VPN Strong

VPN Strong

Contents

Som du kan se, klarer Strongvpn sig relativt godt, men uden imponerende præstation. Faktisk ville jeg vove mig med at sige, at det ligner meget sin søster VPN ipvanish. Dette betyder, at det viser god ydelse på næsten servere, mens fjerne servere lider af øget latenstid og hastighedsfald.

Strongvpn Review 2023: Fantastisk, men er det værd at prisen?

Strongvpn er en af ​​de ældste VPN’er, med mange mennesker, der roser det. Det tilbyder dog ikke en penge-tilbage-garanti på sine månedlige planer, og du kan synes det er for dyrt, hvis du kun har brug for en VPN i kort tid.

At finde ud af, om det er værd at være et årligt engagement, Jeg testede alle aspekter af Strongvpn. Dette omfattede hastighedstest, sikkerhedskontrol og undersøgt grundigt dens privatlivspolitik.

samlet set, Jeg kan helhjertet anbefale Strongvpn. Det er hurtigt, fantastisk til streaming og spil, og det vil holde dig sikker online og beskytte dit privatliv. Kun et par ulemper forhindrer det i at være en af ​​vores top 10. Du kan se vores højest rangerede VPN’er på denne liste.

Kort til tiden? Her er mine centrale fund

Fordele

 • Fantastisk til streaming. Jeg blev aldrig blokeret med Strongvpn. Find ud af, hvilke platforme jeg fik adgang til her.
 • Hurtige hastigheder. Jeg fik solide priser på de mest stærke VPN -servere. Se hvor godt mine hastigheder holdt op her.
 • Robust sikkerhed. Strongvpn bestod alle mine lækketest. Tjek alle de sikkerhedsfunktioner, det tilbyder her.
 • Privatlivsvenlig. Det logger ikke nogen af ​​dine identificerbare oplysninger. Find ud af flere detaljer om dens politikker her.
 • Solid P2P -support. Du kan downloade torrents med en hvilken som helst af Strongvpns servere. Se hvor lang tid det tog at downloade en film her.
 • Stor kompatibilitet. Der er oprindelige apps til alle de store operativsystemer. Tjek, hvordan du opretter forbindelse til næsten enhver enhed til Strongvpn her.

Ulemper

 • Lille servernetværk. Mens det har masser af IP’er, mangler det mange lande, som andre VPN’er tilbyder. Se hvor mange servere og lande det har her.
 • Dyre månedlige planer. Strongvpns kortsigtede abonnementer er dyre og tilbyder ikke en pengene-tilbage-garanti. Find ud af, hvilken plan der tilbyder en pålidelig refusionspolitik her.

Strongvpn -funktioner – 2023 -opdatering

9.0

&#x1f4b8 Pris 3.97 USD/måned
&#x1f4c6 Pengene tilbage garanti 30 dage
&#x1f4dd Opbevarer VPN logfiler? Ingen
&#x1f5a5 Antal servere 950+
&#x1f4bb Antal enheder pr. Licens 12
&#x1f6e1 Kill switch Ja
&#x1f5fa Baseret på land Forenede Stater
&#x1f6e0 Support 24/7 live chat support
&#x1f4e5 Understøtter torrenting Ja

Streaming – Fremragende til blokering og streamingskvalitet

10.0

Strongvpn fjernede hver streamingtjeneste, jeg testede. Det lykkedes mig at fjerne blokering af alle disse platforme ved hjælp af Wireguard -protokollen. StrongVPN har også en scramble -indstilling, der kan omgå VPN -blokke ved at tilføje tilsløring til OpenVPN -protokollen.

Mens StrongVPN ikke har streamingoptimerede servere, Det tilbyder en StrongDNS -service, der fungerer med over 140 streamingsteder. Alle disse platforme fungerer på stationære enheder, og de fleste af dem kan også fås på mobil. Nogle kan endda streames ved at opsætte stærke af din router, spilkonsol eller smart tv. Det er vigtigt at huske, at denne smarte DNS -funktion kun hjælper dig med at få adgang til streamingtjenester og ikke sikrer din forbindelse.

Ublokeret: Netflix, Disney+, Hulu, Max (HBO), BBC iPlayer og ESPN

Jeg fjernede flere fulde Netflix -biblioteker med Strongvpn, inklusive USA, UK og Japan. Men da jeg brugte Strongdns, fik jeg også adgang til Netflix Tyskland, Frankrig, Sverige, Australien og mere.

Skærmbillede af Netflix Japan Top 10 vises, mens den er forbundet til StrongVPN

Nogle VPN’er kan kun fjerne blokering af originaler, en version af Netflix uden regionspecifikt indhold

Hulu, Disney+, BBC iPlayer og ESPN arbejdede også uden problemer. Det imponerede mig, fordi jeg normalt er nødt til at lave lidt fejlfinding, som at skifte browsere. Men hver af disse tjenester arbejdede med det første forsøg. VPN er også hurtig nok til streaming uden buffering, Og jeg var i stand til at se Max uden problemer.

Skærmbillede af Max Player Streaming Shazam! Gudernes raseri, mens han er forbundet til Strongvpn

Videoen blev hurtigt løst til HD efter ca. 5 sekunders streaming

Amazon Prime Video er en af ​​de sværeste platforme til at fjerne blokeringen, men Strongvpn gjorde det uden problemer. Mens en kollega af mig blev blokeret i en tidligere test, modtog jeg aldrig en enkelt fejlskærm under mine test med Amazon.

Skærmbillede af Amazon Prime Video Player Streaming Safe House, mens du er forbundet til StrongVPN

Jeg testede 5 forskellige amerikanske placeringer og hver af dem fjernede Prime -video let

Jeg havde heller ingen problemer med at få adgang til det med StrongDNS. Det er fantastisk, fordi du kan bruge det gratis med dit VPN -abonnement, og det gør det nemt at fjerne blokering af nyt indhold på din smarttv eller spilkonsol.

Hastighed – hurtigt på næsten alle placeringer

8.8

Strongvpn giver fremragende hastigheder på nærliggende servere og mest langdistance. Der var bare et par stædige servere, der var lidt langsomme.

Når vi tester en VPN’s hastighed, sikrer vi rimelige resultater ved at gennemføre test fra det samme sted og bruge den samme forbindelse. Det gør det lettere at sammenligne forskellige tjenester, og vi tester også hver server mindst 10 gange, før vi opretter gennemsnit. Når jeg vurderede StrongVPNs hastigheder, fokuserede jeg på følgende faktorer:

Skærmbillede af et hastighedskort, der viser resultater på forskellige StrongVPN -servere

 • Download hastighed. Den tid det tager for information at nå din enhed. At have lave downloadhastigheder kan hindre din evne til at streame uden buffer eller downloade filer hurtigt. Det måles i megabyte pr. Sekund (Mbps).
 • Upload hastighed. Dette måles også i MBPS og angiver den tid, der kræves til at sende data, såsom at uploade en video eller sende en e -mail.
 • Ping. Dette er især vigtigt for online spil. Det måles i millisekunder (MS) og demonstrerer, hvor hurtigt et system kan reagere på en handling (klik og knaptryk).

Jeg mistede kun 6% af min hastighed på nærliggende servere og 45% på fjerne

VPN har også den bedst tilgængelige funktion, der forbinder dig til den hurtigste server til din placering. Til min overraskelse er det ikke altid den nærmeste. Min kollega, der udfører hastighedstests, er i London, UK, så jeg forventede, at London -serveren ville have de bedste hastigheder. Dog havde hun det laveste hastighedstab på en server i Paris, Frankrig.

Skærmbillede af OOKLA -hastighedstest udført uden VPN tilsluttet og mens du er forbundet til StrongVPN

Pinghastighederne og uploadhastighederne holdes også godt i vores OOKLA -hastighedstest

Alle ovennævnte hastighedstest blev udført under anvendelse af Wireguard -protokollen. Dette er den hurtigste VPN -tunnel, og du kan forvente at få meget langsommere resultater, når du bruger OpenVPN, især hvis du også tænder for scramble -funktionen.

Mens der er hurtigere VPN’er derude, er jeg stadig imponeret over StrongVPNs samlede præstation. Det gav mig nogle af de hurtigste hastigheder i nærheden, jeg nogensinde har set. Og det er temmelig almindeligt at finde et par langsomme servere på enhver VPN (som normalt er forårsaget af overfyldning). Med kun et par flere justeringer kunne Strongvpn ende med at blive en af ​​de hurtigste omkring.

Gaming – Lav ping og let at konfigurere på spilenheder

10.0

Strongvpn er hurtig nok til spil uden forsinkelse. Den vigtigste faktor, mens du spiller, er din ping. Hvis det er for langsomt, reagerer din karakter ikke med det samme på dine kommandoer, og spillet holder op med at være sjov. Det er optimalt at have en ping under 85 ms for at undgå forsinkelse.

Jeg har haft pinghastigheder under 85 ms, selv på nogle servere i USA, cirka 6.000 km væk fra min placering. Så, Der er en god chance for, at du kan finde en server til glat spil på enhver afstand.

Skærmbillede af CS: Gå og spilles på en Windows -bærbar computer, mens du er tilsluttet StrongVPN

Jeg kunne løbe, hoppe, skyde og ducke uden ekstra forsinkelser eller stamming

VPN kan ikke installeres direkte på spilkonsoller, men du kan indstille den på din router for at beskytte enhver enhed, der er tilsluttet din WiFi. Du kan også konfigurere StrongDns til din spilkonsol såsom PlayStation 5 og 4, samt Xbox One og Xbox 360. Generelt er der virkelig ikke noget andet, som Strongvpn kunne gøre bedre i denne kategori. Det er en af ​​de bedste VPN’er til spil.

Servernetværk – Mangler et par populære lande og funktioner

7.0

Med 950 servere i 30 lande, Strongvpn har et ret lille netværk. På den positive side tilbyder det en god mængde placeringer på byniveau og et meget stort antal IP-adresser (som reducerer overfyldning). Men det mangler også mange lande, som andre VPN’er inkluderer. For eksempel kan du ikke oprette forbindelse til noget land i Afrika.

Skærmbillede af Strongvpn

Strongvpn har også en søgemulighed, så det er lettere at finde den rigtige server

Det dækker over 15 lokationer i USA, Så amerikanske beboere kan oprette forbindelse til en server, der er tættest på dem for at få de bedste hastigheder. Foruden USA har StrongVPN multi-by-servere i Storbritannien, Canada, Australien og Frankrig.

Alle dens servere ejes og drives helt af Strongvpn. Dette er fantastisk, da det betyder, at ingen tredjepart har adgang til dine data, hvilket forbedrer dit privatliv. Plus, det bruger kun fysiske servere. Nogle VPN’er bruger virtuelle servere, der er placeret et andet sted end det listede land. Dette kunne have hjulpet Strongvpn med at tilføje flere lande, men jeg værdsætter, at hver server faktisk er så langt væk, som du tror, ​​det vil være.

Udover at tilbyde flere placeringer, Jeg ville også ønske, at StrongVPN inkluderede dedikerede IP -adresser. Mange VPN’er lader dig betale ekstra for at få en, og de kan være nyttige, især hvis du kører et websted. Du kan prøve en VPN med dedikerede IP -adresser og et større servernetværk på denne liste.

Sikkerhed – sikkert med mange nødvendige funktioner

9.0

Strongvpn er en sikker udbyder. Det tilbyder ikke så mange sikkerhedsfunktioner som nogle af de bedste VPN’er derude, men Det har et stærkt grundlag med en lang række sikkerhedsprotokoller og kryptering af militær kvalitet. Du kan også tilsløre din trafik ved hjælp af scramble -funktionen, som kan hjælpe dig med at undgå strenge firewalls og VPN -blokke.

VPN tilbyder også andre funktioner, såsom en automatisk dræbskontakt, der afskærer din internetforbindelse, hvis VPN -forbindelsen falder. Der er også DNS ​​-lækagebeskyttelse, der forhindrer din internetudbyder i at se, hvilke websteder du besøger. Split tunneling er tilgængelig, Så du kan beslutte, hvilke apps der skal bruges sammen med VPN, mens du lader andre apps få adgang til internettet direkte.

Derudover, StrongVPN understøtter flere VPN -protokoller, herunder Wireguard, OpenVPN (UDP og TCP), IKEV2 og L2TP, hvilket tilbyder forskellige niveauer af kryptering og sikkerhed, der passer til forskellige behov og brugssager. De eneste betydningsfulde funktioner, den mangler, er en annonceblokker og multihop. Disse ville være dejlige, men de er ikke nødvendige for at holde dig i sikkerhed.

Kryptering af militær kvalitet

StrongVPN bruger AES-256 kryptering til at beskytte dine vigtige data og sikre privatlivets fred og sikkerhed.

Skærmbillede af en test udført på iPleak.net, mens du er forbundet til StrongVPN

Det er næsten umuligt at bryde AES 256-bit kryptering, så det skjulte altid min placering

Dette repræsenterer den mest robuste krypteringsstandard, der i øjeblikket er tilgængelig, ansat af regeringer og militærer globalt for at sikre deres fortrolige data. Alle Premier VPN’er bruger dette niveau af kryptering og placerer StrongVPN i Distinguished Company.

Kill switch

Strongvpn tilbyder en dræbskontakt til sine desktop -apps, men ikke til mobil. Det er ikke aktiveret som standard, så jeg anbefaler, at du tænder det manuelt til dine Windows, Mac eller Linux -enhed. Det forhindrer datalækager ved automatisk at afbryde dit internet, hvis VPN -forbindelsen falder. Dette sikrer, at din online aktivitet og din rigtige IP -adresse ikke udsættes for din internetudbyder eller andre nysgerrige øjne, hvis VPN -forbindelsen mislykkes.

Scramble

Når den er aktiveret, Scramble -funktion skjuler det faktum, at du bruger en VPN, At gøre det vanskeligere at opdage og blokere din VPN -trafik. Dette kan hjælpe dig med at få adgang til internationalt indhold og gennemse internettet mere frit, mens du opretholder dit privatliv og sikkerhed. Scramble -funktionen fungerer kun med OpenVPN -protokollen.

Privatliv – holder ingen logfiler, men med base i USA

8.0

Strongvpn tilbyder meget, når det kommer til privatlivets fred, men der er 2 problemer, det kan løse. Privatlivspolitikken er fremragende, og jeg tror, ​​den ikke vil gemme nogen af ​​dine oplysninger. Det er dog placeret i et af de værste lande for privatlivets fred. Politikken er heller ikke revideret, hvilket er en fantastisk måde for en VPN at bevise, at den holder sig til sine påstande.

Opbevarer Strongvpn logfiler? Ingen

Den eneste information, som StrongVpn logger om dig, er dine betalingsoplysninger og din e -mail. Begge er påkrævet for at oprette din konto. Det logger eller deler ikke nogen oplysninger relateret til din online aktivitet, såsom din browserhistorie, tidsstempler eller IP -adresser.

Var Strongvpn revideret? Ingen

desværre, Strongvpn er ikke blevet uafhængigt revideret. De bedste VPN’er gennemgår regelmæssige revisioner for at bevise deres krav på ikke-loger. Nogle offentliggør også en warrant kanary for at advare brugere om eventuelle dataanmodninger, som virksomheden har modtaget. Så for at være sikker på, at StrongVPN virkelig er en service uden logs, vil jeg gerne se, at den offentliggør en gennemsigtighedsrapport eller foretager en sikkerhedsrevision.

Baseret i USA

Strongvpn er baseret i Winter Park, Florida. Dette er ikke det mest gunstige sted for VPN -hovedkvarteret, Da det betyder, at virksomheden er forpligtet til at udlevere dine data, hvis det anmodes om af retshåndhævelse. Da USA er en del af 5 Eyes Alliance, ville dine data ikke kun være tilgængelige for de amerikanske myndigheder, men også for Storbritannien, Canada, Australien og New Zealand. VPN har dog en streng politik uden loger, så det ville ikke have noget at dele.

Fungerer Strongvpn i Kina? Ja

Ifølge StrongVPNs kundesupport fungerer VPN i Kina. Jeg fik dog at vide, at mange af dets servere for nylig er blevet blokeret, og de arbejder på en løsning til at omgå blokke. Supportagenten fortalte mig også, hvilke servere der i øjeblikket fungerer der, som jeg virkelig værdsætter.

Skærmbillede af en samtale med Strongvpn

Du vil også bruge StrongVPNs scramble -funktion, når du er i restriktive lande

Selvom den kinesiske regering har forbudt adskillige VPN’er, er de typisk ikke målrettet mod individuelle brugere af disse tjenester. Jeg vil dog råde dig til at gøre dig bekendt med reglerne, før du beslutter at bruge en VPN i Kina.

Torrenting – Gode hastigheder og privatlivsfunktioner til P2P

9.0

Strongvpn tillader P2P -overførsler på alle dens servere. Da det også har en streng politik uden logs, robuste sikkerhedsfunktioner og gode hastigheder på de fleste servere, Jeg kan anbefale det som et godt valg til torrenting.

Jeg kunne downloade 1.62 GB -fil Night of the Living Dead på cirka 3 minutter uden VPN tilsluttet. Med stærk VPN kunne jeg afslutte downloadet på cirka 5 og et halvt minut. Så, Ændringen i hastigheder var næppe mærkbar.

Mens torrenting generelt er lovligt i de fleste lande, er det ikke. For at sikre, at du forbliver inden for lovens rammer, anbefales det at begrænse dine torrentingaktiviteter til filer, der er i det offentlige rum.

Installation og apps

10.0

Strongvpn er let at bruge, og hver app er temmelig ens. Designet er enkelt, og du skal ikke have nogen problemer med at navigere rundt. Der er en stor forbindelsesknap på hovedskærmen sammen med placeringen. Du klikker på placeringen for at trække serverlisten op, og alt andet er under fanen Indstillinger, som du får adgang til ved at klikke på COG i øverste højre hjørne.

Skærmbillede af Strongvpn

Jeg anbefaler at tænde for dræbskontakten på optionsskærmen før noget andet

Der er 5 faner i menuen Indstillinger. Det vigtigste er fanen “Indstillinger”, der giver dig mulighed for at få adgang til Kill Switch og indstille forbindelsesfunktioner (Auto Reconnect, Connect on Launch, Connect on Startup). Resten er temmelig selvforklarende, som Protocol & Update.

Opsætning og installation

Apps kan installeres i et par klik. Du kan finde installationslinkene til alle understøttede operativsystemer på VPNs websted såvel som manuelle opsætningsvejledninger til hver af disse platforme.

Skærmbillede af en liste over operativsystemer, som StrongVPN kan installeres manuelt på

De detaljerede opsætningsvejledninger er tydeligt skrevet og gør det nemt at komme i gang

Det tog kun 2 minutter at indstille det på min Windows -bærbare computer. Det er lige så let at konfigurere på Mobile, hvor du kan finde det i den relevante App Store. Derudover giver den smarte DNS -funktion dig mulighed for at tilslutte den på enhver enhed med DNS -indstillinger på 5 minutter eller mindre. Alt hvad du skal gøre er at få DNS ​​-nummeret fra din konto på StrongVPNs websted og indtaste det på din enhed.

Enhedskompatibilitet

Strongvpn har oprindelige apps til Windows, Android, Mac, iOS, Fire TV og Chrome OS. Her er de største forskelle mellem StrongVPNs apps til forskellige platforme:

Windows Mac Android iOS Fire TV
Protokol OpenVpn,
Wireguard,
IKEV2,
SSTP,
L2TP
OpenVPN, Wireguard,
IKEV2,
Ipsec,
L2TP
OpenVpn,
Wireguard,
IKEV2
Wireguard,
IKEV2,
Ipsec
OpenVpn,
Wireguard,
IKEV2
Kill switch
Opdel tunneling

Du kan installere det på routere såvel som på andre enheder, der ikke har native app -support. Du har også muligheden for at købe en router med StrongVPN forudinstalleret.

Desktop – Apps til Windows og Mac

Strongvpns Windows og Mac -apps er ret ens. Den største forskel er farven – mens Windows -appen er mørk, er Mac -appen hvid. Der er dog en mulighed for at skifte til mørk tilstand på Mac ved at gå til tema i appens generelle indstillinger.

Kill -kontakten er ikke aktiveret som standard, så jeg foreslår, at du tænder den umiddelbart efter installation af appen for at forhindre utilsigtede IP -eksponeringer. Derudover er standardprotokollen Wireguard. De fleste premium VPN’er bruger OpenVPN som deres standard VPN -tunnel, så dette var lidt overraskende.

Android og iPhone (iOS)

Mobilapps er godt designet, lette at bruge og tilbyder en række funktioner der imødekommer forskellige behov. Der er ikke så mange sikkerhedsprotokoller som på desktop -apps, men begge inkluderer Safe og Fast Wireguard.

En af de fremtrædende funktioner i StrongVPNs Android -app er den splittede tunnelingsfunktion. Denne funktion giver brugerne mulighed for at vælge, hvilke apps der bruger VPN -forbindelsen, og hvilke der bruger den almindelige internetforbindelse. Dette er især nyttigt, hvis du vil få adgang til geo-begrænset indhold, mens du stadig bruger din almindelige internetforbindelse til andre opgaver.

Jeg kunne også godt lide at have evnen til at chatte med kundesupportmidler direkte inden for appen, uden at skulle skifte mellem forskellige apps eller platforme for at få hjælp.

desværre, Strongvpns mobile apps har i øjeblikket ikke en dræbskontakt. Dette kan være en potentiel sikkerhedsrisiko, især hvis du ofte bruger offentlig WiFi eller andre ikke -betroede netværk.

Browserudvidelser til krom

En browserforlængelse er tilgængelig for Chrome, men kun som en proxy, Ikke en fuldgyldig VPN. Dette betyder, at du kan bruge det til at ændre din IP -adresse på browserniveau, men dine data bliver ikke krypteret. Derudover får du kun adgang til 14 serverplaceringer med halvdelen af ​​dem i USA.

Apps til Amazon Fire TV

Strongvpn tilbyder en dedikeret app til Amazon Fire TV -enheder. Appen er tilgængelig på Amazon Appstore, og du kan installere den direkte fra enheden – Det kræver ikke nogen manuel installation. Det understøtter alle større VPN-protokoller og tilbyder kryptering af høj kvalitet, hvilket gør det nemt for brugerne at sikre deres streaming- og browsingaktivitet.

Et tip til Fire TV er at sikre dig, at du har den nyeste version installeret. Dette skyldes, at appen muligvis ikke fungerer korrekt på ældre versioner af softwaren. For andre smarte tv’er skal du oprette forbindelse til proxyservere over stærke DNS eller tilslutte din router. Sådan kan du også forbinde dine spilkonsoller til VPN.

Routerkompatibilitet

StrongVPN understøtter en lang række routere, inklusive dem fra Asus, Netgear og Linksys, blandt andre. Dette er en fantastisk mulighed, hvis du vil beskytte alle dine enheder uden at skulle installere separate VPN -apps på hver enhed. Det giver dig også mulighed for at kryptere og ændre din forbindelse på enhver enhed, herunder Rokus, Chromecast, Xbox, Playstation og Nintendo Game Consoles.

Du kan finde detaljerede installationsvejledninger til alle understøttede routere på VPNs websted. Hvis du ikke ønsker at gider med manuel installation, kan du købe en router med StrongVPN forudinstalleret (alle med Sabai OS).

Samtidige enhedsforbindelser

StrongVPN tillader 12 samtidige enhedsforbindelser, hvilket burde være mere end nok for de fleste almindelige brugere. Dette er meget generøst, da de fleste premium VPN’er kun lader dig bruge deres apps på 5 enheder. Jeg bemærkede ikke noget fald i ydeevne, da jeg brugte VPN på 3 telefoner og 2 bærbare computere på samme tid. Så dette er kun endnu et område, hvor Strongvpn virkelig skiller sig ud.

Strongswan

Open source, modulær og bærbar IPsec-baseret VPN-løsning

Få den nyeste open source gplv2-version nu, eller lær mere om Kommerciel licens muligheder

Strongswan er en omfattende implementering af Internet Key Exchange (IKE) protokoller, der tillader sikring af IP-trafik i politik- og rutebaseret Ipsec scenarier fra enkle til meget komplekse.

Funktioner

Nedenfor finder du nogle af nøglefunktionerne i Strongswan. Mere information og hvordan-tos findes i dokumentationen.

Internet Key Exchange (IKE)

 • Implementerer IKEV2 (RFC 7296) Key Exchange Protocol (IKEV1 understøttes også)
 • Fuld testet understøttelse af IPv6 IPsec Tunnel and Transport Mode -forbindelser
 • Dynamisk IP -adresse og interfaceopdatering med Mobike (RFC 4555)
 • Automatisk indsættelse og sletning af IPSec-policy-baserede firewall-regler
 • NAT-TRAVERSAL via UDP-indkapsling og Port Floating (RFC 3947)
 • Support af IKEV2 -meddelelsesfragmentering (RFC 7383) for at undgå problemer med IP -fragmentering
 • Død peer -detektion (DPD, RFC 3706) tager sig af dinglende tunneler
 • Virtuel IP -adressepool administreret af Ike Daemon, DHCP, RADIUS eller SQL -databasen
 • Implementerede RFC’er og internetudkast

Modularitet

 • Et modulært plugin -system giver stor udvidelse og fleksibilitet
 • Plugins kan levere kryptoalgoritmer, legitimationsoplysninger, godkendelsesmetoder, konfigurer, adgang til IPsec og netværksstabler og mere
 • Valgfri indbygget integritet og kryptotest for plugins og biblioteker

Autentificering / kryptografi

 • Sikker IKEV2 EAP-brugergodkendelse (EAP-SIM, EAP-AKA, EAP-TLS, EAP-TTLS, EAP-PEAP, EAP-MSCHAPV2 osv.)
 • Valgfri videresendelse af EAP-meddelelser til AAA-server via EAP-Radius-plugin
 • Support af IKEV2 Multiple Authentication Exchanges (RFC 4739)
 • Godkendelse baseret på x.509 certifikater eller foruddelte nøgler
 • Brug af stærke signaturalgoritmer med signaturgodkendelse i IKEV2 (RFC 7427)
 • Support til CRLS og OCSP (RFC 6960)
 • Opbevaring af private nøgler og certifikater på et smartcard (PKCS #11 -interface) eller beskyttet af en TPM 2.0
 • Support af NIST elliptiske kurve DH -grupper og ECDSA -underskrifter og certifikater
 • Support af X25519 Elliptic Curve DH Group (RFC 8031) og ED25519 Signaturer and Certificate (RFC 8420)
 • Trusted Network Connect kompatibel til PB-TNC (RFC 5793), PA-TNC (RFC 5792), PT-TLS (RFC 6876), PT-EAP (RFC 7171) og Swima for PA-TNC (RFC 8412)

Portabilitet

 • Kører på Linux 2.6, 3.X, 4.X, 5.x og 6.X kerner
 • Er blevet portet til Android, FreeBSD, MacOS, iOS og Windows
 • Integration i Linux desktops via NetworkManager Plugin
 • En Android -app er tilgængelig

Strongvpn Review: Er det så “stærkt”, som det hævder at være?

Hvis du overvejer at få en ny VPN til privatliv, streaming, torrenting eller hvad, kan du tænke på StrongVPN. Selvom det ikke er en meget populær tjeneste, er mange mennesker interesseret i en dybdegående StrongVPN-gennemgang for 2023 for at se, hvor godt denne service er kommet igennem årene.

Faktisk taler vi om et ret gammelt barn på blokken, da tjenesten opstod i 2005 og brugte meget tid på at gøre, hvad den ved bedst. Dagens Strongvpn -test fortæller dig alt hvad du har brug for at vide om det, og om det er værd at dine penge eller ej.

Dette er en premium -service uden gratis planer eller en gratis prøve, så hvis du er interesseret i at købe den, bliver du nødt til at udskifte dine penge med det samme. StrongVPN er en amerikansk-baseret service med nogle interessante og nogle mindre interessante funktioner, som vi tjekker ud i denne analyse. Når vi nærmer os slutningen af ​​denne gennemgang, giver jeg dig også et par alternativer til StrongVPN såvel som at sammenligne dens pris med dens konkurrence. Bortset fra det, vil vi tale om dens appstøtte, streaming, hastigheder, spil, torrenting og selvfølgelig – privatliv og sikkerhed.

Når det er sagt, synes jeg det er et godt tidspunkt at starte denne anmeldelse og lade dig lære mere om Strongvpn. Lad os se, om denne udbyder har noget spændende at tilbyde, og hvis ikke, definere dine alternativer i form af bedre, mere pålidelige premium -tjenester.

De 3 bedste alternativer til Strongvpn:

3000 servere

94 dækkede lande

30 dage Money-Back-garanti

5 samtidige forbindelser

Månedlig pris
Vores mening: En af de bedste VPN derude!
Brugervenlighed
Kunde support
Værdi for pengene

8100 servere

91 dækkede lande

45 dage Money-Back-garanti

7 samtidige forbindelser

Månedlig pris
Vores mening: Streng no-log-politik, billigste VPN-service
Brugervenlighed
Kunde support
Værdi for pengene

5400 servere

59 dækkede lande

30 dage Money-Back-garanti

6 samtidige forbindelser

Månedlig pris
Vores mening: Fremragende valg til privatlivets fred og anonymitet
Brugervenlighed
Kunde support
Værdi for pengene

Strongvpn Brugeroplevelse og enhedsstøtte

Okay, så lige i begyndelsen af ​​denne gennemgang er vi nødt til at tale om StrongVPNs enhedskompatibilitet. Vi taler uden tvivl om en premium -service med masser af understøttede enheder, som altid er velkommen. Det er ikke på niveau med ExpressVPN, men hey – det er stadig anstændigt.

StrongVPN understøtter platforme som Windows, Android, iOS, Linux, MacOS og yderligere platforme som Kodi, Linux, Fire TV, Routere og mange andre. Det fantastiske ved dens apps er, at de er lette at installere og bruge, omend, de er ikke de mest moderne.

Interessant nok så jeg, at tjenesten fungerer på Nokia Maemo og Symbian – to meget forældede systemer. Da jeg ikke bruger Nokias gamle telefoner, kunne jeg ikke teste disse apps. Ikke desto mindre, med hensyn til samtidige forbindelser, er Strongvpn temmelig stærk.

Du får 12 af dem pr. Abonnement, hvilket er mere end ExpressVpn og Nordvpn kombineret. Mens jeg er ved det, kan du tjekke min Nordvpn vs ExpressVpn Duel – det er en ret interessant. Lad os nu gå videre for at lette brugen.

Desktop og mobile apps

I denne StrongVPN -gennemgang for 2023 brugte jeg denne udbyder på flere systemer, hvoraf nogle inkluderer Windows og iOS. Jeg er ikke en Android -fyr, og jeg har ikke nogen Android -enheder, men jeg kan fortælle dig, at bedømme efter mine bekendte oplevelser, er dens Android -app ikke halvt dårligt.

Strongvpn Windows

På Windows ser StrongVPN -app temmelig forenklet ud. Du får en grøn forbindelsesknap med dine grundlæggende oplysninger, der er vist ovenfor – selv din IP er her. Lige over forbindelsesknappen er en anden knap til åbning af serverlisten.

For at oprette forbindelse vælger du landet fra serverlisten, klik på Gem og bruger derefter forbindelsesknappen til at etablere en forbindelse – lidt mere kompliceret end det skal være. Gearikonet i øverste højre hjørne åbner indstillinger, og her har du flere kategorier.

I fanen Indstillinger kan du aktivere en dræbskontakt og ændre visse adfærdsmæssige indstillinger. I fanen Protokol kan du vælge en række protokoller, mens information, diagnostik og opdateringsfaner er ikke-VPN-relaterede og ikke bliver åbnet meget ofte.

Kort sagt, jeg kan fortælle dig det Strongvpns app på Windows er anstændigt, omend, jeg vil gerne se kortere forbindelsestider og et mere moderne look. På iOS følger StrongVPN en lignende tendens, og appen ser mere eller mindre identisk ud, men i en lodret tilstand.

Strongvpn iOS

Interessant nok tilbyder appen et godt udvalg af protokoller, selv på iOS, da du stadig kan vælge fra Wireguard, IKEV2 og IPSEC. Appen understøtter endda Siri -genveje, hvilket gør det lettere at bruge på grund af dens fremragende iOS -integration.

TV -apps

Gå videre med denne gennemgang af Strongvpn, jeg tror, ​​vi er nødt til at diskutere dens tv -apps. I modsætning til mange ukendte premium -tjenester, der mislykkes i denne henseende, understøtter StrongVPN faktisk et godt antal platforme, der har ordet “TV” i dem.

For det første tilbyder det en indfødt Firestick TV -app, som du kan downloade fra Amazon gratis. Dette betyder, at opsætningen er enkel for denne platform, og du behøver ikke at ty til forskellige løsninger. Da den har en fantastisk Android -app med masser af funktioner, er StrongVPN også et godt valg til Android TV.

Med ordentlig support til disse tv’er kan du bruge appen med tv-mærker som Sharp, Xiaomi, Philips og andre Android-baserede tv’er. En anden platform, jeg nævnte kort, er Kodi. Som en solid Kodi VPN giver det dig mulighed for at installere den på denne streamingtjeneste og fjerne blokering af geo-begrænsede platforme.

Husk dog, at StrongVPN kun understøtter OpenVPN/IPSEC-protokoller i dette tilfælde, så Wireguard og dens førsteklasses præstation er ude af ligningen-i det mindste på Kodi.

Gaming -apps

Strongvpn annonceres ikke som en Gaming VPN, og dets spilfunktioner blæser ikke dig væk, hvis vi taler om hastigheder og ydeevne. Under min test fandt jeg imidlertid, at det fungerer med spilkonsoller og endda tilbyder en smart DNS -funktionalitet til streaming på konsoller.

Med smart DNS behøver du ikke at gennemgå en kompleks opsætning, omend får du heller ikke alle fordele ved en VPN. Hvis du vil nyde disse fordele på din spilkonsol, kan du overveje at oprette StrongVPN på en router, som forresten er en legitim vej at gå.

I dette tilfælde fungerer det på enhver spilkonsol – PlayStation, Xbox, Nintendo Switch eller enhver anden. Jeg formåede at indstille det på min PS5, men hvis du har en Xbox -konsol eller anden anden, er installationsprocessen næsten den samme

Router support

En ting, der overraskede mig, er, hvor god StrongVpns routerstøtte er. Du har mange muligheder her, og den nemmeste er at få en forudindlæst StrongVPN-router. Virksomheden samarbejdede med Sabai, og du kan købe en router med denne service, der er forudinstalleret direkte gennem sit websted.

Den billigste router er omkring $ 150, og det er en Asus -router drevet af Sabai. Du kan også få et specielt WiFi 6 Mesh VPN -bundt, der er tæt på $ 900, men pakker meget bedre ydelse og giver mulighed for flere samtidige forbindelser.

Hvis du hellere vil oprette en VPN på en router, skal du vide, at StrongVPN understøtter følgende modeller:

 • Asus Router OS
 • Sabai Router OS
 • Tomatrouter OS
 • Dd-wrt router os
 • Mikrotik Router Os

Alle disse modeller er dækket af vejledninger og trin-for-trin-guider, så der er masser af oplysninger at få. Selv hvis du er en nybegynder, kan du installere StrongVPN på en router – hvis den understøttes – og hvis ikke, bliver du nødt til at blinke din firmware, hvilket er den sidste udvej, især hvis du er uerfaren.

Er StrongVpn sikker og sikker? Alle undersøgte sikkerhedsfunktioner

Hver gang jeg gennemgår en VPN, er det vigtigste afsnit om sikkerhed og privatliv. En VPN skal være sikker og sikker, og den skal være i stand til at skjule din IP -adresse og bevare dit privatliv i den farlige online verden. Lad os se, om StrongVpn er op til opgaven i denne anmeldelse.

256-bit kryptering

Strongvpn er ikke særlig funktionsrige og for prisen kan du sige, at det er gennemsnitligt. En god funktion, som jeg altid bifalder, er kryptering af bankkvalitet eller 256-bit AES-kryptering. Det er ikke afhængigt af protokollen, så hver protokol giver dette niveau af kryptering.

Dette er meget praktisk, da vi taler om den stærkeste kryptering, der bruges af banker, militæret og regeringer over hele verden. Omvendt bruges det også af de sikreste VPN -udbydere på markedet, så du kan være sikker på, at det ubesværet beskytter din online identitet.

Automatisk dræbskontakt

En anden funktion, der er værd at nævne, er Kill Switch. StrongVPNs Kill Switch fungerer ved at forhindre internetadgang, hvis din VPN er frakoblet. Hvis du aktiverer det, og du ikke opretter forbindelse til en server, lukker det din forbindelse helt, og du vil ikke være i stand til at gå online.

Dette er afgørende for at forhindre potentielle IP -lækager, der kan bringe dit privatliv i fare. Kill -kontakten vil også deaktivere din trafik, hvis du tidligere er forbundet med en VPN, og du mister forbindelsen uventet, så det fungerer på begge måder.

Jeg havde ikke nogen forbindelsesproblemer under denne Strongvpn -test, men da jeg aktiverede dræbskontakten, kunne jeg ikke gå online, uanset hvad jeg prøvede. Så ja – det fungerer fejlfrit.

Flere VPN -protokoller

Strongvpn tilbyder også flere protokoller, som jeg værdsætter. Selvom jeg tror, ​​det kunne fjerne en protokol eller to, fordi nogle af dem ikke anbefales. For eksempel er SSTP en meget usikker protokol, der heller ikke er særlig hurtig.

Strongvpn -protokoller

Expressvpn havde det – fjernet det – og jeg savnede det ikke siden da. Bortset fra SSTP, får du også OpenVPN, IKEV2, Wireguard og L2TP. Wireguard er min favorit på grund af de hurtigste hastigheder og stabil ydeevne, såvel som kryptografi i topklasse.

OpenVPN og IKEV2 er standard, nu forældede protokoller, men de fungerer stadig godt. L2TP er her for at sikre korrekt støtte til stort set enhver platform, og det er en balance mellem hastigheder og sikkerhed. Generelt er protokollvalget anstændigt, og jeg er glad for, at vi får valgt Wireguard.

Strongdns

En funktion, jeg er glad for at have, er StrongDns. StrongDNS er udbyderens førsteparts DNS-service, hvilket betyder, at den drives direkte af virksomheden i henhold til dets praksis uden logging. Dette betyder, at du undgår tredjeparts DNS-tjenester, der ofte gemmer logfiler og sporer dine online aktiviteter.

Med stærke d. For ikke at nævne, at StrongDNS fungerer på alle platforme, så du er altid beskyttet af det, uanset hvilken platform du er på.

Split tunneling (kun Android)

På Windows og iOS kunne jeg ikke finde delt tunneling, hvilket fik mig til at føle mig lidt skuffet. En af mine bekendte rapporterede dog denne funktion på Android. Det er sådan et underligt valg af design, men i det mindste kan du bruge delt tunneling med denne VPN på din Android -telefon eller tablet.

Desværre ved vi ikke, om denne funktion nogensinde vil gøre det på andre platforme. Men efter min mening ville det være en enorm forbedring, da dens apps er langt fra det værste, og de tilbyder stor kompatibilitet med en bådbelastning med platforme og enheder.

Strongvpn IP og DNS lækketest

De sikkerhedsfunktioner, jeg nævnte i denne Strongvpn -gennemgang for 2023, er gode på papir. Men hvad med at sætte dem til en reel test? Nå, for at gøre det, tilsluttede jeg mig til en amerikansk server og testede den ved hjælp af flere websteder for at se, om der er lækager.

Først besøgte jeg iPleak.Net for at kontrollere, om mine rigtige IP- og DNS -adresser vises.

Strongvpn ip læk 1

Som du kan se, viser skærmbilledet ovenfor, at kun mine nye IP/DNS -adresser opdages, og de er begge baseret i USA. Så langt så godt. Men hvad med webstedet BrowserLeaks.com – vil det vise de samme resultater?

Strongvpn ip læk 2

Endnu en gang er resultaterne store. Dette websted registrerede heller ikke min virkelige østeuropæiske IP/DNS, hvilket betyder, at StrongVpn er i stand til at bevare dit privatliv og holde din opholdssted helt anonym – godt stykke arbejde!

Har det en politik uden logging?

En vigtigere ting i denne Strongvpn -gennemgang er fortrolighedspolitikken. Strongvpn er ikke en service, du først ville tænke på, når du taler om privatlivets fred. Det betyder dog ikke, at det vil skuffe dig i denne henseende. Lad os tale lidt om virksomheden.

Strongvpn ejes af Ziff Davis. Hvis navnet lyder velkendt, er det et firma fra New York, der står bag nogle af de mest relevante mærker i denne og mange andre brancher. Ziff Davis ejer IGN og ydmyge spil, for eksempel.

Det ejer også IpVanish (se min Ipvanish -test), Sugarsync og kryptering.mig. Ligesom Ziff Davis er StrongVPN baseret i USA, hvilket burde rejse nogle bekymringer. Det er trods alt et 5 øjne land, og disse lande er kendt for overdreven overvågning og dataindsamling.

Udbyderen er dog ikke kendt for logning, og indtil videre havde den ikke nogen data-leaking hændelser som nogle af dens rivaler fra det samme land. Vital at nævne er, at det hidtil ikke har haft.

Hvilke oplysninger gemmes ikke?

Uanset hvad opdaterer StrongVPN sin privatlivspolitik ofte, så du får altid de friske oplysninger. Lige i starten begynder fortrolighedspolitikken med denne erklæring:

Strongvpn log

Som du kan se, bekræfter StrongVPN, at det er en ikke-log VPN, der oversættes til ikke at gemme dine personlige data, gennemse historie, IP-adresse, forbindelseslogfiler eller noget andet. Ud over, Virksomheden hævder, at det ikke sælger dine oplysninger til tredjepart.

Da det er en premium -service, er det normalt, da virksomheden allerede tjener penge gennem abonnementer. Privatlivspolitikken er kort og kortfattet, og vi bekræftede alt, hvad vi læste med supportteamet, så på trods af ingen sikkerhedsrevisioner er udbyderen stadig pålidelig.

Hvilke oplysninger gemmes?

Jeg kan godt lide, at tjenesten er meget gennemsigtig med de oplysninger, den indsamler. Disse oplysninger er minimale, og data som din e -mail -adresse og betalingsoplysninger nævnes. StrongVPN gemmer også data som dit fulde navn, kreditkort og faktureringsadresse, hvis du bruger et kreditkort til at betale.

Derudover bruger virksomheden cookies, når de gennemser sit websted, men de har ingen identificerbare oplysninger. Du kan også deaktivere dem, og webstedet fungerer stadig uden problemer. De oplysninger, som virksomheden tilbyder, bruges normalt til fejlfinding og vedligeholdelse.

Endnu bedre – Strongvpn er GDPR-kompatibel, hvilket sikrer stor databeskyttelse generelt. De bruger også kryptering, adgangskoder og fysiske sikkerhedsforanstaltninger til at sikre de gemte oplysninger, som alt sammen er godt forklaret i fortrolighedspolitikken.

Strongvpn til streaming: Streamingplatforme testet

En anden vigtig faktor i vores Strongvpn -gennemgang er streaming. Indtil videre har denne udbyder vist sig at være sikker, sikker og uden at gå på kompromis med logfiler. Men når jeg tænker på alt, hvad jeg ved om det, troede jeg, det ville være interessant at se, hvor godt det klarer sig streaming-klogt.

Og dermed testede jeg adskillige servere og serverplaceringer bare for at komme halvt tilfredshed. Ser du, Strongvpn er anstændig til streaming, Da det formåede at fjerne blokering af masser af populære streamingtjenester, især dem fra USA.

Tjenesten fungerede godt og fjernede selv bestemte biblioteker med streamingplatforme, hvor nogle af dem ikke lykkedes at arbejde med fejlmeddelelser. Jeg testede også Strongvpn ved hjælp af et par britiske servere, og det formåede at fjerne blokering af de mest populære tv -kanaler, hvilket var en overraskelse.

Indrømmet, udbyderen fungerede ikke med hver platform, og afhængigt af serverplaceringen blev jeg opdaget et par gange. Jeg bemærkede, at serveren i New York fungerer fint for USA-baserede streamingplatforme, mens servere i Miami og Atlanta ikke var så dygtige.

Med hensyn til streaming ydeevne og hastigheder er Strongvpn solid, men ikke den bedste. Det vil være i stand til at streame 720p og 1080p indholdsbufferfri, mens 4K-videoer på YouTube og andre tjenester har en tendens til at være lidt forsinket, når du bruger en server i udlandet.

Alt i alt kan vi sige, at StrongVpn er et anstændigt valg i denne henseende, omend må jeg indrømme, at jeg kan godt lide ExpressVPN og Cyberghost mere. Cyberghost er især imponerende med sine streaming -servere, og på grund af det er det også en af ​​mine foretrukne VPN’er til Apple TV.

Hastighedstest: Her er hvor hurtigt Strongvpn virkelig er

Hastighed og ydeevne er blandt de mest relevante ting, når de taler om pålidelige og stabile VPN -udbydere. Strongvpn er en stor udfordrer til test, fordi det tilbyder et utal af protokoller og serverplaceringer, hvilket gør testprocessen mere interessant.

Før jeg taler om det, lad mig hurtigt nævne de vigtige parametre. Først og fremmest er jeg placeret i Østeuropa, og mine oprindelige internethastigheder ser sådan ud:

Indfødte hastigheder

Dette er den ydelse, jeg får hver dag uden at bruge en VPN. Nu, når jeg testede Strongvpn, ville jeg have en god balance mellem og fjerne servere med en større accent på sidstnævnte. Og på grund af det brugte jeg fire serverplaceringer som Storbritannien, USA, Australien og Japan.

Derudover har StrongVPN ikke en automatisk indstilling til sine protokoller, så du skal manuelt vælge en. Da standardprotokollen er Wireguard, forlod jeg den sådan og gennemførte mine tests ved hjælp af den, da det giver mulighed for den bedst mulige ydelse.

Uden videre er min Strongvpn -test vedrørende upload/downloadhastigheder og latenstid udført, og resultaterne er nedenfor:

Strongvpn UK Speed

Strongvpn US Speed

Strongvpn Australia Speed

Strongvpn Japan Speed

Som du kan se, klarer Strongvpn sig relativt godt, men uden imponerende præstation. Faktisk ville jeg vove mig med at sige, at det ligner meget sin søster VPN ipvanish. Dette betyder, at det viser god ydelse på næsten servere, mens fjerne servere lider af øget latenstid og hastighedsfald.

Det værste resultat var på den australske server, mens den amerikanske server var brugbar – intet andet end det. Den japanske server faldt også mine hastigheder markant, og den britiske server var tættest på mine oprindelige hastigheder – som forventet. Vil du dog have en hurtigere udbyder?

I dette tilfælde er min anbefaling ExpressVPN – det tilbyder trods alt de bedste hastigheder, der i øjeblikket er tilgængelige.

Er Strongvpn god til spil?

Strongvpns spiloptræden er fremragende. Da det ikke er alt for hurtigt, skal du ikke forvente, at det fungerer som en mester. Jeg bemærkede dog, at spil med det på min Windows -pc og min iPhone 13 mini var en leg, uden mærkbare forsinkelser og stamming.

Selv min PS5 -spiloptræden var anstændig, så længe jeg brugte europæiske servere og et par servere i USA. Brug af servere i Asien (Singapore, Japan) og Australien/New Zealand bragte dog mit gameplay til et stammende rod med latenstid, der går over 200 ms på et tidspunkt.

I nogle få tilfælde blev jeg sparket ud af spillet i Apex Legends og Warzone, men det kan forventes fra en udbyder som denne og høj latenstid. Stadig er StrongVPN ikke en dårlig service, og hvis du har brug for en VPN til spil, kan det overvejes, hvis dine kriterier ikke er for høje.

Endnu en gang anbefaler jeg at bruge ExpressVPN i stedet, da det er meget hurtigere, men Nordvpn og dets Meshnet -funktion er gode til sikre LAN -fester og spil i grupper.

Kan jeg bruge StrongVpn til P2P og torrenting?

Som premiumudbyder viste denne i denne Strongvpn -anmeldelse for 2023, at den er i stand til torrenting. Jeg havde ikke nogen problemer med torrenting uanset den server, jeg brugte, da alle af dem er P2P-venlige, og de har alle bankkvalitets kryptering og stærkeDN’er.

Det betyder, at du fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt er sikkert at downloade torrents uden din internetudbyder, der snooper rundt på ryggen. For at sikre, at dette er tilfældet, tilsluttede jeg en tilfældig server fra listen, gik til 1337x og downloadede Linux Mint.

Strongvpn P2P

Skærmbillede ovenfor viser dig, at downloadet faktisk fungerede, og at mine hastigheder for det meste var uberørt. Husk, at din ydelse falder, når du bruger en server i udlandet, så til torrenting anbefaler jeg at holde mig til en server tæt på dig eller endda en i dit land.

Med privat internetadgang elskede jeg funktionen portvideresendelsesfunktion, som StrongVPN ikke understøtter. Sådan en skam, fordi det ville øge forestillingen yderligere. Men hey, det er derfor, privat internetadgang er bedre, plus, det er billigere i det lange løb.

Fungerer det i Kina og andre censurerede lande?

At omgå censur er en af ​​de sværeste ting at gøre, især i Kina. Den store firewall opdateres ofte for at holde VPN’er ude af landet, så mange udbydere fungerer ikke i 2023. Strongvpn, engang kendt som Safervpn, holder desværre denne tendens flydende.

Vores bekendte i Kina testede Strongvpn, men de kunne ikke få det til at fungere, selv når de valgte forskellige protokoller. Strongvpn hævder, at dens SSTP -protokol muligvis er et godt valg for firewall -begrænsninger, men som forventet, VPN virkede stadig ikke, når du brugte den.

Wireguard er ikke det bedste valg i denne henseende, og OpenVPN og IKEV2 kunne ikke omgå den store firewall fuldstændigt. Når vi forsøgte at oprette forbindelse til en VPN -server, stødte vores testere på øjeblikkelige blokke, hvilket forhindrede dem i at bruge en VPN.

Strongvpn har naturligvis ingen tilsløring, hvilket forklarer, hvorfor det er så hårdt at omgå den store firewall. Faktisk fungerer det heller ikke i Iran, som er et andet meget censureret land. I UAE fungerer Strongvpn, men under VPN -blokke i Tyrkiet tvivler jeg på, at det vil være fantastisk.

For øvrig har vi en liste over de bedste VPN’er til UAE, så hvis du er interesseret, skal du kigge. I det væsentlige anbefaler jeg ExpressVPN og Nordvpn i stedet for StrongVPN, da begge tjenester tilbyder tilsløring, der hjælper med at omgå firewall -begrænsninger.

Servere og serverplaceringer

En premium -service som denne skal tilbyde en stor serverpark, men desværre er det ikke tilfældet. Tegning fra min erfaring med Strongvpn indså jeg, at det kun har 950+ servere i 30+ lande omkring planeten.

Strongvpn -servere

Indrømmet, serverflåden er ikke lille på nogen måde, men for en betalt service … ja, du kan sige, at den er noget lille. ExpressVPN har 3.000+ servere i 94 lande, og Cyberghost har 9.100+ servere i 91 lande, som begge trumfer stærkt VPN ubesværet.

Efter min erfaring er StrongVPNs servernetværk godt realiseret, og fordi det ikke er særlig populært, er overbelastning og overfyldning ikke fremtrædende, så du har ikke nogen problemer. Mit problem er, at du kun får 30 lande eller jeg forventede mindst 15 flere mere.

Størstedelen af ​​servere er – som du kan gætte – i USA, hvor du får 15 serverplaceringer, efterfulgt af Storbritannien, hvor StrongVPN tilbyder 5 serverplaceringer. Der er også masser af servere i Europa, og asiatiske servere er baseret i Japan, Singapore, Sydkorea og Taiwan for det meste.

Interessant nok har StrongVPN også servere i UAE og Tyrkiet, men også i Indien, hvor nogle premiumudbydere ikke tilbyder nogen servere. Dedikerede servere er ikke her, og selvom den service, der bruges til at tilbyde en dedikeret IP -funktionalitet, er det nu ikke tilfældet.

Kundesupport: Hvordan man kontakter StrongVPN?

I min StrongVPN -anmeldelse for 2023 blev jeg behageligt overrasket over kundesupport. I modsætning til protonvpn, som stadig ikke har live chat support, har denne service det, og den er tilgængelig 24/7. Når du kontakter det, bliver du først mødt af en chatbot.

Strongvpn support

Og da jeg nævnte en chatbot, er du velkommen til at se de bedste VPN’er til ChatGpt. Denne chatbot er på ingen måde på niveauet for chatgpt, men det er fantastisk nok til at lade dig komme i kontakt med et menneske. Han eller hun vil svare hurtigt, og du kan starte en chat -session lige da og der.

En anden måde at kontakte support på er via e -mail, som er langsommere, men stadig rimelig hurtig. Strongvpn vil svare på cirka 30 til 60 minutter afhængigt af hvor travlt det er. Supportteamet er nyttigt, og jeg havde ingen problemer med at chatte med det om forskellige VPN-relaterede emner.

Udbyderen har også et hjælpcenter, og du kan finde en bådbelastning med guider, alt sammen gjort temmelig godt. Du kan endda se dens serverstatus i Help Center og tjekke for tidligere hændelser. I skrivende stund havde Strongvpn 100% oppetid uden hændelser.

Strongvpn Prisfastsættelsesanmeldelse

Prismæssigt skal du ikke forvente, at StrongVPN sætter nogen poster med hensyn til overkommelige priser. At være ærlig, det er ikke meget dyrt, men du har Bare to planer om at vælge imellem, Hvilket ikke er meget fleksibelt, især sammenlignet med mange af sine konkurrenter, der tilbyder mindst tre planer.

Strongvpn pris

Den månedlige plan på den rigtige koster $ 10.99 Og det er en typisk pris for en plan som denne. Der er også denne årlige plan, der på tidspunktet for skrivningen af ​​denne Strongvpn -anmeldelse koster $ 3.66 om måneden eller $ 43.99 på forhånd for det første år.

Når man taler om den årlige plan, er den faktisk billigere end den typiske årlige plan, vi ser hos nogle udbydere. Jeg tror dog, at denne service er prissat korrekt, og dens billigere pris afspejler dens ikke-premiumkvalitet, der ikke holder op med de bedste tjenester omkring.

Den nærmeste udbyder, vi kan sammenligne Strongvpn med, er cyberghost. Denne service tilbyder en meget billigere 2-årig plan med 2 gratis måneder, der koster næsten $ 13 mere på forhånd, men alligevel får du endnu et år med abonnement og som sagt nogle gratis måneder.

Hvis du ikke ønsker et langt engagement, er Nordvpns årlige plan marginalt dyrere, men denne service tilbyder markant mere mere. Og hvis du er villig til at betale lidt mere, kan du få ExpressVPNs årsplan med 49% rabat og 3 gratis måneder.

Tilgængelige betalingsmetoder

De betalingsmetoder, som tjenesten understøtter, er de typiske, og de inkluderer:

 • Kredit-/betalingskort
 • PayPal
 • Alipay
 • Apple Pay

Du kan se, at krypto-relaterede indstillinger ikke er her, selvom StrongVPN accepterer forudbetalte kort, som ikke kan refunderes.

Sådan får du en refusion fra Strongvpn

Når vi taler om en refusion, er der en stor ting, jeg ikke kan lide, og det er manglende evne til at blive tilbagebetalt i en månedlig plan. Kun den årlige plan er underlagt en 30-dages pengene-tilbage-garanti uden betingelser, mens den månedlige plan er, hvad den er.

Når du har fået det, bliver du nødt til at ride det ud og bruge udbyderen. Hvis du er utilfreds, kan planen annulleres, og autofornyelse fortabes, men Det faktum, at du ikke kan få refusion. Til sammenligning har VPN’erne, jeg nævnte tidligere, alle en refusionspolitik for alle planer!

ExpressVPN har for eksempel en 30-dages refusionspolitik, selv for sin 1-måneders plan! Så hvis du tester StrongVPN, er det bedre at få den årlige plan i stedet, og selvom den er 4 gange dyrere, kan du i det mindste tilbagebetales, hvis du er utilfreds.

Hvad vi ikke kan lide ved Strongvpn

Efter at have sat det på prøve, kan jeg fortælle dig, at Strongvpn er et anstændigt produkt til prisen. I denne gennemgang er der dog et par ting, jeg ikke kan lide, hvoraf den ene er manglen på visse sikkerhedsfunktioner. Jeg kan ikke lide fraværet af delt tunneling på Windows og det faktum, at tjenesten bruger nogle forældede protokoller.

SSTP er ikke en god protokol at bruge og ligesom ExpressVPN, StrongVpn kunne drage fordel af at fjerne den. En anden ting, jeg ikke kan lide, er dens gennemsnitlige ydelse, som ikke er på niveau med bedre premium -tjenester såsom ExpressVPN, Cyberghost eller endda Nordvpn.

Strongvpn har heller ikke tilslutning, hvilket er en anden ting, jeg ikke kan lide. Det fungerer ikke i Kina og omgå censur i lignende lande vil i de fleste tilfælde være umulig. Dets servernetværk kunne også forbedres, da det tilbyder under 1.000 servere i 30 lande eller deromkring.

For en udbyder af dette kaliber ville flere serverplaceringer drastisk forbedre det. Sidst men ikke mindst kan jeg virkelig ikke lide, at du ikke kan få refusion for en månedlig plan, som er ubelejlig og forhindrer dig i at bruge så lidt som $ 10.99 for at teste det ud.

I stedet skal du bruge $ 40+ og få refusion, hvis du er utilfreds. Sådan en dum ting, men bestemt noget, jeg ikke kan lide.

Hvordan vurderer andre mennesker Strongvpn?

Før jeg giver dig min konklusion om denne Strongvpn -anmeldelse, lad os se, hvad andre mennesker online synes om det. Det første sted, vi tjekker, er pålidelige.

Strongvpn Trustpilot

Strongvpn har mere end 2.350 anmeldelser på dette websted med en meget god score på 4.6 stjerner. Brugere er for det meste tilfredse med dens ydelse, streaming, kundesupport og samlede omkostninger. Nogle korrekturlæsere nævnte hyppige nedbrud og problemer med streaming, dog.

De er dog et mindretal, da 85% af alle anmeldelser er 5-stjernede anmeldelser, hvilket antyder, at tjenesten viste meget gode resultater. Lad os se på Google Play.

Strongvpn Google Play

Med 3.900+ anmeldelser på Google Play har udbyderen 3.9 ud af 5 stjerner, som ikke er perfekt, men er heller ikke så slemt. Folk her oplyser, at udbyderen hjælper med båndbredde-throttling, og de påpeger dens stabile forbindelser, politik uden loger og solide hastigheder.

Nogle brugere sagde imidlertid, at udbyderen ikke fungerer i Kina, og et par anmeldelser, som jeg så, klagede også over forbindelsesproblemer og visse fejlmeddelelser, der er blevet løst hurtigt. Endelig, lad os tjekke Apple Store.

Strongvpn Apple Store

Med 4.4 stjerner ud af 5.600+ anmeldelser, vi kan sige, at iOS -brugere er meget tilfredse med Strongvpn. Ligesom andre korrekturlæsere roser disse også kundesupport, omgår geo-begrænsninger og solide hastigheder. Klager er for det meste rettet mod et par forbindelsesproblemer og kundesupport.

Konklusion: Godt, men meget langt fra perfekt

I slutningen af ​​dagen er det tid til at afslutte denne Strongvpn -anmeldelse for 2023 og sige, hvad jeg virkelig synes om det. Som sagt tror jeg, at dette ikke er en dårlig udbyder. Faktisk for pengene (hvis vi taler om den årlige plan), vil jeg sige, at det tilbyder solid ydeevne og sikkerhed.

StrongVPN har 12 samtidige forbindelser, en politik uden logging, den er i stand til at streame og tilbyder stærke torrenting kapaciteter. Mine klager er rettet mod dens gennemsnitlige præstation, manglen på tilsløring og det faktum, at du ikke kan få refusion for den månedlige plan.

I storslået skala er Strongvpn et fremragende valg, hvis du leder efter en udbyder, der ikke koster dig så meget. Men for at være helt ærlig er jeg hårdt presset for ikke at anbefale bedre, mere pålidelige tjenester, der koster dig på lignende måde.

For eksempel med Cyberghost kan du få en 2-årig plan for en markant billigere pris, så du får et længere abonnement, og du sparer penge. Cyberghost har 10 gange så mange servere, det er hurtigere, mere sikkert og har endda en tredjepartsrevision, som StrongVPN ikke har.

Nordvpn og ExpressVpn er meget bedre. Faktisk er de de bedste VPN’er til Windows, iOS, Android og mange andre platforme. Og mens de er dyrere, er mit råd at spare lidt penge og få en af ​​dem, hvis cyberghost ikke er dit #1 valg.

ExpressVPN er den bedste udbyder på markedet, og Nordvpn har 3 sikkerhedsrevisioner med masser af sikkerhedsfunktioner, som StrongVPN mangler. Som du kan se, Du kan bestemt finde bedre valg, der vil rette op på alle problemerne med denne udbyder.

Nu er det op til dig at tage et valg, men jeg synes, det skal være indlysende. Jeg anbefaler ikke Strongvpn, mens ExpressVPN, Cyberghost og Nordvpn findes. Det er et solidt valg, men jeg er sikker på, at disse tre tjenester vil gøre dig markant gladere og mere tilfreds, og derfor anbefaler jeg dem i stedet.