Www.torrenting.com -film

De bonuspoint, du tjener, kan indløses på bonussiden, hvor du kan købe upload kreditter mod dem. Upload kreditter kan være en god måde at forbedre dit forhold.

Www.torrenting.com -film

Laurel og Hardy, der tidligere blev sendt her, blev forkert identificeret
Jeg får at vide, at de ikke er i det offentlige rum, og de er derfor blevet fjernet fra dette sted.
Trinity og Sartana, der tidligere blev sendt her, blev forkert identificeret
Jeg får at vide, at det ikke er i det offentlige rum, og det er derfor blevet fjernet fra dette websted.

PDA -smartphone PPC Sony PSP og Apple iPod -versioner!
Se PDA FAQ

Måder at hjælpe med at støtte dette websted!
Lad din torrent køre et stykke tid!
For status osv. Sætter jeg et nyt blogområde for at holde denne skærm mindre rodet

BitTorrent er en hurtig, kraftfuld og spyware-fri måde at downloade store filer online. I stedet for at downloade filer fra en central server, downloader du fra andre mennesker, der også downloader filen. Jo mere populær filen, jo hurtigere er den for alle! Du bliver nødt til at installere en bittorrent klient eller vælge EyDoELDLOAD, der inkluderer et klientprogram. Hvad er offentligt domæne?

Værker bliver en del af det offentlige rum, hvilket betyder, at de ikke længere ejes af deres skabere, når de når en bestemt alder og/eller når den oprindelige skaber/ejer ikke fornyer deres ophavsret.

Alle film, der er anført her, antages at være i det offentlige rum!

Hvis du tror, ​​at noget, der er anført her, ikke er offentligt domæne, men ejes af dig eller din klient (e) klik her

Avi -film er kodet i Divx

Hvis du ikke har DivX Codec installeret på din computer, kan du få den her:

Divx
Der er flere mærker af DVD -afspillere, der spiller disse filer uden at skulle ændre eller konvertere dem.

Torrenting

Torrenting.com er et torrent sporingswebsted, der giver dig mulighed for at downloade gratis indie -torrents af forskellige typer og kvalitet. Det er et privat websted og for at få adgang til webstedets gratis indie -bibliotek, skal du være medlem. At få et medlemskab er ikke så svært, alt hvad du skal gøre er at klikke på tilmeldingsindstillingen på webstedet, indtaste dit e-mail-id og klikke på det bekræftelseslink, du får i din mail.

Er torrenting.com sikkert?

For at et torrent -sted skal være sikkert til at gennemse, skal det have et SSL -certifikat, der torrenting.com har. Ved at bruge værktøjer som Seoquake og Moz kan du nemt kontrollere troværdigheden af ​​et websted ved at måle domænescore (DS) og Trust Score (TS). Baseret på min forskning, torrenting.com har en domænescore på 9 og en tillidsscore på 31, som bestemt har plads til forbedring. Sikker på, det er ikke ualmindeligt, at torrentsteder har en DS mindre end 15 og en TS mindre end 40. Men i betragtning af den torrenting.com har været aktiv i mere end 15 år, det skulle bestemt have en DS på over 20.

Hvad skal du forvente af torrenting.com?

Der er adskillige fordele ved at deltage i torrenting.com samfund. Det store gratis indieindholdsbibliotek er bestemt en af ​​de primære fordele, men der er andre frynsegoder, som du også kan udforske.

Varieret gratis indieindholdsbibliotek: Torrenting.com har et omfattende torrentbibliotek med usædvanligt gratis indieindhold. Det bedste ved torrenting.com er den mangfoldighed af gratis indieindhold, som webstedet har. Desuden er disse kategorier yderligere opdelt i underkategorier, der indsnævrer brugerens søgning i henhold til præferencerne og hjælper ham/hende med at finde filen let.

Bonussystem – Torrenting.com har et meget enkelt og let at forstå bonussystem. Der er to måder at tjene bonuspoint på torrenting.com. Den første inkluderer at afslutte torrents (i.e. TXT/INFO -dokumenter, prøver og undertekster) og den anden involverer podning. Hvis du konstant er på farten og ikke har en ordentlig internetforbindelse til tider, kan den første være en passende mulighed. Mens du bruger webstedet fra din hjemmecomputer og har et godt internet hele tiden, kan podning til torrents være en god måde at tjene point ubesværet.

De bonuspoint, du tjener, kan indløses på bonussiden, hvor du kan købe upload kreditter mod dem. Upload kreditter kan være en god måde at forbedre dit forhold.

VIP -privilegier – VIP -privilegier på torrentwebsteder er lige så værdigenstande som at få en VIP -service i det virkelige liv. Du får adgang til alt, ingen regler kan binde dig, og friheden til hvad du vil. Dette er stort set hvad du får for at blive VIP -medlem af torrenting.com. Med en donation på $ 10 får du 2 x 20 GB upload kreditter, 1 måned VIP -status, donorstjerne, immunitet fra Hit & Runs og vigtigst af alt gratis IPTV -adgang. Du kan betale donationsbeløbet via PayPal, kredit- eller betalingskort, mobiltelefonkredit, Google Play Balance og Google Play -gavekort, bankoverførsel og endda cryptocurrencies.

Bruger rangerer – Bortset fra donationer og betaling for VIP -rækker, er der endnu en måde at få særlige privilegier på, og det er gennem brugerrækker. Torrenting.com har forskellige brugerklasser/rækker, der kan få dig særlige privilegier. Første gang du begynder at bruge webstedet, får du ‘bruger’ rang. Du får en gratis uploadkredit til at begynde med og har adgang til nogle sider på webstedet. Den højeste rang på hjemmesiden er den for ‘sysops’, der passer på webstedets funktion.

Fora – På grund af de meget aktive medlemmer af samfundet, torrenting.com har usædvanligt aktive fora. Webstedets forumside består af nogle meget interessante emner, der er værd at diskutere. Du kan bruge fora til at kommunikere med andre medlemmer og endda dele din mening i en samtale. Foraene har også tekniske emner, hvor medlemmerne poster eventuelle problemer, de har været udsat for, mens de bruger webstedet. Når du bruger webstedets forum, skal du overveje forumreglerne, som, hvis krænket, kan føre til advarsel og forbud.

Torrenting.com i tal

Pr. Alexa -placeringer, torrenting.com er rangeret som nr. 57.816, hvilket gør det blandt de øverste 60.000 websteder på Internettet. Det tiltrækker mere end 50.000 besøg om måneden, og et gennemsnitligt besøg på stedet varer i mere end 4.45 minutter. En gennemsnitlig bruger besøger 3 sider, før de hopper fra webstedet. Med hensyn til engagement, torrenting.com overgår alle mine forventninger. På grund af den utrolige brugerinteraktion er det i stand til at opretholde en forbløffende afvisningsprocent på 17.3%.

Sådan får du adgang til torrenting.com?

Du kan få adgang til torrenting.com ved at søge efter udtrykket ‘torrenting.com ‘i din søgemaskine. Alternativt, hvis du vil have adgang til platformen direkte, kan du bruge følgende link: Torrenting.com.

Design

Hjemmesiden har et tiltalende, moderne og sofistikeret layout. Alt på webstedet er placeret godt, og alle funktionaliteter kan bruges bekvemt. Hjemmesiden har elementer som links, billeder, ikoner, GIF’er, søgestænger, afkrydsningsfelter og knapper. Disse elementer hjælper med webstedsnavigation og gør brug af webstedet lettere.

Header – Torrenting.com har en pænt designet header, der har stor skriftstørrelse, enkel design og omfattende menuer. Selve overskriften kan tage dig til de forskellige sider på webstedet, det består af muligheder som hjemme, torrents, film, tv, anmodninger, upload, chat, fora, regler, ofte stillede spørgsmål, donation, helpdesk og iptv.

Indre sider – De indre sider på webstedet er designet med et simpelt layout og kan kategoriseres som enkle, mellemstore og tunge. Enkle sider har tekst og links på siden (ofte stillede spørgsmål, regler og helpdesk -sider). Medium sider består af tekst, links, ikoner og GIF’er (hjem, torrenter og fora). Den sidste kategori af webstedet er de tunge sider, der omfatter elementer som links, billeder, ikoner, GIF’er og søgebjælker.

Indhold – Torrenting.com er fyldt med et omfattende gratis indieindholdsbibliotek, der vil vare i årevis, selvom du begynder at se fra i dag. Det gratis indieindhold på hjemmesiden er korrekt opdelt og kan fås adgang til af medlemmerne af ethvert land. Desuden fortsætter den torrent -database på webstedet konstant på grund af uploadserne udført af medlemmerne af webstedet.

Desktop/mobil oplevelse

Hjemmesiden har et tiltalende design, der fungerer godt på desktops, men det er ikke optimeret til mobilbrug. Nogle af siderne indlæses temmelig let og hurtigt, mens nogle få har brug for lidt mere tid. Billederne og ikonerne indlæses muligvis ikke, hvis du har en ustabil forbindelse. Medlemmer, der bruger webstedet på mobiltelefoner, skal muligvis zoome ind og ud for at se indholdet og klikke på linket og knapperne.

Forslag, jeg har til torrenting.com

Hjemmesiden er ud over perfekt, når det kommer til torrent -downloads. På grund af manglen på mobillayout kan grænsefladen imidlertid være lidt vanskelig at bruge til medlemmer, der foretrækker at downloade torrents ved hjælp af deres mobiler. Torrenting.com kan oprette en mobil version af deres websted, der gør torrent download praktisk og let for brugerne.

Konklusion

Torrents på webstedet kan være en god mulighed for underholdning, især hvis du virkelig er i gratis indiefilm og gratis indie -tv -shows. Alt hvad du skal gøre er at opretholde et afbalanceret forhold og undgå at gøre ting, der kan få din konto slettet.