premium -brugere kan Vælg mellem steder i over 60 lande.

  Denne browserudvidelse gør det let og effektivt at få adgang til geo-begrænset indhold, såsom visse websteder. For eksempel var vi i stand til hurtigt at få adgang til det indiske rejsebookingswebsted MakemyTrip.com uden at være fysisk til stede i Indien.

  Desværre Arbejdede ikke for os, da vi forsøgte at fjerne blokering af streamingtjenester som HBO Max og Hulu. Det fungerer kun for Netflix os.

  Husk, at brug af Planet VPN -browserforlængelse vil ikke kryptere al din internettrafik. Det vil kun sikre trafikken på den respektive webbrowser, den bruges på. Desuden mangler det den dræbte switch, som Planet VPN -appen har.

  Så for at nyde fuld funktionalitet skal du installere Planet VPN -appen snarere end kun browserforlængelsen.

  Priser og betalingsmetoder

  Nedenfor er Planet VPN -abonnementsmuligheder:

  Priserplaner

  • Planet VPN 1 måned 9.99mth
  • Planet VPN 1 år 3.99mth
  • Planet VPN 3 år + 1 år 1.99mth Del
  • En helt gratis version med adgang til fem placeringer og ingen datagrænser
  • En månedlig plan for $ 9.99 pr. Måned
  • En årlig plan for $ 3.99 pr. Måned
  • En treårig plan for $ 1.99 pr. Måned

  Planet VPN kan sammenlignes med nogle af de billigste VPN’er som Cyberghost og Surfshark, som også er prissat til omkring et par dollars om måneden. Planet VPN hænger dog bag i hastighed og funktioner, hvorfor det ikke gør det til vores liste over de bedste billige VPN’er.

  Du har to betalingsmuligheder, nemlig:

  • Kreditkort
  • Cryptocurrencies som Bitcoin

  Fordelen ved at betale med cryptocurrencies er, at det hjælper dig med at tilmelde dig en VPN. Dette er fantastisk fra et privatlivets synspunkt.

  Hvordan fungerer Planet VPNs pengene-tilbage-garanti?

  Planet VPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Så du kan annullere en premium -plan inden for 30 dage efter købet og få en fuld refusion ved at kontakte kundeservice via e -mail.

  Specifikt kan du e -maile [email protected] anmoder om aflysning af dit abonnement og nævner den e -mail -adresse, der er knyttet til din konto.

  Bemærk:

  Sørg for at sende din annullering-e-mail mindst 24 timer før den 30-dages prøveperiode er forbi.

  Vi prøvede dette og var i stand til med succes at få refusion, så vi kan forsikre dig om, at pengene-tilbage-garantien fungerer som en charme.

  Kunde service

  Efter at have skuret Planet VPN -webstedet, fandt vi, at det ikke har en videnbase til at hjælpe brugere med tekniske anliggender eller fejlfinding.

  Der er en Planet VPN -blog, der har masser af oplysninger om opsætning af VPN og rettelse af problemer, men dette er temmelig vanskeligt at finde. Det er kun tilgængeligt via et enkelt link i bunden af ​​hjemmesiden, så det er ikke meget synligt. Desuden fandt vi, at oplysningerne på bloggen var ganske kompleks og ikke brugervenlig.

  Hvad angår kundesupport, kan Planet VPN kundeservice kontaktes via e -mail eller via en formular på deres hjemmeside. Du kan få adgang til denne formular ved at klikke på “Hjælp -knappen” nederst til højre på hjemmesiden. Skærmbillede nedenfor viser, hvordan formularen ser ud.

  Hjemmeside på Planet -webstedet VPN med den udvidede hjælp til udvidet

  Udbyderen hævder at have 24/7 kundesupport, men det er ikke rigtig tilfældet. Det kan tage et par timer for teamet at svare på din forespørgsel.

  Ikke desto mindre modtog vi et hurtigt svar, og kundesupportagenterne var venlige og kyndige. De besvarede alle vores spørgsmål om de forskellige serverplaceringer, og vi var tilfredse med tjenesten.

  Så du kan være sikker på, at det Planet VPN kundesupport hjælper dig Hvis du støder på tekniske problemer. Vi mener dog, at udbyderen bestemt bør tilføje en videnbase til deres websted for at give brugerne mere information.

  I denne henseende har topudbydere som Nordvpn omfattende hjælpesektioner på deres websteder, der er designet til at hjælpe brugerne med at få hurtige svar på deres spørgsmål og fejlfinde almindelige problemer.

  Servernetværk – Kan Planet VPN fjerne blokeringen af ​​internettet?

  Score skala 6.5/10

  Servere er rygraden i en VPN, så det er vigtigt at vurdere dem, når man tester en VPN. Vi giver Planet VPN en score på 6.5 ud af 10 i servernetværk på grund af følgende:

  • Planet VPN har 1.260+ servere i over 60 lande.
  • Vi kunne fjerne blokering af Netflix os ved hjælp af Planet VPN, men ikke andre streamingtjenester.
  • Torrenting er tilladt, men hastigheden er inkonsekvente.
  • Planet VPN tilbyder ikke i øjeblikket dedikerede IP’er.

  Antal servere og placeringer

  Planet VPN har Over 1.260 servere over mere end 60 lande. Dette er temmelig anstændigt i betragtning af det lave prispoint for Planet VPN. Selv vores foretrukne Nordvpn har servere i 60 lande.

  Husk dog, at de fleste af Planet VPNs servere er i Europa og Asien, og der er kun et sted i Afrika. Den komplette liste over placeringer er angivet nedenfor:

  • Europa: Albanien, Østrig, Hviderusland, Belgien, Bosnien og Herzegovina, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Georgien, Tyskland, Ungarn, Irland, Italien, Satnien, Litauen, , Portugal, Rumænien, Rusland, Serbien, Slovakiet, Spanien, Sverige, Schweiz, Ukraine og Storbritannien
  • Asien: Bahrain, Hong Kong, Indien, Indonesien, Israel, Japan, Kasakhstan, Korea, Malaysia, Pakistan, Filippinerne, Saudi -Arabien, Singapore, Taiwan, Thailand, Tyrkiet, UAE og Vietnam
  • Amerika: Argentina, Brasilien, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Peru og USA
  • Afrika & Oceanien: Australien og Sydafrika

  Ud af disse giver den gratis Planet VPN -version adgang til Frankrig, Tyskland, Holland, Storbritannien og USA.

  Hvis du vil oprette forbindelse til servere i Afrika, anbefaler vi Cyberghost, der har serverplaceringer i seks afrikanske lande.

  Planet VPN og streaming (Netflix, Disney Plus, Hulu, BBC iPlayer)

  En vigtig fordel ved at bruge en VPN er at kunne få adgang til geo-begrænset indhold på streamingtjenester. Selv når du er væk hjemmefra, kan du følge med din yndlingsunderholdning.

  Desværre kan vi ikke anbefale Planet VPN til streaming fordi Vi kunne ikke få adgang til de fleste streamingtjenester med det.

  Platform Kan planet VPN fjerne blokering af det?
  Netflix
  Disney Plus
  Hulu
  BBC iPlayer

  Vi havde kun succes med Netflix os og ikke med andre Netflix -biblioteker, såsom dem i Tyskland eller Canada.

  Planet VPN forbundet til en VPN -server i USA med Netflix, der arbejder i baggrunden

  Derfor, hvis du vil have en god VPN til streaming, anbefaler vi Nordvpn, der tilbyder en sikker og overkommelig måde at fjerne blokering af næsten enhver streamingtjeneste over hele verden.

  Planet VPN og Torrents

  Planet VPN understøtter torrenting og giver den privatliv og sikkerhed, der er nødvendig til torrenting. Vi fandt dog, at det kommer kort på grund af dets inkonsekvente hastigheder. Så mens vi kan anbefale det til sikker torrenting, er det ikke det mest effektive valg.

  Desuden har det ikke nogen torrenting-specifikke funktioner, såsom specialiserede P2P-servere eller tilsløring. Derfor vil vi til hurtig torrenting anbefale Nordvpn, som har disse funktioner sammen med gode hastigheder på tværs af sit omfattende servernetværk.

  Advarsel:

  Husk, at vi ikke kondolerer torrenting af ophavsretligt beskyttet materiale. Pas på, at torrenting er ulovligt i flere lande, så læs op om dine lokale regler og regler for at undgå problemer.

  Dedikeret IP -adresse

  En dedikeret IP-adresse er en tilføjelse leveret af nogle VPN’er. Det giver dig mulighed for at have den samme IP -adresse, hver gang du bruger VPN, som har fordelen ved at se mere legitim ud på de websteder, du får adgang til.

  Desværre tilbyder Planet VPN ikke i øjeblikket dedikerede IP’er. Så vi anbefaler at tjekke Nordvpn, hvis du vil have denne praktiske yderligere funktion.

  Vores erfaring med Planet VPN

  Afslut, hvis du har brug for en god gratis VPN, er Planet VPN sikker og pålidelig. Det har ikke nogen databegrænsninger og giver adgang til fem gratis placeringer. Men hvad angår sin premium VPN -service, fandt vi Planet VPN’s hastigheder ganske inkonsekvente, især på fjerne servere.

  Dette gør VPN -forbindelsen helt uegnet til streaming og andre online aktiviteter som spil. Så vi anbefaler ikke Planet VPN og foreslår i stedet, at du går med Nordvpn, som har gode hastigheder, sikkerhedsfunktioner og muligheden for at få adgang til geo-begrænset indhold.

  Planet VPN Review: Ofte stillede spørgsmål

  Fik et spørgsmål om Planet VPN? Tjek vores FAQ -afsnit nedenfor. Klik på et spørgsmål for at se svaret.

  Er planet VPN gratis?

  Planet VPN er en god gratis VPN, der giver adgang til fem serverplaceringer uden data eller hastighedsgrænser. For adgang til flere placeringer og evnen til at fjerne blokering af Netflix, kommer Premium Planet VPN til en overkommelig pris på $ 1.99 pr. Måned for et tre-årigt abonnement.

  Arbejder Netflix USA med Planet VPN?

  Ja, Planet VPN Unclocks Netflix USA. Men det fungerer ikke for andre streamingtjenester såsom Disneyplus eller Hulu. Du kan prøve nogle af de bedste VPN’er som Nordvpn for at fjerne blokering af enhver streamingtjeneste efter eget valg.

  Kan jeg downloade torrents med Planet VPN?

  Planet VPN tillader torrenting og er sikker at bruge. Imidlertid er dens hastigheder ret inkonsekvente, så det er ikke den mest effektive. Du kan derfor vælge andre muligheder fra vores liste over de bedste VPN’er til torrenting såsom Nordvpn.

  Er planet VPN sikker?

  Ja, vores test har afsløret, at Planet VPN er utroligt sikkert og sikkert. Det indsamler ikke brugerdata og bruger de bedste krypteringsprotokoller til at holde dine data sikre.

  ZPN Review

  ZPN drives af Vostok Soft FZC og har hovedkontor i De Forenede Arabiske Emirater – mere om dette nedenfor. Det giver adgang til 272 VPN -servere på mere end 20 lokationer over hele kloden, og brugere af den fulde premium -service er tilladt op til fem samtidige forbindelser. ZPN driver også en indbygget firewall på alle aktive VPN-forbindelser, hvilket tilføjer ekstra sikkerhed og stabilitet til deres service. For eksempel giver dette dem mulighed for aktivt at forhindre dets anvendelse til ting som distribueret fornægtelse.

  Hastigheder og ydeevne

  Forbindelseshastigheder over ZPNs VPN sammenlignet godt med vores ubeskyttede testforbindelse: På trods af et par dips var hastigheder med rimelighed høje generelt, og pålideligheden var god. Vi havde ingen problemer med at gennemse, streaming eller download over hverken gratis eller premium -servere.

  zpn_download
  zpn_upload
  Grafer viser højeste, laveste og gennemsnitlige hastigheder for hver placering/VPN. Se vores indlæg om vores nye hastighedstest for mere information.

  Som nævnt ovenfor er der robust DNS -lækagebeskyttelse, og vi havde ingen problemer med vores IP -test – bortset fra at en af ​​de franske servere, vi forbandt til, blev anerkendt som værende i Italien af ​​vores placeringstests. ZPN bruger Google til deres DNS -behov.

  Prisfastsættelse og planer

  Der er fire måder at bruge ZPN på, og to af dem er helt gratis:

  For det første, på en mobilenhed ved hjælp af Android -klienten, har du muligheden for at bruge VPN på timebasis uden behov for at registrere sig hos ZPN. Dette begrænser dig til to lokationer og afbryder dig efter en time, men gør sit job meget godt – det er passende, at det kaldes Easy Connect.

  For det andet er der muligheden for at bruge tjenesten gratis på enhver enhed, der er underlagt registrering hos ZPN og en 10 GB månedlig dataoverførselsgrænse. Båndbredde er også begrænset, men du har adgang til tre flere placeringer end med den lette lette forbindelsesmulighed. Peer-to-peer-trafik er deaktiveret for brugere af enten gratis service.

  For brugere, der ønsker den fulde ZPN -service, er der yderligere to muligheder:

  Abonnementet for ‘Mobile’ tillader brug af tjenesten på kun en enhed med en 50 GB dataoverførselsgrænse, men alle 20+ VPN -placeringer er tilgængelige, og der er ingen begrænsning af brugen af ​​P2P. Dette er den billigste måde at købe ZPN på, med et årligt abonnement, der fungerer så lidt som $ 1.99 pr. Måned.

  Endelig er der det fulde ‘premium’ abonnement. At købe dette på en tilbagevendende månedlig basis koster dig $ 5.99 pr. Måned, men dette er billigere, hvis du betaler årligt. Plus det tillader op til fem samtidige forbindelser, og der er ingen grænser for dataoverførsel eller båndbredde.

  ZPN Review

  Betaling kan foretages af Bitcoin såvel som PayPal eller kreditkort, der giver mulighed for et højt niveau af anonymitet, hvis det ønskes. Imponerende i betragtning af det niveau af gratis service, de tilbyder, er der også en fuld tilfredshed 7-dages pengene-tilbage-garanti, når brugerne tager springet og køber et abonnement.

  Sikkerhed og privatliv

  ZPN ser alvorligt på gennemsigtighed og valg af bruger såvel som sikkerhed, og dette afspejles i deres protokolbestemmelse. De afviser PPTP som for usikre, de tilbyder L2TP -forbindelser, men med rette større på OpenVPN med mulighed for at tilføje SSL på toppen for et ekstra lag af sikkerhed og kompleksitet. Hvad mere er, de giver en webgrænseflade til at vælge i detaljer det nøjagtige sikkerhedsniveau, du har brug for som registreret bruger. Dette spænder fra OpenVPN-standardindstillingen af ​​blowfish-128, til den meget stærke AES-256-chiffer. Hash-godkendelse kan håndteres af SHA1 eller MD5, og håndtryk går op til RSA-2048. Dette er et fremragende niveau af sikkerhed, og SSL -indstillingen gør det også lettere at omgå begrænsninger på OpenVPN -brug i visse lande.

  På trods af at han er baseret på UAE – et land, der er fjendtligt over for VPN -brugere – er ZPN ikke underlagt nogen juridiske begrænsninger som operatør af VPN -servere, der er baseret uden for landet. De er ærlige og kommende om status for VPN’er i UAE på deres blog, og vi kan bekræfte, at det, de har skrevet om den juridiske situation for VPN -brug, er i overensstemmelse med andre uafhængige internetkilder. Det er en underlig situation, men resultatet for brugere af ZPN er, at de ikke bør forvente nogen indblanding fra den jurisdiktionsregering.

  ZPN har også en stort set logløs politik: For gratis brugere holdes båndbredde -logfiler for at holde styr på servicebegrænsninger, men for premium -brugere holdes ingen logfiler overhovedet. Dette betyder også, at der ikke er noget for ZPN at dele med myndighederne, hvis der fremsættes en jurisdiktion.

  Alt ovenstående gør ZPN til en meget sikker VPN, og brugere kan forvente en høj standard for privatlivets fred og anonymitet.

  Brugervenlighed

  ZPN -webstedet ser godt ud, er let at navigere og føles professionel. Oplysninger er lette at finde, og vigtige dokumenter som fortrolighedspolitikken og brugsbetingelserne er let tilgængelige og lette at forstå. Nogle tekniske oplysninger om VPN henvises til på forsiden, og når brugerne først har registreret. Ikke-premium-brugere får også en klar skærm i deres konto-dashboard af nøjagtigt, hvor meget af deres månedlige grænser der er blevet brugt.

  ZPNIM_HOMEPAGE_600

  Også på hjemmesiden er en regelmæssigt opdaterede blog med indlæg om forskellige emner. En hurtig rulle gennem afslører et indlæg om den juridiske situation omkring at bruge en VPN i Dubai, et særligt tilbud til brugere af webfora og et par guider til at bruge VPN til praktiske formål.

  Support

  ZPNs eneste form for personlig support er via webbaserede billetter, åben for alle, der er registreret på hjemmesiden. Vi fandt systemet let at bruge, og vi var aldrig nødt til at vente mere end et par timer på en høflig, detaljeret og nyttig respons: Mens vi oprindeligt havde problemer med at få det annoncerede niveau af kryptering over en tredjepart OpenVPN-klient, var support i stand til At identificere og løse problemet inden for få timer. Selvom dette er funktionelt, ville det være rart at se flere muligheder for live support, og endda anlægget til at tilføje filer til billetter ville være en forbedring. Vi var også lidt forvirrede over at se vores billethistorie mystisk forsvinde midtvejs gennem en samtale med støtte-heldigvis var det stadig muligt at svare via e-mail.

  zpnim_support_600

  Der er også en lille FAQ på stedet, men dette tilbyder ikke meget ved indsigt i potentielle tekniske problemer. Noget mere nyttige er opsætningsvejledningerne, som er grundige og detaljerede – mere om disse nedenfor. ZPN-teamet er også aktive på sociale netværk, men der er ikke meget ved hjælp af synlig tovejsinteraktion-for eksempel bemærkede vi flere ubesvarede spørgsmål på deres Facebook-side.

  VPN -software

  Tilmelding

  ZPNs websted hævder, at du kan blive registreret på 45 sekunder, og dette er sandsynligvis nøjagtigt. Du bliver bedt om at indtaste et brugernavn og adgangskode samt en e -mail -adresse, der skal valideres, før kontoen er aktiveret. Det, der tog os længst, var at udfylde den lange captcha – skønt vi langt hellere skulle gøre dette end at bruge en VPN -tjeneste oversvømmet med bots.

  Når du er registreret, får du en dejlig e -mail, der fortæller dig, hvad du skal gøre næste, og mere hjælp til at komme i gang er tilgængelig, når du klikker igennem for at bekræfte din e -mail -adresse. Det er dejligt at se en VPN -udbyder, der hjælper nye brugere med at tage det første skridt.

  ZPN Windows VPN -klienten

  ZPN har en ren, simpel VPN -klient til Windows: visuelt minder om en smartphone -app, den fungerer godt og er let at bruge. Valg af en server og tilslutning er enkel og åbenlyst, og der er nogle kraftfulde indstillinger tilgængelige via menuikonet til venstre.

  ZPN Review

  Ud over muligheden for at starte VPN automatisk med Windows, er der en dræbskontakt for at forhindre trafik, der slipper for i tilfælde af en forbindelsesfejl, og oksekød DNS og IPv6 lækagebeskyttelsesmuligheder designet til at forhindre enhver mulighed for en lækage, der forekommer. DNS -lækagebeskyttelsen fungerer ved fysisk at ændre din Windows -netværksadapter for at bruge ZPNs DNS -servere og IPv6 -lækagebeskyttelsesfunktionen ved helt at deaktivere IPv6 på VPN -forbindelsen. Disse er begge noget ‘nukleare’ muligheder, men de er langt mere pålidelige end nogle andre mere subtile implementeringer, vi har set.

  Klienten kommer også med muligheden for at ændre protokollen og porten, der bruges af VPN, hvilket er nyttigt til at få den til at fungere korrekt i forskellige netværksforhold. Der er også et afkrydsningsfelt til indlæsning. Endelig afrundes klientens indstillinger af en indstilling for at aktivere eller deaktivere automatiske opdateringer samt en knap for at kontrollere og installere opdateringer med det samme.

  Andre platforme

  Ud over skræddersyede klienter til Windows, Android og iOS leverer ZPN højkvalitetsopsætningsvejledninger til de fleste platforme. Vi var især glade for at se inkludering af guider til at bruge tjenesten med tredjepart OpenVPN-klienter på tværs af Windows, Mac, iOS, Android og Linux samt robust support til stærkt personaliserede OpenVPN Config-filer. Dette fremmer yderligere gennemsigtighed af service og gør det nemt at se, om du virkelig får det, der annonceres.

  ZPN Android -appen

  Android -appen, der er tilgængelig fra Play Store, ligner visuelt meget som Windows -klienten, med den ekstra frynsegode af den timefrie version af VPN -tilgængelig uden registrering. Nyttige indstillinger inkluderer muligheden for at vælge mellem TCP- eller UDP-forbindelser samt til at vælge hvilken port der skal oprettes forbindelse til, og der er også en batterisave-funktion.

  zpnim_android_connected_600

  Som med Windows -klienten, kan du vælge at indlæse konfigurationsindstillinger fra din webgrænseflade. Det ville være rart, hvis der var mulighed for automatisk.

  Sidste tanker

  Med en stærk klient, stor gennemsigtighed, høj tilpasningsevne og meget nyttige supportmidler tilbyder ZPN en rigtig god VPN -service til en række meget overkommelige priser – ikke mindst er det selvfølgelig helt gratis. Det er især bemærkelsesværdigt, at brug af den gratis service ikke får dig til at føle, at du er en andenklasses borger, og alligevel er der også nok på tilbud til at retfærdiggøre opgradering til et premium-abonnement. Kombinationen af ​​en fremragende gratis service plus en pengene-tilbage-garanti betyder, at der ikke er nogen grund til ikke at prøve ZPN-følg nedenstående link og se, hvad du synes.

  ZPN Review: Den komplette guide til alt hvad du har brug for at vide

  ZPN-HOME

  Ingen ønsker at opgive deres data til internetudbydere og statslige agenturer.

  Og den eneste pålidelige og brugervenlige måde, hvorpå du kan sikre, at dine internetdata ikke ender i de forkerte hænder, er at bruge en VPN-service.

  Men hvilken VPN -service skal du gå efter?

  Der er så mange VPN -tjenester i dag, at det er svært at vide, hvilken der virkelig beskytter dit privatliv og anonymitet.

  Nå, heldig for dig, vi gør alt det hårde arbejde og vælger VPN -tjenesterne, vi mener fortjener i det mindste en gennemgang.

  Denne gang, med vores ZPN -anmeldelse, tager vi et detaljeret kig på, hvor god ZPN VPN -service er.

  Når du er færdig med denne ZPN -anmeldelse, vil du være i en meget bedre position til at beslutte, om du skal tilmelde dig ZPN eller ej.

  Enkel nok ret?

  Lad os komme ind på det da.

  Indholdsfortegnelse

  ZPN Pris

  ZPN-pris

  Vi kommer til pakkernes del i en smule.

  Fordi ZPN har forskellige valg for nye brugere at sile igennem.

  Med andre ord, ZPN giver nye brugere mulighed for at bruge sin VPN -service på i alt fire måder.

  To af disse fire måder er helt gratis.

  Men disse gratis muligheder leveres med deres eget sæt begrænsninger og begrænsninger.

  Den første måde, du kan bruge ZPN på til at beskytte dine data og privatlivets fred, er hos en Android -klient.

  Android -klient skal være en død gave for enhver at vide, at denne service kun fungerer på mobiltelefoner.

  Under alle omstændigheder, med Android -klienten, giver ZPN brugerne mulighed for at drage fordel af sine VPN -tjenester.

  Brugen i dette tilfælde på timebasis.

  Du behøver ikke at registrere dig hos ZPN for at bruge Android ZPN VPN -tjenesten.

  Imidlertid kommer dette gratis “Android-Only” -tilbud med nogle begrænsninger.

  En af disse begrænsninger er antallet af placeringer, du kan vælge som dine VPN -serverplaceringer.

  Du har to placeringsmuligheder.

  Android -tjenesten selv vil afbryde forbindelsen fra netværket efter meget time.

  Selvfølgelig er det en stor ulejlighed.

  Men se på det på denne måde.

  Vil du virkelig huske en gratis Android-kun VPN-service, hvis alt hvad du skal gøre er at oprette forbindelse til VPN-tjenesten efter hver time?

  Desuden kalder Zpn selv pakken Easy Connect.

  Og måske er det berettiget.

  Du behøver ikke at registrere og behøver ikke at betale nogen penge.

  Så det kan ikke blive bedre end dette for så vidt angår VPN -service.

  Kvaliteten af ​​VPN -tjenesten kan naturligvis variere.

  Den anden ZPN -mulighed

  Den anden mulighed, som du kan bruge ZPN på, er via registrering.

  Alt hvad du skal gøre er at gennemgå en registreringsproces.

  ZPN giver dig mulighed for at bruge sin VPN -service gratis og fungerer på enhver enhed.

  Begrænsningen i denne pakke er, at den månedlige dataforbrug.

  Overførselsgrænsen for denne pakke er 10 GB pr. Måned.

  Men fordi du ikke betaler en eneste krone for VPN -tjenesten, er det ikke så dårligt af forhandlinger eller er det?

  Måske er det ikke.

  Uanset hvad er båndbredden også begrænset til denne pakke.

  Men fordi du gennemgik problemer med at registrere sig hos ZPN, giver virksomheden brugerne mulighed for at oprette forbindelse til cirka fem forskellige steder for VPN -servere.

  Det er klart, at denne indstilling er bedre end indstillingen Easy Connect.

  Du kan dog ikke deltage i P2P -filoverførsel, da den er deaktiveret til denne pakke.

  For hvad det er værd, ved vi ikke om nogen VPN -service, der ikke logger dine oplysninger og private data og stadig tilbyder brugere at deltage i P2P -overførsler på deres gratis tjenester.

  Kort sagt, ZPN gratis tjenester er værd at være din tid værd.

  Er de værd at dit privatliv og anonymitet?

  Nå, du bliver nødt til at læse den fulde anmeldelse for at finde ud af det.

  Hvad hvis jeg vil have den fulde aftale. Glem gratis pakke

  Det er Ånden.

  Hvis du er seriøs med dit privatliv og anonymitet, er gratis VPN -tjenester for det meste ud af spørgsmålet, fordi det er dyrt at drive en VPN -servicevirksomhed.

  Der er ingen måde, en VPN -service kan tilbyde gratis tjenester uden at sælge dine data eller betjene dig annoncer.

  Så det er altid bedre at tilmelde dig betalte VPN -tjenester, hvis du vil sikre dig, at din virksomhed på Internettet forbliver bare din virksomhed og ikke nogen andens.

  Alligevel kaldes den gratis betalte ZPN -pakke den mobile abonnementspakke. Denne pakke giver brugerne mulighed for at bruge ZPN VPN -service på kun en given enhed.

  Desuden leveres denne pakke med en 50 GB dataoverførselsgrænse.

  Selvfølgelig, ideelt set, vil du have, at VPN -tjenesten skal tilbyde ubegrænset båndbredde, men du kan ikke alt eller kan du?

  Mobilabonnementspakken leveres med alle VPN -placeringer, som ZPN har på sin liste, der består af 20+ placeringer.

  Brugere, der ønsker at bruge ZPN til P2P -filoverførsler, kan gøre det med den mobile abonnementspakke.

  Naturligvis er dette den billigste måde for enhver bruger at tilmelde sig ZPN.

  Hvis du tilmelder dig et helt år i stedet for en enkelt måned, kan du have mobilabonnementspakken til så lavt som $ 1.99 pr. Måned.

  Hvis du betaler bare i en måned, koster den samme pakke dig omkring $ 2.99 pr. Måned.

  Tilmeld dig mobilpakken i en periode på fire måneder, og du kan nedbringe den månedlige pris til $ 2.49.

  Premium -pakken

  Den bedste ZPN -pakke er uden tvivl premium -pakken.

  ZPN Premium -pakke er måske den eneste pakke, der kan mærkes som den fulde og komplette pakke.

  Hvis du køber premium -pakken i en periode på et år, skal du kun betale $ 5.99 pr. Måned for det.

  Tilmeld dig premium -pakken i en periode på fire måneder, og du kan have tjenesten til 7.99 pr. Måned.

  En enkelt måneds pris på premium -pakken er omkring $ 9.99.

  Så for nye brugere er den årlige mulighed den billigste uanset den faktiske pakke.

  Premium -pakkerne giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til fem samtidige forbindelser på en enkelt konto, og der er ingen dataoverførsel begrænset.

  Alle brugere af premium -planen får også ubegrænset båndbredde.

  Betalingsmuligheder

  ZPN tilbyder følgende betalingsmuligheder for nye brugere, der ønsker at tilmelde sig sine betalte pakker,

  Med Bitcoin kan brugerne have et ekstra lag med anonymitet, og brugerens privatliv er beskyttet mod starten af ​​processen til målstregen.

  Hvis du vil have et højt niveau af anonymitet, er Bitcoin måske den eneste måde at betale for onlinetjenester.

  Det fantastiske ved ZPN er, at selvom de tilbyder gratis tjenester sammen med betalte, har de stadig nok tillid til deres produkt til at tilbyde en syv-dages pengene-tilbage-garanti med hver af deres betalte pakker.

  Måske er dette ZPNs måde at sikre fuld brugertilfredshed og givende brugere, der stoler på VPN -tjenesten og tilmelder sig det i første omgang.

  ZPN -funktioner

  ZPN-Features

  ZPN har sit hovedkvarter i De Forenede Arabiske Emirater og administreres af virksomheden kendt som Vostok Soft FZC.

  Vi taler mere om virksomheden i de følgende afsnit.

  For nu er de funktioner, du skal vide om, disse,

  • Fem samtidige forbindelser til rådighed for alle premiumplan -abonnenter
  • ZPN tilbyder også en skræddersyet firewall kaldet Nat Firewall. Denne firewall er aktiveret på alle aktive VPN -forbindelser som standard.
   Derfor tilføjer denne funktion et ekstra lag af anonymitet, sikkerhed og privatliv til hver VPN -forbindelse.
   Og på grund af denne funktion er alle ZPN nye brugere beskyttet mod cyberattacks såsom distribueret benægtelse af serviceangreb eller DDoS.
  • Brugere kan ændre deres VPN -servere en ubegrænset tid uden ekstra gebyr.
  • ZPN -tjenesten er op til 99.9 procent af tiden. Som er en høj procentdel for enhver service i VPN -branchen.
  • P2P- og VoIP -tjenester er tilladt på premium -pakkerne.

  ZPN Security

  Du kan fortælle, om en VPN -service er seriøs med brugernes privatliv og anonymitet, når den ikke er bange for at være gennemsigtig over dens aktiviteter og giver rigelige muligheder for så vidt angår sikkerhedsværktøjer.

  ZPN er en af ​​disse alvorlige VPN -tjenesteudbydere.

  I modsætning til mange andre VPN -tjenester går ZPN ikke til valg af sikkerhedsværktøjer af hensyn til det.

  De går den ekstra kilometer og sikrer, at uanset hvilken sikkerhedsfunktion de tilbyder det faktisk er det værd.

  For eksempel tilbyder virksomheden ikke PPTP som en af ​​sine VPN -protokoller.

  Fordi ZPN betragter det som usikker.

  ZPN tilbyder L2TP VPN -forbindelser.

  Men størstedelen af ​​deres VPN -forbindelser bæres af OpenVPN VPN -protokol, der giver fuld mening.

  OpenVPN er den mest anvendte VPN -protokol og er den sikreste af alle VPN -protokoller.

  ZPN -brugere har også muligheden for at tilføje SSL på toppen af ​​disse VPN -protokoller for yderligere at øge niveauet for deres sikkerhed og anonymitet.

  Desuden har ZPN en fuldgyldig webgrænseflade til alle disse muligheder, og detaljen sammen med præcision leveret af virksomhedens grænseflade er virkelig bemærkelsesværdige.

  ZPN sætter brugere på total gebyr for, hvilket niveau af sikkerhed de ønsker som registreret bruger af virksomheden.

  Som standard bruger ZPN OpenVPN VPN-protokollen med blowfish-128.

  Men dette kan ændres til den meget stærkere kryptering i form af AES-256-chiffer.

  Hvad angår hash -godkendelse, kan brugere vælge fra SHA1 og MD4.

  For håndtryksfunktionen kan sikkerhedsniveauet indhakkes op til RSA-2048.

  Naturligvis tilbyder disse muligheder et højt niveau af online sikkerhed.

  ZPN -privatliv er ikke godt. Her er hvorfor

  Vi har allerede nævnt, at SSL -indstillingerne gør det muligt for brugere at omgå online -begrænsninger ved hjælp af OpenVPN VPN -forbindelsen i nogle af landene.

  Men ZPN kan ikke eller vil ændre det faktum, at det er baseret i UAE.

  UAE er berygtet for at være meget fjendtlig over for VPN -brugere og virksomheder.

  For så vidt angår den juridiske side af tingene er ZPN under ingen juridisk forpligtelse i UAE, fordi de fleste af dens VPN -servere er baseret uden for UAE.

  Måske skal ZPN tildeles for at være på forhånd om denne kendsgerning.

  Virksomheden forsøger ikke rigtig at skjule, at det er baseret i et land, hvor VPN -brugere ikke kan lide.

  UAE er ikke nøjagtigt det mest VPN -venlige sted på jorden.

  ZPN taler også om det på den officielle virksomhedsblog.

  Vores forskning til denne ZPN -gennemgang har afsløret for os, der faktisk er status for VPN -tjenester i UAE.

  Selvfølgelig er situationen selv uheldig.

  Ingen VPN -service skal gennemgå sådanne problemer i et givet land.

  Men det er hvad det er.

  Sådan fungerer verden.

  Og fordi det er sådan verden fungerer, er der altid et resultat af et problem.

  ZPN -brugere behøver ikke at bekymre sig om indblanding fra regeringens jurisdiktion.

  Tilføj det faktum, at ZPN også har en nul-log-politik.

  ZPN Log Policy

  Hvis du tilmelder dig en af ​​de gratis pakker, vil ZPN holde båndbredde -logfiler.

  Disse er ifølge de officielle kilder nødvendige, fordi ZPN skal holde styr på, hvor meget VPN de har brugt i en given måned, da gratis konti har båndbreddebegrænsninger.

  Hvad angår premium -brugere, holdes ingen logfiler på dem af de åbenlyse grunde.

  Hovedsageligt at de betaler for deres VPN -tjenester.

  En nul logpolitik betyder, at ZPN ikke vil være i stand til at dele nogen brugeroplysninger med retshåndhævende myndigheder.

  Fordi de ikke har logfiler på deres brugere.

  Så selvom retshåndhævende myndigheder fremsætter en lovlig anmodning til ZPN om at udlevere brugerdata, kan VPN -tjenesten ikke.

  Alt dette betyder, at ZPN, selv uden alle bonusfunktioner, er en meget sikker VPN -service.

  Brugere, der tilmelder sig den betalte version af ZPN, skal forvente et anstændigt niveau af anonymitet og privatlivets fred.

  ZPN kundesupport

  Kundesupport starter, så snart en potentiel bruger besøger det officielle websted for en given VPN -service.

  Så lad os starte ZPN Review kundesupportafsnit ved at tale om det officielle websted.

  Det officielle ZPN -websted er moderne og let at navigere igennem.

  Det afgiver en følelse af professionalisme med andre ord.

  Alle oplysninger, som en ny bruger kunne ønske at finde, er let at finde på hjemmesiden.

  Vital dokumenter, for slutbrugerne, som fortrolighedspolitik og brugsbetingelser, er let at få adgang til og forstå.

  For ikke at nævne det faktum, at de findes.

  Fordi nogle VPN -tjenesteudbydere bevidst springer over disse dokumenter ved at begrave dem et sted dybt på deres officielle hjemmeside.

  ZPN -personale har gjort et godt stykke arbejde med ikke at overbelaste hovedsiden med for meget tekniske oplysninger.

  Der er dog nogle tekniske oplysninger.

  Og vi synes, det er nyttigt for nye brugere.

  Som nævnt tidligere, når en ny bruger registrerer med ZPN, kan han/hun kontrollere og se sikkerhedsniveauet på en meget præcis måde.

  ZPN VPN -forbindelse er meget tilpasset med andre ord.

  Denne funktion er åbenlyst velkommen, fordi nogle VPN -tjenesteudbydere ikke gør det hårde arbejde med at sikre, at brugerne er i stand til at tænke på deres produkt i henhold til deres egne præferencer og listinger.

  Konto -dashboardet er meget informativt og pænt befolket selv for de gratis brugere.

  Det viser den resterende mængde databegrænsning på en letlæselig måde, og derfor behøver gratis brugere ikke at installere tredjepartsprogrammer og gøre hårde mentale matematik for at finde ud af, hvor meget VPN-data de har tilbage til måneden.

  Nogle alternative muligheder for dig.

  Vores score: 9.8