Velkommen til Witopia

Contents

Witopia nævner adgang til streamingsteder i sin markedsføring. Og i min test var jeg i stand til at få adgang til nogle streamingsteder, dog ikke alle eller de fleste. I det store. Men du kan bestemt gøre det bedre.

Witopia VPN Review 2023

Witopia er en anden af ​​de mindre VPN -udbydere, der er skåret op i de senere år. I dette indlæg sætter vi Witopias service på prøve for at se, om det kan holde sin egen mod de mere etablerede spillere.

Marc Dahan -specialist i online privatliv
OPDATERET: 27. marts 2022 Læs brugeranmeldelser

Witopia VPN har været i drift siden 2005. Det er ikke meget kendt, så jeg var nysgerrig efter at se, hvordan det ville klare mig i min anmeldelse. På overfladen lyder dens markedsføring ligesom enhver anden VPN derude, så jeg ville vide, om det var værd at købe et abonnement? Og hvis Witopia tilbyder noget, som andre udbydere ikke gør?

Denne Witopia VPN -gennemgang besvarer følgende spørgsmål:

 • Hvor hurtigt er witopia vpn?
 • Arbejder Witopia med streamingsteder, som Netflix, Hulu og Amazon Prime Video?
 • Er Witopia privat og sikker?
 • Fungerer Witopia i Kina?
 • Hvor god er dens kundeservice?

Alle disse spørgsmål og mere besvares i den fulde gennemgang. Hvis du har tid, anbefaler jeg at læse det hele for at få alle detaljerne. Men hvis du er lidt strakt i tide, kan du se på resuméet af mine tanker nedenfor.

Prøv vores højest rangerede VPN-risikofri i 30 dage

Hvis du leder efter den bedste VPN, er Nordvpn vores højest rangerede og tilbyder En risikofri 30-dages prøve Hvis du tilmelder dig på denne side.

Der er ingen skjulte vilkårBare kontakt support inden for 30 dage, hvis du beslutter, at Nordvpn ikke er rigtigt for dig, og du får en fuld refusion. Start din Nordvpn -prøve her.

Witopia VPN -resume

Witopia er en af ​​de mindre VPN -udbydere derude. På trods af det har det en af ​​de bedste privatlivspolitikker, vi har set, som er en stor ting i VPN -rummet. Tjenesten fungerer også i Kina og giver fremragende hastigheder. Imidlertid er mange af dets fjerne servere virtuelle og er placeret i Nordamerika og Europa for at tilbyde brugere i disse områder højere hastigheder. Så har vi det faktum, at Witopia understøtter svage protokoller (PPTP, IKEV1) og reserverer adgang til OpenVPN til sine højere niveauer-det skal være tilgængeligt som standard som standard.

Tjenesten spiller heller ikke godt med streamingwebsteder, og dets websted er ikke meget informativ. Mens Witopia stadig har noget at tilbyde, er dens priser ikke i overensstemmelse med dets tilbud, og du kan nemt finde en VPN -udbyder, der giver dig mere for mindre.

Witopia VPN -nøgledata

* Gennemsnitlig hastighed over flere globale placeringer baseret på flere hastighedstest pr. Dag.

Hvordan sammenlignes Witopia med andre populære VPN’er?

Sådan sammenlignes Witopia med Nordvpn og privat internetadgang:

Witopia vpn fordele og ulemper

 • Gode ​​hastigheder
 • Arbejder i Kina
 • Dejligt appdesign
 • Obfuskationsfunktioner (stealth -tilstande)
 • Meget god privatlivspolitik
 • Kill switch
 • OpenVPN tilgængelig kun i pro -planen
 • Brugerdefineret routerstøtte kun til den førende plan
 • Ingen Wireguard -støtte
 • Det fungerer ikke med de fleste streamingsteder
 • Svage protokoller (PPTP, IKEV1)
 • Uinformativt websted
 • Bruger virtuelle servere

Hastighed: Hvor hurtigt er Witopia?

Witopia - Speed ​​Test

Hastigheden vil altid være kritisk med enhver VPN -udbyder. Mens hver VPN vil bremse din forbindelse til en vis grad, ønsker vi alle, at dette skal være så minimalt som muligt.

Jeg testede Witopias hastighed ved hjælp af OpenVPN på tværs af steder i Nordamerika, Europa og Asien og hastighederne var ganske gode – selvom der var noget underligt med resultaterne, mere om det nedenfor. De fleste mennesker bemærker ikke afmatningen, medmindre de har en meget højhastighedsinternetforbindelse (100 Mbps eller mere). Det globale gennemsnit på tværs af alle lokationer kom til 97.9 Mbps.

Her er en oversigt over gennemsnitshastighederne pr. Region:

 • Nordamerika (nærmeste): 57.6 Mbps
 • Asien: 84.3 Mbps
 • Europa: 152 Mbps

Det er ret hurtigt. Og jeg brugte OpenVPN over UDP med AES-256-kryptering og fik stadig disse resultater (AES-128 er typisk hurtigere end 256).

Og her er den underlige ting: Den hurtigste server er teknisk set den længste væk fra min faktiske fysiske placering. Dette betyder meget sandsynligt, at Honk Kong -serveren faktisk ikke er i Hong Kong. Det er sandsynligvis en virtuel server med en Hong Kong IP -adresse, der ligger meget tæt på, hvor jeg faktisk er. Faktisk kan de høje hastigheder være resultatet af, at de fleste af Witopias servere er virtuelle og placeret betydeligt tættere på, hvor jeg er end det viste sted.

Så jeg besluttede at skrive til Witopias supportafdeling for at stille spørgsmålet. Og svaret var, hvad jeg forventede: Witopia bruger både servere på det faktiske fysiske sted, det siger og virtuelle servere, som kan være overalt og blot give dig en IP -adresse fra det angivne sted. Så odds er, at Storbritannien og Hong Kong -serverne er tæt på min faktiske placering.

Witpoia - support - virtuelle servere

Jeg testede også Witopia med online spil, og resultaterne var også fremragende. For at sørge for at få lavere ping -tider, tilsluttede jeg mig servere tæt på min faktiske fysiske placering, og alt løb glat. Jeg oplevede ikke nogen fryse-ups, og det føltes som om jeg gennemgik min ISP-forbindelse. Gode ​​ting.

Apps & enheder

Witopia understøtter følgende platforme:

 • Windows
 • makos
 • Android
 • iOS
 • Linux
 • Amazon Firestick/TV
 • Microsoft Surface
 • Chromebook
 • Boxee
 • BlackBerry OS10

Det er en hel del dækning. Imidlertid leverer Witopia VPN kun indfødte apps til Windows, MacOS, Android og iOS. For alle de andre platforme skal du oprette en manuel forbindelse. Witopia leverer installationsvejledninger til enhver understøttet platform. Selvom det ville have været rart at se flere indfødte apps, der tilbydes, har det i det mindste de førende platforme dækket.

Witopia tillader også op til fem samtidige forbindelser på sine grundlæggende og pro -planer – hvilket er temmelig standard. Den førende plan kan gå op til otte samtidige forbindelser. Men fordi den førende plan er den eneste plan, der giver dig mulighed for at konfigurere din egen VPN-kapabel router med tjenesten, ville de otte samtidige forbindelser være mere nyttige på de grundlæggende eller pro-planer.

Selve klientappen er grundlæggende og enkel, men dækker stort set alle baser. Det er også noget underligt, Branded PersonalVPN snarere end Witopia VPN. Dette vil sandsynligvis skelne sin VPN fra sin krypterede e -mail -tjeneste.

Witopia - MacOS -klient

Du kan få adgang til de forskellige sektioner af appen ved at klikke på ikonet tre linjer øverst til højre.

VPN -placeringsmenuen viser de forskellige servere, du kan oprette forbindelse til i landet. Du kan derefter bore ned for at vælge en bestemt by.

Witopia - app -servere

Præferencer -menuen bringer et indstillingsvindue op med fem sektioner:

Witopia - App -præferencer

Forbindelse

Witopia - Indstillinger - Forbindelser

Dette afsnit giver dig mulighed for at indstille appens opførsel ved opstart og aktivere Kill Switch og IPv6 lækagebeskyttelse.

Protokol

Witopia - Indstillinger - Protokol

Protokolmenuen er, hvor du kan vælge din VPN -protokol og dit krypteringsniveau. Det er også her, du kan aktivere Witopias tilsløringsfunktioner, kaldet stealth -tilstand. Der er to stealth -tilstande at vælge imellem. Forskellen mellem de to er naturligvis ikke forklaret nogen steder på Witopias websted.

Det Dns Afsnit giver dig mulighed for at tilsidesætte Witopias DNS -servere med dine egne. Det Generel Sektionen viser dine kontooplysninger og udløbsdatoen for din plan. Og Fremskreden Afsnit giver dig mulighed for at vælge log -verbositetsniveauet (hvor detaljerede de er) og indstille MTU for VPN -interface.

Alt i alt kan jeg godt lide Witopias appdesign. Det er enkelt, funktionelt og bør ikke være skræmmende for nye brugere.

Routere

Witopia - routere

Router support er lidt af en mærkelig med Witopia VPN. Det understøtter routere, i det omfang du kan købe forskellige modeller af dens cloakbox -router. Dette er en forudkonfigureret VPN-routeropsætning for at arbejde via Witopias netværk ud af kassen. Mens der ikke er noget galt i at have det på tilbud, giver de fleste VPN -udbydere dig mulighed for at konfigurere din egen VPN -router, i betragtning af routeren understøtter enten OpenVPN (normalt) eller kan blinkes med en brugerdefineret firmware, der understøtter OpenVPN.

På det sidstnævnte punkt understøtter den førende plan denne mulighed. Så hvis du køber en førende plan med Witopia, vil du være i stand til at konfigurere en VPN -forbindelse på din egen router, så længe det er en af ​​følgende ASUS -routere:

 • RT-AC66U (kun version B1)
 • RT-AC68U
 • RT-AC87U
 • RT-AC3200
 • RT-AC3100
 • RT-AC1750 (kun version B1)
 • RT-AC88U

Og du skal køre ASUSWRT -firmwaren.

Nu, så vidt instruktioner om konfiguration af din router til at oprette forbindelse til Witopias netværk, kunne jeg ikke finde noget på sin hjemmeside. Jeg skrev sin supportafdeling om det og fik at vide, at jeg ville finde instruktioner om, hvordan jeg skulle gøre dette, når jeg først var logget ind på min konto, men jeg gjorde aldrig … så jeg troede først, at supportreprisen var forkert, men nej, repræsentanten er meget sandsynlig korrekt. Det er bare det, at det at oprette din egen router kræver et førende abonnement, mens jeg købte et Pro -abonnement.

Hvis du gerne vil have flere oplysninger om opsætning af en VPN -forbindelse på en router, kan du tjekke vores guide til VPN -routere.

Streaming og Netflix

Streaming-regionlåst video fra udlandet bliver hurtigt en af ​​de mere populære grunde til, at folk tilmelder sig VPN’er. Men i de senere år er mange streamingsteder sværere og sværere at få adgang til over VPN.

Witopia nævner adgang til streamingsteder i sin markedsføring. Og i min test var jeg i stand til at få adgang til nogle streamingsteder, dog ikke alle eller de fleste. I det store. Men du kan bestemt gøre det bedre.

Jeg var i stand til at få adgang til Netflix os, men var ikke i stand til at få adgang til andre Netflix -biblioteker. Tjenesten arbejdede også på Amazon Prime Video. Men ingen Hulu, Disney+eller BBC iPlayer. Så hvis du er stor på streaming over VPN, kan du vælge en anden VPN -udbyder.

Understøtter witopia torrenting?

Torrenting er et andet interesseområde for mange VPN -brugere. Og teknisk set understøtter Witopia VPN torrenting – jeg prøvede det, og det virkede. Det nævner dog ikke torrenting i sin markedsføring. Witopia giver også en copyright -politik på sin hjemmeside. Når du læser igennem det, forstår du straks, at Witopia er DMCA-venlig. Det er ok, men jeg ville ikke gå og downloade en flok ophavsretligt beskyttede film og tv -shows over Witopias netværk.

Jeg testede torrenting over Witopia. Jeg downloadede en Linux ISO-fil, og den var hurtig og glat-ingen lock-ups overhovedet. Så torrenting fungerer fint over Witopias netværk. Bare vær forsigtig med, hvad du downloader.

Hvis du er en stor torrenter, kan det være værd at tjekke vores anbefalede VPN’er til torrenting.

Understøtter Witopia splittet tunneling?

Desværre gør det ikke. Split tunneling (undertiden kaldet selektiv routing) giver dig mulighed for at vælge, hvor du dirigerer din trafik: gennem VPN eller over din ISP -forbindelse. Med delt tunneling kunne du kun sende din P2P -trafik gennem VPN, mens du sender resten ud gennem din ISP Gateway. Eller du kan sende al din trafik gennem VPN, undtagen din Netflix -trafik, for eksempel. Split tunneling er generelt ret fleksibel og kan rumme næsten ethvert scenarie på app-for-app-basis.

Witopia har en mulighed for forbedring her. Tjek vores anbefalede VPN for delt tunneling.

Sikkerhed, privatliv og logning

Fordi enhver VPN -udbyder vil hævde at være så sikker og privat som det kan være, er det vigtigt at se på hver udbyders privatlivspolitik for at se, om den lever op til sit ord. Når man ser gennem Witopias privatlivspolitik, er den første ting, vi falder på, dette:

Witopia - Privatlivspolitik 1

Lyder godt for mig – tankevækkende og betryggende. Nedenfor finder vi derefter følgende:

Witopia - Privatlivspolitik 2

Igen er dette gode ting. Ingen legalese. Og alt er klart og let at forstå. Plus, Witopia indsamler meget lidt information. Den eneste information, det hævder at indsamle, er brugernes brugernavne og adgangskoder. Når du opretter en konto hos Witopia, kan du bruge din e -mail som dit brugernavn eller oprette et brugernavn uafhængigt af din e -mail -adresse. Det er alt, hvad Witopia samler – og det er svært at se, hvordan det kunne gøre andet. Det nævner, at dens brugere frit kan bruge en engangs -e -mail -adresse. Det er hvad vi kan lide at se.

Nedenfor er det en anden tankevækkende afsløring fra Witopias side:

Witopia - Privatlivspolitik 3

Det er rart, at det tager sig tid til at detaljere disse oplysninger. Og vi kan godt lide det, vi ser.

Vender nu til kryptering, giver Witopia AES-128 og AES-256-som begge er meget sikre.

Witopia - kryptering

Det understøtter dog også mange svage protokoller.

Witopia - Protokoller

 • PPTP
 • L2tp/ipsec
 • IPSEC (IKEV1)
 • IPSEC (IKEV2)
 • OpenVPN (kun på Pro og Premier -planerne)

Witopia burde virkelig droppe support til PPTP og IKEV1. Jeg ville også gerne have set Wireguard Support. Den eneste protokol, jeg virkelig kunne anbefale til brugere på Witopias grundlæggende plan, er IKEV2. For dem på en pro- eller premierplan vil IKEV2 eller OpenVPN blive anbefalet.

Da jeg vendte mig til IP og DNS -lækageprøver, var jeg glad for at se, at jeg ikke oplevede nogen. Ingen IP -lækager, ingen DNS -lækager. Det er hvad vi kan lide at se.

IP -test – med VPN

Witopia - IP -test - ingen VPN

IP -test – uden VPN

Witopia - IP -test - med VPN

DNS -test – med VPN

Witopia - DNS -test - Ingen VPN

DNS -test – uden VPN

Witopia - DNS -test - med VPN

Servere

Witopia - servere

Witopias netværk består af over 300 servere i 45 lande. Det er mere end nok for mig. Men igen, jeg er den slags bruger, der værdsætter mindre netværk. Det giver mig indtryk af, at mere omhu går til at opsætte hver server. Nøgleordet her er “indtryk”, da jeg ikke har nogen måde at verificere det. Stadig foretrækker jeg mindre netværk frem for netværk, der udgør tusinder på tusinder af servere.

I Witopias tilfælde tror jeg, vi har et moderat netværk. Ikke lille, ikke enorm. Midt på vejen. Det skulle være nok for stort set alle.

Fungerer Witopia i Kina?

Witopia - Kina

Jeg kunne ikke finde noget om at oprette forbindelse fra Kina på Witopias websted – redde denne lille omtale af Kina i DNS -opsætningen for sin MacOS -klient. Det var ikke meget, men det så ud til at antyde, at dens service fungerer fra Kina.

Så jeg skrev til dens supportafdeling og stillede spørgsmålet. Svaret var ja. Imidlertid anbefalede Support Reps at købe pro -planen for at få adgang til OpenVPN (sandsynligvis for muligheden for at oprette forbindelse over TCP, som undertiden kan flyve under radaren.

Witopia giver også nogle tilsløringsfunktioner, der kan hjælpe, når man forbinder fra restriktive jurisdiktioner. Det refererer til disse som stealth -tilstande.

Witopia - Stealth -tilstande

Selvfølgelig, ikke at være i Kina, kan jeg ikke teste tjenesten for at se, om den fungerer, så din kilometertal kan variere.

Hvis det er vigtigt for dig at oprette forbindelse fra Kina, skal du læse vores dybdegående artikel, som VPN-udbydere faktisk arbejder i Kina. Vi testede over 50 VPN -udbydere for at adskille dem, der fungerer fra dem, der ikke gør det. Witopia VPN er ikke på listen, men hvis du bruger en VPN fra Kina er noget, du vil gøre, anbefales det at læse.

Hvordan er Witopias kundeservice?

Witopia - Support

Jeg skrev til Witopias supportteam, stillede spørgsmål om VPN -routere, og om tjenesten fungerer i Kina eller ej. Svarene på disse spørgsmål behandles i det tilsvarende afsnit i denne gennemgang. Her vil jeg tale om kvaliteten af ​​Witopias kundeservice.

For det første hævder Witopia at have 24/7 live support. I mit hoved ville det betyde live chat. Men jeg kunne ikke finde en supportchatgrænseflade eller -knap eller noget – uanset om jeg var logget ind eller ej. Måske betyder det 24/7 e -mail -support. Jeg ved ikke; Jeg mailede dem ikke om natten.

Som jeg nævnte ovenfor, kontaktede jeg imidlertid Witopias kundeservice for at spørge om tjenesten, der arbejder i Kina og om at oprette Witopia på din egen VPN-kapabel router. Og jeg fik svar meget hurtigt – inden for et par timer. Så det blev værdsat. Men nogle af de oplysninger, jeg modtog om routere, var unøjagtige, så det mister nogle punkter der.

Witopia -prisfastsættelse

Witopia - Prisfastsættelse

Witopia annoncerer tre forskellige tre-årige planer på sin hjemmeside. Du skal klikke på en rullemenu i bunden af ​​hver abonnementsboks for at få adgang til kortere termer.

De tre planer er:

Grundlæggende

 • $ 109.99 – 3 år (GBP £ 83.44)
 • $ 79.99 – 2 år (GBP £ 60.68)
 • $ 49.99 – 1 år (GBP £ 37.92)
 • $ 28.99 – 6 måneder (GBP £ 21.99)
 • $ 5.99 – 1 måned (GBP £ 4.54)

Pro

 • $ 159.99 – 3 år (GBP £ 121.38)
 • $ 119.99 – 2 år (GBP £ 91.03)
 • $ 69.99 – 1 år (GBP £ 53.10)
 • $ 39.99 – 6 måneder (GBP £ 30.34)
 • $ 9.99 – 1 måned (GBP £ 7.57)

Premier

 • $ 209.99 – 3 år (GBP £ 159.32)
 • $ 169.99 – 2 år (GBP £ 128.97)
 • $ 99.99 – 1 år (GBP £ 75.85)
 • $ 59.99 – 6 måneder (GBP £ 45.50)

De adskiller sig i funktioner og pris, men de inkluderer alle en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Den grundlæggende plan inkluderer adgang til alle servere, men er begrænset med hensyn til de tilgængelige VPN -protokoller. Som sådan understøtter det kun PPTP, L2TP/IPSEC, IKEV1 (IPSEC) og IKEV2 (IPSEC). Den eneste protokol, jeg vil anbefale at bruge på den grundlæggende plan, er IKEV2. Den grundlæggende plan inkluderer også op til fem samtidige forbindelser.

Pro -planen indeholder alt i den grundlæggende plan og giver dig adgang til OpenVPN -protokollen og Witopias mystiske stealth -tilstande.

Den førende plan inkluderer alt i Pro-planen og giver dig mulighed for at oprette en VPN-forbindelse på din egen VPN-kompatible router (snarere end at købe en fra Witopia). Den anden forskel er, at den førende plan giver dig op til otte samtidige forbindelser.

Det er dejligt at have muligheder, men måske skal Witopia strømline sine tilbud lidt mere. Treårsplaner er ikke for alle, så måske skal det annoncere sine månedlige og årlige planer foran snarere end de treårige planer. Selv den grundlæggende plan bør også omfatte OpenVPN. Hvis Witopia ønsker at konkurrere med veletablerede premium VPN-udbydere, bør det ikke behandle OpenVPN som en bonusfunktion. Det skal være standard i alle abonnementer.

Bortset fra det er Witopia relativt dyrt og opkræver mere end mange premium VPN’er derude. Igen, det er et hårdt salg, da premium VPN -udbydere vil tilbyde dig meget mere end Witopia til samme pris. En anden mulighed for forbedring fra Witopias side.

Anbefaler jeg Witopia VPN?

På trods af sin store privatlivspolitik kan jeg stadig ikke anbefale Witopia. Det er hovedsageligt den samme grund til, at det altid er vanskeligt at anbefale en mindre VPN -udbyder i betragtning af tilbudet fra premiumudbydere. Men der er også mere.

Lad os starte med, hvor tjenesten skinner. Jeg har allerede nævnt sin fremragende privatlivspolitik – det er. Derefter har vi det faktum, at tjenesten fungerer i Kina. Det har også fremragende hastigheder, men bruger også virtuelle servere til mange af sine placeringer. Det leverer også en fremragende indfødt appoplevelse og understøtter to tilsløringstilstande – som binder sig til det, der arbejder i Kina, men også kan være nyttige andre steder.

De to store punkter, der gør mig ude af stand til at anbefale Witopia er pris, og reserverne OpenVPN for dets højere niveau planer. Afhængigt af det udtryk, du vælger, kan Witopia være dyrere end et abonnement på en premium VPN -service. Og når det koster mindre (på længere vilkår), tilbyder det dig også mindre. Så du kan ikke rigtig vinde.

Så er der også det faktum, at tjenesten ikke fjerner flere streamingwebsteder, og dets websted er meget uinformativ og ofte ganske forvirrende.

Den nederste linje er, at selvom tjenesten er respektabel, er der simpelthen ikke noget incitament til at vælge den over en af ​​VPN -udbydere nedenfor.

Witopia VPN -alternativer

Nordvpn

Nordvpn er en meget velkendt VPN-udbyder med base i Panama. Det giver et stort antal funktioner til sikkerhed, privatliv og bekvemmelighed. Ad-blokering, DNS-lækagebeskyttelse, robust kryptering og VPN Kill Switch har du dækket på sikkerhedsfronten. En streng politik uden logging, en tankevækkende privatlivspolitik og støtte til anonyme betalinger har din ryg for privatlivets fred. Dedikerede P2P-servere, indfødte apps til enhver større platform og op til seks samtidige forbindelser (eller mere med en VPN-router) gør Nordvpn til en meget brugervenlig service.

Surfshark

Surfshark Understøtter sikre VPN -protokoller og arbejder med de fleste streamingtjenester. Det overholder en streng politik uden logging og arbejder også i Kina. Surfshark tillader også et ubegrænset antal samtidige forbindelser. Det har også for nylig opdateret alle sine servere til at køre fra RAM. Absolut værd at tjekke ud.

Expressvpn

Expressvpn er en af ​​de større spillere på det kommercielle VPN -marked og drager fordel af et fremragende omdømme. Dens privatliv og sikkerhedspraksis er fremragende. Alle VPN-servere kører fra flygtig hukommelse (RAM) og er startet fra skrivebeskyttede diske. Denne opsætning garanterer i det væsentlige, at der ikke kan eksistere nogen resterende data (logfiler) på systemets harddiske, hvilket er fantastisk til brugernes privatliv. ExpressVPN er lidt dyrere end de fleste udbydere derude, men det er hurtigt, sikre, unblocks streaming -websteder og arbejder i Kina. Fremragende udbyder.

Metodologi brugt til test

Nedenfor finder du de kriterier, der bruges til at vurdere de VPN’er, vi gennemgår. Det er vigtigt at være konsekvent overalt, så vores anmeldelser er rimeligt objektive, og at vi ikke sammenligner æbler med appelsiner. Her er nogle af vores kriterier:

 • Fart – Hastighed er en af ​​de mest afgørende faktorer for enhver VPN. Bortset fra at være irriterende, kan langsomme hastigheder forhindre dig i at streame eller endda gennemse internettet. For at sikre, at dette problem er løst, scorede alle vores anbefalede VPN’er meget højt i vores seneste hastighedstest.
 • Apps & brugervenlighed – Flere mennesker end nogensinde bruger VPN’er i dag og af flere forskellige grunde end nogensinde også. Så appdesign og hvor let det er at forstå og bruge er kritisk. Vi ser på klientens apps ‘brugergrænseflade, de funktioner, de leverer, de understøttede operativsystemer og deres kompleksitet.
 • Streamingtjenester – Adgang til streamingsteder over VPN bliver ret vanskelig. Men mange VPN -udbydere hævder at arbejde med streamingsteder – med forskellige grader af succes. Før vi anbefaler en VPN -udbyder til streaming, tester vi VPN’er mod en række populære streamingtjenester, herunder Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, HBO Max, Disney+, Hulu og mere.
 • Torrenting – Mange VPN-brugere er også ivrige fil-delere. Men ikke alle VPN -udbydere tillader torrenting over deres netværk, mens andre går så langt som at levere dedikerede P2P -servere. Vi ser på hver VPNs politik omkring torrenting og kørte test på dem for at se, hvor godt de håndterer fildeling.
 • Sikkerhed og privatliv – Dette er stort set en VPNs grund til at være. Vi stiller de vigtige spørgsmål som: Hvordan er udbyderens privatlivspolitik? Hvad er dens logningspolitik? Hvilke krypteringsprotokoller understøtter VPN? Bruger det robuste chiffer? Understøtter det Perfect Forward Secrecy (PFS)? Er det sårbart over for IP- eller DNS -lækager? Dette er alle afgørende spørgsmål, og vi giver svar på dem alle, når vi vurderer VPNS ‘privatlivets fred og sikkerhedspraksis.

Ovenstående repræsenterer et højt niveau af vores metodologi. Hvis du gerne vil have flere detaljer, skal du se på vores fulde VPN -testmetodologi. Denne datadrevne tilgang hjælper os med bedre at forstå tjenesterne til at anbefale den rigtige VPN til de rigtige brugere

Velkommen til Witopia

Opgrader din internetsikkerhed og privatlivets fred med ærligheden ved moderne kryptering.

Witopia leverer enkle, men alligevel kraftige krypteringstjenester for at sikre, at din e -mail, websøgninger og browsing er sikre og private – fuldstændigt sikre fra virksomheder, regeringer og kriminelle, der fanger dine personlige og forretningsdata.

Nyd sikker og privat internetadgang uden nogen geo-begrænsninger.

End-to-End-kryptering til enhver e-mail-adresse, personlig eller forretning. Ingen grund til at skifte e -mail -udbydere.

Nyd sikker og privat internetadgang uden nogen geo-begrænsninger.

End-to-End-kryptering til enhver e-mail-adresse-personlig eller forretning. Ingen grund til at skifte e -mail -udbydere.

 • HIPAA -kompatibel
 • Ikke-outsourced support
 • GDPR -kompatibel
 • Kryptering af militær kvalitet

Global VPN -netværk

Mennesker og organisationer i over 190 lande Vælg Witopia for at beskytte deres online frihed, sikkerhed og privatliv.

Det er dit internet. Tage. Det. Tilbage.

Personalvpn

Det er som en usynlighedskappe til internettet.

Aktivér den ekstra sikkerhed, du har brug for til dagens internet.

Med et enkelt klik vil vores arsenal af krypteringsprotokoller og innovative stealth-tilstande holde dig sikker over enhver internetforbindelse-Wired, Wi-Fi eller Cellular. Du vil være helt sikker mod snoops, hackere og andre usmagelige tegn, når dine data flyder gennem din egen personlige krypterede VPN -tunnel.

Beskyt dit privatliv online med den fulde kraft af moderne VPN -teknologi.

Blunt put, incognito og privatlivstilstande er en vittighed. Vi krypterer ikke kun din datastrøm fuldt ud, men skjuler din placering og IP -adresse også. Dette forhindrer din online identitet privat og forhindrer søgemaskiner, websteder, annoncører og kriminelle i at indsamle, minedrift og sælge din browserhistorie og personlige oplysninger.

Oplev friheden for en grænseløs, ucensureret, global internet.

Vores VPN giver dig mulighed for sikkert at oprette forbindelse til Internettet – uudskaffet og ucensureret – gennem byer og lande over hele verden. Bedst af alt, vores kraftfulde stealth -tilstande kan endda skjule det faktum, at du overhovedet bruger en VPN.

Nyd ydelsen og supporten fra et firma, der faktisk bryr sig om deres kunder.

Se, vi er super stolte af den latterlige hastighed og pålidelighed af vores globale bærer-kvalitetsnetværk. Du vil elske det. Men hvis du nogensinde har et problem, er vores ikke-outsourced ekspert supportteam der for at hjælpe dig med at leve 24x7x365. Tror vi hyping? Prøv os risikofri med vores “siden 2005” ubetingede 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Securemyemail

Nem kryptering til enhver e -mail -adresse.

Krypter din nuværende e -mail gratis. Ingen grund til at skifte udbydere.

Krypter en enkelt Gmail, Yahoo eller Microsoft forbruger -e -mail gratis for evigt. Eller prøv en gratis, øjeblikkelig, ikke-betalings-info-prøve af vores betalte service og tilføj kryptering til enhver personlig eller forretningsmæssig e-mail.

Send problemfrit end-til-ende krypteret e-mail til nogen.

Modtagere behøver ikke at bruge Securemyemail. Så længe de har en e -mail -adresse, er de gode.

Dine modtagere kan svare dig, fuldt krypteret uden besvær.

Ingen uhyggelige virksomhedsportaler, registrering eller adgangskode nødvendig. Modtagere modtager dine e -mails med nem åbningsinstruktioner og kan skrive deres svar, tilføje vedhæftede filer og sende at kende deres kommunikation med dig er krypteret og sikker.

Nyd din krypterede e -mail på alle dine enheder.

Vores seje apps til Mac, PC, iOS, iPad og Android sikrer, at du problemfrit kan sende og modtage krypteret e -mail hvor som helst, når som helst.