Smartphone VPNS: Hvad du har brug for at vide

Kryptering af bankkvalitet, der bruges af et stærkt VPN, skjuler dine data og oplysninger, mens de er i transit, hvilket gør det frygteligt vanskeligt for hackere at spionere på din forbindelse. (Tænk på dine data og oplysninger, der rejser gennem en tunnel, som ingen andre kan bruge eller se ind.) På den måde gør VPN alle slags online -aktiviteter mere sikre – som bank, shopping og kontrol af din økonomi.

Privatliv, tak! Hvorfor en VPN på din smartphone kan være et smart træk for dig.

Brug af en VPN på din smartphone kan øge dit privatliv på en stor måde, især med al den datasporing, der sker derude i dag.

I nogen tid nu har vi anbefalet en VPN, når vi bruger offentlig Wi-Fi i lufthavne, biblioteker, hoteller og kaffebarer. I betragtning af at dette er offentlige netværk, kan en bestemt hacker snuppe på de andre enheder, der overfører data om det. Med en VPN bliver enhver forbindelse en sikker forbindelse, der inkluderer offentlig Wi-Fi. Dette råd gælder stadig. Alligevel er der en god grund til at bruge den på din smartphone hele tiden – til dit privatliv.

Lad os starte med et hurtigt kig på de to store ting, som en VPN gør for dig.

Det gør dig mere sikker.

Kryptering af bankkvalitet, der bruges af et stærkt VPN, skjuler dine data og oplysninger, mens de er i transit, hvilket gør det frygteligt vanskeligt for hackere at spionere på din forbindelse. (Tænk på dine data og oplysninger, der rejser gennem en tunnel, som ingen andre kan bruge eller se ind.) På den måde gør VPN alle slags online -aktiviteter mere sikre – som bank, shopping og kontrol af din økonomi.

Det beskytter dit privatliv.

Ved at maskere dit opholdssted og din IP -adresse sammen med kryptering, der hjælper med at holde dine aktiviteter private, reducerer en VPN de personlige oplysninger, som andre kan indsamle og spore. Det inkluderer internetudbydere, sociale mediefirmaer, virksomheder, appudviklere, websteder og andre, der samler dine data til markedsføringsformål eller til videresalg til tredjepart.

Din smartphone, dit privatliv og en VPN

For så vidt angår dit privatliv, kan en VPN på en smartphone være et smart træk. Der er et par grunde til det: for det første på grund af den måde, smartphones har yderligere sporingsteknologier indbygget og for det andet på grund af alle de sporbare data, vi opretter, når vi bruger smartphones så ofte som vi gør – op til seks timer om dagen for nogle.

Hvad angår hvordan din smartphone er bygget, kan dataindsamlere høste dine personlige oplysninger, der afslører, hvad du laver, når du gør det, Og hvor du gør det såvel. Flere teknologier giver dem mulighed for at finde ud af, hvor du er på et givet tidspunkt, såsom GPS og placeringstjenester, sammen med Bluetooth -forbindelse og placeringssporing baseret på hvilket mobiltelefontårn du er forbundet med. Selv scanning af en QR -kode med din telefon kan afsløre placeringsoplysninger. Det kan alle blive ret præcist, hvilket er af interesse for annoncører, virksomheder og endda regeringer .

Tænk derefter på alle de aktiviteter, du udfører på din telefon, med en særlig vægt på de apps, du bruger, og de data, de opretter, om dit helbred, dine shoppingvaner, dine rejser, hvem du chatter med, og hvilket indhold du ‘Genindstilling online – bare for at nævne et par ting. Endnu en gang er disse oplysninger i sig selv værdifulde for dataindsamlere. Det bliver endnu mere værdifuldt, når de ved hvor Du gør disse ting.

Samlet indsamler datamæglervirksomheder let disse oplysninger fra millioner af enheder, genererer milliarder af datapunkter og skaber massive lister over målrettede oplysninger. Og disse oplysninger bliver ganske specifikke. Med nogle datamæglere, der indsamler hundreder og ind i de tusinder af datapunkter pr. Person, kan de give interesserede købere et højopløsningssnapshot af, hvem du er, hvor du bor, hvem der er i din familie, din indkomst, hvor du handler, hvad du Kan godt lide at købe – lige ned til din yndlingshampoo. Og det er bare for at begynde med.

Det er lille overraskelse, at al denne datamæglingsaktivitet brænder en global forretning anslået til 200 milliarder dollars u.S. dollars om året .

Hvordan sker dette? I vid udstrækning ved hjælp af privatlivspolitikkerne, du måske eller måske ikke har læst.

Inden for disse politikker, enhedsproducenter, sociale mediefirmaer, appudviklere og så videre detaljerede, hvilke data de indsamler, under hvilke betingelser, hvad de gør med det, og hvis de deler eller videresælger disse data til andre parter. Men hvis du nogensinde har taget et dyk i den fine udskrift af en privatlivspolitik, er der ikke altid klart, at der ikke altid er klart. Overvej nu alle de apps, du har på din telefon, og de privatlivspolitikker, der er knyttet til hver enkelt – dit personlige databeskyttelsesbillede bliver endnu mindre klart.

Med digitale data og informationssamling bagt i så meget af det, vi gør online, er det ikke underligt, at mere end 70% af mennesker har lyst til, at deres databeskyttelse er ude af deres kontrol .

Alligevel er der ting, du kan gøre.

Beskyt dit privatliv på din smartphone med en VPN

Brug af en VPN på din smartphone kan gøre dig langt mere anonym online . En VPN kan minimere de data, der bliver eksponeret, da de overføres til og fra din smartphone. Som et resultat kan virksomheder og datamæglere potentielt lære langt mindre om dig, din shopping, dine rejser, dine vaner og alle andre oplysninger, de muligvis kan indsamle og ellers drage fordel af.

Mens du har gratis VPN -indstillinger til rådighed, foreslår jeg, at du styrer fri for dem. Som med mange “gratis” tjenester, vil der være en vis fangst, der ofte involverer dataindsamling. For eksempel har nogle såkaldte “gratis VPN’er” serveret sporing af malware eller faktisk indsamlet private data og information til salg – de meget ting, du vil have en VPN for at forhindre.

I betragtning af at dette er dit privatliv, vi taler om, skal du lave en lille baggrundskontrol. Er VPN, du overvejer, blevet uafhængigt revideret for sikkerhed? Teknologien, der driver vores, gennemgår en grundig revision hvert år. Søg på nyhedsartikler og se, om den VPN, du ser på, har en track record med indsamling og salg af data på nogen måde. Igen, med vores VPN -teknologi, logger vi ikke eller sporer, hvad du gør online, så din online aktivitet forbliver privat. ​

Og en oprydning af personoplysninger også ..

Hvad med de oplysninger, der allerede er derude? Vores oprydning af personoplysninger kan hjælpe dig. Hvis du er usikker på, om dine data og oplysninger er derude, skal du overveje, hvad en større datamæglere har udråbt i fortiden – en rækkevidde på over 62 lande og evnen til at nå over 2.5 milliarder forbrugere globalt. Med 5 milliarder internetbrugere i dag, der tegner sig for halvdelen af ​​verdens online befolkning. Og det er kun en datamægler alene.

Overvej desuden, at datamæglere får masser af oplysninger fra andre steder end din smartphone og andre tilsluttede enheder. De skummer og samler offentlige poster, der er tilknyttet dig, oplysninger, der er købt fra detailhandlere med loyalitetskortprogrammer, for ikke at nævne folketællingsdata, domstolsregistre og motorkøretøjsregistre. Og det er bare et par af de mange kilder. Brug af vores oprydning af personoplysninger kan også hjælpe med at fjerne disse slags poster.

Få mere privatliv på din smartphone

Sammen kan kombinationen af ​​en VPN og oprydning af personoplysninger hjælpe dig med at blive langt mere privat end før. Med så meget af vores digitale liv, der bliver samlet, sporet og tabuleret, ofte uden vores viden takket være forvirrende privatlivspolitikker, giver det fornuftigt kontrol over dit privatliv og får kun lettere at gøre takket være de værktøjer og tjenester, der er tilgængelige for dig.

Prøv McAfee Mobile Security

Nyd sikrere mobile enheder med alt-i-en-beskyttelse

Smartphone VPNS: Hvad du har brug for at vide

Smartphone VPN -tjenester er en pålidelig måde at beskytte dine internetaktiviteter på. Da masser af personlige detaljer sendes i din telefonbrug, elsker hackere at målrette mod disse data. Uanset om du bruger din cellulære forbindelse (3G, 4G, 5G osv.) eller Wi-Fi, din smartphone efterlader dig åben for identitetstyveri og andre cyberfarer.

For at undgå dette kan lære af brugen og fordelene ved en VPN hjælpe dig med at forblive i sikkerhed: Hver gang du bruger internettet, udsætter du dig.

Hvad er en VPN?

Et virtuelt privat netværk (VPN) skjuler internetdata, der rejser til og fra din enhed. VPN -software bor på dine enheder – hvad enten det er en computer, tablet eller smartphone. Det sender dine data i et krypteret format (dette er kendt som kryptering), der er ulæselig for alle, der måske ønsker at aflytte dem.

Der kræves kryptering, fordi du sender masser af personlige oplysninger via internettet – uanset om du kender det eller ej. Disse data kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • E -mails med meget følsomt indhold.
  • Sociale medieoplysninger og meddelelser.
  • Bankinfo såsom kreditkortnumre og kontonumre.
  • Forskellige adgangskoder.

Derudover er detaljer knyttet til de data, der kan afsløre mere dybdegående oplysninger om dig. Disse kan være den unikke ID på din enhed, din fysiske placering og mere.

VPN’er er vigtige, fordi internetforbindelser let kan aflytte af ondsindede cyberkriminelle. Uanset om du bruger trådløse eller kablede forbindelser, kan dine data være synlige for andre, der kan få adgang til netværket. Dette betyder, at selv adgangskodebeskyttet Wi-Fi er en potentiel fare for dig og dine private oplysninger.

Hvordan fungerer VPN?

VPN’er bruger et par metoder til at gøre dette anonyme datasikkerhedsarbejde:

Kryptering ryster dine data i et format, som kun destinationen vil være i stand til at læse. Tunneling-protokoller bruges derefter til at skabe kryptering “tunneler” inden for dit Wi-Fi eller cellulære netværk. Disse giver beskyttelse ved at isolere og skjule dine data fra resten af ​​brugerne på netværket. Dette er værdifuldt, når det er på ethvert internet -netværk, hvad enten det er sikret eller usikret.

Fjerntliggende servere Funa som destination for din krypterede datatunnel. Dine data bliver sendt til VPN -servere i andre lande for at hjælpe med at anonymisere din identitet. Når dataene kommer ud og flytter til sit endelige mål, er alle placeringsdata fra fjernserveren og ikke dine egne. I det væsentlige er disse VPN -servere din beskyttende ‘mellemmand’, der forklarer dine data fra interferens.

Sammen forhindrer disse hovedmetoder dine private oplysninger fra at blive sigtet og snappet. Resultatet er et niveau af cybersikkerhed og privatliv, der giver dig mere fred.

Hvordan VPN beskytter dine enheder på internettet

Hvorfor skal du bruge en VPN

Fordelene ved en VPN er for det meste omkring privatlivets fred, men der er andre frynsegoder.

Din internettrafik er beskyttet mod aflytning. Ikke -krypterede data kan ses af alle med netværksadgang og et ønske om at se dem. Med en VPN kan hackere og cyberkriminelle ikke aflytte. De har brug for en ‘krypteringsnøgle’ ​​for at give mening om den, og brute force -angreb ville tage milliarder af år for en computer at opdage koden. Med cyberkriminelle blokeret, er din aktivitet skjult af selvtillid, selv på offentlige netværk.

Placering privatliv er et resultat af, at VPN -serverne står i som din repræsentant på Internettet. Da placeringsdemografiske data kommer fra serveren i et andet land, er din faktiske placering umulig at opdage. De fleste VPN -tjenester gemmer ikke logfiler over din aktivitet på deres service. Så enhver potentiel registrering af din brug er permanent skjult.

Regionbegrænset webindhold låses op For din adgang overalt. Tjenester og websteder har undertiden indhold kun tilgængelige fra visse dele af verden. Standardforbindelser Brug lokale servere i landet til at bestemme din placering. Dette betyder, at du ikke kan få adgang til hjemmeindhold, hvis du rejser, og du kan ikke få adgang til internationalt indhold, mens du er hjemme. VPN-placering, der forfalskes, giver dig mulighed for at skifte til andre lande, hvilket effektivt “ændrer” din placering.

Overtrædelser af virksomhedsdata er mindre risiko under fjernarbejde. Når du laver arbejde væk fra din virksomheds interne netværk, skal du muligvis få adgang til vigtige oplysninger. Disse filer har brug for en sikker forbindelse til virksomhedens sikkerhed, og mange organisationer giver dig ikke adgang til dataene uden dem. VPN -tjenester opretter forbindelse til private servere og brug krypteringsmetoder til at låse eventuelle risici ved datalækager.

Hvornår skal man bruge en VPN

VPN’er tilbyder andre specifikke anvendelser, der kan gøre dit liv meget lettere og mere sikkert. Nogle inkluderer:

Adgang til regionlåste biblioteker i videostreamingtjenester er mulig, hvis du bruger VPN-server-switching. At forfalskning af din placering betyder, at streamingtjenester vil tro, at du er i et andet land, så du kan se film og tv -indhold, der ikke er tilgængeligt for dig lokalt.

Du kan se “sande” priser, når du booker rejseophold. Flyvninger og hoteller bruger trackers kaldet cookies for at se, hvilke boliger du gennemser. Med din interesse knyttet til din identitet er de kendt for at øge priserne kunstigt. Det er et trick, der bruges til at øge din presserende karakter for at købe hurtigere, og det tjener virksomheden flere penge. Brug af VPN kan anonymisere dig for at undgå disse stigninger – hvilket giver dig bedre priser.

Når du vil undgå at blive sporet af din internetudbyder (internetudbyder) og andre virksomheder. Virksomheder har været kendt for at bruge dine demografiske data til at forbedre deres markedsføring og tjenester. Det er ikke nødvendigvis ondsindet, men du vil måske ikke altid have denne info udsat. Nogle tjenester samler og sælger disse data til tredjepartsvirksomheder, der måske ikke er så beskyttende for dine data. Jo flere steder dine oplysninger er gemt, jo mere sårbar er du over for datalækager. En VPN skjuler de demografiske data, der sendes med din internetaktivitet, så du kan ikke spores.

Fordele ved at bruge en smartphone VPN

Smartphone VPNS

I dag har smartphones en tendens til at være den enhed, vi bruger til at få adgang til internettet, især når vi er på farten. Som et resultat af dette er det værd at bruge en VPN på din telefon såvel som din bærbare computer eller pc.

Her er nogle af de beskyttelser, du ville nyde, hvis du bruger en VPN til din smartphone:

Sikker brug af offentlig Wi-Fi. Smartphones bruges ofte til at få adgang til offentlig Wi-Fi. Selv på en adgangskode-beskyttet forbindelse er du synlig for andre brugere på netværket. En hacker kan få den samme kaffebeskyttelsesadgangskode, du har, og de kan være på det samme netværk som dig. Brug af en VPN vil beskytte dig selv med kryptering og anonymiserede data.

Kryptering til økonomiske data. Online bankapps på smartphones er populære, men hvis du bruger disse, sender du dine økonomiske oplysninger over internettet. Online -køb er en lignende trussel, når du bruger shopping -apps som Amazon og Groupon. Mens disse apps muligvis bruger deres egne krypteringer, kan en VPN hjælpe med at garantere, at ingen vil stjæle dine data.

Kryptering til data om stemme og videochat. Alle dine chats over Apples FaceTime, Skype, Google Hangouts og endda Wi-Fi-opkald kan potentielt have uønsket “lyttere.”Kryptering betyder, at ingen fjerntliggende hackere eller andre organisationer vil være i stand til at hoppe ind og registrere dine chats uden din tilladelse.

Sådan bruges VPN til smartphones

Uanset om du leder efter en VPN til Android eller et andet telefonmærke, vil du vide, hvordan du bruger det. Heldigvis er smartphone VPN -tjenester ligetil at bruge og vil generelt involvere følgende:

Installation Normalt involverer bare at downloade en app fra iOS App Store eller Google Play Store. For at komme i gang med de mest velrenommerede tjenester har du brug for et aktivt betalt abonnement.

Opsætning er lige så enkel, med standardindstillinger er helt fine for den gennemsnitlige bruger. Bare sørg for at logge ind på din konto, så vil de fleste apps lede dig gennem det grundlæggende.

Tænder VPN er bogstaveligt talt ligesom en lysafbryder til mange mobile VPN -apps. Du vil sandsynligvis være i stand til at finde dette placeret lige på startskærmen.

Serverskift Kan gøres manuelt, hvis du ønsker at forfalskes din placering. Du kan gennemse menuen og nemt finde det land, du ønsker. Vælg blot landet, så er du færdig.

Den avancerede opsætning kan være tilgængelig for flere privatlivskyndige brugere. Afhængig af din VPN kan du muligvis vælge andre protokoller til din krypteringsmetode. Diagnostik og andre funktioner kan også findes i din app. Sørg for at undersøge disse funktioner, før du abonnerer for at finde den rigtige VPN til dine behov.

Når du har fået fat i at bruge appen, skal du sørge for at tænde den på hver gang du bruger data.

Sammen med ovenstående grundlæggende skal du huske at følge denne sikkerhedspraksis, når du bruger din VPN:

Husk, at kun internetdata er krypteret. Noget, der ikke bruger en cellulær eller Wi-Fi-forbindelse, rejser ikke på internettet. Som et resultat krypterer din VPN ikke dine standardstemmeopkald eller tekster. Til stemmekryptering skal du bruge Voice over IP (VoIP) -tjenester. Telefonfunktioner som Wi-Fi-opkald og tjenester som Skype og Line bruger internettet til opkald. Krypter dine beskeder ved at bruge funktioner som Apples iMessage eller Android’s RCS -meddelelser. Andre tredjepartstjenester kan også bruges som WhatsApp eller Facebook Messenger.

Sørg for at stole på din VPN -service. En VPN er kun så sikker som dens politikker for databrug og opbevaring. Husk, at VPN trækker dine data til deres servere, og disse servere forbinder på tværs af internettet på dine vegne. Hvis de bevarer datalogfiler, skal du være sikker på, at du forstår, hvad de gør med disse. Anerkendte VPN -udbydere sætter normalt dit privatliv først, så vælg en, der er tillid til som Kaspersky VPN Secure Connection.

Relaterede artikler:

  • Hjemmesikkerhed: Er din virksomhed i fare?
  • Tabletsikkerhed beskytter mod voksende trusler
  • Mobil sikkerhed til din smarte telefon
  • Farerne ved ikke at sikre din internetenhed

Smartphone VPNS: Hvad du har brug for at vide

Hvad er smartphone VPN? Hvorfor bruge VPN på din mobil? Beskyt dig selv. Lær hvordan en VPN kan blokere uønskede øjne fra at se dine mest følsomme data.

Gratis Android VPN

Nyd Urbanvpns berømte beskyttelse og ydeevne gratis på farten!

Download Urbanvpn til Android for at garantere din mobile sikkerhed!

Urban VPN drives af Urban VPNRs samfund (peer-to-peer) VPN, alle vores brugere hjælper hinanden med at fjerne blokeringen af ​​internettet ved at dele deres netværksressourcer. Og nu – vores samfund bliver mobil! Få UrbanVPNs globalt anerkendte gratis premium VPN til din iPhone -enhed!

Vi er meget forsigtige med at beskytte dit privatliv, sikkerhed og personlige oplysninger, tjek vores privatlivspolitik.

Du kan altid fravælge vores netværk, men vi vil meget savne dig!