6 Bedste gratis VPN til torrenting og P2P (2023)

Contents

Det anbefales, at du bruger en VPN til torrenting til at downloade piratkopier og videoer. Torrenting med softwaren gør din online aktivitet anonym. Derfor behøver du ikke at bekymre dig om at få nogen juridisk meddelelse.

Bedste VPN til torrenting i 2023: placeringer og anmeldelser

Torrenting er blandt de bedste måder at få indhold fra peer-to-peer (P2P) tjenester. I modsætning til andre direkte downloads giver torrenting dig mulighed for at få indhold, der ikke er vært på centraliserede servere.

Indholdet udveksles mellem kammerater (tilsluttede enheder) uden at have brug for en server.

Imidlertid kan enhver, der er forbundet til P2P -netværket, se din IP -adresse. Dette gør torrenting til en hurtigere og billigere måde at få indhold på, selv det er ikke tilgængeligt på andre downloadwebsteder.

Det meste af indholdet er også ureguleret – indholdet kan betragtes som følsomt, ulovligt eller krænker ophavsret.

Derfor er det bedst at bruge en VPN til at øge dit privatliv og sikkerhed, mens torrenting. En VPN vil også hjælpe dig med at omgå ISP -båndbredde -throttling, en almindelig praksis, mens torrenting.

Læs videre for at finde ud af mere om de bedste VPN’er til torrenting.

Resumé: Som en ivrig torrent -bruger forstår jeg vigtigheden af ​​privatliv og sikkerhed, når jeg får adgang til indhold gennem P2P -tjenester.

For at beskytte mig selv og opretholde anonymitet bruger jeg en VPN, mens jeg torrent, som ExpressVPN, der tilbyder fremragende sikkerhed, flammende hastigheder og kompatibilitet med forskellige enheder.

Med sin ikke-log-politik, private DNS og TrustedServer-teknologi sikrer ExpressVPN, at mine online aktiviteter forbliver sikre og private.

Ved at bruge en VPN kan jeg sikkert torrent uden at bekymre mig om, at min IP -adresse bliver udsat, bypass ISP -båndbredde throttling og undgå potentielle juridiske problemer.

Kapitler

 1. Bedste VPN’er til torrenting
 2. Expressvpn
 3. Privat internetadgang
 4. Cyberghost
 5. Surfshark
 6. Sådan vælger du den bedste VPN til torrenting
 7. Pak op

Konsekvent superhurtig og ultra sikker. Kraftig kryptering. Fantastisk til HD -streaming. 24/7 live chat support. Fremragende!

 • Super hurtig adgang til Netflix
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Lås op for ethvert blokeret indhold

Privat internetadgang (PIA) er en velrenommeret VPN -service, der tilbyder fremragende digitalt privatliv.

 • Næste generationsservere i 84 lande
 • Kill switch, delt tunneling og ad-blokering
 • Op til 10 samtidige forbindelser

Cyberghost -logo

Konsekvent superhurtig og ultra sikker. Kraftig kryptering. Fantastisk til HD -streaming. 24/7 live chat support. Fremragende!

 • Super hurtig adgang til Netflix
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Meget hurtige downloadhastigheder

God nul-logging-politik, der fremføres af den store jurisdiktion-De britiske jomfruelige øer uden for 14-Eyes Surveillance Alliance.

 • Billig og overkommelig
 • Ubegrænsede enheder
 • Funktionel kill-switch

Bedste VPN’er til torrenting

Her er vores bedste VPN’er til torrenting for at hjælpe dig med at undgå at vælge den forkerte VPN. Disse VPN’er er testet, og de markerer alle ovennævnte aspekter.

Expressvpn

Pris fra: $ 8.32/mo

Fordele

 • Lynhurtig hastighed
 • Avanceret sikkerhed og privatliv
 • Omgår geo-begrænsninger
 • Brugervenlige VPN-apps

Ulemper

 • Dyrt

ExpressVPN er en omfattende VPN -pakke, der er egnet til næsten enhver online opgave, inklusive torrenting.

VPN-tjenesten er skræddersyet til at give fremragende sikkerhed og flammende hastigheder, og dens brugervenlige apps er kompatible med næsten enhver computerenhed.

Servere

ExpressVPN Server Network inkluderer 3.000 servere i 160 VPN -placeringer distribueret i 94 lande. I modsætning til andre VPN’er på denne liste angiver ExpressVPN sig ikke eksplicit, at det tillader P2P -trafik på trods af at de opfylder alle krav til torrenting.

Ikke desto mindre siger ExpressVPN, at tjenesten giver dig mulighed for at få adgang til og downloade det indhold, du vil, når du vil have det. Dette inkluderer torrents; Heldigvis tillader næsten alle servere dig at torrent.

Serverne er optimeret til data og hastighedsintensive aktiviteter såsom torrenting, streaming, download og spil.

Serverne giver dig mulighed for at omgå begrænsninger og undgå ISP -throttling, censur og anden blokering. Du får også ubegrænset båndbredde og serverafbrydere. Dette giver dig adgang til dit yndlingsindhold uden forsinkelser og buffering.

ExpressVPN er en fantastisk mulighed, hvis du har brug for at fjerne blokering af Dazn, eller hvis du gerne vil se Sky Go TV i USA.

Desuden gør ExpressVPNs omfattende servernetværk og førsteklasses hastighedsoptimering det til et fremragende valg til streaming af Netflix.

Det omgår let Netflix’s geo-begrænsninger, hvilket giver dig adgang til forskellige biblioteker fra hele verden.

I betragtning af dens konsistente ydelse og brugervenlige interface betragter mange brugere ExpressVPN som en af ​​de bedste VPN’er til Netflix.

Privatliv og logning

ExpressVPN går også ind for digital frihed og privatliv. Derfor kan det prale.

BVI er kendt for at være en stærk promotor af privatlivets fred og anonymitet. BVI har ingen love om opbevaring af data, og dermed en fremragende jurisdiktion for en VPN. Dette giver også ExpressVPN mulighed for at implementere sin politik uden log.

Politikken uden log, der ExpressVPN ikke logger dine IP-adresser, trafikdestination og metadata, browsingaktiviteter og DNS-forespørgsler.

VPN -tjenesten opbevarer heller ikke aktivitets- eller forbindelseslogfiler. Dens infrastruktur er også konstrueret til at eliminere information om privatlivets fred.

Den privatlivsfokuserede infrastruktur består af private DNS på hver server og den betroedeServer-teknologi. Privat DNS sikrer, at ExpressVPN -tjenester dine DNS -forespørgsler. Den TrustedServer-teknologi omfatter RAM-baserede servere.

ExpressVPN -servere kører helt på RAM. Softwarestakken og andre operationer indlæses på RAM på hver opstart. Alle data er udslettet med hver genstart, og der er ingen uoverensstemmelser.

Denne teknologi sikrer, at din online trafik, der passerer gennem serverne, er sikker.

Express VPN tillader, at dens privatlivspolitik og teknologi gennemgås af uafhængige revisorer for at sikkerhedskopiere sine påstande.

Sikkerhed og protokoller

ExpressVPN bruger den bedste-i-klasse kryptering, AES-256-bit, til at beskytte dine online aktiviteter. VPN -serveren kører også sine krypterede DNS på hver VPN -server.

Sikkerheden involverer også servergodkendelse, hash -meddelelsesgodkendelse og perfekt fremadrettet hemmeligholdelse. Din VPN -forbindelse vil aldrig blive kompromitteret.

Der er også sikre protokoller såsom OpenVPN, IKEV2 og Lightway.

ExpressVPN anbefaler sin proprietære lightway -protokol til en supercharged VPN -oplevelse. Det er bygget til usædvanlige hastigheder, pålidelighed, stabilitet og sikkerhed.

Udover VPN -kryptering kan ExpressVPN også prale.

Kompatibilitet

ExpressVPN er kompatibel med næsten enhver computer, tablet, telefon, spilkonsol, streamingenhed, router og netværksassisteret opbevaring. Det har også browserudvidelser til krom, kant og Firefox.

Dens VPN-apps er brugervenlige og lette at bruge og sport den samme brugergrænseflade på tværs af platformene.

For enheder, der ikke understøtter den oprindelige installation af apps, tilbyder ExpressVPN en smart DNS.

Denne DNS tilbyder hurtigere hastigheder, men uden kryptering. For tilslut disse enheder til en VPN -router. ExpressVPN understøtter op til 5 Simultanoeus -forbindelser.

Priserplaner

ExpressVPN tilbyder tre abonnementsplaner, og i modsætning til andre VPN’er er de langsigtede planer lidt dyre. Dens billigste plan starter ved $ 8.32 pr. Måned. Nedenfor er planerne detaljeret på dette tidspunkt:

 • 1-årig abonnementsplan retails til $ 8.32 pr. Måned.
 • En 6-måneders abonnementsplan går for $ 9.99 pr. Måned.
 • Den månedlige abonnementsplan koster $ 12.95 pr. Måned.

ExpressVPN tilbyder forskellige betalingsmetoder, herunder anonym cryptocurrency. Alle abonnementsplaner har en risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Om 30 dage kan du tage ExpressVPN til et testkørsel og få refusion, hvis VPN -tjenesten ikke tilfredsstiller dine behov.

Kunde support

ExpressVPN vil tilbyde support i verdensklasse, hvis du støder på VPN-serviceproblemer. Du kan nå ExpressVPN kundesupport gennem en 24/7 live chat eller en e -mail.

Du kan også bruge den omfattende supportside. Det inkluderer tutorials og instruktioner, fejlfinding af guider og ofte stillede spørgsmål.

Privat internetadgang

Pris fra: $ 2.03/mo

Fordele

 • Fremragende funktioner til torrenting
 • Op til 10 samtidige forbindelser
 • Tillader P2P på alle servere
 • Bevist politik uden logs

Ulemper

 • Baseret i et 5/9/14 Eyes Alliance Country

Privat internetadgang (PIA) er din one-stop VPN til torrenting. PIA VPN tillader P2P -trafik på tværs af sin flåde af servere med flammende hastigheder.

Denne VPN Sports Torrent-venlige funktioner såsom portforsendelse, dræbskontakt, lækagebeskyttelse, en bevist politik uden log og upåklagelig kryptering.

Servere

Privat internetadgangsnetværksinfrastruktur består af mange næste generationsservere, der spænder over 84 lande. Dette sikrer, at du kan fjerne blokering af indhold hvor som helst i verden.

Dette sikrer, at det er op til enhver opgave, såsom at give dig adgang til japansk Netflix eller se Netflix i Australien.

Disse næste generationsservere tillader torrenting og anden P2P-trafik. De er også optimeret til at tilbyde ubegrænset båndbredde og hurtige hastigheder på op til 10 Gbps.

Sådanne forbindelseshastigheder sikrer, at du kan downloade og uploade torrents med minimale ventetider. PIA undgår også ISP -throttling og andre uretfærdigheder ISP -brug til at omforme din trafik.

Derudover tilbyder PIA næste gen-portforsendelse på nogle serverplaceringer. Port -videresendelse gør din torrenting -oplevelse bedre ved at forbedre dine torrentinghastigheder.

Udover VPN -forbindelsen giver PIA en SOCKS5 -proxy, som du kan konfigurere på din torrenting -klient.

Privatliv og logning

PIA er en privatlivscentrisk VPN-service-et praktisk aspekt til torrenting og deling af P2P-trafik.

På trods af at han er placeret i USA (en del af 5/9/14 Eyes Alliance), er PIA ikke bekymret for komplikationer til privatlivets.

Denne politik, der ikke er i brug af log, sikrer, at PIA VPN ikke indsamler, opbevarer eller logger nogen VPN-brug af sine brugere. Dette inkluderer også metadata -logfiler.

Privat internetadgang har alvorligt bevist dette krav uden log i en domstol. Således vil dine torrentingaktiviteter være for evigt personlige og kendt for dig alene.

Sikkerhed og protokoller

PIA VPN tilbyder uigennemtrængelige og fleksible krypteringer, der beskytter din torrenting og P2P -trafik mod nysgerrige øjne som din internetudbyder.

Denne VPN-service giver dig mulighed for at skifte mellem AES-128 og AES-256-krypteringer. Selvom begge er gode, tilbyder sidstnævnte mere beskyttelse.

Protokoller, der tilbydes, inkluderer OpenVPN (UDP og TCP) og Wireguard. Hvis du oplever en langsom torrenting -oplevelse, skal du skifte til Wireguard -protokollen.

Denne protokol er mere effektiv og hurtigere. Således giver dig en utrolig præstation.

Udover kryptering og protokoller tilbyder PIA VPN sikkerheds- og privatlivsfunktioner, der forbedrer din torrenting -oplevelse.

En dræbskontakt blokerer for enhver trafik, hvis din VPN -forbindelse midlertidigt falder. PIA VPN bruger også en privat DNS, der hjælper med at forhindre DNS og IP -lækager. Du er også beskyttet mod WebRTC -lækager.

For mere anonymitet tilbyder privat internetadgang VPN multi-hop og tilsløring.

Kompatibilitet

Du kan bruge PIA VPN til at beskytte dine torrenting- og P2P -aktiviteter på Windows, Macs, Linux, Android og iOS.

Privat internetadgang er også kompatibel med browsere (Chrome, Firefox, Opera), routere, konsoller og smarte tv’er.

Udover kompatibilitet på tværs af alle platforme beskytter PIA VPN samtidigt op til 10 enheder.

Priserplaner

Privat internetadgang tilbyder tre abonnementsplaner, med den lommevenlige plan, der starter ved $ 2.03 pr. Måned.

Planerne kommer med en gratis Monitor til e-mail-overtrædelse og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Her er abonnementsplanerne med et øjeblik:

 • Den månedlige plan går for $ 9.95 pr. Måned.
 • 1-årig plan koster $ 3.33 pr. Måned. Dette udgør $ 39.95 om året.
 • Den 3-årige plan retails til $ 2.03 pr. Måned. Dette udgør til $ 79.00 pr. 3 år. Denne plan har en rabat på 80%, og den beskæftiger dig med tre gratis måneder.

De langsigtede planer tilbyder en gratis 1-årig BoxCryptor-licens, som du kan bruge til at beskytte dine skyfiler.

PIA tilbyder også en dedikeret IP -adresse og en Windows Antivirus. Du kan få disse premium-tilføjelser til et mindre gebyr.

Hvis du er en Android- eller iOS-bruger, kan du nyde en 7-dages gratis prøve med PIA VPN sammen med 30-dages pengene-tilbage-garantien.

Kunde support

PIA VPN tilbyder ekspert kundesupport 24/7. Du kan få dine VPN -serviceproblemer og problemer løst via supportportalen eller live chat.

Supportportalen har et hjælpcenter og et billet -e -mail -system, der normalt er forbeholdt tekniske og kontooplysninger.

Hjælpcentret leverer guider, videnbase, samfund og nyhedsadgang. Den live chat er lydhør, og du får professionel hjælp hurtigt.

Cyberghost

Pris fra: $ 2.75/mo

Fordele

 • Avanceret sikkerhed og privatliv
 • Højest mulige hastigheder
 • 45-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

 • Upålidelig til streng censur

Cyberghost er en virkelig komplet VPN -løsning med et væld af værdifulde funktioner. Det tilbyder uovertruffen sikkerhed, de højeste hastigheder og det største servernetværk.

Du kan udføre forskellige online opgaver via dens P2P -dedikerede servere, inklusive torrenting.

Servere

Cyberghost har et omfattende netværk på 7400 servere geografisk spredt over 114 lokationer i 91 lande. Dette massive netværk sikrer, at du altid har en server at oprette forbindelse til, uanset hvor du er.

Cyberghost tilbyder P2P dedikerede servere med ubegrænset båndbredde, de højest mulige hastigheder og ubegrænsede serverafbrydere til torrenting. Som en privatlivets advokat sikrer Cyberghost, at alle kan torrent sikkert og anonymt.

Ved siden af ​​P2P -infrastrukturen tilbyder Cyberghost optimeret streaming- og online spilservere.

VPN-tjenesten omgår let geo-begrænsninger, og de flammende hastigheder sikrer, at du kan se forskellige kataloger fra BBC, Netflix, Disney, HBO og andre tjenester. Alt uden buffering og throttling.

Alle disse gør Cyberghost til et godt valg, hvis du ønsker at se Hotstar i Australien eller har behov for en Showtime VPN.

Privatliv og logning

Som en talsmand for privatlivets fred sikrer Cyberghost, at dine digitale oplysninger er beskyttet. På grundlag er Cyberghost baseret i Rumænien.

Dette er en gunstig VPN -jurisdiktion med stærk privatlivslovgivning. Politikker til opbevaring af data betragtes som forfatningsmæssige i Rumænien, hvilket giver Cyberghost mulighed for at opretholde en streng politik uden logs.

Rumænien er også uden for rækkevidden af ​​5,9 og 14 Eyes Alliance.

Cyberghost siger, at det ikke indsamler, gemmer, sporer eller deler dine oplysninger om sin politik uden log.

Der er desuden ingen profilering baseret på noget, der kan kompromittere din identitet. For at hævde din tillid til sin strenge no-log-politik offentliggør Cyberghost ofte en gennemsigtighedsrapport.

Denne rapport viser historien om juridiske anmodninger, der involverer malware -aktivitetsflag, politiets anmodninger om information og antallet af DMCA -klager.

For personer, der ønsker anonymitet, tilbyder Cyberghost Nospy -servere. Disse servere drives uafhængigt af Cyberghost -teamet, hvilket sikrer de højeste sikkerhedsniveauer.

Serverne opbevares i et ubrydeligt rum med nul hardwareangrebstærskel.

Sikkerhed og protokoller

Cyberghost bruger AES 256-bit kryptering til at beskytte din forbindelse og online trafik. Du kan også bruge sikre protokoller som IKEV2, Wireguard og OpenVPN.

Disse protokoller er sikre, og de tilbyder stabile forbindelser med hurtige hastigheder. Der er også L2TP/IPSEC, som normalt bruges, når man omgår censur.

Denne VPN-service tilbyder også sikkerheds- og privatlivsfokuserede funktionaliteter. Du kan skræddersy cyberghost til at matche dit privatliv og sikkerhed på VPN -apps.

Dette er via privatlivets udløsere såsom smarte regler. Cyberghost tilbyder også en dræbskontakt, DNS-lækagebeskyttelse, malware og ad-blokering, hvilket forhindrer online sporing. Der er også splittet tunneling, domæne foran og datakomprimering.

Kompatibilitet

Cyberghost tillader en maksimal samtidig forbindelse på op til 7 enheder. VPN -apps er lette at bruge og kompatible med Windows, MacOS, iOS, Android, Smart TVS, Linux, Media Steamers og Browsers. VPN -tjenesten understøtter også routere og spilkonsoller.

For enheder, der ikke understøtter native VPN -apps, kan du bruge en VPN -router eller dele din VPN -forbindelse fra dit skrivebord. Ikke desto mindre kan du bruge en smart DNS.

Denne mulighed giver hurtigere hastigheder, det er let at konfigurere, men du får ikke sikkerhed og privatliv.

Priserplaner

Cyberghost tilbyder tre abonnementsplaner og er budgetvenlig på langsigtede abonnementer. Du kan få cyberghost fra så lavt som $ 2.25 pr. Måned. Nedenfor er planerne detaljeret på dette tidspunkt:

 • Den 2-årige abonnementsplan er $ 2.25 pr. Måned-en budgetvenlig aftale.
 • Den 6-måneders abonnementsplan koster $ 6.39 pr. Måned.
 • Den månedlige abonnementsplan retails til $ 12.99 pr. Måned.

Du kan bruge forskellige betalingsmetoder, herunder cryptocurrency. Din identitet vil være sikker med krypto, før du endda begynder at bruge VPN -tjenesten.

Cyberghost tilbyder en 14-dages pengene-tilbage-garanti for det månedlige abonnement og en 45-dages pengene-tilbage-garanti for det langsigtede abonnement.

Garantien uden spørgsmål, der er spurgt pengene tilbage, sikrer, at du får dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds med Cyberghost. Cyberghost tilbyder også en 24-timers prøve til desktops og en 7-dages prøveperiode for mobile enheder.

Kunde support

Cyberghost tilbyder venlig kundesupport. Kundeservice leveres gennem en responsiv 24/7 live chat, e -mail og en videnbank.

Videnbanken indeholder ofte stillede spørgsmål, guider og fejlfinding af tutorials. Der er også et afsnit til meddelelser. Du kan indsende anmodninger på engelsk, tysk, fransk og rumænsk.

Surfshark

Pris fra: $ 2.49/mo

Fordele

 • Budgetvenlig
 • Hurtigste hastigheder og ubegrænset båndbredde
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Pålidelig fjernelse

Ulemper

 • Et mindre gebyr for nogle ekstra funktioner

Surfshark

Surfshark er en fremragende VPN -mulighed, der tilbyder fantastiske hastigheder og stærk online sikkerhed og privatlivets fred.

Det har et anstændigt servernetværk med ubegrænset båndbredde og leveres med forskellige sikkerheds- og privatlivsfokuserede VPN-funktioner. Det tillader torrenting og fungerer fremragende med uTorrent og andre P2P -klienter.

Servere

Surfshark har et servernetværk på over 3200 servere, der spænder over 65 lande. Disse servere er optimeret til hastighed og sikkerhed og bruger den nyeste serverinfrastruktur af topkvalitet.

Surfshark tillader P2P -trafik på tværs af alle servere. Dette er godt, da du ikke behøver at bekymre dig om overbelastning.

Men for at sikre, at alle får en rimelig andel af hurtige hastigheder, bruger Surfshark mindst 1 Gbps port på deres servere og op til 20 Gbps pr. Server.

Serverne kan håndtere intensive dataoverførsler uden nulhastighedsfald. Derudover tilbyder Surfshark ubegrænset båndbredde og fjerner ISP -throttling.

Med disse hurtige hastigheder kan du torrent store filer uden forsinkelse fra nogen P2P -klient.

Disse hastigheder er også nyttige til andre online aktiviteter såsom spil eller streamingindhold fra Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Disney Plus, Netflix, Hulu, IPTVS og endda Sports.

Tjek vores guider om, hvordan man ser BBC iPlayer i udlandet, og hvordan man får Hulu fjernet til mere info om ovenstående.

Privatliv og logning

Surfshark nyder den gunstige VPN -jurisdiktion for de britiske Jomfruøer (BVI), et land uden obligatoriske love om datalagring.

BVI har heller ingen tilknytning til overvågningsallianser, såsom 14-eyes. Dette giver SurfShark mulighed for at holde en ikke-log VPN.

Dens politik uden log siger, at VPN-tjenesten ikke indsamler, logger, opbevarer eller overfører oplysninger relateret til dine online aktiviteter til tredjepart.

Specifikt indsamler SurfShark ikke dine IP -adresser, browserhistorie, sessionoplysninger, båndbredde, forbindelsestidsstempler, netværkstrafik og lignende data.

På VPN -infrastrukturen bruger Surfshark private DNS på alle servere. Dette sikrer, at tredjepart ikke vil servicere dine DNS -forespørgsler.

Derudover kører serverne på RAM. Denne type flygtig hukommelse mister information, når der er en genstart. Dette sikrer, at dine data ikke kan hentes, når den planlagte genstart sker.

Sikkerhed og protokoller

Surfshark bruger avanceret kryptering og sikkerhedsprotokoller, der sikrer at sikre din forbindelse og online trafik.

Surfshark er afhængig af den hurtige AES-256-GCM-kryptering af dens protokoller. Protokoller, der tilbydes, inkluderer IKEV2/IPSEC, OpenVPN, Shadowsocks og Wireguard.

IKEV2 fungerer godt på mobile enheder tilbyder og tilbyder stabilitet og pålidelighed. OpenVPN er branchestandarden, der giver både hastighed og pålidelighed.

Shadowsocks er fantastisk til at omgå den store firewall i Kina og andre stærkt censurerede lande. Wireguard er en slank og let protokol, der bruges til hastighed.

Surfshark tilbyder andre funktioner, der forbedrer din sikkerhed og privatliv. De inkluderer en kill switch, whitelister (delt tunneling), lækagebeskyttelse, multihop (dobbelt VPN) og cleanweb (blokerer phishing forsøg, malware, trackers og annoncer).

Der er også en camouflage -tilstand og noborder -tilstand. Disse tilstande skjuler din VPN -trafik og bypass -restriktive regioner, henholdsvis.

Surfshark tilbyder desuden et alt-i-en-bundt kendt som Surfshark One. Dette bundt leverer en VPN -service, antivirus, sikker søgning og alarmfunktionalitet.

Sikker søgning tilbyder inkognito-søgeresultater, mens alarmfunktionaliteten kontrollerer for dataovertrædelser og giver realtidsadvarsler.

Kompatibilitet

Surfshark tilbyder en ubegrænset samtidig forbindelse, der giver dig mulighed for at beskytte så mange enheder som muligt. Det understøtter forskellige platforme såsom desktops, smartphones, browserudvidelser (Chrome, Firefox og Edge), Smart TV’er, spilkonsoller og routere.

Enheder, der ikke understøtter native VPN -apps, såsom spilkonsoller, kan bruge VPN via Smart DNS. De mangler dog online sikkerhed og privatliv. Tilslut enhederne via en VPN -router, hvis disse to er dine prioriteter.

Surfsharks apps sport en minimalistisk grænseflade, og de er brugervenlige. De har det samme layout gennem platformene, og nybegyndere kan let bruge dem.

Priserplaner

Surfshark giver dig værdi for dine penge med ubegrænsede forbindelser. Det tilbyder tre abonnementsplaner med prisfastsættelse, der starter ved $ 2.49 pr. Måned. Nedenfor er planerne detaljeret på dette tidspunkt.

 • En 2-årig abonnementsplan koster $ 2.49 pr. Måned-den bedst nedsatte plan.
 • En 6-måneders abonnementsplan går for $ 6.49 pr. Måned.
 • Den månedlige abonnementsplan retails til $ 12.95 pr. Måned.

Surfshark One starter mod et ekstra omkostning på $ 1.49 pr. Måned. Antivirusfunktionaliteten er kun tilgængelig for Android og Windows. Hvis du ønsker, at din betalingsmetode skal være anonym, tillader Surfshark cryptocurrency.

Hver abonnementsplan har en 30-dages 100% pengene-tilbage-garanti og en 7-dages gratis prøve på iOS, Android og MacOS. Med pengene-tilbage-garantien kan du prøve VPN og få refusion.

Og taler om mobile OS som Android, tjek vores guide til at vælge den bedste VPN til Android for flere tip.

Kunde support

Surfshark tilbyder ekspertstøtte gennem en 24/7 live chat, e -mail og ofte stillede spørgsmål. En generel videnbank er også opdelt i forskellige kategorier, herunder opsætningsvejledninger og fejlfindingsvejledninger.

Der er også et søgeværktøj, der kan indsnævre det, du ønsker at løse.

Sådan vælger du den bedste VPN til torrenting

Ikke alle VPN’er er gode til torrenting. Nogle VPN’er kan være gode til sikkerhed, men fungerer ikke godt med torrents og anden P2P -trafik. Her er de aspekter, du skal overveje, når du vælger den bedste VPN til torrenting.

 • P2P -servere.
 • Hurtige VPN -hastigheder og ubegrænset båndbredde.
 • Upåklagelig sikkerhed.
 • Privatliv-uden log-politik.
 • Værdifunktioner inkluderer en dræbskontakt, delt tunneling, lækagebeskyttelse og delte IP -adresser.
 • Kompatibilitet.
 • Pris og pengene-tilbage-garanti.

Pak op

Torrenting giver dig mulighed for at få adgang til meget indhold, mens du også sætter dig i fare. Når du torrenter, er din IP -adresse offentligt synlig for kammerater og andre nysgerrige øjne i P2P -netværket.

Interesserede parter kan spore dig og endda udbrede forskellige online -angreb.

Du kan også ubevidst torrent indhold anses for ulovligt, følsomt eller ophavsretligt beskyttet materiale. Dette kan lande dig i juridiske problemer. For at beskytte dine torrenting -aktiviteter skal du altid bruge en velrenommeret VPN, ExpressVPN, Surfshark, Cyberghost og ExpressVPN.

En velrenommeret VPN vil øge din online sikkerhed og privatliv. Peers vil kun se VPN -serverens IP -adresse. Kort sagt dækker en VPN dine spor.

Ofte stillede spørgsmål

Nogle mennesker fandt svar på disse spørgsmål nyttige

Bruger en VPN til torrenting juridisk?

Ja. Brugen af ​​en VPN til at øge dit online privatliv og sikkerhed er lovligt i de fleste lande. Disse online aktiviteter inkluderer torrenting, streaming, download af indhold, at se live sport, browsing eller andre aktiviteter, der involverer internettet.

Er torrenting sikkert med en VPN?

Ja. Det anbefales til torrent, mens du bruger en VPN. En VPN vil maskere din IP-adresse, kryptere din forbindelse og online trafik, og giver dig også mulighed for at omgå geo-begrænset indhold. Derfor minimerer du privatlivets fred og sikkerhedsrisici.

Hvad VPN fungerer med uTorrent?

Vores valg af velrenommerede VPN’er som Surfshark, Cyberghost og ExpressVPN, arbejde med uTorrent. Derudover samarbejder de også med andre populære P2P -klienter uden ståhej. De vil tilbyde dig hurtige hastigheder og fremragende sikkerhed.

Kan du gå i fængsel for torrenting?

Torrenting kan ikke lande dig i fængsel; Dette afhænger dog af det indhold, du er torrenting. Hvis du torrent ulovligt indhold eller ophavsretligt beskyttet materiale, vil du komme i problemer med loven. Straffen involverer en heftig bøde eller fængselstid. Torrent sikkert med en VPN.

Hvilken gratis VPN er velegnet til torrenting?

Gratis VPN er ikke egnede til torrenting. De tilbyder gennemsnit til lave hastigheder, begrænset båndbredde, og deres servere tillader muligvis ikke engang P2P -trafik. Til torrent sikkert skal du bruge de velrenommerede VPN’er, der er nævnt ovenfor. De understøtter P2P -trafik og tilbyder hurtigere hastigheder med ubegrænset båndbredde.

Teknisk og cybersikkerhedsekspert Justin er cybersecurity -ekspert med over 5 års erfaring, der strækker sig over forskellige teknologiske verdener. Han er en værdsat ekspert inden for cybersecurity, ledningsskæring, cryptocurrency, smartphones, how-tos og andre relaterede felter. Justin har skrevet autoritativt indhold til flere cybersecurity -websteder og blogs om spørgsmål om privatlivets fred og sikkerhed. Han udfører også PEN -test på tech -produkter såsom smartphone -applikationer og websteder. Når han ikke skriver, tilbringer Justin det meste af sin tid på de nyeste tech -tendenser og Android Studio. Justin er også en grad indehaver i informationssystemer teknologi og master i computerapplikationer (M.C.EN.), University of Adelaide.

Justin Oyaro
 • Opret forbindelse med forfatteren:

Kapitler

 1. Bedste VPN’er til torrenting
 2. Expressvpn
 3. Privat internetadgang
 4. Cyberghost
 5. Surfshark
 6. Sådan vælger du den bedste VPN til torrenting
 7. Pak op

6 Bedste gratis VPN til torrenting og P2P (2023)

Bedste VPN til torrenting

Torrent -klient er en software til download af filer, der bruger en P2P (peer to peer -protokol). Torrent -klienten giver dig mulighed for at finde filer online, downloade dem hurtigt og administrere dem alle på et tilgængeligt sted.

Du kan bruge virtuelle private netværk til at forblive privat og skjule din upload og download af aktivitet. At vælge det rigtige virtuelle private netværk er dog meget forvirrende for P2P-fildeling. Mange VPN understøtter ikke torrenting.

Følgende er en håndplukket liste over topfri VPN til torrenting med deres populære funktioner og webstedslinks. Listen indeholder både open source (gratis) og kommercielle (betalte) websteder. Læs mere…

Vores bedste gratis P2P VPN -anbefaling

✔ Jurisdiktion: Britiske Jomfruøer

✔ Understøttede apps: iOS, Android, Linux, MacOS og Microsoft Windows.

✔ Arbejder med: Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, BBC iPlayer, Sky, HBO, Torrenting, Kodi

✔ Money-Back Garanti: 30 dage

9.8

30-dages gratis prøve

Bedste gratis VPN til torrenting og P2P (download nu)

#1 Bedste generelt
Fremragende – 9.8

Fremragende – 9.7

God – 9.6

God – 9.5

1) Expressvpn

Bedste samlede VPN til torrenting

ExpressVPN er en af ​​de bedste VPN’er, der giver dig mulighed for at gennemse internettet, der er sikret fra svindlere. Det tilbyder ubegrænset adgang til musik, websteder på sociale medier, video og mere. Denne VPN logger ikke IP -adresser, gennemser historie, DNS -forespørgsler og trafikdestinationer.

Denne fungerende VPN tilbyder online beskyttelse ved hjælp af lækagefirma og krypteringsfacilitet. Det hjælper dig med at forblive sikker ved at skjule din IP -adresse og kryptere dine netværksdata. Express VPN leverer 24/7 hjælp via e -mail samt live chat.

Dette er en af ​​de bedste VPN’er til Android, der giver dig mulighed for at betale med Bitcoin. ExpressVPN krypterer brugerens webtrafik og masker IP -adresser. Det hjælper dig også med at skjule din fysiske placering.

Expressvpn

Nøglespecifikationer:

Understøttede platforme:
iOS, Android, Linux, MacOS, Microsoft Windows
Ingen servere: 3000+ Serverlande: 94 Split tunneling: Ja
Datatilladelse: Ubegrænset Torrenting: Ja Kill switch: Ja
I stand til at fjerne blokering:
YouTube TV, Netflix, iPlayer, Amazon Prime, Hulu
No-Logging Policy: Ja IP -adresser: Dynamisk Samtidig forbindelse: Ubegrænset
Gratis prøveversion: Ja – 30 dage

Fordele

Giver et godt privatliv ved din internetaktivitet.
Gem ikke IP -adressen, gennemsøgningshistorik, trafikdestination og DNS -forespørgsler.
Giver dig mulighed for at vælge, hvilke netværksenheder du skal beskytte.
Serverhastigheden er hurtig.
Det giver et valg af mange protokoller.
Giver en bred vifte af serverplaceringer.
God kundesupport.
Fremragende kundeanmeldelser.

Ulemper

Denne VPN er kostbar sammenlignet med andre programmer.
Ikke godt for den avancerede bruger, der allerede kender til internet, IP, VPN osv.

Sådan bruges ExpressVPN gratis:

 • Start din risikofri ExpressVPN-prøve lige her.
 • Du kan til enhver tid annullere dit abonnement inden for 30 dage takket være ExpressVPNs pengene-tilbage-garanti.

30-dages gratis prøve

2) Nordvpn

Bedst til Connect Double VPN, Onion over VPN -servere og P2P

Nordvpn er en af ​​de bedste VPN’er, der ikke sporer, indsamler eller deler dine data. Det giver sikkerhed ved at kryptere de data, der er sendt og modtaget. Dette er en gratis P2P VPN, der hjælper dig med at forhindre annoncer og malware. Det er en af ​​de bedste VPN’er til iPhone- og Android -enheder, der giver dig adgang til adskillige streamingwebsteder uden besvær.

Nordvpn

Nøglespecifikationer:

Understøttede platforme:
Linux, Windows, MacOS, iOS
Ingen servere: 5000+ Serverlande: 59 Split tunneling: Ja
Datatilladelse: Ubegrænset Torrenting: Ja Kill switch: Ja
I stand til at fjerne blokering:
YouTube TV, Netflix, iPlayer, Amazon Prime, Hulu
No-Logging Policy: Ja IP -adresser: Statisk Samtidig forbindelse: 6
Gratis prøveversion: Ja – 30 dage Bedst til: Tilslut dobbelt VPN, løg over VPN -servere, P2P.

Fordele

Denne VPN -service giver god sikkerhed.
Ingen DNS (domænenavnssystem) lækker
Denne gratis VPN til torrenting giver beskyttelse med en dobbelt VPN.
Det er en af ​​de hurtigste VPN.

Ulemper

Torrenting understøttes kun for et par servere.
Konfiguration af dette VPN med OpenVPN Virtual Private Network System er ikke brugervenligt.

Sådan bruges Nordvpn gratis:

 • Start din risikofri Nordvpn-prøve. Du kan til enhver tid annullere dit abonnement. Der er ingen omkostninger.
 • Nordvpn tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Det tilbyder også fleksible prisplaner, hvilket gør det til et let at bruge og værdifuldt værktøj til privatlivets fred.

30-dages gratis prøve

3) Atlas VPN

Bedste VPN til hurtige hastigheder

Atlas VPN giver dig mulighed for at opdage et sikrere og mere åbent internet. Det tilbyder Wireguard-protokollen bedst i klassen for at sikre sikker og problemfri spil, streaming og samlet browsingoplevelse. Det giver dig adgang til internettet fra flere IP -adresser samtidigt.

Atlas vpn

Nøglespecifikationer:

Understøttede platforme:
Mac, Windows, iOS, Android
Ingen servere: 750+ Serverlande: 37 Split tunneling: Ja
Datatilladelse: Ubegrænset Torrenting: Ja Kill switch: Ja
I stand til at fjerne blokering:
YouTube TV, Netflix, Amazon Prime, Hulu
No-Logging Policy: Ja IP -adresser: Dynamisk Samtidig forbindelse: Ubegrænset
Gratis prøveversion: Ja – 30 dage

Fordele

Det giver support til Wireguard Tunneling Protocol.
Anstændige hastigheder under daglig brug.
Lokale og fjerntliggende servere viste lignende hastigheder.
Mobiloptimerede apps til Android og iOS
Atlas VPN tilbyder et højt beskyttelsesniveau med indbygget 2-faktor-godkendelse
24/7 support via e -mail -chat

Ulemper

I øjeblikket ikke tilgængelig for Linux
Giver ikke nogen dedikerede IP-adresses

Sådan bruges Atlas VPN gratis:

 • Start din risikofri Atlasvpn-prøve. Du kan til enhver tid annullere dit abonnement. Der er ingen omkostninger.
 • Atlas VPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Denne VPN -service leverer fleksible prisplaner i henhold til dine behov.

30-dages gratis prøve

4) Surfshark

Bedst til spil, browsing og streaming.

Surfshark er en VPN -software, der giver hurtig og sikker adgang til streamingsteder. Denne software tilbyder sikre tunnelprotokoller som OpenVPN og IKEV2. Det gør din Netflix -placering privat og holder dine følsomme data sikre.

Denne software giver apps og websteder mulighed for at omgå VPN -blokke. Du kan beskytte din identitet ved at skjule din rigtige IP -adresse. Det logger ikke din IP, WebRTC, og forhindrer DNS -lækager.

Surfshark er en VPN, der tillader P2P -forbindelse via VPN på visse servere. Dette værktøj kan blokere uønskede websteder uden besvær. Det giver dig mulighed for at dele din IP -adresse med andre mennesker på den samme server. Dette program giver dig også mulighed for at bogmærke dine yndlingssteder til fremtidig brug.

Surfshark

Nøglespecifikationer:

Understøttede platforme:
Mac, Windows, iOS, Linux og Android.
Ingen servere: 3200+ Serverlande: 65 Split tunneling: Ja
Datatilladelse: Ubegrænset Torrenting: Ja Kill switch: Ja
I stand til at fjerne blokering:
YouTube TV, Netflix, iPlayer, Amazon Prime, Hulu
No-Logging Policy: Ja IP -adresser: Statisk Samtidig forbindelse: Ubegrænset
Gratis prøveversion: Ja – 7 dages gratis prøve Bedst til: Spil, browsing og streaming.

Fordele

Tilbyder sikker og anonym browsing.
Understøtter en bred vifte af apps.
God kundesupport.
Tilbyder ideel serverforbindelseshastighed.
Gør det muligt for dig at holde dine data private ved hjælp af AES-256-krypteringsteknikken.
Denne VPN fungerer godt til at omgå YouTube -placering uden at detektere proxy.

Ulemper

Det tilbyder ikke adgang til Tor -browseren via VPN.
Denne software har en kompliceret opsætningsproces.
Svag tilstedeværelse på sociale medier.

Sådan bruges SurfShark gratis:

 • Start din risikofri prøve på Surfshark. Du kan til enhver tid annullere dit abonnement. Der er ingen skjulte omkostninger.
 • Surfshark tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Det giver forskellige planer for online privatliv og beskyttelse.

30-dages gratis prøve

5) Cyberghost

Bedst til at få adgang til streamingwebsteder med HD -video.

Cyberghost VPN tager streaming af dit foretrukne onlineindhold eller torrenting anonymt til et helt andet niveau. Ved at stole på dedikerede, speed-boostende servere, kan du nyde dine yndlings online aktiviteter i det samlede digitale privatliv, med nul proxy-fejl og barbermaskinens hurtige belastningstider..

Cyberghost -applikation giver dig mulighed for nemt at få adgang til Nospy Server. Det krypterer data ved hjælp af den nyeste 256-bit AES-teknik. Dette program giver dig mulighed for at skjule din IP -adresse med kun et tryk. Det vil underrette dig, når du opretter forbindelse til et usikret offentligt netværk.

Cyberghost er et værktøj til at fjerne blokering af websteder og nyde dit yndlingsindhold uden besvær. Det er en af ​​de bedste VPN til streaming såvel som at omgå geo-begrænsninger. Dette program hjælper dig med at surfe på Internettet anonymt uden nogen begrænsning.

Cyberghost

Nøglespecifikationer:

Understøttede platforme:
Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Fire Stick, Linux, Smart TV, Android TV, Apple TV, Gaming Consoles
Ingen servere: 7000+ Serverlande: 91 Split tunneling: Ja
Datatilladelse: Ubegrænset Torrenting: Ja Kill switch: Ja
I stand til at fjerne blokering:
YouTube TV, Netflix, iPlayer, Amazon Prime, Hulu
No-Logging Policy: Ja IP -adresser: Statisk Samtidig forbindelse: 7
Gratis prøveversion: Nej-45-dages pengene-tilbage-garanti Bedst til: Adgang til streamingwebsteder med HD -video.

Fordele

Skjul din IP og se YouTube TV let.
Beskyt din digitale identitet.
Bryde alle geo-begrænsninger.
Fjerne blokering af alle websteder.
Torrent anonymt.
Beskyt dine forbindelser på offentlige WI-FI’er
Skjul IP -adresse gennem god VPN -forbindelse.
Giver mange placeringer til at vælge imellem.

Ulemper

Visse servere er langsomme og kan påvirke din netværkshastighed.
Brugernavn og adgangskodestyring er komplicerede.
Cyberghost -software går undertiden ned.

Sådan bruges Cyberghost gratis:

 • Start din risikofri cyberghost-prøve. Du kan til enhver tid annullere dit abonnement. Der er ingen ekstra omkostninger.
 • Cyberghost tilbyder en 45-dages pengene-tilbage-garanti og giver mange planer for brugere forskellige behov.

45-dages pengene-tilbage-garanti

6) Fastestvpn

Billigste Lifetime VPN -abonnement

FastestVPN er en Lifetime VPN-abonnementstjeneste med base på Caymanøerne, der tilbyder lynhastighedsbehandling, ultra-sikker krypteringstjenester, split tunneling og mere.

Det er en af ​​de få legitime livstidsabonnementstjenester. På kun $ 40 for livstidsadgang tilbyder dette firma en af ​​de bedste tilgængelige tilbud. Desuden har dette firma servere i 39+ lande og over 55+ lokationer.

Hurtigstvpn

Nøglespecifikationer:

Understøttede platforme:
Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV og mere
Ingen servere: 600+ Serverlande: 39+ Split tunneling: Ja
Datatilladelse: Ubegrænset Torrenting: Ja Kill switch: Ja
I stand til at fjerne blokering:
Netflix, Hulu, HBO og mere
No-Logging Policy: Ja IP -adresser: Dynamisk Samtidig forbindelse: 10
Gratis prøveversion: Ja – 7 dage Bedst til: Billigste Lifetime VPN -abonnement

Fordele

Levetidsadgang inkluderer 10 multi-logins
Tilbyder 2TB skyopbevaring.
Unblock -kapaciteter (Netflix, Disney+, Hotstar, Amazon osv.)

Ulemper

Ekstra gebyr for yderligere enheder.
Opdel kun tunneling på iOS- og Android -apps.

Hvordan man bruger hurtigstvpn gratis:

 • Start din risikofri prøve for hurtigstvpn
 • Du kan til enhver tid annullere dit abonnement inden for 15 dage. Du får dine penge tilbage – ingen spørgsmål stillet
 • Hvis du kan lide tjenesten, kan du fortsætte abonnementet, da det koster kun $ 40 for en levetidssubsription!

15-dages pengene-tilbage-garanti

7) Privat internetadgang

Bedst til sikkerhed

Privat internetadgang giver dig adgang til ethvert websted uden besvær. Denne virtuelle private netværkssoftware hjælper dig med at surfe på internettet sikkert. Det understøtter openvpn, wireguard og ipsec. Dette program giver dig mulighed for at kryptere transmitterede data.

Privat internetadgang er en af ​​de bedste VPN’er, der tilbyder fremragende højhastighedslive streaming. Den bruger en krypteringsteknik til militær kvalitet til at øge sikkerheden. Dette er en af ​​de bedste Torrent VPN, der inkluderer en dræbskontakt, der automatisk stopper netværkstrafik, når en internetforbindelse går tabt. Det beskytter dig mod DNS, IPv6 lækker med WebRTC.

Privat internetadgang

Nøglespecifikationer:

Understøttede platforme:
iOS, Android, Linux, MacOS og Microsoft Windows.
Ingen servere: 10.000+ Serverlande: 84+ lande Split tunneling: Ja
Datatilladelse: Ubegrænset båndbredde Torrenting: Ja Kill switch: Ja
I stand til at fjerne blokering:
YouTube TV, Netflix, Amazon Prime, Hulu
No-Logging Policy: Ja IP -adresser: Statisk Samtidig forbindelse: 10+
Gratis prøveversion: Nej- 30 dage penge-tilbage-garanti Bedst til: Sikkerhed

Fordele

Konfigurerbar split-tunneling
Gratis prøve inkluderer op til 10 enheder.
Tillader auto-forbindelsesregler, så din VPN opretter forbindelse til nogle netværk og ikke andre.

Ulemper

Appen kan kræve fejlfinding fra tid til anden.
Upålidelige internethastigheder.

Sådan bruges privat internetadgang gratis:

 • Gå til dette link. Tilmelding til den billigste plan. Download og nyd VPN.
 • Kræv en refusion under 30-dages pengene-garanti.

30 dages pengene-tilbage-garanti

FAQS

�� Skal du undgå gratis VPN’er?

Ingen. Du bør ikke undgå gratis VPN, fordi de har mange gode funktioner som høj hastighed og stærk kryptering. Du skal sammenligne funktionerne i betalte og gratis VPN’er, før du træffer nogen beslutning.

Gratis VPN-software kan kompromittere din sikkerhed ved at logge og sælge dine oplysninger til tredjeparts annoncører. Derfor er det godt, at du vælger en pålidelig premium VPN i flere dage med risikofri prøve med en pengene-tilbage-garanti.

�� som er den hurtigste VPN til torrenting?

Her er den hurtigste VPN til torrenting:

❓ bruger en torrent -service ulovlig i mit land?

Torrents har et dårligt ry på grund af piratkopiering. De er dog ikke ulovlige og har mange legitime anvendelser, herunder download af open source-software og materiale, der er i det offentlige rum.

�� Hvordan vælger jeg en god VPN til torrenting?

Her er de vigtige udvælgelseskriterier for at vælge en VPN til torrenting:

 • Torrent Support: Mange VPN tillader ikke P2P og torrent trafik på deres netværk. Derfor skal du undgå dem.
 • Hurtig hastighed: VPN’er kan være langsomt, og derfor kan det være svært at streame video online. Til det skal du først prøve forskellige VPN’er. Hvis serverhastigheden er god, kan du blot købe den.
 • Stort servernetværk: Det er godt, at du vælger en VPN, der har flere proxyservere flere steder. Dette giver dig nok valg til at finde serverplaceringer og forblive sikker.
 • Ingen trafikbegrænsninger: Mange VPN’er blokerer P2P -netværk og filmstrømme. Dette vil også begrænse din download -båndbredde pr. Måned. Det er vigtigt, at du går efter VPN’er, der ikke har sådanne begrænsninger.
 • Zero-logging-politik: Hvis din VPN ikke har en nul-logging-politik, er det potentielt skadeligt for dit privatliv. Du skal sørge for, at et virtuelt privat netværk ikke gemmer nogen oplysninger, der hører til dig.
 • Kill switch: Dette er en vigtig sikkerhedsfunktion, der hjælper dig med øjeblikkeligt at afbryde forbindelsen fra internettet. Kill switch kan holde din IP -adresse og identitet sikker. Det er ideelt, at du tjekker en sådan funktion, før du vælger en VPN.
 • Brugervenlighed: VPN -software skal være brugervenlig, så du nemt kan få stressfri oplevelse. Det skal være let at installere uden teknisk viden.

❗ Hvad er den bedste VPN -klient til torrent -downloads?

Nordvpn er en god VPN -klient, da den tilbyder store servernetværk. Det giver 256-bit kryptering og beskyttelse mod IPv6 og DNS. Denne software giver dig mulighed for at torrent helt på anonym måde.

⚡ Hvad er nogle mobile VPN -apps, der tillader download af torrent?

VPN -service leveres med den nyeste og gode torrenting -funktion. Du kan bruge dem på din mobile enhed uden besvær.

Der er nogle mobile VPN -apps som ExpressVPN og Nordvpn, der er gode, da de praler tilbyder høje downloadhastigheder, store servernetværk og giver stærk sikkerhed for at holde din trafik privat.

�� Hvordan beskytter VPN’er dit privatliv, når torrenting?

En VPN beskytter dit privatliv, når du torrenter på to måder:

 • Hvis din internetudbyder eller P2P -tjenesteudbyder genererer trafik af BitTorrent, forhindrer VPN -kryptering.
 • Alle dine uploadede og downloadede bittorrent -filer er krypteret, når de passerer gennem servernetværket af ISP. Derfor kan deres indhold ikke identificeres.
 • VPN beskytter dig også mod cybertrusler, når du får adgang til torrentfiler. BitTorrent -software bruger P2P -protokol, der betyder, at alle bruger de samme torrent -filer, der er tilsluttet “Swarm”. Hver enhed, der er tilsluttet den, kan se alle IP -adresser på andre enheder. Uden VPN kan din IP -adresse bruges til at finde din omtrentlige placering og ISP.

❗ Hvorfor skjule din IP -adresse, når torrenting?

Du skal skjule din IP -adresse, når du torrrenter for at forhindre, at aktiviteten bliver sporet. Indehavere af ophavsret vil kontinuerligt overvåge torrents for deres indhold. Men hvis de finder nogen mistænksom aktivitet, sender de overtrædelsesmeddelelser til dig.

⚡ Hvad er en P2P VPN?

En P2P (peer-to-peer) VPN er ethvert virtuelt privat netværk, der kan skjule din aktivitet relateret til torrenting. De bedste P2P -VPN’er har funktioner som ingen logopbevaring, dræbskontakter, kryptering og mere. Denne software tilbyder en hurtig hastighed til download af filer.

❗ Tillader alle VPN’er torrenting?

Ja. De fleste af VPN’erne tillader brug af BitTorrent eller P2P -server, når de bruger deres software. Du skal dog foretrække at bruge et specifikt sted eller server, når du downloader eller uploader filer.

⭐ Kan bruge en VPN øge din torrenting hastighed?

Ja. Brugen af ​​en VPN kan øge din torrenting hastighed. Det afhænger dog af nogle betingelser for, at det fungerer. Den almindelige situation, hvor VPN -tjenesten bliver effektiv, er med ISP -throttling. Det har samme effekt på torrenting og alle streamingmedier.

❓ Hvad er den bedste VPN til torrenting for begyndere?

Alle de ovenfor nævnte VPN’er er lette at bruge. Du skal dog bruge VPN, der tilbyder 24/7 live chat support og en pengene-tilbage-garanti. Det hjælper torrenters og p2p-fil-delere med hurtigt at løse ethvert problem uden besvær.

�� Sådan bruges en VPN med torrents korrekt?

Her er de fem tip til sikkert at bruge en VPN -service til torrenting:

 • Tænd for VPN, inden du starter torrent.
 • Du er nødt til at vælge lande, der er torrent-venlige.
 • Sørg for, at VPN -indikatoren vises på din Android -telefon.
 • Tjek din DNS og IP -adresse med enhver service som MYIP.com eller iPleak.net.
 • Kontroller indstillingerne på forhånd for at se kill switch og automatisk genforbindelse er på eller ej.

❓ Hvad er BitTorrent?

BitTorrent giver dig mulighed for at købe alt fra film, tv -shows, musik, software, lydbøger osv. Du kan også downloade torrent -filer eller magnetlink fra din smartphone eller tablet. Det giver dig mulighed for at tildele prioriterede opgaver til at fremskynde downloads.

BitTorrent hjælper dig med at tjekke en torrents helbred ved at se antallet af tilsluttede frø og kammerater. Det kan beskytte din pc mod malware og vira.

�� Skjuler en VPN -torrenting aktiviteter fra ISP eller cyberpolitiet?

Ja. En VPN kan beskytte dine online aktiviteter mod din internetudbyder. Denne software gør det også vanskeligt for nogen at finde særlig internettrafik som tilhørende dig. Disse programmer kan også beskytte torrenters og P2P-fil-sharers-privatlivets fred.

✅ Kan jeg bruge BitTorrent på min VPN?

Ja. Du kan bruge BitTorrent på din VPN. Imidlertid har tjenester, der tillader torrenting, nogle begrænsninger som en begrænsning af at oprette forbindelse til en server, brug af statisk IP -adresse og høj båndbredde osv.

❓ Vil en VPN beskytte mig, når jeg torrenting?

Ja. VPN -software har mange gode funktioner som høj hastighed og stærk kryptering. Disse programmer giver også tilstrækkelig beskyttelse af privatlivets fred og indeholder ikke anonyme reklamer. Hvis du ikke bruger VPN -værktøjer, er du muligvis nødt til at lide nogle alvorlige problemer, derfor er det bedre at bruge, når du torrenting.

�� Kan du blive fanget, mens du torrenter?

Ja, du kan blive fanget, mens du torrenter. Imidlertid bliver chancerne for at blive fanget højere, når du deler ulovlige filer. Du kan også sendes en juridisk meddelelse, selvom du ikke involverede i en sådan aktivitet, fordi du er torrenting.

✅ er VPNS lovlige at bruge?

Det afhænger af det land, som du skal bruge VPN på. Det er dog godt, at du går gennem landets VPN -politikker, så du ikke deltager i ulovlige aktiviteter, mens du bruger nogen VPN -software.

❓ Har jeg virkelig brug for en VPN til torrenting?

Det anbefales, at du bruger en VPN til torrenting til at downloade piratkopier og videoer. Torrenting med softwaren gør din online aktivitet anonym. Derfor behøver du ikke at bekymre dig om at få nogen juridisk meddelelse.

�� Hvad gør en dræbskontakt?

Dette er en vigtig sikkerhedsfunktion, der hjælper dig med øjeblikkeligt at afbryde forbindelsen fra internettet. Kill switch kan holde din IP -adresse og identitet sikker. Det er ideelt, at du tjekker en sådan funktion, før du vælger en VPN.

�� Hvad er DNS -lækager?

DNS -lækage er en sikkerhedsfejl, der gør det muligt for din IP -adresse at blive set af andre mennesker, for eksempel regeringen eller cyberkriminelle. VPN med stærke krypteringsforanstaltninger og protokoller sikrer, at DNS-lækager ikke er mulige, og så hold torrenters og P2P fil-sharers anonym online.

�� Hvorfor har jeg brug for en VPN til torrenting?

VPN’er er gavnlige for alle internetbrugere, men hvis du er en hyppig torrenter, er det godt at bruge et virtuelt privat netværk.

VPN beskytter P2P-fil-delere, når de torrent på to grundlæggende måder:

 • Begrebet VPN til torrenting kommer mellem dig og internettet. Derfor, alle på Internettet, se IP -adresse på VPN -serveren i stedet for din rigtige internetprotokol.
 • Forbindelsen mellem enheden og serveren er altid krypteret. Det forhindrer din internetudbyder i at se, hvad du downloader.

�� Hvordan får jeg adgang til blokerede torrent -websteder?

Følgende er fem nyttige måder at få adgang til blokerede torrent -filer.

 • Skift DNS -serveren til at fjerne blokering af websteder
 • Brug en gratis VPN til at fjerne blokering af websteder
 • Brug TOR -browser.
 • Brug proxy eller en stikkontakt.
 • Brug en premium VPN til at få adgang til blokeret torrent -site og download torrents

⭐ Sådan bruges en VPN til torrenting?

Udfør følgende trin for at bruge VPN til torrenting.

Trin 1) Vælg VPN -tjenester fra listen nævnt ovenfor.

Trin 2) Download VPN -software, og installer den på din enhed.

Trin 3) Åbn VPN, gå til indstillingen og sørg for, at du har tændt for dræbskontakten.

Trin 4) Vælg en server og opret forbindelse til den.

Trin 5) Test din VPN.

Trin 6) Begynd at downloade filer fra dit torrenting -websted.

�� Hvordan man tester din VPN fungerer?

Udfør følgende trin for at teste din VPN:

 • Du skal bekræfte, at din VPN ikke lækker nogen personlige oplysninger.
 • Test, at kill-switch fungerer korrekt. Dette kan gøres ved at aktivere en kill switch, mens du opretter forbindelse til enhver server ved hjælp af VPN. Hvis internetforbindelsen stopper, fungerer din drab-switch korrekt.

�� Kan jeg downloade en revnet VPN fra torrent -websteder?

Ja. Du kan downloade revnet VPN fra torrent -websteder. Det er dog godt, at du skal undgå det på grund af følgende grunde:

 • Alle ansete tjenester fungerer kun på en abonnementsmodel. Så funktionaliteten er bundet til din konto, ikke med programmet.
 • At knække VPN fra torrent -websteder er heller ikke, og det indeholder også malware, derfor skal du ikke bruge det.
 • Du kan torrent gratis VPN -apps, men nogle gange kan denne software stjæle din browserhistorie og båndbredde, så det foretrækkes, at du undgår det.

�� er torrent uden en VPN -sikker?

Nej, torrenting af ophavsretligt beskyttede filer uden VPN er ikke sikkert. Du skal lide af seriøse anliggender med din retshåndhævelse eller ISP. Derfor, når du bruger torrent -software eller noget ophavsretligt beskyttet materiale, er det vigtigt, at du bruger en VPN -software.

⭐ bruger en VPN til torrenting pengeskab?

Ja, du kan føle dig sikker, mens du torrent, hvis du bruger en sikker VPN. Virtuelle private netværkstjenesteudbydere, der hverken tilbyder sikker forbindelse eller nogen privatlivsfunktioner, kan sætte dig i høj risiko.

�� Hvilke enheder kan jeg torrent på?

Du kan torrent på enhver enhed, der er forbundet til Internettet, som har BitTorrent og VPN -apps. Det betyder, at du kan torrent på enhver Mac, Chromebook, Windows, Linux, Android og iOS -enheder. Du skal dog huske på, at torrenting på dine iOS -enheder er lidt vanskeligere, da Apple forbyder Bittorrent -applikation fra sin App Store.

Bedste gratis VPN til torrenting og P2P (download nu)

#1 Bedste generelt
Fremragende – 9.8

Fremragende – 9.7

God – 9.6

God – 9.5

 • 5 Bedste VPN for Spanien i 2023 (testet og arbejde)
 • 7 Bedste Socks5 Proxies Providers (2023)
 • Cyberghost VPN gratis prøve (45 dages pengene tilbage) i 2023
 • Bedste Black Friday & Cyber ​​Monday VPN -tilbud (2023)
 • IPVanish Gratis prøve: Tilmeld dig IPVanish VPN (30-dages prøve)

Bedste VPN til Torrent 2023: Her er vores foretrukne VPN -udbydere til P2P

Torrenting og P2P -fildeling generelt er ikke de mest sikre online aktiviteter. Når du taler om torrenting (uanset om du bruger BitTorrent, UTORRENT, Deluge eller Vuze), er der en risiko for, at du downloader en ophavsretligt beskyttet fil eller udsætter din IP for andre brugere, der downloader den samme fil.

Med din IP -adresse på offentlig visning kan enhver spore dine aktiviteter og se, hvad du nøjagtigt har downloadet, og hvornår. For ikke at nævne, at torrenting er rynket i mange lande, hvilket gør det ekstremt usikkert at gøre uden den bedste VPN til torrenting i 2023.

Den bedste VPN til torrents vil skjule din IP -adresse, erstatte den med en anden og kryptere din forbindelse. Når du først har oprettet forbindelse til en torrenting VPN, kan du nyde at downloade torrents anonymt og uden juridiske følger.

At finde en god VPN til torrents er ekstremt hårdt i dag, men rolig – vi gjorde al den tunge løft for dig, så betal os en vis respekt ved at fortsætte med at læse.

Indholdsfortegnelse

Bedste VPN til torrenting – vores top 6

Før vi afslører listen over vores foretrukne torrenting VPN’er, skal vi nævne en ting. Nemlig, de VPN’er, du vil se nedenfor, er premium og ikke gratis udbydere. Hvorfor? Fordi gratis udbydere ikke tillader P2P.

Desuden begrænser de din båndbredde og hastigheder, hvilket gør dem temmelig ubrugelige til at downloade torrents. Premiumudbydere tilbyder på den anden side gode hastigheder og ubegrænset båndbredde, og de giver mulighed for torrenting, hvilket gør dem den eneste levedygtige løsning.

Uden videre er her vores top 6 foretrukne VPN’er til download af torrents:

1. Nordvpn

Nordvpn Privat DNS

Uden tvivl er den bedste VPN til torrenting i 2023 Nordvpn. Nordvpn leveres med mere end 5.500 servere i 60 lande med hundreder af dedikerede P2P -servere. Det er let at etablere en forbindelse til dem ved at klikke/tappe en gang på P2P -kategorien i appen.

Når du har gjort det, vil Nordvpn blive grundet og klar til dine torrenting bestræbelser. Med hensyn til ydeevne er Nordvpn den hurtigste VPN sammen med ExpressVPN. Som sådan vil det give dig stort set ingen hastighedstab, Tilladelse af smøragtig glat torrent på uTorrent, BitTorrent og mere.

I dette tilfælde er sikkerhed afgørende. Derfor tilbyder Nordvpn 256-bit AES-kryptering og funktioner som en dræbskontakt og IP/DNS lækagebeskyttelse. Disse funktioner forhindrer enhver IP- eller DNS -lækager, der holder dig anonym hele tiden, hvilket er afgørende for sikker og sikker torrenting.

Nordvpns Nordlynx -protokol gør tingene meget bedre med hensyn til forbindelseshastigheder. Udbyderen leveres dog også med en certificeret politik uden logging. Dette betyder, at det ikke gemmer din downloadhistorie, IP-adresse, DNS-forespørgsler eller geo-placering.

Selv hvis regeringen anmoder om, at den uddeler disse oplysninger om dig, vil de komme tomhendt ud. For ikke at nævne, at Nordvpn er baseret i Panama, hvilket er meget privatlivsvenligt, og dens politik uden logs verificeres af PWC flere gange.

Nu tilbyder Nordvpn P2P -servere på alle platforme. Dette betyder, at du også kan nyde torrenting på Android (se vores foretrukne VPN’er til Android) med det samme niveau af privatlivets fred og sikkerhed. Apropos enheder, Nordvpn arbejder på enhver større platform og understøtter 6 samtidige forbindelser på et abonnement.

Dette ledsages af 24/7 live chat-support, der vil besvare ethvert VPN-relateret spørgsmål. Endelig er Nordvpn ekstremt overkommelig og tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti for alle abonnementsplaner.

Du kan få sin billigste aftale ved at bruge knappen nedenfor og nyde den bedste VPN til torrenting til den billigste mulige pris! Find vores Nordvpn -anmeldelse her.

Fordele

 • Fantastisk præstation
 • P2P dedikerede servere
 • Rock-solid sikkerhed
 • Bekræftet politik uden logging
 • Nordlynx -protokol
 • Overkommelige priser
 • Ingen IP/DNS lækker
 • 5.500 servere i 60 lande

Con

 • Dyre kortvarige planer

2. Expressvpn

ExpressVPN Ubegrænset båndbredde

ExpressVPN er måske ikke den bedste VPN for torrents i 2023, men det er temmelig forbandet tæt (det er den bedste VPN -service generelt). For det første er det kendt som den hurtigste VPN på markedet, som P2P -brugere meget vil sætte pris på. Og selvom det ikke har dedikerede P2P-servere, behøver det ikke dem-hver server er P2P-venlig!

Denne VPN tilbyder 3.000+ servere i 94 lande, hvilket gør det nemt at oprette forbindelse til en tæt på dig for de bedste hastigheder. Det er ekstremt let at bruge og giver mulighed for et-klik-forbindelser. Når du kommer ind i appen, vil du indse, at du får en masse sikkerhedsfunktioner.

ExpressVPN tilbyder 256-bit kryptering som standard, sikkerhedskopieret af en utrolig pålidelig dræbskontakt, IPv6-lækagebeskyttelse og endda delt tunneling. Desuden har ExpressVPN Lightway, en proprietær VPN -protokol baseret på Wireguard for endnu bedre sikkerhed og ydeevne.

I vores test havde denne VPN sjældent nogen forbindelsesdråber, der viser imponerende torrenting kapaciteter. Min yndlings ting ved det er dens jurisdiktion – de britiske Jomfruøer. Dette gør ExpressVPN til det mest privatlivsvenlige VPN på markedet.

Faktisk gemmer det ingen logfiler over din browsing og download af historie, placering, tidsstempler og IP -adresse, så du kan være sikker på, at dit privatliv er intakt. Ligesom Nordvpn er ExpressVPNs eksterne revision fra KPMG her, hvilket giver brugerne verifikation af sikkerhed.

Yderligere funktioner inkluderer ExpressVPNs perfekte fremadrettet hemmeligholdelse og private DNS -servere. Begge af dem vil sørge for, at dine torrentingaktiviteter forbliver 100% anonyme. Dette gælder selvfølgelig for alle enheder, da ExpressVPN understøtter enhver platform under himlen.

Mens det giver dig 5 samtidige forbindelser, er dens 24/7 live chat -support noget afbalancerer dette gennemsnitlige tilbud. Til sidst tilbyder det En enorm 49% rabat og 3 måneder helt gratis til den årlige plan, Sammen med en 30-dages pengene-tilbage-garanti for alle planer.

Sikker på, det er ikke den mest overkommelige, men med denne billigste rabat kan du spare en håndfuld penge på ExpressVPN. Har ikke trykket på knappen nedenfor endnu? Hvad venter du på – gå efter det! Læs vores ExpressVPN -anmeldelse for flere detaljer.

Fordele

 • Alle 3.000 servere er torrent-venlige
 • Lightway Protocol
 • Baseret på de britiske Jomfruøer (privatlivsvenlig)
 • Private DNS -servere
 • De hurtigste hastigheder
 • Pålidelig automatisk dræbskontakt
 • 49% rabat og 3 måneder gratis for 1-årsplanen

Con

 • Ikke den billigste mulighed

3. Cyberghost

Cyberghost torrenting

Hvis du leder efter en overkommelig VPN til download af torrents, er Cyberghost et godt valg. Det er en af ​​vores foretrukne VPN’er til torrents, der tilbyder dedikerede P2P -servere som en del af 9.100+ af dem i 91+ lande. Temmelig skør, he?

Nå, cyberghost handler ikke kun om størrelse. Dens app er nogle gange lidt klodset, men det er rimeligt let at bruge og tilbyder hurtige forbindelser på alle platforme. Cyberghost har det største P2P -netværk, og dets torrenting -servere er spredt over næsten alle kontinenter.

Som sådan tilbyder det imponerende torrenting -ydeevne med minimale hastighedstab. Du kan bruge det med bittorrent, uTorrent, flod og mange andre klienter.

Men hvad med sikkerhed og privatliv? Endnu en gang bliver du ikke skuffet her. Ligesom enhver anden VPN leveres det med kryptering af bankkvalitet og funktioner som en dræbskontakt, IP-lækagebeskyttelse og OpenVPN-support.

Til det skal vi tilføje Wireguard, en VPN -protokol til forbedring af ydelsen. Cyberghost viste ingen IP/DNS -lækager i vores test, forresten, hvilket gør torrenting så meget sikrere. Mens jeg er ved det, skal jeg nævne, at dens politik uden logging verificeret af Deloitte.

Selvfølgelig, det gemmer ikke kompromitterende logfiler Men der er en overraskelse – gennemsigtighed rapporterer 4 gange om året! Her afslører Cyberghost juridiske anmodninger og beviser, at det absolut giver nogen oplysninger om sine brugere. Meget imponerende.

Hvad der også er imponerende er Cyberghosts overvældende enhedsstøtte. Du kan bruge det på Windows, iOS, Android, MacOS og Linux -enheder, hvor du kan nyde P2P sikkert og sikkert.

Desuden giver det mulighed for 7 samtidige forbindelser, hvilket er bedre end ExpressVPN og Nordvpn. For ikke at nævne 24/7 live chat-support på 3 sprog, hvilket gør det velegnet til ikke-engelsktalende mennesker.

Og endelig er dette blandt de billigste VPN’er på listen. Med en 45-dages pengene-tilbage-garanti og den billigste aftale om det, som du kan komme nedenfor, ser jeg ingen grund til ikke at teste det ud. Det er absolut risikofri! Mere information kan findes i vores Cyberghost VPN -gennemgang.

Fordele

 • 9.100+ servere i 90+ ​​lande
 • Tusinder af P2P -servere
 • Wireguard support
 • Zero-logs-politik + gennemsigtighedsrapporter
 • 7 samtidige forbindelser
 • 45-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

 • Fungerer ikke i Kina
 • Lidt klodset app

4. Surfshark

Surfshark Windows

Fortsætter med overkommelige VPN’er, må vi tale om Surfshark. At være blandt de bedste go-to VPN’er til torrenting i 2023, Surfshark tilbyder meget for pengene. For det første er det meget let at bruge, og for det andet er det fantastisk til torrenting takket være stabile forbindelser overalt.

Sammenlignet med ExpressVpn og Nordvpn ser du nogle hastighedstab. Surfshark balancerer dog dette med 3.200 servere i 95 lande, Så du finder helt sikkert en tæt på dig. Ikke kun det, men hver server er torrent-venlig, hvilket betyder, at det at nyde P2P vil være problemfri.

Surfshark sørger for, at det også er sikkert takket være 256-bit kryptering, en dræbskontakt og IP-lækagebeskyttelse. Faktisk viser Surfshark ingen lækager og tilbyder et imponerende sikkert netværk. Vi kan også godt lide dets bonusfunktioner, som ikke mange VPN’er giver dig.

Nemlig kan du bruge SurfSharks antivirus til at slippe af med enhver uønsket software, når du torrenting. Eller, hvis du vil, kan du bruge dens sande inkognito -tilstand til at søge efter torrents anonymt. Med hensyn til anonymitet kan du være sikker på, at Surfshark -butikker overhovedet ikke har nogen logfiler.

Det har en politik uden logs verificeret af Cure53 & Deloitte og at være baseret i Holland, kan du være sikker på, at dit privatliv er garanteret. Et af dens højdepunkter er bestemt det ubegrænsede antal samtidige forbindelser. Det, du er enig, er noget, du kun får på et par VPN’er på markedet.

Naturligvis tilbyder Surfshark intuitive apps til alle platforme, hvor du kan downloade torrents sikkert uden grænser. Plus, der er 24/7 live chat support, der gør Surfshark blandt de bedste billige VPN -udbydere til torrenting.

Prismæssigt koster det næsten som cyberghost, så det er let overkommelig for stort set alle. Dens 30-dages pengene-tilbage-garanti gennemsyrer alle abonnementsplaner, således er det at teste Surfshark er risikofri og kan udføres uden at bruge penge.

Selvfølgelig kan du få sin billigste mulige aftale ved at bruge knappen nedenfor. Og for at finde mere information om dens service, skal du læse vores Surfshark Review.

Fordele

 • Servere i 95 lande
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Alle servere er P2P-kompatible
 • Meget billige priser

Ulemper

 • Lejlighedsvis lange forbindelsestider
 • Ikke de hurtigste hastigheder

5. Protonvpn

Protonvpn torrenting

Protonvpn er en overraskende god VPN til P2P i 2023. Mens de er lidt dyrere, tilbyder ProtonVPN stjernernes sikkerhed, dedikerede P2P -servere og applikationer til næsten alle vigtige platforme. Det er klart, det er meget let at bruge, og med hurtige forbindelseshastigheder fortjente det sin plads på listen.

Endnu en gang vil protonvpn ikke bryde nogen poster med hensyn til den samlede ydeevne. Det er langsommere end Nordvpn eller ExpressVPN, men alligevel giver dens P2P-servere lige nok hastigheder til at gøre torrenting buttery-glat på uTorrent eller BitTorrent.

Når vi taler om en schweizisk-baseret VPN, er protonvpns forte sikkerhed. Du får den Almægtige 256-bit kryptering kombineret med en automatisk dræbskontakt, IPv6-lækagebeskyttelse og OpenVPN-support. Protonvpn tilbyder endda Wireguard, som vil forbedre præstationsstabiliteten.

Hvad med logningspraksis? Som du kan forvente, gemmer protonvpn ingen logfiler i din torrenthistorie eller IP -adresse. Denne politik uden logs verificeres af SEC Consult, så selv Protonvpn har haft en ekstern revision for nylig.

Det er sandsynligt, at dens 2.900+ servere i 65+ lande ikke sprænger dig væk. Imidlertid består et godt antal af dem af P2P -servere, som Torrent -brugere finder nyttige. Derudover, Protonvpn giver dig sikre kerneservere til at tredoble din kryptering til prisen for hastighed.

Vi skal også påpege, at dens betalte plan (ja, der er en gratis, ikke-P2P-plan) giver dig 10 samtidige forbindelser. Tværtimod har protonvpn lidt flere ulemper, end jeg gerne vil indrømme – men jeg vil ikke desto mindre indrømme det.

Det tilbyder nr. 24/7 live chat support, har kompatibilitet under gennemsnittet og kommer til meget dyre priser. Dette er en pris at betale for rocksolid sikkerhed og fokusere på privatlivets fred, som protonvpn er kendt for, som endnu en gang er afgørende for torrenting.

Uanset hvad der er tilfældet, kan du få sin billigste aftale og en 30-dages pengene-tilbage-garanti via nedenstående knapp. Og for at lære mere om denne udbyder, er du velkommen til at læse vores ProtonVPN -anmeldelse.

Fordele

 • Dedikerede P2P -servere
 • Stærk sikkerhed
 • No-logs-politik med en ekstern revision

Ulemper

 • Dårlig enhedsstøtte
 • 24/7 live chat support er ikke tilgængelig
 • Dyre priser

6. Privat internetadgang

PIA VPN USA

Den sidste udbyder på vores liste er privat internetadgang. PIA VPN er uden tvivl blandt de bedste torrenting VPN’er på grund af dets brugervenlighed, upåklagelig privatliv og sikkerhed og en bådbelastning af servere. Bare tænk over det – du får 30.000 (tredive tusinde. ) servere i 80+ lande.

Alle disse servere er torrent-venlige, selvom udbyderen tilbyder flere P2P-optimerede servere, som du kan bruge. Uanset hvad viste privat internetadgang fremragende ydelse, når vi brugte servere tæt på os, og vi havde næsten ingen hastighedsreduktion i dette tilfælde.

Når du øger afstanden ved at bruge servere i udlandet, vil du dog begynde at bemærke “revner” i dens ydeevne, så det er ikke den hurtigste. Uanset hvad, PIA VPN leveres med videresendelse af port, der kan øge torrenthastigheden, men til de små sikkerhedsomkostninger.

Hvis du ikke ønsker det, kan du bare aktivere Wireguard og nyde hurtige hastigheder med 256-bit kryptering og IP/DNS lækagebeskyttelse. PIA inkluderer endda Mace – en annonceblokker – og du kan vælge hvilken port du vil bruge for at sikre, at du får den bedste ydelse.

Privat internetadgang har også nogle streamingservere. Omend, de er semi-useress, da de ikke fungerer med mange Netflix-biblioteker. Udbyderen tilbyder 10 samtidige forbindelser på den lysere side, som er mere end ExpressVPN, Nordvpn eller Cyberghost.

Det er unødvendigt at sige, at PIA har en politik uden logging, der er blevet verificeret i retten mere end et par gange på trods af sin amerikanske jurisdiktion. Vi kan også godt lide dens dræbskontakt, der fungerer godt og vil holde dig anonym, mens du torrentes, selvom VPN -forbindelsen går i stykker.

Privat internetadgang er også ekstremt billig! Det er lidt mere overkommeligt end Cyberghost og tilbyder en avanceret 3-årig plan med en stor rabat, der falder sin pris til mindre end $ 2.5 om måneden. En 30-dages refusionspolitik vender tilbage, så igen kan du teste den uden nogen risiko!

Fordele

 • 30.000 P2P -servere
 • Portvideresendelse
 • 10 samtidige forbindelser

Ulemper

 • Dens Windows -app er langsom og klodset
 • Baseret i USA (5 øjne)
 • Det kunne være lidt hurtigere
 • Streamingservere er ikke de mest dygtige

Hvad gør den bedste VPN til torrents i 2023?

Når vi taler om de øverste VPN -udbydere til torrenting, skal vi adressere et par afgørende faktorer, der skal tages i betragtning.

Stærk sikkerhed

Brug af en VPN til torrenting er kun gyldig, hvis vi taler om en meget sikker. Som du sandsynligvis ved, kan torrenting være farlig i nogle lande med strenge love, især hvis du ved et uheld downloader en ophavsretligt beskyttet fil.

Det er muligt via din internetudbyder (ISP), der overvåger din trafik hele tiden via din IP. Uden kryptering udsættes din trafik for din internetudbyder, som kan se, hvad du downloadede, og hvornår.

Og med disse oplysninger kan det rapportere dig til copyright indehaveren og myndighederne for videre behandling. Imidlertid behøver en VPN at tilføje denne meget tiltrængte kryptering, skjule din IP og sikre din forbindelse, så ingen-ikke engang din internetudbyder-kan se, hvad du gør online.

De bedste VPN’er til torrents, vi nævnte, tilbyder alle 256-bit kryptering og en dræbskontakt. Sidstnævnte er meget vigtig, da det forhindrer din IP i at lække og være synlig for din internetudbyder. Meget sikre protokoller er også vigtige.

Heldigvis tilbyder alle VPN’er på listen OpenVPN og support til protokoller som Wireguard, Nordlynx (Nordvpn) eller Lightway (ExpressVPN). Bortset fra ydeevne påvirker de det sikkerhedsniveau, du vil få.

Uanset hvad VPN du vælger på listen, skal du huske, at ikke en eneste en vil kompromittere dit privatliv eller sikkerhed.

No-Logs-politik (meget vigtig)

VPN for torrents nr. Opbevaring af endnu en smule kompromitterende logfiler diskvalificerer og en VPN som den kan ikke få et sted på denne liste.

Hvorfor er en politik uden logs vigtig? Som sagt indsamler din internetudbyder allerede din personlige info, gennemser historie, IP -adresse og hvad ikke. Da din internetudbyder tydeligt ser dine online aktiviteter, er en VPN her for at forhindre det, således at forhindre din internetudbyder i at indsamle oplysninger.

I dette tilfælde er du afhængig af VPN til ikke at gemme logfiler vedrørende din torrent/browsing -historie og alt andet. Ville du vælge en upålidelig VPN til torrenting, så? Mest sandsynligt ikke. En VPN med en politik uden logs har ingen oplysninger relateret til dine torrentingaktiviteter.

Så i tilfælde af, at dine internetudbyder nærmer os. Som et resultat, selvom du downloader en ophavsretligt beskyttet fil, vil din internetudbyder ikke være i stand til at se det.

Faktisk vil det ikke være i stand til at finde ud af noget, du gør online takket være rock-solid kryptering og VPN’s praksis uden logging.

Ansvarsfraskrivelse: Vi opfordrer ikke til at krænke ophavsret eller downloade ophavsretligt beskyttede filer fra (torrent) websteder online.

Fantastisk præstation

Det siger sig selv, at en VPN til P2P skal tilbyde enestående ydeevne. Sikker på, nogle VPN’er er langsommere end andre, men ingen af ​​VPN’erne fra listen er snegle-lignende. Hvis vi rangerer dem i henhold til deres hastighed, ville ExpressVPN være den første, tæt fulgt af Nordvpn.

Disse to VPN’er tilbyder de hurtigste hastigheder, hvilket gør dem velegnede til at downloade endda ekstremt store filer fra torrent -websteder. Mens Cyberghost og Surfshark er en lille smule langsommere, kan jeg forsikre dig om, at de tilbyder stabil ydeevne, så din torrenting -oplevelse næppe vil være værre.

Dedikerede P2P -servere (valgfrit)

Nogle af VPN’erne på listen har såkaldte dedikerede P2P-servere. Disse servere er lavet med torrenting i tankerne, og dette er en valgfri ekstra. For eksempel giver Nordvpn, Cyberghost, PIA og ProtonVPN dig P2P -servere.

Surfshark og ExpressVpn har dem ikke, men i dette tilfælde betyder det, at hele deres servernetværk er torrent-venligt. Selvom jeg foretrækker at have P2P -servere optimeret til denne aktivitet, viser ExpressVPN dig, at de ikke er nødvendige for at opnå den bedste ydelse.

Selvfølgelig vil alle disse servere være brugbare med uTorrent, Deluge, Vuze samt BitTorrent.

Masser af servere og serverplaceringer

Endelig vil jeg nævne servere og serverplaceringer. Vores foretrukne VPN’er til torrenting i 2023 har alle imponerende serverflåder – eller i det mindste tæt på det (protonvpn). At have mange servere er vigtigt for at opnå store hastigheder gennem forbindelse med den nærmeste server.

Hvis en VPN har et lille netværk, er chancerne for, at det med mange mennesker, der er forbundet med det, bliver overfyldt, hvilket resulterer i dårlig forbindelsesstabilitet og langsomme hastigheder. Større VPN’er, ligesom Cyberghost, har ikke det problem, da der altid er mere “værelse” for flere brugere.

Ikke kun det, men dine torrentinghastigheder afhænger af din afstand til serveren. Hvis du opretter forbindelse til en server i Australien, og du bor i Bulgarien, kan du ikke forvente god ydelse. Derfor har en VPN brug for at dække så meget af planeten.

I dette tilfælde er det lettere at finde en serverplacering tæt på dig og få den bedst mulige hastighed ud af din torrenting VPN. ExpressVPN og Cyberghost tilbyder de fleste lande (90+), så de har det største udvalg af dem.

Konklusion

I dag lærte du, at det ikke er så svært at finde den bedste VPN til torrents i 2023. Jeg ved, at jeg bare modsatte min introduktion, men efter at have skrevet denne artikel, ændrede jeg lidt mening. Og jeg håber, du også skiftede mening, fordi vi gav dig vores top 6 VPN’er til P2P.

Mens Nordvpn og ExpressVPN er de overordnede bedste valg, bør du ikke se bort fra de andre valg på listen. Protonvpn handler om sikkerhed, mens Cyberghost og Surfshark er vores go-to VPN’er til download af torrents på et budget.

Og nu, udstyret med alle de oplysninger, du har brug for, kan du tage et rationelt valg og sikre din forbindelse lige nu. Dette er den eneste måde at torrent sikkert, medmindre du er glad for at betale tusind dollars bøder eller have problemer med din internetudbyder og myndighederne.

Hvis det er tilfældet … ja, bare luk denne side og fortsæt torrenting uden en VPN – vi ønsker dig alligevel held!

Bedste torrenting VPN – FAQ

For at pakke alt sammen, lad os besvare et par spørgsmål relateret til vores foretrukne VPN til download af torrents.

�� Gratis VPN til torrenting – Hvad er de bedste?

Der er ikke sådan noget som den bedste gratis VPN for torrents. Hvis du tester Windscribe, Protonvpns gratis version, tunnelbear eller skjul.Mig, du vil bemærke to tendenser. Den ene er, at P2P ikke understøttes, og den anden er, at du får begrænset båndbredde.

For eksempel tilbyder Protonvpn ubegrænset båndbredde, men det forbyder eksplicit P2P. Skjule.Mig giver mulighed for torrenting, men du får 10 GB månedlige data. For ikke at nævne, at alle gratis VPN’er tilbyder langsomme hastigheder til at “tvinge” freemium -brugere til at skifte til deres premium -planer og få bedre ydelse.

Sikkerhedsmæssigt er gratis VPN’er noget, du vil undgå for torrents. De leveres med svag kryptering eller overhovedet ingen kryptering, og mange af dem gemmer logfiler. Hvis du tager hotspot -skjold, BetterNet eller Hola VPN som et eksempel, vil du se nøjagtigt denne praksis.

Og hvis en VPN gemmer logfiler, krænker det formålet med at bruge det. Når alt kommer til alt vil det afsløre din torrenthistorie og personlige oplysninger til myndighederne pr. Anmodning, så hvorfor gider du at bruge den? For så lavt som $ 2.50 om måneden kan du få en premium VPN til P2P og løse dette problem.

⚖ Er det lovligt at bruge en VPN til torrents?

Ja. Det er lovligt at bruge en VPN til download af torrents. Husk dog, at vi taler om at downloade ikke-kopieret indhold. På den måde vil du helt sikkert forblive på højre side af loven.

Selvfølgelig vil en sikker VPN også lade dig downloade copyright -indhold også uden nogen konsekvenser. Men som sagt fremmer vi ikke at gøre noget lignende af respekt for indehavere af ophavsret.

�� Hvorfor får jeg langsomme hastigheder med en torrenting VPN?

Du får langsomme hastigheder, fordi VPN, du bruger, ikke er hurtig nok, eller du har tilsluttet dig en VPN -server meget langt fra dig. Når du torrenter, skal du sørge for at vælge en server meget tæt på dig for at minimere afstanden og få de bedste hastigheder.

For eksempel, hvis du bor i Tyskland, er det en god ide at oprette forbindelse til en server i Frankrig. Hvis du ofte opretter forbindelse til servere i Australien eller USA, vil du uden tvivl se et mærkbart præstationsfald.

�� Skal jeg downloade torrents uden VPN?

Du skal … hvis du søger problemer. Det er muligt at downloade torrents uden VPN, og jeg har gjort det mange gange i fortiden, uden at vide, hvilke risici jeg tog. Dog med denne visdom, jeg har, vil jeg sandsynligvis aldrig gentage det, vel vidende at jeg risikerer at få problemer med loven.

Som sagt, uden en VPN, udsættes dine online aktiviteter og IP for nogen, inklusive din internetudbyder. Se nu på dette websted (iKnowwhatyoudOableLoad.com/en/peer/) og tænk over, hvad du ser.

På et websted som dette kan du indtaste brugerens IP -adresse og se nøjagtigt, hvad han/hun downloadede på torrentwebsteder. Det værste af alt, vil du se, at 99% af disse torrents er ophavsretligt beskyttet, hvilket gør disse brugere udsat for overtrædelse af ophavsret.

Som du kan se, spores dine torrenting -aktiviteter let og kan åbent for nogen at se. Med en VPN kan du dog løse dette problem ved at kryptere din forbindelse og gøre det usædvanligt af andre mennesker eller enheder.

På denne måde er torrenting sikkert garanteret, så selvom den VPN-givne IP ender på dette websted, kan det ikke spores tilbage til dig,