Xtorrent – Stream Torrents 2.0.6

Virksomheden, der udvikler Xtorrent – Stream Torrents er Kewlapps. Den seneste version frigivet af dens udvikler er 2.0.6.

Xtorrent – Torrents Download Manager til Windows

Xtorrent - Torrents Download Manager

Xtorrent – Torrents Download Manager er en let applikation, der hjælper dig med at downloade torrents fra internettet. Du kan også søge torrents og tilføje dem til Xtorrent’s bibliotek. Du kan tilføje dem ved hjælp af browseren, udklipsholderen eller File Explorer. Desuden kan du søge og sortere torrents efter størrelse og navn. Desuden kan du bruge smarte tags og podning til at hjælpe dig med at finde specifikke torrents.

Brugergrænsefladen til Xtorrent – Torrents Download Manager er let at bruge, med et let materiale -design. Den venstre menu har hurtige indstillinger og en kontekstmenu til at styre torrenter. Du kan også sortere dem i henhold til størrelse, navn og tid. Programmet kan også vise oplysninger om den fil, du downloader. I modsætning til andre lignende apps giver Xtorrent dig mulighed for at gemme forskellige filer i forskellige mapper, oprette avancerede profiler og finjustere download til dine behov. En anden stor funktion ved denne applikation er, at det er gratis.

Xtorrent understøtter bittorrent-protokoller og tværplatform, så det er ideelt til Mac-brugere. Den gratis version kan også tilpasses og har support på tværs af platform. Det har også e -mail -billetstøtte. Mens det er gratis, er det mere sandsynligt, at open source-software indeholder vira og adware end kommercielle produkter. Sørg for at læse brugeranmeldelser, før du downloader nogen software, så er du tilfreds med Xtorrent, hvis du prøver det!

Xtorrent – Stream Torrents 2.0.6

Xtorrent - Stream Torrents 2.0.6 Screenshot Xtorrent - Stream Torrents 2.0.6 Screenshot Xtorrent - Stream Torrents 2.0.6 Screenshot Xtorrent - Stream Torrents 2.0.6 Screenshot

Nu kan du begynde at se torrentvideoer uden at vente på downloadafslutning.

Bare tilføj torrent og start streaming.

• Begynd at se torrentvideoer eller lyd, når du downloader.
• Du kan bruge videoafspiller efter eget valg.
• Se video på ethvert enhed på samme netværk ved hjælp af URL
• Søg video til ethvert sted.
• Tilføj torrent med magnet eller .Torrent -fil.
• Stream specifik fil fra en torrent.
• Juster download og upload hastighed.
• Kontroller streamstatus ved anmeldelse.
• Vælg downloadplacering til torrents.
• mulighed for at slette filer efter streaming.
• Pause torrent streaming.

Om Xtorrent – Stream Torrents

Xtorrent – Stream Torrents er en gratis app til Android, der er offentliggjort på systemvedligeholdelseslisten over apps, en del af systemværktøjer.

Virksomheden, der udvikler Xtorrent – Stream Torrents er Kewlapps. Den seneste version frigivet af dens udvikler er 2.0.6.

For at installere Xtorrent – Stream Torrents på din Android -enhed, skal du bare klikke. Appen er noteret på vores hjemmeside siden 2022-01-11 og blev downloadet 38 gange. Vi har allerede kontrolleret, om downloadlinket er sikkert, men til din egen beskyttelse anbefaler vi, at du scanner den downloadede app med din antivirus. Dit antivirus kan detektere Xtorrent – Stream Torrents som malware som malware, hvis downloadlinket til com.Gamemalt.StreamTorrentVideos er brudt.

Sådan installeres Xtorrent – Stream Torrents på din Android -enhed:

  • Klik på knappen Fortsæt med appen på vores hjemmeside. Dette vil omdirigere dig til Google Play.
  • Når Xtorrent – Stream Torrents er vist på Google Play -notering af din Android -enhed, kan du starte den download og installation. Tryk på knappen Installation, der er placeret under søgefeltet og til højre for appikonet.
  • Et pop -up -vindue med de tilladelser, der kræves af Xtorrent – Stream Torrents vises. Klik på Accepter for at fortsætte processen.
  • Xtorrent – Stream Torrents vil blive downloadet på din enhed, der viser en fremgang. Når downloadet er afsluttet, starter installationen, og du får en meddelelse, efter at installationen er færdig.