Windscribe VPN Review: Læs dette, før du køber

Windscribe tilbyder den splittede tunnelingsfunktion, som giver dig mulighed for at gå på et offentligt netværk og privat netværk samtidig. Du kan bruge denne funktion til at tilpasse din VPN -beskyttelse ved at vælge at rute nogle af dine apps gennem en sikker VPN -tunnel og efterlade nogle ubeskyttede.

Windscribe -serverplaceringer

Funktioner planer hjælper min konto

Hvor mange servere har Windscribe?

Der er ikke noget konkret nummer, vi virkelig kan give her, fordi mængden af ​​servere svinger, når vi får flere servere, hvor vi ser efterspørgsel og fjerne andre, der ikke fungerer på det niveau, vi gerne vil have. Men her er nogle numre for at spare dig for tællingen.

I øjeblikket tilbyder vi servere i 62 forskellige lande over hele verden, hvoraf 10 er tilgængelige for gratis brugere. Du kan se den fulde liste ved at rulle ned på denne side.

Dette betyder ikke, at vi kun har 62 servere, langt fra det. Vi er typisk vært for servere på flere datacentre i hvert land. For eksempel inden for Italien tilbyder vi 3 separate steder at oprette forbindelse til, et par i Milano og en i Rom. Dette betyder dog stadig ikke, at vi kun har 3 servere i Italien, vi har 3 placeringer i Italien. Hver af disse placeringer er et datacenter med flere servere, og hver server har flere IP’er, der kan bruges til VPN.

Nogle lande, afhængigt af befolkning og efterspørgsel, har en hel del flere placeringer end andre. USA har for eksempel over 35, Canada har 9, og Storbritannien har 6. Vores netværksteam arbejder altid hårdt for at sikre, at vi har nok hardware og båndbredde til at håndtere løbende efterspørgsel, såvel som eventuelle pigge i efterspørgsel og/eller trafik.

Hvis du stadig er nysgerrig, betyder denne type infrastruktur, at vi har hundreder af servere i snesevis af lande og tusinder af IP’er, som vores brugere kan bruge, mens vi er tilsluttet.

Windscribe VPN Review: Læs dette, før du køber

I denne højteknologiske æra ser ordet “anonymitet” ud til at miste sin oprindelige betydning. Gennem din online trafik kan tredjeparter som Wi-Fi Hotspot-ejere, internetudbydere, regeringen eller endda hackere få gigabyte af dine personlige oplysninger.

Men hvis du stadig tror på den iboende ret i det private liv, skal du overveje at bruge en VPN -tjeneste. Ikke alle VPN’er er selvfølgelig pålidelige, men du kan ikke skelne gode fra dårligt med et øjeblik. Og i dette Windscribe -gennemgang, Vi finder ud af, hvilken kategori denne populære VPN -udbyder falder.

Vi giver dig et fuldgyldigt ærligt svar på spørgsmålet om Windscribe’s beskyttelse såvel som dets præstation.

Lad os udforske lige nu!

Indholdsfortegnelse

 • Hvad er Windscribe VPN?
 • Windscribe VPN -brugervenlighed
  • Understøttede enheder
  • Opsætningsproces
  • Apps
  • Servere og placeringer
  • Fart
  • Streaming
  • VPN -protokoller og kryptering
  • Opdel tunneling
  • Portvideresendelse
  • Dobbelt hop
  • Jurisdiktion
  • Logningspolitik
  • Torrent -politik
  • Nordvpn
  • Avast Secureline VPN
  • Cyberghost

  Hvad er Windscribe VPN?

  Windscribe er et relativt ungt internetsikkerheds- og privatlivsfirma beliggende i Ontario, Canada. Siden starten i april 2016 har Windscribe samlet millioner af brugere over hele verden og modtaget ros fra betroede publikationer som Techradar, CNET og Lifehacker.

  Hvad er Windscribe VPN?

  Ud over sine betalte abonnementer tilbyder Windscribe en brugervenlig gratis version, der hjælper VPN-nybegyndere med at nyde en mere sikker internetoplevelse uden at bruge en krone. Som enhver anden VPN har Windscribe sine positive og negativer. Fortsæt med at læse vores anmeldelse for at finde ud af mere!

  Windscribe VPN -brugervenlighed

  Understøttede enheder

  En af de største styrker ved Windscribe er dens multi-platform kompatibilitet. Der er en VPN -app til pc’er, smartphones, browsere og mange flere. Windscribe tilbyder også Config Generators -værktøjet, som automatisk giver dig de nøjagtige oplysninger, du har brug for til manuelle opsætninger.

  Windscribe understøtter disse følgende systemer:

  • Operativsystemer: Windows 10,8,7; Linux; og macOS 10.11 og nyere
  • Mobile platforme: iOS og Android
  • Webbrowsere: Chrome, Firefox og Opera
  • TV -enheder: Amazon Firetv, Nvidia Shield og Kodi
  • Routere: DD-WRT og tomat

  Det er vigtigt, at Windscribe tillader ubegrænset samtidige forbindelser, hvilket betyder, at du og din familie alle kan få VPN -tjenesten til at køre samtidig – et ret unikt tilbud blandt VPN -udbydere, der generelt pålægger enhedsgrænser.

  Husk dog, at Windscribe ikke tillader at dele din konto med venner (eller endda fremmede), og det forbyder brugere, der overtræder dens brugsbetingelser.

  Opsætningsproces

  WinScribe-desktop og mobile apps er faktisk lette og hurtige at konfigurere, selv for teknologisk outept.

  På Windscribe -webstedet skal du bare vælge dine operativsystemer, og appen downloades automatisk på din computer. Du har en mulighed for at registrere eller logge ind efter installationsprocessen.

  Nævnte vi, at oprettelse af en Windscribe -konto er en leg? Det er bestemt en af ​​de mest ligetil tjenester at tilmelde sig. Du kan få dem til at oprette en konto Brugernavn og adgangskode til dig – E -mail valgfri. Det vil bogstaveligt talt tage 3 klik for at generere en konto og tilmelde dig.

  Apps

  Når Windscribe først åbnes, ser det ud kompakt, intuitivt og let at bruge. For at komme i gang, skal du tænde den, så vil Windscribe som standard være den bedste server afhængigt af placeringen. For at hjælpe brugerne gennemse mere sikkert har Windscribe en indbygget firewall, der kan tændes og slukkes fra hovedappen.

  Windscribe's app er intuitiv og let at bruge

  Der er også en mulighed for at ændre servere og tilføje servere til en favoritliste. Serverslisten er arrangeret af landet, og hvert land kan udvides til at vise serverplaceringerne.

  Når Windscribe er slået fra, viser appen en anmeldelse, der inkluderer mængden af ​​data, der er overført under sessionen og sessionens varighed.

  Windscribe tilføjer en cool designfunktion, der gør det nemt at se, om VPN er tændt eller slukket. Når den opretter forbindelse til en server, er appen mørkeblå, mens den er grå, mens den er væk. Når forbindelsen er oprettet, bliver appen lyseblå.

  Windscribe VPN Performance

  Servere og placeringer

  Windscribe tilbyder et omfattende VPN -servernetværk af 110 byer i 63 lande, hvilket er et stort antal, inklusive næsten alle regioner i verden. Østasien er især godt præsenteret, som er usædvanligt, der indeholder Windscribe VPN-servere i Japan, Sydkorea, Singapore, Thailand og mere.

  Windscribe tilbyder over 110 individuelle VPN-placeringer, hvilket betyder, at du kan få et valg på byniveau i en række forskellige lande. Der er flere servere forskellige steder, men du kan vælge din by inden for:

  • Australien (Melbourne, Brisbane, Perth, Sydney)
  • Canada (Toronto, Montreal, Vancouver)
  • Frankrig (Paris, Marseilles)
  • Indien (New Delhi, Indore, Chennai)
  • Israel (Jerusalem, Ashdod)
  • Italien (Rom, Milan)
  • Rusland (Saint Petersburg, Moskva)
  • Spanien (Madrid, Barcelona)
  • UK (Manchester, London)
  • US Central (Atlanta, Dallas, New Orleans, Louisville, Salt Lake City)
  • US East (Boston, Chicago, Charlotte, Miami, New York, New Jersey, Philadelphia, Washington DC)
  • US West (Los Angeles, Las Vegas, Oregon, Phoenix, Portland, Santa Clara, San Francisco, Seattle)
  • Tyrkiet (Istanbul, Bursa)

  Windscribe-webstedet inkluderer en pæn side med realtidsopdateringer af serverstatus og kapacitet. Dette er fremragende, når du prøver at finde en hurtig server eller ønsker at fejlfinde en langsom forbindelse.

  Der er også statiske IP -adresser på 13 forskellige steder, hvilket kan gøre det lettere at få konsekvent adgang til streamingtjenester. For dine oplysninger forbinder en statisk IP dig med den samme IP, hver gang du opretter forbindelse. Det kommer med flere fordele, såsom at reducere chancen for, at websteder sortlister din IP. Med Windscribe VPN kan denne IP deles med ca. 10 andre brugere.

  Du kan også vælge mellem et datacenter eller bolig IP. Selvom bolig IP er dyrere, kan den forbedre ydelsen af ​​streamingtjenester. Som en bolig IP får dig til at se mere autentisk ud, kan det også forhindre dig i at se unødvendige captchas på nettet. Et typisk eksempel, hvor dette kommer godt med, er Amazon Prime Video, der logger dig ud på skrivebordet, hver gang din IP -adresse ændres. Med en bolig IP vil din streamingoplevelse blive mere problemfri.

  Fart

  En VPN -service sidder mellem internettet og din enhed og tilføjer nogle forsinkelser til meddelelser flow. Det gør VPN’s hastighed ekstremt vigtig. Og selvfølgelig, jo hurtigere VPN -tjenesten, jo bedre.

  Som vi sagde mange gange i vores tidligere VPN -anmeldelser, er der to facetter, du skal overveje: Enten bruger du den gratis service eller betalte service. Det går normalt uden tvivl, at den gratis service er langsom.

  Generelt er Windscribe -hastighed fremragende, når du bruger den betalte plan og opretter forbindelse til den nærmeste server. Imidlertid rapporterer mange brugere, at forbindelsen undertiden er hurtigt det ene øjeblik og bremser det næste. Hvis du beslutter dig for at gå med Windscribe VPN, foreslår vi, at du lægger en masse indsats for at teste det under dine særlige omstændigheder for at se, hvilken slags hastighed du får.

  Streaming

  En anden fordel ved Windscribe er, at det kan få dig omkring geografiske begrænsninger på indhold. Windscribe gør dette ved at maskere din sande IP med en fra det land, du vil få adgang til. Dette er gode nyheder for fans af udenlandsk tv og biograf.

  Windscribe tilbyder dedikerede VPN -servere til streaming i forskellige lande over hele verden, der er mærket som Windflix i servervalgsmenuen og kan findes i Storbritannien, USA og Canada.

  Windscribe's Windflix -funktion

  Imidlertid er disse specifikke servere nu for det meste overflødige. Efter nylige opdateringer kan alle Windscribe -servere faktisk bruges til streaming, inklusive de gratis servere. Dette gør Windscribe til den eneste virkelig gratis VPN -udbyder, der fungerer godt med Netflix.

  Windscribe VPN Security

  VPN -protokoller og kryptering

  Protokoller bestemmer, hvordan dine data overføres på tværs af et netværk. Lad os se nærmere på, hvilke protokoltyper der bruges af Windscribe.

  • IKEV2. Antag, at du bliver frakoblet fra din VPN, og du vil oprette forbindelse igen, så vil IKEV2 genoprette din forbindelse. Dette er især nyttigt, hvis du vil skifte ind mellem Wi-Fi og mobile hotspots via din telefon.
  • SOKKER. Sokker står for stikkontakter, som får dig i forklædning gennem en talende ny IP -adresse. Derefter får det dataene til sin destination, men husk, at data med sokker alene kan data ikke krypteres. Derfor matcher vi det med forskellige krypteringsmetoder, for at opnå både sokker hastighed og krypterings sikkerhed.
  • UDP. UDP (User Datagram -protokol) er ansvarlig for at sende datapakkerne, men ikke ansvarlige for at holde dem i orden.
  • TCP. Derfor er Windscribe par TCP (transmissionskontrolprotokol) med UDP. Det transporterer data såvel som sikrer at komme til det rigtige sted. Først genererer det en forbindelse mellem kilden og destinationen og sørger for, at den er aktiv. Derefter opdeler det dataene i mindre pakker og sætter dem sammen igen i den rigtige rækkefølge.
  • Stealth. Stealth forklæder din VPN -trafik som almindelig webtrafik, så den kan komme gennem firewalls. Denne protokol er især nyttig, hvis du bruger Windscribe i lande, der ikke tillader VPN’er, såsom Kina, Pakistan, Cuba eller UAE.

  Windscribe er et solidt valg for sikkerhed uden bevis for nogen fejl, der opstår i fortiden. Det er krypteret med top-notch AES-256 med SHA512-godkendelse og en 4096-bit RSA-nøgle, der betragtes som “uhakbar.”

  Opdel tunneling

  Windscribe tilbyder den splittede tunnelingsfunktion, som giver dig mulighed for at gå på et offentligt netværk og privat netværk samtidig. Du kan bruge denne funktion til at tilpasse din VPN -beskyttelse ved at vælge at rute nogle af dine apps gennem en sikker VPN -tunnel og efterlade nogle ubeskyttede.

  Portvideresendelse

  Port -videresendelse er et praktisk ønsker at få adgang til data og apps på nogen af ​​dine enheder. For eksempel, når du er væk hjemmefra, kan du bruge din mobiltelefon til at få adgang til din pc og tjekke din hjemmesikkerhedskamera.

  Dobbelt hop

  Denne specielle funktion gør din Windscribe -forbindelse endnu mere sikker ved at hoppe den mellem to forskellige VPN -servere. Dette kan dog bremse din internethastighed ned. Faktisk har mange kunder gode anmeldelser af denne VPN bare på grund af denne funktion.
  Windscribe VPN privatliv og politikker

  Windscribe VPN privatliv og politikker

  Windscribe's privatliv og politikker

  Jurisdiktion

  Windscribe er baseret i Canada, som er en del af 5-Eyes Data-Deling Alliance. Medlemmer af Alliance State samler efterretning om hinandens borgere og deler den indbyrdes, så de kan omgå love mod spionage på deres egne borgere.

  Derudover havde CSIS (Canadian Security Intelligence Service) en historie med at registrere personlige brugerdata for at spore og identificere mennesker af interesse. I henhold til loven om modernisering af ophavsret skal canadiske internetudbydere (ISPS) logge brugerdata i seks måneder, selvom det ikke er klart, om VPN -udbydere er blevet tvunget til at vedtage lignende praksis.

  Logningspolitik

  Windscribe holder en minimal logging-politik til vedligeholdelsesformål. Dette er ikke ideelt, især i betragtning af dens Canada jurisdiktion – vi ved, at andre VPN -udbydere kan arbejde med mindre, og vi vil gerne se Windscribe gøre det samme.

  Imidlertid, De data indsamlet af Windscirbe kan ikke bruges til at identificere dig. Windscribe logger følgende oplysninger:

  • En tidsstempel for dine sidste aktiviteter på Windscribe -netværket
  • Mængden af ​​data overført i de sidste 30 dage
  • Antallet af samtidige forbindelser på din konto
  • Din IKEV2 eller OpenVPN brugernavn (indtil slutningen af ​​din session)
  • Den tid, du har tilsluttet (indtil slutningen af ​​din session)

  Desuden opretholder Windscribe en side, der dokumenterer DMCA -anmodningen og anmodninger om retshåndhævelsesdata, den er modtaget siden 2018. Dette kan være et positivt skridt hen imod gennemsigtighed, men betyder intet uden en uafhængig ekstern revision af processen.

  Torrent -politik

  Windscribe er en god VPN til torrenting, da P2P-aktivitet er tilladt på størstedelen af ​​Windscribe’s servere over hele verden, selvom ikke alle servere er P2P-optimeret.

  Hastighederne er konsekvent God nok til torrenting, Hvilket er virkelig vigtigt. Især distribuerer Windscribe sine P2P -servere over hele verden, som maksimerer chancerne for at få god upload- og downloadhastigheder. Med avanceret sikkerhed sikrer Windscribe ikke kun dine downloads hurtigt, men også sikkert og anonymt også.

  Når torrenting, skal du dog være opmærksom på Canadas aggressive ophavsretlige love. I Canada kan bøder for krænkelse af ophavsret være op til $ 5.000, så det er en god ide at sikre, at du aldrig falder over dem.

  Windscribe VPN kundesupport

  Windscribe tilbyder tre kundeservices, herunder e -mail, online ressourcer og chatbot.

  Virksomheden har en omfattende og informativ samling af guider, ofte stillede spørgsmål og endda sin egen Discord og Subreddit -server. Desuden er der en venlig chat -bot ved navn Garry, der spiller rollen som en live chatoperatør. Imponerende som han måtte være, er Garry stadig bare en bot, så han vil instruere dig med et tilfredsstillende svar.

  Generelt mener vi, at kundesupport er et område, som Windscribe bør forbedre sig mærkbart.

  Windscribe VPN -prisplaner og betalingsmetoder

  Windscribe tilbyder tre forskellige prispoint:

  Windscribe's prisplaner

  • Windscribe gratis plan
  • Månedlig plan: $ 9/ måned
  • Årlig plan: $ 4.08/ måned (faktureret $ 49 pr. År)

  Virksomheden accepterer det sædvanlige betalingsmetoder, inklusive mest almindelige kredit- og betalingskort, PayPal og Bitcoin, samt flere internationale optioner gennem sit partnerskab med Paymentwall.

  Da du har adgang til en helt gratis plan, tilbyder virksomheden kun en 3-dages pengene-tilbage-garanti. Men hvis du overstiger 10 GB brug, er du ikke berettiget til refusion. Windscribe kan også tage op til 30 dage at tilbagebetale dine penge til din konto, hvilket virkelig er en restriktiv afkastpolitik. Så vores råd er at teste en gratis konto, før du abonnerer på tjenesten.

  Fordele og ulemper ved at bruge Windscribe VPN

  Fordele:

  • Øjeblikkelig opsætning på populære enheder
  • Et omfattende netværk af servere og placeringer
  • Solid kryptering
  • Adskillige avancerede sikkerhedsfunktioner
  • Fungerer godt med streamingsteder
  • Tillader torrenting
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser

  Ulemper:

  • Med base i Canada (Fem-Eyes Nation)
  • Tvivlsom loggingspolitik
  • Har brug for at forbedre kundesupport

  Alternativer til Windscribe VPN

  Nordvpn

  Beliggende i Panama, har Nordvpn tiltrukket mere end 14 millioner internetbrugere over hele verden. Denne VPN -udbyder bliver nu en af ​​de mest pålidelige privatlivets fred og sikkerhedstjenesteselskaber med en række fremragende funktioner.

  Hvad gør Nordvpn unik?

  • Nordvpn er placeret i Panama (ud af Five Eyes Alliance)
  • Det tilbyder en lang række servere og placeringer over hele verden (5.400 servere i 59 lande)
  • Det giver avancerede sikkerhedsfunktioner (løg over VPN og dobbeltkryptering)
  • Det tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti
  • Du kan kontakte Nordvpn via 24/7 live chat og e -mail -support

  Avast Secureline VPN

  Avast er et af de største sikkerhedsselskaber i verden, der gælder for næste generelle teknologier til at bekæmpe cyberangreb i realtid. Dets VPN -produkt blev lanceret i 2013 og blev en af ​​de nyeste tilføjelser til sin opstilling.

  • Avast Secureline er placeret i Tjekkiet (ud af Five Eyes Alliance)
  • Det er et godt valg til torrenting
  • Dens forbindelseshastighed er konsekvent
  • Det tilbyder ubegrænset båndbredde og serverskiftning
  • Det tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti

  Cyberghost

  Cyberghost er en fuldgyldig VPN-udbyder, der er konstrueret af et berømt privatlivsfirma i Rumænien. Det er en stærk løsning, der betragtes som den hurtigst voksende service med et godt fokus på brugervenlighed, forskelligartet serverplacering og overkommelig prisfastsættelse.

  Hvad gør Cyberghost unik?

  • Cyberghost er baseret i Rumænien (ud af Fem-Eyes Alliance)
  • Det tilbyder en omfattende række servere (med 6.300 servere i 90+ ​​lande)
  • Det tilbyder 24/7 kundesupport
  • Dens pengene-tilbage-garanti er generøs
  • Det er sikkert til torrenting, og det kan arbejde med streamingsteder

  Læs mere:

  • Express VPN Review
  • Nordvpn Review
  • Avast Secureline VPN Review
  • Protonvpn Review
  • Touch VPN Review
  • Turbo VPN Review
  • Windscribe VPN Review
  • AVG Secure VPN Review

  Bundlinjen

  Mens vi ikke er så vanvittige over denne VPN på grund af dens logningspolitik og kundesupport, Windscribe har stadig nogle gode punkter at prale af.

  Dens største styrker er sikkerhedsfunktionerne, multi-platform kompatibilitet og evne til at blive konfigureret på en router for at sikre en hel husstand. Så det er den perfekte løsning for enhver, der ønsker mere sikkerhed og privatliv.

  Hvis du tror, ​​vi har forladt noget, så lad os vide det! Og glem ikke at holde opdateret vores blog for at modtage de nyeste oplysninger om VPN -tjenester derude!

  Billedbeskrivelse

  Haley er en indholdsskaber hos MagePlaza. Når hun ikke arbejder, bruger hun tid på rejseeventyr, bøger og madsmagning. Som vokser op, vil hun læse, lære og opleve flere ting for at tilpasse sig til denne stadigt skiftende verden.