Brug en Android VPN og øg din smartphone -sikkerhed

Vores VPN -appkode er 100% open source og offentligt tilgængelig. Du kan verificere det selv på vores GitHub -arkiv. PIA er bygget omkring OpenVPN og Wireguard®-to af de mest pålidelige og sikre open source-protokoller til rådighed.

Download privat internetadgang til alle dine enheder

Ansvarsfraskrivelse: Installation og brug af enhver software lavet af tredjepartsudviklere er efter eget skøn og ansvar. Vi deler vores bedste praksis med tredjepartssoftware, men giver ikke kundesupport til dem.

OpenVPN -konfigurationsfiler
 • OpenVPN -konfigurationsfiler (anbefalet standard)
 • OpenVPN-konfigurationsfiler (anbefalede standardvinduer kun plus blok-outside-DNS)
 • OpenVPN -konfigurationsfiler (stærk)
 • OpenVPN Configuration Files (IP)
 • OpenVPN Configuration Files (TCP)
 • OpenVPN -konfigurationsfiler (TCP) (stærk)

Privat internetadgang har 10+ års erfaring med at lede VPN -industrien. Med en streng politik uden logs, serverinfrastruktur i verdensklasse og gennemsigtig open source-software prioriterer PIA dit online privatliv, sikkerhed og frihed frem for alt andet.

Følg os på sociale medier

 • Programmer
 • Henvis en ven
 • Tilknyttede selskaber
 • Påvirkere
 • Blive partner
 • WhiteHat -program
 • Ressourcer
 • Hvad er min IP?
 • DNS -lækage -test
 • E -mail -lækage -test
 • IPv6 lækage -test
 • Selskab
 • Om os
 • Virksomheder, vi støtter
 • PIA -stedskort
 • Hjælp
 • Supportportal
 • Kontakt os
 • Servicevilkår
 • Fortrolighedspolitik
 • Cookies -politik
 • DMCA -politik
 • Eksportkontrolpolitik

Copyright © Privat internetadgang, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

Brug en Android VPN og øg din smartphone -sikkerhed

Privatliv er vores politik. Sæt stærk sikkerhed og digital frihed i lommen med PIA VPN til Android.

 • Brug sikkert offentligt Wi-Fi med kryptering af militær kvalitet
 • Stream UHD -videoindhold uden buffering
 • Reducer batteriafløbet med Wireguard®

*Kræver Android 5.1+

Bedste VPN til Android

Beskyttelse for alle dine enheder

Hvorfor har du brug for en VPN til Android

Nogle apps og websteder beskytter dine data med kryptering, men Android selv. Offentlige Wi-Fi-netværk kan forlade dine personlige data udsat for cybercrooks. For at sikre din Android -enhed har du brug for en VPN.

Vælg din virtuelle placering

Tag dit yndlingsindhold med dig, uanset hvor du går med PIAs globale servernetværk. Opret forbindelse til en af ​​vores servere i 84 lande for at få adgang til de nyeste virale klip og udforske internettet uden grænser eller censur.

Vælg din virtuelle placering

Open source gennemsigtighed

Open source gennemsigtighed

Vores VPN -appkode er 100% open source og offentligt tilgængelig. Du kan verificere det selv på vores GitHub -arkiv. PIA er bygget omkring OpenVPN og Wireguard®-to af de mest pålidelige og sikre open source-protokoller til rådighed.

Sådan opsættes PIA VPN på din Android -enhed

Tilmelde

Vælg en PIA -abonnementsplan

Download vores Android VPN

Installer appen på din enhed

Start PIA

Opret forbindelse til en server, og start browsing

Download PIA VPN til din Android

Download PIA VPN til Android

Det er let at installere vores VPN på Android! Få appen fra Google Play Store, eller download .APK bruger nedenstående link. Bemærk: På grund af Googles politikker er PIA Mace ikke inkluderet i Play Store PIA -appen.

Pia er værker med: Android 5.1 (lollipop) og højere

udefineret

Pias øverste Android VPN -funktioner

Få det bedste værktøjssæt til at sikre din Android -enhed på ethvert netværk. Nyd uovervindelig privatliv, beskyttelse og frihed online.

Ingen logfilpolitik

Avanceret split tunneling

Sikre VPN -protokoller

Ingen logfilpolitik

Brug vores Android VPN med total ro i sindet. Vi sporer aldrig din online aktivitet eller indsamler data om, hvordan du bruger vores VPN. Vores No Logs-politik er domstolsprøvet; Vi har aldrig haft nogen brugsdata at udlevere, når myndighederne har anmodet om dem.

Sikre VPN -protokoller

PIA giver dig mulighed for at vælge mellem OpenVPN og Wireguard®-to utroligt stabile og sikre open source VPN-protokoller. OpenVPN betragtes som den mest sikre protokol til rådighed, og Wireguard® giver dig uovervindelige hastigheder til streaming og spil.

Avanceret split tunneling

Omgå VPN på udvalgte apps eller websteder med avanceret split tunneling. Du behøver ikke at ofre din beskyttelse, mens du streamer, eller mister din lokale forbindelse, mens du er tilsluttet en oversøisk server. Pia giver dig det bedste fra begge verdener.

NextGen -servere

Vores netværk er bygget ved hjælp af NextGen-servere med 10 Gbps netværkskort, hvilket sikrer, at flammende hurtige hastigheder hver gang du opretter forbindelse. Streamless stream din foretrukne on-demand viser bufferfri i 4K-du vil ikke engang bemærke, at du bruger en VPN.

Ingen datakapsler

Det betyder ikke noget, hvor meget data eller båndbredde du bruger – vi begrænser aldrig din online aktivitet, mens vi er forbundet til PIA VPN. Se Netflix på Android TV, stream musik eller spille spil så meget som du vil, og så ofte som du vil.

Vores alt-i-en-annonceblokker forhindrer annoncer, malware og trackere i at optage værdifuld plads på din enhed. PIA Mace identificerer skadelig software på DNS ​​-niveau og forhindrer den i at nå din enhed. Blokering af annoncer kan også gemme mobildata.

NextGen -servere

Ubegrænset båndbredde

Pia Mace

Komplet beskyttelse på alle enheder

Foruden Android har PIA dedikerede apps til macOS, Windows, iOS og Linux. Vores VPN er kompatibel med konsoller, smarte tv’er, routere og mere. Hvert PIA -abonnement tillader ubegrænset samtidige enhedsforbindelser.

Millioner af brugere elsker privat internetadgang

<"tweetsBtnText":"","userBtnText":"","influencersBtnText":"","techReviewsBtnText":"">Betroet og anbefalet af:

Vælg den plan, der passer til dig

Alle planer er dækket af vores 30-dages pengene-tilbage-garanti

Tilbage til skoleaftale: 85% rabat

3 år + 3 måneder gratis

455.91 € 70 € pr. 3 år

140.28 € 37.19 € pr. År

Alle beløb er vist i EUR, og eventuelle rabatter afspejler en reduktion baseret på den aktuelle månedlige servicepriser til 11.69 € pr. Måned.

Tilbage til skolen

3 år + 3 måneder gratis

455.91 € 70 € pr. 3 år

140.28 € 37.19 € pr. År

Alle beløb er vist i EUR, og eventuelle rabatter afspejler en reduktion baseret på den aktuelle månedlige servicepriser til 11.69 € pr. Måned.

Hvorfor vælge PIA VPN til Android?

VPN -ekspertise

Vi har brugt 10+ på at skabe den ultimative VPN og har millioner af tilfredse kunder.

100% gennemsigtighed

Vores VPN -apps er 100% open source, og enhver kan undersøge vores offentligt tilgængelige kildekode.

24/7 kundesupport

Vores venlige team af VPN-eksperter er til rådighed 24/7 for at løse eventuelle PIA-relaterede problemer.

FAQ

Er PIA VPN kompatibel med alle Android -enheder?

PIA arbejder med Android OS 5.1 og op, uanset mærke eller modellen på din mobile enhed. Download PIA VPN til Android, og få vores Smart DNS -funktion, der giver dig mulighed for at bruge PIA på enheder, der ikke nævner VPN’er, såsom Android TV, Chromebook, Chromecast og mange flere.

Vi har også dedikerede apps til Windows VPN, MAC VPN, iOS og Linux Systems.

Vil PIA VPN dræne mit Android -enhedsbatteri?

Brug af enhver VPN dræner dit batteri til en vis grad, men PIAs funktioner kan gøre det mindre mærkbart. Aktivér Wireguard® i dine protokolindstillinger, og tænd for PIA Mace for potentielt at udvide din batterilevetid og reducere mobildata. Wireguard® er ekstremt let og bruger færre systemressourcer end OpenVPN. Pia Mace stopper spammy -annoncer, malware og påtrængende trackere, der bremser dit system og stjæler dyrebare ressourcer.

Sporer PIA VPN, hvad jeg gør online?

Ingen. Vores No Logs -politik betyder, at vi aldrig sporer, hvor meget du bruger vores servere, eller hvad du gør, mens du er forbundet til dem. Hele vores servernetværk er privatejet og betjent, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om interferens. PIAs servere er også RAM-kun, hvilket betyder, at dine midlertidige sessionsdata udslettes, hver gang serveren genstartes. Hvis en af ​​vores servere blev beslaglagt af en eller anden grund, ville den ikke indeholde nogen af ​​dine data.

Tilbyder PIA VPN en gratis prøve?

Ja, du kan prøve PIA gratis i 7 dage på en enkelt Android- eller iOS -enhed. Køb af et abonnement giver dig en 30-dages pengene-tilbage-garanti og ubegrænset samtidige enhedsforbindelser. Det giver dig mulighed for at prøve vores fulde VPN i længere tid og på flere enheder.

Hvis du beslutter, at PIA ikke passer godt til dig, refunderer vi dine penge, ingen spørgsmål stillet.

Har min smartphone en indbygget VPN?

Nej, men Android inkluderer en VPN -klient, som du kan bruge til manuelt at konfigurere en VPN. Du har dog stadig brug for en VPN -service for at gøre dette, og Android -klienten understøtter ikke OpenVPN.

Alternativt kan du installere vores indfødte Android VPN -app i et par vandhaner og nyde OpenVPNs uovertruffen beskyttelse. Vores appgrænseflade er ekstremt brugervenlig og tilbyder aktivering med et klik til endda avancerede funktioner som PIA Mace.

Kan jeg bruge en gratis Android VPN?

Du kan finde en masse gratis VPN -apps til Android i Google Play -butikken, men de kommer alle med begrænsninger. Mange gratis VPN’er begrænser dine serverplaceringsmuligheder, indtil du opgraderer til et betalt abonnement. Andre er kendt for at bundle skadelig malware eller trackere med deres downloads.

PIA VPN -apps er 100% open source, fuldt gennemsigtig og indeholder ingen grimme overraskelser. Plus, vi giver dig altid ubegrænset adgang til vores globale servernetværk. Du kan endda prøve PIA i 30-dages risikofri, da alle abonnementer leveres med en pengene-tilbage-garanti.

Kan jeg bruge PIA VPN på andre enheder på samme tid?

Ja, du kan bruge PIA på ubegrænsede enheder samtidigt pr. Licens. Download indfødte VPN -apps til alle dine enheder, inklusive iOS, MACOS, Linux og Windows Systems. Vores smarte DNS fungerer perfekt på Android TV og andre smarte enheder. Installer PIA VPN på din router og beskyt alle enheder, der er forbundet til den.

Stadig ikke overbevist? Prøv PIA-risikofri

Du er dækket af vores 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds, skal du få en refusion.

VPN gratis prøve

Ansvarsfraskrivelse: I henhold til vores vilkår og betingelser opfordres ikke til at bruge PIA VPN til ulovlige formål.

Privat internetadgang har 10+ års erfaring med at lede VPN -industrien. Med en streng politik uden logs, serverinfrastruktur i verdensklasse og gennemsigtig open source-software prioriterer PIA dit online privatliv, sikkerhed og frihed frem for alt andet.

Følg os på sociale medier

 • Henvis en ven
 • Tilknyttede selskaber
 • Påvirkere
 • Blive partner
 • Program for afsløring af sårbarhed
 • Hvad er min IP
 • DNS -lækage -test
 • E -mail -lækage -test
 • IPv6 lækage -test
 • Om Pia
 • Virksomheder, vi støtter
 • Sitemap
 • Anmeldelser
 • Support
 • Kontakt os
 • Servicevilkår
 • Politik for privatlivets fred og cookie
 • DMCA -politik
 • Eksportkontrolpolitik

Copyright © Privat internetadgang, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.