Windscribe -anmeldelser

Windscribe Pro Review: En enkel og hjælpsom VPN- og annonceblokker

Med Windows -programmet og browserudvidelsen, der fungerer som et team, giver Windscribe flere fordele. Arbejder lydløst i baggrunden, VPN holder din webtrafik privat ved hjælp af standardprotokoller som Wireguard, IKEV2 og OpenVPN. For sin sortiment af VPN -servere tilbyder Windscribe adgang til 112 byplaceringer i 69 forskellige lande. En funktion kaldet R.O.B.E.R.T. Er en tilpasselig DNS- og IP -niveau -blokering til Windows -klienten, der er i stand til at blokere annoncer, trackere, malware og indvendige websteder (spil, voksne indhold, krypto -minedrift osv.). Derudover kan en MAC -adresse -spoofing -værktøj skjule din pc’s hardwareadresse.

Windscribe ærlig anmeldelse

Windscribe er en spændende VPN, der tilbyder en overflod af funktioner, mens du er enkel at bruge, med nogle fremragende kommercielle tilbud og en generøs gratis plan.

Et anstændigt størrelse netværk har 110 steder spredt gennem 66 nationer. Windscribe siger, at dens servere også er i disse områder, i modsætning til ‘nogle rivaler, der har de fleste af deres servere i USA og Europa og bare forfalskede lokationen ved hjælp af falske IP Whois -data for at få det til at se ud som det er andre steder,’ ifølge virksomheden.

En række forskellige programmer er tilgængelige til Windows, Mac, Android, iOS og Linux. Chrome, Firefox og Opera Extensions giver endnu flere metoder til at oprette forbindelse såvel som en række privatlivsrelaterede funktioner, og webstedet inkluderer opsætningsvejledninger til routere, Kodi, Amazon Fire TV, NVIDIA Shield og ethvert OpenVPN-kompatible program eller enhed.

Her er mine nøgleopdagelser

  1. Windscribe giver dig adgang til de mest populære streamingtjenester. Det overraskede mig ved at fjerne blokering af enhver service, jeg testede.
  2. Hastighederne er tilstrækkelige, men ikke hurtige. Jeg var i stand til at se i HD, spille spil uden afbrydelse og hurtigt torrent enorme (copyright-frie) filer.
  3. Det har et respektabelt servernetværk. Det har måske ikke de fleste serverindstillinger, men det giver nogle interessante nationer.
  4. Sikkerhed er robust med flere funktioner. Der er en dræbskontakt, 256-bit AES-kryptering, forebyggelse af lækage og en annonceblokker, der kan tilpasses (R.O.B.E.R.T.).
  5. Der er visse problemer om privatlivets fred. Dens stærke politik uden logs er allerede vist, men dens servere blev engang beslaglagt af regeringsagenter.

Det giver oprindelige applikationer til Windows, Mac, iOS og Android. Du taber ikke på funktioner, uanset om du er på mobil eller et skrivebord.

7. Det er funktionelt i Kina. Windscribe er en af ​​de få VPN -tjenester, der virkelig fungerer i Kina.

8. Der er en gratis version, men den er begrænset. Den gratis app begrænser din datakapacitet, og opgraderingsomkostningerne er ikke uoverkommeligt dyre, men de er stadig ikke billige.

Endelig dom – Fremragende til streaming, selvom der er nogle mangler

Windscribe er en god mulighed, men det er en berøringslægg og har nogle vanskeligheder med privatlivets fred og kundeservice. Det giver et omfattende sæt sikkerhedsfunktioner, et stort antal servere til at vælge imellem, en robust gratis mulighed og pålidelige ublokerende evner. Dens korte afstandshastighed og evne til at torrent på de fleste servere forbløffet mig også. Det fungerer endda i begrænsede nationer som Kina, som er usædvanligt.

Desværre har det visse ulemper. Langdistance-servere havde langsomme forbindelser, og selv med nære servere var jeg aldrig i stand til at udsende spil. Det handler også om, at dens servere er blevet beslaglagt i Ukraine, og dets kundeservicesystem er utilstrækkeligt tilstrækkeligt.

Generelt er det en fantastisk mulighed for streaming, men det kan ikke konkurrere i de fleste andre områder med andre top VPN’er. ExpressVPN er nøjagtigt så fremragende til streaming som Nordvpn, har sikkerhed og privatliv i verdensklasse, værker i Kina og tilbyder 24/7 live chat-service-på trods af at være noget dyrere, vil jeg foreslå det i stedet.

Windscribe Pro Review: En enkel og hjælpsom VPN- og annonceblokker

forrådobot

Redaktører

Ved første øjekast

Ekspertens rating

Fordele

  • Enkel opsætning
  • God præstation
  • Fantastisk gratis plan

Ulemper

  • Tricky Security Track Record med 2021 serverhændelse
  • Langsom belastning af browserudvidelse

Vores dom

Windscribe er en effektiv og brugervenlig VPN og annonceblokker med solide grundlæggende funktioner for begyndere og stærke avancerede funktioner for mere erfarne brugere.

VPN’er og annonceblokkere hjælper dig med at surfe på nettet privat, så websteder og annoncører ikke kan spore dine online aktiviteter for at lære, hvor du går, og hvad du gør. Du finder en overflod af VPN’er og annonceblokkere med forskellige prismærker og grader af effektivitet, men et program, der er værd at prøve, er Windscribe. Defineret som en VPN med AD og tracker, der blokerer i kernen, tilføjer Windscribe andre privatlivsfunktioner af værdi og forsøg på at gøre hele processen så enkel og problemfri som muligt.

Bemærk: Denne anmeldelse er en del af vores igangværende roundup af de bedste VPN’er. Gå der for at lære om konkurrerende produkter, hvad man skal kigge efter i en VPN og købe anbefalinger.

Windscribe Pro: Funktioner

Windscribe er tilgængelig for en række platforme. Ud over desktopversionerne til Windows, MacOS og Linux er der mobile apps til iOS, Android og BlackBerry OS. Browser -udvidelser er tilgængelige for Chrome, Firefox og Microsoft Edge. Der er endda versioner til visse smarte tv -systemer og til routerkonfigurationer. Til denne gennemgang fokuserede jeg på Windows -versionen – som understøtter Windows 7, 8, 10 og 11 – og på browserudvidelserne.

Med Windows -programmet og browserudvidelsen, der fungerer som et team, giver Windscribe flere fordele. Arbejder lydløst i baggrunden, VPN holder din webtrafik privat ved hjælp af standardprotokoller som Wireguard, IKEV2 og OpenVPN. For sin sortiment af VPN -servere tilbyder Windscribe adgang til 112 byplaceringer i 69 forskellige lande. En funktion kaldet R.O.B.E.R.T. Er en tilpasselig DNS- og IP -niveau -blokering til Windows -klienten, der er i stand til at blokere annoncer, trackere, malware og indvendige websteder (spil, voksne indhold, krypto -minedrift osv.). Derudover kan en MAC -adresse -spoofing -værktøj skjule din pc’s hardwareadresse.

Plus, flere avancerede muligheder er tilgængelige. En portforsendelsesfunktion giver dig mulighed for sikkert at få adgang til din hjemmecomputer, netværk eller NAS fjernt via en Windscribe -forbindelse. En konfigurationsgenerator hjælper dig med at oprette konfigurationsfiler til forskellige VPN -protokoller. Og selvom den IP -adresse, der er tildelt din computer, vil ændre sig dynamisk, er der en mulighed for at opgradere til en statisk adresse.

Windscribe gratis vs. Pro Edition

Som med mange internet- og sikkerhedsprodukter kommer Windscribe i en gratis udgave såvel som en abonnementsbaseret pro-tilstand. Den gratis smag begrænser antallet af VPN -placeringer og mængden af ​​båndbredde, du kan bruge. Som standard er du tildelt 2 GB båndbredde pr. Måned. Tilføjelse og bekræftelse af din e -mail -adresse øger det til 10 GB pr. Måned. Ellers pålægger den gratis plan ingen hastighed eller ydelseshætter.

Pro -smagen giver dig adgang til alle VPN -byplaceringer over hele verden såvel som ubegrænset båndbredde. Denne plan tilbyder også tre forskellige muligheder afhængigt af hvad du har brug for, og hvor meget du vil betale. Den billigere pro -abonnement koster $ 5.75 pr. Måned, når det faktureres årligt, mens den dyrere koster $ 9 pr. Måned, når det faktureres månedligt. Funktionsmæssigt er de to nøjagtigt de samme.

En Build-A-Plan-indstilling giver dig kun mulighed for at betale for det, du bruger via en A-La-Carte-tilgang. Har ikke brug for eller ønsker adgang til alle de tilgængelige VPN -servere? Du kan begrænse omfanget til bare bestemte serverplaceringer. For eksempel kan du købe adgang til alle 35 VPN -serverplaceringer i USA for $ 1. For hvert land, du tilføjer, får du en ekstra 10 GB data pr. Måned. Du kan også få fat i ubegrænsede data til din plan for yderligere $ 1 om måneden. I sidste ende skal du bruge mindst $ 3 pr. Måned, hvis du vælger at opbygge din egen plan.

Windscribe VPN -skærm

Windscribe Pro: Installation

Windscribe -opsætningsprocessen er glat og nyttig. Efter at have installeret softwaren, skal du klikke på Kom igang Knappen fører dig til webstedet for at oprette en gratis konto, hvis du endnu ikke har gjort det. Efter at have leveret dit brugernavn, en adgangskode og en valgfri e -mail -adresse, skal du vende tilbage til softwaren for at logge ind med din nye konto.

Som standard vælger Windows -klienten den bedste VPN -server baseret på placering og tilgængelighed, selvom du nemt kan ændre dette. Vælg det land eller det område, du ønsker at bruge, såsom U.S., Storbritannien, Canada, Italien, Australien, Japan eller Sydkorea. Vælg derefter en bestemt by, såsom New York i U.S. eller Rom i Italien. Din VPN -server og IP -adresseændring baseret på dit valg. Valg af din VPN-server på denne måde kan forbedre ydelsen og lade dig få adgang til regionsspecifikke websteder, såsom Netflix, Amazon Prime Video, Disney+og BBC iPlayer.

Windscribe VPN -skærm

Når din VPN -server er indstillet, viser en ydelsesgraf hastigheden på din forbindelse. I tilfælde af at du er koblet fra serveren, er en firewall -switch tilgængelig, hvis du har brug for at blokere alle forbindelser til din pc. Plus, indstillinger er tilgængelige for at afgøre, om og hvordan VPN automatisk lanceres, hvordan listen over VPN -placeringer sorteres, uanset om firewallen sparker automatisk eller manuelt, og om du ønsker at forfalde din pc’s MAC -adresse.

Windscribe Pro: Browser Extension

Du skal undre dig over: hvorfor bruge en browserforlængelse, når du allerede har fået Windows -klienten? Windscribe forklarer grundene i denne praktiske YouTube -video. Kort sagt er udvidelsen designet til at reducere dit online fodaftryk blandt annoncører og sporingswebsteder, afskærme dine online aktiviteter fra din internetudbyder og fremskynde din browsing ved at fjerne online -annoncer og trackers. Browserudvidelserne hænger meget med dem for Firefox, Chrome og Edge, der for det meste indsamler fem stjerner fra brugere.

Udvidelsen tilbyder en kort tutorial for at vise dig, hvilke knapper, der kontrollerer, hvilke funktioner. Som du kan med Windows -klienten, er du i stand til at tænde for udvidelses VPN og slukke, give den mulighed for at vælge den bedste VPN -server eller vælge en selv og kontrollere, hvad der bliver blokeret – Ads, malware, sociale netværkswebsteder, cookies, og mere. Plus, du kan hvidliste specifikke websteder, som du ikke ønsker, der er berørt af blokeringen.

Windscribe VPN -skærm

Windscribe Pro: Hjælp og support

For at hjælpe dig med softwaren tilbyder Windscribe tip og instruktioner undervejs til højre, når du har brug for dem. Der er ingen live -telefonstøtte, men der er flere andre muligheder. For selvhjælp kan du henvende dig til online opsætningsguider, en videnbase og en FAQ. Og hvis du har brug for teknisk support, kan du indsende en billet, tale med en chatbot ved navn Garry eller konsultere Windscribe’s subreddit.

Windscribe Pro: Sikkerhed og privatliv

Baseret i Canada er Windscribe en lille operation, der blev grundlagt i 2015 af Yegor Sak. Canada er medlem af The Five Eyes Alliance, en organisation, hvor medlemslandene lover at dele efterretningsdata med hinanden. Men det har endnu ikke påvirket Windscribe. Virksomhedens gennemsigtighedsrapport viser, at den har afvist alle anmodninger om brugeroplysninger fra statslige agenturer på grund af mangel på relevante data.

Windscribe har også formået at undgå de fleste sikkerhedsbrud og relaterede problemer. Men der var en hændelse i 2021, hvor ukrainske myndigheder beslaglagde Windscribe VPN -servere i landet og var i stand til at få adgang til den private nøgle, da serverne var ikke -krypterede. Som svar implementerede Windscribe en diskløs opsætning med RAM -knudepunkter for bedre at sikre data og øget personale for at tackle disse typer trusler. En privatlivsrapport fra sikkerhed.org gav windscribe en karakter på 7.7 ud af 10, hvilket giver en tommelfinger ned til manglen på avancerede godkendelsesmetoder og softwareopdateringer, men bifalder fortrolighedspolitikken og kryptering af brugerdata både i transit og i hvile.

Windscribe Pro: Performance

Generelt fungerede Windscribe glat. Webstedsindlæsning og ydeevne var generelt god med både Windows -klienten og browserforlængelsen aktiveret. Browsing til websteder som iPleak og DNS -lækage -test bekræftede, at min faktiske IP -adresse blev tilsløret af den, der blev tildelt af en Windscribe VPN -server. Og med r.O.B.E.R.T. Ansvar, annoncer og visse typer websteder, som jeg inkluderede på bloklisten, blev let blokeret. Ved hjælp af regionspecifikke VPN-servere var jeg i stand til at oprette forbindelse til og streame indhold fra Netflix, Amazon Prime Video og andre tjenester, en bedrift, som andre VPN-produkter ikke altid kan opnå.

Jeg løb ind i en hik. Når jeg åbner et link med min standard webbrowser, ville Windscribe -udvidelsen ikke altid indlæses hurtigt nok til at aktivere. I dette tilfælde modtog jeg en dialogboks til en proxyserver, der beder mig om at logge ind med et brugernavn og adgangskode. Annullering af dialogboksen og forfriskende siden gjorde det muligt for mig at bruge det tilknyttede sted normalt, men afbrydelsen viste sig stadig frustrerende.

Sidste tanker

Windscribe er en enkel, men alligevel effektiv VPN og annonceblokker, der gør sit job godt. Windows -klienten og browserudvidelserne giver et magtfuldt team, der vil beskytte dit privatliv og blokere irriterende annoncer og kritisk indhold, mens du gennemser internettet. Og med den gratis version af Windscribe, der allerede er så god, kan du altid starte der og derefter hoppe til Pro -udgaven, hvis du har brug for mere kapacitet.

Redaktørens note: Fordi onlinetjenester ofte er iterative og får nye funktioner og præstationsforbedringer over tid, kan denne gennemgang ændres for nøjagtigt at afspejle den aktuelle tilstand af tjenesten. Eventuelle ændringer i tekst eller vores endelige gennemgangsdom vil blive bemærket øverst i denne artikel.