Vyprvpn forbinder ikke

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores supportteam.

VYPRVPN Servicestatus

Denne side skal informere vores brugere om alle kendte problemer med VYPRVPN -tjenesten. De seneste servicestatusopdateringer og meddelelser er først anført.

Vyprvpn afbryder aktiv støtte til PPTP

2. juni 2023

Desværre er VPN-verdenen gået videre fra PPTP, og den engang populære VPN-protokol betragtes ikke længere som sikker. Af den grund har vi valgt at afbryde aktiv støtte til PPTP -protokollen på vores server backend. Denne beslutning vil frigøre vores teknologisteam til at fokusere på VPN’s fremtid snarere end at sidde fast i fortiden.

Dette betyder ikke, at du ikke kan bruge PPTP -protokol længere – men det betyder desværre, at vi vil være meget begrænset til at være i stand til at hjælpe med PPTP -forbindelsesproblemer, og vi vil i mange tilfælde anbefale at bruge mere moderne VPN -protokoller, såsom Wireguard eller OpenVpn.

VYPRVPN Loginproblem

Opdatering (9:30 CST): Dette problem er løst. Log venligst ud og tilbage i VYPRVPN -appen, hvis du stadig ikke er i stand til at oprette forbindelse.

6. april 2023

Vi undersøger i øjeblikket et problem, der får nogle kunder til at være ude af stand til at logge ind på VYPRVPN -appen eller etablere en forbindelse, når du er logget ind.

Antivirus falske positive

11. april 2022

Mange antivirussystemer, herunder Windows Defender, Norton, Avira og andre, er fejlagtigt markeret VYPRVPN og andre VPN -tjenester som potentielle trusler.

Vær sikker på, at VYPRVPN -applikationen ikke indeholder nogen ondsindet kode og ikke vil skade dine enheder på nogen måde. Du kan sikkert indstille din sikkerhedssoftware til at ignorere VyPrvpn og fortsætte med at bruge tjenesten regelmæssigt.

Vi har indsendt rapporter til mange antivirusorganisationer for at rette op på dette så hurtigt som muligt.

Kontakt support i appen

18. november 2021

OPDATERING (21:00 CST): Dette er løst, og kunderne kan med succes kontakte support fra VYPRVPN -appen.

18. november 2021

Vi undersøger i øjeblikket et problem med in-appen Kontakt support og Anmeld en fejl Funktioner. Appen viser muligvis, at den har sendt anmodningen med succes, men vi modtager i øjeblikket ikke disse på vores ende.

Indtil dette er løst, skal du bruge vores Kontakt support side eller e -mail os direkte på [email protected]

iOS 15 Beta Connection Trouble

16. september 2021

Dette problem er løst i den nyligt frigivne 4.2.5.5 version af vyprvpn til iOS!

10. september 2021

Vi er opmærksomme på problemer, når vi bruger Wireguard på iOS 15 beta. Vi vil have en løsning implementeret snart. I øjeblikket anbefaler vi at oprette forbindelse til en anden protokol. For at ændre protokollen i VYPRVPN -appen skal du trykke på Tilpas, Vælg Protokol, og vælg IKEV2 eller OpenVpn. Vi værdsætter din tålmodighed og vil sende opdateringer her.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

Streaming af problemer for Disney+ og ESPN

17. august 2021

På dette tidspunkt er kunderne muligvis ikke i stand til at få adgang.

Streaming problemer for Netflix

På dette tidspunkt kan kunderne have problemer med at få adgang til visse Netflix -titler på vores Canada, Tyskland, UK og amerikanske servere. I mellemtiden er du stadig i stand til at se alt, hvad der er tilgængeligt på Netflix globalt. Vi arbejder for at få dette løst så hurtigt som muligt og giver en opdatering så snart vi kan.

10. august 2021

Opdatering (9:00 CST): US Server-placeringer har igen problemer med at få adgang til lokalt eksklusivt indhold på Netflix

6. august 2021

Opdatering (14:00 CST): Dette løses på vores amerikanske serverplaceringer på dette tidspunkt. Canada, UK og Tyskland er stadig berørt.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores supportteam.

1. august 2021

Opdatering (17:00 CST) : Dette løses nu på dette tidspunkt. Tak for din tålmodighed!

30. juli 2021

Betalingsproblemer

(18:00 CST)

Vi er i øjeblikket klar over, at nogle kunder har problemer med at foretage betalinger med kreditkort på dette tidspunkt. Vi arbejder på at løse dette så hurtigt som muligt, og du skal stadig være i stand til at fuldføre din betaling i øjeblikket ved hjælp af PayPal. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og vil sende eventuelle opdateringer, så snart vi har flere oplysninger.

7. juli 2021

Kina forbindelsesproblemer

(15:30 CST)

Vi er opmærksomme på, at nogle brugere i Kina har problemer med at forbinde på dette tidspunkt.

Brugere, der forbinder fra Kina, opfordres til at prøve Chameleon -protokollen på alle enheder. Du kan prøve at oprette forbindelse til enhver server, der vises på serverlisten i VYPRVPN -appen, uanset om der er et pingnummer eller ej. Hvis du ikke er i stand til at oprette forbindelse, skal du vente 60 sekunder og prøve en anden server – dette vil give et bedre resultat end at prøve den samme server gentagne gange igen. IOS- og Mac -brugere kan også prøve at oprette forbindelse ved hjælp af IKEV2 -protokollen med følgende servere:


Singapore
Hong Kong
Macao
Taiwan
Vietnam
Japan
S. Korea
Australien – Perth
Det Forenede Kongerige
USA – Los Angeles
USA – Austin
USA – New York
USA – Chicago
USA – San Francisco
USA – Seattle
Canada

11. juni 2021

BBC iPlayer streaming problemer

(18. juni – 13.00 CST) Opdatering: Dette er nu løst.

Vi er i øjeblikket opmærksomme på et problem, der forhindrer nogle af vores kunder i at være i stand til at se BBC iPlayer på vores Storbritanniens server. Genindlæs webstedet eller videoen et par gange, og det giver dig til sidst mulighed for at se tjenesten. Vi arbejder på at få dette i gang og giver en opdatering så snart vi kan.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

10. juni 2021

Vyprvpn webstedets problemer – OPDATERING: (19:40 CST) Dette er nu løst.

(16:30 CST) Vi oplever i øjeblikket et midlertidigt problem med vores websted. Vyprvpn -service påvirkes ikke, og vi forventer ikke udvidede forstyrrelser. Vi sender opdateringer, så snart vi har mere info.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

Større kontosystemopdatering – afsluttet

9. juni 2021

(17:00 CST) På dette tidspunkt har vi afsluttet vores kontosystemopdatering, og vi sætter stor pris på din tålmodighed under denne proces. De eneste funktioner på din konto, der i øjeblikket ikke er tilgængelige, er evnen til at se fakturaer og aktuelle forbindelser. Begge disse funktioner skal være tilgængelige i de kommende uger.

28. april 2021

(06:30 CST) Opdatering: Dette skal nu løses. Vi er opmærksomme på, at nogle kunder, der tilmeldte sig service i dag, muligvis ikke er i stand til at logge ind på VYPRVPN -applikationen. Vi arbejder mod en opløsning og vil give opdateringer som tilgængelige.

15. april 2021

(13:50 CST) Nogle VYPRVPN -erhvervskunder kan have problemer med at tilføje eller fjerne softwarelicenser til deres brugere. Denne side opdateres, når problemet er løst.

7. april 2021

(12:00 CST) Vi er opmærksomme på, at nogle konti stadig kan have NAT -firewall aktiveret, når det blev deaktiveret inden vores kontosystemers migration. Hvis du tror, ​​det måske er blevet aktiveret på din konto, tak kontakt support så vi kan underrette dig via e -mail, når den er blevet rettet.

(11:30 CST) Amazon Pay er midlertidigt fjernet som en betalingsmulighed for nye konti og vil være tilgængelig igen så hurtigt som muligt.

31. marts 2021

(11:45 CST) Kunder, der havde problemer med vores NAT Firewall -funktion, skulle være tilbage til den indstilling, de var på, før migrationen begyndte. Vi planlægger at tilføje skiftafbryderen tilbage til din kontoside efter færdiggørelsesdatoen.

28. marts 2021

(12:00 CST) Vi har lige udgivet vyprvpn til iOS version 4.2.3.1 som nu forhindrer, at abonnementsskærmen kommer op for kunder, der allerede har betalt for et abonnement. Hvis du stadig ser denne skærm efter opdatering, skal du logge ud og tilbage i applikationen igen for at løse.

26. marts 2021

(12:00 CST) I øjeblikket kan kunder, der bruger VYPRVPN til iOS -app. Log venligst ud af applikationen og log igen for at løse dette.

25. marts 2021

(12:30 CST) Vi er opmærksomme på, at nogle VYPRVPN til Cloud Business -kunder stadig har problemer med at forbinde eller registrere deres skyforekomster. Hvis du stadig har problemer på dette tidspunkt, skal du kontakte vores supportteam.

(09:45 CST) Kunder, der normalt har vores NAT Firewall -funktion, kan have haft den til at tænde under migrationen. Kontakt vores supportteam, hvis du har problemer, og vi kan få det løst for dig.

(09:30 CST) Alle kunder, der betalte ved hjælp af UnionPay før migrationen, skulle nu være i stand til at oprette forbindelse igen igen.

24. marts 2021

Opdateringer:

(13:45 CST): Vores tilmeldingsside er tilbage, og alle kunder er nu i stand til at logge ind på deres konti! Vi udfører stadig nogle opgraderinger til nuværende kunder, og du vil i øjeblikket kun være i stand til at nulstille adgangskoder eller annullere/uncancel dit abonnement. Vi forventer, at disse opdateringer skal gennemføre eller før den 14. april. Tak for din tålmodighed!

(10:00 CST): Kontosystemopgraderinger er stadig i gang. Problemer med at være i stand til at se eller oprette forbindelse til Vyprvpn Cloud -servere er løst.

(9:00 CST): Kontosystemopgraderinger er stadig i gang. Vi er i øjeblikket opmærksomme på, at kunder har problemer med at se eller oprette forbindelse til deres VYPRVPN Cloud Server -forekomster. Vi arbejder på at løse dette så hurtigt som vi kan.

(06:00 CST): Vores opdateringer er stadig i gang, og vi håber at have konto- og tilmeldingssiden tilbage inden for få timer.

(02:30 CST): Vores kontosystemopdateringer begynder nu

Fra den 24. marts kl. 02:00 CST foretager vi nogle store ændringer i vores kontosystemer. I løbet af denne periode vil følgende funktionalitet ikke være tilgængelig på VYPRVPN -webstedet:

 • Foretager ændringer til din konto
 • Opgradering og nedgradering af dit abonnement
 • Oprettelse af en ny VYPRVPN -konto

Vores kundesupportteam vil stadig være i stand til at hjælpe dig med alle forbindelsesrelaterede forespørgsler, mens vi foretager disse opdateringer. Tak for din tålmodighed, og vi er glade for at dele flere opdateringer snart!

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

Seattle og San Francisco Server vedligeholdelse

19. maj 2021

(18:00 CST) – Dette skal løses på dette tidspunkt. Tak for din tålmodighed!

(17:00 CST) – Vi udfører vedligeholdelse, hvilket kan resultere i, at nogle kunder ikke er i stand til at oprette forbindelse til vores Seattle- og San Francisco -serverplaceringer. Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til disse placeringer, anbefaler vi at oprette forbindelse til enhver anden amerikansk serverplacering på dette tidspunkt. Tak for din tålmodighed, så lægger vi opdateringer, som vi har dem.

24. februar 2021

Opret forbindelse ved hjælp af kamæleon i Kina nu!

Vi er glade for at lade vores kunder i Kina og andre begrænsede lande vide, at du kan bruge vores Chameleon -protokol på følgende serverplaceringer: Austin, Canada, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Italien, Japan, Los Angeles, Macao, Holland, Perth, San Francisco, Seattle, Singapore, Sydkorea, Sydney, Taiwan, Storbritannien, Vietnam.

Sørg for, at du har Chameleon valgt i din VYPRVPN -app ved at vælge Tilpas, Klik derefter på Protokol, Og til sidst vælge Kamæleon. Nu kan du oprette forbindelse! For mere information om kamæleon med smart IP -klik her.

12. februar 2021

Mens vi stadig gør fremskridt med at forbedre forbindelser til vores kunder, der opretter forbindelse fra Kina, anbefaler vi at prøve følgende servere med Chameleon -protokollen: Sydkorea, Japan, Austin, Los Angeles, San Francisco, Seattle, Holland, Tyskland, Singapore, Vietnam, Sydney, Perth, Hong Kong, Macao og Taiwan. Hvis du ikke er i stand til at oprette forbindelse, skal du vente 45 sekunder, så prøv igen.

4. februar 2021

Vi arbejder stadig på at forbedre forbindelserne for brugere, der forbinder fra Kina. På dette tidspunkt anbefaler vi at prøve følgende servere med Chameleon -protokollen: Sydkorea, Japan, Seattle, og Los Angeles. Hvis du ikke er i stand til at oprette forbindelse, skal du vente 60 sekunder, så prøv igen.

J Anuary 29, 2021

Vi er opmærksomme på, at nogle brugere i Kina muligvis oplever forbindelsesproblemer på dette tidspunkt. Vores team arbejder hårdt for at forbedre forbindelsen. Vi leverer statusopdateringer her, når vi gør fremskridt.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

15. januar 2021

Kommer snart: Major Account Systems Update

I de kommende uger foretager vi nogle store ændringer i vores kontosystemer. I løbet af denne periode vil følgende funktionalitet ikke være tilgængelig på VYPRVPN -webstedet:

 • Foretager ændringer til din konto
 • Opgradering og nedgradering af dit abonnement
 • Oprettelse af en ny VYPRVPN -konto

Vores kundesupportteam vil stadig være i stand til at hjælpe dig med alle forbindelsesrelaterede forespørgsler, mens vi foretager disse opdateringer. Tak for din tålmodighed, og vi er glade for at dele flere opdateringer snart!

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

2. december 2020

VYPRVPN Connection Problemer

Opdatering: Dette er nu løst!

Vi er i øjeblikket opmærksomme på et problem med kunder, der har forbindelsesproblemer til følgende serverplaceringer: Australien (Perth), Thailand, Singapore, Filippinerne, Vietnam, Indonesien, Malaysia, Maldiverne og Marshalløerne. Vi arbejder på at løse dette så hurtigt som muligt, og du skal stadig være i stand til at forbinde normalt med nogen af ​​vores andre serverplaceringer. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og vil sende en opdatering, så snart vi har flere oplysninger.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

10. september 2020

Vyprvpn Cloud Connection Problem

Opdatering: For at løse dette problem, s Lejekontrakt Brug instruktionerne her til at deregister din server. Når det er gjort, skal du bruge knappen “Register Server” på den samme side til at genegister serveren.

Vi er i øjeblikket opmærksomme på et problem med, at kunderne ikke er i stand til at oprette forbindelse til deres VYPRVPN Cloud -servere, og vi arbejder på at løse dette så hurtigt som muligt. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og vil sende en opdatering, så snart vi har flere oplysninger.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

21. august 2020

Kreditkort/fagforening betaler problemer

Opdatering: Dette er nu løst!

På dette tidspunkt kan kunderne have problemer med at gennemføre deres køb ved hjælp af kreditkort eller UnionPay. Vi er i øjeblikket opmærksomme på dette problem og arbejder med vores betalingsprocessor for at løse dette så hurtigt som muligt. I mellemtiden vil du stadig være i stand til at fuldføre din betaling ved hjælp af PayPal. Tak for din tålmodighed.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

20. juni 2020

BBC streaming problemer

Opdatering: Dette er nu løst!

På dette tidspunkt kan kunderne have problemer med at få adgang til BBC gennem vores britiske server. Vi arbejder for at få dette løst så hurtigt som muligt og giver en opdatering så snart vi kan.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

17. juni 2020

Streaming af problemer for Disney+ i Canada

Opdatering: Dette er nu løst!

På dette tidspunkt kan kunderne have problemer med at få adgang til Disney+ gennem vores Canada -server. I mellemtiden skal du stadig være i stand til at få adgang til Disney+ ved hjælp af nogen af ​​vores amerikanske servere. Vi arbejder for at få dette løst så hurtigt som muligt og giver en opdatering så snart vi kan.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

3. juni 2020

Wireguard til Windows, MacOS og Android er her!

Vi er glade for at meddele, at Wireguard® nu er tilgængelig til Windows, MacOS og Android. Det er allerede ude på iOS også, og det vil snart være tilgængeligt på andre platforme!

Du kan downloade den nyeste version af VYPRVPN -appen til din platform her, Og du kan finde ud af mere om fordelene ved Wireguard® her.

19. maj 2020

Wireguard til Windows, MacOS og Android fås nu med Vyprvpn 4.0 beta

Wireguard® fås nu i beta til Windows, MacOS og Android. Det vil være tilgængeligt på andre platforme meget snart! Du kan finde ud af mere om fordelene ved Wireguard® her.

For at sikre dig, at du kan modtage beta -opdateringer på din Windows eller MacOS -enhed, skal du bruge følgende trin:

 1. Åbn VYPRVPN -appen
 2. Klik på Menu (tre vandrette linjer) øverst til venstre
 3. Klik Om
 4. Sørge for at Beta -opdateringer skiftes

For Android skal du tilmelde dig beta -opdateringer gennem Google Play Store.

6. maj 2020

Wireguard er her med frigivelsen af ​​Vyprvpn 4.0 beta

Du har sandsynligvis hørt meget om Wireguard®. Det er den næste generations, open source VPN-protokol, der lover at imødekomme behovene hos brugere, der ønsker det højeste niveau af privatlivets fred, sikkerhed og hastighed. Vi er nu glade for at fortælle dig, at vi snart frigiver Vyprvpn 4.0 beta og det vil tilbyde Wireguard® som en af ​​dens protokoller. Du kan finde ud af mere om fordelene ved Wireguard® her.

Bemærk venligst: I øjeblikket er Wireguard® tilgængelig på vores VYPRVPN til iOS -app, og det vil være tilgængeligt på andre platforme meget snart!

4. april 2020

Vyprvpn OpenVPN -certifikater Opdateret

Vi har for nylig afsluttet opdatering af vores Vyprvpn OpenVPN -certifikater på tværs af alle vores servere. Derudover har vi opdateret vores Vyprvpn til Windows, MacOS, Android og iOS -applikationer med de nye certifikater. Hvis du oplever problemer, der opretter forbindelse til vyprvpn med nogen af ​​disse apps, skal du sørge for at bruge Vores seneste version .

Hvis du bruger vores Vyprvpn til router eller vyprvpn cli, Du skal bruge en manuel VPN -opsætning. Du kan finde instruktioner her .

Hvis du bruger en Manuel VPN -opsætning, Du skal sørge for, at du bruger de opdaterede certifikater og konfigurationsfiler, som kan være Downloadet herfra .

Hvis du bruger Vyprvpn Cloud Service, du bliver nødt til det Deregister din server og Registrer det igen For at modtage de nye VYPRVPN -certifikater, før du er i stand til at oprette forbindelse til din VYPRVPN Cloud -server.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

2. april 2020

Vyprvpn appopdatering krævet

I dag afsluttede vi opdateringer, der kræver alle kunder, der ikke har opdateret VYPRVPN -appen siden januar 2020 for ikke at være i stand til at oprette forbindelse til VYPRVPN via appen. Kunder bliver nødt til det opdatering Til vores seneste version af VYPRVPN -appen for ikke at opleve en afbrydelse af service.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

25. marts 2020

Virkningen af ​​Covid-19 på vores kundesucceshold

Vi har med succes overført vores kundesucceshold til et midlertidigt arbejde fra hjemmeopsætning. Med denne nye opsætning kommer nye udfordringer. Da vi vil tage enhver foranstaltning for at minimere virkningen af ​​vores kunder, forventer vi, at vores responstider er langsommere i løbet af denne periode på grund af udfordringerne ved ikke at have fordelene, som vores arbejdsmiljø på kontoret giver. Vi beder om, at alle vores kunder skal være tålmodig og forstå, hvis du ikke modtager den hurtige responstid, som vi altid har bestræbt os på at levere. Som altid er vores 24/7 hold tilgængeligt for at hjælpe dig via chat og e -mail. tak skal du have

VYPRVPN Connection Problemer

OPDATERING: Fra kl. 13.00 er dette spørgsmål nu løst.

Vi er i øjeblikket opmærksomme på, at kunder oplever forbindelsesproblemer på flere serverplaceringer. Vores team arbejder hårdt for at få dette fast, og vi vil give opdateringer, så snart vi har dem. Tak for din tålmodighed!

23. marts 2020

Når vi overvåger den aktuelle situation med Covid-19, træffer vi i øjeblikket foranstaltninger for at holde vores team sikkert, så vi kan fortsætte med at betjene vores kunder. Når vi træffer disse foranstaltninger, vil vi stræbe efter at holde vores live chat -support tilgængelig. Men i tilfælde af, at Live Chat bliver utilgængelig, bedes du kontakte vores team via nedenstående link, da vi fortsat vil have 24/7 support tilgængelig via e -mail. Vi takker dig for din tålmodighed og forståelse i disse tider.

12. marts 2020

Vyprvpn appopdatering krævet

Begyndende den 16. marts 2020, vil kunder, der ikke har opdateret VYPRVPN -appen siden januar 2020, ikke længere være i stand til at oprette forbindelse til VYPRVPN via appen. Kunder skal opdatering Til vores seneste version af VYPRVPN -appen før 2. april 2020 for ikke at opleve en afbrydelse af service.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

8. marts 2020

Dazn streaming problemer

Opdatering: Dazn er tilbage op!

På dette tidspunkt kan kunderne have problemer med at få adgang til Dazn gennem vores Tyskland -server. I mellemtiden skal du stadig være i stand til at få adgang til Dazn ved hjælp af vores Canada- og amerikanske servere. Vi arbejder for at få dette løst så hurtigt som muligt og giver en opdatering så snart vi kan.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

7. marts 2020

BBC iPlayer streaming problemer

OPDATERING: BBC iPlayer er tilbage op!

Vi er i øjeblikket opmærksomme på et problem, der forhindrer nogle af vores kunder i at være i stand til at se BBC iPlayer på vores Storbritanniens server. Vi arbejder på at få dette i gang og giver en opdatering så snart vi kan.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

27. februar 2020

Disney+ streaming problemer

Opdatering: Disney+ er tilbage op!

I øjeblikket kan vores kunder have problemer med at streame med Disney+ på vores Chicago, San Francisco og Seattle -servere. Du skal stadig være i stand til at få adgang til Disney+ ved hjælp af vores andre amerikanske serverplaceringer. Vi giver en opdatering, så snart vi har en angående de andre serverplaceringer.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

26. februar 2020

Dazn Canada streaming problemer

OPDATERING: Dette problem er nu løst.

På dette tidspunkt kan kunderne have problemer med at få adgang til Dazn gennem vores Canada -server. I mellemtiden skal du stadig være i stand til at få adgang til Dazn ved hjælp af vores Tyskland -server. Vi arbejder for at få dette løst så hurtigt som muligt og giver en opdatering så snart vi kan.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

25. februar 2020

Tyskland streaming problemer

OPDATERING: Dette problem er nu løst.

På dette tidspunkt er mange understøttede streamingtjenester i Tyskland utilgængelige. Vi arbejder på at få dette problem løst så hurtigt som muligt og vil give eventuelle opdateringer, så snart vi har dem.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

21. februar 2020

Forbindelsesproblemer på vores Storbritanniens server

OPDATERING: Dette problem er nu løst.

Vi er i øjeblikket opmærksomme på et problem, der forhindrer nogle af vores kunder i at være i stand til at oprette forbindelse på vores Storbritanniens server. Vi arbejder for at få serveren i gang og giver en opdatering så snart vi kan.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

11. februar 2020

Kina -forbindelsesopdatering

Da den kinesiske regering fortsætter med at styrke den store firewall og forårsage forbindelsesproblemer for vores kunder i Kina, er vi begyndt at støtte IKEV2 -protokollen og foretaget forbedringer af vores proprietære kamæleonprotokol. Vi opfordres til at se flere kunder inden for Kina være i stand til at få forbindelse til disse protokoller siden vores seneste VYPRVPN -opdateringer. Hvis du er inden for Kina, anbefaler vi, at du prøver at oprette forbindelse til den nyeste version af VYPRVPN med enten IKEV2- eller Chameleon -protokollerne.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

31. januar 2020

Streamingtjenesteafbrydelser

OPDATERING: Amazon Prime, BBC iPlayer, Dazn, & Disney+ skulle alle arbejde igen på dette tidspunkt.

Vi er i øjeblikket opmærksomme på, at Amazon Prime på vores Storbritanniens server sammen med Disney+ på vores Miami- og Los Angeles -servere ikke arbejder på dette tidspunkt. Vi arbejder på en beslutning om disse streamingtjenester sammen med Dazn til vores Canada, Tyskland og USA -servere og BBC iPlayer på vores Storbritannien server. Vi beklager ulejligheden, og vi vil give en opdatering, så snart disse problemer er løst.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

29. januar 2020

Chameleon 2.0 er her!

Vi fornyede vores kamæleonprotokol for at hjælpe med at besejre aggressiv VPN -blokering i lande som Kina, Rusland og Saudi -Arabien, så brugere overalt kan få adgang til det gratis og åbne internet.

Vi anbefaler, at alle vores kunder i restriktive regioner ved hjælp af VYPRVPN -appen til Windows, Android, MacOS og iOS -opdatering til den nyeste version for at sikre, at du kan bruge Chameleon 2.0.

At bruge Chameleon 2.0, vælg Chameleon Protocol -indstillingen i appen og opret forbindelse. Chameleon 2.0 kaldes stadig “Chameleon” i appen og vises ikke som en separat protokol, og det kræver heller ikke yderligere konfiguration.

For mere information om kamæleon 2.0, besøg vores blog her.

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse eller har spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

Dazn og BBC Service -afbrydelser

Vi er i øjeblikket klar over, at Dazn ikke fungerer korrekt med vores VYPRVPN -servere i Canada, Tyskland og De Forenede Stater, og BBC iPlayer fungerer ikke ordentligt på vores Storbritanniens server. Vores team arbejder på en løsning på dette, og vi undskylder for ulejligheden. Vi giver en opdatering, så snart disse problemer er løst.

Hvis du har andre spørgsmål, skal du kontakte vores støttegruppe.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, tak Kontakt vores 24/7 kundesucceshold, Hvem ville være glad for at hjælpe.

Fejlfinding

Har issues? Find svarene på dine spørgsmål her.

Generel fejlfinding

 • Sådan indsendes VYPRVPN -applogfiler til support
 • Fejlfinding af langsomme hastigheder
 • Problemer med at få adgang til geografisk begrænset indhold
 • Hvorfor oplever jeg hyppige frakoblinger med Vyprvpn -appen?
 • Hvordan kører jeg vyprvpns automatiske fejlfinding?
 • Hvorfor kan jeg ikke få adgang til bestemte websteder, mens jeg er tilsluttet Vyprvpn?

Streaming med vyprvpn

 • Hvordan man sideload VYPRVPN -appen (.APK) på Amazon Fire TV -enheder
 • Problemer med at få adgang til geografisk begrænsede streamingtjenester
 • Hvordan får jeg adgang til Netflix -indhold med vyprvpn?
 • Hvordan får jeg adgang til Hulu -indhold med vyprvpn?
 • Hvordan får jeg adgang til Amazon Prime Video -indhold med vyprvpn?
 • Hvordan får jeg adgang til Apple TV+ indhold med vyprvpn?

Vyprvpn til desktop

 • Vyprvpn til vinduer
 • Vyprvpn til macOS

Vyprvpn til mobile enheder

 • Vyprvpn til Android
 • Vyprvpn til iOS

Vyprvpn for Linux

 • Hvordan deaktiverer jeg IPv6 på Linux?
 • Hvordan kan jeg afslutte min VPN -forbindelse i Vyprvpn CLI til Linux?

Vyprvpn for router, qnap og anonabox

 • Vyprvpn for qnap
 • Vyprvpn for Anonabox

Vyprvpn Cloud

 • Der er opstået en ukendt fejl (vyprvpn cloud -fejl)
 • Kan ikke registrere: Denne konto er ikke autoriseret til at registrere en VYPRVPN -server. (Vyprvpn skyfejl)
 • Kan ikke registrere: Autentificering mislykkedes. (Vyprvpn skyfejl)
 • Kan ikke registrere: Ugyldig VyPrvpn -serverregistreringsdata. (Vyprvpn skyfejl)
 • Hvordan kan jeg manuelt få logfiler på vyprvpn sky?
 • Hvordan opretter jeg forbindelse til min registrerede server?