Opret forbindelse til en VPN

OpenVPN Connect kan også bruges til at oprette forbindelse til enhver server eller service, der er kompatibel med OpenVPN -protokol eller køre Open Source Community Edition.

OpenVPN Connect – OpenVPN -app

OpenVPN Connect -appen leverer ikke uafhængigt en VPN -service. Det er en klientapplikation, der etablerer og transporterer data over en krypteret sikker tunnel via internettet ved hjælp af OpenVPN -protokollen, til en VPN -server.

Hvilke VPN -tjenester kan bruges med OpenVPN Connect?

OpenVPN Connect er den eneste VPN -klient, der er oprettet, udviklet og vedligeholdt af OpenVPN Inc. Vores kunder bruger det med vores forretningsløsninger, der er anført nedenfor, til sikker fjernadgang, håndhævelse af Zero Trust Network Access (ZTNA), beskyttelse af adgang til SAAS -apps, sikring af IoT -kommunikation og i mange andre scenarier.

⇨ OpenVPN Cloud: Denne skyleverede service integrerer virtuel netværk med Essential Secure Access Service Edge (SASE) kapaciteter såsom firewall-as-a-service (FWAAS), indtrængningsdetektion og forebyggelsessystem (IDS/IPS), DNS-baseret indhold Filtrering og nul-trust netværksadgang (ZTNA). Ved hjælp af OpenVPN Cloud kan virksomheder hurtigt implementere og administrere et sikkert overlay-netværk, der forbinder alle deres applikationer, private netværk, arbejdsstyrke og IoT/IIoT-enheder uden. OpenVPN Cloud kan fås fra mere end 30 verdensomspændende steder og bruger patenterende teknologier til at skabe en fuldmasket netværkstopologi til forbedret ydelse og routing til private applikationer-vært på flere tilsluttede netværk-blot ved hjælp af applikationsnavnet (for eksempel ( app.mit firma.com).

⇨ OpenVPN Access Server: Denne selvhostede VPN-løsning til fjernadgang og netværk til stedet giver Granular Access Control og understøtter SAML, RADIUS, LDAP og PAM til brugergodkendelse. Det kan implementeres som en klynge for at give aktiv/aktiv redundans og til at operere i høj skala.

OpenVPN Connect kan også bruges til at oprette forbindelse til enhver server eller service, der er kompatibel med OpenVPN -protokol eller køre Open Source Community Edition.

Sådan bruges OpenVPN Connect?

OpenVPN Connect modtager konfigurationsoplysninger til VPN -serveren ved hjælp af en “Forbindelsesprofil” -fil. Det kan importeres til appen ved hjælp af en fil med en .OVPN -filforlængelse eller en websteds URL. Fil- eller webstedets URL og brugeroplysninger leveres af VPN Service Administrator.

Opret forbindelse til en VPN

En VPN (eller virtuelt privat netværk) er en måde at oprette forbindelse til et lokalt netværk over internettet. Sig for eksempel, at du vil oprette forbindelse til det lokale netværk på din arbejdsplads, mens du er på forretningsrejse. Du ville finde en internetforbindelse et eller andet sted (som på et hotel) og derefter oprette forbindelse til din arbejdsplads VPN. Det ville være som om du var direkte forbundet med netværket på arbejdet, men den faktiske netværksforbindelse ville være gennem hotellets internetforbindelse. VPN -forbindelser er normalt krypteret for at forhindre folk i at få adgang til det lokale netværk, du opretter forbindelse til uden at logge ind.

Der er en række forskellige typer VPN. Du skal muligvis installere lidt ekstra software afhængigt af hvilken type VPN du opretter forbindelse til. Find ud af forbindelsesoplysningerne fra den, der er ansvarlig for VPN, og se, hvilken VPN -klient du har brug for at bruge. Gå derefter til softwareinstallationsprogrammet og søg efter NetworkManager -pakken, der fungerer med din VPN (hvis der er en) og installerer den.

Hvis der ikke er en NetworkManager -pakke til din type VPN, bliver du sandsynligvis nødt til at downloade og installere nogle klientsoftware fra virksomheden, der leverer VPN -softwaren. Du bliver sandsynligvis nødt til at følge nogle forskellige instruktioner for at få det til at fungere.

Sådan opsættes VPN -forbindelsen:

 1. Åbn oversigten over aktiviteterne, og start med at skrive netværk .
 2. Klik på netværket for at åbne panelet.
 3. I bunden af ​​listen til venstre skal du klikke på + -knappen for at tilføje en ny forbindelse.
 4. Vælg VPN på grænsefladelisten.
 5. Vælg hvilken slags VPN -forbindelse du har.
 6. Udfyld VPN -forbindelsesoplysningerne, og tryk derefter på Tilføj, når du er færdig.
 7. Når du er færdig med at opsætte VPN, skal du åbne systemmenuen fra højre side af den øverste bjælke, klikke på VPN og vælge Tilslut tilslut . Du skal muligvis indtaste en adgangskode til forbindelsen, før den er etableret. Når forbindelsen er oprettet, vil du se et låseformet ikon i den øverste bjælke.
 8. Forhåbentlig vil du oprette forbindelse til VPN. Hvis ikke, skal du muligvis dobbelttjekke de VPN-indstillinger, du har indtastet. Du kan gøre dette fra det netværkspanel, som du brugte til at oprette forbindelsen. Vælg VPN -forbindelsen fra listen, og tryk derefter på knappen for at gennemgå indstillingerne.
 9. For at afbryde forbindelsen fra VPN skal du klikke.

Hvad er en VPN, og hvorfor har du brug for en i 2023?

Lærer peger på et VPN -skjoldikon og bøger om sikkerhed og privatliv

En VPN er en service, der skaber en sikker forbindelse mellem din enhed og internettet. Det gør dette ved at ændre din rigtige IP og kryptere din internettrafik og derved gøre det vanskeligt for andre at spore dine online aktiviteter eller Identificer din placering.

Derudover giver en VPN mulighed for at bypass censur og Geo-begrænsninger Ved at oprette forbindelse til servere forskellige steder, hvilket giver dig adgang til blokeret indhold.

Vi anbefaler branche-førende Nordvpn Som den bedste VPN for begyndere og erfarne brugere. Det er let at bruge, tilbyder banebrydende kryptering, det er superhurtigt og omgår begrænsninger på Netflix og andre populære streamingplatforme.

Nordvpn

Du kan finde ud af, hvordan du opretter en VPN -forbindelse, og hvad en VPN kan gøre for dig i den fulde artikel nedenfor.

VPN -ikonet, der dækker IP -adresser

En VPN er som en privat tunnel, der Beskytter dine online aktiviteter og holder dine følsomme data sikre. Brug af en VPN krypterer din internetforbindelse og skjuler dine oplysninger fra andre, der måske prøver at snuppe på dig eller spore din online opførsel.

I denne artikel lærer du mere om, hvad en VPN er, hvordan du bruger den til at beskytte dine online aktiviteter, og hvordan man omgår geo-begrænsninger, der håndhæves af onlinetjenester, når du bruger et virtuelt privat netværk.

Hvad er en VPN?

VPN -forbindelse

VPN står for virtuelt privat netværk. Når du bruger internettet, udveksler din enhed konstant data med andre parter på nettet.

Uden engang at indse det, giver du ofte websteder adgang til din Ægte IP -adresse (som giver væk din sande placering), Browsing History, Operativsysteminfo, Enhedsidentifikatorer, Og meget mere.

En VPN -tjeneste som Nordvpn tildeler dig en ny, anonym IP -adresse, omdirigerer din internetforbindelse via en webserver i sit netværk og krypterer dine data.

Vpns Opret en sikker tunnel mellem din enhed (som din smartphone eller bærbare computer) og internettet. De maskerer også din identitet og online trafik fra din internetudbyder (ISP), regeringsmyndigheder og hackere.

Her er en video, vi sammensætter som en visuel forklaring.

Hvorfor har du brug for et VPN -ikon

Der er store fordele ved at bruge en VPN. Mens nogle VPN’er er mere sikkerhed og privatlivsudviklede, er andre bare generelt nyttige og kan hjælpe dig.

Nedenfor har vi listet et par af De vigtigste fordele ved at bruge en VPN.

1. Har komplet anonymitet online

Online anonymitetsikon

Uden en VPN, Din placering og identitet kan let spores Brug af din IP -adresse. Din IP -adresse er unik for din internetforbindelse og kan kortlægge din nøjagtige placering. Det er som en digital adresse. Så websteder, internetudbydere, trackers og hackere kan afgøre, om du er hjemme eller andre steder. Din IP også forbinder din online opførsel og aktivitet tilbage til dig.

En VPN skjuler din IP -adresse Og derfor din rigtige placering. Når du bruger et virtuelt privat netværk, omdirigeres din internettrafik gennem en krypteret virtuel tunnel og din Online aktiviteter kan kun spores tilbage til IP af VPN server, men ikke længere for dig og din rigtige IP -adresse.

Pålidelige VPN-udbydere har strenge politikker uden log, hvilket betyder, at de ikke holder nogen registrering af din aktivitet eller browserhistorik, så det er som om din session aldrig eksisterede.

Ved at bruge et godt virtuelt privat netværk som Nordvpn sikrer du, at websteder, marketingfolk, streamingtjenester, regeringer og cyberkriminelle kan Identificer dig ikke længere eller kender din rigtige placering. Opret forbindelse til en VPN -server på Bahamas, og for alt hvad de ved, er det her, du ville være.

2. Forhindre virksomheder i at spore dig

Rød trekant med hvidt udråbstegn

Annonceringsnetværk er indsamler konstant information om dig Gennem din online trafik. Du er måske chokeret over at finde ud af, hvad Facebook ved om dig, for ikke at nævne Google og Twitter. Med disse data kan de vise dig skræddersyede annoncer, men endnu vigtigere er de frie til at sælge disse oplysninger til en tredjepart.

Ved at kryptere dine data ved hjælp af en VPN, disse Netværk vil have det sværere med at indsamle oplysninger om dig. Hvilket betyder, at de også vil have mindre indflydelse på, hvad du ser online.

3. Beskyt dig selv mod hackere og regeringer

Regeringsbygning med hackere på tagikonet

Et virtuelt privat netværk krymper din datatrafik Gennem stærke krypteringsprotokoller, der gør opfangning og læsning af dine oplysninger næsten umulige.

Der er mange forskellige parter, der er interesseret i din internettrafik. Blandt dem er regeringer, annoncører og cyberkriminelle.

Den sikkerhed, der tilbydes af et virtuelt privat netværk, gør det meget sværere for dem at se på dine data. Vi må dog nævne, at en VPN ikke er den ultimative løsning på alle ting cyberkriminalitet.

Vi anbefaler altid at kombinere en VPN med en god antivirusopløsning, så du er dækket af alle baser. En VPN kan ikke beskytte din enhed mod malware-injicerende ondsindede links, for eksempel.

4. Gennemse sikkert på offentlige netværk

Sikker browserikon

Brug af et offentligt Wi-Fi-netværk, som i en lufthavn, hotel eller café, kan være risikabelt. Andre brugere på det samme netværk (for eksempel de hackere og cyberkriminelle, vi nævnte) kan Tryk let i dine data og personlige oplysninger.

Da du ikke ønsker, at andre skal have adgang til for eksempel dit e -mail -login, billeder og filer eller kreditkortoplysninger, er det klogt at bruge en VPN -forbindelse på disse hotspots.

Et virtuelt privat netværk som Nordvpn, vores højest rangerede udbyder, krypterer alle dine data, mens du bruger et offentligt Wi-Fi-netværk. En hacker vil kun se krypteret sag og vil ikke være i stand til at se eller bruge dine personlige oplysninger.

5. Få sikker adgang til din virksomheds netværk

Sikkert netværksikon

Vi har set flere og flere virksomheder At give folk mulighed for at arbejde hjemmefra eller hvor de vil. I sådanne tilfælde kan et virtuelt privat netværk med fjernadgang være meget fordelagtigt, da det lader medarbejderne oprette forbindelse til et virksomheds interne netværk overalt, sikkert og effektivt.

Der er mange VPN’er, især til forretningsbrug. Selvom de måske ikke tjener til at fjerne blokering af streamingtjenester i udlandet, er de bestemt nyttige til at beskytte private og følsomme virksomhedsdata.

Selvfølgelig kan nogle mennesker arbejde for mindre virksomheder, der ikke opererer under stærke cybersikkerhedsprotokoller. Forbindelse til deres virksomheds interne system med en VPN ville tilbyde det beskyttelseslag, der er nødvendigt Beskyt følsomme virksomhedsdata fra ondsindede skuespillere.

6. Overvinde online censur

Kom rundt om censurikon

Regeringer censurerer stærkt internettet i mange lande. For eksempel er der streng online censur i Kina og Rusland.

Lande, der pålægger tung censurblok adgang til visse internettjenester og websteder. Eksempler på apps og websteder, der ofte er forbudt, er WhatsApp, Google, Twitter, Instagram, YouTube, Skype, Spotify og Facebook.

Desuden blokeres nyhedswebsteder og journalistplatforme ofte, fordi de ses som en trussel mod den siddende regering. I disse lande, dette Censur påvirker stærkt deres statslige ytringsfrihed.

Nordvpn, en top VPN -udbyder, kan hjælpe dig med at omgå censur og begrænsninger ved at give dig mulighed for at oprette forbindelse til en server i et andet land. Ved at gøre dette kan du gå online, som om du var der. På denne måde kan du Få adgang til websteder, tjenester og apps der er ikke tilgængelige i dit eget land.

7. Bypass geografiske begrænsninger

Geografiske begrænsningerikon

Det er ikke kun lande, der pålægger internettet begrænsninger. Nogle onlinetjenester begrænser også adgangen til deres indhold i visse regioner. Dette sker med Streamingtjenester Ligesom Netflix eller påfugl -tv, der har udsendelse eller licensrettigheder i visse lande og ikke andre.

Hvis du er På ferie eller flyttede du til et andet land, Du kan muligvis ikke se dine sædvanlige strømme. En VPN giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet via dets servere i dit hjemland, så du kan se dit yndlingsshow eller få adgang til blokerede websteder, som du aldrig har forladt.

Det fungerer også omvendt: hvis du vil Få adgang til websteder eller streamingtjenester fra et andet land (For eksempel at se en anden version af Netflix) kan du gøre det med et virtuelt privat netværk.

8. Download torrents anonymt

Download af torrents er ulovligt i nogle lande og Downloadere spores ned og nogle gange jævn retsforfulgt.

Selvfølgelig går vi ikke ind for ulovlige handlinger. Vi forstår dog, at folk ønsker online privatliv og anonymitet, ikke kun når man gennemser internettet, men også når vi uploader og downloader filer.

Du kan bruge et virtuelt privat netværk, såsom Nordvpn, til Sørg for, at ingen ved, hvad du downloader. På grund af den krypterede trafik og den omdirigerede IP -adresse, hjælper Nordvpn dig.

Hvordan fungerer en VPN?

VPN’er skaber en sikker krypteret forbindelse, også kendt som en VPN -tunnel, mellem din enhed og den eksterne server, du opretter forbindelse til. Dette sikrer sikker og sikker overførsel af data.

Når VPN -forbindelsen er etableret, er her Hvordan dine data overføres gennem en krypteret tunnel:

Hvordan fungerer en VPN -arbejdsillustration

 1. VPN -softwaren på din computer krypterer din datatrafik og sender det til VPN -serveren gennem en sikker forbindelse.
 2. Det Krypterede data fra din computer er dekrypteret af den virtuelle private netværksserver.
 3. Din Data sendes derefter til internettet og modtag et svar Baseret på din forespørgsel.
 4. Det her Svar krypteres igen af VPN -serveren og sendt tilbage til dig.
 5. Det VPN -software på din enhed vil dekryptere dataene Så du kan faktisk forstå og bruge det.

Hvilken VPN skal du vælge?

Vi har allerede testet snesevis af virtuelle private netværk for at finde de bedste VPN -udbydere til dig. Nedenfor giver vi et kort resumé af vores top tre valg.

1. Nordvpn: Bedste samlede VPN

Funktioner:

 • Super let at bruge
 • 5.000+ servere i 60+ lande
 • Funktioner med solid sikkerhed
 • Unblocks Netflix, Hulu, HBO Max og mere
 • Kompatibel med Windows, MacOS, Linux, iPhone, Android og mere

Nordvpn er vores Højest rangeret virtuelt privat netværk. Under vores test opdagede vi, at det tilbyder stor sikkerhed og privatliv uden at gå på kompromis med hastigheden. Det Tillader op til seks samtidige forbindelser på et enkelt abonnement. Dette betyder, at du kan Beskyt op til seks enheder Og del også abonnementet med familie og venner.

Vi fandt det Apps er utroligt brugervenlige; Det tog os kun et klik for at oprette forbindelse til en server. Vi var også meget glade for at se, at Nordvpn tilbyder avancerede muligheder som Dedikerede IP -adresser der kun bruges af dig og tilslørede servere Det skjuler det faktum, at du bruger en VPN. Disse funktioner gjorde det lettere for os at Omgå geo-begrænsninger.

Oven i det tilbyder Nordvpn en gratis prøve i form af en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at du kan prøve tjenesten og få refusion, hvis du ikke er tilfreds.

Nordvpn har i øjeblikket en 56% rabat på alle abonnementer, Så det er bestemt værd at prøve det.